Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden."

Transcriptie

1

2 Dinsdag 17 mei. Eindelijk is het dan zover. We gaan op kamp!!!!! Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden. Steve: Ik werd door Rob, mijn buschauffeur, thuis opgehaald. Mijn moeder zwaaide ons uit en ik zat met Laura, Ali, Aimée en Betül in de bus. We brachten Betül eerst naar haar stageplek in Amersfoort. Daarna direct naar school. Na een beetje kort wachten gingen we weg. Ik zat in de auto van Anita, een groene auto. Ik zat samen met Indy, Reinier en Jozef de auto. Onderweg reden we achter Hanny aan. Hanny reed van links naar rechts. Af en toe remde Hanny keihard. Toen moesten wij natuurlijk ook keihard lachen. In de auto hadden wij de radio aan. Natuurlijk zongen wij luid mee. Eenmaal aangekomen in Groesbeek konden we nog niet in het groepshuis, dus we lieten de aanhangwagens achter en gingen op weg naar het Afrika museum, Tivoli of het Openluchtmuseum. Willem: wij gingen naar het Afrikamuseum. En ik ging Ron duwen in een rolstoel. Wij zagen een vrouw met dikke borsten van hout, we zagen hutjes en huizen uit verschillende landen van Afrika. We gingen eerst buiten kijken, daarna aten we ons brood op en dan naar binnen. Binnen zagen we allemaal beelden, schilderijen en een tentoonstelling over stripboeken. Er was ook een lift, niet zo n traag ding, maar een snel ding. Openluchtmuseum

3 Vandaag zijn we met een deel van de groep naar het openluchtmuseum geweest. Kimberley, Yannick, Jet, Indy en Jo Anne gingen met z n vijven op zichzelf het park verkennen. Dat vonden ze erg leuk, vooral de ritjes met de paardentram. Boas en Mink gingen ook met de kaart op stap, wat kan die Mink goed kaart lezen en ook om weer keurig op tijd terug te zijn! Ook Rick heeft het park zelf verkend, wat een mooie dingen waren er allemaal te zien. Alle molens, de leuke huisjes waar wol werd gesponnen, een oud Hollands snoephuisje, ouderwetse fietsjes en natuurlijk een rondje met de ouderwetse tram, wat was er veel te zien en te beleven! We hebben een superdag gehad! Tivoli We zijn in groepjes het park in gegaan, koprol op de trampoline, draaien in de draaimolen, heel snel en hoog in het rond in de bijenvlucht en zoef in de achtbaan. In een waterfiets stappen is nog een hele kunst. Dat ondervond Ibrahim, die graag in de waterfiets wilde. Terwijl hij probeerde in te stappen kon Marjanne de boot niet houden, en zo kwam hij tussen de wal en het schip en dat betekent een nat pak. Gelukkig was het zonnig weer, en met een zwembroek van Kevin, een t shirt van Marjanne en een deken was hij toch warm. Rond een uur of drie vertrokken we naar het kamphuis. Daar hadden we nu de tijd om de bedden op te maken en even te wennen aan het kamphuis.

4 Als avondeten hadden we soep met broodjes worst en stokbrood. Na het eten ging iedereen gezellig spelletjes doen, naar muziek luisteren en een aantal gingen ook nog even zwemmen. Buiten dus, brrrrrr. De afwas werd gedaan door Willem, Glenn en Ron. Sacha zorgde daarna voor een lekker bakje koffie. En daarna namen we nog een lekkere duik in het zwembad, brrrrr wel een beetje fris, maar ze konden er geen genoeg van krijgen! Lekker onder een warme douche en op naar dromenland!

5 Woensdag 18 mei De ochtend had niet voor iedereen goud in de mond. Sommige leerkrachten hebben soms wat meer tijd nodig dan anderen. Dat gold natuurlijk ook voor de leerlingen. Maar toen dan ook werkelijk iedereen beneden was gingen we eten en daarna lunchzakjes met brood maken voor de activiteiten daarna. De kinderen konden uit een viertal activiteiten kiezen, e weten fietsen of naar het meer of naar het zwembad of naar het bevrijdingsmuseum. Rumeysa: wij zijn naar het zwembad geweest. Het was leuk. Ik was met Caitlin, Laura en Jelle en nog meer. Het was best wel een klein zwembad met een glijbaan. Glijbaan was leuk. Het was een klein beetje druk. Eén stukje was wel diep, maar verder kon je wel lopen. Luc: we gingen fietsen naar Nijmegen met Arjen, Anita, Ismad, Boas, Jozef en ik. In het begin gingen we naar de begraafplaats van de soldaten die in de Tweede Wereldoorlog hier in de buurt zijn gesneuveld. Toen gingen we een hele steile heuvel af, maar toen ging Ismad vallen. Meester Arjen ging gelijk kijken, want Ismad was over een hek gevallen. Gelukkig kon hij daarna weer gewoon doorfietsen. En daarna gingen we naar een fietsenmaker om de fiets van Jozef te laten maken.

6 Daar was door al dat gefiets een moertje los gegaan. In Nijmegen hebben we ijs gegeten en een oud kapelletje gezien. Van tevoren had meester Arjen wel alles nog gecontroleerd. Toen we bijna weer thuis waren begon het keihard te regenen. Ik was dus erg nat! Anniek: Wij zijn met Willem, Jeremy, Joanne, Elwin, Jet, Hakan, Juf Marijke, meester Ron en ik. We gingen er lopend naar toe, want het was naast het kamp. Binnen zagen we allemaal dingen van vroeger. Bijvoorbeeld een film, uniformen van soldaten, plaatjes, motoren en een beer. Die beer had een bierflesje in zijn poot. We snapten niet waarom. Toen we klaar waren met kijken heeft juf Marijke nog foto s van ons gemaakt. Eén foto voor de vlaggen die voor het museum hingen en een foto voor een tank. Daarna gingen we weer terug naar het kamphuis om te eten en te drinken. Toen gingen we met de auto s naar een begraafplaats waar allemaal dode soldaten lagen. Aan het eind van de middag gingen we nog naar het meertje. Maar dat kon Marijke niet snel vinden. Toen we er eenmaal waren ging iedereen weer weg. Wij dus ook. Eenmaal terug op het kamp, het was inmiddels al aan het regenen, ging de bioscoop open. Met meerderheid van stemmen kozen de aanwezigen voor een film van Astrix en Obelix. Zwemmen Woensdagmiddag gingen we zwemmen in een zwembad in Wijchen. Een overzichtelijk zwembad met een enorme glijbaan. Van die glijbaan hebben de kinderen druk gebruik gemaakt, terwijl anderen zich vermaakten in het bubbelbad, of met het spetteren met water. De eerste gezichten beginnen al vermoeid eruit te zien. De indrukken van deze twee dagen, het uit het ritme van thuis en school zijn vraagt best veel van de kinderen. Het is mooi om te zien dat de leerlingen met elkaar gezellig kunnen spelen, helpen bij het tafel dekken en afruimen. Rondom het kamp huis zijn een sport veld, een speeltuin, een lounge hoek en binnen is ruimte om te puzzelen, te kleuren en darts te spelen of te sjoelen. Al met al waren we laat allemaal weer thuis. Rond uur konden we aan tafel om te gaan eten. Macaroni of nasi en een ijsje als toetje. Na het eten werd in de bioscoop een film gedraaid. In de pauze van de film was er disco. Ondertussen werden de eerste kinderen in bed gestopt en na de tweede helft van de film was er nog wat te drinken en ging iedereen naar bed. En de tweede kamp dag zat er al weer op.

7 Het is nu uur. De leerlingen zijn stil, en wat ik nu hoor zijn de collega s. Ook dat is een mooi onderdeel van het kamp. Met elkaar zorgen we voor de leerlingen, en het reilen en zeilen van onze enorme huishouding. Hanny en Marijke regelen de hoofdzaken in de keuken.

8 Donderdag 19 mei Vandaag ging er een groepje naar het meer. Samen met Kim, Ali, Ismad, Miranda, Bart, Davin en Thyrvi. Helaas was het te koud om het water in te gaan. Maar we hebben daar heerlijk gespeeld in de speeltuin en mooie bellen geblazen. Na een gezellige picknick weer terug naar het kamphuis, waar wij even een middagdutje gingen doen om weer fit te kunnen zijn voor de bonte avond. Kim deed haar middagdutje in de auto!

9 De rest van de club ging in busjes en auto s naar een pretpark in Sevenum, genaamd Toverland. Hakan: We gingen vandaag als eerste in al die attracties in Toverland. Iedereen ging in het bootje waarin je nat kan worden. We zwaaiden naar elkaar, iedereen. En ook nog ijs eten. Je ging alleen of met z n tweeën in een attractie. Ik ging met Anouk, Sacha, Boas en Laura in een rond bootje. Deze vaarde rustig en daarin werd je dus niet nat. Heel grappig nog, iedereen reed verkeerd behalve wij. Ik zat bij Ron en hij reed de juiste tomtom! Helemaal alleen ging ik in de draaimolen. En we reden ook nog achter een slow motion auto. We gingen nog stoppen voor Jet want die was een beetje misselijk. Daardoor kwamen we als laatste aan bij het park. Maar terug waren wij als eerste!!!

10 Indy: We hebben s avonds heerlijk gebarbequed. Het was heerlijk! De frikandelletjes waren lekker en het was supergezellig aan tafel. Samen met Ali en de rest. En vandaag was ik ook in Toverland. Ik zat in de achtbaan. Ik werd duizelig en viel beetje flauw. Samen met Roos. Wij waren naastelkaar gegaan. En we telden af van go Verder in de waterbaan die was echt grappig, ik zat helemaal alleen voorin en was drijfnat. Glenn: Vandaag in de ochtend stond ik op. Toen ben ik naar beneden gegaan. Gingen we eten. Daarna naar Toverland! Onderweg kwamen we heel veel lantaarnpalen tegen. Als eerste kwamen we aan bij een water attractie. Ik ben daar in geweest. Een bootje soort of boomstamding. Splash Daarna boster-bike, dat was de achtbaan, zo van hoppa-kee. Drie twee-een en gooooo wat een snelheid! Dat was echt zo mooiii. Maar de snelweg was nog het mooiste!!!!!!

11 De bonte avond begon met onderstaand kamplied (melodie: wat zullen we doen met de dronken zeeman) Made by: Marjanne Kampen Refr: Wij zijn op kamp, het is heel leuk hier Wij zijn op kamp, met veel plezier hier Wij zijn op kamp met VSO oh Dus zingen wij zo: Hela hup, zo eten Hela hup, zwembroek vergeten Hela hup, museum Of een heel stuk fietsen Hela hup, naar t meer Hela hup, mooi weer Hela hup, naar bed toe Want ik best moe Hela hup, bioscoop Hela hup, wij zijn groot Hela hup hoera Rumeysa die is jarig Hela hup, help jij een handje Hele hup naar toverlandje Hele hup de disco We stelen hier de show Hela hup, inpakken Hela hup, daar gaan de zakken Hela hup, naar school toe Man ik ben zo moe Hela hup, t is klaar Hela hup, tot volgend jaar Hela hup, naar huis Fijn het weekend thuis Hela hup, whatss appje Hela hup, de weg kwijt Hela hup, de afwas Ron en Sascha stralen Hela hup, voor Anita

12 Hela hup, voor Jelle Hela hup, voor Wies Nu moet je ook nog ducken Het feest kan beginnen want ik ben binnen! De Bonte avond werd gepresenteerd door Marjanne. Hier een kleine impressie van onze grote artiesten:

13 Het was niet alleen een spetterende avond vol met glitter en glamour, maar ook een avond om niet snel te vergeten. Want wat hebben wij als team toch een geweldige groep leerlingen! Vrijdag 20 mei s Morgens na het opruimen hebben we nog een tussenstop gemaakt bij de Pyramide van Austerlitz. Daar aangekomen hebben we nog een patatje gegeten. En dan is het ook zomaar weer voorbij, deze vier bijzondere dagen in Groesbeek. Een kamp met vele mooie herinneringen. en korte vakantie zoals onze Willem dit kamp noemt. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De tassen staan al weer in gepakt. De bussen worden ingeladen, kortom klaar om weer naar huis te gaan. En dan als slot.fijne reis terug en hopelijk tot volgend jaar!!!!!!!!

14 ik ben op kamp geweest 4 dagen we gingen de eerst dag naar Afrika museum was super leuk en daarna terug naar kamp huis. Woensdag gingen we zwemmen. En donderdag. Gingen we naar toverland was ook super leuk ik ging ook in de achtbaan en ook boomstam water boot was ook leuk en wedden we nat en Toen en s avond hadden we bonte avond er gingen mensen optreden en daarna was ook en disco en gingen we daarna slapen en toen in de ochtend gingen we de spullen in pakken en toen gingen we met de auto s en busjes gingen we naar Austerlitz toe gingen we daar spelen en daarna gingen we patat eten en daarna gingen paar mensen terug om te helpen met spullen terug naar school brengen en toe gingen we het uit pakken alle tassen uit te laden en toe kwamen de ouders ons op halen en toe gingen we nog naar de hal toe om te vertellen hoe het was op het kamp en daarna gingen we terug met de ouders terug naar huis eind

15

Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden.

Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden. Dinsdag 17 mei. Eindelijk is het dan zover. We gaan op kamp!!!!! Vanaf negen uur zijn we met de busjes en de auto s richting Groesbeek gereden. Steve: Ik werd door Rob, mijn buschauffeur, thuis opgehaald.

Nadere informatie

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk]

[Chantal: Het was wel zwaar om te fietsen. Het was ver, maar verder vind het wel leuk] Kamp 2015 t Vossegat Uddel Maandag 1 juni Vier fietsgroepen en twee bussen zijn s morgens vertrokken richting Uddel. Voor de fietsers zat het weer gelukkig mee; geen regen én wind in de rug. Dat scheelt,

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Robin Paalvast. Maandag 5 september Het begon allemaal op maandag. Toen ik om 8 uur de fietsen moest inladen omdat ik me daar voor had opgegeven. Na het fietsen

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 22 juni 2018 nummer 18 In dit nummer: Juffendag groep 1/2 Afscheid leerkracht Schoolreis Kamp groep 8 Laatste schooldag Jarigen Zomerlezen Belangrijke data: 26-29 juni: kamp groep 8 28 juni: juffendag

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

18 juni schoolreisje duinen zahte

18 juni schoolreisje duinen zahte 18 juni schoolreisje duinen zahte We gingen met de bus naar Appelscha. De heen reis zat ik naast Hilke Er waren spring kussens en een paar attracties. Deze attracties waren er de super nova, Flying swing,

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Agenda van de maand april/mei: - 27 april t/m 10 mei Meivakantie - 13 mei schoolreisje groepen 4 en 5-14 en 15 mei vrij i.v.m. Hemelvaart Wij zijn/waren/worden

Nadere informatie

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Tel: 0592-388285 Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Datum activiteit Pleinwacht 12:00-12:30 uur 19-06 Meester Rob afwezig Hilda Hut / Anneke Visser 20-06 Meester Rob afwezig Celia Vasbinder

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN.

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. CITOTOETS GEMAAKT DOOR ANOUK IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. EN DEGRIJPEND LEZEN. DE ZOMER VAKANTIE KOMT ER AAN EN DAT IS GOED

Nadere informatie

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus.

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus. 19 augustus. ZVG kamp 2009 in Om kwart over negen verzamelen we op, of eigenlijk onder station Voorburg. Als de koffers in het busje zijn geladen vertrekken we met de trein. We moeten twee keer overstappen.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Maandbrief van de Bruggroep september Vanaf de eerste schooldag: Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep,

Maandbrief van de Bruggroep september Vanaf de eerste schooldag: Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep, Maandbrief van de Bruggroep september 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep, Voor u ligt de maandbrief van de maand september. Na een mooie zomervakantie zijn we met z n allen weer begonnen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Schoolreisje 2013

Schoolreisje 2013 2013-2014 groep 7-8A Op maandagmiddag hebben wij techniek en handvaardigheidslessen. We werken in circuitvorm aan verschillende onderdelen. Zo zijn wij aan het figuurzagen, breien, mozaïeken en houden

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Staking 27 juni! PO in actie

bericht Belangrijke data: Staking 27 juni! PO in actie bericht Info : 35 Jaargang 15 : 16-06-2017 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 20 juni & 21 juni Spelsportdagen groep 3 t/m 8 27 juni Lessen starten om 9.30 uur!

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd.

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Beste leerlingen, ouders, Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Maar praten in de rij, niet op tijd zijn in de rij hebben we afgeleerd. Zeeklassen, een tijd om

Nadere informatie

Tour Denemarken 2016

Tour Denemarken 2016 Tour Denemarken 2016 Dag 1 Rond tien uur in de ochtend werd ik opgehaald door Joris van Wijngaarden. Daarna haalden we Leon op van het station en haalde we Simone op in Gorinchem. Ik liep naar boven in

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website!

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website! 08.30 uur Opstaan 09.15 09.45 uur Ontbijt 09.45 10.00 uur Voorbereiden 1ste training 10.00 13.20 uur 1ste training 13.30 14.30 uur Lunch 14.30 15.15 uur Spelletjes, rust, T-shirts etc. 15.15 16.30 uur

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Voelen wat je wel wilt en wat je niet wilt Negeren en ombuigen van uitdagend gedrag van een ander Jezelf verdedigen

Voelen wat je wel wilt en wat je niet wilt Negeren en ombuigen van uitdagend gedrag van een ander Jezelf verdedigen bs. Sint Brigida Schoolstraat 14 6255 AK Noorbeek 043-4571988 www.sintbrigida-noorbeek.nl Juni 2016 Deze nieuwsbrief is samengesteld door de school en door de leerlingen. Het nieuws staat in chronologische

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september.

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september. Werkweek Groep 8 verslag 5,6,7 september. Casper Langeslag Maandag 5 september Op maandag 5 september werd ik wakker (nadat ik de hele nacht niet had kunnen slapen van de opwinding), ik at een paar boterhammen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 mei Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016

Nieuwsbrief 24 mei Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016 160524 Nieuwsbrief 24 mei 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Koningsspelen 2016 Vier jaar geleden werden de koningsspelen voor het eerst georganiseerd. Dit was ter ere van de kroning van koning Willem

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Avonturenklas Durbuy. Dag 3: woensdag 20 maart 2013

Avonturenklas Durbuy. Dag 3: woensdag 20 maart 2013 Avonturenklas Durbuy Dag 3: woensdag 20 maart 2013 We zijn naar het bos geweest met Willem. We hebben heel hoog boven de grond op de spoorbrug en de indianenbrug gestapt. Dat was HEEL koud aan de handen.

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS DE REIS IS BEGONNEN Na maanden van voorbereiding, selecteren patiënten in de ziekenhuizen, vrijwilligers ronselen, bussen, hotelkamers en toegangskaarten regelen, was het gisteren weer zover, de 13e busreis

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie