Prinses Amaliaschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prinses Amaliaschool 0411 611 450"

Transcriptie

1 Agenda Jaargang 8, nummer april 2016 Maandag 18 april Leerlingenraad Dinsdag 19 april IEP Eindtoets groep 8 Woensdag 20 april IEP Eindtoets groep Filmclub CinemAlia Geen Plein Actief Donderdag 21 april Geen bijzonderheden Vrijdag 22 april Koningsspelen groep 1 t/m Koningsspelen groep 5 t/m 8 IEP Eindtoets groep 8 Komende week gaan de kinderen uit groep 8 hun Eindtoets maken. Dit jaar is dat de IEP Eindtoets. Dit is een nieuwe toets waarvan we verwachten dat deze voor de kinderen fijner is om te maken. Om één voorbeeld te noemen: de informatie en opgaven staan op één pagina bij elkaar. De kinderen noteren alles in het opgavenboekje. Bij de vorige toets moest op een apart blad een bolletje met het goede antwoord ingekleurd worden. Ook het taalgebruik is veel meer op de kinderen gericht. Verder is de toets ook korter. De IEP Eindtoets wordt in 2 dagen afgenomen, de vorige moest in 3 dagen gemaakt worden. De IEP Eindtoets is één van de 3 landelijk goedgekeurde eindtoetsen! We wensen de kinderen in groep 8 heel veel succes! Koningsspelen 2016 Dit jaar worden de Koningsspelen op vrijdag 22 april gehouden en in 2 groepen verdeeld: - de groepen 1 t/m 4 krijgen Koningsspelen aangeboden op onze eigen school De kinderen starten met een ontbijt. Laat u ze thuis dus niet te veel eten! Voor alles wordt gezorgd. Om uur zijn de spelen klaar en gaan de kinderen om uur naar huis en begint hun meivakantie! - de groepen 5 t/m 8 gaan met de Boxtelse Koningsspelen meedoen die op de sportterreinen van voetbalclub Boxtel en Marvel worden gehouden en in de tafeltennishal van Taverbo. Om 8.30 uur gaan de kinderen op de fiets naar de sportvelden toe. Zij krijgen dan geen ontbijt. Dus thuis goed eten! Ook mag je thuis je sportkleding alvast aantrekken. En neem een flesje water mee! Liever geen zoete drankjes. Om uur zijn deze spelen afgelopen en gaan we terug naar school. Daar krijgen de kinderen een koningslunch aangeboden. Ze hoeven dus zelf geen brood of drinken mee te nemen. Om uur is de school uit en begint ook voor hen de meivakantie.

2 Filmclub CinemAlia Woensdag 20 april gaan we weer voor alle kinderen een gezellige film draaien. Op dit moment is nog niet bekend welke film dat wordt. Volgende week zullen we op verschillende posters de titel van de film laten zien. Spannend! Fotograaf op school Onze school is door fotograaf Hans Slegers benaderd voor het maken van een aantal foto s voor een folder van de stichting School en veiligheid. U zult hem de komende tijd regelmatig op school rond zien lopen. Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen zij door het geven van actuele informatie en deskundig advies via de website, trainingen, conferenties en de helpdesk. Zij leiden o.a. vertrouwenspersonen voor het onderwijs op. Ook onze school wil een veilige school zijn. Een veilige school is een school waar voortdurend serieus aandacht wordt gegeven aan het realiseren van een veilig schoolklimaat en aan het voorkomen, herkennen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag. Een school die kritisch naar zichzelf blijft kijken, en ervoor zorgt dat elk incident leidt tot verkleining van de kans op nieuw grensoverschrijdend gedrag. In een cultuur waarin zowel leerlingen als medewerkers aan het denken worden gezet over hun houding en handelen en waarin hier open over wordt gepraat. U begrijpt dat we best vereerd waren toen we voor deze fotoreportage gevraagd zijn! Alle foto s worden door ons bekeken. Hans Slegers weet ook welke kinderen niet op de foto mogen komen. Spreuk van de week Bij vlagen ben ik geniaal, alleen is het nu windstil! De vlag uit voor de kinderen die komende week jarig zijn. 15 april Joann van Griensven groep 4 16 april Hussein Abdi Mahamed groep 6 18 april Hassan Abdi Mahamed groep 7 20 april Eshwar Reijnaerdts groep 1 Kangoeroes 21 april Mario Preda groep 2 Kangoeroes Van harte gefeliciteerd en we wensen je een hele fijne dag toe!

3 Oranjefeesten 2016: Wat is er te doen? Beste ouders / verzorgers, jongens en meisjes, Binnenkort begint, hopelijk met mooi weer, de meivakantie. Sommigen zullen op vakantie gaan, maar voor alle thuisblijvers organiseert Boxtel Vooruit weer een geweldige Koningsdag op 27 april a.s. Dit jaar maakt de Vrijmarkt deel uit van het programma op Koningsdag! Woensdag 27 april De jongste schoolgaande jeugd is uitgenodigd om hun fiets te komen versieren. Het fiets versieren wordt ook nu georganiseerd in het park rondom Kasteel Stapelen. Vanaf uur zijn de kinderen met hun fiets welkom op een open plek in het park. (het gemakkelijkst te bereiken via het bruggetje aan de Burgakker) Om uur vertrekt de hele groep in een bonte stoet naar de Markt. De traditionele ijsbonnen worden alleen op dat moment bij het bruggetje naar de Burgakker uitgereikt. Na het defilé op de Markt vinden daar vanaf uur voor de kinderen van 3 tot 12 jaar allerlei activiteiten plaats rondom het thema Ik hou van Holland. De kinderen worden verwelkomd door de burgemeester en daarna kunnen ze een plekje zoeken voor hun kleedje en hun spullen aanbieden op de Vrijmarkt. Met nadruk willen we erop wijzen dat het een Vrijmarkt voor kinderen is. Je zult gebruik moeten maken van bijvoorbeeld een bolderkar om je spullen te vervoeren, want ook dit keer kun je de spullen niet met de auto op de Markt afleveren. Tegelijkertijd vinden er allerlei sportieve en creatieve activiteiten plaats waarin het thema Ik hou van Holland centraal staat. Denk aan het knutselen van een toepasselijk hoedje of een mooie corsage, en natuurlijk kun je je laten schminken in de kleuren rood,wit,blauw en oranje. Verder kun je koekhappen, touwtje springen, elastieken en kegelen en er is ook weer een springkussen. In plaats van het gezamenlijk eten dat in voorgaande jaren na afloop van de spelactiviteiten plaatsvond kunnen de kinderen nu gedurende de middag een bordje poffertjes halen. Ook is er lekkere popcorn en een suikerspin voor alle deelnemers. Voor de oudere schoolkinderen wordt er op Sportpark Wagenaars door ODC i.s.m. Boxtel Vooruit het koningsvoetbaltoernooi georganiseerd. Ook op de velden van MHC MEP is er dit jaar weer de mogelijkheid om mee te doen aan het koningshockeytoernooi. Alle festiviteiten zijn gratis toegankelijk.

4 Poloshirt Prinses Amaliaschool Bij gelegenheden dragen we als school met alle kinderen en ouders ons oranje school T- shirt. Het dragen van dit T-shirt wordt m.n. door volwassenen niet als prettig ervaren. Vanuit de ouders is het verzoek gekomen of het mogelijk is om poloshirts te kopen. De school wil hier graag aan meewerken en een aantal oranje poloshirts kopen. De poloshirts worden net als de T-shirts op de achterzijde bedrukt met het logo en de naam van onze school. U begrijpt dat de school maar een beperkt aantal poloshirts kan kopen. Deze poloshirts blijven ook eigendom van de school. Nu hebben we begrepen dat er ouders zijn die zelf graag zo n oranje poloshirt willen kopen. Deze ouders willen we natuurlijk ter wille zijn. Als u zelf een eigen poloshirt wilt bestellen dan kunt u onderstaand strookje invullen. De kleur wordt oranje en de prijs zal (ongeveer) 15,00 zijn. Invullen en afgeven op school uiterlijk vrijdag 22 april Ja, ik wil een oranje poloshirt met de naam en logo van de Prinses Amaliaschool bestellen. Naam: In de maat: maat S maat M maat L maat XL maat XXL U kunt ook een mail sturen naar or@prinses-amaliaschool.nl met vermelding van uw naam en de gekozen maat.

5 DE BOXTELSE BUIKSCHUIFKAMPIOENSCHAPPEN! Ben jij de beste buikschuiver Doe mee! Buurtsport Boxtel organiseert op dinsdagmiddag 3 mei de Boxtelse Buikschuifkampioenschappen. Tijdens deze middag wordt gestreden om de titel van Beste buikschuiver van Boxtel. Naast het buikschuiven zijn er nog allerlei andere gave waterspellen zoals o.a. een sponzenrace. De buikschuifkampioenschappen vinden plaats bij Rugby Club Ducks. Neem voor deze dag je zwembroek of bikini, droge kleren, slippers en twee badhanddoeken mee. Daarnaast mag je natuurlijk ook supporters meenemen. Bij een beetje regen gaat dit evenement door. Zorg in dat geval voor een extra handdoek en extra droge kleren. Mocht het slecht weer zijn zal het niet doorgaan, dit zullen we dan tijdig mailen en op onze site en facebook zetten. Het evenement zal dan worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Wanneer: Dinsdagmiddag 3 mei 2016 Tijd: Start is om uur en het duurt tot uur Waar: Rugby Club Ducks (De Voetboog 22, 5283 WC Boxtel) Voor: Groepen 3 t/m 8 Kosten: 1,- en inschrijven kan tot en met 1 mei (!) Extra: De kinderen krijgen tijdens de pauze wat drinken en iets lekkers Meld je aan via aanmelden@buurtsportboxtel.nl Vermeld in de mail je; naam, leeftijd, school en klas. Volg Buurtsport Boxtel op Facebook

6 Boxtel 7-10 juni 2016 Avond4daagse 2016 Van 7-10 juni 2016 wordt in Boxtel de Avondvierdaagse gelopen. Ook wij willen dit jaar als Prinses Amaliaschool weer graag meelopen! Als school lopen we de 5 kilometer. Voor de kinderen moet dit geen probleem zijn. De kosten zijn: - 3,75 voor de kinderen of ouders met een medaille - 2,25 voor de kinderen of ouders zonder medaille Alle kinderen mogen meelopen! Ook de kinderen uit de groepen 1 en 2 mogen gerust meelopen, maar dan moet er wel één papa of mama of oudere broer of zus (die minstens op het voortgezet onderwijs zit) meelopen. De kinderen uit groep 1 en 2 kunnen best 5 kilometer lopen, maar wat steun en hulp daarbij is heel erg fijn. Zonder deze hulp mogen de kinderen uit groep 1 en 2 niet meelopen! Maar ook de papa s of mama s of oudere broers of zussen van de andere kinderen zijn van harte welkom! En..ook een aantal leerkrachten loopt mee! Wil je meelopen? Vul het strookje onderaan in en lever het met het inschrijfgeld in op school bij je juffrouw of meester. Als je al eens eerder hebt meegelopen mag je dat ook invullen. Graag invullen en inleveren op school voor dinsdag 19 mei 2016 Naam kind: Groep loopt mee met de Avond4daagse op 7 10 juni 2016 Ja, ik wil een medaille en loop mee voor de e keer (kosten zijn dan 3,75) (invullen voor de hoeveelste keer dat je meeloopt, dit cijfer komt op je medaille te staan) Ja, ik loop mee en wil geen medaille (kosten zijn dan 2,25) Voor de ouders: Mijn papa loopt mee Mijn mama loopt mee Mijn broer of zus loopt mee Vaak lopen ouders om de beurt mee met de Avond4daagse. U betaalt dan één keer 2,25. Ja, ik wil als ouder wel een medaille. Ik loop voor de e keer mee (dit cijfer komt op de medaille) en betaal 3,75 Totaal bedrag:

7 Kampinatocht Op 7 en 8 mei organiseert WSV De Keistampers weer hun traditionele Kampinatocht. De wandelafstanden zijn uitgezet in het natuurgebied Het Groene Woud. Alle afstanden bezoeken de Kampina, de tochten van 20, 30 en 40 km komen ook in de Oisterwijkse bossen en langs diverse vennen. Doordat Stichting Natuurmonumenten en Stichting Brabants Landschap hun eigendommen openstellen, kunnen we een zeer afwisselende en bijzondere route uitzetten. Men kan kiezen uit de volgende afstanden. 40 km start tussen en uur. 30 km start tussen en uur. 20 km start tussen en uur. 7 en 12 km start tussen en uur. De 7 kilometer wandelaars worden naar De Kampina gebracht en weer terug opgehaald. De 12 km wandelaars worden heen gebracht, deze lopen terug naar het startbureau. Deze afstanden zijn dan ook uitermate geschikt voor jonge gezinnen maar ook voor ouderen. Op diverse plekken zijn er rustmomenten ingelast. Het startbureau is open tot uur, dit is het Jacob Roeland Lyceum, Grote Beemd 3 te Boxtel. De inschrijfkosten bedragen voor niet leden 3,00, kinderen inclusief een consumptiebon en leden van een wandelbond 2,00 p.p. Kort samengevat, een tocht vol afwisseling in hei, bos en langs water en is voor iedereen die de Kampina en Het Groene Woud willen ontdekken! Heeft u nog vragen kunt u bij voorkeur mailen naar Taal Speel Groep dekeistampers@live.nl of bellen Woensdag 13 april zijn de kinderen van de Taal Speel Groep op bezoek geweest bij museum De Groene Poort in Boxtel. Ook wel bekend als het Oertijdmuseum. De kinderen konden meedoen aan 2 activiteiten: - Een speurtocht rond het museum en door het Dinobos - Een aantal proefjes met water De kinderen hebben genoten! Het was natuurlijk fantastisch om tussen de grote dinosaurussen te mogen lopen. In het Dinobos kon je er ook bovenop klimmen en ervaren hoe groot de dieren waren. Op de volgende bladzijde staat een aantal foto s. Meer foto s kunt u op onze website zien. Een bezoek aan dit museum is de moeite waard! Een leuk uitje voor de hele familie tijdens het weekend of in de vakantie. Veel plezier!

8

06 april Hiep Hiep Hiep Hoera

06 april Hiep Hiep Hiep Hoera Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 april Hiep Hiep Hiep Hoera 08 april Pepijn gr. 6 11 april Yenthe gr. C 12 april Wessel

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

TOETSKALENDER Groep: 7 Toets Engels, unit F Vrijdag 27 mei Groep: 8 Toets Engels, unit E Vrijdag 27 mei

TOETSKALENDER Groep: 7 Toets Engels, unit F Vrijdag 27 mei Groep: 8 Toets Engels, unit E Vrijdag 27 mei SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 20 mei 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 29 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Vrijdag 5 april - kienen, alleen Bernardusschool Vrijdag 12 april - Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school.

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school. AGENDA Datum Activiteit 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse Weeknieuws nr.31 10 mei 2019 Welkom In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Journaal april 2015

Journaal april 2015 Journaal 15 17 april 2015 Het zijn spannende weken. De afgelopen week is groep 7 gestart met de Entree-toets. Iedere ochtend hebben zij een gedeelte van de toets gemaakt. Ook de komende week zal groep

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15.

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15. Maria-Bernadette school 20 april 2018 Nieuwsbrief 15 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4/5 en van groep 6 toegevoegd. U kunt de bijlage

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Kinderraad

Avondvierdaagse. Kinderraad Nieuwsbrief 7 juni 2019 maandag 10 juni dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni vrijdag 21 juni Tweede Pinksterdag Avondvierdaagse Schoolkamp groep 8 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

25 mei 2016. Agenda 26 mei Kamp groep 8 27 mei Groep 8 vrij Juf Debbie aanwezig 30 mei OR-vergadering 20.00uur

25 mei 2016. Agenda 26 mei Kamp groep 8 27 mei Groep 8 vrij Juf Debbie aanwezig 30 mei OR-vergadering 20.00uur Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 25 mei 2016 26 mei Dylan gr. 4 29 mei Willemijn gr. 4 29 mei Mika gr. 6 30 mei Russel gr.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag De kinderen zijn vrij. Dinsdag 17 mei Woensdag 18 mei Donderdag 19 mei Vrijdag 20 mei Hooggeëerd publiek Schoolproject

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

STUDIEDAG Op dinsdag 2 juni is er een studiedag voor het team gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij van school.

STUDIEDAG Op dinsdag 2 juni is er een studiedag voor het team gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij van school. STUDIEDAG Op dinsdag 2 juni is er een studiedag voor het team gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij van school. BUNDERSDAG in het teken van de CliniClowns Zoals u heeft kunnen zien op de posters op

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B;

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B; Nieuwsbrief april 2018 De nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Bijna vakantie 3. De Grote Rekendag 4. Activiteiten van de Leerlingenraad 5. De Veiligheidsmonitor 6. Ingezonden berichten 7. Verkeerslessen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016 Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2015 2016 31 maart 2016 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de vijftiende nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier Agenda 6 april SPOORDAG: de leerlingen zijn vrij.

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuws over de formatie

Nieuws over de formatie 1 NIEUWSBRIEF 18 09-05-2014 Nieuws over de formatie Nieuws over de formatie In de meivakantie is het duidelijk geworden dat Angela van Hees niet meer terug zal keren op Klaverweide. In goed overleg is

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 10 Uitgifte:

Homepage:  DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 10 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Woensdag 22 april 2015

Woensdag 22 april 2015 Woensdag 22 april 2015 speelgoeddag kleuters. De speelgoed dag is voor een keer verplaatst naar donderdagmiddag! Op donderdagmiddag 30 april mogen de kinderen iets van speelgoed mee naar school nemen.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Datum: donderdag 24 mei 2018

Datum: donderdag 24 mei 2018 Datum: donderdag 24 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf: Maandag 28 mei komt de schoolfotograaf op de Peppels. Dit jaar worden er alleen groepsfoto s gemaakt (eens in de twee jaar ook

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Weekjournaal nr Peter en de Wolf nr. 5 2018-2019 Peter en de Wolf Vrijdagochtend 19 oktober zijn de leerlingen uit de bovenbouw naar het sprookje van Peter en de Wolf geweest in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. De dieren in het sprookje

Nadere informatie

MAIL STUREN AAN OUDERS

MAIL STUREN AAN OUDERS SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 26 april 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

De Kattebel. Terugblik AGENDA! De Belhamel doet mee aan pilot digiborden. jaargang 16 8 april 2016 nr. 14. Groetjes het team van De Belhamel

De Kattebel. Terugblik AGENDA! De Belhamel doet mee aan pilot digiborden. jaargang 16 8 april 2016 nr. 14. Groetjes het team van De Belhamel Openbare Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 16 8 april 2016 nr. 14 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Maria-Bernadette school

Maria-Bernadette school Maria-Bernadette school 12 mei 2017 Nieuwsbrief 16 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 1 9 A P R I L 2 0 1 8 KIDSRUN 2018 Zondag 22 april lopen 117 leerlingen van onze school mee met de KIDSRUN Marathon! De start is om 10.00 uur (bij de busbaan/ Prismare). Komt

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie