INFO ZAALVERHUUR DEZWIJGER.NL PLATFORM VOOR CREATIE EN INNOVATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFO ZAALVERHUUR DEZWIJGER.NL PLATFORM VOOR CREATIE EN INNOVATIE"

Transcriptie

1 INFO ZAALVERHUUR DEZWIJGER.NL PLATFORM VOOR CREATIE EN INNOVATIE

2 Pakhuis de Zwijger

3 Van koelpakhuis naar creatieve hotspot Eind 2006 opende het vernieuwde Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in Amsterdam zijn deuren. Het monumentale, voormalig koelpakhuis aan de zuidoever van het IJ, vlakbij de Ring A10 en het Centraal Station, is vooral bekend om de constructie van de verkeersbrug die dwars door het gebouw loopt. Hiermee verbindt het gebouw het achterliggende Java-eiland met de stad. Die samenkomst van wegen onder het pakhuis staat symbool voor wat Pakhuis de Zwijger vandaag de dag is: een kruispunt van traditie en moderniteit, ontmoetingsplaats van culturen en generaties, smeltpunt van disciplines en gedachten, trefpunt van plannen en praktijk. Pakhuis de Zwijger heeft een grote zaal, vijf kleine zalen, foyers en een eetcafé; met een totale capaciteit van 900 personen. Met de lift is elke ruimte goed bereikbaar. Via de goederenlift is er aan de achterzijde toegang voor leveranciers. Vanuit het Eetcafé is er een doorkijk naar het IJ. In de zalen ligt een prachtige houten vloer en het pand is voorzien van eigentijdse technische infrastructuur met een snelle glasvezel internetverbinding die via WIFI overal toegankelijk is. Pakhuis de Zwijger in Amsterdam staat bekend als creatieve hotspot met programmering rondom onderwerpen als duurzaamheid, stedelijke ontwikkeling, de creatieve industrie en de eigentijdse maatschappelijke debatten. De zalen kunnen worden gehuurd voor onder meer congressen, festivals, tv- en radio-opnames, concerten, manifestaties, presentaties, voorstellingen en exposities.

4 Grote zaal Grote zaal 2e etage 300 m2 L 20m B 15m H 6m Zitplaatsen: 320 Staanplaatsen: 600 Op de tweede etage van De Zwijger ligt de multifunctionele Grote zaal. Een zaal van 300m2 zonder vast stoelen- of podiumplan. De Grote zaal biedt voor diverse activiteiten mogelijkheden, van congres tot concert, van beurs tot debat. Met het balkon erbij heeft de zaal voor bezoekers maximaal 320 zitplaatsen. Een aantal dat na een plenair programma de rest van de dag tijdens een congres goed verdeeld kan worden over de vijf subzalen in het gebouw. Direct aan de Grote zaal grenst de foyer van 150 m2 die uitkijkt op de Jan Schaeferbrug en over het IJ deze beschikt over een ruim koffie- en drankbuffet. De foyer kan worden uitgebreid met zowel de Meetingroom als Workspace.

5 Congressen en conferenties Theater-, hoefijzer-, cabaret- of arena-opstelling. In alle mogelijke zaalopstellingen kunnen congressen en conferenties plaatsvinden. Met optimale technische voorzieningen kunnen sprekers en optredens worden gefaciliteerd. De houten vloer en wanden, het beschikbare theaterlicht en de mogelijkheden van de negen schermen geven deze ruimte een aangename entourage. Festivals en manifestaties Modeshow, portfolionight, concert, laboratorium voor nieuwe media en een maatschappelijk debat. Ongekende mogelijkheden in de Grote zaal. Vanwege de flexibele zaalopstellingsmogelijkheden kan bijvoorbeeld het podium aan alle zijden van de zaal en zelfs in het midden worden opgesteld. De negen beschikbare projectieschermen maken de ervaring compleet. Dineren De Grote zaal is geschikt voor verschillende diner- en buffetopstellingen, aan lange tafels, ronde tafels of lounge met een maximum van 250 personen. Kleine presentaties met uitgebreide borrel en bar in de zaal kunnen plaatsvinden in de Grote zaal, die is voorzien van een geavanceerd verwarmings- en koelsysteem. Beurzen en exposities Het oppervlak van de Grote zaal in combinatie met de 9 projectieschermen leent zich zeer goed als beursvloer. Met het betrekken van de naastgelegen foyer, Meetingroom en/of Workspace is deze ruimte nog extra te vergroten.

6 Expo Expo 1e etage 150 m2 L 23m B 5m H 2,5m Zitplaatsen: 65 Staanplaatsen: 100 De Expo op de eerste etage is door zijn afmeting, vorm en ligging multifunctioneel, combinaties van plenaire sessies met lunch, workshops en of borrel in dezelfde ruimte zijn hier mogelijk. De zaal leent zich uitstekend voor een diner aan een lange familietafel van circa 70 personen.

7 Meetingroom Meetingroom 2e etage 80 m2 L 10m B 8m H 2,5m Zitplaatsen: 50 Staanplaatsen: 80 De Meetingroom grenst direct aan de foyer van de tweede etage. De ruimte is geschikt voor een kleine bijeenkomst, vergadering, expositieruimte en als uitbreiding van de foyer. Vanuit deze ruimte is er een prachtig uitzicht over het IJ. Workspace Workspace 2e etage 150 m2 L 15m B 10m H 2,5m Zitplaatsen: 70 Staanplaatsen: 100 De Workspace grenst direct aan de foyer van de Grote zaal op de tweede etage. De ruimte is geschikt als plenaire zaal, vergaderzaal, subzaal bij een congres en als uitbreiding van de foyer.

8 Studio en foyer Studio 5e etage 150 m2 L 15m B 10m H 3,5m Zitplaatsen: 100 Staanplaatsen: 120 De Studio van de Zwijger is dé plek voor inspirerende brainstormsessies, interactieve presentaties, bijzondere bijeenkomsten en viewings. Een prettige ruimte eveneens uitgerust met alle benodigde technische faciliteiten.

9 Kleine zaal en foyer Kleine zaal 5e etage 150 m2 L 15m B 10m H 3,5m Zitplaatsen: 130 Staanplaatsen: 150 De Kleine zaal leent zich uitstekend voor verschillende opstellingen. Over de gehele lengte van de zaal zijn grote ramen aan de noordzijde van De Zwijger, waardoor je op de Jan Schaeferbrug, het IJ en het Java-eiland uitkijkt. De naastgelegen foyer van ruim 80m2 is ideaal voor ontvangst, lunch, borrels en registratie.

10 Technische faciliteiten en capaciteit Techniek De technische faciliteiten in Pakhuis de Zwijger zijn uitstekend. In alle zalen zijn geluid, theaterlicht en projectiemogelijkheden. De Grote zaal is voorzien van negen beamers en projectieschermen, waarmee op indrukwekkende wijze geprojecteerd kan worden. Het gehele gebouw is voorzien van geavanceerd internet (WIFI). Daarnaast biedt Pakhuis de Zwijger mogelijkheden tot: livestream, videoregistratie, stemsysteem en twitterwall. Ons technisch team helpt u graag. Capaciteit In totaal biedt het Pakhuis ruimte aan 900 bezoekers. Verdeeld over het Eetcafé op de begane grond en de vijf zalen en foyers van de eerste tot en met de vijfde etage. Pakhuis de Zwijger beschikt over een centraal trappenhuis dat alle ruimten met elkaar verbindt. In de kelder van het gebouw bevinden zich de toiletten (die ook op de vijfde etage aanwezig zijn), de garderobe en lockers. Zaal Oppervlakte Etage Capaciteit carre theater diner receptie Expo 150 m2 1ste Grote zaal 300 m2 2de Meetingroom 80 m2 2de Studio 150 m2 5de Kleine zaal 150 m2 5de Workspace 150 m2 2de Catering Pakhuis de Zwijger beschikt over een eigen keuken voor het verzorgen van ontbijt, lunch, diner en borrel. Naast onze wisselende menukaart en cateringbrochure staan wij open voor suggesties van de klant. Eetcafé Op de begane grond ligt direct achter de entreehal van het pakhuis Eetcafé De Zwijger. Met een eenvoudige, maar zeer smakelijke en betaalbare menukaart. Dit is een plek waar je elkaar voorafgaand aan of na afloop van een programma treft en samen eet en drinkt. In het café en op het terras is gratis WIFI. Expositie In het Eetcafé en in de foyers van Pakhuis de Zwijger vinden telkens wisselende exposities plaats van veelal jonge en talentvolle fotografen en kunstenaars. De bezoekers van het gebouw worden met tekstborden over de makers geïnformeerd en worden in de gelegenheid gesteld de geëxposeerde kunstwerken aan te schaffen.

11 Bereikbaarheid Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Pakhuis de Zwijger is optimaal. Voor de deur stopt tram 26 (slechts twee haltes vanaf Amsterdam CS) en bus 48. Met de auto ligt de Zwijger op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis). Parkeergarages De Loodsen (P1), Nieuw Amerika (P2) en Passengers Terminal (P3) liggen direct naast de deur. Referenties Inmiddels zijn te gast geweest in Pakhuis de Zwijger: ABN AMRO, ABVAKABO FNV, Accenture, Achmea, Aegon, Akzo Nobel, Amnesty International, Amsterdam Business Hotel Reservations, Amsterdam Quality Bookings, Antalis, AOC Raad, Arcadis, Arkin, Artsen zonder Grenzen, ATP Event Experts, Autoriteit Financiele Markten, AVRO, BCD Meetings & Incentives - Philips, Berenschot, Boer & Croon, Booij, Klusman en van Bruggen, Boondoggle, Booz & Company, Buma Cultuur, Bureau Jeugdzorg Agglommeratie Amsterdam, Burma Centrum Nederland, Carlson Wagonlit Travel, Cebuco, Certa Legal Advocaten, Cinekid, Cisco Systems Netherlands B.V., Coca Cola, Cordaan, Cordaid, COS Noord-Holland, D-reizen, D66, De Alliantie Amsterdam, De Brauw Blackstone Westbroek, De Galan & Voigt, De Nederlandsche Bank, De Volkskrant, Dechesne & Boertje, Deloitte, Delta Lloyd Groep, Denkproducties, DingemansVanderKind, Dutch Design Awards, Efficient hotel partner, Eindhoven University of Technology, EMGO Instituut, VU medisch centrum, Endemol Nederland BV, Erfgoed Nederland, Euroforum, Everaert Advocaten, Expatcenter Amsterdam Area, EYE Film Instituut Nederland, Fiep Westendorp Foundation, FNV Vakcentrale, Focus Conferences, Gemeente Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie, Grachtenfestival, GroenLinks, Hogeschool Inholland, Hogeschool van Amsterdam, Hollandse hoogte, IDFA, Ikea, ING, Kennedy Van Der Laan, KLM, Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), KPMG, KRO, Kudding & Partners, LAgroup, Lebowski Publishers, Lenthe Publishers, Lokaalmondiaal, Loof& van Stigt Architecten, LVB Networks, Media Business Press, Microsoft BV, Ministerie van Economische zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van OCW, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ministerie van VROM, Minsterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Mojo Concerts, Monsterboard, Mooi Parfumerie, Mug met de Gouden Tand, Muziek Centrum Nederland, NCRV - MasMedia, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, Nederlands fonds voor de film, Nederlands fonds voor de podiumkunsten, Nederlands Fotomuseum, Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren, Nederlandse Publieke Omroep, Nieuw Amsterdam, Nieuw Ensemble, Nike, NS Hispeed, Nuon, Pascaud, Philips, Plan Nederland, Playgrounds Festival, Premsela, PricewaterhouseCoopers, Pride Photo Award, Prince Clause Fund, Prix de Rome, Provincie Noord Holland, PvdA, Rechtbank Amsterdam, Redactie Opzij, Reed Business, Saatchi & Saatchi, Salto Omroep Amsterdam, Sanoma Media, Schretlen & Co, Soeters van Eldonk Architecten, Theater Instituut Nederland, TomTom, Toneelgroep Amsterdam, Uitgeverij Arbeiderspers, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, Uitgeverij Prometheus, Unilever, Universiteit Van Amsterdam, UWV, Vluchtelingen-Organisaties Nederland, VNU Intermediair, VNU media, Vodafone Netherlands, VPRO, VSB fonds, VU Medisch Centrum, Wegener Media BV, Westland Utrecht Bank, Wieringa Advocaten, World Press Photo, Ymere Ontwikkeling BV. Contact Pakhuis de Zwijger Zalen BV Afdeling Zaalreserveringen Piet Heinkade 181 B 1019 HC Amsterdam T F

12

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

COMING HOME AT THE OFFICE

COMING HOME AT THE OFFICE COMING HOME AT THE OFFICE - 2 new babylon Will Work for You new babylon A New City in the City New Babylon, Den Haag: A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi In het hart van Nederland Een congres of vergadering in Amersfoort? Ruimte nodig voor uw conferentie, jaarvergadering, ledenbijeenkomst, klantendag, training

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen eeting Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen Magazine.nl Multimediaal vakblad

Nadere informatie

Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan

Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan 18 DE TAFEL VAN AMSTERDAM Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan De tafel vindt plaats in het Muziekgebouw aan t IJ, één van de vier locaties die bij ijvenues hoort, het samenwerkingsverband tussen

Nadere informatie

ruimtes Bereikbaarheid en parkeren

ruimtes Bereikbaarheid en parkeren 1 verhuurfolder INHOUD HET GEBOUW 02 AIGHT 03 DE ZALEN 04 DANSZAAL/GROTEZAAL 05 DE VIDE 07 VERGADERRUIMTE 09 OPNAMESTUDIO 11 DJ-RUIMTE 13 Tarieven en contact 15 CATERING 17 BEREIKBAARHEID 18 2 01 HET GEBOUW

Nadere informatie

Let s meet in balance. Vergaderen in het groen 106 Luxe hotelkamers. Teambuilding events Private dining. 9 vergaderzalen met daglicht

Let s meet in balance. Vergaderen in het groen 106 Luxe hotelkamers. Teambuilding events Private dining. 9 vergaderzalen met daglicht Sanadome Let s meet in balance Vergaderen in het groen 106 Luxe hotelkamers Teambuilding events Private dining Een of meerdaagse bijeenkomst 9 vergaderzalen met daglicht Sanasport Health Club Centraal

Nadere informatie

Waar haalt u de energie vandaan?

Waar haalt u de energie vandaan? Waar haalt u de energie vandaan? De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek

Nadere informatie

Zakelijk flirten of serieuze zaken?

Zakelijk flirten of serieuze zaken? Een aansprekende locatie voor uw bijeenkomst Zakelijk flirten of serieuze zaken? en, workshops, rondleidingen en collectieverhuur den haag www.muscom.nl Het Museum voor Communicatie geeft gehoor aan uw

Nadere informatie

Omnisport. Apeldoorn. (Sport)evenementen Vak- & publieksbeurzen Concerten Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten. De Voorwaarts 55-7321 MA Apeldoorn

Omnisport. Apeldoorn. (Sport)evenementen Vak- & publieksbeurzen Concerten Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten. De Voorwaarts 55-7321 MA Apeldoorn Omnisport Apeldoorn (Sport)evenementen Vak- & publieksbeurzen Concerten Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten Omnisport Apeldoorn is onderdeel van De Voorwaarts 55-7321 MA Apeldoorn Ongekende mogelijkheden

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen Meeting Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen Magazine.nl Multimediaal vakblad

Nadere informatie

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi Kleurrijk en zeer centraal Regardz WTC Arnhem is een uitstekende vergader- congres- en trainingslocatie, gelegen direct naast Centraal Station Arnhem. Het

Nadere informatie

geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi

geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi Persoonlijk en op maat In hartje Utrecht ligt La Vie, een locatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen en congressen. Met veertig modern ingerichte

Nadere informatie

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional De waarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming,

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

SMAAKVOL VERRUKKELIJK VERWENNERIJ ONWEERSTAANBAAR IN GELREDOME IS VERGADEREN EEN FEEST VOOR UW SMAAKPAPILLEN.

SMAAKVOL VERRUKKELIJK VERWENNERIJ ONWEERSTAANBAAR IN GELREDOME IS VERGADEREN EEN FEEST VOOR UW SMAAKPAPILLEN. SMAAKVOL VERRUKKELIJK ONWEERSTAANBAAR VERWENNERIJ IN GELREDOME IS VERGADEREN EEN FEEST VOOR UW SMAAKPAPILLEN. Tongstrelende banketten. Cooking-on-the-spot. Kookworkshops. Dankzij onze topkoks is er op

Nadere informatie

welkom U bent van harte welkom om te genieten van de veelzijdige mogelijkheden op Landgoed de Salentein.

welkom U bent van harte welkom om te genieten van de veelzijdige mogelijkheden op Landgoed de Salentein. 1 welkom Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis,

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen eeting Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen Jaargang 11 - nr 2 - Meetingmagazine.nl NH Hotel Group blijft uitbreiden en vernieuwen Revolutionaire 3D Holographic

Nadere informatie

FUNCTIE EISEN VOOR DE 3 FUNCTIES;

FUNCTIE EISEN VOOR DE 3 FUNCTIES; Wij zijn (vrij naar Boef en de Gelogeerde Aap) Wij zijn ontwikkelaar van betaalbare woon/werkruimten. Wij zijn er voor experiment en cultuur Wij zijn beheerder van vijf broedplaatsen Wij zijn Amsterdams

Nadere informatie

IJsselhallen. Zwolle. Vak- & publieksbeurzen Concerten Evenementen Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten. Rieteweg 4-8011 AB Zwolle

IJsselhallen. Zwolle. Vak- & publieksbeurzen Concerten Evenementen Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten. Rieteweg 4-8011 AB Zwolle IJsselhallen Zwolle Vak- & publieksbeurzen Concerten Evenementen Vergaderingen & congressen Bijeenkomsten IJsselhallen Zwolle is onderdeel van Rieteweg 4-8011 AB Zwolle Ongekende mogelijkheden We geven

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Vasteland 78 te Rotterdam Object Bij HNKR bieden we op een super locatie in hartje Rotterdam kantoorruimten in een karakteristiek pand. Het pand heeft een geweldige

Nadere informatie

Bbk dlba fabb sboafbkq bbk dbtbiafdb orfjqb IM/ dbbcq orfjqb ^^k rt fabb k

Bbk dlba fabb sboafbkq bbk dbtbiafdb orfjqb IM/ dbbcq orfjqb ^^k rt fabb k een felbegeerde droom, een ongepolijst plan, een high-end event of een gedetailleerd projectplan... LP2 vindt altijd de manier om een goed idee nog beter tot zijn recht te laten komen. De kracht van de

Nadere informatie

OVER ONS. Contactgegevens

OVER ONS. Contactgegevens OVER ONS Over ons Stadion Galgenwaard FC Utrecht en full-service cateraar Maison van den Boer, twee bedrijven die de top van hun branche vertegenwoordigen, vormen sinds 2001 een vast team in Stadion Galgenwaard,

Nadere informatie

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi Bijeenkomsten in het centrum van Eindhoven Gele Kegels van Regardz is een uitstekende, goed bereikbare vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven.

Nadere informatie

geeft u de ruimte The Globe Den Haag

geeft u de ruimte The Globe Den Haag geeft u de ruimte The Globe Den Haag Free wifi Modern en vol inspiratie The Globe van Regardz is het verborgen pareltje van Den Haag. Met prachtige modern ingerichte zalen en een gebouw met veel glas en

Nadere informatie

geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi

geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi Werken op hoog niveau De Zilveren Toren van Regardz is dé vergaderlocatie in hartje Amsterdam. Met prachtig panoramisch uitzicht over het IJ en de

Nadere informatie

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR...

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... GULDENBERG HOTEL NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... IN DE NATUUR, NATUURLIJK! Hotel Guldenberg is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen.

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie