It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website nr mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 10 27 mei 2016"

Transcriptie

1 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website nr mei 2016 Facebook Sinds kort heeft de Thrimwalda een eigen facebookpagina! Het is de bedoeling, dat hier extra informatie of een herinnering wordt geplaatst. Ook zullen wij foto s plaatsen van leuke gebeurtenissen in en rond de school. De foto s, die geplaatst worden, worden zonder naam geplaatst. Het is mogelijk om op de foto s of berichten te reageren. We gaan ervan uit dat, als u reageert, u dit op een leuke manier doet. Alleen de beheerders van de pagina kunnen berichten en foto s plaatsen. Op onze website staat geheel links boven de link naar onze facebookpagina. LET OP: Als u liever niet wilt, dat uw kind op facebook te zien is, kunt u dit schriftelijk melden op school, graag uiterlijk 2 juni a.s. Nieuws van de verkeerscommissie Op donderdag 19 mei is de verkeerscommissie weer bij elkaar geweest. De remproefdemonstratie is geëvalueerd en er zijn nieuwe acties voor het schooljaar gepland. De remproefdemonstratie was heel leerzaam en kindgericht. Foto s van deze demonstratie staan op onze site. In week 25 (20 t/m 24 juni) gaat de verkeerscommissie een gordelactie houden. Tijdens het overleg kwam tevens naar voren, dat er erg weinig gebruik wordt gemaakt van het Tut en d r ut plekje bij de gymzaal aan de W.Dijkstrastraat. Dit willen wij opnieuw onder uw aandacht brengen in het belang van de veiligheid van uw kind. Met ingang van het nieuwe schooljaar zal Sanne Klompmaker (moeder van Luc Terpstra groep 1) onze verkeerscommissie komen versterken. Welkom Sanne. Mocht u uw bijdrage ook willen leveren in deze commissie, dan bent u van harte welkom! Aanmelden kan bij: Frederika Lageveen (moeder van Dave groep 3), Joukje Burgsma (moeder van Jorinde groep 6) of bij Froukje Olijve.

2 Onderhouds medewerker Onze vaste onderhoudsmedewerker Bauke Westra is vorige week opnieuw geopereerd. Zijn rechter ringvinger is verwijderd. Wij wensen Bauke een spoedig herstel. Sjoerd Kuipers uit Drachten vervangt hem in ieder geval tot aan de zomervakantie. Schoolfotograaf 10 juni Vrijdag 10 juni komt de schoolfotograaf. Er worden individuele foto s gemaakt en groepsfoto s. Wanneer u jongere broertjes/zusjes samen met uw kind(eren) die op de basisschool zitten op de foto wilt, dan kan dat. In dat geval vragen wij u om 8.20 uur aanwezig te zijn (afname van foto s is niet verplicht). Uitslag vragenlijst veiligheid Recent is er door leerlingen, ouders en het personeel een vragenlijst met betrekking tot veiligheid ingevuld. De uitkomst hiervan is in de leerlingenraad besproken, de MR en in het team. Hieronder vindt u de uitslag vragenlijst leerlingen, ouders en leerkrachten. Responspercentage 96 %. Dit is uitstekend De school scoort een gemiddelde van 3,37. Dit is ruim voldoende Sterke punten Bespreekpunten/verbeterpunten Ik voel me veilig als ik door de school loop Ik voel me veilig op school We leren samen te werken Ik ga zonder angst naar school Op school wordt ervoor gezorgd dat ik niet word gediscrimineerd Op school wordt ervoor gezorgd dat ik niet word gepest met mijn geloof Op school wordt ervoor gezorgd dat ik geen last heb van bedreigingen We leren dingen over mensen uit andere culturen Ik help iemand die gediscrimineerd wordt De leraar en de leerlingen zorgen er samen voor, dat iedereen zich aan de regels houdt

3 Vragenlijst ouders Responspercentage 36 %. Dit is voldoende De school scoort een gemiddelde van 3,39. Dit is ruim voldoende Sterke punten Bespreekpunten/verbeterpunten Vragenlijst leraren Responspercentage 90 %. Dit is uitstekend De school scoort een gemiddelde van 3,94.Dit is uitstekend Sterke punten Bespreekpunten/verbeterpunten De school neemt 1 keer per 2 jaar de vragenlijst Sociale en fysieke veiligheid bij leraren, ouders en kinderen af De school beschikt over school-,plein-, en klassenregels De school hanteert SCOL om het welbevinden van leerlingen in kaart te brengen Preventief is er pleinwacht. Voor-,tussen-en na school Ik kan invloed uitoefenen op het beleid van de school In onze schoolgids staat beschreven hoe we ongevallen en incidenten voorkomen en afhandelen De directie steunt personeelsleden die optreden tegen ouders, die zich misdragen De directie steunt personeelsleden die te maken hebben met intimidatie/bedreigingen Op school wordt ervoor gezorgd dat personeelsleden geen last hebben van fysiek geweld Op school wordt ervoor gezorgd dat personeelsleden geen last hebben van intimidatie/bedreiging met fysiek geweld Op school wordt ervoor gezorgd dat personeelsleden geen last hebben van (religieus) extremisme Kindgesprekken De afgelopen maanden hebben wij in veel groepen kindgesprekken gehouden. In sommige groepen moeten er nog gesprekken plaatsvinden. Wij hebben afgesproken dat wij het houden van kindgesprekken structureel invoeren met ingang van het nieuwe schooljaar. In de maanden oktober en november staan de eerste gesprekken in de gesprekkencyclus van de kinderen gepland. In dit gesprek draait het om kennismaking en de wens van het kind. Kinderen hebben zelf vaak een heel goed beeld van hun resultaten op school. Tijdens deze gesprekken vertellen kinderen aan de leerkracht wat ze van school vinden, wat ze al goed kunnen en waar ze nog in willen groeien en aan willen werken.

4 Om zo n gesprek structuur te geven werken wij met de kinderen van groep 1 t/m 4 o.a. met pictogrammen. De kinderen van groep 5 t/m 8 krijgen de gelegenheid een week voor het gesprek het gespreksformulier op school in te vullen of mee naar huis te nemen om daar samen met ouders in te vullen. Wij laten de keuze bij het kind zelf. De verslagen van de gesprekken worden op school in een map bewaard. De afspraken en evaluatie van gesprekken vinden plaats in het voorjaar, zo nodig eerder. Open dag cultuurcentrum de Wâldsang Zaterdag 4 juni houdt cultuurcentrum de Wâldsang Open dag. Iedereen, die overweegt een muziekinstrument te leren bespelen en/of informatie wil over muzieklessen is van harte welkom. De open dag is verdeeld over twee leslocaties: uur: Buitenpost (de Ring 1A); cello, contrabas, dwarsfluit, gitaar, klarinet, piano, saxofoon, slagwerk, viool, zang uur: Burgum (Schoolstraat 90); accordeon (vanaf uur), cello, contrabas, dwarsfluit, gitaar, klarinet, saxofoon, slagwerk, viool, zang. Juni is bovendien Open lesmaand. Belangstellenden kunnen op afspraak met de docent van hun keuze (hun gegevens staan op een les bijwonen en zich laten informeren. Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Egbert Reidinga (pr@cultuurcentrumdewaldsang.nl) / Schoolvakanties Van Tot en met Herfstvakantie (Personeelsdag OPO Furore) Kerstvakantie (vanaf uur) Voorjaarsvakantie Goede vrijdag e Paasdag Meivakantie Bevrijdingsdag Hemelvaartsdag + vrijdag e Pinksterdag Zomervakantie (vanaf uur)

5 De kinderen gaan meer uren dan het minimum naar school. Er is op bestuursniveau afgesproken dat er geen twee weken meivakantie gepland mogen worden (ook niet voor het PCBO). Voor het nieuwe schooljaar hebben wij in overleg en met instemming van de MR 4 studiedagen ingepland en een planning dag. Daarnaast komen de kinderen op twee dagen om uur uit school. Op de eerstvolgende MR vergaderingen stellen wij deze data vast en geven wij deze dagen aan u door. Medewerking gevraagd voor onderzoek De gemeente voert in samenwerking met High Five for Sport een behoefte- en kwaliteitsonderzoek naar sport en bewegen in het basisonderwijs uit. Hiermee willen ze de huidige situatie in kaart brengen en kijken wat er beter kan op het gebied van sport en bewegen voor de kinderen. Alle kinderen van groep 5 t/m 8 zullen op school een enquête hiervoor invullen en daarnaast krijgen deze kinderen een enquête mee naar huis voor de ouders. Uw mening als ouder is erg belangrijk voor het onderzoek! Daarom willen wij u vragen om de enquête zorgvuldig in te vullen en weer mee te geven aan uw kind. Ook de leerkrachten en de directie van de school zullen deze enquête invullen. Uw kind zal de enquête op maandag 30 of dinsdag 31 mei (groep 7 en 8 op donderdag 2 juni) mee naar huis krijgen en we willen u vragen om deze uiterlijk vrijdag 8 juni weer aan uw kind mee te geven. Namens de gemeente en High Five for Sport, alvast bedankt! Breien groep 5 t/m 8 & Opnames Hea! Op 19 mei zijn wij op donderdagmiddag in de groepen 5 t/m 8 begonnen met breiles. Een aantal enthousiaste dames van de Vrouwen van NU leren ons de breibeginselen. Op donderdag 2 juni as. komt Omrop Fryslân de breilessen van de brei Beppes filmen voor het programma Hea! Mocht u er bezwaar tegen hebben dat uw zoon of dochter op de televisie komt, wilt u dat dan kenbaar maken via de mail info@obsthrimwalda.nl vóór woensdag 1 juni.

6 Nieuws uit de groepen Groep 1 en 2 Bahja, Jarne en Jaap Pieter zijn nieuw in de groep. Zij worden of zijn bijna 4 jaar. We wensen jullie een fijne en leerzame tijd bij ons op school! Mahla en Rikst hebben onze groep verlaten; ze zijn na de meivakantie naar een andere school gegaan. Op 13 juni hebben we onze jaarlijkse sopavond in groep 1 en 2. We willen op deze avond graag de kasten, stoelen, tafels, boekenkast, computerhoek, puzzels etc soppen. We beginnen de avond om uur en gaan door tot ca uur. We hopen dat we veel vaders en moeders mogen verwelkomen, want VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK! Neemt u zelf een emmertje en doekje mee??? Op 17 juni en 28 juni is juf Renate in groep 1 en 2. Juf Geertje heeft op 17 juni een bruiloft en juf Dieuwke gaat op 28 juni met groep 5/6 mee op schoolreis. De komende periode zullen de kleuters wat vaker juf Renate tegenkomen. Zij staat ook voor de groep, als we de toetsen afnemen en de kindgesprekken gaan doen. De feestelijke ouderavond is dit jaar op 23 juni. De kleuters verzorgen ook dit jaar weer een optreden op deze avond. U krijgt binnenkort bericht over de rol die uw kind heeft en wat hij/zij daarvoor aan moet. Op 22 juni is de generale repetitie, omdat we naar Pro Rege in Oentsjerk moeten, is het niet handig om daar naar toe te lopen met de kleuters. Wij zijn daarom op zoek naar ouders, pakes en beppe s etc. die ons met de auto naar Oentsjerk willen brengen en ook weer halen. Graag opgeven bij juf Geertje en juf Dieuwke. Op 24 juni vieren juf Geertje en juf Dieuwke hun verjaardag met de kinderen. Verdere info volgt. 15 juni is ons schoolreisje naar Sanjesfertier. Denkt u aan het overmaken van het geld op Groep 3 en 4 Nog een paar weken te gaan en dan begint de zomervakantie al. Dat betekent voor de kinderen van groep 3 en 4, dat de komende weken extra hard gewerkt moet worden! Maar voor het zover is gaan wij a.s. dinsdag eerst van ons schoolreisje genieten. De informatie hierover heb u van ons ontvangen. Nu maar hopen dat wij mooi weer hebben! Maar ook met wat slechter weer vermaken wij ons wel. Groep 3 werkt in kern 11 van VLL in het een na laatste hoofdstuk. Bij het rekenen zijn wij begonnen met het blok 6, het laatste blok. Knap wat de kinderen in die paar maanden allemaal geleerd hebben. Ali Reza is verhuisd naar Rotterdam, wij wensen hem daar veel succes.groep 4 is bij taal aan het laatste hoofdstuk begonnen. En ook bij rekenen zijn zij nu bezig met blok 6, het laatste blok. Ook bij groep 4 is het leuk om te zien welke ontwikkeling de kinderen doorgemaakt hebben. Jorn van der Veen Is naar de Trilker in Leeuwarden gegaan. Jorn veel succes op je nieuwe school. Wij wensen de kinderen voor de komende tijd veel succes en plezier!

7 Groep 5 en 6 De komende maand staat in het teken van de Cito-toetsen van de maand juni. De kinderen worden dan weer getoetst op de dingen die wij dit jaar hebben behandeld. Het is belangrijk dat de kinderen deze toetsen in een rustige sfeer kunnen maken. In deze maand vinden ook de Poddeloop, het schoolreisje en de musical plaats. Voor het optreden van groep 5 en 6 wordt de komende weken geoefend. Volgende week maandag, dinsdag en woensdag is meester Bauke met groep 7 en 8 mee op kamp. Op maandag en dinsdag staat juf Josina voor de groep en op woensdag juf Froukje! Groep 7 en 8 Wist u dat. het bezoek van de landmacht in het kader van Praten met soldaten heel informatief en leerzaam was. enkele leerlingen erover nadenken of zij later een opleiding bij de landmacht willen gaan volgen? de foto s, gemaakt tijdens het bezoek, op de site staan? onze excursie naar het Verzetsmuseum in Leeuwarden voor de leerlingen heel indrukwekkend was? de kinderen aan de hand van een werkblad opdrachten moesten maken over diverse onderwerpen (Hongerwinter, Verzet etc.)? groep 7 en 8 aanwezig waren bij een demonstratie van een remproef (foto s op de site)? zij hebben ervaren dat de remweg van een auto, ook al rijdt hij niet erg snel, toch langer is dan je denkt. de bovenbouw heeft deelgenomen aan het schoolkorfbaltoernooi? de deelnemers van groep 7/8 deze keer niet in de prijzen zijn gevallen? groep 7 en 8 alle spelletjes voor de Spelletjesmiddag hebben gedacht en begeleid? groep 8 druk aan het oefenen is voor de musical. wij hierbij hulp krijgen van ouders? de decorstukken inmiddels ook door een ouder zijn geverfd? het decor ook dit jaar wordt ontworpen en geschilderd door (meester) Teun? wij (meester) Teun en de ouders, die ons helpen of hebben geholpen op welke manier dan ook, hiervoor hartelijk willen bedanken? groep 7/8 2x tennisles hebben gehad tijdens de gymles op donderdag? er fanatiek werd meegedaan en er diverse talenten rondliepen? wij vorige week tijdens crea zijn gestart met breilessen voor groep 5 t/m 8? dames van de breiclub lesgeven aan de kinderen? jongens het breien ook leuk vinden? iedere leerling van de bovenbouw lapjes breit van 10 bij 10 cm, waarvan later een grote deken (of dekens) wordt gemaakt voor op de bank in de hal? juf Froukje op 2 juni s morgens voor de groep staat, zodat de laatste kindgesprekken kunnen worden gevoerd. meester Bauke en de juffen Karolina en Tineke heel veel zin hebben in het schoolkamp en dat zij van plan zijn er met de kinderen drie TOP-dagen van te maken!

8 Lunch op school Tijdens de koffieochtend kwam naar voren dat het wenselijk is om het eten + drinken (o.a. melk) voor de lunch, op een koelere plaats te bewaren. Wij schaffen bakken aan, waar kinderen met ingang van 2 juni hun broodbakje en drinken(beide met naam) in kunnen zetten, zodra zij op school komen. Deze bakken worden naar de kelder gebracht, zodat alles vers en koel blijft. Wij feliciteren! Nynke Oostenbrug Yenthe Leistra Jaap Pieter v.d. Woude Steijn Hiemstra Felix Sleijfer Allemaal alvast van harte gefeliciteerd! We wensen jullie een super leuke dag toe!

Kruiend nijs Nieuwsbrief nummer 10 27 mei 2016

Kruiend nijs Nieuwsbrief nummer 10 27 mei 2016 Mounewei 32 9063 JM Mûnein 058-2562110 info@kruired.nl www.kruired.nl Kruiend nijs Nieuwsbrief nummer 10 27 mei 2016 Vragenlijst sociale veiligheid De vragenlijsten met betrekking tot de sociale veiligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juni Feestelijke ouderavond!

Nieuwsbrief 19 juni Feestelijke ouderavond! ! www.thrimwalda.nl thrimwalda@opo-furoren.nl Nieuwsbrief 19 juni 2017 Feestelijke ouderavond! De uitnodiging voor de feestelijke ouderavond heeft u afgelopen donderdag ontvangen via uw zoon/dochter. Wij

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 Oproep Beste ouders/verzorgers/begeleiders, De Poddeloop vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 juni. Om ook dit jaar

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Bedankt! Rode stoeprand en Viktor poppen! Nieuwsbrief 21 april 2017

Bedankt! Rode stoeprand en Viktor poppen!  Nieuwsbrief 21 april 2017 ! www.thrimwalda.nl thrimwalda@opo-furore.nl Nieuwsbrief 21 april 2017 Bedankt! Alle ouders en andere hulpen die geholpen hebben met het wassen, snijden en ronddelen van het schoolfruit willen wij hiervoor

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website nr november 2015

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website   nr november 2015 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 4 20 november 2015 Bedankje! Op woensdag 11 november hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 hun lampion gepresenteerd aan alle kinderen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof Kalender 2018-2019 OBS De Marshof Tichelmeesterlaan 45 8014 LA Zwolle De kunst van het leren telefoon: e-mail: website: www.marshof.nl Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. September

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 1 28 augustus 2015

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 1 28 augustus 2015 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 1 28 augustus 2015 Even voorstellen Beste ouders en leerlingen, Dit schooljaar zien jullie een nieuw gezicht met de HVO lessen. Ik zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (9) maart 2017

Nieuwsbrief (9) maart 2017 Nieuwsbrief (9) maart 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Mondriaanproject Vanaf maandag 27 februari zijn alle groepen bezig met de beeldende kunst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website nr juni 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website  nr juni 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 11 24 juni 2016 Trotse meester en juffen Wij zijn erg trots jullie te kunnen vertellen, dat onze groep 8 kinderen op de eind Cito toets

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Datum: 9 april 2015 Obs Het Paas activiteit Op donderdag 2 april stond de school in het teken van de paasviering. s Morgens hebben de kinderen paaseieren gezocht, die door de paashaas in het Burgemeester

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Datum vaststelling Attendiz: juni 2016 Datum instemming MR: juni 2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 5 Gymnastiek 5 Informatie aan gescheiden ouders

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder

Jaarkalender voor ouders 2015 2016 OBS de Vlonder Jaarkalender voor ouders 205 206 AUGUSTUS 205 AA A 3 4 5 6. 34 7 Eerste schooldag! Gouden week Leefstijl: de groep dat zijn wij! 8 9 20 2 35 24 Gouden week 2 25 26 27 5.30 :Spreekuur 28 29 30 SEPTEMBER

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie