Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk. e-mail: info@obsverschoor.nl Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari 2016. Agenda"

Transcriptie

1 Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk Tel. O Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 19 februari 2016 Agenda 22/02-26/02: Krokusvakantie 02/03: Informatieavond ouders groep 1 t/m 8 Week van de Lentekriebels 03/03: Studiemiddag alle leerlingen s middags vrij 07/03: Voorstelling groep 5 t/m 8 Spraakwater 08/03: Informatieavond ouders groep 3/4 10/03: Actie Liliane Fonds Wij trekken aan de bel 11/03: Tweede rapport mee groep 3 t/m 8 14/03: Workshops groep 5 t/m 8 Spraakwater 14/03 t/m 18/03: Week van de Lentekriebels 25/03: Goede Vrijdag alle leerlingen vrij 28/03: Tweede Paasdag alle leerlingen vrij Verjaardagen Wij feliciteren alle jarigen van harte met hun verjaardag!! 26/02: Koppany uit groep 3 28/02: Esmay uit groep 3 28/02: Jayda uit groep 5 Deuren open om 8.15 uur In de wintermaanden is het weer natuurlijk vaak koud, guur en regenachtig. Wij merken dat sommige kinderen al erg vroeg naar school komen en er dan vanuit gaan dat zij de school in mogen. Helaas kan dat niet. Er is dan nog geen toezicht en leerkrachten zijn bezig met het voorbereiden van de schooldag. De deuren van onze school gaan open om uur en dan komt de pleinwacht naar buiten. De week van de Lentekriebels Bij deze nieuwsbrief ontvangt u een uitnodiging voor een informatieavond over de week van de Lentekriebels. De Week van de Lentekriebels vindt plaats van 14 tot en met 18 maart Elke dag wordt er dan in groep 1 t/m 8 een les gegeven over relationele en seksuele vorming die aansluit bij de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen in de verschillende groepen. Er wordt gebruik gemaakt van het lespakket Relaties en Seksualiteit bij de invulling van deze lessen.

2 De week van de Lentekriebels is een landelijk project waaraan ruim 100 scholen meedoen en in onze regio ondersteund wordt door de GGD West-Brabant waaraan ook onze school dit jaar aan mee doet. Wij vinden het belangrijk om u voorafgaande aan het project te informeren over de week van de Lentekriebels. Graag nodigen wij u uit voor een ouderavond op: Woensdag 2 maart van tot uur (inloop van tot uur) Toelichting door Mw. Ans van der Borst, GGD West Brabant. Op deze avond krijgt u informatie over de week van de Lentekriebels, de lessen, een toelichting op de normale seksuele ontwikkeling van kinderen, tips en adviezen voor ouders. Natuurlijk is er gelegenheid tot vragen stellen. U kunt alvast een kijkje nemen op de website In de brief kunt u lezen hoe u kunt laten weten of u aanwezig zult zijn op deze avond. De avond kan doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Nieuws uit de kleutergroep Op moment van schrijven kunnen we nog niet vertellen dat het openpodium van groep 1 en 2 een geslaagd feestje was. Maar wat al wel heel duidelijk is, is dat deze kinderen een onvoorstelbaar groot applaus verdienen voor het harde werken! Want sjonge-jonge wat hebben we veel geoefend en wat vonden ze het spannend!!! Hopelijk gaan we allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Na de vakantie starten we met het thema lente, verdere informatie hierover volgt later. Wat we al wel mee willen geven is vast wat data die jullie kunnen noteren om in de klas te helpen of de kinderen te stimuleren met letters van de lettertafel. Techniek hulpouders: 1 april (vaders ook van harte welkom ;-)) Knutsel hulpouders: 24 maart en 7 april Opgeven kan via formulier op de deur. Introductie letter/ klank /J/ van jongen (vooraan): 14 maart Introductie letter/ klank /L/ van lente (vooraan): 29 maart Introductie letter/ klank /D/ van dier (vooraan): 11 april Nieuws uit groep 3/4 In één van de vorige nieuwsbrieven heeft u kunnen lezen dat we willen gaan werken met opdrachtkaarten die gelinkt zijn aan de 8 intelligenties. Hier hebben we nu twee keer mee gewerkt. Zo hebben een aantal kinderen stripverhalen gemaakt. Er zijn ook kinderen die een natuurtekening hebben gemaakt over de Noordpool. Weer andere kinderen hebben een verhaal geschreven over een Eskimo. Er is een liedje geschreven over een ijsbeer. En er is ook een sport bedacht die op de Noordpool gespeeld kan worden: sneeuwballenjudo! Toen de opdracht af was, hebben de kinderen het gepresenteerd aan de klas. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen aan het werk gingen met hun gekozen opdracht en hoe enthousiast en serieus ze er mee aan het werk zijn geweest.

3 Het thema dieren in de winter op de Noord- en Zuidpool hebben we afgerond. Na de vakantie gaan we weer starten met een nieuw thema. Dit keer zal het thema Piraten zijn. Voor het teken-, knutsel- en techniekcircuit hebben we nog wel wat materialen nodig. We zijn op zoek naar lege (schone) melkpakken en naar eierdoosjes. Het liefst de dozen van zes eieren, maar andere eierdoosjes zijn ook welkom. Afgelopen studiedag zijn we druk bezig geweest met de vakken begrijpend lezen en spelling. Daar hebben we ook weer handige tips gekregen. Zo gaan we de website gebruiken. Via deze website kunnen de kinderen, ook thuis, de woorden van het woordpakket oefenen. Via deze website kunnen de kinderen de woorden beter inprenten. De kinderen krijgen een woord te zien. Daarna moeten ze deze wegklikken en na typen. Nadat de kinderen het woord getypt hebben, moeten ze zelf het woord nakijken. De bedoeling hiervan is dat de kinderen de woorden in hun hoofd gaan inprenten. De kinderen van groep 4 hebben een briefje meegehad waarop hun inlognaam en wachtwoord staat. Op school is er al mee geoefend! Nieuws uit groep 5/6 Spelling Naast begrijpend lezen hebben we ook gepraat over Spelling. Vooral de problematiek die de kinderen in groep 5 erbij krijgen en in groep 6 moeten blijven herhalen. Zo krijg je de open en gesloten lettergrepen, twee-tekenklanken en de ch- en cht-. En nog veel meer. De kinderen moeten deze nieuwe categorieën leren begrijpen en automatiseren. Dit gaat het beste als ze deze woorden horen, nazeggen en opschrijven. Daarna moeten ze het woord controleren. Vooral die laatste stap is heel belangrijk. Daarom zijn nu de verschillende woordpakketten van week 21, 22 en 23 meegegeven om thuis te oefenen. We zitten nu in week 22 en na de vakantie is week 23 aan de beurt. Dan wordt er aan het einde van die week de mixtoets afgenomen, die over deze drie weken gaat. Om extra te oefenen zijn we met bloon gestart. Dit is een oefen programma op de computer en de kinderen kunnen dit ook thuis doen. Vraag het maar eens aan uw kind. U gaat naar en kiest voor inloggen leerling. Dan vult u de voor- en achternaam van uw kind in op deze manier: BjornBoerdam. Het wachtwoord is groep5 of groep6. Dit is afhankelijk van de groep van uw kind. En daar staan allerlei oefeningen klaar. We zijn benieuwd naar de bevindingen! Snappet We zijn de laatste tijd ook bezig om extra werkpakketten klaar te zetten voor de kinderen op de tablets. Deze kennen de kinderen het beste als de cadeautjes. Voor rekenen en spelling kunnen we

4 categorieën klaarzetten voor de kinderen op hun eigen tablet en als ze genoeg geoefend hebben dan kunnen ze zien dat het voldoende is geworden. Dit zien ze aan de kleur van het cadeautje. De kinderen vinden het erg leuk om te doen. Topografie Binnenkort zullen we weer een toets krijgen voor Topografie. Voor groep 5 nemen we nog eens de provincies en hun hoofdsteden af en voor groep 6 wordt het de provincie Utrecht. Nieuws uit groep 7/8 En toen was het alweer tijd voor de voorjaarsvakantie! Wat gaat zo n schooljaar eigenlijk hard. Nu alweer over de helft Na alle CITO-toetsen hebben we het nu weer éven iets rustiger, binnenkort komen de rapporten eraan. Ook staan er een aantal bijzondere activiteiten op de planning. We krijgen binnenkort een gastspreker in onze klas: meneer Blommaart uit Oosterhout. Hij zal gaan vertellen over de dingen die hij in de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt. Als voorbereiding hierop kijken we regelmatig naar een aflevering van 13 in de Oorlog. De meeste kinderen hebben deze afleveringen al wel gezien, maar ze blijven indrukwekkend en zijn goed om het geheugen weer even op te frissen. Verder staat er een project over water op het programma, waarbij we samen met groep 5/6 naar een voorstelling gaan kijken én ook allerlei onderzoekjes zullen gaan doen. Daarnaast zullen we binnenkort aan de slag gaan met het project De Week van de Lentekriebels. We zullen met de hele school een week lang lessen geven die te maken hebben met relationele en seksuele vorming. Ik heb de kinderen uit de groep hier al van op de hoogte gebracht, ze zijn razend nieuwsgierig! Wat verder nog belangrijk is om te weten, is dat er de komende weken weer een aantal toetsen op het programma staan: - Woensdag 9 maart: Topo-toets Afrika (groep 8), België en Luxemburg (groep 7) - Woensdag 16 maart: Toets Maandtaak februari - Vrijdag 1 april: Toets tafeldiploma (alleen voor de kinderen die tafeltoets D nog niet hebben behaald) Geniet van de voorjaarsvakantie! Nieuws uit de MR Het overleg van de Medezeggenschapsraad stond op 11 januari voornamelijk in het teken van het overleg met Nadia. Wij bespraken de volgende onderwerpen in relatie tot de Brede School en de daarmee samenhangende verhuizing met haar: Met ingang van dit jaar zal er op de schoolbegroting een reservering worden gemaakt voor de aanschaf van het nieuwe meubilair. Inmiddels heeft Nadia ook een offerte voor de aanschaf hiervan opgevraagd bij de leveranciers van SOOLvA. De gemeente bekostigt een gedeelte van de buitenspeelvoorzieningen. Gezien de wens van de gemeente om de speeltoestellen ook na schooltijd beschikbaar te hebben, is de MR van mening dat hierin meer van de gemeente verwacht mag worden, zowel qua aanschaf als onderhoud.

5 De locatie en geplande aanpak van de Bibliotheek Altena komt ter sprake. Ook is er nog onduidelijkheid over de ruimte die voor de BSO beschikbaar komt in de Brede School. Nadia doet hier navraag over. De MR bespreekt met Nadia het voorstel voor het plan voor aanpassing van de schooltijden dat in de volgende MR-vergadering besproken zal worden en adviseert om navraag te doen bij de Morgenster. Daarnaast heeft Nadia de MR middels een presentatie geïnformeerd over het gemaakte verbeterplan met betrekking tot Begrijpend lezen. In de komende periode zullen Nadia en Irene de MR op de hoogte houden van de stappen die worden gezet wat betreffende de uitvoering van het verbeterplan. Het volgende MR overleg staat gepland op maandag 29 februari a.s. Tijdens dit overleg zal o.a. de schoolbegroting op de agenda staan. Heb je vragen of suggesties? Mail de MR of spreek één van de leden aan! Onderwijskwaliteit: Begrijpend Lezen Tijdens de studiedag van vorige week donderdag hebben we gezamenlijk met het team gekeken naar de Opbrengsten. Wat betekent dat nu? U weet dat de Cito-toetsen zijn afgenomen. Door deze toetsen kunnen we een inschatting maken van de ontwikkeling van ieder kind. De toetsen worden namelijk door alle kinderen in Nederland gemaakt en zo kunnen we vergelijken. Zo simpel? Nou, dat ook weer niet! Een kind kan even niet lekker in zijn vel zitten of er is iets anders aan de hand waardoor de toets anders is gemaakt dan anders. Het blijft een momentopname. Dat bekijken we gezamenlijk met alle leerkrachten. Hoe doen de kinderen het? Hoe komt dat? Welke conclusie kunnen we trekken? Moeten we er iets mee? Wat wordt dan het plan van aanpak? Hoe doet de hele groep het? Zo komen we gezamenlijk tot een goede begeleiding, schoolbreed gedragen, van onze leerlingen. s Middags hebben expliciet naar de opbrengsten van Begrijpend Lezen gekeken. We hebben het gehad over omgaan met verschillen en het effectief laten inprenten van woorden. Oftewel: hoe leer ik kinderen spelling aan? Voorafgaand aan deze dag zijn taalspecialist de heer Cees Hereijgens en juf Nadia in alle groepen naar een les Begrijpend Lezen gaan kijken. Tijdens de studiedag zijn de bevindingen geëvalueerd en hebben we nieuwe afspraken gemaakt om onze lessen keer op keer een stukje beter te maken! Aanwezigheid directeur/juf Nadia (onder voorbehoud) Maandag, 22 februari Voorjaarsvakantie scholen Midden Dinsdag, 23 februari WH Gehele dag u.: Kanjerles geven aan onderbouw Woensdag, 24 februari Donderdag, 25 februari Voorjaarsvakantie scholen Midden Voorjaarsvakantie scholen Midden Vrijdag, 26 februari WH Gehele dag u.: Beleidsgroep VVE Hank u.: Teamvergadering

6 Maandag, 29 februari BVS Gehele dag u.: IBLA u.: Overleg tussen IBLA en CJG u.: Beleidsgroep VVE Werkendam Dinsdag, 1 maart WH Gehele dag Woensdag, 2 maart BVS Gehele dag Avond u.: Informatieavond Week van de Lentekriebels Donderdag, 3 maart BVS Gehele dag u.: Studiemiddag Woordenschat Vrijdag, 4 maart WH Gehele dag u.: Studiedag Opbrengsten en ICT-ontwikkelingen Maandag, 7 maart BVS Gehele dag u.: Kennismakingsbezoek Roel van Hoogendoorn (nieuwe Algemeen Directeur) u.: Teamvergadering Dinsdag, 8 maart BVS Gehele dag u.: MT-overleg u.: Interview conceptueel bouwen Avond u.: Informatieavond ouders gr. 3/4 Woensdag, 9 maart WH Gehele dag u.: Bezoek school ivm onderwijsconcept Wilgenhoek Donderdag, 10 maart BVS Gehele dag u.: Actie Lilianefonds Wij trekken aan de bel. WH Avond u.: Vrouwenfeest Vluchtelingenwerk Vrijdag, 11 maart WH Gehele dag u.: Kennismakingsbezoek Roel van Hoogendoorn (nieuwe Algemeen Directeur) u.: Voorbereiding workshop studiedag u.: Teamvergadering Maandag, 14 maart WH Gehele dag Dinsdag, 15 maart WH Gehele dag u.: Rondleiding nieuwe ouders Woensdag, 16 maart BVS Gehele dag Donderdag, 17 maart BVS Gehele dag Klassenbezoeken samen met Cees Hereijgens ivm Begrijpend Lezen Omgaan met verschillen Vrijdag, 18 maart BVS Gehele dag Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten? Stuurt u dan even een mail naar info@obsverschoor.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk. e-mail: info@obsverschoor.nl Nieuwsbrief obs Verschoorschool 08 januari 2016. Gelukkig Nieuwjaar!

Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk. e-mail: info@obsverschoor.nl Nieuwsbrief obs Verschoorschool 08 januari 2016. Gelukkig Nieuwjaar! Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 08 januari 2016 Agenda 11/01: Informatieavond VO 22/01: Open

Nadere informatie

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk.   Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016 Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief obs Verschoorschool 23 september 2016 Agenda Week 39 (26/9-30/9): LLO-gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2016

NIEUWSBRIEF MAART 2016 NIEUWSBRIEF MAART 2016 OVERZICHT Algemeen Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot Afgelopen weken heeft voor ons vooral in het teken van de resultaten van de kinderen

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Personeel Dinsdag heeft groep 2 afscheid genomen van juf Naomi. We danken haar voor de lessen die ze gegeven heeft in groep 2. We

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017

Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017 Jaargang 1, nieuwsbrief 5 8 februari 2017 Agenda Datum Activiteit 9 februari Informatieavond units 19.30u 20.30u Vanaf 19.15u koffie 13 en 14 tienminutengesprekken februari 13 febr. Gastles GGD 16 febr.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weeknieuws nr.32 24 april 2015

Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Data 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Inloop bij schoolarts Lydia Blaauw (kantoor directie)

Inloop bij schoolarts Lydia Blaauw (kantoor directie) Nieuwsbrief nummer: 6 28 maart 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 2 Van de directie Alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn goed gestart in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / AGENDA (ALGEMEEN)

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / AGENDA (ALGEMEEN) NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 21 januari wilgen knotten groep 7-8 (onder schooltijd) 16 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk. E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016

Jan van Arkelstraat CW Sleeuwijk.   E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016 Jan van Arkelstraat 39 4254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: info@obsverschoor.nl Burg. Verschoor School E X T R A N I E U W S B U L L E T I N 25 augustus 2016 Geachte ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3

Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Nieuwsbrief Dinsdag 20 september 2016 Nr. 3 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Woensdag 21 september Informatiemiddag 14.30 uur of -avond 18.00 uur groepen 4,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 39 e jaargang nr. 23 Staking 15 maart Vrijdag 15 maart is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag door de Algemene Onderwijs Bond (AOB). Het betreft

Nadere informatie