Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk"

Transcriptie

1 Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk

2 2 3 Waar u ook woont in België, het netwerk van Proximus is altijd in de buurt. U hebt dus het beste van de technologie binnen handbereik. De technologie van vandaag én van morgen! Internet, digitale televisie in hoge definitie, vaste en mobiele telefonie, Home Control,... Door uw woning aan te sluiten op het Proximus-netwerk profiteert u van een complete waaier aan telecomoplossingen. Inhoud Een waaier aan oplossingen Internet 4 Proximus TV 6 TV Overal 7 Vaste en mobiele telefonie 8 Proximus Packs 10 Home Control 12 U bouwt? U renoveert? Sluit uw woning aan op het Proximus-netwerk 14 Uw verhuis regelen 19

3 4 Internet 5 Omdat u mobiel bent, biedt Proximus u mobiel internet en toegang tot Cloud met uw vast internetabonnement. Wifi Hotspots Bij u thuis dankzij razendsnel internet. Uw verkoper kan voor u de surfsnelheid bij u thuis checken. Buitenshuis via één van onze Wi-Fi Hotspots in België en 13 miljoen wereldwijd (in samenwerking met FON). Hoe werkt het? Elke klant deelt zijn wifi-modem met andere Proximus-klanten, in alle veiligheid en zonder enige impact op zijn verbruik. Wij helpen u met het configureren van uw verbinding in een verkooppunt of via Volledig mobiel. De 3G/4G-netwerken van Proximus bieden een uitstekende verbinding. Hoe werkt het? U ontvangt een simkaart Via 3G/4G-tablet: steek de kaart in het toestel. Via smartphone: u moet uw gsm-abonnement combineren in een Pack met internet. Mobiel internet is reeds geactiveerd op de simkaart. Cloud, dicht bij uw mooiste momenten! 10 GB gratis opslagruimte. Verlies nooit meer uw allermooiste souvenirs! Uw Cloud-opslagruimte is volledig beveiligd. Heb toegang tot uw favoriete content (foto s, video s, muziek, bestanden,...) en deel ze om het even waar en wanneer u maar wilt op pc, smartphone, tablet en Proximus TV. Meer informatie?

4 6 Proximus TV Al uw favoriete programma's wanneer u wil, op elk scherm, waar u ook bent Met Proximus TV kijkt u televisie in digitale kwaliteit of zelfs in hoge definitie. Tv-kijken wordt een echt plezier, vooral omdat u ook nog heel wat andere voordelen geniet: meer dan 80 zenders in digitale kwaliteit; u kunt een programma onderbreken, terugspoelen en opnemen op de decoder; toegang tot een ruime op-aanvraag-catalogus van films, series, tv-programma s, concerten,...; u krijgt gepersonaliseerde aanbevelingen voor films en programma s; voetbal en basketbal: volg gratis wedstrijden in het weekend; ontdek TV Replay en keer tot 36 uur terug in uw tv-gids. Ook beschikbaar via TV Overal. TV Overal Uw tv-programma's, waar u ook bent Televisie bij u thuis maar ook overal waar u bent op uw laptop, tablet en smartphone dankzij TV Overal. Thuis via uw Proximus-wifinetwerk en elders via een Wi-Fi Hotspot of het 3G/4G netwerk van Proximus. meer dan 40 zenders waaronder al uw favoriete zenders en meerdere in hoge definitie; En bent u vergeten een opname te programmeren? Dan doet u dat gewoon vanop afstand! Geniet van TV Overal: download de app via de Google Play Store, de Apple App Store of de Windows Phone Store* of surf naar 7 Meer informatie? Proximus TV: de beschikbaarheid van hd-inhoud hangt af van uw installatie en van het hd-bereik in uw regio. Prijzen van de abonnementen zijn geldig voor klanten die beschikken over een vaste Classic-lijn voor 19,65/maand, wat neerkomt op een totaal/maand van 41,49. Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV bij u thuis, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie TV Overal: aanbieding geldig in België voor alle Proximus TV-klanten die beschikken over MyProximus, op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi- of 4G-bereik, via toestellen zoals tablets, compatibele smartphones en pc s. Alle internetgebruikers in België hebben evenwel toegang tot de tv-gids van Proximus TV. TV Replay ( 3/maand) en TV Replay+ ( 7/maand) zijn opties voor Proximus TV-klanten (beschikbaar in een Pack vanaf 35,75/maand). De lijst met zenders beschikbaar in TV Replay en TV Replay+ op Proximus TV en TV Overal alsook de specifieke voorwaarden leest u op De programma s die beschikbaar zijn in TV Replay en TV Replay+ hangen af van de tv-zenders en de toestemmingen die ze al dan niet hebben ontvangen om een bepaald programma te beheren. Deze opties zijn ook beschikbaar op pc, tablet en smartphone via TV Overal. TV Replay en TV Replay+ zijn niet beschikbaar voor Scarlet-klanten. Prijzen incl. btw. *Met de Windows App kunt u de tv-gids nog niet raadplegen of programma s op afstand opnemen.

