JeugdSportPas Sportaanbod periode 3: april - juli Voor de basisschoolkinderen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JeugdSportPas Sportaanbod periode 3: april - juli 2016 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen"

Transcriptie

1 JeugdSportPas Sportaanbod periode 3: april - juli Voor de basisschoolkinderen Sport: Judo

2 Sportactiviteiten Informatie & advies Verhuur: - Sporthallen / gymzalen - Tennispark Velserbeek - Squashcentrum Het Polderhuis zwembad De Heerenduinen

3 LEKKER VEEL RENNEN Fenna is 7 jaar, woont met haar ouders en zusje Lotte (5 jaar) in Velserbroek en zit op De Rozenbeek. Ze gaat binnenkort op voor haar zwemdiploma A en heeft al ervaring met gymnastiek, paardrijden, hardlopen, klimmen en judo. Nu probeert ze via JeugdSportPas volop nieuwe sporten uit. Zo heeft Fenna net haar vierde volleybaltraining achter de rug, bij Smashing Velsen. Ze vond het best wel spannend, de eerste keer wilde ze er eigenlijk zelfs helemaal niet heen. Inmiddels is de energieke Fenna erg enthousiast over volleybal. Het leukste vind ik dat je lekker veel kunt rennen, ook als je helemaal geen bal hebt. We leerden bovenhands en onderhands gooien en vangen natuurlijk. Als de bal op de grond was gekomen, mocht de andere ploeg de opslag doen. Fenna doet het even voor met haar handen: dan moet je zo de bal hier doen en dan zó weg slaan. En om dan de bal terug te slaan maak je een driehoekje met je handen, kijk zo. Ook probeerde Fenna dansen uit bij Turnvereniging Santpoort, waar ze eerder met veel plezier aan gymnastiek deed. Maar, zo zegt ze heel eerlijk over het dansen: dat vond ik niet zo leuk. We gingen eerst een dansje doen en dan de pasjes oefenen, dan moest ik heel stil zijn en niet zo veel bewegen. Basketballen bij Onze Gezellen lag Fenna beter. We gingen meestal eerst dribbelen en dan een parcours doen met allemaal vakken met verschillende oefeningen. En op de basket schieten, maar dat ging nog niet zo goed. Van de ouders van Fenna, zelf beiden sportief aangelegd, hoeft Fenna niet verplicht op een sport. Maar ze vinden het wel vanzelfsprekend dat ze één en ander uitprobeert. Net zoals we haar kennis laten maken met culturele voorstellingen, of op den duur een muziekinstrument willen laten bespelen, aldus vader Pieter, zelf een basketballer. Moeder Francien: welke sport ze kiest, maakt ons echt niks uit. Al hebben we voorkeur voor teamsport. Goed voor je sociale vaardigheden, je moet onderling afspraken nakomen, samenspelen en samen aan een doel werken en het is bovendien gezellig. We beleven zelf veel plezier aan teamsport en dat gunnen we onze kinderen ook. In maart en april meldt Fenna zich voor vier lessen bij Hockeyclub Spaarndam. Fenna: Ik heb wel eens in de tuin gehockeyd, want mijn moeder zit er op. Ik denk dat hockey straks op plek 2 of 3 komt en dat ik op volleybal ga, dat vind ik tot nu toe het leukste. Als ik alle sporten heb uitgeprobeerd, ga ik kiezen.

4 Aanbod JeugdSportPas JeugdSportPas is bedoeld voor alle kinderen van 5-12 jaar in gemeente Velsen, Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude en Bloemendaal. Kijk op voor meer informatie en het sportaanbod in jouw gemeente! Aikido Een lekkere sport en goed voor je zelfvertrouwen. Aikido Kennemerland Atletiek AV Suomi Atletiek Op een leuke en speelse manier maak je kennis met diverse onderdelen van deze sport. Boogschieten Dynamique Dance DanceWorks Oyama Turnvereniging Santpoort / TVS Fietscross FCC Wijkeroog Fitness Ben Rietdijk Sport, Health & Beauty Move2sport Basketbal Basketballvereniging Racing Beverwijk VBC Akrides Boksen/kickboksen Een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Tinca Boxing Gym Golf Golfclub Spaarnwoude Golf Leer de beginselen van de golfsport. Je ouders kunnen zich ook inschrijven!

5 Hockey HC Spaarndam Honkbal HSV Rooswijk Judo Ben Rietdijk Sport Oyama Karate Oyama RKGV Velsen Kickboksen Gym Vogel Paardensport Hippisch Centrum Velsen VarioHippiQue Rugby RFC Haarlem Schermen Een gevechtssport die je tegen elkaar speelt. Je krijgt een masker, handschoen, vest, broek en wapen te leen. HollandSchermen

6 RESPECT EN DISCIPLINE Meester, ik heb mijn eigen handschoenen! roept een jongen van een jaar of zeven bij binnenkomst apetrots. Meester, dat is Chris van Zeelt van Tinca-Tinca Boxing Gym in IJmuiden, waar kinderen vanaf zes jaar kennis kunnen maken met de (kick)bokssport. Van Zeelt heeft er zichtbaar plezier in om zijn enthousiasme voor boksen over te brengen. Van het ruwe imago van de sport is hij zich bewust. Van Zeelt: Dan heb je het over wat ik tv-boksen noem, heel iets anders dan wat we hier doen. Zo mogen kinderen elkaar nooit op het hoofd slaan. Boksen is bij uitstek een sport waar het draait om respect, en om discipline. Kijk, het is wel boksen natuurlijk, dus er zit hier heus wel eens een kind te huilen omdat die een te harde stoot heeft gekregen. Maar wat ik hoor van ouders is dat hun kinderen weerbaarder worden, beter voor zichzelf op leren komen en meer zelfvertrouwen krijgen. Daarbij hameren we er altijd op: hier boks je, op straat beheers je je gewoon. Bij Tinca-Tinca, de Latijnse naam voor de vis Zeelt, staan elke dag jeugdlessen op het programma waar kinderen met JeugdSportPas aan mee kunnen doen. Sommige kinderen vinden het zo geweldig dat ze meteen lid worden, anderen proberen eerst nog andere dingen. Dat vind ik het leuke aan JeugdSportPas, dat je kennis kunt maken met sporten die misschien wat minder voor de hand liggen, zoals boksen. Het belangrijkste vind ik dát kinderen sporten en daarbij doen wat ze leuk vinden.

7 Aanbod JeugdSportPas Skaten In 3 lessen leer je alles over veilig skaten. Je ouders kunnen zich ook inschrijven! Turnen RKGV Velsen Turnvereniging Santpoort / TVS Voetbal FC Velsenoord Waterscouting Michiel Adriaenszn de Ruyter Skaten Haarlem Night Skate Snorkelen Zwembad De Heerenduinen Softbal HSV Rooswijk Sportklimmen Klimmuur Haarlem Trampolinespringen Ervaar zelf hoe het is om hoger te springen dan op een speeltuintrampoline en vooral om meer trucjes te leren! TVIJ Zeeverkennersgroep Nannie van der Wiele Windsurfen Windsurfen is een coole watersport waarbij je rechtop op een windsurfplank staat met een speciaal tuig in je handen dat op de plank is gemonteerd. Watersportcentrum Dynamique Zeilen Watersport Academy Spaarnwoude Like ons op Facebook voor het laatste nieuws & leuke acties! Kijk op voor het laatste nieuws!

8 Ieder kind heeft recht om mee te doen Elk kind heeft recht om mee te doen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook wanneer hun ouders het niet zo breed hebben. Gemeente Velsen heeft verschillende regelingen speciaal voor kinderen in gezinnen met een laag inkomen. Aanschaf van een fiets Voor kinderen van 6 tot 8 jaar kunt u een tegemoetkoming aanvragen voor de noodzakelijke aanschaf van een fiets. Dat kan eenmaal per leeftijdscategorie. Voor kinderen van 6 tot 8 jaar bedraagt de tegemoetkoming maximaal 145,- voor kinderen van 8 tot 12 jaar maximaal 260,- en voor kinderen van 12 tot 18 jaar maximaal 380,-. Verstrekking van de tegemoetkoming gebeurt op declaratiebasis. Polsbandje voor zwembad de Heerenduinen Kinderen van 10 tot 18 jaar kunnen jaarlijks een polsbandje voor het zwembad krijgen. Dit polsbandje geeft recht op 10 keer toegang tot zwembad de Heerenduinen. Seizoenkaart voor de speeltuin Jaarlijks kunnen gezinnen met een laag inkomen in aanmerking komen voor een seizoenskaart voor één van de drie speeltuinen in Velsen: Speeltuin Santpoort, Speeltuin de Veilige Haven en Speeltuin Zeewijk. De seizoenkaart biedt toegang voor het hele gezin gedurende het gehele seizoen. Let op, de openingstijden van de speeltuinen kunnen van elkaar verschillen. Deelname aan sport en cultuur Voor kinderen van 4 tot 18 jaar verstrekt de gemeente een tegemoetkoming voor de kosten van sport. Het doel is om de kinderen te stimuleren zelf te gaan sporten. De vergoeding bedraagt maximaal 275,- per jaar. Van dit bedrag moet tenminste 200,- besteed worden aan sport of culturele activiteiten. De kosten moeten achteraf kunnen worden aangetoond. Indirecte schoolkosten Voor kinderen op het voortgezet onderwijs (tot 18 jaar) kan per schooljaar een tegemoetkoming van maximaal 270,- aangevraagd worden voor kosten die niet op andere wijze kunnen worden vergoed. Denk aan bijvoorbeeld een ouderbijdrage, schoolactiviteiten en materiaal zoals een computer. De kosten moeten achteraf kunnen worden aangetoond. Aanvragen Al deze regelingen kunnen aangevraagd worden via de website van Velsen: Klik op Digitaal Loket Velsen en klik daarna op Inkomensaanvulling. Let op! Het inkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan 110% van het minimuminkomen. Dat betekent dat een alleenstaande ouder niet meer dan 1.058,89 per maand (inclusief vakantiegeld) inkomen mag hebben. Voor een gehuwd of samenwonend stel, beiden tussen 21 en 67 jaar; 1.443,94 per maand (inclusief vakantiegeld). Het vermogen mag niet niet groter zijn dan de wettelijke grenzen: ,- voor gezinnen en 5.895,- voor alleenstaande ouders. De genoemde bedragen van 110% van het minimuminkomen en de vermogensgrenzen veranderen per half jaar. De genoemde bedragen zijn geldig vanaf 1 juli 2015.

9 Welke sport vind jij leuk? Het liefst motiveert Jordy van Zaanen de hele wereld om fanatiek te bewegen. Daarom organiseert de 28-jarige buurtsportcoach van Velserbroek, Santpoort en Driehuis activiteiten waarmee kinderen kennis kunnen maken met verschillende sporten. Eigenlijk ben ik buiten het sportveld best een rustige jongen. Maar als ik zelf op het voetbalveld sta, ben ik een spreekwoordelijke aanjager. Ik wil dat iedereen meedoet aan het spel. En zo is het eigenlijk ook met mijn werk. Ik wil zoveel mogelijk kinderen aan het bewegen krijgen en helpen om een sport te vinden waar ze plezier aan beleven. Elke maandag in gymzaal de Weid en op donderdag in gymzaal de Springplank organiseer ik bijvoorbeeld direct na schooltijd de SportMix. Voor een klein bedrag kunnen alle kinderen uit de omgeving hiervoor worden ingeschreven. Ik laat sportverenigingen daar dan een aantal lessen geven. Zo krijgen veel kinderen de mogelijkheid om te bewegen en te ervaren welke sport ze echt leuk vinden. Doordat ze ook al kennismaken met trainers en de vereniging, wordt de drempel steeds lager om in te schrijven bij een sportclub. Ik geef daarom altijd informatie over hoe je meer trainingen kunt volgen en leg dan ook de koppeling met de JeugdSportPas. Laatst had ik een turnvereniging uitgenodigd voor vier lessen. Een meisje vertelde me de eerste les daarna, dat ze ging turnen. Ik vertelde haar dat dit niet klopte en dat we gingen volleyballen. Nee ik ben er niet, want ik ga turnen, zei ze. Ik begreep toen pas dat ze helemaal niet naar de SportMix toe kwam. Ze had zich namelijk ingeschreven bij een vereniging. Doel geslaagd. Jordy van Zaanen Buurtsportcoach Velserbroek, Santpoort en Driehuis

10 Schoolsport 2016 De schoolsporttoernooien worden uitgevoerd door de Velsense sportverenigingen i.s.m. de afdeling sportzaken van de gemeente. Wanneer: 23 mei 2016 Wat: Peanutbaltoernooi Waar: Sportpark de Elta Wie: Groep 7 Wanneer: 2 juni 2016 Wat: Triatlon Waar: Zwembad De Heerenduinen Wie: Groep 6 Wanneer: 17 juni 2016 Wat: Olympic Velsen Waar: Sportpark Groeneveen Wie: Groep 5 Meer informatie over schoolsport Velsen is te vinden op: Sfeerverslag Dubbelzeskamp De Bosbeekschool doet al jaren met veel teams mee aan de Dubbelzeskamp. Het enthousiasme onder de leerlingen is erg groot. Ze vinden de spelletjes leuk, sportief en het is erg gezellig. De leerlingen vinden het uitdagend om tegen andere scholen te strijden. Verder spreekt de onderlinge samenwerking aan; een goede teamspirit is de kracht van het spel. Ook is het leuk om te winnen, maar met de poedelprijs is men ook tevreden. Het gaat vooral om de gezelligheid. De kinderen gaan elk jaar met veel plezier naar dit festijn. Vroeger kon je je opgeven, maar was het niet zeker of alle teams mee konden doen en hadden de hogere groepen voorrang. Gelukkig hebben we sinds de dubbelzeskamp nieuwe stijl hier geen problemen meer mee en konden we dit jaar met maar liefst 14 teams deelnemen. Het is ook leuk dat de dubbelzeskamp niet alleen voor groep 5 tot en met 8 is, maar sinds kort ook voor groep 3 en 4. Ook bij deze jongere groepen was de animo erg groot. Iedereen heeft genoten. Op naar volgend jaar!!

11 Zondag 22 mei km 10 km Obstacle kids run - Bedrijvenloop Vind jij het leuk om te klimmen, klauteren en rennen? Wil jij verschillende obstakels overwinnen? Doe dan mee aan de Obstacle kidsrun! Op deze dag mag je rond en door het SC Telstar Stadion een hardloopavontuur beleven. Ook is daar de start en finish van de 5 en de 10 kilometer. Doen je ouders ook mee? Dan hoef jij niet op ze te wachten, want als jij klaar bent met de Obstacle run mag je nog gratis komen spelen in ons fundorp! Waar wacht je nog op, schrijf jezelf en je ouders in op NIEUW de Sportpas APP: Download de app op je telefoon en schrijf je nog makkelijker in! Hoe werkt de Sportpas APP? - Download de Sportpas APP voor Android en ios - Inloggen met je JeugdSportPas-account - Je ziet het aanbod dat past bij je profiel - Kies je activiteit en scroll door het aanbod - Schrijf in en lees de bevestiging van je inschrijving in je berichtenbox op je mobiel - Betaal eventueel via mobiel (indien de betalingsmodule op uw site in gebruik is) - Ontvang berichten van de aanbieder rechtstreeks op je mobiel (zet ontvangen pushberichten op aan )

12 Telefoon: Generaal Spoorlaan 2a 2025 NB Haarlem Dudokplein EN IJmuiden Telefoon: Deze brochure is uitgegeven in opdracht van de gemeente Velsen.

JeugdSportPas. 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen

JeugdSportPas. 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen JeugdSportPas 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen VAN ALLES UITPROBEREN Herm en Sander van Wetering zijn echte sportmannen. Herm is 9 jaar en voetbalt in de E3 van Velsen, de 2 jaar jongere Sander zit

Nadere informatie

JeugdSportPas Voor de basisschoolkinderen. Sportaanbod periode 2: jan maart Vereniging: KHC Strawberries

JeugdSportPas Voor de basisschoolkinderen. Sportaanbod periode 2: jan maart Vereniging: KHC Strawberries JeugdSportPas Sportaanbod periode 2: jan maart 2017 2016-2017 Voor de basisschoolkinderen Vereniging: KHC Strawberries JEUGDSPORTPAS VELSEN JeugdSportPas is een sportstimuleringsproject waarmee jij kennis

Nadere informatie

Foto: Boogschieten bij Dynamique. JeugdSportPas. 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen

Foto: Boogschieten bij Dynamique. JeugdSportPas. 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen Foto: Boogschieten bij Dynamique JeugdSportPas 2015-2016 Voor de basisschoolkinderen Sport in mijn jeugd Dat vroeger alles beter was, gaat voor veel zaken niet meer op. Kijk bijvoorbeeld naar de sport,

Nadere informatie

JeugdSportPas Voor de basisschoolkinderen. Sportaanbod periode 1: aug - dec Sport: Golfsurfen

JeugdSportPas Voor de basisschoolkinderen. Sportaanbod periode 1: aug - dec Sport: Golfsurfen JeugdSportPas Sportaanbod periode 1: aug - dec 2016 2016-2017 Voor de basisschoolkinderen Sport: Golfsurfen Sportactiviteiten Informatie & advies Verhuur: - Sporthallen / gymzalen - Tennispark Velserbeek

Nadere informatie

Schoolsportkalender

Schoolsportkalender Schoolsportkalender 2016-2017 www.sportloketvelsen.nl Schoolsportboekje 2016-2017 Schoolsport 2016-2017 Alle informatie over schoolsport is te vinden op de website www.sportloketvelsen.nl. De website is

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Kies je sport! periode 2 De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool, De Kameleon,

Nadere informatie

Schoolsportkalender

Schoolsportkalender Schoolsportkalender 2017-2018 www.sportloketvelsen.nl Schoolsport 2017-2018 Alle informatie over schoolsport is te vinden op de website www.sportloketvelsen.nl. De website is het portaal voor o.a. alle

Nadere informatie

Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd?

Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd? In totaal legden 72 respondenten deze enquete af. Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd? 18 1 16 14 12 10 8 Aantal respondenten 6 4 2 0 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar

Nadere informatie

Schoolsportkalender

Schoolsportkalender Schoolsportkalender 2014-2015 Schoolsportkalender 2014-2015 Basisonderwijs gemeente Velsen Wanneer Activiteit Waar Administratie Brief Inschrijving Programma 13 september 2014 Pierloop Velsen Sporthal

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker Kies je sport! periode 2 Spoorwijk Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Kies je sport! periode 1 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker

Kies je sport! periode 1 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker Kies je sport! periode 1 Spoorwijk Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

-Samen op zoek naar bewegen-

-Samen op zoek naar bewegen- Leerlingen werkboek DE KRACHT VAN KRACHT -Samen op zoek naar bewegen- September 2015 Les 1 Persoonlijke code:. HOEVEEL SPORT IK? Schrijf hieronder op hoeveel je sport buiten de gymlessen op school. Dit

Nadere informatie

JeugdSportPas 2015-2016

JeugdSportPas 2015-2016 JeugdSportPas 2015-2016 Sportaanbod Periode 3: april - juli 2016 De JeugdSportPas wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude & Bloemendaal Vereniging: BC Duinwijck /

Nadere informatie

Kies je sport! periode 1 Laak centraal. Dr. Willem Dreesschool / Dr. J.A. Gerth van Wijkschool / Prins Willem Alexanderschool

Kies je sport! periode 1 Laak centraal. Dr. Willem Dreesschool / Dr. J.A. Gerth van Wijkschool / Prins Willem Alexanderschool Kies je sport! periode 1 Laak centraal Dr. Willem Dreesschool / Dr. J.A. Gerth van Wijkschool / Prins Willem Alexanderschool 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A.

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8 Doe mee aan de sportentocht in kralingen-crooswijk 1 t/m 7 oktober voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van woensdag 1 t/m dinsdag 7 oktober 2014 vindt in Kralingen- Crooswijk een sportentocht

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Kies je sport! De Spoorzoeker Leerkansenprofiel

Kies je sport! De Spoorzoeker Leerkansenprofiel Kies je sport! Leerkansenprofiel 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool, De Kameleon,, Basisschool Jeroen en De

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Velsen-Noord in beweging

Nieuwsbrief Velsen-Noord in beweging Nieuwsbrief Velsen-Noord in beweging IN DEZE NIEUWSBRIEF Wist je dat? Open dag sportpark Rooswijk SportInstuif Velsen groot succes Obstacle run 22 mei Zwem4daagse Heerenduinen Gezonde tips Sportgala Velsen

Nadere informatie

Feiten en cijfers gemeentelijke sportaccommodaties Velsen 2017

Feiten en cijfers gemeentelijke sportaccommodaties Velsen 2017 Gymzalen: Locatie: Oppervlakte sportvloer 1 e bouw Dolfijnzaal Zuiderkruisstraat 70 Heerenduinzaal Heerenduinweg 43 Kennemerzaal Moerbergplantsoen 65A Sluiswijkzaal Kerkstraat 93 21 x 12 x 5.5 m (zaal)

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Sport op de buitenschoolse opvang

Sport op de buitenschoolse opvang Sport op de buitenschoolse opvang Voorwoord Voor u ligt de menukaart Sport op de buitenschoolse opvang. In samenwerking met verschillende sportverenigingen biedt Sportpunt Houten een gevarieerd sportprogramma

Nadere informatie

DOE MEE aan de. 5 t/m 9 oktober. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8

DOE MEE aan de. 5 t/m 9 oktober. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8 DOE MEE aan de sportentocht in kralingen-crooswijk 5 t/m 9 oktober voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van maandag 5 t/m vrijdag 9 oktober 2015 vindt in Kralingen- Crooswijk een sportentocht

Nadere informatie

DOE MEE aan de. 5 t/m 9 oktober. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8

DOE MEE aan de. 5 t/m 9 oktober. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8 DOE MEE aan de sportentocht in kralingen-crooswijk 5 t/m 9 oktober voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van maandag 5 t/m vrijdag 9 oktober 2015 vindt in Kralingen- Crooswijk een sportentocht

Nadere informatie

School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn.

School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn. School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn. GEEF JE NU OP VOOR DE ZATERDAG 19 APRIL 9.30 uur Judo 10.30 uur Judo 1 t/m 4 12.00

Nadere informatie

Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs. Vragenlijst

Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs. Vragenlijst Opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor sportclubs Vragenlijst Beste sporter, trainer, bestuurslid, supporter, Met steun van de Vlaamse overheid biedt Rode Kruis-Vlaanderen 225 sportclubs een opleiding

Nadere informatie

VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school

VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school www.jeugdmonitorzeeland.nl VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school 1 HALLO! Vul hieronder de letter en het nummer in die jij voor deze vragenlijst van je juf of meester hebt gekregen. code: Achtergronden

Nadere informatie

Enk sport. Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN!

Enk sport. Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN! Enk sport sport jij mee in? Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN! Gestopt bij je vereniging of doe je al jaren niet

Nadere informatie

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden:

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Beste leden, Let s Go gaat het nieuwe schooljaar weer van start! En dit nog steeds met dezelfde sporten! Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Volleybal; Judo; Tafeltennis;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

schoolsport GROEP 1 T/M 8 cursussen en toernooien

schoolsport GROEP 1 T/M 8 cursussen en toernooien schoolsport GROEP 1 T/M 8 cursussen en toernooien programma 2017-2018 BASKETBAL BASKETBAL Basketbalvereniging Grasshoppers www.grasshoppers.nl Bestemd voor: groep 3 t/m 6 Sporthal Cleijn Duijn Cursusdata:

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Contact: Mevr. Andringa Tel.: 0251 226884 janewest@zonnet.nl

Contact: Mevr. Andringa Tel.: 0251 226884 janewest@zonnet.nl lichamelijk beperkt verstandelijk beperkt visueel beperkt auditief beperkt chronische beperking BEVERWIJK Atletiek Atletiekvereniging D.E.M. Sportpark Adrichem Aagtendijk 1 1947 KX Beverwijk Mevr. Andringa

Nadere informatie

Sportklassen op t Atrium

Sportklassen op t Atrium Sportklassen op t Atrium Vind je het heerlijk om vaak te sporten? Wil je veel verschillende sporten leren? En houd je van sportieve uitdagingen? Dan is de sportklas van t Atrium echt iets voor jou! In

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief April 2019

Oudernieuwsbrief April 2019 Oudernieuwsbrief April 2019 Voorwoord Beste ouders van RKBS Klavertje vier, De lente is echt aangebroken op deze dag van de Paasviering. De leerlingen hebben gezellig zitten ontbijten en op de school ruikt

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

MEER INFO EN AANMELDEN

MEER INFO EN AANMELDEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN SEPTEMBER & OKTOBER 2019 / NOORDEINDE / OOSTERWOLDE / T LOO BOERENLYMPICS HERFSTVAKANTIE-ACTIVITEIT GROEP 3 T/M 8 DOE IN DE HERFSTVAKANTIE MEE MET DE BOERENLYMPICS EN GA DE SPORTIEVE

Nadere informatie

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 De hoogtepunten van deze week! Thema: Cowboys & indianen Cowboy & indianenfeest (6+) Ik hou van Holland voor de hele familie Disco (13+) Slecht weer:

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Meer informatie over de Special Olympics is hieronder te vinden, als ook de les aangepast sporten voor de basisscholen.

Meer informatie over de Special Olympics is hieronder te vinden, als ook de les aangepast sporten voor de basisscholen. Lessen aangepast sporten op basisscholen in Achtkarspelen Dit jaar worden in Friesland de Special Olympics nationale spelen georganiseerd. Tijdens dit sportevenement worden er meerdere toernooien georganiseerd

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018 Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar voor ouders, kinderen en gymdocenten van basisscholen in Noord.

Nadere informatie

Clinics & Toernooien 2015-2016

Clinics & Toernooien 2015-2016 Clinics & Toernooien 2015-2016 Informatie: Stephan Oorburg Consulent Sport & Bewegen s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 0512 58 36 66 www.sportbedrijf-drachten.nl /Sportdrachten / @Sportdrachten Voorwoord

Nadere informatie

programma Olympische dag klas 3

programma Olympische dag klas 3 programma Olympische dag klas 3 woensdag 12 juli PASCAL COLLEGE DE CLINICS waar je uit kunt kiezen: handbal yoga streetball boksen aikido Kanoen Golf tennis ALGEMENE INFO Woensdag 12 juli is het zover,

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

1. Welke sport beoefent u? (meerdere antwoorden mogelijk)

1. Welke sport beoefent u? (meerdere antwoorden mogelijk) Sporten in Someren De zomervakantie is voorbij voor sportverenigingen betekent dit vaak de start van een nieuw seizoen. 3 3 2 2 1 1 22% 1 19% 1. Welke sport beoefent u? (meerdere antwoorden mogelijk) 1%

Nadere informatie

De kinderen van Ayse spelen nu wel lekker buiten!

De kinderen van Ayse spelen nu wel lekker buiten! De kinderen van Ayse spelen nu wel lekker buiten! Inleiding Dit verhaal gaat over Ayse en haar gezin. Haar kinderen zijn snel moe. Ayse en haar man Ali willen fitte kinderen die lekker in hun vel zitten.

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN ATLETIEKINSTUIF SEPTEMBER & OKTOBER 2018 MEER INFO EN AANMELDEN OLDEBROEK / NOORDEINDE / OOSTERWOLDE / T LOO GROEP 3 T/M 8

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN ATLETIEKINSTUIF SEPTEMBER & OKTOBER 2018 MEER INFO EN AANMELDEN OLDEBROEK / NOORDEINDE / OOSTERWOLDE / T LOO GROEP 3 T/M 8 NASCHOOLSE ACTIVITEITEN SEPTEMBER & OKTOBER 2018 / NOORDEINDE / OOSTERWOLDE / T LOO ATLETIEKINSTUIF DOE GEZELLIG MEE MET DE ATLETIEKINSTUIF! VERSCHIL LENDE ONDERDELEN KOMEN AAN BOD ZOALS SPRINGEN, WERPEN

Nadere informatie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie Sport en Bewegen In de Zomervakantie De zomervakantie komt er weer aan en er zijn nog veel leuke sportactiviteiten voor kinderen! Hier onder zijn een aantal leuke activiteiten waar kinderen voor ingeschreven

Nadere informatie

Positief na dopingcontrole door Vlaamse overheid: buiten verband buiten i jken i jken % Stimulantia Narcotica Cannabis Atletiek 64 Badminton 5

Positief na dopingcontrole door Vlaamse overheid: buiten verband buiten i jken i jken % Stimulantia Narcotica Cannabis Atletiek 64 Badminton 5 Positief na dopingcontrole door Vlaamse overheid: binnen verband - 2009 binnen i jken i jken % Stimulantia Narcotica Cannabis Atletiek 164 1 0,0% Autosport 12 1 1 8,3% 1 Badminton 6 0,0% Baseball 18 1

Nadere informatie

CnS Nieuwsbrief Februari 2014

CnS Nieuwsbrief Februari 2014 CnS Nieuwsbrief Februari 2014 Beste ouders (en kinderen) van de Godelindeschool Na een succesvol eerste cursusblok van dit schooljaar gaan we na de voorjaarsvakantie weer van start met een aantal (nieuwe)

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO OOST DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen in

Nadere informatie

Sport- en beweeg interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2018

Sport- en beweeg interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2018 Naam interventie: Sport-it in de wijk A) Kosten en uren Vul hieronder het aantal uur in dat de lokale professional (aanvrager) kwijt is aan de uitvoer van de sport en beweegactiviteiten. Benoem steeds

Nadere informatie

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen

2014 FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen 1 Les 1: Hobby Thema 7: Vrije tijd 1 Heeft u een hobby? Ja, ik heb een hobby Welke hobby heeft u? Mijn hobby is kleren naaien Wat doet u graag? Ik kijk graag naar de tv. Waar houdt u van? Ik houd van mooie

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Effectief Actief interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2013 MSI

Effectief Actief interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2013 MSI Beweegpret 55+ aan Zet A) Kosten en uren Vul hieronder het aantal uur in dat de lokale professional (aanvrager) kwijt is aan de uitvoer van de sport en beweegactiviteiten. Benoem steeds de rol van de professional

Nadere informatie

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE!

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! 1 Inhoudsopgave Pag. Algemene informatie 3 Zwemkamp 4 Paardrijkamp 5 Mixed Action Camp 6 Voetbalkamp 7 Urban Hockeykamp 8 Beach/Surfkamp

Nadere informatie

DOE MEE aan de. 8 t/m 14 september. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8

DOE MEE aan de. 8 t/m 14 september. Ik sport! Jij ook? Doe mee! voor de groepen 3 t/m 8 DOE MEE aan de sportentocht in Noord 8 t/m 14 september voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van dinsdag 8 september t/m maandag 14 september 2015 vindt in Noord een sportentocht plaats.

Nadere informatie

Sportklassen op t Atrium

Sportklassen op t Atrium Sportklassen op t Atrium Vind je het heerlijk om vaak te sporten? Wil je veel verschillende sporten leren? En houd je van sportieve uitdagingen? Dan is de sportklas van t Atrium echt iets voor jou! In

Nadere informatie

Darsie van Dijk Naam: Leeftijd: Lievelingseten: Lievelingsdier: Muziek: Hobby: Houdt van: Houdt niet van: Sport:

Darsie van Dijk Naam: Leeftijd: Lievelingseten: Lievelingsdier: Muziek: Hobby: Houdt van: Houdt niet van: Sport: Darsie van Dijk Naam: Darsie van Dijk Leeftijd: 9 Lievelingseten: Marshmallows Lievelingsdier: Witgezichtsaki, gordelmol, watusirund, tweevingerige luiaard, vliegend hert, Dombo-octopus, Chinese gekuifde

Nadere informatie

STICHTING VLAAMSE SCHOOLSPORT. Herman Van Driessche

STICHTING VLAAMSE SCHOOLSPORT. Herman Van Driessche STICHTING VLAAMSE SCHOOLSPORT Herman Van Driessche Schoolsport als springplank naar een actieve levensstijl An De Meester Herman Van Driessche Prof. dr. L. Haerens Prof. dr. G. Cardon Prof. dr. I. De Bourdeaudhuij

Nadere informatie

Sport- en beweeg interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2018

Sport- en beweeg interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2018 Naam interventie: Natuurlijk Bewegen A) Kosten en uren Vul hieronder het aantal uur in dat de lokale professional (aanvrager) kwijt is aan de uitvoer van de sport en beweegactiviteiten. Benoem steeds de

Nadere informatie

Effectief Actief interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2013 MSI

Effectief Actief interventie beschrijving GB bijlage Menukaart Sportimpuls 2013 MSI A) Kosten en uren Vul hieronder het aantal uur in dat de lokale professional (aanvrager) kwijt is aan de uitvoer van de sport en beweegactiviteiten. Benoem steeds de rol van de professional (trainer, begeleider,

Nadere informatie

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Nieuwsbrief 2 Alle workshops van Talent in Bloei zijn gericht op jouw ontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die van pas komen op school. Daarnaast kun je

Nadere informatie

VMBO VOOR SPORT & DANS

VMBO VOOR SPORT & DANS VMBO VOOR SPORT & DANS VMBO BASIS EN KADER MET EN ZONDER LWOO www.tvo-rotterdam.nl Houd je van sporten? Wil je voetballen? Basketballen? Dansen? En heb je vmbo b/k advies? Dan bof je! Wij hebben de ambitie

Nadere informatie

BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO WESTERPARK DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dag planning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemmen 9 Gegevens

Nadere informatie

Aanbod sportkampen Zomer 2010

Aanbod sportkampen Zomer 2010 Aanbod sportkampen Zomer 2010 Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e middelbaar. Waar? Prijs? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer voorzien vanuit

Nadere informatie

eld tv G Gerrit S Rie

eld tv G Gerrit S Rie SG Gerrit Rietveld VOORBEREIDEND MIDDELBAAR BEROEPSONDERWIJS VMBO BASIS + KADER HEB JE TALENT VOOR DE PRAKTIJK? JE BENT VAN HARTE WELKOM! RIETVELD.PSG.NL SG Gerrit Rietveld Spinnekop 1 1444 GN Purmerend

Nadere informatie

BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Voetbalschool 6 Dagplanning 7 Veiligheid, Faciliteiten & Service 8 Gegevens

Nadere informatie

Inleiding Waarom vind jij bewegen belangrijk?

Inleiding Waarom vind jij bewegen belangrijk? Buitenspelen Inleiding In dit boekje lees je over Ayse en haar gezin. Haar kinderen zijn snel moe. Ayse en haar man Ali willen fitte kinderen die lekker in hun vel zitten. Daarom gaan ze meer buiten spelen

Nadere informatie

Sportintroductie cursus. Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012

Sportintroductie cursus. Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012 Sportintroductie cursus Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012 Sporten is leuk en gezond. Jij doet toch ook mee? Korfbal (veld buiten) I code 1 I 6 t/m 12 jaar Vereniging: KC Terda Dag

Nadere informatie

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO!

Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Sportweek Ooltgensplaat 12 t/m 17 juni 2017 GO! Voorwoord Van maandag 12 juni tot en met zaterdag 17 juni wordt er in het dorp Ooltgensplaat een Sportweek georganiseerd. Deze week bestaat uit sportieve

Nadere informatie

VOORBEREIDEND MIDDELBAAR BEROEPSONDERWIJS VMBO BASIS + KADER HEB JE TALENT VOOR DE PRAKTIJK? JE BENT VAN HARTE WELKOM!

VOORBEREIDEND MIDDELBAAR BEROEPSONDERWIJS VMBO BASIS + KADER HEB JE TALENT VOOR DE PRAKTIJK? JE BENT VAN HARTE WELKOM! VOORBEREIDEND MIDDELBAAR BEROEPSONDERWIJS VMBO BASIS + KADER HEB JE TALENT VOOR DE PRAKTIJK? JE BENT VAN HARTE WELKOM! rietveld.psg.nl Spinnekop 1 1444 GN Purmerend Postbus 62 1440 AB Purmerend telefoon:

Nadere informatie

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN HERFSTVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE!

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN HERFSTVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN HERFSTVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! 1 Inhoudsopgave Pag. Algemene informatie 3 Zwemkamp 4 Paardrijkamp 5 Mixed Action Camp 6 URBAN Hockeykamp 7 Voetbalkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN ZOMERVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE!

KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN ZOMERVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! KIDS AKTIEF VAKANTIEKAMPEN ZOMERVAKANTIE DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE! Inhoudsopgave ü Algemene informatie 3 ü Zwemkamp 4 ü Paardrijkamp 5 ü Mixed Action Camp 6 ü Voetbalkamp 7 ü URBAN Hockeykamp

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

7&8. Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Jouw veiligheidsplan. Over deze les. Wat heeft u nodig? Leerdoelen

7&8. Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Jouw veiligheidsplan. Over deze les. Wat heeft u nodig? Leerdoelen Lesbrief groep 7 & 8 Sport is fun! Over deze les Wat heeft u nodig? Digitaal schoolbord Digitale video Fun met sport Per leerling een werkblad Fun met sport groep 7-8 Een voorwerp van uw favoriete sport

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Beste kids, De Alles Kids Club

Beste kids, De Alles Kids Club Beste kids, 2016 was het jaar van top activiteiten zoals de Modderheld obstakel run, een super zomervakantie in TV land en natuurlijk de 6 de editie van de Dance Battle samen met Jandino! Het activiteitenprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Meld je aan om met een FC Twente speler het veld op te gaan! - Kidsclubpaspoort geldig tot 1 augustus - 70% korting op de gehele Nike collectie - Vrije verkoop seizoenskaarten

Nadere informatie

ALLE LEERLINGEN ACTIEF

ALLE LEERLINGEN ACTIEF ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden ALLE LEERLINGEN ACTIEF Leerlingen van het Zuiderzee College en het Pascal College krijgen de kans om proeflessen van verschillende

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 2 t/m 8 mei 2016

Sportschool Venendaal. Lente Info. 2 t/m 8 mei 2016 Lente Info 2 t/m 8 mei 2016 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen alle leden GRATIS kennismaken met CX Speciale training voor buikspieren/rugspieren/borstspieren ea dinsdag 19.45 uur AQUA

Nadere informatie

Bijlage 2: 3.2 onderzoek

Bijlage 2: 3.2 onderzoek Bijlage : 3. onderzoek Ik heb een onderzoek gedaan naar de fitheid van de kinderen van groep 7 en 8 van de Sint Lambertus school in Asten. Ik heb eerst een enquête afgenomen, en heb daarna testjes afgenomen

Nadere informatie

SPORTWEKEN. Wist je dat...

SPORTWEKEN. Wist je dat... Update AH Sportweken Beste Sportclub, In deze AH Sportweken-update willen we je graag inspireren met artikelen rondom de AH Sportweken. Zo hebben we op 19 oktober een toffe herfstactiviteit en delen we

Nadere informatie