ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6"

Transcriptie

1 ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6

2

3 ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6 Type Bouwjaar : Onder binnen architectuur van Piet Boon bijzonder fraai verbouwde monumentale woonboerderij Christina s Hoeve, bestaande uit een winterhuis en een zomerhuis met verbindende overdekte wintertuin. Dit Rijksmonument, met inpandig gastenverblijf en kantoor/praktijkruimte aan huis, is zeer centraal doch landelijk gelegen en bijzonder geschikt voor dubbele bewoning. : In 2007 is de boerderij aan de buitenzijde geheel gerenoveerd door architect Bob van Beek, terwijl Piet Boon in eigen persoon de gehele binnenzijde ter hand heeft genomen. Kadastraal : Zoeterwoude, sectie F, perceelnummer 353. Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Externe bergruimte Inhoud woning Tuin Verwarming Warm water Isolatie Elektrische installatie : 7.000m². : 815m². : 45m² (afsluitbare gedeelte schuur). : 2.750m³. : Riante en fraaie onder architectuur van Piet Oudolf aangelegde tuin rondom met diverse terrassen, gezellige zitjes, sierbuxus, groene borders, grote karakteristieke bomen en een eigen eiland. : Via 3 Remeha Quinta cv-ketels (2007), vloerverwarming op de begane grond en in de badkamers en toiletten. : Via een Nefit boiler en 2 Quookers. : Volledig geïsoleerd, dubbele beglazing en monumentenglas. : 12 Automatische groepen en 3 krachtstroomgroepen (winterhuis). 18 Automatische groepen (zomerhuis). Onroerende zaak belasting : 1.313,--. Voorschot Energiekosten Oplevering Vraagprijs : 600,-- per maand (zonder verrekening 80 zonnepanelen). : In overleg. : ,-- k.k.

4

5 ZOETERWOUDE DORP WESTEINDSEWEG 6 Het winterhuis Entree / vestibule : De fraaie woonboerderij is bereikbaar via de elektrisch bedienbare houten poort en de oprijlaan, die leidt naar het erf. De entree bevindt zich aan de zijkant van de boerderij en geeft allereerst toegang tot de ruime vestibule.

6 Hier is gekozen voor Belgisch hardstenen vloertegels, voorzien van vloerverwarming. In deze vestibule bevindt zich één van de twee meterkasten. Verder heeft men van hieruit toegang tot de opkamer en de (wijn)kelder. Kelder : De kelder, met daglicht, is opgesplitst in 2 delen. Het voorste gedeelte is uitgerust met vaste kasten, terwijl het achterste gedeelte is ingericht als wijnkelder. Het deel voor wijnopslag is afsluitbaar door middel van een houten hekwerk.

7 Hal : Dubbele glazen deuren geven toegang tot de royale L-vormige hal, waar de garderobe met vaste inbouwkasten en de toiletruimte zijn gesitueerd. De Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming vanuit de vestibule loopt hier door. Een decoratieve nis zorgt hier voor een extra accent. Tegenover de toiletruimte met vrijhangend toilet, bevindt zich een modern vormgegeven wastafel, uitgevoerd in zwart natuursteen.

8 Tegenover de toiletruimte met vrijhangend toilet, bevindt zich een modern vormgegeven wastafel, uitgevoerd in zwart natuursteen. Verder heeft men vanuit de hal toegang tot de bijkeuken en ook bevindt zich hier de trap naar de 1 e verdieping. Woonkamer : Hoge tot aan het plafond reikende houten deuren, die ogen als draaibare wanden, geven toegang tot de gezellige woonkamer in 2 delen, die prachtig ingericht is door Piet Boon.

9 Het eerste deel van de kamer, de voormalige stal, wordt gekenmerkt door staande houten balken en een fraai houten balken plafond. In deze kamer met massief eikenhouten vloer in een subtiel whitewash effect en voorzien van vloerverwarming, is ruimte voor een sfeervolle zithoek.

10 Ook biedt dit gedeelte van de kamer plaats aan een royale eettafel. De fraaie door Piet Boon ontworpen inbouwkasten, zorgen samen met smaakvol aangebrachte verlichting voor een bijzonder geraffineerd geheel. Vanuit deze kamer heeft men toegang tot de verwarmde overdekte wintertuin.

11 Sfeervol is ook de doorkijk open haard, die een natuurlijke scheiding vormt met het tweede gedeelte van de kamer. In dit deel is eveneens plaats voor een royale zithoek, die zich aan de andere kant van de doorkijk open haard bevindt.

12 Deze zithoek is gesitueerd aan de achterzijde van de boerderij en heeft 3 glazen deuren, die toegang geven tot de tuin. Originele afgeronde stalramen zorgen in beide delen voor de finishing touch.

13 Televisiekamer : Vanuit de hal bereikt men de televisiekamer, die net als vele andere vertrekken is uitgevoerd met een op maat gemaakte kastenwand. In deze kamer is eveneens gekozen voor de massief eikenhouten vloer, voorzien van vloerverwarming. Een royale loungehoek onderstreept de relaxte sfeer van deze ruimte.

14

15 Bibliotheek : De bibliotheek is gesitueerd aan de voorzijde van de boerderij en is bereikbaar vanuit de televisiekamer. Deze kamer heeft een eigen entree aan de voorzijde, die vroeger ook wel de alleszeggende rouwen trouwdeur werd genoemd. De kamer heeft 3 bedstedes, waarvan er thans 2 als boekenkasten zijn ingericht. Ook hier is plaats voor een zithoek, die sfeervol bij de gasgestookte haard is geplaatst. Achter een extra deur in deze kamer bevindt zich de trap naar zowel de opkamer als naar de 1 e verdieping.

16 Opkamer : De opkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde en heeft tevens een ingang vanuit de vestibule. Deze kamer is thans opgesplitst in een werkplek en in een speelkamer voor de kinderen. Tevens biedt deze hoger gelegen kamer ruimte aan vaste kasten, al dan niet voorzien van schuifpanelen. Ook van hieruit is, subtiel achter een deur, de trap naar de bibliotheek en naar 1 e etage bereikbaar.

17 Bijkeuken : De L-vormige hal geeft eveneens toegang tot de bijkeuken in dit winterhuis. Hier zorgen vaste kasten voor optimale bergruimte, terwijl een modern keukenblok met zinken werkblad en spoelbak een andere praktische bijkomstigheid is. Van hieruit bieden meerdere ramen uitzicht op de overdekte wintertuin.

18

19 1 e Etage : De trap in de hal geeft toegang tot de 1 e etage met massief eikenvloer, waar zich 4 slaapkamers en 2 badkamers bevinden. Ook bevinden zich hier de stookruimte, met daarin 2 cv-ketels en de wasruimte met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur en de boiler. Ook hier zijn op een subtiele manier vaste kasten geplaatst, terwijl een verhoogd plateau als een gezellige loungehoek is ingericht. Fraai is de houten balken constructie, die over de gehele etage zichtbaar is.

20 Hoofdslaapkamer : De hoofdslaapkamer is bijzonder royaal en bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij. Deze L-vormige kamer met Frans balkon en Velux raam heeft tevens een eigen ruime inloopgarderobe met wit eiken vaste kasten. Badkamer 1 : Andere plezierige bijkomstigheid is de eigen badkamer, die net zoals de inloopgarderobe uitsluitend bereikbaar is vanuit de slaapkamer zelf.

21 Deze luxe badkamer met daglicht is bijzonder ruim. De antracietkleurige hardstenen tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. Blikvanger is het vrijstaande ligbad met modern vormgegeven rvs kraan, maar ook de inloopdouche met rainshower en thermostaatkraan en de dubbele wastafel in een royaal blad met extra grote laden zijn bijzonder fraai Een vrijhangend toilet en een design handdoekradiator maken het geheel compleet. Extra luxe detail is de ingebouwde televisie, die ter overname wordt aangeboden.

22 Slaapkamers 2, 3 en 4 : Slaapkamers 2, 3 en 4 op deze etage zijn ruime kinderkamers, die ook weer zijn uitgevoerd met vaste kasten en/of bureaus. 2 Van de 3 kamers hebben een houten trap naar een entresol, die een extra speels accent aan deze kamers geeft. De massief houten vloer vanaf de overloop is ook hier en in de hoofdslaapkamer doorgetrokken, hetgeen een ruimtelijk en tegelijk sfeervol effect geeft.

23 Badkamer 2 : Op deze etage bevindt zich een 2 e badkamer, die eveneens voorzien is van vloerverwarming. Ook hier is een ligbad aanwezig en een aparte inloopdouche met rainshower. Verder is gekozen voor 2 moderne strak vormgegeven wastafels en een design handdoekradiator, geheel in de eigentijdse stijl van architect Boon. Een mozaïek tegelwand in turquoise kleurnuances zorgt voor een subtiel accent. Tegenover de badkamer bevindt zich een separate toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje.

24 Het zomerhuis Wintertuin : De wintertuin is een met glas overkapt gedeelte tussen het winterhuis en het zomerhuis. Decoratieve metselsteentjes voorzien van vloerverwarming en uitgevoerd met inbouwspots zorgen voor een decoratief en uiterst comfortabel geheel. De voorzijde van de wintertuin is afsluitbaar door een houten deur, terwijl de achterzijde een glazen toegangsdeur heeft. Een extra glazen afsluitbare tussendeur zorgt ervoor dat zowel het woonhuis als het kantoor elk een eigen entree heeft.

25 Woonkeuken : Recht tegenover de entreehal van het winterhuis bevindt zich de sfeervolle woonkeuken in 2 delen. In het kookgedeelte bevindt zich een royaal kookeiland met een extra brede dubbele afzuigkap en aangrenzende eetbar. Er kan op inductie, op gas en keramisch worden gekookt, terwijl een extra grillplaat het geheel compleet maakt.

26 Gekozen is voor een luxueuze hoogglans, alweer door Piet Boon ontworpen inbouwkeuken, uitgevoerd in een ivoor tint, met een taupekleurig werkblad als contrast. Verder zijn aanwezig een koel/vriescombinatie, een 2e koelkast met ijsblokjesmachine, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een combi-stoomoven, een ingebouwde koffiemachine, een wijnklimaatkast, een extra brede spoelbak met een gewone én een professionele spoelkraan en een Quooker. Vaste laden en kasten zorgen voor optimale bergruimte. Dubbele glazen deuren vanuit dit deel van de keuken geven toegang tot de wintertuin.

27 Een gashaard op tafelhoogte zorgt hier, net als in de woonkamer, voor een natuurlijke scheiding. Deze haard is vanuit beide gedeelten zichtbaar en brengt extra sfeer ook in het andere gedeelte. Het eetgedeelte biedt ruimte aan een royale eettafel, van waaraf men zicht heeft over de voortuin en de weilanden aan de overkant van de weg. Een enkele glazen deur vanuit hier geeft eveneens toegang tot de wintertuin. Ook deze woonkeuken is net als de overige vertrekken op de begane grond voorzien van vloerverwarming.

28 Bijkeuken : Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken, het vroegere boenhok, waar ooit de melkbussen werden gespoeld en geboend. Deze ruimte is bijzonder licht door glazen deuren aan beide zijden naar de tuin en een grote raampartij tot aan de vloer. Ook hier is een keukenblok met een brede spoelbak geplaatst en vaste kasten zorgen voor extra berging. Verder is hier een 2 e vaatwasser aanwezig en de 2 e meterkast. Kantoor : Het kantoor heeft zowel een eigen entree vanuit de wintertuin als aan de achterzijde. Allereerst komt men in een hal met daarin de toiletruimte met vrijhangend toilet en een wastafel in een nis. In deze hal, met een 2 e deur naar de wintertuin, bevindt zich tevens de trap naar de 1 e etage. Ook is hier een pantry geplaatst met een spoelbak, Quooker en een klein formaat vaatwasser.

29 Het L-vormige kantoor is bijzonder royaal en laat een fraai contrast zien van een moderne inrichting met de sfeervolle houten balkenconstructie. Ook de massief houten vloer met vloerverwarming komt hier terug, terwijl decoratieve houten shutters en een in de wand geïntegreerde open haard het geheel compleet maken.

30 1 e Etage : De trap in de hal leidt naar het appartement / gastenverblijf op de 1 e etage. Het handschrift van Piet Boon is ook hier weer duidelijk zichtbaar. Op deze etage zijn een woonkamer, slaapkamer en badkamer aanwezig. De separate toiletruimte met een vrijhangend toilet en fonteintje is vanaf de overloop bereikbaar. Ook heeft dit gedeelte van de boerderij een eigen stookruimte met daarin de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Op deze gehele etage is eveneens gekozen voor een massief houten vloer.

31 Appartement / gastenverblijf : Aan de achterzijde bevindt zich een royale woonkamer met aparte zithoeken. Een pantry met een spoelbak is een plezierige bijkomstigheid, net zoals het Franse balkon, dat uitzicht biedt over het erf en de achterliggende landerijen. Velux ramen zorgen bovendien voor een optimale lichtinval.

32 Slaapkamer : Ook de slaapkamer in dit appartement is bijzonder royaal en heeft inbouwkasten gedeeltelijk onder de kap, die voor volop bergruimte zorgen. Zowel de slaapkamer als de woonkamer heeft een televisieaansluiting. Badkamer : De badkamer is uitgerust met een douche, voorzien van een rainshower en een halfronde transparante deur. De wastafel heeft een ombouw en de grijze hardstenen vloertegels zijn, net zoals de toiletruimte op deze etage, voorzien van vloerverwarming.

33 Tuin : De riante tuin rondom, onder architectuur aangelegd door Piet Oudolf, biedt volop afwisseling. Op verschillende plaatsen rondom de boerderij zijn terrassen aangelegd, van waaraf op ieder moment de zon of juist de schaduwkant kan worden opgezocht.

34 Grote karakteristieke bomen worden afgewisseld door sierbuxus, een royaal gazon en groene borders, maar ook witte kiezels, antracietkleurig grind en sierbestrating zorgen voor een decoratief geheel. Een beregeningsinstallatie met sprinklers maakt het geheel af.

35 Opvallend is het eigen eiland, een speelparadijs voor kinderen, dat via een loopplank bereikbaar is. Op het erf staat een grote houten schuur, die onder de overkapping parkeergelegenheid biedt aan 3 auto s. Het afsluitbare gedeelte, onder meer geschikt voor het stallen van fietsen e.d., is voorzien van elektra.

36

37

38 Algemeen : Christina s Hoeve is in 2007 aan de buitenzijde geheel gerenoveerd door architectenbureau Bob van Beek, terwijl de binnenzijde compleet onder handen is genomen door interieurontwerper Piet Boon zelf. Daarmee is de authentieke stijl van de boerderij behouden, maar verrijkt door een bijzonder fraai eigentijdse inrichting met op maat gemaakte kasten, verlichting en alle denkbare moderne comfort. Zo is de hele woning uitgerust met een op afstand bedienbaar Domotica systeem en ook de gashaarden in de verschillende vertrekken zijn op afstand bedienbaar. Verder is op diverse plaatsen een intercom met video aanwezig en zowel het winterhuis als het appartement in het zomerhuis heeft een eigen alarminstallatie met videobewaking. De boerderij heeft aan de buitenkant alle fraaie details zoals luiken, stalramen en muurankers behouden, terwijl ook binnen tijdens de renovatie alle bruikbare gedeelten zijn teruggeplaatst.

39 Ondanks de enorme inhoud, die het pand heeft om wonen en werken te combineren, is de sfeer en het gebruiksgemak overweldigend. Ook voor dubbele bewoning, is dit pand uitermate geschikt. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, de enorme en toch vriendelijke tuin, de ligging middenin de Randstad maar vrij van omgevingsgeluiden, maken dit object tot een waar paradijs. Ook voor liefhebbers van paarden is het hier uitstekend wonen, met een aangrenzende weiland en mogelijkheden voor paardenboxen op eigen terrein. Kortom: een unieke woonboerderij met volop ruimte, privacy en een zeer centrale ligging, op slechts 7 minuten rijden van de stad Leiden en in 20 minuten op zowel Schiphol als in hartje Den Haag. Werkelijk een juweel in de Randstad! Van deze woning is op en een videofilm beschikbaar.

40 BIJLAGE LIJST VAN ZAKEN Nederlandse Vereniging van Makelaars In onroerende goederen NVM Lijst van zaken behorende bij perceel: Westeindseweg 6, Zoeterwoude Dorp Opdracht tot Dienstverlening bij verkoop/koopakte*) Tuin Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Tuinaanleg/bestrating/beplanting onder architectuur van Piet Oudolf Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Trampoline, Viking zitmaaier Schrikdraad afzetting rondom perceel Tuinmeubilair, beelden, kunstwerken Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails - gordijnen - shutters - rolgordijnen - losse horren/rolhorren

41 Vloerdecoratie, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing - kleden - parketvloer/laminaat Isolatievoorzieningen, te weten: voorzetramen/radiatorfolie etc. CV met toebehoren (Klok) thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Keramische-/ inductiekookplaat, gasbrander en grillplaat Dubbele afzuigkap, vaatwasser, Quooker 2 Koelkasten, waarvan één met ijsblokjesmachine Combi oven/magnetron, combi stoomoven Wijnklimaatkast, ingebouwde koffiemachine Verlichting, te weten: Inbouwverlichting, opbouwverlichting Audio/videosystemen, Domotica systeem (Losse) kasten, legplanken, te weten: Piet Boon losse kasten / bedwand Spiegelwanden Badkamer Wastafels, accessoires Sauna met toebehoren Toiletaccessoires Wastafels, accessoires Overige zaken, te weten: Meubels, tafels, keuken Kasten keuken, banken, stoelen Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huur/koop contracten of huurcontracten zijn over te nemen:

42 BIJLAGE TEKENINGEN

43

44 BIJLAGE KADASTERPLATTEGROND

45 BIJLAGE STADS-/DORPSPLATTEGROND

46 Verantwoording Uitnodiging Details Koopakte Voorbehoud : Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij, noch de eigenaar van dit woonhuis, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens. : Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. : Een verkoop komt alleen dan tot stand, wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over de details (zoals datum van levering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. : Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Als waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. : Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Meetinstructie :De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

47

48

49

50

LISSE KONINGINNEWEG 77

LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 Type : Wonen in hartje Lisse, op loopafstand van de winkels, bevindt zich op de 3 en 4 e etage dit keurig verzorgde 4-kamer maisonnette-appartement met

Nadere informatie

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252)

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252) LISSE VISSERKADE 30 LISSE VISSERKADE 30 Type : Bijzonder mooi villa-appartement met garage, eigen parkeerplaats en fraai aangelegde tuin met steiger op het zuidoosten en aan open vaarwater gelegen. Zeer

Nadere informatie

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252)

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252) LISSE GASSTRAAT 6 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49

Nadere informatie

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k.

Nachtegaallaan 7, 6713 BV Ede. 279.500,- k.k. 279.500,- k.k. Kenmerken : 279.500,00 Soort : Woonhuis Type woning : 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 4 kamers waarvan 3 slaapkamers Inhoud woning : 385 m 3 Gebruiksoppervlakte : 128 m 2 woonfunctie

Nadere informatie

NOORDWIJK PETERHOF 81

NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 Type : Een fantastische villa gelegen aan doorgaand vaarwater met een volledige onderkeldering, een vrijstaande garage, grote tuin en een veranda op het

Nadere informatie

PRINSES MARIJKELAAN 12, MAURIK

PRINSES MARIJKELAAN 12, MAURIK PRINSES MARIJKELAAN 12, MAURIK VRAAGPRIJS 269.000, K.K. PRINSES MARIJKELAAN 12, MAURIK Tot in de puntjes verzorgd en bijzonder sfeervol.. Op één van de meest markante locaties in het dorp staat deze HALFVRIJSTAANDE

Nadere informatie

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg Kleynhoffstraat 29 Culemborg Vraagprijs 345.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Kleynhoffstraat

Nadere informatie

PRINSES BEATRIXSTRAAT 47, ECK EN WIEL

PRINSES BEATRIXSTRAAT 47, ECK EN WIEL PRINSES BEATRIXSTRAAT 47, ECK EN WIEL VRAAGPRIJS 665.000,- K.K. PRINSES BEATRIXSTRAAT 47, ECK EN WIEL Uitzonderlijk mooie woonboerderij. Zelden komen wij een woonboerderij met deze inhoud tegen die zo

Nadere informatie

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 . NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 Type : Zeer ruime hoekwoning met zonnige voortuin, garage en carport. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Gemeente Haarlemmermeer, sectie AF, perceelnummer

Nadere informatie

Tongerloplein 15, 4701 HV Roosendaal

Tongerloplein 15, 4701 HV Roosendaal Tongerloplein 15, 4701 HV Roosendaal Vraagprijs 200.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Tongerloplein 15, 4701 HV Roosendaal

Nadere informatie

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k.

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k. Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs 450.000, k.k. * Vrijstaande en sfeervolle jaren '30 woning * Fraaie tuin met veel privacy * Optimaal isolatiepakket * Rustig gelegen in doodlopende straat Uw makelaars:

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Deldenseweg 8 Enter

Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Deldenseweg 8 Enter Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs 425.000, kosten koper TE KOOP Oude Deldenseweg 8 Enter ALGEMEEN Op uitstekende locatie in Enter gelegen, aan rustige straat, staat deze prachtige vrijstaande notariswoning.

Nadere informatie

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem BOXMEERHOF 9 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252)

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252) LEIDEN LANGEBRUG 35 LEIDEN LANGEBRUG 35 Type Bouwjaar : Zeer ruim stadsappartement, type maisonnette, gelegen op de begane grond en 1 e etage in het voormalig archief en kantoor van het Hoogheemraadschap

Nadere informatie

Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht

Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht Koopsom 225.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer.

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Aalsmeer, Hornweg 100 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvlpen.makelaars

Nadere informatie

NOORDWIK MARITIMA 9. Telefoon (0252)

NOORDWIK MARITIMA 9. Telefoon (0252) NOORDWIK MARITIMA 9 NOORDWIJK MARITIMA 9 Type : Prachtig gelegen 4-kamerappartement met zeezicht, 2 grote balkons en 1 klein balkon, gelegen op de 2 e etage van het geliefde appartementencomplex Maritima.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs 247.500,- kosten koper TE KOOP. Castorweg 310 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs 247.500,- kosten koper TE KOOP. Castorweg 310 Hengelo Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs 247.500, kosten koper TE KOOP Castorweg 310 Hengelo ALGEMEEN Castorweg 310 7557 KS HENGELO (ov) Met behoud van authentieke details, volledig gemoderniseerd uitgebouwd

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500, kosten koper TE KOOP Aleidastraat 15 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: In een sfeervolle, in de jaren 30 gerealiseerde woonomgeving gelegen, met behoud

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 189.500, kosten koper TE KOOP Aleidastraat 15 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: In een sfeervolle, in de jaren 30 gerealiseerde woonomgeving gelegen, met behoud

Nadere informatie

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 Type : Ruime vrijstaande woning met zonnige tuin rondom. Bouwjaar : 1966. Kadastraal : Gemeente Hillegom, sectie A, perceelnummer 7348. Perceeloppervlakte

Nadere informatie

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 Type :Tweeonderéénkap bungalow met berging, eigen parkeerplek, grote tuin op het zuidwesten en gelegen op het recreatiebungalowpark

Nadere informatie

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vraagprijs 379.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vrijstaande

Nadere informatie

LISSE GREVELINGSTRAAT 102

LISSE GREVELINGSTRAAT 102 LISSE GREVELINGSTRAAT 102 LISSE GREVELINGSTRAAT 102 Type : Op de kruising van de Ringvaart en de Greveling staat het prestigieuze appartementengebouw La Cascade, met op de begane grond (circa 3 meter

Nadere informatie

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252)

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252) LISSE WESTERDREEF 7 LISSE WESTERDREEF 7 Type : Royale en net afgewerkte drive-in-woning met inpandige verwarmde garage en zonnig dakterras. Bouwjaar : 1998. Kadastraal : Gemeente Lisse, sectie

Nadere informatie

Riant wonen nabij het centrum!

Riant wonen nabij het centrum! Riant wonen nabij het centrum! De Oeverlanden 130 Purmerend Vraagprijs 339.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de De Oeverlanden 130 in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

Burgemeester Slobbelaan 13, 3332 CD Zwijndrecht

Burgemeester Slobbelaan 13, 3332 CD Zwijndrecht Burgemeester Slobbelaan 13, 3332 CD Zwijndrecht Vraagprijs 329.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Burgemeester Slobbelaan 13,

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m.

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. ** Jaarlijks maakt het blad Elsevier een overzicht van de beste buurten. In Lisse haalde

Nadere informatie

Taeijewyk 2, 9248 SP Siegerswoude

Taeijewyk 2, 9248 SP Siegerswoude Taeijewyk 2, 9248 SP Siegerswoude Vraagprijs 245.000, k.k. F1 Makelaars Kraneweg 48 9718 JS, GRONINGEN Tel: 050 8503356 Email: info@f1makelaars.nl www.f1makelaars.nl Omschrijving Landelijk / op fraaie

Nadere informatie

Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal

Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal Vraagprijs 175.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Burgemeester Prinsensingel

Nadere informatie

Koggelaan 1 Heerhugowaard TE KOOP

Koggelaan 1 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Koggelaan 1 Heerhugowaard ALGEMEEN Unieke kans! Deze mooie brede HOEKWONING is zeer goed onderhouden en verrassend ruim van binnen. De woning is 6,4 meter breed en heeft door de uitbouw aan de

Nadere informatie

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Koopsom 125.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Ideaal

Nadere informatie

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Vraagprijs 200.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000,- kosten koper TE KOOP. Lonnekerspoorlaan 272 Enschede

Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000,- kosten koper TE KOOP. Lonnekerspoorlaan 272 Enschede Woonoppervlakte ca. 180 m 2 Vraagprijs 369.000, kosten koper TE KOOP Lonnekerspoorlaan 272 Enschede ALGEMEEN INDELING De vraagprijs van deze woning bedraagt 400.000, k.k. De weergegeven prijs van 369.000,

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE DEZE PRACHTIG UITGEBOUWDE HOEKWONING MET MOOIE VERANDA, AANGEBOUWD KANTOOR, GARAGE, GROTE SCHUUR EN HEERLIJKE TUIN. DE WONING IS RECENT VOORZIEN

Nadere informatie

DOETINCHEMSEWEG 159 WESTENDORP. Van Dam Makelaardij. Doetinchem T F

DOETINCHEMSEWEG 159 WESTENDORP. Van Dam Makelaardij. Doetinchem T F DOETINCHEMSEWEG 159 WESTENDORP Van Dam Makelaardij T. 0314 391489 F. 0314 391451 info@vandammakelaardij.nl www.vandammakelaardij.nl T. 0314 391489 F. 0314 391451 DOETINCHEMSEWEG 159 WESTENDORP Goed onderhouden

Nadere informatie

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 Type : Op unieke locatie gelegen vrijstaande villa Veldhorst met dubbele carport, de oprit is voorzien van fraaie sierbestrating. Deze

Nadere informatie

Korenpad 3, 5087 AE Diessen

Korenpad 3, 5087 AE Diessen Korenpad 3, 5087 AE Diessen Vraagprijs 385.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Korenpad 3, 5087 AE Diessen Vrijstaande woning

Nadere informatie

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 275.000,- k.k. DB Makelaars Op zoek naar een HOEKwoning in de aantrekkelijke en kindvriendelijke Vogelwijk van Berkel en Rodenrijs. Wij bieden deze

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 295.000, kosten koper TE KOOP Boddenkampsingel 94 Enschede ALGEMEEN INDELING Op een fraaie locatie, aan de boomrijke en karakteristieke noord singel gelegen, goed

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie

De Breel 10 te Valkenswaard

De Breel 10 te Valkenswaard De Breel 10 te Valkenswaard KEURIG NETTE, GESCHAKELDE SEMIBUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE OP CENTRALE LOCATIE Verrassend ruime semibungalow gelegen aan rustige woonstraat, in de gewilde woonwijk Deelshurkse

Nadere informatie

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K.

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K. WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS 309.000, K.K. WIELEWAALLAAN 66, TIEL Op een hele mooie lokatie in Tiel staat dit fantastische gezinshuis! Dit HALFVRIJSTAANDE HERENHUIS met GARAGE is een van de ruimste

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ooievaarshof 2 Borne

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ooievaarshof 2 Borne Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs 675.000, kosten koper TE KOOP Ooievaarshof 2 Borne ALGEMEEN Op een riante kavel van maar liefst 1.606 m2, op een heerlijk rustige locatie gelegen VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

LEEUWARDEN - Vincent van Goghstraat 82

LEEUWARDEN - Vincent van Goghstraat 82 Karakteristieke 2-onder-1 kap woning op uitmuntende locatie, direct aan het Julianapark. Vraagprijs 350.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.faber.frl

Nadere informatie

Burgemeester Keestrasingel 28 - Culemborg

Burgemeester Keestrasingel 28 - Culemborg Burgemeester Keestrasingel 28 - Culemborg Vraagprijs 489.500,- k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijverdalsestraat 139 Wierden

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijverdalsestraat 139 Wierden Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Nijverdalsestraat 139 Wierden ALGEMEEN Buiten de bebouwde kom aan de doorgaande weg gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET STENEN BERGING.

Nadere informatie

Rottekade JP Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Rottekade JP Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Rottekade 67 2661 JP Bergschenhoek Vraagprijs 599.000,- k.k. DB Makelaars Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen aan de Rotte? Wij beiden deze charmante en volledig gerenoveerde vrijstaande woning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP. Odensestraat 10 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP. Odensestraat 10 Hengelo Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Odensestraat 10 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: Goed onderhouden geschakelde vrijstaande woning met berging en carport. Het in 2015

Nadere informatie

Modern, karakteristiek appartement in hartje centrum

Modern, karakteristiek appartement in hartje centrum Modern, karakteristiek appartement in hartje centrum LEEUWARDEN - Nieuwesteeg 1 a Vraagprijs 165.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.faber.frl T

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Houtingstraat 6 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Houtingstraat 6 Hengelo Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs 439.000, kosten koper TE KOOP Houtingstraat 6 Hengelo ALGEMEEN Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met praktijkruimte/garage, carport, prachtige veranda,

Nadere informatie

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP TE KOOP Hobbemalaan 33 Alkmaar ALGEMEEN Deze leuke en ruime 3kamer maisonnette in Alkmaar heeft een unieke, riante privé tuin van circa 80 m2 op het zonnige zuidoosten. Het appartement zelf is gelegen

Nadere informatie

Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur

Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur MANTGUM - Hegedyk 7 Vraagprijs 290.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-215 15 00 e. bog@ldfaber.nl i. www.ldfaber.nl T E K O O P

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN De weergegeven vraagprijs is een biedenvanafprijs. Verkopers willen u hiermee uitnodigen

Nadere informatie

Vaartstraat 11 - Culemborg

Vaartstraat 11 - Culemborg Vaartstraat 11 - Culemborg Vraagprijs 169.500,- k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving Vaartstraat 11

Nadere informatie

Magdaleenweg 5 te Huizen

Magdaleenweg 5 te Huizen Magdaleenweg 5 te Huizen Vraagprijs 319.000, k.k. Omschrijving Op een levendige locatie in het oude dorp van Huizen gelegen karakteristieke gemoderniseerde hoekwoning met een zonnige besloten achtertuin

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs 735.000,- kosten koper TE KOOP. Rietmolenweg 51 Haaksbergen

Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs 735.000,- kosten koper TE KOOP. Rietmolenweg 51 Haaksbergen Woonoppervlakte ca. 150 m 2 Vraagprijs 735.000, kosten koper TE KOOP Rietmolenweg 51 Haaksbergen ALGEMEEN INDELING Fantastisch vrij tussen de landerijen in het buitengebied van Haaksbergen gelegen zeer

Nadere informatie

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime, ruimte en nog eens ruimte! Zo kunnen wij het beste dit royale herenhuis met garage aan de rand van de Oosteindsche Acker beschrijven.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN INDELING DE WEERGEGEVEN PRIJS IS EEN BIEDENVANAFPRIJS. VERKOPERS WILLEN U HIERMEE UITNODIGEN

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg Jan van Riebeeckstraat 158 Culemborg Vraagprijs 142.500, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Jan van

Nadere informatie

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard ALGEMEEN *** STARTERSLENING MOGELIJK*** Bent u op zoek naar een leuke, net afgewerkte woning met zonnige achtertuin op het zuidoosten, dan kunt u deze woning

Nadere informatie

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam 169.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP Aalderinkshof 126 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, op de zevende verdieping van het complex 'De Aalderinkshof' gelegen GEHEEL

Nadere informatie

Tegelen Stationsstraat 1 Vraagprijs ,- k.k.

Tegelen Stationsstraat 1 Vraagprijs ,- k.k. Tegelen Stationsstraat 1 Vraagprijs 124.500, k.k. In het karakteristiek voormalige bedrijfspand van EwalsVossen gelegen mooi gerenoveerde, sfeervolle benedenwoning met gezellige patiotuin. Uw makelaars:

Nadere informatie

Nachtegaal 36, 3962 TM Wijk Bij Duurstede

Nachtegaal 36, 3962 TM Wijk Bij Duurstede TE KOOP Nachtegaal 36, 3962 TM Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 649.500, k.k. Meer informatie? Bel 0343 592 950 of kijk op www.sino.nl Omschrijving Zeer comfortabel vrijstaand wonen aan een besloten hofje

Nadere informatie

Futendreef ER Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Futendreef ER Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Futendreef 16 2665 ER Bleiswijk Vraagprijs 279.500,- k.k. DB Makelaars Omschrijving Wij bieden deze leuke en ruime 6 kamer eengezinswoning aan met garage aan en gelegen in de Vogelbuurt. De woning ligt

Nadere informatie

Reeshofbos 39, 6718 GC Ede. Vraagprijs 259.000,- k.k.

Reeshofbos 39, 6718 GC Ede. Vraagprijs 259.000,- k.k. Vraagprijs 259.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 259.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 377 m 3 Perceel

Nadere informatie

Arcen Maasstraat 32 Vraagprijs ,- k.k.

Arcen Maasstraat 32 Vraagprijs ,- k.k. Arcen Maasstraat 32 Vraagprijs 225.000, k.k. Karakteristiek en sfeervol halfvrijstaand woonhuis met kelders, tuin met overkapping en zwembad. Uw makelaars: Bas van der Zanden & Frank Blok Karakteristiek

Nadere informatie

Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht

Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Vraagprijs 145.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Boogjes 94, 3311 VC Dordrecht Heerlijk wonen

Nadere informatie

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23 BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23 UITGEBOUWDE TUSSENWONING GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE MET AAN DE VOORZIJDE EEN PRACHTIG UITZICHT OVER EEN GROTE VIJVERPARTIJ EN EEN SPEELVELDJE. DE WONING IS IN 2012

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht Vraagprijs 122.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

Nadere informatie

Morene 127 UDEN. Vraagprijs 229.000,- k.k.

Morene 127 UDEN. Vraagprijs 229.000,- k.k. Morene 127 UDEN Vraagprijs 229.000,- k.k. U BENT OP ZOEK NAAR EEN GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE WONING GELEGEN IN EEN PRETTIGE GROENE WOONOMGEVING MET ALLE GEMAKKEN IN DE DIRECTE NABIJHEID. DAN IS DEZE

Nadere informatie

Visven 256 VEGHEL. Vraagprijs 670.000,- k.k.

Visven 256 VEGHEL. Vraagprijs 670.000,- k.k. Visven 256 VEGHEL Vraagprijs 670.000,- k.k. IN PRIJS VERLAAGD!! SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND! Deze ZEER MARKANTE VRIJSTAANDE VILLA (30e jaren stijl) is gelegen aan een rustige straat met brede

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 325.000, kosten koper TE KOOP Vivaldistraat 10 Hengelo ALGEMEEN Verrassend ruim, volledig uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met eigen oprit, geschikt voor meerdere

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m²

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m² DORENBOS 5 MIERLO Bouwjaar: 1970 Inhoud woning: ca. 410m³ Woonoppervlakte: ca. 140m² Perceelgrootte: 217 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bart Smits In een rustige woonwijk in Mierlo In een rustige

Nadere informatie

Borredreef 50, 5251 AG Vlijmen

Borredreef 50, 5251 AG Vlijmen Borredreef 50, 5251 AG Vlijmen Vraagprijs 225.000, k.k. VDH Wonen Maijweg 2 5211 AA, 'SHERTOGENBOSCH Tel: 0736909874 Fax: Email: info@vdhwonen.nl Omschrijving Borredreef 50, 5251 AG Vlijmen VDH wonen makelaardij

Nadere informatie

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252)

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252) LISSE STATIONSWEG 51 LISSE STATIONSWEG 51 Type : Uniek gelegen op het Landgoed Keukenhof bevindt zich deze vrijstaande woning. De stal is aangemerkt als Rijksmonument en zal derhalve met subsidie en/of

Nadere informatie

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Tarthorst 473 WAGENINGEN Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Tarthorst 473 WAGENINGEN Vraagprijs 225.000,= k.k. Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Zeer goed onderhouden ruime HOEKWONING met carport en stenen schuur en achtertuin op het

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 220 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Zomerdijk 4 en 4 A Bornerbroek

Woonoppervlakte ca. 220 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Zomerdijk 4 en 4 A Bornerbroek Woonoppervlakte ca. 220 m 2 Vraagprijs 685.000, kosten koper TE KOOP Zomerdijk 4 en 4 A Bornerbroek ALGEMEEN ZOMERDIJK 4 EN 4 A te Bornerbroek. Aan de rand van het gezellige dorp Bornerbroek gelegen RIANTE

Nadere informatie

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Vraagprijs 398.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 187 m 2 Vraagprijs 324.900,- kosten koper TE KOOP. Sportlaan 3 Enter

Woonoppervlakte ca. 187 m 2 Vraagprijs 324.900,- kosten koper TE KOOP. Sportlaan 3 Enter Woonoppervlakte ca. 187 m 2 Vraagprijs 324.900, kosten koper TE KOOP Sportlaan 3 Enter ALGEMEEN Op prachtige locatie aan de Sportlaan in Enter gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN SERRE op een kavel

Nadere informatie

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs 295.000, k.k. Bent u op zoek naar een jonge fraai afgewerkte eengezinswoning? In de recent gebouwde woonwijk Alblas ligt deze ruime leuke eengezinswoning met een achtertuin,

Nadere informatie

Venlo Nassaustraat 4-a Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Nassaustraat 4-a Vraagprijs ,- k.k. Venlo Nassaustraat 4a Vraagprijs 289.000, k.k. In hartje centrum gelegen volledig gerenoveerde en zeer luxe afgewerkte, ruime bovenwoning met groot dakterras voorzien van optimale privacy. Uw makelaars:

Nadere informatie

Julianalaan 150, Raamsdonksveer

Julianalaan 150, Raamsdonksveer Julianalaan 150, Raamsdonksveer JULIANALAAN 150 RAAMSDONKSVEER Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning Woonhuis

Nadere informatie

Aalscholverstraat 13 - Culemborg

Aalscholverstraat 13 - Culemborg Aalscholverstraat 13 Culemborg Vraagprijs 335.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Aalscholverstraat

Nadere informatie

Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs 167.500,- k.k. De ideale starterswoning... in Rotterdam-Blijdorp. Leuk 3 kamer hoek! appartement op de 1e verdieping met balkon. Op loopafstand van diverse

Nadere informatie

Trompetdreef 18 - Harderwijk

Trompetdreef 18 - Harderwijk Vraagprijs 539.000,-- kosten koper Omschrijving U zoekt een echt ROYAAL EN VRIJSTAAND WOONHUIS met een extra ruime garage, een eigentijdse afwerking en een fijne tuin op de zonzijde met veel privacy??

Nadere informatie

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld VRAAGPRIJS 225.000 k.k. Barneveld Wethouder Zandbergenlaan 23 Uitgebouwde tussenwoning Prachtig uitzicht over vijverpartij Vrije achtertuin op het zuidwesten Nabij bossen en diverse scholen 4 slaapkamers

Nadere informatie

Margrietstraat 2 ETTEN GLD

Margrietstraat 2 ETTEN GLD Margrietstraat 2 ETTEN GLD Vraagprijs: 499.000,- k.k. Op een prachtige locatie op de rand van het buitengebied bieden wij u aan dit verzorgd UITGEBOUWD VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN KEURIG NIEUWE AANGELEGDE

Nadere informatie

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: 269.000,- k.k.

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Zeskamp 26 ULFT Vraagprijs: 269.000,- k.k. Voor de échte tuinliefhebber hebben wij te koop een zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met een inpandige garage en een unieke onder architectuur

Nadere informatie

FORTUINSTRAAT 19 B BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 275 m³. Woonoppervlakte: ca. 115 m². Perceelgrootte: ca.

FORTUINSTRAAT 19 B BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 275 m³. Woonoppervlakte: ca. 115 m². Perceelgrootte: ca. FORTUINSTRAAT 19 B BERGEN OP ZOOM Bouwjaar: ca. 1800 Inhoud woning: ca. 275 m³ Woonoppervlakte: ca. 115 m² Perceelgrootte: ca. 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Fortuinstraat 19b In

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs 315.000, kosten koper TE KOOP Wanschersweg 4 Almelo ALGEMEEN In de gewilde woonwijk Markgraven gelegen uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS MET BADEN EN SLAPEN OP DE BEGANE

Nadere informatie