5 8 9 Vaste en mobiele telefonie Soms kunt u iemand geen groter plezier doen dan hem of haar te bellen. Of u nu veel of weinig belt, overdag of s avonds, in de week of het weekend, naar vaste of mobiele lijnen, Proximus heeft een oplossing op maat. Zo belt u met uw vaste lijn gratis na 17u tijdens de week en 24 uur per dag tijdens het weekend en op feestdagen: naar alle vaste lijnen en gsm s in België, met Happy Time XL; naar de vaste lijnen van 39 landen, met Happy Time International. Ook voor mobiele telefonie kunt u rekenen op de kwaliteit van het netwerk van Proximus. U kiest gewoon de tariefformule abonnement of prepaidkaart die u het beste past. Meer informatie? Happy Time XL: optie alleen geldig voor vaste Classic-lijnen. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting geven op nationale oproepen. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07xx, 09xx, 1xxx, behalve oproepen van en naar de dienst Phon ). Op weekdagen tussen 8u en 17u betaalt u 0,59 /oproep naar vaste lijnen en naar gsm. De gratis oproepen naar gsm-nummers worden beperkt tot 1000 min./maand. Daarna betaalt u volgens de Classic-tarieven. Happy Time International: optie alleen geldig voor vaste Classic-lijnen. Beperkt tot 2000 minuten per maand. Daarna betaalt u 0,25/minuut + een vaste verbindingskost van 0,1143 per oproep. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op internationale oproepen.

6 10 11 Proximus Packs Proximus heeft een grote keuze aan Packs waarin u de diensten die u interesseren, kunt samenvoegen. Er is beslist een Pack dat ook aan uw behoeften beantwoordt. Uw voordelen: met internet krijgt u meer volume om te surfen, thuis en overal elders; met vaste telefonie belt u s avonds en in het weekend helemaal gratis, naar vaste lijnen en gsm s in België, maar ook naar vaste nummers in vele landen; met mobiele telefonie geniet u tot 10/maand korting per abonnement tegenover uw huidige Proximus-abonnement. Bovendien is surfen via smartphone inbegrepen; met digitale televisie hebt u geen kabelabonnement meer nodig; TV Overal is inbegrepen bij de Comfort en Maxi Packs met Proximus TV. Meer informatie? De promotie van de maand?

7 12 13 Home Control Weet wat er bij u thuis gebeurt, waar u ook bent Dit dankzij een complete, eenvoudige en discrete installatie bestaande uit een centrale, een hd-camera, een bewegingsmelder, afstandsbedieningen, raam- en deursensoren, een rookmelder en een slim stopcontact. Alle toestellen zijn draadloos met elkaar verbonden en vallen nauwelijks op in het interieur. Home Control waarschuwt u via of sms telkens een van de toestellen iets waarneemt. En om de camerabeelden op uw smartphone of tablet te kunnen bekijken, hoeft u alleen maar de mobiele applicatie te downloaden. Houd altijd een oogje in het zeil bij u thuis, eenvoudigweg via uw smartphone (Android en ios), uw tablet of pc. Wilt u professionele opvolging in geval van alarm? Sluit uw Home Control aan op de alarmcentrale van Securitas en kies de optie Securitas Full of Securitas Flex. Meer informatie op

8 14 15 U bouwt? U renoveert? Sluit uw woning aan op het Proximus-netwerk Optie 1 : U bent geen doe-het-zelver? Vraag uw architect om de nodige uitrusting te voorzien. En vraag uw elektricien om een Smarttube te installeren, een Proximus-aansluitpunt en de binnenbekabeling, tegelijkertijd met de elektriciteit. Deze professionals weten perfect hoe ze een door Proximus gecertificeerde aansluiting moeten installeren. Optie 2 : Wilt u de werken zelf doen? Doe al het nodige en neem dan contact op met Proximus om uw huis aan te sluiten op het netwerk (u moet hierbij aanwezig zijn). U bouwt of verbouwt? U wil uw woning omvormen tot een intelligente omgeving waarin uw toestellen met internet verbonden zijn en met elkaar communiceren? Proximus helpt u van begin tot einde. Om van de Proximus-diensten te genieten in alle kamers van uw woning, doet u best al het nodige tegelijkertijd met de werken Plaatsing van de wachtbuis 2 Bereid een telecombord voor 3 Installeer de binnenbekabeling (optioneel)

9 16 17 Buitenshuis 1. Plaats een wachtbuis Graaf een sleuf van 60 cm diep, in een rechte lijn en loodrecht op de rooilijn. Is er al een sleuf gegraven voor gas of elektriciteit? Leg de wachtbuis dan in dezelfde sleuf. Installeer vervolgens een stijve, gladwandige pvc-wachtbuis met een diameter van 50 mm. Probeer te vermijden dat er aarde of puin in de wachtbuis terecht komt. De buis eindigt binnen in de woning (meestal aan een energiebocht). Plaats een trekdraad in de buis met een overlengte van minstens 50 cm aan beide uiteinden. Deze extra lengte stelt de technici in staat de aansluitkabel door te trekken. Sluit beide uiteinden van de wachtbuis af met een afneembare dop, op die manier is ze afgedicht. Markeer het uiteinde van de buis aan de straatkant, bijvoorbeeld door middel van een paaltje. Binnenshuis 2. Bereid een telecombord voor We raden aan om het telecombord te plaatsen in dezelfde ruimte als de elektriciteitsmeter (dichtbij het punt waar de aansluitbuizen toekomen), in een goed bereikbare ruimte en niet ver van het punt vanwaar de kabels vertrekken naar de telecomstopcontacten in uw huis (zie punt 3 - Installeer de binnenbekabeling); voorzie op de muur een ruimte van minimaal 50 x 70 cm, op een hoogte van 100 cm; voorzie drie stopcontacten van 230 V op het telecombord. Die zijn nodig voor de voeding van de modem; bij de aansluiting door uw elektricien of door Proximus wordt het aanluitpunt op dit telecombord geplaatst. 70 cm Stopcontacten 230 V 50 cm Telecombord min. 100 cm Energiebocht Openbaar domein Markeerpaaltje Privédomein 3. Installeer de binnenbekabeling (optioneel) Behoeften evolueren snel. Met een netwerk doorheen heel uw woning geniet u van aansluitpunten voor al uw huidige en toekomstige toestellen. De ethernet-aansluiting verbindt de meeste toestellen met internetdiensten, tv of telefoon. We raden aan om minstens twee ethernetaansluitingen (RJ45) te plaatsen in elke kamer van uw woning, en zelfs meer in de kamers waar meer toestellen komen (salon, bureau, kamers,...) 60 cm Energiebocht Wachtbuis 50 mm Ethernet-aansluiting

10 18 Plaats tussen het telecombord en elk ethernet-aansluitpunt een ethernetkabel van het type U/UTP (categorie 5e minimum) met een maximum lengte van 90 m per kabel. In de woonruimten worden de kabels geplaatst in geribde flexibele buizen. Deze worden verzonken geïnstalleerd. Op het telecombord worden alle kabels vanuit de ethernetstopcontacten aangesloten op een patchkast of ze eindigen in een fiche van het type RJ45. Vergemakkelijk uw verhuis Iedereen weet dat er bij een verhuis duizend en één zaken moeten worden geregeld en dat het best stresserend kan zijn. Daarom maakt Proximus het u graag zo makkelijk mogelijk voor uw telefoon, tv en internet. 19 We raden u aan om ons 4 weken voor u verhuist te verwittigen. Wij zorgen er op onze beurt voor dat alles vlot verloopt. Kabels naar de Ethernetstopcontacten Bent u nog geen Proximus-klant? Informeer naar de promotie van het moment! Bent u al Proximus-klant? Bij onze verhuiskosten zit steeds een thuisinstallatie door een technicus inbegrepen. Verder behoudt u gratis uw telefoonnummer bij een verhuis in dezelfde telefoonzone en kunt u uit een waaier van oplossingen kiezen om ook tijdens uw verhuis bereikbaar te blijven. Patchkast (optioneel) Voor meer informatie, surf naar U vindt er ook praktische tools om uw verhuis te regelen (etiketten voor uw dozen,...) U kunt uiteraard ook bellen naar het gratis nummer of naar het dichtstbijzijnde Proximus-verkooppunt gaan. Telecombord Aansluitpunt

11 Wenst u Proximus-klant te worden? Bel ons op het nummer of surf naar Ga langs in een Proximus-verkooppunt. U bent Proximus-klant en u verhuist? Surf naar Contacteer ons op het nummer of ga langs in een Proximus-verkooppunt. V.U.: Ariane Marchant, Proximus nv van publiek recht, Koning Albert II-laan 27, B-1030 Brussel - 06/

Klaar voor de technologie van vandaag en morgen? Sluit uw woning aan op het Belgacom-netwerk

Klaar voor de technologie van vandaag en morgen? Sluit uw woning aan op het Belgacom-netwerk Klaar voor de technologie van vandaag en morgen? Sluit uw woning aan op het Belgacom-netwerk Waar u ook woont in België, het netwerk van Belgacom is altijd in de buurt. U hebt dus het beste van de technologie

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

telefonie of LAN-party?

telefonie of LAN-party? telefonie of LAN-party? kies beide zowel voor nieuwbouw als voor renovatie in samenwerking met telecommunicatie in een netwerk een lokaal telecommunicatienetwerk? De moderne telecommunicatiediensten zijn

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Uw EPP-voordeel: permanente korting op uw Pack en Proximus gsm-abonnement! Een exclusief aanbod waarvan

Nadere informatie

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen April 2015 Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 Gratis activering en installatie door een technicus Zie p. 6 2 Bizz Mobile (Team) XL Samenwerken

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen

Aansluiting van eengezinswoningen Aansluiting van eengezinswoningen Glasvezel 1 Maak uw woningen klaar voor de toekomst De internetbehoeften zullen de komende jaren enkel nog toenemen. Om u/uw klanten ook in de toekomst de best mogelijke

Nadere informatie

Dhr Lenaerts Mathias Hovestraat, 49 TER INFORMATIE. Abonnementen 66,05 Verbruik 5,91 Eenmalige kosten 373,80. Totaal bedrag van de factuur 445,76

Dhr Lenaerts Mathias Hovestraat, 49 TER INFORMATIE. Abonnementen 66,05 Verbruik 5,91 Eenmalige kosten 373,80. Totaal bedrag van de factuur 445,76 www.belgacom.be Factuur Klanten nr. 614664667 1 van 5 Bekijk uw factuur online: www.belgacom.be/mijnfactuur Veelgestelde vragen over uw factuur: www.belgacom.be/factuur Uw e-services login: mathiaslenaerts@hotmail.com

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Forse besparingen op uw Pack! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een contract

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen op het glasvezelnetwerk. ( Fiber-to-the-Home )

Aansluiting van eengezinswoningen op het glasvezelnetwerk. ( Fiber-to-the-Home ) Aansluiting van eengezinswoningen op het glasvezelnetwerk ( Fiber-to-the-Home ) Maak uw woningen klaar voor de toekomst De internetbehoeften zullen de komende jaren enkel nog toenemen. Om u/uw klanten

