Wat vonden deelnemers van Smile ter gelegenheid van Wereld Aids Dag?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat vonden deelnemers van Smile ter gelegenheid van Wereld Aids Dag?"

Transcriptie

1 Wat vonden deelnemers van Smile ter gelegenheid van Wereld Aids Dag? Ruim 700 mensen met hiv en betrokkenen waren zaterdag 29 november 2014 in Koninklijk Theater Carré. Vier op de tien namen voor het eerst deel. Twee op de tien deelnemers kennen niemand anders met hiv of hooguit één iemand. Van elke tien deelnemers wonen er vier buiten de Randstad, drie in Amsterdam en drie elders in de Randstad. De citaten zijn een bloemlezing, die een goed beeld geeft van alle reacties. Welk rapportcijfer geef je voor de bijeenkomst als geheel? 8,2 Goede mix van entertainment en voorlichting. De leukste dag van het jaar om hiv te hebben. Het was mijn eerste keer. Ik vond het spannend, maar eenmaal binnen voelde ik mij welkom. Volgend jaar kom ik weer! Het is mijn jaarlijkse hiv-uitje. Er was naar mijn smaak teveel aandacht voor entertainment en te weinig voor informatie. Ik voelde me echt onderdeel van het geheel. Een soort 'welkom bij de hiv-familie'. Informatief; recente informatie; originele onderwerpen; mooie show; inspirerende gasten; uitstekende informatievoorziening via de brochure; heel smakelijke lunch. Het was mijn eerste keer en ik ging er blanco in. Heb veel gelachen en ook een traan gelaten. Het was luchtig en niet zwaar. Ik bleef geboeid tot het eind. Nog nooit zo'n boeiende dag meegemaakt. De vaart zat erin en het was geen moment te lang. Zeer afwisselend programma: positief ondanks serieus onderwerp, elk jaar leuker en beter! De bijeenkomst inspireert me om goed te leven met m n hiv: 64% helemaal eens 33% beetje eens De bijeenkomst motiveert me om stap voor stap meer met m n hiv naar buiten te komen. Zeer inspirerende sprekers. Goed voorbeeld doet goed volgen. De positieve uitstraling van deze bijeenkomst, de informatie, het samen delen. De bijeenkomst is een moment om er weer eens bij stil te staan dat ik hiv heb. Ik ga eens goed nadenken over mijn alcoholgebruik! Een geweldig positieve bijeenkomst. Goed om te zien dat het met de meesten goed gaat. Ik sta niet alleen. Samen staan we sterk. En: ik ben niet hiv, ik heb hiv. Ik heb op de bijeenkomst informatie gehoord waar ik iets aan heb 55% helemaal eens 37% beetje eens De medische update. Het verhaal van Wim Hof. Dat met de huidige medicatie ook na lange tijd geen resistentie optreedt. De medicijnen tegen hepatitis C. De preventieve medicatie. Overstappen geeft nauwelijks risico.

2 Welk rapportcijfer geef je voor de organisatie van de bijeenkomst? 8,7 Alles liep op rolletjes. Aan alles was gedacht. Duidelijke informatie vooraf in het programmaboekje. Was bijna helemaal prima, alleen de start van de workshops was wat rommelig. Het zat gewoon goed in elkaar. De ontvangst was goed en steeds was er iemand die meteen het antwoord wist op al mijn vragen. Welk rapportcijfer geef je voor de presentator? 8,7 Fred weet humor en goede vragen te combineren. Bevlogen en hij doet het allemaal zeer ontspannen. Fred weet goed te verwoorden wat we willen weten. Weinig spontane momenten. Vragen beginnen met ''hee'' vind ik niks. Verstand van zaken, goede mix van professionalisme en ik ben één van jullie, goede timing. Wie gaat er nu een half uur in zijn boxershort on stage staan? Totaal leuk :-))) Welk rapportcijfer geef je voor de lunch? 8,3 Goed verzorgd. Geen enkele wachttijd. Gevarieerd en er was ruim voldoende. Welk rapportcijfer geef je voor de Art Bag met inhoud? 7,5 Mooie verrassing. Nog niet zo goed bekeken. Fijn om flink wat informatie te hebben om op mijn gemak thuis te kunnen lezen. Erg mooie tas. Te veel papier. De meeste informatie kende ik al, maar dat krijg je wellicht als je ieder jaar komt. Ik was heel blij met de Keith Haring bag met interessante inhoud. Welk rapportcijfer geef je voor de locatie, Koninklijk Theater Carré? 9,2 Stijlvol en feestelijk. Een compliment voor al het gemotiveerde personeel. Bijzonder dat dit in Carré is. Prachtige historische locatie. Niet veranderen! Alle mensen worden ontvangen alsof het een galavoorstelling betreft.

