Vragen die leven als je jong bent, of vragen die ontstaan als je bewust wordt van de leegte of van de oppervlakkigheid van het leven:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen die leven als je jong bent, of vragen die ontstaan als je bewust wordt van de leegte of van de oppervlakkigheid van het leven:"

Transcriptie

1 Aya Vision Quest

2 Vragen die leven als je jong bent, of vragen die ontstaan als je bewust wordt van de leegte of van de oppervlakkigheid van het leven: Wie ben ik? Wat ben ik waard in deze maatschappij? Wie wil ik ten diepste zijn? Wat is mijn taak in deze wereld? Ben ik een geboren leider? Ben ik een kunstenaar die grenzen verlegt? Ben ik een leraar die wat te vertellen heeft? Ben ik een genezer, een kenner van lichaam en geest? Wat is mijn spirituele pad? Vragen die leven als we ouder worden of in de herfst van ons leven zijn: Wat wil ik nog met mijn leven? Hoe kan ik mijn leven nog zin geven als mijn kinderen het huis uit zijn of wanneer ik met pensioen ben? Hoe kan ik me voorbereiden op de dood? Hoe kan ik mijn medemens bijstaan? Levensvragen, die het uitgangspunt vormen voor een vision quest, een diepe zoektocht in jezelf

3 Vragen die op de bodem van je ziel liggen en die altijd beantwoord willen worden voor of na je sterven: Wat is de kern van mijn wezen, door levens heen, mijn bestaansrecht, mijn levensader waar bloed doorheen moet stromen? Hoe kan ik mijn hart openen én open houden in deze verwarrende tijd? Hoe kan ik mijn verscheurde hart helen? Hoe kan ik één worden met de Schepper? Hoe kan ik het universum dienen?

4 De zoektocht Er komt een tijd waarin je gaat zoeken naar de essentie van je wezen. Wie ben ik in deze wereld? Wat is mijn taak en opdracht in de cirkel van het leven? Vision quest is de naam van deze reis naar de diepte van je ziel. Een reis, die je onderneemt als je op de drempel van een verandering staat. Als je tegen de twintig loopt is je motivatie om een vision quest te ondernemen anders dan als je de vijftig gepasseerd bent. Een vision quest onderneem je als je inzicht wilt hebben voor de komende periode in je leven. Maar het gaat dieper dan dat. De huidige samenleving staat op het punt om drastisch te veranderen. We staan aan de vooravond van de overgang naar een volwassen hoogstaande beschaving. Om deze overgang te kunnen maken hebben wij als mens de heilige ceremonie van de vision quest hard nodig. Een vision quest. is één van de meest universele en authentieke rituelen om een spiritueel doel te vinden en in de maatschappij neer te zetten. Een vision quest is een overgangsrite. Traditioneel hoort de vision quest thuis bij de overgang naar volwassenheid en ze wordt als zodanig nog steeds uitgevoerd door de verschillende traditionele volkeren en stammen, die verspreid over de aarde leven. Een vision quest. is de verbinding aangaan met de scheppende kracht van het universum, waardoor jouw individualiteit bezield wordt met een universeel doel. Je krijgt hierdoor inzicht in je individuele zielsopdracht. Als de verbinding eenmaal ervaren wordt, zul je voor de rest van je leven geleid worden door de spirits, ook tijdens en na je dood.

5 Een vision quest. is voor mannen en vrouwen die de mensheid op een hoger plan willen brengen. Voor mensen die de kracht, visie en moed hebben om de medemens te bevrijden uit de huidige verwarrende wereld en hem te leiden naar een nieuwe tijd. Een vision quest. Is voor mannen en vrouwen die niet te corrumperen zijn, omdat ze door ervaring geleerd hebben dat ware rijkdom gebaseerd is op verdienste en vriendschap. Wat de wereld nu nodig heeft, zijn bewuste mensen die verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van de samenleving. Het universum heeft leiders nodig. Leiders worden als leiders geboren, maar het leiderschap moet wel wakker gemaakt worden. Dat is de essentie van vision quest, het wakker maken van leiderschap op elk denkbaar niveau. Een vision quest. vindt plaats in de diepte en stilte van de natuur. De kern van het vision quest programma is de nacht alleen met Ayahuasca en de dag daarop, ook alleen, met Theonanacatl. Je bent dan 24 uur alleen met de spirits van de planten en komt zo op het diepste niveau van Zijn, waar je de Heilige Graal mag ontvangen. Alles voorafgaande aan deze 24 uur is een aanloop naar deze sprong in de diepte van jezelf. De fysieke inspanning, het vasten, de Ayahuasca ceremonies, maar zeker ook je voorbereiding thuis werken allemaal naar deze nacht en dag toe. Na deze initiatie zul je bij elke volgende vision quest merken dat je kracht en toewijding toenemen en dat je rol in het universum steeds duidelijker wordt.

6 Een vision quest. onderneem je in een natuurlijke omgeving. Want in de natuur word je geconfronteerd met je eigen natuur. Vanuit je eigen natuurlijke zijn ontstaat de vraag en het antwoord; de visie op je individuele Zijn. Je kunt die visie niet krijgen door met anderen te communiceren. Je kunt die visie ook niet krijgen door een advies van een medium of helderziende. Je wordt teruggeworpen op jezelf en het nodigt je uit om je diepste aard te ontmoeten en te onderzoeken. Jij, alleen in de natuur, doet je diep in jezelf zakken, om vervolgens gelouterd en herboren omhoog te klimmen. Je vision quest wordt hierdoor een indrukwekkende en transformerende ervaring. Een vision quest. doe je hoog in de bergen of langs de oever van een rivier. Je beleeft je zoektocht diep in een stil woud of onder de brandende zon in een woestijn. Het eigenlijke werk doe je alleen in verbinding met de natuur. Om daarna samen met gelijkgestemden je ervaringen te delen. Hier ontvang je ondersteuning en kracht van je medereizigers. Een vision quest. is een smeekbede om moed, kracht en doorzettingsvermogen te mogen ontvangen, om vervolgens je antwoord te leven. Het is als het afdalen in het oneindige, om de verbinding te ervaren met het eeuwige Zijn, zonder woorden, zonder oordeel, alleen maar samen vallen. Het is ook als het ontvangen van genade, een bevrijdende lach of een aha erlebnis. Een vision quest is het opeisen van je erfenis, je geboorterecht Een vision quest is een spirituele wedergeboorte

7 Diëten Tijdens een vision quest krijg je weinig tot niets te eten om je gevoeligheid te vergroten. Een aangepast dieet, het wandelen en de rituelen zorgen ervoor dat je lichaam en geest fit en helder worden. Het zijn de ingrediënten om het maximale uit je quest te halen. Saamhorigheid Ondanks dat je de vision quest alleen doet, ben je in twee Ayahuasca rituelen en in de besprekingen samen met een groep gelijkgestemden. Deze groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers en minimaal drie begeleiders. Entheogenen De vision quest wordt ondersteund door ceremonies met Tobacco, Ayahuasca en Theonanacatl s Avonds na je fysieke wandel inspanningen ga je de diepte in met Ayahuasca. Deze magische drank ondersteunt en verdiept het proces van de vision quest. Ayahuasca is een sjamanistisch middel dat veel gebruikt wordt in de jungle van Zuid Amerika. Tobacco is een meesterplant die ceremonieel gebruikt wordt om je te gronden en stevigheid te geven voor je reis. Theonanacatl, de heilige paddenstoel, brengt je in contact met je ware natuur.

8 Het neerzetten van je droom In verbinding komen met jouw individuele droom als ziel en voelen dat je gedragen wordt door de spirits is essentieel. Maar het manifesteren van je visie is net zo belangrijk. Daar heb je moed, kracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Het begeleidingsteam en de deelnemers helpen je om je droom te concretiseren, zodat je niet blijft steken in een luchtkasteel. Voorbereiding Hoe beter je je voorbereidt op de vision quest, des te meer kun je eruit halen. Je eerste vision quest met entheogenen is een levens veranderende ervaring. Afhankelijk van je ervaringen met Ayahuasca, moet je bij het Centrum voor Proceswerk een Ayahuasca workshop of een entheogenen workshop gevolgd hebben. Wij moeten je leren kennen voordat we de quest ingaan en het is voor jou ook belangrijk om iemand van ons te leren kennen, voordat je je overgeeft aan het vision quest programma. Het programma zelf is intensief en doet een beroep op je lichamelijke conditie. Een voorbereiding van twee weken veel fysiek trainen, wandelen, hardlopen, mediteren of anderzijds is aanbevolen. Hoe zuiverder fysiek en emotioneel je bent, des te meer haal je uit het programma, dus twee weken geen vlees, geen orgasme, geen alcohol en matig eten. Het is echt belangrijk om zo schoon mogelijk erin te stappen. Hoe meer oud zeer je losgelaten hebt, hoe beter. De lasten die op je schouders drukken van uit het verleden zijn soms zwaar. Therapeutisch werk vooraf - al dan niet met Ayahuasca - brengt je in een emotioneel stabiele staat. Een vision quest programma is in de eerste plaats in verbinding gaan met je zielsopdracht. Het is geen therapie, hoewel de therapeutische werking groot is.

9 Het begeleidingsteam De vision quest wordt begeleid door teamleiders en assistenten. De teamleiders ondersteunen de deelnemers in hun processen, in het concretiseren van hun doelen en leiden de sjamanistische ceremonieën. De assistenten ondersteunen de ceremonies en helpen daar waar nodig is. Joop (teambegeleider) Geb kwam als trainer reïncarnatietherapie in 1990 via de Santo Daime kerk in contact met Ayahuasca. Na vele jaren intensief Ayahuasca gebruik begon hij zijn therapie en meditatie ervaringen te combineren met Ayahuasca ceremonies bij het centrum voor Proceswerk. Hij is tevens beeldend kunstenaar, schrijver en muzikant. Ric (teambegeleider). Werkt voor de gemeente Amsterdam. Kennis en ervaring op het gebied van NLP, encounter, coaching, meditatie en bewustwording. De vision quest kan antwoord geven op de vraag waarom je hier op aarde bent en wat je hier komt doen. Het maakt je leven niet per se eenvoudiger, wel meer authentiek. John (teambegeleider) 53 jaar, vader van 4 kinderen. Eigenaar/ inspirator van een internationaal opererend handelsbedrijf. Hiernaast energetisch therapeut, coach, healer en lichtwerker. John is al jaren actief met sjamanisme, natuur, voeding, meditatie en bewust-zijn. Karel (algemeen assistent) Is als begeleider aanwezig tijdens de ceremonies en heeft veel persoonlijke ervaring met o.a. Ayahuasca en proceswerk. Het idee achter Aya Vision Quest spreekt hem enorm aan, daar hij ziet dat veel van de oude structuren in de wereld op hun einde lopen. Als vaste assistent ondersteunt hij de teamleiders en deelnemers daar waar nodig met zijn dienstbaarheid en muziek.

10 In juli 2014 start de eerste vision quest met entheogenen in Tsjechië. In Tsjechië zijn prachtige plekken te vinden die zich lenen voor een vision quest. Rivieren, meertjes, rotsen, heuvels en bergen: het is er allemaal. Bovendien zijn vrij veel delen van Tsjechië dunbevolkt. De Aya Vision Quest bestaat uit een programma van zes dagen, waarbij we Tobacco, Ayahuasca en Theonanacatl, de heilige paddenstoel, gebruiken. Daarnaast nuttigen we een sober dieet (vasten) en is er veel lichaamsbeweging. Het is dus een intensief programma en staat open voor een ieder die: Bereid is om tot het uiterste te gaan om zichzelf te vinden; Ervaring heeft met Ayahuasca in een ceremoniële setting; In goede fysieke en emotionele conditie verkeert; Geen medicijnen gebruikt. Praktische informatie De Aya Vision Quest bestaat uit een programma van rituelen met entheogenen en wordt gehouden in het westen van Tsjechië, ongeveer 750 km van Utrecht. Vervoer naar de locatie is op eigen gelegenheid. De kosten voor de vision quest bedragen 1250,- Omdat het programma veel vraagt van je eigen zelfstandigheid in combinatie met de krachtige energieën van de verschillende entheogenen, willen wij zeker weten dat je dit ook aankunt. We willen jou kennen, maar we willen ook dat jij ons kent. Daarom moet je minimaal 1 Ayahuasca workshop bij het Centrum voor Proceswerk gevolgd hebben en anders één van de onderstaande introductieweekenden of entheogenenweekenden. Dit als voorbereiding en kennismaking met ons én ons programma. Mocht je speciaal als voorbereiding een introductieweekend of een entheogenenweekend bij ons volgen en je besluit (als wij daar ook achter staan) om de Aya Vision Quest te doen, dan krijg je van ons korting op de prijs van 1250,-. Deze weekenden zijn los van de Aya Vision Quest ook erg leerzaam.

11 Introductieweekend: Vrijdag 16 mei & zaterdag 17 mei: 1 x Ayahuasca en 1 x Theonanacatl in Bellingwolde Entheogenen weekend met 2 x Ayahuasca en 1 x Theonanacatl Donderdag 29 mei uur t/m zondag 1 juni uur Locatie: Wildervank/Bellingwolde Vrijdag 11 juli uur t/m maandag 14 juli uur Locatie: Wildervank/Bellingwolde Donderdag 31 juli uur t/m zondag 3 augustus uur Locatie: Tsjechië Een workshop met verschillende entheogenen is een interessant en intens programma. De eerste en de tweede avond zijn er ceremonies met Ayahuasca en op de derde dag een ceremonie met Theonanacatl. De paddenstoel is een bijzonder entheogeen met een ander effect dan Ayahuasca, maar hij heeft zeker ook de kracht om trauma s te helen. Met Theonanacatl maak je ook innerlijke reizen, maar hij brengt je vooral in een natuurlijke staat, waardoor je ook kunt genieten van de natuur om je heen. Een vision quest met entheogenen is een bijzonder programma wanneer je op de drempel staat van een verandering in je leven. Het draait om het scheppen van je eigen pad en het in contact komen met de taak, waarvoor je geboren bent. Meer informatie: Vision quest 1 Vision quest 2 Aankomst: Zondag 20 juli Start programma: Zondagavond uur Afsluiting: Vrijdag 25 juli uur Vertrek: Uiterlijk zaterdag uur Aankomst: Zaterdag 23 augustus Start programma: Zaterdagavond uur Afsluiting: Donderdag 28 aug uur Vertrek: Uiterlijk vrijdag uur

12 Aya Vision Quest

TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017

TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017 TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017 DE ZWEETHUT In de zweethut treden we in de voetstappen van onze voorouders. De zweethut ceremonie komt onder andere uit

Nadere informatie

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 Maanden Sisterhood Gaia Wisdom De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 maanden Sisterhood, GAIA WISDOM, voor vrouwen

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli Healing weekend Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie Zaterdag 8 en zondag 9 juli In Lekkum (Friesland) Spiritueel centrum Pacha Mama In dit

Nadere informatie

DE INTEGRITEITSCODE VAN DE GEWIJDE REIS

DE INTEGRITEITSCODE VAN DE GEWIJDE REIS DE INTEGRITEITSCODE VAN DE GEWIJDE REIS Om deelnemers in een veilige setting te kunnen begeleiden, heeft De Gewijde Reis een integriteitscode opgesteld voor begeleider en deelnemer, door ons ook wel de

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO

DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO DOWN TO EARTH 6-DAAGSE BEZINNINGSREIS NAAR MAROKKO 6 t/m 12 oktober 2019 Rust in de natuur Reflectie Ruimte voor jezelf Bewustwording De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft.

Nadere informatie

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST E - BOOK IN VIER STAPPEN NAAR ZELFREALISATIE ANITA MARIA VAN DEN EERENBEEMT Alchemiealslevenskunst In4stappennaarzelfrealisatie AnitaMariavandenEerenbeemt Alchemie(als(levenskunst(

Nadere informatie

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite

Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Stilte retraite: In het Hart van het Leven Zomerretraite Deel I van zondag 29 juli tot vrijdag 3 augustus 2012 Deel II van vrijdag 3 augustus tot woensdag 8 augustus 2012 in Rosario België Open avond:

Nadere informatie

WEEK ÉÉN JOHN MAIN OSB, MONASTERY WITHOUT WALLS P.115

WEEK ÉÉN JOHN MAIN OSB, MONASTERY WITHOUT WALLS P.115 WEEK ÉÉN De reis is eenvoudig. Het vereist een bepaalde visie op het belang, een zekere nederigheid om te beginnen, en een zekere trouw en moed om vol te houden. Vóór alles echter de bereidheid om je te

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed For you, On Purpose purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed on purpose wetens; met voorbedachte rade [De letterlijke betekenis van purpose.] Voor wie? Persoonlijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld door Geoffrey Hoppe www.crimsoncircle.com Inspiring Consciousness De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

Het Mirakel dat Jij Bent

Het Mirakel dat Jij Bent Het Mirakel dat Jij Bent Vervul jouw potentieel (Deel I van III) Struinend door het gras Kijkend naar de horizon Genietend van Alles dat IS Jouw weg... Schrijver: A.M.I. van der Kwast Coverontwerp: in

Nadere informatie

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT

MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT MOEDERWORKSHOP ZONDAG 21 DECEMBER 10.30 UUR - 21.00 UUR UTRECHT GEEF JOUW EIGEN BEVALLING EEN DIEPERE PLEK IN JE LEVEN WORKSHOP VOOR MOEDERS OM HUN BEVALLING AAN MOEDER AARDE TE GEVEN IN DE SYMBOLIEK VAN

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

[1] Nieuwsbrief Yule2017

[1] Nieuwsbrief Yule2017 [1] Nieuwsbrief Yule2017 Nieuwsbrief Yule2017 Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie

Nadere informatie

Ontdek de Lichtreiziger in jou

Ontdek de Lichtreiziger in jou Maryse Meertens-Spada Ontdek de Lichtreiziger in jou Leer reizen tussen de dimensies Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 In je essentie ben je al perfect 13 Waarom laten we ons niet altijd zo zien?

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Dinsdag 4 augustus Waarom niet? Want Demas heeft mij verlaten, hebbende de tegenwoordige wereld lief gekregen. 2 Timotheüs 4:10

Dinsdag 4 augustus Waarom niet? Want Demas heeft mij verlaten, hebbende de tegenwoordige wereld lief gekregen. 2 Timotheüs 4:10 Bijbelrooster 4 augustus t/m 10 augustus Thema: Waarom ga je naar de kerk? Dinsdag 4 augustus Waarom niet? Want Demas heeft mij verlaten, hebbende de tegenwoordige wereld lief gekregen. 2 Timotheüs 4:10

Nadere informatie

Leven in het licht. Anandajay

Leven in het licht. Anandajay Leven in het licht Ter ondersteuning van je diepe verlangen om het leven in zijn echtheid te ervaren vanaf de diepste diepte tot in de opperste oppervlakte, vanaf je bezielde essentie tot in je fysieke

Nadere informatie

Horse Sense Redefined

Horse Sense Redefined Horse Sense Redefined (Herdefiniëring van gezond paardengevoel en verstand) 2-daagse EAPD Introductie Cursus In de EAPD - persoonlijke ontwikkeling met behulp van het paard laat Chris zijn studenten zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen

Kunsttraject Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Kunsttraject 2018-2019 Academie voor Spiritualiteit, Nijmegen Nieuw kortdurend creatief traject 5 lesbijeenkomsten o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Start maandag 19 november Kunst heeft te maken met de

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Zeven struikelblokken bij het binnengaan van het Koninkrijk van God

Zeven struikelblokken bij het binnengaan van het Koninkrijk van God DBO 46 Zondag 8 november 2015 Zeven struikelblokken bij het binnengaan van het Koninkrijk van God Welkom bij het programma De Bijbel Open. Dit is een wekelijks programma, waarin we samen de Bijbel lezen

Nadere informatie

Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. ik ben resultaat rol essentie plannen, verbeelden en uitvoeren rollen potentie te communiceren

Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. ik ben resultaat rol essentie plannen, verbeelden en uitvoeren rollen potentie te communiceren Leven in vrijheid, vreugde en onschuld. We beginnen de cursus met het zetten van een intentie. Een intentie is een korte zin met de woorden ik er in en het resultaat wat jij wil bereiken in deze intensive

Nadere informatie

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID...

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... Geplaatst op 28 juni, 2015 in het YOGI YOGA blad editie juli + augustus 2015 Lieve schat, je bent zo'n mooie, lieve en grappige vrouw, zelfs met je nukken

Nadere informatie

Programma. 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya. het Esseense erfgoed na 2012 Dag Buiten de Tijd 2015

Programma. 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya. het Esseense erfgoed na 2012 Dag Buiten de Tijd 2015 Programma 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya het Esseense erfgoed na 2012 Dag Buiten de Tijd 2015 Zaterdag 25 juli 2015 09.30 Inloop ontvangst met koffie/ thee 10.00 Openingsmeditatie:

Nadere informatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Agenda Februari 2019 1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Wil je leren hoe je empatisch kunt luisteren? Hoe je kunt communiceren met mededogen en begrip voor de ander,

Nadere informatie

Door de ogen van Liefde

Door de ogen van Liefde Michael J. Roads Door de ogen van Liefde Reizen met Pan, de Geest van, de Natuur,, Uitgeverij Akasha INHOUD Opgedragen aan Treenie 7 Met dank aan Pan 9 Inleiding 11 Eén 25 Twee 47 Drie 63 Vier 71 Vijf

Nadere informatie

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk door een scholier 1997 woorden 8 april 2001 5,1 112 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 1) Geef een korte omschrijving wat het boeddhisme volgens jou voor

Nadere informatie

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE

In het licht van de. volle maan PUBLISHING HOUSE In het licht van de volle maan MORYA Geert Crevits MAYIL PUBLISHING HOUSE Voorwoord De twaalf teksten in dit boekje en op de cd zijn ontstaan op een bijzondere manier; niet vanuit het denken van een schrijver,

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen: Deepak Chopra - isbn 90-696-485-6 Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende Ik zal in contact

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mabon Dag lieve mensen

Nieuwsbrief Mabon Dag lieve mensen Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

02/2019. Yoga Coach Opleiding

02/2019. Yoga Coach Opleiding 02/2019 Yoga Coach Opleiding RASHNA YOGA EN COACHING 'Wat niet tot ons komt via het bewustzijn komt op ons pad als lot.' -Anna Verwaal- In de mooie jaren waarin ik Yoga, Yoga Nidra en Meditatie lessen,

Nadere informatie

Gemeente van Jezus Christus

Gemeente van Jezus Christus Dienstnummer: 1310 zondag: 1 e zondag van Pasen datum: 21-04-2019 plaats: De Ontmoeting, Assen Schriftlezingen (onderstreept = hoofdlezing): Johannes 20: 1-18 liederen: Lb 637; Lb 642:1,3,4,5,7,8; Lb 634;

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij!

Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij! Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij! Heb je het hoofdstuk 3 gelezen? Alles is energie, alles

Nadere informatie

TimeTools2013. Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO. Naam. Tijdzegel en toon. Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK

TimeTools2013. Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO. Naam. Tijdzegel en toon. Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK TimeTools2013 Mijn tijdbelevingsboek 2015 DEMO Naam Tijdzegel en toon Levenspad (tijdlus) AGENDA, 4D DAGADVIES en DAGBOEK Magische tijdlus 30 oktober 2014-11 november 2014 Chicchan Kunstenaar Ik ben volledig

Nadere informatie

JAARTRAINING BIODANZA

JAARTRAINING BIODANZA JAARTRAINING BIODANZA MET BRENDA & HANNIE locatie in het midden van het land 5 WEEKENDEN OM HET LEVEN TE VIEREN 5 OKTOBER-14 DECEMBER -15 FEBRUARI -5 APRIL -14 JUNI 2018/19 Brenda van Broekhoven: www.biodanza-rotterdam.nl

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname!

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Het hart kent redenen die de rede niet kent Pascal Je kunt pas anderen managen, als je jezelf kunt managen Johan Cruyff Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Business Development - Training

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Lieve mensen,

Nieuwsbrief. Lieve mensen, STICHTING OAHSPE APRIL 2008 Nieuwsbrief KIJK OP WWW.MEDIUMSCHAP.COM AGENDA Donderdag 10 April: Grote demonstratie avond mediumschap in Eemnes Zaterdag 12 april: Workshop Bewustwording en ontwikkeling van

Nadere informatie

Ayahuasca Informatie Gids. Leven vanuit jouw kracht

Ayahuasca Informatie Gids. Leven vanuit jouw kracht Ayahuasca Informatie Gids Leven vanuit jouw kracht Ayahuasca Informatie Gids Welkom bij deze Ayahuasca Informatie Gids van Co Creation. Leuk dat je geïnteresseerd bent! Deze gids is speciaal geschreven

Nadere informatie

Het ontstaan van Breathfulness

Het ontstaan van Breathfulness Het ontstaan van Breathfulness Het is een intensieve reis om deze nieuwe weg in te slaan, alles mag er zijn om de weg van Breathfulness te realiseren: een weg naar een verruimd leven. Een weg om de harmonie

Nadere informatie

Over eenheid Tim Boyd

Over eenheid Tim Boyd Over eenheid Tim Boyd Tim Boyd is International President van The Theosophical Society (Adyar). Dit artikel verscheen in The Theosophist onder de titel On Unity. Er zijn verschillende manieren waarop we

Nadere informatie

KLEINE GIDS VOOR HET WERKEN MET DE STER

KLEINE GIDS VOOR HET WERKEN MET DE STER KLEINE GIDS VOOR HET WERKEN MET DE STER De zespuntige Ster verwelkomt je. Moge zij het focuspunt worden voor je licht, je vreugdebrenger, de bron van je heling en het ideale symbool van je volmaaktheid.

Nadere informatie

Nieuwsflits Splendid-Life-Learning-Travel-Moments Juni 2016

Nieuwsflits Splendid-Life-Learning-Travel-Moments Juni 2016 Nieuwsflits Splendid-Life-Learning-Travel-Moments Juni 2016 Vrijdagochtend 17 juni van 10.00-12.00: informatie-bijeenkomst over de Bachelor De Grote Reis Lokatie: De Orbit, Odijkerweg 144, Zeist (nabij

Nadere informatie

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen?

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Gemeente van onze Heer Jezus Christus! Ze zitten met z'n tweeën op haar kamer: Reinier en Marloes. Ze kennen elkaar al een poosje.

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei ONENESS AWAKENING Een innerlijke reis naar bewustwording en groei WAAROM DEZE TRAINING Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. De tweedaagse Oneness

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

Borstkanker. en nu?! WORD JIJ GEHOORD?

Borstkanker. en nu?! WORD JIJ GEHOORD? Borstkanker en nu?! WORD JIJ GEHOORD? MIRANDA KALKSMA WANDA VERHOEFF Word jij gehoord? En gezien? Hoor en zie jij jezelf? MIRANDA KALKSMA Positiviteitscoach bij kanker Waarom sta ik hier samen met Wanda?

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017 Odd Fellows Milica Marinkov 9 maart 2017 De drie schakels Geven van vriendschap. Het bewijzen van (naasten) liefde. Zoeken naar waarheid in het leven. Drie vragen van je ziel Wie ben ik, wie ben ik echt?

Nadere informatie

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka Hoera het is vandaag! Een training voor ieder die wil leren hoe je in de waan van de dag de innerlijke rust en balans kunt bewaren. Warm welkom Hoera het is vandaag! Mijn naam is en in mijn dagelijks leven

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

Jaar A - Jezus! Samen op weg

Jaar A - Jezus! Samen op weg B I J L A G E B I J J A A R A Gebeden en liederen GEBEDEN GEKEND IN HEEL DE WERELD INHOUDSTAFEL Onze Vader Onze Vader, die in de Hemel zijt, Uw Naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde

Nadere informatie

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018 13 manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober 2017- december 2018 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Telefoon mobiel Telefoon werk E-mailadres BIJ ONGEVAL

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

Voedsel voor de ziel

Voedsel voor de ziel Voedsel voor de ziel Activiteiten Protestantse gemeente Schoorl Groet Camp programma 2016-2017 De Protestantse Gemeente van Schoorl Groet en Camp is een open gemeenschap met een programma-aanbod voor iedereen

Nadere informatie

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: * Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd Ontmoetingskerk zondag 22 februari 205 e zondag in de Veertigdagentijd Dienst van Schrift en Tafel Johannes 9 God wint, dat kun je zien voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja van der Feest / organist:

Nadere informatie

Bijbelrooster 19 februari 25 februari. Thema: Jij en de gemeente. Dinsdag 19 februari - Dichtbij

Bijbelrooster 19 februari 25 februari. Thema: Jij en de gemeente. Dinsdag 19 februari - Dichtbij Bijbelrooster 19 februari 25 februari Thema: Jij en de gemeente Dinsdag 19 februari - Dichtbij En in het midden van de zeven kandelaren Een, de Zoon des mensen gelijk zijnde, bekleed met een lang kleed

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

TRAININGSPLAN. Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe. Naam: Naam paard:

TRAININGSPLAN. Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe. Naam: Naam paard: TRAININGSPLAN Behaal je doelen en geniet van de weg ernaar toe Naam: Naam paard: DOELEN Wat wil je bereiken? Als alles mogelijk zou zijn, geld en talent geen rol zouden spelen, wat is dan jouw grote droom

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Waarom Running Therapie?

Waarom Running Therapie? Ben jij een vreugdevolle looptrainer of fysiotherapeut en zoek je naar verdieping om jouw lopers en patiënten meer te kunnen geven dan alleen een schema? Dan is deze unieke bijscholing absoluut iets voor

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

Women Wilderness Trail

Women Wilderness Trail Women Wilderness Trail Een ervaring van persoonlijke transformatie Sao Miguel, Azoren zondag 3 juni - zaterdag 9 juni 2018 YOU ARE THE ARCHITECT AND BUILDER OF YOUR LIFE S JOURNEY.. SHAPE IT WITH INTENTION.

Nadere informatie

Een wereld vol verhalen

Een wereld vol verhalen Gratis proefles Een wereld vol verhalen Kennismaken met levensbeschouwelijke stromingen Jouw plek in de wereld lesdoel De kinderen maken kennis met de begrippen karma en reïncarnatie en ontdekken het belang

Nadere informatie

Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong jaar), zakenvrouwen, pioniers

Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong jaar), zakenvrouwen, pioniers Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong. 30-55 jaar), zakenvrouwen, pioniers en hooggevoeligen die toe zijn aan een nieuwe, volgende

Nadere informatie

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst zondag 18 oktober 2015

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst zondag 18 oktober 2015 Oecumenische Kerkgemeenschap De Ark Hoofddorp Overbos-Floriande Orde van dienst zondag 18 oktober 2015 Tafeldienst, Voorganger: Mia Versteege Thema: Miscommunicatie m.m.v. Frans Leijten, orgel VOORBEREIDING

Nadere informatie

Werken vanuit Essentie

Werken vanuit Essentie Werken vanuit Essentie (midden- en hoger management) - van leidinggeven naar LEIDERSCHAP Leergang Werken vanuit Essentie - van leidinggeven naar leiderschap - Angelique Schueler & Inez Dirkzwager Juni

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop 'Meer weten over familieopstellingen' dag Basisopleiding Systemisch

Nadere informatie