Nadere informatie

Internetpolicy. De reële snelheid die u kunt halen, wordt onder meer door de volgende factoren bepaald:

Internetpolicy. De reële snelheid die u kunt halen, wordt onder meer door de volgende factoren bepaald: Internetpolicy I. Vast internet Snelheid: welke surfsnelheid kunt u halen? De snelheid die we in onze commerciële mededelingen aankondigen, is een theoretische maximumsnelheid voor de vaste internetverbinding,

Nadere informatie

Orange LOVE Aansluiting op het kabelnetwerk - Handleiding. Enkel van toepassing voor het Telenet kabeldistributienetwerk

Orange LOVE Aansluiting op het kabelnetwerk - Handleiding. Enkel van toepassing voor het Telenet kabeldistributienetwerk Orange LOVE Aansluiting op het kabelnetwerk - Handleiding Enkel van toepassing voor het Telenet kabeldistributienetwerk Kies je situatie Je kijkt vandaag reeds televisie via het Telenet kabeldistributienetwerk

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken 10% permanente korting op uw Pack Een exclusief aanbod Uw werkgever heeft een contract gesloten met Proximus. En dat houdt voor u

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen

Aansluiting van eengezinswoningen Aansluiting van eengezinswoningen 1 Aansluiting van eengezinswoningen Een eengezinswoning aansluiten op het netwerk van Proximus biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid gebruik te maken van vele uiteenlopende

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen

Aansluiting van eengezinswoningen Aansluiting van eengezinswoningen Glasvezel 1 Maak uw woningen klaar voor de toekomst De internetbehoeften zullen de komende jaren enkel nog toenemen. Om u/uw klanten ook in de toekomst de best mogelijke

Nadere informatie

Het nieuwe menu van Proximus TV onder de loep! Hou deze minigids goed bij!

Het nieuwe menu van Proximus TV onder de loep! Hou deze minigids goed bij! Het nieuwe menu van Proximus TV onder de loep! Hou deze minigids goed bij! Menu mijn bibliotheek televisie shop Het nieuwe menu? Kinderspel Hier staan al je Je toegang tot Hier huur je een Iets zoeken

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief aanbod waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

telecomnews Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen November - December 2015 Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit 40/maand Onbeperkt bellen en sms en, 4 GB mobiele data inbegrepen

Nadere informatie

Tv-interface. Voor je eraan begint. Hoofdmenu. Gebruik. Directe toegang. Selecteer je decodermodel dat je ziet. Om door het menu te navigeren.

Tv-interface. Voor je eraan begint. Hoofdmenu. Gebruik. Directe toegang. Selecteer je decodermodel dat je ziet. Om door het menu te navigeren. Gebruik Tv-interface Voor je eraan begint Selecteer je decodermodel dat je ziet. Mijn decoder V6 (4K Ultra HD) Bekijk onze demo s! door op de -toets van je afstandsbediening te drukken. Hoofdmenu Om door

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen in een koperzone. Inhoudstafel

Aansluiting van eengezinswoningen in een koperzone. Inhoudstafel Aansluiting van eengezinswoningen in een koperzone 1 Maak uw woning(en) klaar voor de toekomst De behoefte aan razendsnel en stabiel internet neemt met de dag toe. Met het netwerk van Proximus maakt u

Nadere informatie

Een thuisnetwerk. de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen. Elke dag meer mogelijkheden

Een thuisnetwerk. de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen. Elke dag meer mogelijkheden Een thuisnetwerk de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen Elke dag meer mogelijkheden 2 Inhoudstafel 1. Wat is een thuisnetwerk? 4 2. Hoe werkt

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) - PROMO Datum laatste update 07/04/2015

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Start + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) Datum laatste update 21/08/2015 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

WAAROM MEER BETALEN?

WAAROM MEER BETALEN? Het goedkoopste pack van België WAAROM MEER BETALEN? Meer info op pagina 2 HET GOEDKOOPSTE PACK VAN BELGIË Geniet van de 30 populairste zenders Betaal niet voor de zender die je nooit bekijkt Zorgeloos

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie!

U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie! U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie! U denkt eraan te bouwen, te verbouwen of te verhuizen? Dan is deze brochure geknipt voor u. U vindt er haarfijn in uitgelegd

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

telecomnews Gratis 106,62 activering en installatie * Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews Gratis 106,62 activering en installatie * Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Februari 2015 Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! Gratis 106,62 activering en installatie * Zie p. 6 * voor nieuwe klanten Office&Go Comfort,

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) PROMO Datum laatste update 21/08/2015

Nadere informatie

Installatiegids. Mobile Coverage Extender Pro

Installatiegids. Mobile Coverage Extender Pro Installatiegids Mobile Coverage Extender Pro Stk 18040104 - Ref. Mangue - 07/2015 1 Geniet van een beter gsm-bereik in uw kantoor of bedrijf. Om de Mobile Coverage Extender Pro te kunnen gebruiken moet

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

Leads genereren Ziggo - Retail

Leads genereren Ziggo - Retail Leads genereren Ziggo - Retail Inhoud Onze diensten Ons portfolio Wanneer begin je over de mogelijkheden met Ziggo? USP s Verkooptips 1 Onze diensten Televisie (Play) Ziggo heeft voor iedere voorkeur een

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 01/07/2015 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Handleiding. Vodafone Power to you

Handleiding. Vodafone Power to you 800119 DSL Handleiding Snel van Start Entone Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

telecomnews - 15 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur gedurende 12 maanden

telecomnews - 15 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur gedurende 12 maanden telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Juli 16 augustus 2015 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur 15 gedurende 12 maanden Op elk nieuw abonnement Bizz

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 Het Pack met Internet + TV. Internet Favorite

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) PROMO Datum laatste update 09/06/2016

Nadere informatie

telecomnews De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 81,82 100 terugbetaling via Samsung voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 81,82 100 terugbetaling via Samsung voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen November 2014 De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 495,86 81,82 met Bizz Smart (Team) XL 40 100 terugbetaling via Zie p. 2 2 Altijd dicht

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) - PROMO Datum laatste update 21/08/2015 Uiterste

Nadere informatie

telecomnews Uw professioneel internet in een Bizz Pack! - 12 gedurende 6 maanden Gratis activering en installatie *

telecomnews Uw professioneel internet in een Bizz Pack! - 12 gedurende 6 maanden Gratis activering en installatie * telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Januari 2015 Uw professioneel internet in een Bizz Pack! - 12 Gratis activering en installatie * Zie p. 6 * Aanbieding enkel geldig voor nieuwe internet

Nadere informatie

INSTALLATIE DSL Snel van start

INSTALLATIE DSL Snel van start INSTALLATIE DSL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde.

Nadere informatie

Aansluiting van eengezinswoningen TGC-RES-SDU-2014/02 (NL)

Aansluiting van eengezinswoningen TGC-RES-SDU-2014/02 (NL) Aansluiting van eengezinswoningen 1 Aansluiting van eengezinswoningen Een eengezinswoning aansluiten op het netwerk van Belgacom biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid gebruik te maken van vele uiteenlopende

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche

Gestandaardiseerde fiche Gestandaardiseerde fiche Operator Proximus Tariefplan Internet + TV Datum laatste update 06/02/17 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele diensten Kosten Vast internet Mobiel

Nadere informatie

Telecominstallatie binnenin een woning

Telecominstallatie binnenin een woning Telecominstallatie binnenin een woning 1 Telecominstallatie binnenin een woning Onze behoeften inzake connectiviteit veranderen snel. Daarom is het aangewezen in de hele woning een kabelnetwerk aan te

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen, bellen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 Het Pack met Internet + TV. Internet

Nadere informatie

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1

Sneller. Straffer. Beter. sneller met 4G, Verbeterd netwerk, straffere prijs! TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 Sneller Beter Verbeterd netwerk, sneller met 4G, straffere prijs! Straffer TELNRET4T142_KingKong_Folder_mei_NL_v2.indd 1 De vernieuwde KING en KONG: nu nog beter, sneller en straffer! Veel Dubbel zoveel

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Datum laatste update 02/12/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Uw klant aansluiten op het Belgacom-netwerk

Uw klant aansluiten op het Belgacom-netwerk Uw klant aansluiten op het Belgacom-netwerk Technische voorschriften voor de installateur Elke dag meer mogelijkheden 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Hoe business partner worden? 4 3. Wat hebt u nodig?

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, INTERNET EN BELLEN INHOUD Dit zit in het installatiepakket 04 Aansluiten Internet 05 Aansluiten TV-Ontvanger Instellen TV-Ontvanger 07 08 Aansluiten Telefonie 09 Installatie Youfone

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

telecomnews 164,46 De Galaxy S6 voor uw business excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen 578,50

telecomnews 164,46 De Galaxy S6 voor uw business excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen 578,50 telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Juni 2015 De Galaxy S6 voor uw business 578,50 excl. btw Met Bizz Pack Maxi of Bizz Smart XL Intense Zie p. 2 Wij staan te uwer beschikking voor meer

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Datum laatste update 03/10/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Uw professioneel internet in een Bizz Pack!

Uw professioneel internet in een Bizz Pack! voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Januari 2015 Uw professioneel internet in een Bizz Pack! - 12 gedurende 6 maanden Gratis activering en installatie * Zie p. 14 * Aanbieding enkel geldig voor

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel Ter attentie van de syndicus / de eigenaars Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel 10/2016 Alles wat u moet weten over glasvezel tot in de woning Deze gids legt u uit hoe deze

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Internet + TV + Dolfijn Zen Datum laatste update 13/05/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

installatie Dsl Snel van start

installatie Dsl Snel van start installatie Dsl Snel van start Welkom bij t-mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar voor

Nadere informatie

telecomnews Nee, hij is niet van de camion gevallen 399,99 TV Samsung 32 Januari 2015 Zie p. 7

telecomnews Nee, hij is niet van de camion gevallen 399,99 TV Samsung 32 Januari 2015 Zie p. 7 telecomnews Januari 2015 Nee, hij is niet van de camion gevallen 399,99 49 TV Samsung 32 Zie p. 7 2 Inhoud Diensten MyProximus... 3 Packs Inbegrepen in de Packs... 6 Stel uw Pack samen... 7 Televisie Tv-zenders...

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you Handleiding glasvezel Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Met deze Snel van Start Handleiding kun je binnen een handomdraai genieten van je snelle Internet, interactieve TV en vast Bellen

Nadere informatie

telecomnews Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit /maand Bizz Smart XL 40 Onbeperkt bellen en sms en, 4 GB mobiele data inbegrepen

telecomnews Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit /maand Bizz Smart XL 40 Onbeperkt bellen en sms en, 4 GB mobiele data inbegrepen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Oktober 2015 Onbeperkt mobiel bellen met Proximus kwaliteit Bizz Smart XL 40 40 Onbeperkt bellen en sms en, /maand 4 GB mobiele data inbegrepen Zie

Nadere informatie

BEZINT VOOR GE U BINDT

BEZINT VOOR GE U BINDT BEZINT VOOR GE U BINDT telefoon, gsm, internet, tv: durf vergelijken! Welk soort gebruiker bent u? Bepaal stap voor stap uw gebruikersprofiel. Vooraleer u de aanbiedingen van de verschillende telecomoperatoren

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen, bellen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 De Packs met Internet Go. Alles in

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Gratis 106,62 activering en installatie *

Gratis 106,62 activering en installatie * voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Februari 2015 Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! Gratis 106,62 activering en installatie * Zie p. 14 * voor nieuwe klanten Office&Go Comfort, Maxi

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator VOO Tariefplan DUO wahoo Datum laatste update 01/07/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

75 dagen Play of 30 dagen Play More. aan jou de keuze

75 dagen Play of 30 dagen Play More. aan jou de keuze 75 dagen Play of 30 dagen Play More aan jou de keuze Haal een pak kijkplezier in huis! Met Play of Play More kies je onbeperkt uit een uitgebreide collectie films en series. Bovendien krijg je toegang

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator VOO Tariefplan NET +TEL Datum laatste update 01/07/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Tarievensheets CNE Mobiel

Tarievensheets CNE Mobiel Tarievensheets CNE Mobiel De drie verschillende proposities zijn in elf varianten verkrijgbaar. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die het beste bij u past. Verder leest u in dit document over

Nadere informatie

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan overal

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN

INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INSTALLATIEHULP TV - INTERNET - BELLEN INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN INTERNET 05 OPTIE 1 Verbinding maken met het modem - via kabel 08 OPTIE 2 Verbinding maken met het modem - via

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender Installatiegids PLC-adapter Wi-Fi extender 43691 1 PLC-adapter Wi-Fi extender Een draadloze oplossing om uw decoder te verbinden met de modem via het elektriciteitsnet waar deze zich ook bevindt! En breidt

Nadere informatie

Wifi of mobiel internet gebruiken?

Wifi of mobiel internet gebruiken? Wifi of mobiel internet gebruiken? Wat is het verschil tussen wifi en mobiel internet met een dataverbinding? Surfen via wifi is goedkoper (vaak gratis) dan surfen via mobiel internet, maar het wifi-bereik

Nadere informatie

Orange Internet + TV. (Her)aansluiting op het kabelnetwerk

Orange Internet + TV. (Her)aansluiting op het kabelnetwerk Orange Internet + TV (Her)aansluiting op het kabelnetwerk 5 Bepaal je situatie Je zoekt het dichtsbijzijnde distributiepunt Je bepaalt het type kabel en plaatst hem Je bereidt de binnenbekabeling voor

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Scarlet Tariefplan scarlet Trio Datum laatste update 01/07/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Snel internet? Snel beslissen! Surf naar telenet.be/fiber100king Bel Ga langs bij een Telenet-winkelpunt

Snel internet? Snel beslissen! Surf naar telenet.be/fiber100king Bel Ga langs bij een Telenet-winkelpunt 80% of verysmallpicture.jpeg Completed Downloading verysmallpicture.jpg from very slow server Estimated time left 3hrs 32 mins (23 KB of 322 KB downloaded) Download to: Temporary Folder Transfer rate:

Nadere informatie

Hier > nu > ervaren provider

Hier > nu > ervaren provider www.plinq.nl Hier > nu > ervaren provider Wist u dat.. De gemiddelde wachttijd voor onze klantenservice PLINQ is een zelfstandige serviceprovider actief in heel Nederland. Al onder de 50 seconden ligt.

Nadere informatie

INTERNET + TV. Start Comfort Maxi Comfort. + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) Belgacom Cloud 10GB

INTERNET + TV. Start Comfort Maxi Comfort. + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) Belgacom Cloud 10GB DUO INTERNET + TV TELEFONIE + TV Start Comfort Maxi Comfort VOLUME 150 GB Illimité Illimité WIFI SPOTS + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) MOBILE DATA 100

Nadere informatie

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT

HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT HELDER HET ZAKELIJKE ABONNEMENT WAARBIJ Ú DE TOUWTJES IN HANDEN HEEFT U weet als ondernemer zelf wat het beste is voor uw bedrijf. Daarom geven we u met ons nieuwe zakelijke abonnement Helder graag de

Nadere informatie

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10

INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 INSTALLATIE YOUFONE TV APP 09 EXTRA HULP NODIG? 10 INSTALLATIEHULP TV INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 05 OPTIE 1 Tv-ontvanger aansluiten via vaste internetaansluiting 06 OPTIE 2 Tv-ontvanger draadloos aansluiten 07 INSTALLATIE

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Datum laatste update 07/02/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

telecomnews Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Maart 2015 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen

telecomnews Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Maart 2015 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen telecomnews Maart 2015 Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen 2 Inhoud Diensten MyProximus... 3 Packs Dicht bij uw behoeften...6

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Smartphone Datum laatste update 01/06/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie