Objectinformatie. Forum 36 te Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Objectinformatie. Forum 36 te Assen"

Transcriptie

1 Objectinformatie

2 Object Forum 36 te (9401 EE) Assen Informatie Soort winkelruimte op de hoek met het drukke Koopmansplein Locatie gelegen aan het drukke Koopmansplein in het hart van Assen. De ruimte heeft veel front, zowel aan het Koopmansplein als in winkelcentrum t Forum. Dit deel van het winkelcentrum verbindt het drukke Koopmansplein met de Oudestraat. De Oude Molenstraat verbindt het Ceresplein en de Oudestraat met de Gedempte Singel. Nabij gelegen winkels zijn o.a. Kruidvat, Blokker, Plein 10, Vodafone, Outfit, Specsavers etc. Het betreft de voormalige winkel van Didi. Oppervlakte ca. 223 m² bvo Frontbreedte ca. 21 meter Parkeren in de nabije omgeving bevinden zich verschillende parkeergarages (Triade, Mercurius, Neptunus) en er kan er geparkeerd worden aan de openbare weg (betaald) Opleveringsniveau in overleg. Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Energielabel de winkel is op 30 augustus 2019 voorzien van een energielabel. Voor het winkelpand is een energielabel A afgegeven met een energie-index A 0,94.

3 Informatie Aanvaarding in overleg Bijzonderheden er zijn plannen voor het deels herontwikkellen van Winkelcentrum t Forum. De herontwikkeling betreft realisatie van woningen op de verdiepingen en de huidige passage met winkels richting de Ceresstraat komt te vervallen. De drukke doorloop vanaf het Koopmansplein naar de Oudestraat zal blijven en de overkapping zal worden verwijderd. Tevens zijn er plannen om het Koopmansplein een nieuwe uitstraling te geven. zie: Huurvoorwaarden huurovereenkomst conform model ROZ huurperiode: 5 jaar verlenging: met telkens 5 jaar opzegtermijn: 12 maanden huurbetaling: per kwartaal bij vooruitbetaling huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100) zekerheidsstelling: Huurprijs ,- per jaar exclusief B.T.W. Servicekosten 20,- per m² per jaar exclusief B.T.W. een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, service- en promotiekosten vermeerderd met de B.T.W. Promotiekosten van toepassing te betalen aan de aan de winkeliersvereniging Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

4 Foto s

5 Foto s

6 Plattegrond

7 Goadplan

8 Situering

9 Contactgegevens Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars Ubbo Emmiussingel 37 Postbus BH Groningen T: E: Inge Bos T: E: Disclaimer Deze informatie is vertrouwelijk en wordt te goeder trouw aan u beschikbaar gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met zorg samengesteld. Opdrachtgever en/of adviseurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de (on)juistheid van deze gegevens. Deze informatie mag niet als grondslag voor een overeenkomst worden beschouwd. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor de verhuurprocedure ter zake dit gebouw naar eigen goeddunken, zonder kennisgeving, te veranderen. Opdrachtgever behoudt het recht voor te allen tijde met één of meer gegadigden te onderhandelen en/of zonder opgaaf van reden zich terug te trekken, welke niet zal leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars handelt exclusief als adviseur van haar opdrachtgever.