Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk"

Transcriptie

1 Sluit uw huis aan op het Proximus-netwerk

2 2 3 Waar u ook woont in België, het netwerk van Proximus is altijd in de buurt. U hebt dus het beste van de technologie binnen handbereik. De technologie van vandaag én van morgen! Internet, digitale televisie in hoge definitie, vaste en mobiele telefonie, Home Control,... Door uw woning aan te sluiten op het Proximus-netwerk profiteert u van een complete waaier aan telecomoplossingen. Inhoud Een waaier aan oplossingen Internet 4 Proximus TV 6 TV Overal 7 Vaste en mobiele telefonie 8 Proximus Packs 10 Home Control 12 U bouwt? U renoveert? Sluit uw woning aan op het Proximus-netwerk 14 Uw verhuis regelen 19

3 4 Internet 5 Omdat u mobiel bent, biedt Proximus u mobiel internet en toegang tot Cloud met uw vast internetabonnement. Wifi Hotspots Bij u thuis dankzij razendsnel internet. Uw verkoper kan voor u de surfsnelheid bij u thuis checken. Buitenshuis via één van onze Wi-Fi Hotspots in België en 13 miljoen wereldwijd (in samenwerking met FON). Hoe werkt het? Elke klant deelt zijn wifi-modem met andere Proximus-klanten, in alle veiligheid en zonder enige impact op zijn verbruik. Wij helpen u met het configureren van uw verbinding in een verkooppunt of via Volledig mobiel. De 3G/4G-netwerken van Proximus bieden een uitstekende verbinding. Hoe werkt het? U ontvangt een simkaart Via 3G/4G-tablet: steek de kaart in het toestel. Via smartphone: u moet uw gsm-abonnement combineren in een Pack met internet. Mobiel internet is reeds geactiveerd op de simkaart. Cloud, dicht bij uw mooiste momenten! 10 GB gratis opslagruimte. Verlies nooit meer uw allermooiste souvenirs! Uw Cloud-opslagruimte is volledig beveiligd. Heb toegang tot uw favoriete content (foto s, video s, muziek, bestanden,...) en deel ze om het even waar en wanneer u maar wilt op pc, smartphone, tablet en Proximus TV. Meer informatie?

4 6 Proximus TV Al uw favoriete programma's wanneer u wil, op elk scherm, waar u ook bent Met Proximus TV kijkt u televisie in digitale kwaliteit of zelfs in hoge definitie. Tv-kijken wordt een echt plezier, vooral omdat u ook nog heel wat andere voordelen geniet: meer dan 80 zenders in digitale kwaliteit; u kunt een programma onderbreken, terugspoelen en opnemen op de decoder; toegang tot een ruime op-aanvraag-catalogus van films, series, tv-programma s, concerten,...; u krijgt gepersonaliseerde aanbevelingen voor films en programma s; voetbal en basketbal: volg gratis wedstrijden in het weekend; ontdek TV Replay en keer tot 36 uur terug in uw tv-gids. Ook beschikbaar via TV Overal. TV Overal Uw tv-programma's, waar u ook bent Televisie bij u thuis maar ook overal waar u bent op uw laptop, tablet en smartphone dankzij TV Overal. Thuis via uw Proximus-wifinetwerk en elders via een Wi-Fi Hotspot of het 3G/4G netwerk van Proximus. meer dan 40 zenders waaronder al uw favoriete zenders en meerdere in hoge definitie; En bent u vergeten een opname te programmeren? Dan doet u dat gewoon vanop afstand! Geniet van TV Overal: download de app via de Google Play Store, de Apple App Store of de Windows Phone Store* of surf naar 7 Meer informatie? Proximus TV: de beschikbaarheid van hd-inhoud hangt af van uw installatie en van het hd-bereik in uw regio. Prijzen van de abonnementen zijn geldig voor klanten die beschikken over een vaste Classic-lijn voor 19,65/maand, wat neerkomt op een totaal/maand van 41,49. Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV bij u thuis, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie TV Overal: aanbieding geldig in België voor alle Proximus TV-klanten die beschikken over MyProximus, op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi- of 4G-bereik, via toestellen zoals tablets, compatibele smartphones en pc s. Alle internetgebruikers in België hebben evenwel toegang tot de tv-gids van Proximus TV. TV Replay ( 3/maand) en TV Replay+ ( 7/maand) zijn opties voor Proximus TV-klanten (beschikbaar in een Pack vanaf 35,75/maand). De lijst met zenders beschikbaar in TV Replay en TV Replay+ op Proximus TV en TV Overal alsook de specifieke voorwaarden leest u op De programma s die beschikbaar zijn in TV Replay en TV Replay+ hangen af van de tv-zenders en de toestemmingen die ze al dan niet hebben ontvangen om een bepaald programma te beheren. Deze opties zijn ook beschikbaar op pc, tablet en smartphone via TV Overal. TV Replay en TV Replay+ zijn niet beschikbaar voor Scarlet-klanten. Prijzen incl. btw. *Met de Windows App kunt u de tv-gids nog niet raadplegen of programma s op afstand opnemen.

5 8 9 Vaste en mobiele telefonie Soms kunt u iemand geen groter plezier doen dan hem of haar te bellen. Of u nu veel of weinig belt, overdag of s avonds, in de week of het weekend, naar vaste of mobiele lijnen, Proximus heeft een oplossing op maat. Zo belt u met uw vaste lijn gratis na 17u tijdens de week en 24 uur per dag tijdens het weekend en op feestdagen: naar alle vaste lijnen en gsm s in België, met Happy Time XL; naar de vaste lijnen van 39 landen, met Happy Time International. Ook voor mobiele telefonie kunt u rekenen op de kwaliteit van het netwerk van Proximus. U kiest gewoon de tariefformule abonnement of prepaidkaart die u het beste past. Meer informatie? Happy Time XL: optie alleen geldig voor vaste Classic-lijnen. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting geven op nationale oproepen. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07xx, 09xx, 1xxx, behalve oproepen van en naar de dienst Phon ). Op weekdagen tussen 8u en 17u betaalt u 0,59 /oproep naar vaste lijnen en naar gsm. De gratis oproepen naar gsm-nummers worden beperkt tot 1000 min./maand. Daarna betaalt u volgens de Classic-tarieven. Happy Time International: optie alleen geldig voor vaste Classic-lijnen. Beperkt tot 2000 minuten per maand. Daarna betaalt u 0,25/minuut + een vaste verbindingskost van 0,1143 per oproep. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op internationale oproepen.

6 10 11 Proximus Packs Proximus heeft een grote keuze aan Packs waarin u de diensten die u interesseren, kunt samenvoegen. Er is beslist een Pack dat ook aan uw behoeften beantwoordt. Uw voordelen: met internet krijgt u meer volume om te surfen, thuis en overal elders; met vaste telefonie belt u s avonds en in het weekend helemaal gratis, naar vaste lijnen en gsm s in België, maar ook naar vaste nummers in vele landen; met mobiele telefonie geniet u tot 10/maand korting per abonnement tegenover uw huidige Proximus-abonnement. Bovendien is surfen via smartphone inbegrepen; met digitale televisie hebt u geen kabelabonnement meer nodig; TV Overal is inbegrepen bij de Comfort en Maxi Packs met Proximus TV. Meer informatie? De promotie van de maand?

7 12 13 Home Control Weet wat er bij u thuis gebeurt, waar u ook bent Dit dankzij een complete, eenvoudige en discrete installatie bestaande uit een centrale, een hd-camera, een bewegingsmelder, afstandsbedieningen, raam- en deursensoren, een rookmelder en een slim stopcontact. Alle toestellen zijn draadloos met elkaar verbonden en vallen nauwelijks op in het interieur. Home Control waarschuwt u via of sms telkens een van de toestellen iets waarneemt. En om de camerabeelden op uw smartphone of tablet te kunnen bekijken, hoeft u alleen maar de mobiele applicatie te downloaden. Houd altijd een oogje in het zeil bij u thuis, eenvoudigweg via uw smartphone (Android en ios), uw tablet of pc. Wilt u professionele opvolging in geval van alarm? Sluit uw Home Control aan op de alarmcentrale van Securitas en kies de optie Securitas Full of Securitas Flex. Meer informatie op

8 14 15 U bouwt? U renoveert? Sluit uw woning aan op het Proximus-netwerk Optie 1 : U bent geen doe-het-zelver? Vraag uw architect om de nodige uitrusting te voorzien. En vraag uw elektricien om een Smarttube te installeren, een Proximus-aansluitpunt en de binnenbekabeling, tegelijkertijd met de elektriciteit. Deze professionals weten perfect hoe ze een door Proximus gecertificeerde aansluiting moeten installeren. Optie 2 : Wilt u de werken zelf doen? Doe al het nodige en neem dan contact op met Proximus om uw huis aan te sluiten op het netwerk (u moet hierbij aanwezig zijn). U bouwt of verbouwt? U wil uw woning omvormen tot een intelligente omgeving waarin uw toestellen met internet verbonden zijn en met elkaar communiceren? Proximus helpt u van begin tot einde. Om van de Proximus-diensten te genieten in alle kamers van uw woning, doet u best al het nodige tegelijkertijd met de werken Plaatsing van de wachtbuis 2 Bereid een telecombord voor 3 Installeer de binnenbekabeling (optioneel)

9 16 17 Buitenshuis 1. Plaats een wachtbuis Graaf een sleuf van 60 cm diep, in een rechte lijn en loodrecht op de rooilijn. Is er al een sleuf gegraven voor gas of elektriciteit? Leg de wachtbuis dan in dezelfde sleuf. Installeer vervolgens een stijve, gladwandige pvc-wachtbuis met een diameter van 50 mm. Probeer te vermijden dat er aarde of puin in de wachtbuis terecht komt. De buis eindigt binnen in de woning (meestal aan een energiebocht). Plaats een trekdraad in de buis met een overlengte van minstens 50 cm aan beide uiteinden. Deze extra lengte stelt de technici in staat de aansluitkabel door te trekken. Sluit beide uiteinden van de wachtbuis af met een afneembare dop, op die manier is ze afgedicht. Markeer het uiteinde van de buis aan de straatkant, bijvoorbeeld door middel van een paaltje. Binnenshuis 2. Bereid een telecombord voor We raden aan om het telecombord te plaatsen in dezelfde ruimte als de elektriciteitsmeter (dichtbij het punt waar de aansluitbuizen toekomen), in een goed bereikbare ruimte en niet ver van het punt vanwaar de kabels vertrekken naar de telecomstopcontacten in uw huis (zie punt 3 - Installeer de binnenbekabeling); voorzie op de muur een ruimte van minimaal 50 x 70 cm, op een hoogte van 100 cm; voorzie drie stopcontacten van 230 V op het telecombord. Die zijn nodig voor de voeding van de modem; bij de aansluiting door uw elektricien of door Proximus wordt het aanluitpunt op dit telecombord geplaatst. 70 cm Stopcontacten 230 V 50 cm Telecombord min. 100 cm Energiebocht Openbaar domein Markeerpaaltje Privédomein 3. Installeer de binnenbekabeling (optioneel) Behoeften evolueren snel. Met een netwerk doorheen heel uw woning geniet u van aansluitpunten voor al uw huidige en toekomstige toestellen. De ethernet-aansluiting verbindt de meeste toestellen met internetdiensten, tv of telefoon. We raden aan om minstens twee ethernetaansluitingen (RJ45) te plaatsen in elke kamer van uw woning, en zelfs meer in de kamers waar meer toestellen komen (salon, bureau, kamers,...) 60 cm Energiebocht Wachtbuis 50 mm Ethernet-aansluiting

10 18 Plaats tussen het telecombord en elk ethernet-aansluitpunt een ethernetkabel van het type U/UTP (categorie 5e minimum) met een maximum lengte van 90 m per kabel. In de woonruimten worden de kabels geplaatst in geribde flexibele buizen. Deze worden verzonken geïnstalleerd. Op het telecombord worden alle kabels vanuit de ethernetstopcontacten aangesloten op een patchkast of ze eindigen in een fiche van het type RJ45. Vergemakkelijk uw verhuis Iedereen weet dat er bij een verhuis duizend en één zaken moeten worden geregeld en dat het best stresserend kan zijn. Daarom maakt Proximus het u graag zo makkelijk mogelijk voor uw telefoon, tv en internet. 19 We raden u aan om ons 4 weken voor u verhuist te verwittigen. Wij zorgen er op onze beurt voor dat alles vlot verloopt. Kabels naar de Ethernetstopcontacten Bent u nog geen Proximus-klant? Informeer naar de promotie van het moment! Bent u al Proximus-klant? Bij onze verhuiskosten zit steeds een thuisinstallatie door een technicus inbegrepen. Verder behoudt u gratis uw telefoonnummer bij een verhuis in dezelfde telefoonzone en kunt u uit een waaier van oplossingen kiezen om ook tijdens uw verhuis bereikbaar te blijven. Patchkast (optioneel) Voor meer informatie, surf naar U vindt er ook praktische tools om uw verhuis te regelen (etiketten voor uw dozen,...) U kunt uiteraard ook bellen naar het gratis nummer of naar het dichtstbijzijnde Proximus-verkooppunt gaan. Telecombord Aansluitpunt

11 Wenst u Proximus-klant te worden? Bel ons op het nummer of surf naar Ga langs in een Proximus-verkooppunt. U bent Proximus-klant en u verhuist? Surf naar Contacteer ons op het nummer of ga langs in een Proximus-verkooppunt. V.U.: Ariane Marchant, Proximus nv van publiek recht, Koning Albert II-laan 27, B-1030 Brussel - 06/

U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie!

U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie! U bouwt of verbouwt? Hou dan nu al rekening met telefonie, internet en televisie! U denkt eraan te bouwen, te verbouwen of te verhuizen? Dan is deze brochure geknipt voor u. U vindt er haarfijn in uitgelegd

Nadere informatie

telecomnews Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Maart 2015 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen

telecomnews Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Maart 2015 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen telecomnews Maart 2015 Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen 2 Inhoud Diensten MyProximus... 3 Packs Dicht bij uw behoeften...6

Nadere informatie

Een thuisnetwerk. de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen. Elke dag meer mogelijkheden

Een thuisnetwerk. de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen. Elke dag meer mogelijkheden Een thuisnetwerk de ideale oplossing om thuis te surfen, bestanden te delen en digitaal tv te kijken op al uw schermen Elke dag meer mogelijkheden 2 Inhoudstafel 1. Wat is een thuisnetwerk? 4 2. Hoe werkt

Nadere informatie

Proximus TV. cadeau. Krijg Netflix 6 maanden. Zie p. 16. April 2015. met een Pack met Internet Maxi. Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen

Proximus TV. cadeau. Krijg Netflix 6 maanden. Zie p. 16. April 2015. met een Pack met Internet Maxi. Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen April 2015 Proximus TV Krijg Netflix 6 maanden cadeau met een Pack met Internet Maxi Zie p. 16 Bekijk deze series op Netflix Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen Inhoud Packs 6 Packs-voordelen Promo

Nadere informatie

Maart 2015. Proximus Pack. 49,95/maand. gedurende 6 maanden. + gratis installatie. Zie p. 7. Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen

Maart 2015. Proximus Pack. 49,95/maand. gedurende 6 maanden. + gratis installatie. Zie p. 7. Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen Maart 2015 Proximus Pack 49,95/maand gedurende 6 maanden + gratis installatie Zie p. 7 Ontdek binnenin alle andere aanbiedingen Inhoud Packs 6 Internet 20 6 Packs-voordelen Promo 20 Internet 21 Cloud 22

Nadere informatie

- 15. Bizz Smart XL. Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur. gedurende 12 maanden

- 15. Bizz Smart XL. Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur. gedurende 12 maanden voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Juli - 16 augustus 2015 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur - 15 gedurende 12 maanden Op elk nieuw abonnement Bizz Smart XL

Nadere informatie

Welkom bij Telenet. Onze diensten, voor nog meer plezier

Welkom bij Telenet. Onze diensten, voor nog meer plezier Welkom bij Telenet Onze diensten, voor nog meer plezier 2 Ontdek snel onze diensten Alles-in-één Whop & Whoppa...04 Extra kijkplezier Play...08 Play More...10 Sporting Telenet... 12 Andere pakketten...

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Uw EPP-voordeel: permanente korting op uw Pack en Proximus gsm-abonnement! Een exclusief aanbod waarvan

Nadere informatie

Alles over je aansluiting op de kabel. Met praktische informatie voor bouwers en verbouwers

Alles over je aansluiting op de kabel. Met praktische informatie voor bouwers en verbouwers Alles over je aansluiting op de kabel Met praktische informatie voor bouwers en verbouwers Elke dag valt er wat te beleven bij je thuis Veel programma s, betere kwaliteit De kabel van Telenet brengt tientallen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. BELGACOM BELGACOM TV http://nl.yourpdfguides.com/dref/2931826

Uw gebruiksaanwijzing. BELGACOM BELGACOM TV http://nl.yourpdfguides.com/dref/2931826 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

betaal alleen voor wat je echt wil

betaal alleen voor wat je echt wil betaal alleen voor wat je echt wil strafste aanbod! 39 per maand 1 WELKOM BIJ betaal voortaan alleen voor wat je echt wil En da s al gauw een pak minder dan je gewend bent. Toch haal je kwaliteit en service

Nadere informatie

De toon is rap gezet met een huis vol Telenet. Brussel

De toon is rap gezet met een huis vol Telenet. Brussel De toon is rap gezet met een huis vol Telenet Brussel Elke dag voluit genieten Bij Telenet vind je innovatieve diensten om te communiceren met vrienden en familie, om je te ontspannen, om bij te leren

Nadere informatie

Alles over je aansluiting op de Telenet-kabel

Alles over je aansluiting op de Telenet-kabel Alles over je aansluiting op de Telenet-kabel Met Telenet tover je je nieuwe huis zo om in een fantastische leefwereld. Supersnel surfen, onbeperkt bellen en voluit van digitale televisie genieten. Je

Nadere informatie

Het KPN Mobiel abonnement

Het KPN Mobiel abonnement Het In deze e-learning wordt ingegaan op het nieuwe dat per 4 februari 2012 wordt geïntroduceerd. De veranderingen ten opzichte van de vorige e-learning zijn: KPN Instap wordt onderdeel van Bel-SMS-bundels

Nadere informatie

Transport & Telecom. efficiënt communiceren in de transportsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan?

Transport & Telecom. efficiënt communiceren in de transportsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? Transport & Telecom efficiënt communiceren in de transportsector Belgacom - Proximus Magazine december 2008 p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? p. 4 U bent ondernemer en geen ICT-expert

Nadere informatie

telecomnews - 15 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur gedurende 12 maanden

telecomnews - 15 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur gedurende 12 maanden telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Juli 16 augustus 2015 Bizz Smart XL Onbeperkt bellen en sms'en, geen verrassing op uw factuur 15 gedurende 12 maanden Op elk nieuw abonnement Bizz

Nadere informatie

Bouw & Telecom. efficiënt communiceren in de bouwsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? p. 4 U bent ondernemer en geen ICT-expert

Bouw & Telecom. efficiënt communiceren in de bouwsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? p. 4 U bent ondernemer en geen ICT-expert Bouw & Telecom efficiënt communiceren in de bouwsector Belgacom - Proximus Magazine december 2008 p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? p. 4 U bent ondernemer en geen ICT-expert p. 6 Meer

Nadere informatie

I-Office Voice. Goedkoper bellen via uw internetverbinding

I-Office Voice. Goedkoper bellen via uw internetverbinding Goedkoper bellen via uw internetverbinding Oplossingen op maat van uw zaak Nieuwe technologieën interesseren u? U bent prijsbewust en wenst uw Belgacom Internet-verbinding optimaal te gebruiken. Dan is

Nadere informatie

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler solcon.nl 2 solcon.nl Solcon, betrouwbare speler Dronten vormt een sterke thuisbasis voor Solcon, de Internet Service Provider met 17 jaar ervaring. En met ruim 60.000 particuliere en zakelijke klanten

Nadere informatie

Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet.

Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet. Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet. Als u vandaag bouwt of verbouwt, kies dan voor uw comfort van morgen. Kies voor een thuisnetwerk dat klaar is voor de toekomst:

Nadere informatie

Bellen en internetten op de manier die bij je past.

Bellen en internetten op de manier die bij je past. Bellen en internetten op de manier die bij je past. Inhoud. 4 Met een abonnement. Relax: je ongebruikte minuten, sms jes, mms jes en MB s blijven onbeperkt houdbaar. Voordeelbundels: met de Voordeelbundels

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Installatiegids. Stk 18040061 - Ref Begonia V5-11/2010 - Take away ADSL

Installatiegids. Stk 18040061 - Ref Begonia V5-11/2010 - Take away ADSL Installatiegids Stk 18040061 - Ref Begonia V5-11/2010 - Take away ADSL Welkom! De stappen van de installatie Wij raden u aan om de instructies in deze brochure nauwgezet te volgen zodat u volop van de

Nadere informatie

Welkom in de digitale wereld van SNOW! Handleiding

Welkom in de digitale wereld van SNOW! Handleiding Welkom in de digitale wereld van SNOW! Handleiding Welkom bij SNOW! Graag willen we je volop laten genieten van de ruime mogelijkheden van internet, vaste telefoon en/of digitale televisie van SNOW. In

Nadere informatie

Handleiding Proximus TV

Handleiding Proximus TV Handleiding Proximus TV Stk. 18030117 - Ref. Jabiru NTE - 08/2015 29249-Guide_demarrage_NTE.indd 1 4/08/15 10:14 29249-Guide_demarrage_NTE.indd 2 4/08/15 10:14 29249-Guide_demarrage_NTE.indd 3 4/08/15

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

Televisie, radio, internet en telefonie

Televisie, radio, internet en telefonie Televisie, radio, internet en telefonie More power, more joy More power, more joy Meer genieten van televisie, radio, internet en telefonie Bij UPC ontvangt u uw diensten zoals televisie, radio, internet

Nadere informatie

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één One Office Full Pack Vast bellen, mobiel bellen en internet in één In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan

Nadere informatie

telecomnews 164,46 De Galaxy S6 voor uw business excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen 578,50

telecomnews 164,46 De Galaxy S6 voor uw business excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen 578,50 telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Juni 2015 De Galaxy S6 voor uw business 578,50 excl. btw Met Bizz Pack Maxi of Bizz Smart XL Intense Zie p. 2 Wij staan te uwer beschikking voor meer

Nadere informatie