Liturgie Kerk en Schooldienst Hervormde gemeente Reeuwijk en Protestants Christelijke Basisschool De Regenboog.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liturgie Kerk en Schooldienst Hervormde gemeente Reeuwijk en Protestants Christelijke Basisschool De Regenboog."

Transcriptie

1 Liturgie Kerk en Schooldienst Hervormde gemeente Reeuwijk en Protestants Christelijke Basisschool De Regenboog. Zondagmorgen 7 februari om uur. Ichthuskerk. Thema: Jezus volgen. Voorganger: ds. M.J. Tekelenburg Organist: Mark Koudijzer. Piano: Mirthe Tekelenburg Gitaar: Rick van Elk

2 Orgelspel Binnenkomst kerkenraad. Welkom en afkondigingen. Zingen voor de dienst: Samen in de Naam van Jezus. Samen in de naam van Jezus Heel de wereld moet het weten heffen wij een loflied aan. dat God niet veranderd is. Want de geest spreekt alle talen En Zijn liefde als een lichtstraal en doet ons elkaar verstaan. doordringt in de duisternis. Samen bidden, samen zoeken t Werk van God is niet te keren naar het plan van onze Heer. omdat Hij er over waakt. Samen zingen en getuigen, En de Geest verbreekt de grenzen samen leven tot Zijn eer. die door mensen zijn gemaakt. Stil gebed Votum en groet Zingen: Psalm 100: 1, 2 en Juich, aarde, juich alom de HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 2. De HEER is God; erkent, dat Hij ons heeft gemaakt (en geenszins wij) tot schapen, die Hij voedt en weidt; een volk, tot Zijne dienst bereid. 3. Gaat tot Zijn poorten in met lof, met lofzang in Zijn heilig hof; Looft Hem aldaar met hart en stem; Prijst Zijnen naam, verheerlijkt Hem. Lezen van Gods wet, de tien geboden. We horen die vanmorgen zoals die voor kinderen is verwoord. Zingen: Ik heb Jezus nodig. 1.'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in mijn handel, in mijn wandel, in mijn slapen en ontwaken, 'k Heb Hem nodig, dag aan dag. 2.'k Wil Jezus volgen, heel mijn leven, 'k Wil Jezus volgen, dag aan dag, in mijn handel. in mijn wandel, in mijn slapen en ontwaken, 'k wil Hem volgen, dag aan dag. Gebed

3 Lezing uit de Bijbel, door 2 kinderen. Marcus 1: En nadat Johannes overgeleverd was, ging Jezus naar Galilea en predikte het Evangelie van het Koninkrijk van God, 15 en Hij zei: De tijd is vervuld en het Koninkrijk van God is nabij gekomen; bekeert u en geloof het Evangelie. 16 En toen Hij bij de zee van Galilea wandelde, zag Hij Simon en Andreas, zijn broer, het net in de zee werpen, want zij waren vissers. 17 En Jezus zei tegen hen: Kom achter Mij, en Ik zal maken dat u vissers van mensen wordt. 18 En zij lieten meteen hun netten achter en volgden Hem. 19 En toe Hij vandaar wat verdergegaan was, zag Hij Jakobus, de zoon van Zebedeüs, en Johannes, zijn broer, die in het schip de netten aan het herstellen waren. 20 En meteen riep Hij hen, en zij lieten hun vader Zebedeüs in het schip achter met de loonarbeiders en gingen weg, Hem achterna. Lukas 5: En hierna ging Hij weg, en Hij zag een tollenaar, van wie de naam Levi was, in het tolhuis zitten en Hij zei tegen Hem: Volg Mij! 28 En hij stond op, liet alles achter en volgde Hem. 29 En Levi bereidde voor Hem een grote maaltijd in zijn huis en er was een grote menigte van tollenaars en van anderen die met hen aanlagen. 30 En hun schriftgeleerden en de Farizeeën morden tegen Zijn discipelen en zeiden: Waarom eet en drinkt u met tollenaars en zondaars? 31 Maar Jezus antwoordde en zei tegen hen: Wie gezond zijn, hebben geen dokter nodig, maar wie ziek zijn. 32 Ik ben niet gekomen om rechtvaardigen tot bekering te roepen, maar zondaars. De kinderen van school komen naar voren. De dominee bespreekt met hen wat gedaan is op school en zij zingen twee liederen. De kinderen zingen: Simon en Andreas. Simon en Andreas waren vissers op de zee. Maar Jezus vroeg: hé, volg je Mij? En zij gingen met Hem mee. Ja, zij gingen met Hem mee.

4 Refr. Maar niet om vissen te vangen, maar mensen te winnen. Voor het Koninkrijk van God. Voor het Koninkrijk van God. Jacobus en Johannes waren vissers op het meer. Maar Jezus vroeg: hé, volg je Mij? En hun antwoord was: ja, Heer! Ja, hun antwoord was: ja, Heer! Refr. Maar niet om vissen te vangen, maar mensen te winnen. Voor het Koninkrijk van God. Voor het Koninkrijk van God. Wil je net zo zijn als Simon en Andreas? Wil je net zo zijn als Jacobus en Johannes? Dan hoef je niet te vissen op de zee of op het meer. Als Jezus vraagt: hé, volg je Mij? Zeg dan ook: ja, Heer! Zeg dan ook: ja, Heer! De kinderen zingen:. Hoog Boven De Storm Tekst & Muziek: Rikkert Zuiderveld Soms als het vreselijk druk om me heen is. En alles wordt me teveel. En het lijkt of de storm m'n vrede verjaagt. En ze zetten me telkens met duizend vragen het mes op de keel. Dan opeens besef ik weer: Er is Iemand die mij draagt., als een adelaar., als een adelaar.

5 Soms is het leven precies een woeste zee. Dreigend en wild. En het lijkt of ik nergens ruimte meer vind. Dan neemt een machtige sterke arm mij mee en ik wordt opgetild. En ik zweef op de vleugels, op de vleugels van de wind., als een adelaar., als een adelaar. En zo word ik niet moe als ik rust in Hem. Als ik Hem verwacht. En zo word ik niet moe als ik rust in Hem put ik nieuwe kracht, nieuwe kracht., als een adelaar., als een adelaar. (2x) Collecte, kinderen helpen mee collecteren. 1. Voor onderzoek naar de zeldzame ziekte moyamoya. Romee de Vries lijdt hieraan. 2. Eredienst en pastoraat. Zingen: Psalm 17: 3 en 4. Ik zet mijn treden in Uw spoor, opdat mijn voet niet uit zou glijden; Wil mij voor struikelen bevrijden, en ga mij met Uw heillicht voor. Ik roep U aan, k blijf op U wachten, omdat G, o God, mij altoos redt. Ai, luister dan naar mijn gebed, en neig Uw oren tot mijn klachten. Maak Uwe weldaân wonderbaar, Gij, die Uw kind ren wilt behoeden voor s vijands macht en vrees lijk woeden, en hen beschermt in t grootst gevaar. Wil mij Uw bijstand niet onttrekken; Uw zorg bewaak mij van omhoog; Bewaar m als d appel van het oog; Wil mij met Uwe vleug len dekken. Preek over Jezus volgen.

6 Zingen: Stap voor stap. Stap voor stap, dag na dag, wil ik Jezus volgen. Hand in hand, heel de weg, wil ik gaan met Hem. Als ik struikel staat Hij klaar, Hij is bij mij in' t gevaar. Dus, stap voor stap, hand in hand, wil ik gaan met Hem. Stap voor stap, dag na dag, wil ik Jezus volgen. Hand in hand, heel de weg, wil ik gaan met Hem. In de mensen leeft Hij voort, blijft voor ons het Levend Brood. Dus stap voor stap, hand in hand, wil ik gaan met Hem. Gedicht Voetstappen. Twee kinderen dragen dat voor. Ik droomde eens en zie ik liep aan 't strand bij lage tij. Ik was daar niet alleen, want ook de Heer liep aan mijn zij. We liepen samen het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. Ik stopte en keek achter mij, en zag mijn levensloop, in tijden van geluk en vreugde, van diepe smart en hoop. Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan. Ik zei toen "Heer waarom dan toch? Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad..." De Heer keek toen vol liefde mij aan, en antwoordde op mijn vragen; "Mijn lieve kind, toen het moeilijk was, toen heb ik jou gedragen..." Dankgebed en voorbede.

7 Zingen Psalm 84: 4 en 6. We zingen deze verzen zo mogelijk staande. Zij gaan van kracht tot kracht steeds voort; Elk hunner zal, in t zalig oord van Sion, haast voor God verschijnen. Let, Heer der legerscharen, let op mijn ootmoedig smeekgebed; Ai, laat mij niet van druk verkwijnen; Leen mij een toegenegen oor, o Jacobs God, geef mij gehoor. Want God, de Heer, zo goed, zo mild, is t allen tijd een zon en schild; Hij zal genaad en ere geven; Hij zal hun t goede niet in nood Onthouden, zelfs niet in de dood, die in oprechtheid voor Hem leven. Welzalig, Heer, die op U bouwt, en zich geheel aan U vertrouwt. Zegen Zingen: Jezus is de goede Herder. Jezus is de goede Herder. Jezus, Hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal. Als je 's avonds niet kunt slapen en je bang in 't donker bent, denk dan eens al die schaapjes, die de Heer bij name kent. Jezus is de goede Herder. Jezus, Hij is overal. Jezus is de goede Herder, brengt mij veilig naar de stal. En wanneer je soms alleen bent en je hart is vol verdriet. Denk dan aan de goede Herder Hij vergeet Zijn schaapjes niet.

8 Jezus is de goede Herder. Jezus, Hij is overal. Jezus is de goede Herder, brengt mij veilig naar de stal. Orgelspel aan het einde van de dienst In de bussen bij de uitgang kan een gift gedaan worden. Die is deze zondag voor diaconaal werk vanuit wijkgebouw de Bron in de wijk Rubroek in Rotterdam. Er is koffie, thee en limonade in de hal van de kerk.

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Jakobus 3 vers 1 t/m 12 Gezang 285 vers 1, 2, 3 en 4 (Liedboek) Morgenzang vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 12 vers 1 en 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

Rust bij de Vader. Ds. M.P.D. Barth zal deze dienst leiden. Roelof van Middendorp bespeelt het orgel.

Rust bij de Vader. Ds. M.P.D. Barth zal deze dienst leiden. Roelof van Middendorp bespeelt het orgel. Rust bij de Vader Liturgie van de dienst op de biddag met de leerlingen van de hervormde basisscholen op woensdag 9 maart 2016 om 10.45 uur in de Oude Kerk te Barneveld. Ds. M.P.D. Barth zal deze dienst

Nadere informatie

Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs. Thema: delen maakt je rijk!

Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs. Thema: delen maakt je rijk! Liturgie voor de kerkdienst op 6 november 2016 met de bewoners van OlmenEs Thema: delen maakt je rijk! Voorganger : Tina Kerssies Organist : Fokke v d Woude Welkom en mededelingen Aansteken van de liturgiekaars

Nadere informatie

Zet je voet maar op het water!

Zet je voet maar op het water! Zet je voet maar op het water! Gezinsdienst Zondag 1 mei 2016 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk Ds. Koning Jurjan Lipke Combo Joy 4 All Voor de dienst zingen we: Jezus roept alle kleine

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. B.J. van de Kamp (Harderwijk) Schriftlezing: Filippenzen 3 Psalm 118 vers 11 (Schoolpsalm) Gezang 62 vers 1, 2, 3 en 4 (Bundel 1938) Psalm 68 vers 10 Lied 403 vers

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen DIT IS DE DAG Themadienst, waarin 4 kinderen afscheid nemen van zondagsschool Ruth ; Afsluiting winterwerk. t Harde, zondag 17 maart 2013. Voorganger: ds. D. Dekker. Organist: dhr. A. van Dijk. Aanvang:

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 14 januari 2018. Afscheid en (her-) bevestiging van ambtsdragers Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Bosch Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: 1 Timotheüs 1 vers 18 t/m 1 Timotheüs 2 vers 15 Lied 410 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 21 vers 5 (Schoolpsalm) Gezang 323 vers 1, 7

Nadere informatie

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde.

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde. ! SAMEN BIJ ÉÉN Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde. Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: het mannenkoor Groot Schuylenburg

Nadere informatie

Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: uur. Thema: Voetsporen. dienst 5 : uur. ds. Hans van Ark.

Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: uur. Thema: Voetsporen. dienst 5 : uur. ds. Hans van Ark. Liturgie voor de gezinsdienst zondag 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Voetsporen gezins februari 10;00 Hervormde Den Ham uur dienst thema 5 : kerk & Gospel popkoor SING! uit Daarle voet sporen

Nadere informatie

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding]

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding] Liturgie 31 januari 2016 Avonddienst Welkom en mededelingen [ovd: Martin van den Hoorn] Ps. 100: 1 t/m 4 OB 1.Juich aarde, juich alom de HEER', dient God met blijdschap, geeft Hem eer; komt, nadert voor

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

Orde voor de eredienst op 13 oktober 2013 in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug. Waarin de Heilige Doop bediend wordt aan: Sarah Johanna Goudriaan

Orde voor de eredienst op 13 oktober 2013 in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug. Waarin de Heilige Doop bediend wordt aan: Sarah Johanna Goudriaan Orde voor de eredienst op 13 oktober 2013 in de Bethlehemkerk te Nieuwerbrug Waarin de Heilige Doop bediend wordt aan: Sarah Johanna Goudriaan God heeft je laten groeien je handjes en je haar je oogjes

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

Belijdenisdienst Dorpskerk Bodegraven Wilt u ook niet weggaan?

Belijdenisdienst Dorpskerk Bodegraven Wilt u ook niet weggaan? Belijdenisdienst Dorpskerk Bodegraven Wilt u ook niet weggaan? Liturgie voor de dienst waarin belijdenis van het geloof wordt afgelegd door 14 doopleden op 13 april 2014 Aanvang: 9.30 uur Voorganger Organist

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Efeze 2 vers 1 t/m 10 Psalm 103 vers 6 Gezang 186 vers 1, 2 en 3 (Bundel 1938) Psalm 102 vers 10 Psalm 107 vers 6,10 en 16 Gezang 217 vers

Nadere informatie

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 thema: Alles geef ik U! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de

Nadere informatie

Thema: Dagelijks brood..!

Thema: Dagelijks brood..! 1 Kerkdienst zondagmiddag 3 juli 2016 Hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk Aanvang 15.00 uur. Dienst met onze verstandelijk gehandicapte naaste. Thema: Dagelijks brood..! Voorganger: ds. M.J. Tekelenburg

Nadere informatie

Lezen : Psalm 37 : 1-9 Tekst : Spreuken 16 : 32 Matteüs 5 : 5

Lezen : Psalm 37 : 1-9 Tekst : Spreuken 16 : 32 Matteüs 5 : 5 Lezen : Psalm 37 : 1-9 Tekst : Spreuken 16 : 32 Matteüs 5 : 5 Lied 397 : 3, 4, 5 en 6 Psalm 25 : 4 en 5 Psalm 68 : 8 Psalm 84 : 3, 4 en 6 Opwekking 705 Bijbelstudiedag donderdag 15 mei 2014 Stadskerk,

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. C.H. Bax Hans Bosch Bram Jaspers Aanvangslied:

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Voor de dienst zingt Amen Nooit meer alleen

ORDE VAN DIENST. Voor de dienst zingt Amen Nooit meer alleen Ochtenddiensten Gemeentezondag 22 september 2019 9:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning & ds. Werner Gugler Orgel / piano Jan w. van den Brink Rik Nijs m.m.v. Amen Techniek: Niels Kuijt ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels

Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Liturgie Jeugddienst 12- op 11 dec. 2016 9.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Psalm 100: 1 t/m 4 (OB) 1. Juich aarde, juich alom den HEER', Dient God met blijdschap, geeft

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig Westlanddienst op zondag 28 mei in de Dorpskerk te s-gravenzande m.m.v. de Muziekgroep; Schriftlezer is Sjaan van der Kaaij Thema: Kopje onder Voor de dienst zingt en speelt de muziekgroep Om 9.55 uur

Nadere informatie

Blijdschap na verdriet

Blijdschap na verdriet Blijdschap na verdriet Liturgie voor de aangepaste dienst op zondag 7 mei om 15.00 uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: broeder J. Biersteker J. Juffer Frank

Nadere informatie

Stil gebed We vragen God in stilte om een goede dienst voor onszelf en voor elkaar.

Stil gebed We vragen God in stilte om een goede dienst voor onszelf en voor elkaar. Liturgie van de dienst op zondag 27 januari 2013 met de kinderen van de Prinses Beatrixschool en de Prins Willem Alexanderschool De Burgt in de Goede Herderkerk van Barneveld. Voorganger Organist : dhr.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Voor de dienst zingt Amen Nooit meer alleen

ORDE VAN DIENST. Voor de dienst zingt Amen Nooit meer alleen Ochtenddiensten Gemeentezondag 22 september 2019 10:30 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning & ds. Werner Gugler Orgel / piano Jan w. van den Brink Rik Nijs m.m.v. Amen en Andreas Jeugdband Techniek: Niels

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 thema: Alles geef ik U! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Filippenzen 4 vers 10 t/m 20 Psalm 9 vers 1 en 2 (Schoolpsalm) Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Lied 256 vers 1, 2, 3 en 4 (Johannes de Heer)

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Orde van de dienst bij de intrede van

Orde van de dienst bij de intrede van LITURGIE INTREDEDIENST Orde van de dienst bij de intrede van DS. A. BAAS predikant van wijkgemeente 2 van de Hervormde Gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug zondag 31 maart 2019 in de Dorpskerk Aanvang: Voorganger:

Nadere informatie

Welkomstdienst na de Jeugdweek in en rond de wijk Norschoten

Welkomstdienst na de Jeugdweek in en rond de wijk Norschoten Welkomstdienst na de Jeugdweek in en rond de wijk Norschoten Zondag 16 augustus 2015 in de Oude Kerk te Barneveld om 9:00 uur Predikant: ds. M.P.D. Barth Ouderling van dienst: M. van Ginkel Organist: H.

Nadere informatie

Appèldienst 11 november Blijdschap

Appèldienst 11 november Blijdschap Appèldienst 11 november 2018 Blijdschap ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Wally Marchand Appèlwoord : ds. H.C. Marchand Combo : piano : Matthijs

Nadere informatie

Thema: Jezus is de Goede Herder

Thema: Jezus is de Goede Herder Liturgie Scholenzondag 27 januari 2013 Thema: Jezus is de Goede Herder Goede Herderkerk 9.00 uur Voorganger: Ds. K. Timmerman Organist: Henry van den Top Welkom door ouderling Zingen: Psalm 84:1 & 2 1.

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 11 vers 33 t/m 46 Samen zijn wij hier gekomen Psalm 100 vers 1 en 2 Rozelaarkoor Lied 165 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Nu gaan

Nadere informatie

Dienst voor anders begaafden

Dienst voor anders begaafden Dienst voor anders begaafden Thema: Dicht bij Jezus Zondag 25 mei 2014 16.15 uur Hervormde Gemeente Houten, Sionkerk Ds. J.P. Ouwehand Welkom en mededelingen Psalm 84 vers 1 (staande) Hoe lief'lijk, hoe

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J.H. Adriaanse (Beezerveld)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J.H. Adriaanse (Beezerveld) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. J.H. Adriaanse (Beezerveld) Schriftlezing: Mattheüs 13 vers 1-9 / 18-23 Gezang 1 vers 1 t/m 4 (Liedboek) Psalm 2 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 63 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 23 Psalm 103 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 79 vers 4 en 7 Lied 150 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 105 vers 5 Psalm 134 vers

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Orde van Dienst - PKN Woensdrecht, 14 april 2019. Voorganger: ds. Wagenvoorde, Breda Organist: dhr. Karel Smagge PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Dienst van Schrift en Tafel VOOR DE DIENST we bereiden

Nadere informatie

Lezen : Psalm 124 Galaten 1: Petrus 1 : 1-2 Tekst : Psalm 124 : 8 Galaten 1 : 3

Lezen : Psalm 124 Galaten 1: Petrus 1 : 1-2 Tekst : Psalm 124 : 8 Galaten 1 : 3 Lezen : Psalm 124 Galaten 1: 1-5 1 Petrus 1 : 1-2 Tekst : Psalm 124 : 8 Galaten 1 : 3 Opwekking 267 Psalm 119 : 40 Psalm 138 : 3 en 4 Psalm 84 : 4 Psalm 84 : 6 Psalm 146 : 1, 3 en 8 In deze dienst aandacht

Nadere informatie

WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST

WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST WELKOM IN DE OPEN DEUR DIENST Muziekteam: Thijs Weeda (Zang) Tanja de Groot (Zang) Evelien Kortleve (Zang) Martijn Puper (Drums) Peter Bal (Gitaar) Sander van Diermen (Bas) Geertje van den Dool (Piano)

Nadere informatie

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Afscheidsdienst voorafgaande aan de begrafenis van MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Dinsdag 26 maart 2019, 14.00 uur Welkom Aansteken gedachteniskaars door Cobie Zingen: Psalm 121:1 en 4

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Opening winterwerk 2017/2018

Opening winterwerk 2017/2018 Orde van dienst voor zondag 2017 Wijkgemeente Johannes, Grote Kerk, Wageningen 9.30 uur Opening winterwerk 2017/2018 Voorganger: ds HL Versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Mededelingen van de kerkenraad

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017

Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017 Orde van dienst voor zondag 14 mei 2017 Wijkgemeenten Mattheüs en Markus, Vredehorst, 09.30 uur Sluiting winterwerk Voorganger: ds. H.L. Versluis Organist: Leen Verboom 2 Orgelspel Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie aangepaste kerkdienst

Liturgie aangepaste kerkdienst Liturgie aangepaste kerkdienst JAKOB IN BETHEL Zondagmiddag 4 november 2018 Aanvang: 14:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang (2 kinderliederen) Weerklank 595 vers 1, 2 en 3 1 s Zondags gaan we

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Thema: onder druk op weg' Morgendienst 6 januari 2019, aanvang 9.30u Voorganger: Orgel: Ds. M.M.J. Verheul uit Schoonhoven Gerben Blokland Met medewerking van de Muziekgroep

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op 17 februari 2019 in de Oude Kerk van de Hervormde Gemeente Zeist

Liturgie voor de morgendienst op 17 februari 2019 in de Oude Kerk van de Hervormde Gemeente Zeist Liturgie voor de morgendienst op 17 februari 2019 in de Oude Kerk van de Hervormde Gemeente Zeist In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan Sem Jacob de Gier Voorganger: Organist: Ds. G. Lustig

Nadere informatie

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst op zondag 5 mei om 15.00 uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale begeleiding: ds. de Graaf, Heerde Arjan van

Nadere informatie

Orde van dienst voor 11 december 2016

Orde van dienst voor 11 december 2016 Orde van dienst voor 11 december 2016 3 e zondag in de Advent Belijdenis en doop van Veronica Loos-Zieltjens Oosterlichtkerk Huizen Welkom door de ouderling van dienst Lied 439: 1-3 1. Verwacht de komst

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Liturgie Startzondag

Liturgie Startzondag Liturgie 03-09-2017 Startzondag 1 Zingen Hemelhoog 399 Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de Geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur

Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur Philadelphiadienst Zondag 8 november 2015 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur Voorganger: Organiste: Koster: Ds. M.J. van Oordt Bep Veenstra Dirk Bouwman 2 Voorzang: Psalm 116 vers 1 en 11 God heb

Nadere informatie

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg

Pauluskerk. Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Dr. E.S. Klein Kranenburg Organiste: Anja van der Ploeg Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek 985, vers 1, 2 en 3 Zingen: Nieuwe Liedboek

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 9 augustus Grote Kerk uur ~ wijkgemeente Markus

Orde van dienst voor zondag 9 augustus Grote Kerk uur ~ wijkgemeente Markus Orde van dienst voor zondag 9 augustus 2015 Grote Kerk 18.30 uur ~ wijkgemeente Markus Voorganger: ds. J. van Meerveld Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Orgelspel Welkom en afkondigingen

Nadere informatie

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018

Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 Liturgie voor de biddag op woensdag 14 maart 2018 thema: Vertel het maar! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de vaders

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin

ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin ORDE VAN DIENST voor zondag 7 oktober 2018 themaweek school kerk gezin thema: ff anders! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen, meesters en juffen van

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Gezinsdienst met en voor anders-begaafden

Gezinsdienst met en voor anders-begaafden Gezinsdienst met en voor anders-begaafden Verkoop alles Zondag 4 november 2018 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur Voorganger: Organist: Pianist: Kosters: kand. A.J.R. Treur Roel Lok Peter van Lunteren

Nadere informatie

Wat in deze dienst gebeurt en wat we lezen en zingen staat hieronder vermeld.

Wat in deze dienst gebeurt en wat we lezen en zingen staat hieronder vermeld. Welkom Van harte welkom bij deze kerkdienst in onze Ichthuskerk. Tijdens de dienst komen we als gemeente bij elkaar om God te ontmoeten. In die ontmoeting eren wij Hem door te bidden, te zingen en te luisteren

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen OREN OM TE HOREN Themadienst waarin 2 kinderen afscheid nemen van zondagsschool Ruth ; afsluiting winterwerk. t Harde, zondag 6 april 2014 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang:

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen RUST BIJ DE VADER Biddag voor gewas en arbeid t Harde, 9 maart 2016 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: kinderen zondagsschool en jeugdclubs Aanvang; 9.30 uur 1 Orgelspel Welkom

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Liturgie Open Deur Dienst van zondagavond 25 juni Thema: Meet the Horizon. Welkom in de Open Deur en Uitzwaai Dienst

Liturgie Open Deur Dienst van zondagavond 25 juni Thema: Meet the Horizon. Welkom in de Open Deur en Uitzwaai Dienst 1 P a g e Liturgie Open Deur Dienst van zondagavond 25 juni 2017 Thema: Meet the Horizon Welkom in de Open Deur en Uitzwaai Dienst Deze mensen gaan mee met World Servants: Theo Willemse Karel Aanen Rebekka

Nadere informatie

Orde van dienst bij het huwelijk van. Corjan van Oudheusden. Jenita van der Scheer

Orde van dienst bij het huwelijk van. Corjan van Oudheusden. Jenita van der Scheer Orde van dienst bij het huwelijk van Corjan van Oudheusden en Jenita van der Scheer Orgelspel Binnenkomst bruidspaar. Welkom Zingen: Psalm 100 : 2, 3 en 4 (berijming 1773) 2 De Heer is God; erkent, dat

Nadere informatie

Orde van dienst voor Goede Vrijdag 14april 2017

Orde van dienst voor Goede Vrijdag 14april 2017 Orde van dienst voor Goede Vrijdag 14april 2017 Wijkgemeenten Mattheüs en Markus, Vredehorst, 19.30 uur Voorganger: ds. H.L. Versluis Organist: Gertjan Budding Orgelspel Welkom en mededelingen Intochtslied:

Nadere informatie

Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang uur. Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Zingen: gezang 389: 1, 2 1. Nu is de dag ten einde,

Nadere informatie

Afscheid Kinderkerk. Het leven is een teamsport 3 juli 2016. Lynn Brummelman, Suzanne van Dijk en Naomi Hoentjen.

Afscheid Kinderkerk. Het leven is een teamsport 3 juli 2016. Lynn Brummelman, Suzanne van Dijk en Naomi Hoentjen. Afscheid Kinderkerk Lynn Brummelman, Suzanne van Dijk en Naomi Hoentjen. Het leven is een teamsport 3 juli 2016 Voorganger: ds. Jaap Jonk Samen met: Marije Ebbekink en Linda Koerselman Orgelspel: Stefan

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS 2015 Voorganger: ds. Hans Bouma Ambtsdragers: Frederique Lucas, Aartje Knol Lector: Janny Mook Organist: Gert Muts Beamer/Handout:Ernst Mellink Muziek

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst Dankdag

Liturgie kinderdienst Dankdag Liturgie kinderdienst Dankdag De gift van de weduwe. Woensdagochtend 7 november 2018 Aanvang: 9:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang OTH 122 vers 1,2 en 6 1 Dank U voor deze nieuwe morgen, dank

Nadere informatie

Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen Aan U, Heer, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang

Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen van goedheid en gerechtigheid bezingen Aan U, Heer, wijd ik nu en levenslang mijn psalmgezang Lied 01 Titel: Komt kinderen niet dralen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Johannes Gijsbertus Bastiaans (Nederlandse) Muus Jacobse Uitvoering: Samenzang Komt, kinderen, niet dralen want

Nadere informatie

thema Een aanhanger Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte

thema Een aanhanger Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte Liturgie voor de doopdienst, op zondag 29 januari 2017, aanvang: 19.00 uur. thema Een aanhanger In deze dienst ontvangen: Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte het teken en een zegel van God de Vader,

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9.

IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9. IEDEREEN IS WELKOM! Themadienst kerk en school Zondag 29 januari 2012 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. A. van Dijk Aanvang: 9.30 uur 1 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Lied 301: 1 en 2

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 18 t/m 27 Lied 216 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 140 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 62 vers 1 en 4 (Nieuwe

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Kerk en Schooldienst Zondag 15 oktober 2017 Predikant: Organist: Pianist: Met medewerking van: ds. Klaas Meijer en ds. Bram Verduijn Margriet Withaar Gea Wolters alle kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy

Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy Voorganger: br. G. Siemons uit Steenwijk Medewerking: Kinderkoor Spirit o.l.v. Rachel Stuy Organist: André van Dijk en Adriaan Stuy Voorzang: Abba Vader Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat mij voor naar stille wateren. Zijn goedheid verkwikt mijn ziel.

God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat mij voor naar stille wateren. Zijn goedheid verkwikt mijn ziel. Lied 01 Titel: God is mijn Herder Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Stuart Townend (Nederlandse) Harold ten Cate God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst 24 juni 2018 waarin we het heilig Avondmaal vieren. Thema: God is de bron

Liturgie voor de morgendienst 24 juni 2018 waarin we het heilig Avondmaal vieren. Thema: God is de bron Liturgie voor de morgendienst 24 juni 2018 waarin we het heilig Avondmaal vieren Thema: God is de bron Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Jan Smit Organist: Gijsbert Meuleman Afkondigingen

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Bemoediging en drempelgebed Orgelspel Aansteken van de kaarsen Lichtlied Het engelenlied-3 Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Moment van stilte Bemoediging en drempelgebed V onze hulp is in

Nadere informatie