Wijchen, Passedwarsstraat 47

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijchen, Passedwarsstraat 47"

Transcriptie

1 Wijchen, Passedwarsstraat 47 Twee-onder-één-kap woning met garage en berging op ruim perceel in Oud-Wijchen op mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Inhoud Ca. 365 m³ Woonoppervlakte Ca. 105 m² Perceelgrootte Ca. 340 m² Vraagprijs ,-- k.k. Alert Makelaardij T: I:

2 Inleiding Voor u ligt de brochure met betrekking tot de woning aan de Passedwarsstraat 47 te Wijchen. In deze brochure treft u diverse informatie aan. Na de samenvatting vindt u een uitgebreide beschrijving, gevolgd door fotopagina s, een kadastrale kaart en plattegronden. Dit om u een compleet beeld te geven. Ook zijn plattegronden van Wijchen toegevoegd. Als laatste vindt u informatie over zaken die van toepassing zijn op het kopen van een huis en de onderhandelingen, rechten en plichten van kandidaat-kopers en verkoper. Graag staan wij ter beschikking voor vragen en of opmerkingen. Wij zijn op de navolgende manieren bereikbaar: Telefoon: Fax: info@alertmakelaardij.nl Internet:

3 Beschrijving: Twee-onder-één-kap woning met garage en berging op ruim perceel in Oud-Wijchen op mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Bouwjaar: ca. 1963, inhoud woning: ca. 365 m³, woonoppervlakte: ca. 105 m², perceelgrootte: ca. 340 m². Begane grond: Hal met toilet en meterkast, trapopgang naar eerste verdieping. Via de deur naar de huiskamer wordt het eetgedeelte van de L-vormige woonkamer bereikt, met een open en een gesloten inbouwkast. De woonkamer vormt een ruime leefomgeving in combinatie met de half-open keuken in de recent gerealiseerde aanbouw. De luxe keuken is uitgevoerd met luxe Miele inbouwapparatuur als combi-oven, stoomoven, geïntegreerde koffiemachine en kookeiland met inductie kookplaat en afwasmachine. De wasbak is in het kookeiland geplaatst. Tevens is het mogelijk om aan het kookeiland te zitten. De andere zijde van het eiland biedt veel bergruimte. Ook de kastenwand met de inbouwapparatuur geeft veel mogelijkheid tot het opbergen van spullen. Door de lichtkoepel in het dak is de keuken, maar ook de woonkamer, zeer licht. Naast de keuken is een kantoor annex computerkamer ingericht. Deze ruimte is door een open venster met de keuken verbonden. Hierdoor is er lichtinval maar ook aansluiting vanuit de computerkamer bij het leven in huis. In deze ruimte is in de kastenwand het witgoedgedeelte verwerkt. De voormalige berging is omgetoverd tot speelkamer voor kinderen, maar kan ook als extra slaapkamer dienen. De kleine vliering biedt een uitgelezen mogelijkheid tot het bouwen van een speelhuis, maar kan uiteraard ook als opslagruimte benut worden. In het verleden is in de vloer een wijnkelder gecreëerd. Deze ruimte is eenvoudig wederom voor wijnopslag te gebruiken. Eerste verdieping: Overloop met raam (waardoor deze mooi licht is), drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer en één kinderkamer aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zijn één slaapkamer en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van moderne inloopdouche met zowel een standaard- als een regendouche, vaste wastafel en toilet. Ook is de badkamer met vloerverwarming uitgerust. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat, op de overloop ligt tapijt. Zolderverdieping: Via een vaste trap op de ouderslaapkamer is de zolder bereikbaar. De zolder is in twee gedeelten verdeeld. Ter plaatse van de nok is de zolder op stahoogte. De zolder bevat de C.V.-ketel (Vaillant-combiketel 2007) en geeft mogelijkheid tot bergruimte.

4 Tuin: Vanuit de keuken is middels dubbele openslaande tuindeuren de tuin bereikbaar. Direct achter de woning is een loungegedeelte ingericht waardoor een mooie aansluiting naar de keuken gerealiseerd is. De met een poort afgesloten oprit biedt toegang tot een ruime garage. Achter de garage is een extra berging aanwezig (in spouwmuur uitgevoerd). De tuin aan de zijkant van de woning is door middel van een gaashekwerk omheind. Dit gedeelte van de tuin is ideaal voor gebruik als speelgelegenheid, maar geeft ook een ruimtelijk gevoel. Er is naast een bestrate plaats ook nog een mooi loungeterras gerealiseerd. Er is een automatische sproei-installatie aanwezig die aangesloten is op een pomp in de garage, waarmee grondwater wordt opgepompt. Dit, samen met de groenvoorziening aan de voorzijde van de woning, maakt deze woning tot een ideale plek om te wonen: dichtbij voorzieningen, ruimte binnen en buiten de woning, recent uitgebouwd en voorzien van nieuwe keuken, schilderwerk, C.V.-ketel, toilet en badkamer. Kortom: de ideale kans! Recente verbouwingen: Aanbouw achter de woning: 2007 Plaatsen nieuwe keuken: 2007 Vernieuwen C.V.-ketel: 2007 Vernieuwing kozijnen begane grond: 2007 Schilderwerk binnen: 2007/2009 Omheining tuin: 2007 Vernieuwen badkamer : 2008 Toilet begane grond: 2008 Schilderwerk buiten: 2009 Bekijkt u ook de 360-graden foto s middels onderstaande link op onze website!

5 Kenmerken Wijchen, Passedwarsstaat 47 Overdracht Vraagprijs Status Aanvaarding Eigendomssituatie k.k. Beschikbaar In overleg Volle eigendom Bouw Soort woonhuis Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1963 Oppervlakten en inhoud Gebruiksoppervlakten Wonen (= woonoppervlakte) 105 m² Perceeloppervlakte 350 m² Inhoud 350 m³ Indeling Aantal kamers Aantal woonlagen 5 kamers (3 slaapkamers) 3 woonlagen Energie Energielabel Niet beschikbaar Buitenruimte Tuin Achtertuin Ligging tuin Achtertuin 270 m² (30m diep en 9m breed) Gelegen op het noorden bereikbaar via achterom Garage Garage Vrijstaande stenen garage voor 1 auto

6 Foto s Foto s

7

8 Foto s

9 Foto s

10 Kadastrale Kaart De kadastrale kaart geeft de perceeloppervlakte en de bebouwing van dat oppervlak weer, zoals dat bij het Kadaster bekend is. De perceelnummers van de betreffende woning zijn 1403 en 2373 en bevinden zich midden op de kaart.

11 Plattegrond begane grond

12 Plattegrond eerste verdieping

13 Plattegronden De plattegronden geven een beeld van de ligging van de locatie, de bovenste geeft de gemeente weer, de onderste het adres.

14 Alert Makelaardij, de VBO makelaar die weet waar u zich thuis voelt Ook bij u in de buurt! Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen. De VBO Makelaar levert advies op maat. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract: de VBO Makelaar denkt met u mee. De makelaar denkt mee met uw woonwensen, uw omstandigheden en uw portemonnee. Een nieuw huis kopen is altijd een spannende aangelegenheid. De VBO Makelaar neemt u hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis: de VBO Makelaar staat u met raad en daad bij. De markt verandert voortdurend, evenals de regelgeving op het gebied van onroerend goed. De VBO Makelaar schoolt zich voortdurend bij en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwe eisen en regels. De VBO Makelaar VBO is een landelijke makelaarsorganisatie met een kleine duizend leden. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis is gebleken dat de VBO Makelaar de beste dienstverlening biedt voor de redelijkste prijs. Flexibiliteit, vakbekwaamheid, inzet en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de VBO Makelaar. De VBO mag zich erop beroepen de snelst groeiende branche organisatie voor makelaars in Nederland te zijn. Ook in deze regio is de VBO Makelaar goed vertegenwoordigd. Inmiddels zijn een groot aantal makelaarskantoren bij VBO aangesloten, waarbij de spreiding van de kantoren zodanig is, dat er altijd ook wel een makelaar bij u in de buurt gevestigd is. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van de VBO Makelaar op De VBO makelaar die weet waar u zich thuis voelt!

15 Kosten Koper Arrangement Een woning wordt, als het bestaande bouw betreft, onder de voorwaarde 'kosten koper' verkocht. Die behelst de overdrachtsbelasting (6%, is wettelijk bepaald) en de notariskosten. Alle eventuele andere kosten dienen ook betaald te worden (denk aan bouwkundige keuring bijvoorbeeld) maar vallen niet onder de kosten koper. De notariskosten vallen uiteen in de kosten van het op naam zetten van de woning ('transport van de woning') en het op naam en de woning zetten van de hypotheek. Dit heet het passeren van de hypotheekakte. Om de kopers tegemoet te komen heeft Alert Makelaardij het Kosten-Koper-Arrangement geïntroduceerd. Het arrangement bestaat uit het transport van de woning, het passeren van de hypotheek alsmede een taxatierapport ten behoeve van de financiering. Dit alles wordt aangeboden tegen een prijs van 1.450,-- inclusief BTW en kadastrale kosten. Het taxatierapport wordt opgemaakt door een onafhankelijke makelaar/taxateur. Als verkopend makelaar wil en mag Alert Makelaar namelijk niet zelf taxeren. Meestal biedt een financier ook aan om het taxatierapport te regelen. De koper is uiteraard vrij in het kiezen van een notaris en taxateur. Let er wel op dat het kiezen van een notaris ver verwijderd van de locatie van de woning (meer dan 15 km.) soms extra kosten met zich mee kan brengen. Het komt namelijk soms voor dat een zogenoemde goedkope notaris hogere dan gebruikelijke kosten voor de verkoper in rekening brengt (doorhaling hypotheek). Deze bovengemiddelde kosten komen voor rekening van de koper! Kiest u ervoor om gebruik te maken van het arrangement dan kiezen wij de notaris en taxateur. Om een reëel beeld van de kosten van een woning te krijgen, hebben wij hieronder op basis van de vraagprijs een overzicht gemaakt. Kostenplaatje om de woning vrij op naam te krijgen: Regulier Met Nat. Hypotheek Garantie/ gevalideerd rapport Koopprijs , ,00 Overdrachtsbelasting (6%) , ,00 Subtotaal , ,00 Notariskosten incl. taxatierapport 1.350, ,00 Totaal ( vrij op naam ) , ,00 Let bij het vergelijken met offertes met name op het volledig zijn, derhalve: Transport/levering van de woning, passeren van hypotheek, inclusief BTW en kadastrale lasten, taxatierapport (incl. BTW en extra kosten). De koper is geheel vrij in het kiezen van een notaris!

16 Algemeen Vrijblijvende aanbieding: Hoewel onze objectinformatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Wij kunnen op geen enkele wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en bevat derhalve slechts een vrijblijvende aanbieding. Onderzoeksplicht koper: Onze informatie is verkregen van de eigenaar/verkoper en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling de koper zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning de eigenschappen bezit om te voldoen voor het gebruik dat de koper van de woning zal willen maken. Het verdient aanbeveling om een ter zake kundige (bouwkundige) in te schakelen. Indien de koper besluit bij de aankoop geen deskundige in te schakelen, komen eventuele nadelige gevolgen hiervan volledig voor zijn/haar rekening. Bodemverontreiniging / ondergrondse tanks / asbest Er is door de verkoper geen onderzoek laten verrichten naar de eventuele aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de ondergrond. Voor zover verkoper bekend, is nimmer een ondergrondse tank voor de opslag van (vloei-)stoffen in de grond aangebracht. Door verkoper wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard in geval van achteraf blijkende bodemverontreiniging, van welke aard dan ook. Wanneer een object gebouwd is vòòr ca zijn er mogelijkerwijs asbesthoudende materialen verwerkt. Bij de eventuele verwijdering van deze materialen dienen op grond van de geldende milieuregelingen speciale maatregelen genomen te worden, die extra kosten met zich mee kunnen brengen. De koper verklaart hier mee bekend te zijn en vrijwaart de verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid en de eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen kan voortvloeien. Onderhandeling Mocht u belangstelling hebben voor de woning, dan kunt u naar aanleiding van de bezichtiging en ontvangen verkoopdocumentatie een bieding uitbrengen. Indien de makelaar voor de verkoper reeds in onderhandeling is dient men eerst met de betreffende partij overeenstemming te bereiken. Wordt deze overeenstemming niet bereikt, dan is de makelaar weer vrij om in onderhandeling te treden met derden. Aan een bieding kunt u als koper een aantal ontbindende voorwaarden koppelen zoals: financiering, bouwkundige keuring, enz. Bij uw bod moet u daarvan wel direct melding maken.

17 Financiering Er zijn veel geldverstrekkers en veel financieringsvormen met verschillende voorwaarden en condities. Laat u hierover goed informeren. Ontbindende voorwaarde financiering: hiervoor staat een termijn van drie weken nadat (mondeling) overeenstemming is bereikt over de koopsom. Dit betekent dat u vanaf dat moment drie weken de tijd heeft om bij het niet verkrijgen van een financiering voor koopsom plus kosten koper minus de eigen woningreserve tegen normaal geldende voorwaarden en tarieven, de koop op grond daarvan te ontbinden. U heeft echter als koper tot aan de datum van eigendomsoverdracht de tijd om binnen bovengenoemde grenzen voor u de meest passende financiering aan te gaan bij een geldverstrekker welke voor u de beste condities en voorwaarden heeft. Waarborgsom In alle koopovereenkomsten die door ons worden gesloten zal standaard een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom worden opgenomen. Naast de waarborgsom is het stellen van een bankgarantie ook mogelijk. De notaris zal u vragen de waarborgsom te storten of de bankgarantie te deponeren voor de in de koopovereenkomst vermelde datum (vier weken na het (mondeling) bereikte akkoord over de koopsom). Notariskeuze Omdat de kosten worden betaald door de koper heeft deze in de meeste gevallen de keuze bij welke notaris het transport zal plaatsvinden. Een uitzondering hierop is bijvoorbeeld verkoop uit een boedel en (nieuwbouw)projecten. Uitgangspunt is dat deze notaris binnen een straal van 25 kilometer rondom het object gevestigd zal zijn. Mocht dit niet zo zijn dan zal de koper de hiertoe door verkoper en makelaar te maken kosten dienen te vergoeden (evt. machtiging en/of extra reiskosten/uren). Feitelijke levering De sleuteloverdracht vindt meestal plaats op de datum van transport. Voordat het transport (juridische levering) plaatsvindt, zal er een inspectie plaatsvinden in de door u gekochte woning. Hierbij mogen alle partijen aanwezig zijn en heeft u als koper de gelegenheid de woning te inspecteren en te controleren of alle roerende en onroerende zaken aanwezig zijn, zoals deze bij de koopovereenkomst zijn overeengekomen. De meterstanden zullen door de makelaar, samen met verkopers en kopers worden opgenomen. Verkoper en koper dienen zelf de aan- c.q. afmelding bij de Nutsbedrijven te verrichten. Let op dat u uw nieuwe woning op de dag van eigendomsoverdracht verzekerd heeft, Opstal met tenminste branddekking. Ook moet de woning in de meeste gevallen daadwerkelijk bewoond zijn om de verzekering van kracht te laten zijn. Voorlopig koopcontract Alle overeenkomsten met betrekking tot de koop c.q. verkoop van onroerend goed, waarbij door Alert Makelaardij is bemiddeld, worden opgesteld volgens de standaard contracten welke zijn verstrekt door branche-organisatie VBO. Op verzoek is hiervan vooraf een blanco kopie op te vragen.

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte.

Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte. Molenhoek Lb., Chopinstraat 11 Twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage/hobby/praktijkruimte. Inhoud Ca. 400 m³ Woonoppervlakte Ca. 130 m² Perceelgrootte 265 m² Vraagprijs 325.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Malden, De Schoren 53

Malden, De Schoren 53 Malden, De Schoren 53 Mooie uitgebouwde hoekwoning met berging (en eventueel garage) Inhoud Ca. 427 m³ Woonoppervlakte Ca. 140 m² Berging Ca. 10 m² Perceelgrootte 252 m² Vraagprijs 225.000,- Kosten koper

Nadere informatie

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,=

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,= Te koop Martinetsingel 26 te Zutphen Koopsom: 125 25.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo

* TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo * TE KOOP * Palfijnstraat 24 Hengelo www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: In rustige nette woonwijk gelegen goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging. De woning biedt zeer veel

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

Zesweg 148 te Wijchen

Zesweg 148 te Wijchen Zesweg 148 te Wijchen Pascal Berendsen NVM Makelaar/Taxateur o.z. BV Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 F 024 696 21 99 www.pascalberendsen.nl info@pascalberendsen.nl Aan de rand van industrieterrein

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 * TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie, in het groen gelegen ruime VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW, op bungalowpark "Noordikhoeve"

Nadere informatie

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Amerstraat 16 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Amerstraat 16 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP AMERSTRAAT 16 TE WINTERSWIJK Ruime HOEKWONING gelegen

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente.

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente. * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Polseweg 21 - Huissen

Polseweg 21 - Huissen Polseweg 21 - Huissen Vraagprijs 460.000,- k.k. Zaat Vastgoed Makelaardij van Wijkplein 1 6851 MC Huissen Tel: 026-3884003 Fax: 026-3884038 E-mail: zaat@zaatvastgoed.nl Website: www.zaatvastgoed.nl Polseweg

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum * TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie gelegen VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW met inpandige royale berging, en ZEER FRAAI UITZICHT OVER

Nadere informatie

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k.

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Te koop Dorpsstraat 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl

Milsbeek, Ovenberg 12. Vloeroppervlakte magazijn. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Milsbeek, Ovenberg 12 Vloeroppervlakte kantoor Vloeroppervlakte magazijn Vraagprijs Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Ca. 215 Ca. 270 170.000,-- M² M² Kosten koper Inleiding

Nadere informatie

Havikskruid 35 - Kampen

Havikskruid 35 - Kampen Havikskruid 35 - Kampen Vraagprijs 174.500,= k.k. Omschrijving Havikskruid 35 - Kampen Helft van een dubbel woonhuis met garage!! In de woonwijk Cellesbroek-Middenwetering in Kampen is deze fraai gelegen

Nadere informatie

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k.

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k. TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl Nabij het stadscentrum en station van Nijmegen gelegen

Nadere informatie

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Fruitweidestraat 43 - Zwolle Fruitweidestraat 43 - Zwolle Vraagprijs 205.000,= k.k. Omschrijving Fruitweidestraat 43 - Zwolle Deze royale, in jaren 30 stijl gebouwde woning is gelegen aan één van de leuke hofjes van Stadshagen. Dit

Nadere informatie

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum. /

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum.  / 0 * TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE, carport, ROYALE SERRE en berging. De fraai

Nadere informatie

Uitmaat 25 te Giesbeek

Uitmaat 25 te Giesbeek Uitmaat 25 te Giesbeek Berendsen NVM Makelaar/Taxateur O.Z. Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 www.berendsenmakelaars.nl info@berendsenmakelaars.nl IBAN: NL76SNSB0821456385 KvK nummer 54927285

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

Brochure. Sambergweg 25 en 25a Winterswijk. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Sambergweg 25 en 25a Winterswijk. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Sambergweg 25 en 25a Winterswijk Enning Makelaars Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP SAMBERGWEG 25 EN 25A WINTERSWIJK Levensloop bestendig

Nadere informatie

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum * TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan rand van fraai historisch centrum gelegen half vrijstaand woonhuis met royale aangebouwde garage/berging. Geschikt

Nadere informatie

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Pashegge 28 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Pashegge 28 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP PASHEGGE 28 WINTERSWIJK In mooie en gewilde woonomgeving

Nadere informatie

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Kattenbergweg 3 14 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP KATTENBERGWEG 3-14 TE WINTERSWIJK Nabij de vrije

Nadere informatie

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Morgenzonweg 19 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Morgenzonweg 19 Winterswijk HERENHUIS UIT DE JAREN

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl Smidsweg 26 Rheden Algemene object omschrijving: Op één van de mooiste plekjes van Rheden staat deze vrijstaande woning op een perceel van 353 m² met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten. U heeft

Nadere informatie

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever BK MEPPEL Tel: Fax:

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever BK MEPPEL Tel: Fax: Theo van Doesburgplantsoen 20 - Meppel Omschrijving Theo van Doesburgplantsoen 20 - Meppel Ruime hoekwoning met vrijstaande stenen berging en parkeerruimte op eigen terrein. Achter de woning ligt een ruime,

Nadere informatie

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k.

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k. Te koop Oudewand 146 te Zutphen Vraagprijs: 298.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8

Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8 Renate Rubinsteinstraat Nijmegen 8 Renate Rubinsteinstraat 8 Nijmegen Lang wachten voor een nieuwe woning in de Grote Boel is niet nodig! Deze ruime hoekwoning (drie onder 1 kap) met garage en uitgebouwde

Nadere informatie

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Bocholtsestraatweg 21 Aalten. Enning Makelaars Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Bocholtsestraatweg 21 Aalten Enning Makelaars Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Bocholtsestraatweg 21 Aalten In 1958 gebouwd, VRIJSTAAND

Nadere informatie

ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51

ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51 RUIME HALF VRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEID VOOR SLAAP- EN BADKAMER OP BEGANE GROND ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51 Schoolstraat 51, 5411 ED Zeeland Stefanovermars@hotmail.nl Object Deze ruime half vrijstaande

Nadere informatie

Diemewei 4625 te Wijchen

Diemewei 4625 te Wijchen Diemewei 4625 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl GELEGEN AAN EEN VERKEERSARM PLEIN, SFEERVOLLE GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Vraagprijs 425.000,00 kosten koper RC Makelaars Julianaweg 147 1131 DH, VOLENDAM Tel: 0620353264 Fax: Email: info@rcmakelaars.nl Omschrijving Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Nadere informatie

Saltshof 3486 te Wijchen

Saltshof 3486 te Wijchen Saltshof 3486 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK SALTSHOF GELEGEN, GROTE

Nadere informatie

Diepvoorde 1228 te Wijchen

Diepvoorde 1228 te Wijchen Diepvoorde 1228 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK DIEPVOORDE GELEGEN, FRAAI AFGEWERKTE

Nadere informatie

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72 Te Koop Langenboom, Dorpsstraat 72 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Perceelsoppervlakte : Ca. 4.467m² Vraagprijs : 635.000,00 kosten koper Object Bedrijfsruimte met bedrijfswoning, ondergrond, erf en

Nadere informatie

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE Vraagprijs 235.000,-- kosten koper Omschrijving: Algemeen: Inhoud 380 m3 (circa); Woonoppervlakte 100 m2 (circa); Perceeloppervlakte 583 m2; Tuin:

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen

Adres gegevens: Kattendamsweg 29-29a 7482 NM Haaksbergen * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Abersland 2408 te Wijchen

Abersland 2408 te Wijchen Abersland 2408 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl MODERNE, RUIME HOEKWONING, AAN DE RAND VAN WIJCHEN IN EEN GROENE

Nadere informatie

Brochure. De Kempenaerstraat 21 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. De Kempenaerstraat 21 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure De Kempenaerstraat 21 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP DE KEMPENAERSTRAAT 21 WINTERSWIJK RUIM OPGEZETTE

Nadere informatie

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v.

Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Brochure Breukinkweg 3-12 Winterswijk Miste Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BREUKINKWEG 3-12, 7109 BX TE WINTERSWIJK MISTE

Nadere informatie

Saltshof 1504 te Wijchen

Saltshof 1504 te Wijchen Saltshof 1504 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl KOMT U OOK KIJKEN BIJ DEZE OP DE GARAGE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle Otto Smikstraat 11 - Zwolle Vraagprijs 259.500,= k.k. Omschrijving Otto Smikstraat 11 - Zwolle Een unieke combinatie: gelijkvloers wonen (slaapkamer en badkamer op de begane grond), een mooie tuin en een

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! BEUSBERGEN 11 MARKELO 170.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WWW.PLAGGEMARSMAKELAARS.NL WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien

Nadere informatie

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Beerninkweg 26a Aalten. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Beerninkweg 26a Aalten Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BEERNINKWEG 26 A TE AALTEN Aan de rand van Aalten gelegen

Nadere informatie

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD)

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD) RAS MAKELAARS & HYPOTHEKEN Kantooradres: Hoofdstraat 50 Zetten tel. (0488) 42 00 44 fax 45 22 34 Corr.adres: Tussen de Heggen 10 6671 CM Zetten E-mail: info@rasmakelaars.nl website: www.rasmakelaars.nl

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

Elsland 1412 te Wijchen

Elsland 1412 te Wijchen Elsland 1412 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl TOT EN MET 30 NOVEMBER IS DEZE WONING BESCHIKBAAR VOOR EEN

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum. /

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum.  / * TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op prachtige lokatie, rand historisch centrum gelegen halfvrijstaande JAREN 20 WONING. Op vrij royaal perceel. Authentieke markante

Nadere informatie

www.droomhuismakelaardij.nl

www.droomhuismakelaardij.nl IJsselsingel 80b Rheden Algemene object omschrijving: Aan de rand van Rheden gelegen helft van een dubbel woonhuis met vijf slaapkamers, prachtig vrij uitzicht en een ruime garage. Indeling: Bij binnenkomst

Nadere informatie

't Slag 25 Bemmel. ZOLDER: Ruime zolderberging

't Slag 25 Bemmel. ZOLDER: Ruime zolderberging 't Slag Bemmel 25 't Slag 25 Bemmel Deze eindwoning met vrijstaande stenen berging en achterom is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met vrij uitzicht aan de voorzijde over openbaar groen. Er

Nadere informatie

Bernhardlaan 9 - Groningen

Bernhardlaan 9 - Groningen - Vraagprijs 129.000,= k.k. Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving -,. Eengezinswoning met voor en achtertuin, voorzien van een royale woonkamer (ca 28 m2 ) met aan de achterzijde een modern uitgebouwde

Nadere informatie

Abersland 2236 te Wijchen

Abersland 2236 te Wijchen Abersland 2236 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl GOED ONDERHOUDEN 2-ONDER-1 KAPWONING MET EEN SLAAP-/ WERKKAMER

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Saltshof 1742 te Wijchen

Saltshof 1742 te Wijchen Saltshof 1742 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK SALTSHOF GELEGEN FRAAIE

Nadere informatie

Möllenbergstraat 17 Losser

Möllenbergstraat 17 Losser Möllenbergstraat 17 Losser Objectomschrijving Op loopafstand van de dorpskern van Losser, dichtbij alle centrumvoorzieningen en winkels die een dorp als Losser heeft te bieden ligt deze: Goed onderhouden

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

Ribestraat 4 Enschede

Ribestraat 4 Enschede Ribestraat 4 Enschede Objectomschrijving In de wijk Tuindorp Broekheurne aan een doodlopende straat gelegen helft van dubbel woonhuis met een zonnige tuin. De woning is centraal gelegen ten opzichte van

Nadere informatie

Vraagprijs 165.000,-- k.k.

Vraagprijs 165.000,-- k.k. Vraagprijs 165.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op een goede locatie en in een kindvriendelijke straat staat

Nadere informatie

B.W. Ter Kuilestraat 46 Enschede

B.W. Ter Kuilestraat 46 Enschede B.W. Ter Kuilestraat 46 Enschede Objectomschrijving Starters opgelet!! In de wijk "Stadsveld" met op korte afstand voorzieningen en uitvalswegen ligt deze karakteristieke aan de achterzijde uitgebouwde

Nadere informatie

Passeweg 73 te Wijchen

Passeweg 73 te Wijchen Passeweg 73 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN EEN FRAAIE WOONWIJK VAN WIJCHEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT GELEGEN,

Nadere informatie

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs 295.000,= k.k. Moerschansstraat 21 Hulst Vraagprijs 295.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 295.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Voorlopig C Energielabel Woonoppervlakte

Nadere informatie

Kolibrievlinder 46 Enschede

Kolibrievlinder 46 Enschede Kolibrievlinder 46 Enschede Objectomschrijving Aan waterpartij en kinderspeelplaats gelegen royale luxe uitgevoerde hoekwoning met ruime garage en eigen oprit op een perceel van 223 m². Omschrijving entree,

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Utrechtstraat 48 - Deurne

Utrechtstraat 48 - Deurne Utrechtstraat 48 - Deurne Vraagprijs 189.500,- k.k. Omschrijving TUSSENWONING MET SERRE EN BERGING, GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE. Deze karakteristieke tussenwoning uit 1961 is voorzien

Nadere informatie

TE KOOP. Amperestraat 9, 7533 ZM Enschede ,- k.k.

TE KOOP. Amperestraat 9, 7533 ZM Enschede ,- k.k. TE KOOP Amperestraat 9, 7533 ZM 205.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Velve-Lindenhof aan speelveld gelegen eindwoning met een nette tuin op het noordwesten, vrijstaande houten berging, overkapping en

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Meijelaan 31. 2352 AN Leiderdorp. Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop

Meijelaan 31. 2352 AN Leiderdorp. Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen. woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop Meijelaan 31 2352 AN Leiderdorp woonoppervlakte 72 m2 perceeloppervlakte 120 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 179.000 k.k. Rijnhart Wonen verkoop@rijnhartwonen.nl 071-581 11 85 www.rijnhartwonen.nl

Nadere informatie

SPOORSTRAAT 10 DELDEN

SPOORSTRAAT 10 DELDEN SPOORSTRAAT 10 DELDEN SPOORSTRAAT 10 DELDEN Sfeervolle en karakteristieke erkerwoning gelegen in hartje Delden. Het woonhuis is in 2011 geheel gerenoveerd maar bevat nog vele authentieke elementen waaronder

Nadere informatie

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 - HENGELO In een kindvriendelijke buurt gelegen leuke en speelse tussenwoning. De woning is voorzien van een woonkeuken en een riante woonkamer gelegen over de

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Brochure. Bargerbosch 54 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I

Brochure. Bargerbosch 54 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I Brochure Bargerbosch 54 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP BARGERBOSCH 54 TE WINTERSWIJK Aan de rand van Winterswijk

Nadere informatie

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 112A Oosteinde 112A DEN HAAG Riante en sfeervolle 2 onder 1 kapwoning met parkeervoorziening op eigen terrein. Deze 5-kamer woning beschikt over

Nadere informatie

Eikstraat 86 Enschede

Eikstraat 86 Enschede Eikstraat 86 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k..

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k.. Peutzstraat 42 6412 HZ Heerlen Vraagprijs: 289.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een fraaie locatie in de wijk Nieuw Husken gelegen goed onderhouden vrijstaande woning met garage en carport op een perceel

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo

Adres gegevens: Meidoornstraat 3 7497 MG en Acaciastraat 1 te Bentelo ------------------------------------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Vraagprijs 175.000 k.k. Omschrijving: Hertog Aelbrechtstraat 81 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 8 JANUARI AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk!

Nadere informatie

GRASPERK 5, EINDHOVEN, 5658 HD VRAAGPRIJS: 429.000,-- k.k.

GRASPERK 5, EINDHOVEN, 5658 HD VRAAGPRIJS: 429.000,-- k.k. GRASPERK 5, EINDHOVEN, 5658 HD VRAAGPRIJS: 429.000,-- k.k. Moderne tweekapper, met royale living. Ideale woning voor kantoor of praktijk aan huis of het realiseren van een badkamer en slaapkamer op begane

Nadere informatie

Gasthuisbouwing 36 Rheden Algemene object omschrijving: Indeling: In de hal treffen we de garderobe en de uitgebreide meterkast aan. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. In de woonkamer heerst

Nadere informatie

Danielsweg Nijmegen 23

Danielsweg Nijmegen 23 Danielsweg Nijmegen 23 Danielsweg 23 Nijmegen Ruime eengezinswoning te koop aan de Danielsweg 23 te Nijmegen Aan een rustige en tevens ruim opgezette straat gelegen hoekwoning met ruime oprit en vrijstaande

Nadere informatie

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater - Vraagprijs 199.000 Kosten Koper Omschrijving Dijkgraaflaan 150 - Royale woning met aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over de weilanden en de Ruyge Weide. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een zonnige

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Vraagprijs 298.500,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 8 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u dit royaal goed onderhouden herenhuis

Nadere informatie

Hoofdstraat 92 Overdinkel

Hoofdstraat 92 Overdinkel Hoofdstraat 92 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan drukke doorgaande weg in de Dorpskern gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Spinnersweg 4 Overdinkel

Spinnersweg 4 Overdinkel Spinnersweg 4 Overdinkel Objectomschrijving Starters opgelet. Rustig gelegen uitgebouwde karakteristieke dertiger jarenhelft van een dubbel woonhuis met ruime woonkamer en eigen parkeerplaats voor 2 auto

Nadere informatie

Veritasweg 27 te Oosterbeek

Veritasweg 27 te Oosterbeek Veritasweg 27 te Oosterbeek Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Achtertuin

Nadere informatie