3 Herdenking van de overledenen Alleen maar dank voor de liefdevolle, respectvolle herdenking. Een hele diepe buiging. Heel indrukwekkend. Het was muisstil in een vol Carré. Mooi met de ''Last Post'' van de trompettist. Waardig, ontroerend, het kon niet beter. De minuut stilte was oorverdovend in kracht. Ontroerend en respectvol. Medische update door vijf hoogleraren Hier kom ik voor! Altijd weer hoor ik nieuwe dingen op een duidelijke manier verteld, dank. Begrijpelijke taal en zeer actuele onderwerpen. Duidelijke informatie, geen abacadabra-taal-gebruik. Geen opzienbarend nieuws voor mij, maar wel begrijpelijke taal en zinvol voor degenen die minder op de hoogte zijn dan ik. Goed. Niet te lang en verschillende sprekers, waardoor het niet saai werd. Goede informatie. Weinig over nieuwe middelen, maar misschien was dat niet de plaats daarvoor. Prettig om het hen op hun gemak te horen vertellen zonder de tijdsdruk van spreekuur. Zonder uitzondering topmensen die elk in begrijpelijke taal het publiek wisten te bereiken! Smile: zang Perry Dossett gitaar Leon Mennen percussie Enrique Firpi Heerlijk! Klein en intiem. Mooie uitvoering met gitaar en percussie. Prachtig en passend bij het thema. Perry zingt altijd met veel gevoel en expressie. Puur! De gitarist was fenomenaal en de zanger is van grote klasse. Film over het research laboratorium van Gilead in San Francisco Betrokken medewerkers die met hart en ziel onderzoek doen. Geinig filmpje. Leuk om eens achter de schermen te kijken.

4 Interessant, maar te veel informatie in te korte tijd. Interessant, maar te globaal, niet diepgaand. Toont goed hoe zorgvuldig en ingewikkeld het ontwikkelen van goede medicatie is. Zeer informatief en eenvoudig weergegeven. Talkshow in de grote zaal over support bij je leven met hiv De vaart zat erin waardoor het bleef boeien. Goed en vlot gedaan met goede aandacht voor alle deelnemers. Heel gevarieerde groep mensen. Leuke combinatie van films, vragen van de deelnemers en vragen van Fred, waardoor je tot de kern kwam. Te veel gasten met ieder te weinig tijd. Ook hier begrijpelijke taal en onderwerpen waarmee we allemaal te maken krijgen. Workshops een goed gesprek in de nok van Carré Interessant om andere ervaringen te horen. Intiem gesprek over de ervaringen van hiv-veteranen. Boeiend om met anderen over de bekende problemen te praten. Ruimte was niet goed te vinden. De groep was erg groot. Het gesprek kwam direct leuk op gang. Iedereen werd in zijn waarde gelaten en het was snel vertrouwd. Fijn dat er genoeg tijd voor was uitgetrokken. De gespreksleider was erg goed. Hij luisterde en vroeg goed door. De workshopleider zorgde goed dat iedereen aan de beurt kwam en zijn verhaal kon doen. Ik voelde me veilig. Er was veel steun aan elkaar. De workshop inspireert om er iets mee te doen. Super om met gelijkgestemden te praten. Zeker voor herhaling vatbaar! Boeiend om elkaars verhalen te horen. Als veteraan moest ik die rot hoge trap op zien te komen en dat was zwaar!!!!!! Veel informatie en inspiratie van lotgenoten. Open gesprek, leuke diverse mensen. Broadway in Carré door Dale Badway Heerlijk om zo'n echte Amerikaanse musicalman te zien en te horen. Niet mijn cup of tea. Prachtige stem.

5 Interview met Aaron Darr uit Florida Wow, dat was nog eens krachtig en inspirerend! Sprankelende jongen: positief, humoristisch en empowerend!!!!!! Inspirerend en wat een humor! Wat een wijsheid en betrokkenheid voor een twintiger! Wat kan die jongen praten! Ik hing aan zijn lippen, de presentator kwam er bijna niet tussen! Andere interviews met mensen met hiv en hun naasten: het gezin met de twee adoptiejongens, Gloria en het 'magnetisch gay koppel' Dit is de kern van de dag, mensen met hiv en hun verhaal. Goed om anderen zo te horen, het breekt mijn wereld open. Erg knap om daar te staan en te vertellen over jouw leven met hiv. Heel moedig en inspirerend. Het interview met de twee adoptiejongens vond ik erg aandoenlijk. Respect voor hun ouders. Gloria is hopelijk een rolmodel voor andere vrouwen. Het magnetisch gay koppel vond ik heel herkenbaar qua hoe ik er met mijn ex in stond. Deze interviews waren de hoogtepunten. Bijzonder en ontroerend. The Iceman Wim Hof Energieke persoonlijkheid en doorzetter. Boeiende materie. Hij wist het goed te brengen en ik denk dat hij gelijk heeft. Geweldig knap, maar of het echt werkt? Performance is indrukwekkend. Z n adviezen waren zeer waardevol. Jammer dat het badderen uit de zaal niet te zien was. Interessant, inspirerend. Voor mij wat te veel sensatie zoeken. Leuk om het vanuit een heel andere hoek te benaderen. Kross Over door zangeres Tania Kross, acteur Perry Dossett en pianist Laura Bos Heel intens en verrassend. Mooi samenspel van zang, verhaal en beweging. Mooie show, heel kunstzinnig, heb ervan genoten! Waanzinnig! Wat was dat fantastisch! Om kippenvel van te krijgen. Trots dat er zo'n muzikale grootheid is opgestaan!

Wat vonden deelnemers van Circle of Life ter gelegenheid van Wereld Aids Dag? Koninklijk Theater Carré zaterdag 26 november 2016

Wat vonden deelnemers van Circle of Life ter gelegenheid van Wereld Aids Dag? Koninklijk Theater Carré zaterdag 26 november 2016 Wat vonden deelnemers van Circle of Life ter gelegenheid van Wereld Aids Dag? Koninklijk Theater Carré zaterdag 26 november 2016 Welk rapportcijfer geef je voor de bijeenkomst als geheel? 8,1 De afwisseling

Nadere informatie

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken?

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Auteur Info tijdig? Info voldoende en duidelijk? Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Wat vonden de leerlingen van het boek? 1 Jozua Douglas zeker prima en goed zeker,

Nadere informatie

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi!

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi! Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer 1 Ontspannen en duidelijk. Plek voor de ssen duidelijk aangegeven. Ook iemand aanwezig om je de weg wijzen waar nodig. Zeer enthousiast. Erg mooi in elkaar

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Evaluatierapport Workshop ADHD Fontys PABO Limburg Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Inhoudsopgave Pag. 1. Inleiding 2 2. Deelnemers/respondenten 2 3. Opzet en inhoud evaluatie 2 4. Resultaten 2

Nadere informatie

Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering. Mooie zinnen maar niet te volgen verhaal. Einde goed, 15 min

Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering. Mooie zinnen maar niet te volgen verhaal. Einde goed, 15 min FOCUS collegereeks Psychologie voor managers 17 november 2016 André Wierdsma 8,4 Wat is uw algemene indruk van dit college? Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering Het leereffect wordt

Nadere informatie

SPEEDMANAGEMENT. Een pakkende en enthousiasmerende training, die onbewust aanzet tot doelgerichte vervolgacties'. Gemeente Landgraaf

SPEEDMANAGEMENT. Een pakkende en enthousiasmerende training, die onbewust aanzet tot doelgerichte vervolgacties'. Gemeente Landgraaf Referenties Bron & Partners- trainingen SPEEDMANAGEMENT De in company training speedmanagement werd op een bevlogen en inspirerende manier gegeven. De inhoud was praktijkgericht en meteen toepasbaar. Sindsdien

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr oktober Hallo nieuwsbrief-lezers!

Nieuwsbrief nr oktober Hallo nieuwsbrief-lezers! Hallo nieuwsbrief-lezers! Op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/ordederdwazen staat een supergaaf promotiefilmpje met beelden van onze voorstelling van Voorjaarsontwaken in mei j.l. Verder vind

Nadere informatie

"Winterdutje" weer voorbij

Winterdutje weer voorbij Museum SMAAK is een tijdelijk museum door senioren, voor iedereen in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open:

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg

Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg Boekverslag Nederlands Ik mail je door Yvonne Kroonenberg Boekverslag door een scholier 1665 woorden 24 april 2006 6,4 82 keer beoordeeld Auteur Genre Yvonne Kroonenberg Jeugdboek Eerste uitgave 2004 Vak

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 2/15/ e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 2/15/ e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 2/15/2017 15e nieuwsbrief 15 e nieuwsbrief Terug kijken en doorgaan. Bekijk ook even de verdere pagina s Nabeschouwing van het optreden Tijdens V.N.B. Dag door: Tonny Roovers-

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012

Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012 Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012 Totaal mogelijke antwoorders: 64 Totaal antwoorders: 39 Respons: 60,93 % A. PROGRAMMA 1. Waardering voor de keuze van het programma: 8.8 0 0 4 15 20 0,00%

Nadere informatie

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima Rondleiding en uitleg kunstzaal Tijdsduur kunstzaal Mening leerlingen? Cijfer kunstzaal Evt. opmerkingen Was weer erg leuk. Spannend en boeiend begin. Tussen de donkere gordijnen. Lln waren meteen gepakt!

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk De Vries ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk de Vries is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

SLOT #JEUGDIMPULS. Impressie eindconferentie, 27 nov 2014, Utrecht

SLOT #JEUGDIMPULS. Impressie eindconferentie, 27 nov 2014, Utrecht SLOT #JEUGDIMPULS Impressie eindconferentie, 27 nov 2014, Utrecht Binnen het programma #Jeugdimpuls gaf het RIVM Centrum Gezond Leven de afgelopen jaren, samen met veel partners en met jongeren, een stevige

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113 Inhoud Woord vooraf 7 Het allereerste begin 9 Oervaders 19 Israël als moeder 57 Wijsheid voor ouders en kinderen 83 Koninklijke vaders 113 Profetische opvoedkunde 145 Kinderen in zijn koninkrijk 177 Leerling

Nadere informatie

Samen gaan we voor kwaliteit

Samen gaan we voor kwaliteit Samen gaan we voor kwaliteit Een geslaagde studiedag voor Taalambassadeurs. 24 juni 2017 in Utrecht. 1 ABC en de stichting L&S organiseerden op 24 juni 2017 samen de studiedag. Meer dan 80 taalambassadeurs

Nadere informatie

Haal Bint in huis. aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs. maakt lastige onderwerpen bespreekbaar. Voor docenten, leerlingen en ouders.

Haal Bint in huis. aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs. maakt lastige onderwerpen bespreekbaar. Voor docenten, leerlingen en ouders. Haal Bint in huis aanbod van Theatergroep Bint voor het onderwijs maakt lastige onderwerpen bespreekbaar Voor docenten, leerlingen en ouders. Haal Bint in huis Theatergroep Bint maakt lastige onderwerpen

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan

Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan Boekverslag Nederlands Raak me dan, als je kan door Siska Goeminne Boekverslag door S. 1232 woorden 19 februari 2016 7,4 10 keer beoordeeld Auteur Siska Goeminne Eerste uitgave 2012 Vak Methode Nederlands

Nadere informatie

N E D E R L A N D S E V E R E N I G I N G V A N D I R E C T I E S E C R E T A R E S S E ( N V D

N E D E R L A N D S E V E R E N I G I N G V A N D I R E C T I E S E C R E T A R E S S E ( N V D SUMMARY N E D E R L A N D S E V E R E N I G I N G V A N D I R E C T I E S E C R E T A R E S S E ( N V D ) Het verschil maken in Service Excellence STOP DOING START BEING Organisatie Datum 13 november 2018

Nadere informatie

H E T I D E E V O O R J O U

H E T I D E E V O O R J O U NOITIDE 2019 OKTOBER GETAWAY HET IDEE Het idee ontstond in september 2018. Ik kwam zelf net terug uit Lissabon. Mijn eerste workation. Weg met een aantal andere onderneemsters om te werken AAN mijn bedrijf.

Nadere informatie

Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep?

Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep? Welke schrijfster bezocht jullie? Hebben jullie alle informatie tijdig ontvangen? Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep? Wat vonden

Nadere informatie

Workshop aanbod BOEI-Limburg

Workshop aanbod BOEI-Limburg Workshop aanbod BOEI-Limburg Vanuit maatschappelijke betrokkenheid biedt BOEI-Limburg jaarlijks gratis 5 workshops aan. Afhankelijke van de trends in de samenleving, de trends in de problematiek waar kinderen-

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit.

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Goed, duidelijke manier van les geven Goed en zinvol. Goed

Nadere informatie

Samenvatting survey: Het perspectief van volwassenen die leven met hiv in Nederland op genezing, generieke hiv-medicatie, duotherapie en overstappen

Samenvatting survey: Het perspectief van volwassenen die leven met hiv in Nederland op genezing, generieke hiv-medicatie, duotherapie en overstappen Samenvatting survey: Het perspectief van volwassenen die leven met hiv in Nederland op genezing, generieke hiv-medicatie, duotherapie en overstappen Dit onderzoek is verricht voor de Hiv Vereniging door

Nadere informatie

Het is dus eigenlijk beter om morgen pas te evalueren.. Mensen zijn rare wenzens. Mijn onderbewuste zegt mij: ik heb iets belangrijks geleerd vandaag.

Het is dus eigenlijk beter om morgen pas te evalueren.. Mensen zijn rare wenzens. Mijn onderbewuste zegt mij: ik heb iets belangrijks geleerd vandaag. FOCUS collegereeks Psychologie voor managers 24 november 2016 Ap Dijksterhuis 8,6 Wat is uw algemene indruk van dit college? Het is dus eigenlijk beter om morgen pas te evalueren.. Mensen zijn rare wenzens.

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf

Stichting Lach voor een Dag werd in 2013 opgericht door familieentertainmentbedrijf In 2015 vond het eerste Lach voor een Dag Gala plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze prachtige avond vol culinair en muzikaal entertainment resulteerde in een nog mooier geldbedrag van ruim 70.000,-.

Nadere informatie

Evaluatieverslag Themadag Oog voor Ervaringsdeskundigheid

Evaluatieverslag Themadag Oog voor Ervaringsdeskundigheid Evaluatieverslag Themadag 2018 - Oog voor Ervaringsdeskundigheid Introductie Voor het evalueren van de jaarlijkse themabijeenkomst zijn de 175 deelnemers gevraagd om aan het eind van de dag een evaluatieformulier

Nadere informatie

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren Eindverslag Maarten Meij 0848912 Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren, Opdracht 1 Mijn mening over mijn presentatie: Ik vond het zelf niet heel erg goed. Het was vrij kort, ik had op een gegeven

Nadere informatie

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College mei 2018 Wat zal je het meeste bijblijven van de training: - De PMA methodiek. - De 5 stappen van de PMA methodiek. - De groepsgesprekken.

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête mei 2015

Uitkomsten Enquête mei 2015 Uitkomsten Enquête mei 2015 Inhoud Conclusies 1 Inleiding 2 Antwoorden op de vragen 3 Wat is je geslacht? 3 Wat is je leeftijd? 3 Wat beschrijft jouw (werk) situatie het beste? 4 Hoe vaak lees je de nieuwsbrief?

Nadere informatie

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Dit onderdeel gaat over emoties, want sport en emoties zijn nu eenmaal sterk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want die emoties zijn

Nadere informatie

Hertaling juni Door: Peter Eggen

Hertaling juni Door: Peter Eggen Hertaling juni 2017 Door: Peter Eggen Wie zijn wij, Het Regionaal Platform Ervaringskennis is gestart in 2013. Het RPE is een samenwerking tussen cliëntenraden en Wmo-raden in de regio Nijmegen. Mensen

Nadere informatie

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG Ckv verslag Kunst- en Cultuurroute en cabaret Julia van Sluijs April 2015!1 Inhoudsopgave - Algemene gegevens 3 - Verantwoording keuze 4 - Kunst- en cultuurroute Workshop 1: Graffiti 5 Workshop 2: Capoeira

Nadere informatie

Het lastigste van leven met hiv is voor velen vreemd genoeg niet zozeer de aandoening zelf of de behandeling, maar vooral de reacties van anderen.

Het lastigste van leven met hiv is voor velen vreemd genoeg niet zozeer de aandoening zelf of de behandeling, maar vooral de reacties van anderen. Het lastigste van leven met hiv is voor velen vreemd genoeg niet zozeer de aandoening zelf of de behandeling, maar vooral de reacties van anderen. Het houdt je misschien je leven lang bezig: Wie vertel

Nadere informatie

Tegeltjeswijsheden. Gebaren.nl Vlaggeschip CN Oosterhout

Tegeltjeswijsheden. Gebaren.nl Vlaggeschip CN Oosterhout Tegeltjeswijsheden Benny Elferink tolken NGT - Hoe de tolkvoorziening vanaf het begin is opgebouwd (uren etc.) en over Sam Pattipeiluhu. Heel interessante avond. - Tolkvoorziening is belangrijk voor gelijkwaardigheid

Nadere informatie

Elke dag zo goed mogelijk.

Elke dag zo goed mogelijk. Elke dag zo goed mogelijk. Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z n eigen wijze en binnen z n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag

Nadere informatie

12-11-2014. HGW..gezien vanuit het perspectief van ouders

12-11-2014. HGW..gezien vanuit het perspectief van ouders 12-11-2014 HGW..gezien vanuit het perspectief van ouders 1 Wat wensen ouders voor hun kind? 2 De drie G s Geluk Gezondheid Goede toekomst 3 4 Alle ouders willen.. zich welkom voelen Contact gaat voor contract

Nadere informatie

Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014

Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014 Evaluatie Kennissessie met transavia.com 11 februari 2014 1. Welk cijfer geef je de Kennissessie? 8,5 Wat waren je verwachtingen en heeft de Kennissessie aan je verwachtingen voldaan? Niet helemaal Ik

Nadere informatie

Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden. Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek

Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden. Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek Resultaten evaluatie noodopvang vluchtelingen omwonenden Oktober 2016 Gemeente Oss Rapportage Onderzoek en Statistiek 1. Inleiding Voor van de evaluatie van de noodopvang zijn de omwonenden, ondernemers

Nadere informatie

Welkom! Algemene informatieavond - groep 7 dinsdag 11 oktober, 2011

Welkom! Algemene informatieavond - groep 7 dinsdag 11 oktober, 2011 Welkom! Algemene informatieavond - groep 7 dinsdag 11 oktober, 2011 Groep 7? 9 jongens en 14 meiden Actief, enthousiast, heel betrokken Willen het graag goed doen! 23 kinderen, 23 uiteenlopende karakters!

Nadere informatie

Presenteren & Promoveren

Presenteren & Promoveren Presentatietraining voor promovendi Presenteren & Promoveren Ik kon na de training echt vol vertrouwen, met rust en enthousiasme mijn proefschrift verdedigen! Voor wie? Promovendi van alle faculteiten

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014

Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014 Hieronder leest u de antwoorden die gegeven zijn op de vragen op het evaluatieformulier van de ouderavond van afgelopen maandag 3 februari. Op de vragen hebben we een korte reactie gegeven. Op de avond

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER

Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER De presentaties, gehouden op 30 maart 2017, zijn beoordeeld door de jury, bestaande uit Anika Abbing, Wilma Geldof en Dennis Cup. Op het podium stonden: Haarlem

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Praktijk Jonker & Koetsier Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Praktijk Jonker & Koetsier is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Nadere informatie

Impressies uit Apeldoorn

Impressies uit Apeldoorn Impressies uit Apeldoorn We beleefden afgelopen woensdag een avond met een ster. Twee mensen uit het Israëlische dorp Neve Shalom Wahat al-salam (oase van vrede) lieten ons in een adembenemende presentatie

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Evaluatie van de derde dag

Evaluatie van de derde dag Evaluatie van de derde dag We ontvingen 30 evaluatie-formulieren. Hieronder geven we telkens de mediaan, behalve bij de vraag over het aantal uren voorbereiding, waar we het gemiddelde en de standaard-deviatie

Nadere informatie

COVA 2. Naam: Sanne Terpstra. Studentennummer: Klas: 2B2. Lerares: L. te Hennepe

COVA 2. Naam: Sanne Terpstra. Studentennummer: Klas: 2B2. Lerares: L. te Hennepe COVA 2 Naam: Sanne Terpstra Studentennummer: 500646500 Klas: 2B2 Lerares: L. te Hennepe Inhoudsopgave Inleiding 2 Casus 3 Leerdoelen 3 Sterkte zwakte analyse 4 Gespreksanalyse 6 Reflectie 9 Bijlagen 12

Nadere informatie

Lentekriebels Theater

Lentekriebels Theater Lentekriebels Theater Eindverslag Co-creatie SIEN BS de Neerakker Heythuysen & Buro van Dormalen Puth Maart 2014 Voorwoord In de eerste week van december 2013 trof ik een chocolade letter 'S' aan in mijn

Nadere informatie

ACTcursus

ACTcursus ACTcursus www.actcursus.nl EVALUATIE CURSUS ACT. Wij stellen het zeer op prijs om te weten wat je van de cursus gevonden hebt. Uiteraard kun je de evaluatie anoniem invullen. 1. Wat vond je van de cursus

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09 Verslag Uitwisseling Vic 29-09/06-10 Za 29-09 Vandaag zijn we met 23 leerlingen en 2 begeleiders vertrokken naar Vic voor het uitwisselingsproject Eye Start Up. De vliegreis verliep voorspoedig en na een

Nadere informatie

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Vraag 1 Hoe heb je zielsliefde ontdekt, en ontdekte je zielsliefde het ook op dat moment? Ik ontmoette haar op mijn werk in de rookruimte. We konden

Nadere informatie

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen.

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen. Jij bent echt een kanjer! Om op te eten! Jij durft over jouw gevoelens praten. Jij hebt een topconditie. Wat zit jouw haar oké! Complimenten geven is voor jou kinderspel. Ik ben jaloers op jouw spierballen.

Nadere informatie

Over de streep. Uit de knoop. 3. Als je me echt kent, zou je weten dat.. 3. Cadeautje.. 3. Stap over de streep als 3.

Over de streep. Uit de knoop. 3. Als je me echt kent, zou je weten dat.. 3. Cadeautje.. 3. Stap over de streep als 3. Over de streep Inhoud Over de streep. 1. Zaalindeling... 2. Hoe ziet de dag eruit?.. 2. Hoe ziet de workshop eruit?.. 2. De groep(en). 2. Wat te doen als.. 3. Hoe. 3. Uit de knoop. 3. Als je me echt kent,

Nadere informatie

Lesmap bij de voorstelling

Lesmap bij de voorstelling Lesmap bij de voorstelling Voorbereiding op het theaterbezoek Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en hun achtergrond, kan het nuttig zijn om het theaterbezoek met hen voor te bereiden. Voor jonge

Nadere informatie

Presentatie Feedback. Door: Tim Janssen Klas: GDD1A

Presentatie Feedback. Door: Tim Janssen Klas: GDD1A Presentatie Feedback Door: Tim Janssen Klas: GDD1A Inhoud Reflecties Voorbereiding presentatie Reflecties Silver Huber: Breakdance Goede duidelijke presentatie. Heel helder en goed te horen. Leuk dat ie

Nadere informatie

Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen

Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen D a t u m 4 s e p t e m b e r 2 0 1 4 V o o r b e r e i d i n g S a r r o n d e r d e e l v a n d e P a r n a s s i a G r o e p ( F e r r y v

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen

Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen Boekverslag Nederlands Wij zijn wegwerpkinderen door Thea Beckman Boekverslag door een scholier 1406 woorden 6 oktober 2008 7,6 23 keer beoordeeld Auteur Genre Thea Beckman Jeugdboek Eerste uitgave 1980

Nadere informatie

DIT IS MIJN MEDICIJN

DIT IS MIJN MEDICIJN DIT IS MIJN MEDICIJN INTERVIEW MET MOHAMED HAJJI EN LOURENS PENNINGA OVER WERKEN EN DE MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK VAN HET FACT-TEAM in dit artikel: > werken en crisis > zwart gat > herstellen en weer aan

Nadere informatie

DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments

DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments Ik ben nu een aantal dagen terug van Danskamp en in het kort, het was het GE-WEL- DIG! Ik heb nog nooit zoiets geweldigs meegemaakt. Alles was perfect.

Nadere informatie

Niemand op mijn kerstfeest

Niemand op mijn kerstfeest Niemand op mijn kerstfeest Das liep zijn hol uit en voelde de sneeuw eerder dan hij het zag. Hij sprong achteruit zijn sneeuwvrije hol weer in en maakte een sissend geluid van onvrede. Bah, ook dat nog,

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de Dromer

Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de Dromer Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de D Theaterverslag door een scholier 1823 woorden 5 december 2003 7,5 4 keer beoordeeld Vak CKV Ckv1 Cabaret de Waker, de Slaper en de D Tekst en thematiek 1.

Nadere informatie

Anna McRose. jaar dus 43 jaar. Samen wonen we al weer 20 jaar in Veldhoven bij Eindhoven en die verhuizing was wel een hele grote stap.

Anna McRose. jaar dus 43 jaar. Samen wonen we al weer 20 jaar in Veldhoven bij Eindhoven en die verhuizing was wel een hele grote stap. Anna McRose Een zangeres die sinds een aantal maanden aan de weg timmert is Anna McRose. Tijd dus om haar eens aan de tand te voelen. D: Welkom in de studio en dank voor je komst. Anna McRose is natuurlijk

Nadere informatie

F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l

F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l Hoe werkt het? Fluister consult Bij je aanvraag kijk ik of er een match is. Kan ik je helpen en wil jij dat ook? Ik help

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

2 Jouw mening. Het probleem van de hoofdpersoon. De andere personen; kort beschrijven. Vooral in hun relatie tot de hoofdpersoon.

2 Jouw mening. Het probleem van de hoofdpersoon. De andere personen; kort beschrijven. Vooral in hun relatie tot de hoofdpersoon. Formulier leesverslag Nederlands. Jouw naam Datum Klas Leraar/ lerares paraaf beoordeling A Het boek Titel van het boek Naam schrijver/ schrijfster Naam van de uitgever en jaar van verschijnen. Gebruikte

Nadere informatie

Tips voor een goed verkoopsgesprek

Tips voor een goed verkoopsgesprek Tips voor een goed verkoopsgesprek Begroet al je klanten Iedere klant die je winkel binnenkomt moet begroet worden. 100%. En dat betekent dat wanneer je in gesprek bent met die ene klant, toch even de

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Vandaag spreekt BvB er Simone met Iris Hond.

Vandaag spreekt BvB er Simone met Iris Hond. In gesprek met Iris Hond Delen en inspireren. Dat is waar wij blij van worden. In deze rubriek geven wij mensen met een inspirerend verhaal het woord. Jong en oud. Man en vrouw. Uit het zakenleven, uit

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

veel opgestoken! Programma voldeed niet aan mijn verwachting en half uur later beginnen stoorde mij.

veel opgestoken! Programma voldeed niet aan mijn verwachting en half uur later beginnen stoorde mij. prima Dat de hele keten was uitgenodigd. Goed om een beeld te hebben welk systemen er allemaal zijn en waar ze toe dienen. Afwisselende onderwerpen. De sfeer, locatie en informatie. iets meer inzicht in

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag

Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag 1 Uitslag enquête Sociaal Culturele Dag ja nee ja nee ja nee Totaal Antwoorden ja ontvangen Antwoorden nee ontvangen van totaal 125 van totaal 125 van het aantal antwoorden van het aantal antwoorden vraag

Nadere informatie

lesmateriaal Taalkrant

lesmateriaal Taalkrant lesmateriaal Taalkrant Toelichting Navolgend vindt u een plan van aanpak en 12 werkbladen voor het maken van de Taalkrant in de klas, behorende bij het project Taalplezier van Stichting Wereldleren. De

Nadere informatie

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder

Uitwisseling 2009 Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Solidariteit vanuit je eigen huis Door: Victoria Schreuder-Dobrescu en Haaije Schreuder Beste lezer, het aangaan van een stedenband is een ideaal middel om de eigen bevolking te sensibiliseren. Door contact

Nadere informatie

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR INTERIEUR DE HELDERE RUST VAN EEN Landelijke stijl Een nieuw huis neerzetten nadat je oude huis werd afgebroken en resoluut kiezen voor een unieke, lichtjes Franse, landelijke stijl. Dat is wat Ann deed

Nadere informatie

Een boek presenteert a.d.h.v. een boekendoos; Een samenvatting maakt; Een mening vormt (met argumenten).

Een boek presenteert a.d.h.v. een boekendoos; Een samenvatting maakt; Een mening vormt (met argumenten). Leerdoelen Je leert hoe je: Een boek presenteert a.d.h.v. een boekendoos; Een samenvatting maakt; Een mening vormt (met argumenten). Boekendoos Kies en lees een boek dat je leuk lijkt. Aan de hand van

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Tijdens de lessen loop ik rond en probeer ik de leerlingen te helpen, vragen te beantwoorden, tips te geven en de leerlingen wat te leren.

Tijdens de lessen loop ik rond en probeer ik de leerlingen te helpen, vragen te beantwoorden, tips te geven en de leerlingen wat te leren. Fase 1 Reflectie week 1 Wat gedaan De eerste week meteen alleen voor een nieuwe klas en een nieuwe les opstarten. Hoe zullen de leerlingen reageren? Hoe hoog is het niveau? Hoe is de werkhouding? Zijn

Nadere informatie

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6 Samenvatting Scores Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6 Zowel uit de beoordelingen in de vorm van een rapportcijfer als de aanvullende opmerkingen, blijkt dat de

Nadere informatie

Lesbrief Theater Dakota

Lesbrief Theater Dakota Lesbrief Theater Dakota In de film #Niet Gemeen Bedoeld! vertellen kinderen van drie scholen uit Wateringse Veld hun gedachten en ervaringen met social media en pesten. Kijk de film samen met je klas.

Nadere informatie

Hanneke van Herk. Beschrijvingsopdracht:

Hanneke van Herk. Beschrijvingsopdracht: Beschrijvingsopdracht: Motivatie: Ik heb voor dit boek gekozen, omdat dit boek in het werkboek van Laagland werd aangeraden bij deze opdracht. Ik heb ook voor dit boek gekozen, omdat ik het er wel leuk

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Cursus

Inspiratie & Meer. Cursus Inspiratie & Meer Cursus Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Cursus in 5 stappen naar meer Helderheid & Inzicht Ik wil e van harte welkom heten bi de Cursus In 5 stappen

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie