Vee&Logistiek BENT U KLAAR VOOR HET FEEST VAN HET JAAR? nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vee&Logistiek BENT U KLAAR VOOR HET FEEST VAN HET JAAR? nederland"

Transcriptie

1 Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 05 I 2016 Jaarverslag 2015 INTERVIEW met marktmeester van de Zwolse veemarkt VEEVEILING JUBILEUMFEEST Schilderessen stellen zich voor PRESSIONALISERING SECTOR Ontwikkelingen Vee&Logistiek nederland 100 JAAR! BENT U KLAAR VOOR HET FEEST VAN HET JAAR?

2 Inhoud Colofon Vee&Logistiek Uitgegeven door Vee&Logistiek Nederland. Abonnement: 64,95 per jaar. Buitenland: 74,95 per jaar. België en Luxemburg: 69,95 per jaar. 4 6 Nieuwsoverzicht Korte nieuwsberichten. Sectorvoorzitters Sectorvoorzitters van Vee&Logistiek Nederland schrijven over wat er speelt op hun vakgebied. 14 Veeveiling jubileumfeest Vier leden-kunstenaressen vertellen over de vier levensgrote kunststofdieren die ze aan het beschilderen zijn voor de veiling op het jubileumfeest. Voor aanmelden of adreswijzigingen: of info@vee-logistiek.nl. Redactie: Jos Zegers & 8 Voedselvoorziening in 2050 Column van Max Brinksma. Viktorija van Zijp (eindredacteur) Benoordenhoutseweg BC Den Haag Telefoon: Fax: Mobiel: v.vanzijp@vee-logistiek.nl Informatie : Kalver- en rundveenoteringen: Website: ING: NL 60 ING B Vee&Logistiek Nederland Adres: Van Bylandt Huis Benoordenhoutseweg BC Den Haag Telefoon: Fax: Jaarverslag 2015 Uitneembaar deel. Op naar het jubileumfeest! Foto-impressie van het vijftigjarig jubileumfeest. Jubileumfeest Vee&Logistiek Nederland Uitnodiging en aanmeldformulier voor het feest van het jaar: 100-jarig jubileumfeest van Vee&Logistiek Nederland! Jaaropleiding Veehandelaar Aankondiging van de tweede lichting van de Jaaropleiding Veehandelaar. Ik voelde me als een vis in het water op de veemarkt Interview met Henk Dubbeldam, marktmeester van de veemarkt Zwolle. Druk en grafische verzorging: Dipas druk & print, dazzl creations Vee&Logistiek verschijnt maandelijks in het eerste weekend van de maand. Advertenties dienen uiterlijk op de vrijdag de week ervoor bij de redactie aangeleverd te zijn. Voor meer informatie en de tariefkaart kijk op De uitgever kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie in deze uitgave en kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden Agenda ALV Agenda van de Algemene Ledenvergadering van zaterdag 4 juni in Vianen. Vrijheid van handelen bepalend voor ondernemerschap Rubriek Fiscaal verhaal. 21 Ontwikkelingen in professionalisering veelogistieke sector Een artikel over digitaal platform, transportdatabank en het KalfVolgSysteem. voor schade door eventuele onjuiste berichtgeving. Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van de redactie van Vee&Logistiek. 13 Leden aan het woord In deze rubriek vertellen de leden over hun werkzaamheden en geven hun mening over de organisatie. 24 Kalender Evenementen, beurzen en veemarkten. De volgende Vee&Logistiek verschijnt zaterdag 4 juni. 2 Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

3 Nieuws Wie wil zich inzetten voor, en meebeslissen over, de sector varkens- en biggenhandel? Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief? Vee&Logistiek Nederland stuurt elke woensdag een digitale nieuwsbrief naar haar leden. Mocht u deze wekelijkse De sectorcommissie Varkens- en Biggenhandel van Vee&Logistiek Nederland is op zoek naar nieuwsbrief niet ontvangen, geef dan twee nieuwe leden. Per 1 januari 2017 komen er twee plaatsen vacant. Opzet is dat in zo n uw adres aan ons door en wij commissie iedere drie jaar een paar leden terugtreden en nieuwe leden toetreden. Dit is zullen ervoor zorgen dat de nieuwsbrief goed voor de continuïteit en biedt de mogelijkheid aan leden zich in te zetten voor de sector. bij u aankomt. Uw adres kunt u Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons secretariaat. Contactpersoon Bonne van doorgeven door te mailen naar Dam is bereikbaar op Ook kunt u hem een sturen naar info@vee-logistiek.nl of door te bellen b.vandam@vee-logistiek.nl. Laat u horen! op Volgende maand verschijnt het jubileumnummer van Vee&Logistiek. Feliciteer Vee&Logistiek Nederland door middel van een advertentie! Leden krijgen 10% korting Voor meer informatie: E 100jaar@vee-logistiek.nl M W Sluitingsdatum aanleveren advertenties: vrijdag 13 mei Helpdesk van Vee&Logistiek Nederland is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van tot uur. Wij staan klaar voor onze leden! 4 Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

4 Op naar het Jubileumfeest! Nu al meer dan 700 aanmeldingen! Heeft u zich nog niet aangemeld voor de grootste reünie ooit? Doe dit dan alsnog! U kunt zich nog tot en met maandag 18 mei aanmelden! Uitnodiging Wat? Honderdjarig jubileumfeest van Vee&Logistiek Nederland Waar? Evenementenhal Gorinchem Hoe laat? uur Kosten? Geen, het feest wordt u natuurlijk geheel GRATIS aangeboden! Let op: hotelkamers in Van der Valk Vianen kunnen niet meer gereserveerd worden via Vee&Logistiek Nederland. Voor hotelreserveringen kunt u contact opnemen met het Hotel Van der Valk in Vianen door te bellen naar of te mailen naar vianen@valk.nl. voor het feest van het jaar... Mis het niet! ja, ik ben erbij! Alleen invullen wat van toepassing is. Bij keuzemogelijkheid doorstrepen wat niet van toepassing is. Bedrijfsnaam:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Telefoonnummer:... Voor- en achternaam deelnemers (dames en heren): verzoekt voor hem/haar te reserveren:... Vrijdag 3 juni. plaats(en) voor de gehele dag inclusief het officiële gedeelte, borrel, diner en feest. plaats(en) alleen voor het officiële gedeelte en borrel (14.30 uur tot en met uur). plaats(en) alleen voor het officiële gedeelte, borrel en diner (14.30 uur tot en met uur) Verder:. plaats(en) in de bus vanaf het hotel in Vianen naar Evenementenhal Gorinchem om uur omcirkelen als dit van toepassing is en vanaf Evenementenhal Gorinchem terug naar het hotel in Vianen om: uur uur doorstrepen wat niet van toepassing is Zaterdag 4 juni. komt naar de Algemene Ledenvergadering op zaterdagochtend (alleen voor leden). plaats(en) voor het damesuitje Van Zuilen Mode op zaterdag 4 juni Wilt u dit aanmeldformulier volledig ingevuld vóór 19 mei aanstaande retourneren aan het secretariaat van Vee&Logistiek Nederland, Benoordenhoutseweg 46-5, 2596 BC, Den Haag of per via info@vee-logistiek.nl. Aanmeldformulier kunt u ook terugvinden op de website van Vee&Logistiek Nederland. Aanmelden kan ook door een te sturen naar 100jaar@vee-logistiek.nl. Hierbij graag duidelijk vermelden waarvoor u zich aanmeldt. Aarzel niet, en meld u aan voor het jubileumfeest van onze mooie organisatie! 10 Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

5 Op naar het Jubileumfeest! Veiling dieren jubileumfeest 3 juni Kalf, schaap, varken en een koe wachten op u! Op het jubileumfeest van Vee&Logistiek Nederland op 3 juni in Gorinchem worden vier levensgrote kunststofdieren geveild: een schaap, een koe, een kalf en een varken. Onze vier kunstzinnige damesleden zijn al (bijna) klaar met het beschilderen. Zij vertellen u graag meer over deze unieke stukken, waar u misschien de eigenaar van wordt! VARKEN kaarten gemaakt met varkens als afbeelding. Waarom zouden mensen dit varken op het feest moeten kopen? Omdat het met liefde beschilderd is en omdat het een mooie herinnering is aan het honderdjarig jubileumfeest. Ook dragen wij het goede doel KIVA een warm hart toe. KIVA is een organisatie die kleine ondernemers in de agrarische sector in arme landen helpt. Daarom hoop ik dat dit varken zo veel mogelijk opbrengt, maar durf er geen bedrag aan vast te knopen. Waarom heeft u gereageerd op de vraag van Vee&Logistiek Nederland om het varken te beschilderen? Aquarel schilderen is mijn hobby. Dat doe ik eenmaal in de week met een groep mensen die ook deze passie delen. Toen Cees Oostrom mij vroeg of ik een varken voor een goed doel wilde beschilderen, heb ik meteen ja gezegd. In het verleden heb ik al regelmatig schilderijen en Heeft u lang nagedacht over dit ontwerp? Eigenlijk heb ik er niet lang over nagedacht. Ik heb mijn creativiteit de vrije loop gelaten en wat u op de foto ziet, is eruit gekomen. Waar haalt u inspiratie uit? Mijn inspiratie heb ik gehaald uit oude tekening van de vacht van oude varkensrassen. Vee&Logistiek Nederland is 8 april 100 jaar geworden! Wat wenst u de organisatie toe? Ik wens Vee&Logistiek Nederland nogmaals honderd jaar toe en betere varkensprijzen in het belang van de sector. schaap Waarom heeft u gereageerd op de vraag van Vee&Logistiek Nederland om het schaap te beschilderen? Ronald Pluim, ook een veehandelaar, stuurde mij een bericht of ik een dier wilde beschilderen want de feestcommissie van het jubileumfeest zocht nog één iemand. Ik schilder al vele jaren, voornamelijk portretten van mensen, maar dit leek me wel heel leuk! Schilderen en keramieken zijn namelijk mijn hobby s! Ik doe het echt heel graag. Mevrouw Ans Groenewoud-Stokman uit Hoogwoud met het door haar beschilderde varken. Ans zal ook op het feest aanwezig zijn. Zij is zeer benieuwd naar de nieuwe eigenaar van dit unieke varken! Heeft u lang nagedacht over dit ontwerp? Ik ben nu nog maar in het begin. Ik gebruik veel kleuren en het eindresultaat moet wel 14 Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

6 Veehandels-Academy Veehandelaar in de dop opgelet: Veehandels-Academy start in september met een nieuwe lichting van de Jaaropleiding Veehandelaar! Ben je: net met een eigen veehandelsbedrijf gestart en wil je alle ins en outs van het veehandelsvak leren? 16 jaar of ouder en wil je leren ondernemen in de veehandel? actief in de periferie van de veehandel en wil je extra kennis opdoen van het vak veehandel? slager, slachter, veehouder die zijn eigen bedrijf uit wil breiden met een veehandelstak? Dan is deze opleiding met perfecte mix van theorie en praktijk - precies wat voor jou! Je leert over: Onderhandelingsvaardigheden Waardebeoordelingen Financiën en administratie Regelgeving Transport Adviesvaardigheden Vleeskwaliteit Import en Export Sectoren, belangen en kengetallen Geef je dus op voor de Jaaropleiding Veehandelaar! Meer informatie of aanmelden: M E info@veehandelsacademy.nl W veehandelsacademy.nl Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

7 Kalender 3 juni Jubileumfeest Vee&Logistiek Nederland,Evenementenhal Gorinchem Vee&Logistiek Nederland viert vrijdag 3 juni haar jubileumfeest in Evenementenhal Gorinchem. Alle leden en oud-leden zijn van harte uitgenodigd. Aanmelden kan nog tot en met maandag 18 mei. Het aanmeldformulier vindt u op pagina 10. Veemarkten Dag Plaats Soort Aanvoer vanaf Aanvang Maandag Barneveld Paarden 6:00 uur 7:00 uur Bunnik Runderen 4:00 uur 7:00 uur Dinsdag Leeuwarden Schapen 4:00 uur 6:00 uur (maandag 16:00-20:00 uur) Purmerend Nuka s 5:30 uur 7:00 uur (maandag) 15:30-22:00 uur Leeuwarden Nuka s 16:00 uur 19:00 uur Woensdag Purmerend Schapen 6:00 uur 7:00 uur (dinsdag) 17:30-22:00 uur 6:00 uur Leeuwarden Runderen 12:00 uur uur Donderdag Bunnik Schapen 04:00 uur 6:30 uur Let op: Aangepaste tijd schapenmarkt Leeuwarden 10 mei In verband met internationale excursie van veemarktbesturen begint de handel op dinsdag 10 mei om uur in plaats van uur. Volg Vee&Logistiek Nederland via Twitter en Facebook! 24 Vee&Logistiek Nederland 100 jaar!

HET SLEUTELWOORD IS VERTROUWEN

HET SLEUTELWOORD IS VERTROUWEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 10 I 2015 Kwaliteitssystemen REPORTAGE Weekend van het Varken INTERVIEW MET hoofd Toezichtontwikkeling bij NVWA KWALITEITSSYSTEMEN

Nadere informatie

OP ONZE SCHAPENSECTOR

OP ONZE SCHAPENSECTOR Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 47 e jaargang I nummer 1 I 2017 Schapen&Geiten INTERVIEW met Reinard Everts, directeur van de NSFO REPORTAGE Export fokschapen naar Wit-Rusland VERSLAG

Nadere informatie

STELLINGEN VEE&LOGISTIEK

STELLINGEN VEE&LOGISTIEK Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 04 I 2016 Politiek INTERVIEW met Europarlementariër Jan Huitema AANMELDFORMULIER Jubileumfeest Vee&Logistiek Nederland STELLINGEN

Nadere informatie

PROFITSCHAAP: ALLE HENS AAN DEK!

PROFITSCHAAP: ALLE HENS AAN DEK! Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 01 I 2016 Schapen&Geiten REPORTAGE Export van schapen INTERVIEW met voorzitter van het CCvD van ProfitSchaap 2X21-DAGENREGELING Belang

Nadere informatie

OP NAAR EEN KRACHTIGE SECTOR

OP NAAR EEN KRACHTIGE SECTOR Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 44 e jaargang I nummer 12 I 2014 Terugkijken & vooruitblikken JAARPLAN 2015 BEZOEK Europese Commissie INTERVIEW MET Henk Bleker OP NAAR EEN KRACHTIGE SECTOR

Nadere informatie

BELANGRIJKE SCHAKEL IN EEN DUURZAME VOEDSELKETEN

BELANGRIJKE SCHAKEL IN EEN DUURZAME VOEDSELKETEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 07 I 2015 FOTOREPORTAGE Veeman Vakman op de weg! INTERVIEW MET Het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren VERSLAG Congres Vee&Logistiek

Nadere informatie

UNIFORMITEIT: VAN GROOT BELANG VOOR GEZONDHEID KALF

UNIFORMITEIT: VAN GROOT BELANG VOOR GEZONDHEID KALF Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 08 I 2016 Kalveren INTERVIEW met dierenarts Kees de Kruif ROSÉKALVERMESTERIJ Reportage NIEUWE RUBRIEK OpRecht UNIFORMITEIT: VAN GROOT

Nadere informatie

Vee&Logistiek GRIP OP DATA. Veetransport

Vee&Logistiek GRIP OP DATA. Veetransport Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 47 e jaargang I nummer 2 I 2017 Veetransport INTERVIEW met voorzitter van European Livestock Transporters VEEWAGENS trends en ontwikkelingen VEEHANDEL IN

Nadere informatie

Vee&Logistiek IN DE BAN VAN FOSFAATREDUCTIEPLAN

Vee&Logistiek IN DE BAN VAN FOSFAATREDUCTIEPLAN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 47 e jaargang I nummer 3 I 2017 INTERVIEW met Jan Venneman, directeur van EFFAB REPORTAGE fokvee-export naar Algerije INSTRUCTIE KVS-app IN DE BAN VAN FOSFAATREDUCTIEPLAN

Nadere informatie

Vee&Logistiek WAPENFEITEN 2016 OP EEN RIJ. Jaarverslag 2016

Vee&Logistiek WAPENFEITEN 2016 OP EEN RIJ. Jaarverslag 2016 Vee&Logistiek Jaarverslag 2016 Hét magazine voor de Veeman Vakman 47e jaargang I nummer 5 I 2017 UITNODIGING zomercongres Vee&Logistiek Nederland JAARVERSLAG 2016 KALFVOLGSYSTEEM Vragen&Antwoorden WAPENFEITEN

Nadere informatie

Vee&Logistiek VEETRANSPORT ONDER DE LOEP. nederland. Veetransport

Vee&Logistiek VEETRANSPORT ONDER DE LOEP. nederland. Veetransport Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 02 I 2016 REPORTAGE all over the world INTERVIEW met directeur-generaal Agro en Natuur BESTUURLIJKE BOETES stand van zaken onderzoek

Nadere informatie

VEEMAN VAKMAN ALS SPIL IN DE SECTOR

VEEMAN VAKMAN ALS SPIL IN DE SECTOR Vee&Logistiek Runderen Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 11 I 2015 SCHOON AANLEVEREN bij slachterij INTERVIEW Diergezondheidsdienst België REPORTAGE Sectorbijeenkomst Schapenhandel

Nadere informatie

Vee&Logistiek MEER VOORLICHTING VANUIT BRUSSEL. REPORTAGE Een dag in Brussel INTERVIEW MET Annie Schreijer-Pierik DE MENINGEN IN EUROPA.

Vee&Logistiek MEER VOORLICHTING VANUIT BRUSSEL. REPORTAGE Een dag in Brussel INTERVIEW MET Annie Schreijer-Pierik DE MENINGEN IN EUROPA. Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 04 I 2015 REPORTAGE Een dag in Brussel INTERVIEW MET Annie Schreijer-Pierik DE MENINGEN IN EUROPA MEER VOORLICHTING VANUIT BRUSSEL

Nadere informatie

Vee&Logistiek LUISTEREN NAAR MAATSCHAPPIJ EN INVESTEREN IN DE TOEKOMST

Vee&Logistiek LUISTEREN NAAR MAATSCHAPPIJ EN INVESTEREN IN DE TOEKOMST Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 47 e jaargang I nummer 4 I 2017 INTERVIEW met Marc Calon, voorzitter van LTO Nederland UITNODIGING zomercongres Vee&Logistiek Nederland COMMUNICATIETRAINING

Nadere informatie

Vee&Logistiek REGIE NEMEN

Vee&Logistiek REGIE NEMEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 09 I 2016 Varkens INTERVIEW met Eric Douma, voorzitter van LTO varkenshouderij en vicevoorzitter van POV DCA-BEURSNOTERING varkens

Nadere informatie

MEER NAAR BUITEN COMMUNICEREN

MEER NAAR BUITEN COMMUNICEREN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 03 I 2015 REPORTAGE Tussen varkens op bovenste vloer INTERVIEW MET Kathalijne Visser REPORTAGE De boer op! MEER NAAR BUITEN COMMUNICEREN

Nadere informatie

Vee&Logistiek STERKE EXPORTPOSITIE BEHOUDEN. nederland

Vee&Logistiek STERKE EXPORTPOSITIE BEHOUDEN. nederland Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 03 I 2016 Import&Export UITNODIGING Jubileumfeest Vee&Logistiek Nederland INTERVIEW met Willy Baltussen, LEI Wageningen UR IBR/BVD

Nadere informatie

Colofon. Nieuwsoverzicht Korte nieuwsberichten.

Colofon. Nieuwsoverzicht Korte nieuwsberichten. Inhoud Colofon Vee&Logistiek Uitgegeven door Vee&Logistiek Nederland. Abonnement: 64,95 per jaar. Buitenland: 74,95 per jaar. België en Luxemburg: 69,95 per jaar. Voor aanmelden of adreswijzigingen: 079-3687510

Nadere informatie

Vee&Logistiek UITDAGINGEN

Vee&Logistiek UITDAGINGEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 11 I 2016 Runderen INTERVIEW met Kees Romijn, voorzitter van LTO vakgroep Melkveehouderij KALFVOLGSYSTEEM inhoud, belang en betekenis

Nadere informatie

Vee&Logistiek WERELDWIJDE UITDAGINGEN: Import & Export

Vee&Logistiek WERELDWIJDE UITDAGINGEN: Import & Export Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 47 e jaargang I nummer 7 I 2017 Import & Export INTERVIEW OVER IBR/BVD-BESTRIJDING met Paul Wever van de Gezondheidsdienst voor Dieren en Toon van Hoof

Nadere informatie

Vee&Logistiek MARKTCONCEPTEN: DÉ TOEKOMST?

Vee&Logistiek MARKTCONCEPTEN: DÉ TOEKOMST? Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 09 I 2015 Varkens REPORTAGE Bonner Runde INTERVIEW MET Jaap de Wit van varkensvleesbedrijf Westfort MARKTCONCEPTEN VARKENSVLEES MARKTCONCEPTEN:

Nadere informatie

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com Handleiding Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130

Nadere informatie

Jaren 80 tot en met heden CONGRESSEN EN ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN. Zomercongres juli Zomercongres Friesland Zomercongres Volendam 2001

Jaren 80 tot en met heden CONGRESSEN EN ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN. Zomercongres juli Zomercongres Friesland Zomercongres Volendam 2001 CONGRESSEN EN ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN Jaren 80 tot en met heden Zomercongres juli 1950 Zomercongres Friesland 1984 Zomercongres Volendam 2001 Zomercongres Zuidbroek 2002 Algemene Ledenvergadering december

Nadere informatie

EXPORTBELEMMERINGEN AANPAKKEN

EXPORTBELEMMERINGEN AANPAKKEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 02 I 2015 IBR-STATUS België en Duitsland VERSLAG PRRS-aanpak Hongarije INTERVIEW MET Erik Gostelie EXPORTBELEMMERINGEN AANPAKKEN

Nadere informatie

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130 EC Vianen valk.com

Nadere informatie

Vee&Logistiek UW BELANGEN ONS DOEL!

Vee&Logistiek UW BELANGEN ONS DOEL! Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 12 I 2015 JAARPLAN 2016 INTERVIEW met Jean-Luc Mériaux, secretaris-generaal UECBV JUBILEUMFEEST 100 JAAR! Save the Date KERSTPUZZEL

Nadere informatie

Uitnodiging. Cursussen. Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet

Uitnodiging. Cursussen. Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet Uitnodiging Cursussen Wet Vennootschapsbelasting 2007 Bedrijfsopvolging in de Successiewet Eindejaarstips en Pensioenwet Wet Vennootschapsbelasting 2007 donderdag 2 november 2006 De voorstellen voor de

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Events met Registratieservice Handleiding

Events met Registratieservice Handleiding Events met Registratieservice Handleiding Wilt u veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call van KPN een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij communiceren

Eerste Hulp Bij communiceren Doet uw noviteit al mee met de FGNoviteitenprijs 2015? - Heeft uw bedrijf een noviteit ontwikkeld? Meld deze dan aan voor de FGNoviteitenprijs 2015 op www.fgnoviteiten.nl. Op deze website vindt u ook meer

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER 2016-2017 Je bent klaar met de middelbare school of je hebt net je opleiding afgerond. In beide gevallen kun je als trainee aan de slag bij de Youth Academy van Youth for Christ. Deelnemen

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

EXTRA SCHRIJFOPDRACHTEN

EXTRA SCHRIJFOPDRACHTEN EXTRA SCHRIJFOPDRACHTEN OPDRACHT 1, 2, 3 EN 4: MAAK DE OPDRACHTEN OP WWW.TAALSTERK.NL. OPDRACHT 5: MAAK DE ZINNEN AF. 1. Ik heb geen uitnodiging gekregen voor het feest. Waarom.. 2. Hakim voelt zich niet

Nadere informatie

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Dit stappenplan voor het organiseren van een buurtbijeenkomst is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld

Nadere informatie

Vee&Logistiek VEEMAN VAKMAN: UW ADVISEUR MET VERSTAND VAN DIEREN

Vee&Logistiek VEEMAN VAKMAN: UW ADVISEUR MET VERSTAND VAN DIEREN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 07 I 2016 Ambitie&Imago INTERVIEW met directeur van de Animal Sciences Group aan de WUR JUBILEUMFEEST Reportage SCHOLING Belang en

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

Vee&Logistiek UW LIDMAATSCHAP LOONT!

Vee&Logistiek UW LIDMAATSCHAP LOONT! Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 12 I 2016 Terugkijken & Vooruitblikken JAARPLAN 2017 INTERVIEW Aalt Dijkhuizen, voorzitter van de Topsector Agri&Food KERSTPUZZEL

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl DE PLU GEGEVENS Achternaam Voornaam + voorletters Adres Postcode/ woonplaats

Nadere informatie

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal Media kit 2018 VOORWOORD WWW.ALURVS.NL Het platform ALURVS.nl is het grootste platform voor de aluminium en roestvast staal branche in Nederland en Nederlandstalig België. De website www.alurvs.nl ontvangt

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Klachtenregeling Huisartsenzorg Haaglanden (KHH)

Klachtenregeling Huisartsenzorg Haaglanden (KHH) Aanmeldingsformulier Hierbij meldt ondergetekende zich aan voor: Huisartsen Kring Haaglanden (HKH) Lidmaatschap HKH Vul deel A en B van het aanmeldingsformulier in en plaats uw handtekening op de laatste

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs:

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs: Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016 Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen en het vakje aankruisen indien van toepassing. Uw aanvraag wordt voor de aanvang van het schooljaar

Nadere informatie

Vee&Logistiek 100 JAAR VEE&LOGISTIEK NEDERLAND. nederland. Jubileumnummer

Vee&Logistiek 100 JAAR VEE&LOGISTIEK NEDERLAND. nederland. Jubileumnummer Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 46 e jaargang I nummer 06 I 2016 GESCHIEDENIS ORGANISATIE in een notendop MOPPEN EN ANEKDOTES uit de agrarische sector WOORDZOEKER Vee&Logistiek nederland

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking NOVEMBER 2018 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Zo blijf je op de hoogte Over deze nieuwsbrief Dit is een nieuwsbrief voor cliënten van Syndion. Nieuwsbrief Cliënt Er staat

Nadere informatie

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem 2015 De voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Bent u al lid? Arnhem voor ieder wat wils Onbegrensde collectie Lezen, luisteren, kijken en leren:

Nadere informatie

Betalingsbereidheid glasvezel buitengebied KRS & Leusden

Betalingsbereidheid glasvezel buitengebied KRS & Leusden Betalingsbereidheid glasvezel buitengebied KRS & Leusden Beste bewoners en ondernemers, Super snel internet. Via glasvezel is dit ook in uw buitengebied mogelijk. Vindt u dit belangrijk en bent u bereid

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

alfa-college.nl drenthecollege.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl

alfa-college.nl drenthecollege.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl alfa-college.nl drenthecollege.nl mboterra.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl Inleiding Er zijn ontzettend veel opleidingen in het mbo, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Om jou te helpen bij

Nadere informatie

LEER- en/of SOCIAAL-EMOTIONELE PROBLEMEN aanmeldformulier ouders

LEER- en/of SOCIAAL-EMOTIONELE PROBLEMEN aanmeldformulier ouders BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is het aanmeldformulier voor ouders en/of verzorgers voor het laten uitvoeren van een onderzoek en/of het behandelen van uw kind met (leer)problemen door Jesri. Als het

Nadere informatie

Wilt u lid worden van LOC? Wat doet LOC voor cliëntenraden

Wilt u lid worden van LOC? Wat doet LOC voor cliëntenraden www.loc.nl Wilt u lid worden van LOC? Wat doet LOC voor cliëntenraden 1 Een visie op de zorg Samen met cliënten, cliëntenraden en zorgverleners heeft LOC een visie op de toekomst van de zorg gemaakt. Daarin

Nadere informatie

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP SALESKIT happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP HET MERK Over happi.kids happi.kids is het nieuwe tijdschrift van de makers van happinez happi.kids verschijnt 4 keer per jaar en ligt 8 weken in

Nadere informatie

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten:

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: JAARVERSLAG COMMUNICATIE COMMISSIE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: 1. Jumbo Nieuwkoop (hoofdsponsor) 10. Van der

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werknemer. 1. Waarover wilt u een onafhankelijk oordeel UWV? 2. Gegevens werknemer : 3. Gegevens werkgever :

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werknemer. 1. Waarover wilt u een onafhankelijk oordeel UWV? 2. Gegevens werknemer : 3. Gegevens werkgever : Wanneer een deskundigenoordeel van UWV? Soms stagneert de reïntegratie door een verschil van inzicht tussen u en de werkgever of omdat er behoefte is aan een deskundig oordeel over de uitvoering van het

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nederlands. Schrijven. voor 1F Deel 1 van 5

Nederlands. Schrijven. voor 1F Deel 1 van 5 Nederlands Schrijven voor 1F Deel 1 van 5 Colofon Auteur: Mieke Lens Inhoudelijke redactie: Ina Berlet Redactie: Edu Actief b.v. Vormgeving: PPMP Prepress, Wolvega Illustraties: Edu Actief b.v. Titel:

Nadere informatie

Vee&Logistiek DE COLLECTERENDE HANDELAAR KRIJGT EEN PROMINENTERE ROL IN HET DOORGEVEN VAN INFORMATIE.

Vee&Logistiek DE COLLECTERENDE HANDELAAR KRIJGT EEN PROMINENTERE ROL IN HET DOORGEVEN VAN INFORMATIE. Vee&Logistiek Kalveren Hét magazine voor de Veeman Vakman 47e jaargang I nummer 8 I 2017 INTERVIEW met Gijs Eikelenboom, commercieel directeur bij Denkavit KOPSTUKKEN kaderleden bij Vee&Logistiek Nederland

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Sporten voor kinderen met een stoornis in het autisme spectrum. Geachte belangstellenden,

ALGEMENE INFORMATIE. Sporten voor kinderen met een stoornis in het autisme spectrum. Geachte belangstellenden, ALGEMENE INFORMATIE Sporten voor kinderen met een stoornis in het autisme spectrum Geachte belangstellenden, De SGK organiseert al meer dan 40 jaar sport-en spelactiviteiten in Den Haag. Sporten is goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF H. MARIA PAROCHIE WALCHEREN JAARGANG 10 AFLEVERING juli 2016

NIEUWSBRIEF H. MARIA PAROCHIE WALCHEREN JAARGANG 10 AFLEVERING juli 2016 NIEUWSBRIEF H. MARIA PAROCHIE WALCHEREN JAARGANG 10 AFLEVERING 252 29 juli 2016 Petrus en Pauluskerk Onze Lieve Vrouwekerk Dishoek Domburg Vrouwenpolder Zoutelande Reactie Nederlandse Bisschoppenconferentie

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA DRESSUUR Outdoor Gelderland Trofee 2012 Versie 1

VRAAGPROGRAMMA DRESSUUR Outdoor Gelderland Trofee 2012 Versie 1 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement basis dressuur klasse Z2 evenement Outdoor Gelderland locatie De Steeg datum finale zaterdag 2 juni 2012 organisatie naam Outdoor Gelderland BV adres

Nadere informatie

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN Onze website www.noa.nl is hét online kennisplatform voor professionals in de afbouw. Het is een veel bezocht platform, omdat er gratis veel kennisintensieve artikelen te lezen

Nadere informatie

BIJZONDERE GEBEURTENISSEN VEEMARKTEN. Koningin Juliana bezoekt veemarkt, augustus Aanvoer van het ste schaap op veemarkt Zwolle.

BIJZONDERE GEBEURTENISSEN VEEMARKTEN. Koningin Juliana bezoekt veemarkt, augustus Aanvoer van het ste schaap op veemarkt Zwolle. VEEMARKTEN VEEMARKTEN BIJZONDERE GEBEURTENISSEN Koningin Juliana bezoekt veemarkt, augustus 1973. Aanvoer van het 400.000ste schaap op veemarkt Zwolle. Veehandelaar H. de Haas uit Monnickendam voerde het

Nadere informatie

Mijn BIM. Jouw online omgeving waar je alles op één plek eenvoudig en overzichtelijk kunt inzien, beheren en regelen. Welkom bij de BIM!

Mijn BIM. Jouw online omgeving waar je alles op één plek eenvoudig en overzichtelijk kunt inzien, beheren en regelen. Welkom bij de BIM! Welkom bij de BIM! We wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe ruimte! Onze dienstverlening houdt niet op bij het overhandigen van jouw sleutels. Sterker nog: daar begint het pas! Mijn BIM Er

Nadere informatie

Gratis bij uw abonnement

Gratis bij uw abonnement Registreren (stap 2 van 2) HOME Terug naar stap 1 Registreren (s nt me ne In enkele stappen Nog meer nieuws gratis bij uw abon Bent u krantabonnee? * Ja, ik ben krantabonnee Nee, ik ben geen krantabonnee

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden.

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden. Jaargang 13 / nr 2 16 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 september. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Maandag 31 oktober Dinsdag 1 november. Woensdag 9 november. Donderdag 3 november Vrijdag 4 november. Dinsdag 8 november

Info Bron. Weekoverzicht Maandag 31 oktober Dinsdag 1 november. Woensdag 9 november. Donderdag 3 november Vrijdag 4 november. Dinsdag 8 november Info Bron Amersfoort-Vathorst 27 oktober 2016 Uitgave 9, jaargang 9 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl Weekoverzicht Maandag 31 oktober Dinsdag

Nadere informatie

TSO Bij nood:

TSO Bij nood: Beste belangstellende, In deze nieuwsbrief zetten we weer wat dingen op een rijtje. Hoe zit het ook alweer met aan- en afmelden, bijzonderheden die van toepassing zijn tijdens de TSO, op de foto, facebook

Nadere informatie

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Durf eens iets heel anders! even alleen er op uit of voor als het regent of voor een moeder-dochter/vader-zoon

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Handleiding.

Handleiding. Handleiding www.beleefsmg.nl 1 Aanmelden club / organisatie 1. Registreren Onderaan de website is een knop om je club of organisatie aan te melden. Vul vervolgens de formulier in. Zie ook onder 2. Mijn

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 21 november vrijdag 25 november 2016

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 21 november vrijdag 25 november 2016 WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering

UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering 1 UITNODIGING Alopecia voorjaarsconferentie en algemene ledenvergadering Kwaliteit van leven met haarverlies Zaterdag 11 april 2015 van 10:00 uur tot 16.30 uur Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30,

Nadere informatie

Registreer je gratis voor de Anzegem-app! Binnenkort lanceren we de Anzegem-app. In deze gratis app vind je alle info over de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je een put in de weg melden,

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 7 maart 2017

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 7 maart 2017 Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 7 maart 207 Ingekomen van en activiteit: Afgevaardigde: Vereniging voor Nederlandse Gemeenten VNG-bijeenkomst:

Nadere informatie

Vee&Logistiek GEZAMENLIJK VOOR EEN GEZOND KALF. Kalveren. REPORTAGE Pre-pilot tweede verzamelslag kalveren INTERVIEW MET Wim Thus KOPSTUKKEN

Vee&Logistiek GEZAMENLIJK VOOR EEN GEZOND KALF. Kalveren. REPORTAGE Pre-pilot tweede verzamelslag kalveren INTERVIEW MET Wim Thus KOPSTUKKEN Vee&Logistiek Hét magazine voor de Veeman Vakman 45 e jaargang I nummer 08 I 2015 Kalveren REPORTAGE Pre-pilot tweede verzamelslag kalveren INTERVIEW MET Wim Thus KOPSTUKKEN GEZAMENLIJK VOOR EEN GEZOND

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement uitgave juli 2015 Onderhoud, reparaties en serviceabonnement Wat moet ik zelf doen? En wat regelt De Zes Kernen? In een veilig en betrouwbaar huis kunt u prettig wonen. De Zes Kernen vindt het daarom belangrijk

Nadere informatie