WEEKNIEUWS maandag 4 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKNIEUWS maandag 4 april 2016"

Transcriptie

1 WEEKNIEUWS maandag 4 april 2016 Uit de jaarkalender: Di. 29 maart t/m vrij. 8 april Huiswerkweken groepen 8 Do. 7 april Schriftelijk verkeersexamen groepen 7 Do. 14 april Praktisch verkeersexamen groepen 7 Vrij. 15 april Voorstelling groepen 5 Di. 19, woe. 20 en do. 21 april Eindtoets groepen 8 Woe. 20 april Start entreetoets groepen 7 Do. 21 april Speelgoeddag kleuters Vrij. 22 april Koningsdagspelen Vrij. 22 en za. 23 april Oud papier inzameling Ma. 25 april t/m vrij. 6 mei Vakantie, leerlingen vrij Vandaag: Start Bijengroep: een nieuwe kleutergroep: En dat wordt niet zomaar een nieuwe kleutergroep! Het wordt een groep voor al onze groep-2 kinderen. Via een rooster (zodanig dat alle groep-2 kinderen mee doen) zal elke dag een aantal van deze leerlingen les krijgen in deze nieuwe groep. Ze zullen spelend en lerend worden uitgedaagd en begeleid. Ze worden zo extra goed voorbereid voor hun start in groep 3. Met juf Marijke van Es hebben we op de maandag en dinsdag in de Bijengroep een vertrouwd gezicht en juf Thecla Vahsen komt ons team op de woensdag, donderdag en vrijdag in de Bijengroep versterken. Een hartelijk welkom aan juf Thecla en wij wensen beide juffen en de groep-2- leerlingen veel leerplezier en succes in de Bijengroep! Schriftelijk verkeersexamen groepen 7: Aanstaande woensdag zullen de leerlingen van de groepen 7 het schriftelijk verkeersexamen maken. Wij wensen hen veel succes. COMMISSIES: Schoolvoetbaltoernooi: Jongens 5/6 team 2 poulewinnaar: Mike, Aleks, Brad, Kai, Maarten, Sem en Evan zijn trots op het behaalde resultaat! De beker heeft een mooie plaats gekregen in de prijzenkast.

2 Schoolvoetbaltoernooi vervolg: Ook de jongens uit groep 5A hebben met veel plezier en enthousiasme gespeeld. Hierbij een foto van team 1: Eren, Soner, Brent, Ramon, Boaz, Saitcan en Hüseyin: Ouderraad (OR): De Ouderraad is blij met twee nieuwe leden! Voor meer informatie over de Ouderraad: zie de link op onze website. Hierbij stellen de nieuwe leden zich aan u voor: Hallo, Ik ben Dennis Keizer, de vader van Anna (3A) en Julie ( Berengroep). Sinds het geweldige circus van afgelopen september speelde ik met de gedachten me eens wat vaker in te zetten voor de kinderen op school. Na de voorstelling van Anna raakte ik aan de praat met Fleur over de Ouderraad. En nu stel ik me aan jullie voor, als kersvers lid van de Ouderraad. Afgelopen twee jaar heb ik zo af en toe een steentje bijgedragen om het mijn dochters zoveel mogelijk naar hun zin te maken op school. "Papa, kom je alsjeblieft helpen?" "Want ik vind het zo leuk als je ook meegaat in de bus". En dan is het geweldig om die enthousiaste hoofdjes te zien als je "Ja, ik ga mee" zegt. Waarom dan ook in de Ouderraad? Omdat ik zelf wel structureel iets meer wil bijdragen dan zo af en toe een activiteit. In mijn dagelijks werk ben ik project- en programma manager bij een Amerikaans softwarebedrijf. Vanuit mijn werkervaring vind ik het leuk me ook eens in heel ander werkveld in te spannen. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme veel ouders kan bewegen zich op één of andere manier in te zetten. Laten we er samen een leuke schooltijd voor onze kinderen van maken. Met vriendelijke groet, Dennis. Mijn naam is Joep Slijpen Ik ben 38 jaar en getrouwd met Lotte. Samen hebben we 3 kinderen. Tijmen (8 jaar) zit in groep 5B, Lieve (6 jaar) zit in groep 3A en Nore (3 jaar) gaat in januari naar de peutergroep. In het dagelijkse leven ben ik piloot bij Transavia. De afgelopen jaren heb ik geprobeerd zoveel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren bij de diverse activiteiten die door de school georganiseerd werden. Ik ben recentelijk lid geworden van de OR en ik hoop op die manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het nog leuker/beter maken van onze school! (zowel voor de kinderen als voor de ouders).

3 Flyer cultuur en sportaanbod: Als bijlage vindt u het ABC-aanbod op het gebied van kunst en cultuur voor de tweede helft van het schooljaar. Een aanbod voor de kinderen vanaf de groepen 3. Van harte aanbevolen! Foto: Leerlingen uit de Olifantengroep bezig met planten voor de moestuintjes: Bijlage: Oudernieuwsbrief Logopedie Voorinschrijving bouwdorp Nieuwland augustus 2016 Flyer Cultuur- en sportaanbod ABC Nieuwland Het team van De Border wenst u een fijne week.

4

5 Logopedie behandeling starten zonder verwijzing van huisarts: Directe Toegankelijkheid Logopedie: DTL! Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL) blijkt bij weinig ouders nog bekend. Het betekent dat uw kind (en u) de logopedist in uw school direct kunnen raadplegen voor zorg. Alle logopedisten van "Logopediepraktijken Amersfoort" zijn Direct Toegankelijk Gecertificeerd. Dit houdt in dat zij een training hebben gevolgd die de logopedist in staat stelt, volgens vast protocol te bepalen, wie logopedische indicatie heeft en wie niet. Dit betekent dat leerkrachten zonder tussenkomst van de huisarts kinderen kunnen doorverwijzen. DTL kost leerkrachten, huisartsen en ouders de minste energie. Met het wegbezuinigen van screeningen door de gemeente is DTL een passende oplossing erkend door zorgverzekeraars en beroepsgroep. Mocht uw kind bij de enkele zorgverzekeraar verzekerd zijn die geen DTL vergoed in het pakket heeft zitten dan kunt u samen met uw logopedist alsnog een verwijzing aanvragen bij de huisarts. De leerkracht heeft mij geadviseerd logopedie op te starten, wat moet ik doen? 1. De leerkracht geeft, met uw toestemming, de gegevens van u en uw kind (naam, geboortedatum, korte omschrijving van de klacht) door aan de logopedist. 2. De logopedist belt u binnen 1 werkdag om met u een eerste afspraak te maken. Tijdens dit gesprek vraagt de logopedist naar uw zorgverzekeraar om te bepalen of middels directe toegankelijkheid logopedie kunt starten of dat er toch een verwijsbrief nodig is. OF 1. U ontvangt van de leerkracht het telefoonnummer van de logopediepraktijk. 2. U belt met de logopedist om een eerste afspraak in te plannen. De logopedist vraagt u naar uw zorgverzekeraar om te bepalen of u middels directe toegankelijkheid logopedie kunt starten of dat er toch een verwijsbrief nodig is. U hoeft dus niet meer naar de huisarts als u logopedie wilt starten. DTL wordt door zorgverzekeraars vergoed evenals het behandeltraject dat volgt. Mocht uw zorgverzekeraar dit niet doen, dan zullen wij u uiteraard tijdig daarvan op de hoogte stellen en u begeleiden tot u de zorg wel 100% vergoed krijgt. Bij aanmelding wordt met u binnen 1 werkdag de eerste afspraak gemaakt. De praktijk kent geen wachtlijst. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor De logopedische behandeling wordt volledig vergoed vanuit de basiszorg die alleen voor volwassenen de wettelijke eigen bijdrage kent. Voor meer informatie, vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij uw DTL-gecertificeerd logopedist Jojanneke Last, tel: of kijk op Binnen 24 uur wordt u teruggebeld en wordt een eerste afspraak met u ingepland

6 Sportieve en Creatieve naschoolse lessen voor kinderen vervolg aanbod voor 2016 Lees duidelijk waar de aanmelding heen moet en zonder alle gevraagde gegevens wordt de inschrijving niet verwerkt! Bouwen met Bamboe groep 4 t/m 6 Data: Dinsdag 24 en 31 mei & 7 en 14 juni 2016 Tijd: Locatie: op een van de scholen Docent: Joke Prijs: 1,- voor de hele serie. Aanmelden: tot 10 mei 2016 via mariette@villavathorst.nl Bamboe is het bouwmateriaal van de toekomst. Het is goedkoop, sterk en duurzaam. Tijdens de lessen leren de kinderen over de eigenschappen van bamboe. Daarna gaan we aan de slag en ontdekken we hoe je constructies kunt maken van bamboe zoals driehoeken, vierkanten en sterren. Zo vormen de kinderen van eenvoudige bamboe stokjes driedimensionale werken en ingewikkelde constructies. Bouw maar mee en maak je eigen voertuig, gebouw of toren. In de laatste les stellen we de werkstukken tentoon en mag je jouw werkstuk mee naar huis nemen. Alleen voor sportieve meiden! Groep 3/4/5 Data; Maandag 11, 18,25 april en 9, 23 en 30 mei 2016 Tijd: uur Locatie: ASC Nieuwland. Docent: Bas & Jelte Prijs: 1,- voor de hele serie. Aanmelden: zsm via jeltebak@hotmail.com Tijdens deze sportlessen komen er allerlei leuke sporten aan bod. Voetbal, hockey, trefbal, slagbal, volleybal, je kan het zo gek niet verzinnen. Deze activiteit is alleen voor meiden en dus een leuke plek waar je met al je vriendinnen kan komen sporten. Alleen voor sportieve jongens! Groep 6/7/8 Data: Vrijdag 15, 22, 29 april, 13,20, 27 mei en 3 juni 2016 Tijd: uur Locatie: ACS Nieuwland. Docent: Bas & Jelte Prijs: 1 voor de hele cursus. Aanmelden: zsm via jeltebak@hotmail.com Lijkt het je leuk om elke week met je vriendjes iets nieuw te doen? Wil je wat doen aan je kracht, snelheid of conditie? Dan zijn deze super stoere sportlessen iets voor jou! Op de vrijdagmiddag worden deze sportlessen gegeven door een hele enthousiaste leraar die jullie kennis laat maken met deze sportlessen. Durf jij het aan? Geef je dan snel op! Judo! Groep 3 /4 Data: Maandag 18 april, 9, 23,30 mei en 6 en 13 juni 2016.Tijd: uur Locatie: Sportinstituut Hoogland, Kosmonaut 8E. Docent: Bas van Empelen Prijs: 1 voor de hele cursus. Aanmelden: zsm via mariette@villavathorst.nl. Lijkt het je leuk kennis te maken met judo? Geef je dan snel op om kennis te maken met de eerste basisvaardigheden. Noot; De lessen vinden plaats op een tijdstip dat helaas niet alle drie de scholen kunnen deelnemen. We realiseren ons dit maar hebben toch voor dit aanbod gekozen en hopen op een volgende samenwerking een ander tijdstip te kunnen aanbieden.

7 GEZOCHT!! GOUDEN TIP?! Gezamenlijk avond voor en door ouders Dit jaar gaan we als drie scholen samen, een ouderavond of andere activiteit organiseren voor met een thema wat u als ouder(s) kiest. Graag komen we in contact met ouders die het leuk lijken om dit op te zetten met een eigen budget en ondersteuning vanuit ABC Nieuwland. Meld je aan bij mariette@villavathorst.nl. WOENSDAGMIDDAG ACTIVITEITEN Kinderen uit de wijk hebben aangegeven dat ze graag een leuke activiteit of bezigheid op de woensdagmiddagen in de wijk willen. Ben jij als ouder vrij en heb je een leuk idee, beroep of ander talent om deze middag in te vullen? Mail dan naar mariette@villavathorst.nl. Er is een vergoeding beschikbaar. (WIJKCENTRUM) DE BOERDERIJ Goed nieuws! Velen wisten het misschien al maar (Wijkcentrum) de Boerderij krijgt weer een functie in de wijk. Recent spraken wij als ABC met de initiatiefnemers. Wisten jullie dat er al een online platform is: Hierop kun je informatie vinden over de wijk en zelf ook een profiel aanmaken. ABC Nieuwland gaat op deze site ook een profiel krijgen. SPORT EN BEWEEGKAMP Op 18, 19 en 20 juli 2016 vind het tweede Sport en Beweegkamp plaats voor leerlingen van groep 6 t/m 8 die niet op zomervakantie gaan. Het wordt weer een leuk programma, wil je meer informatie of je kind vast aanmelden? Mail dan naar: jeltebak@hotmail.com. SPORTBATTLE GROEP 8 Hij komt er weer aan! De sportbattle! Dit jaar tussen de groepen 8 van de drie scholen. De leerlingenraad denkt mee over de invulling samen met Jelte en Bas van Xportliever. Binnenkort meer nieuws via de scholen. jij doet toch ook mee? Je kunt je inschrijven voor activiteiten door een mail te sturen naar Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, , school, groep en de activiteit waarvoor je je wilt inschrijven. We verdelen de activiteiten onder de leerlingen van de verschillende organisaties dus vermeld goed al je gegevens! Je krijgt een bevestigings- bij inschrijving enkele dagen voor de startdatum een aparte mail met de bevestiging of je geplaatst bent voor de lessen en eventueel aanvullende info. We willen benadrukken dat na plaatsing, deelname niet vrijblijvend is. Voor onze meeste activiteiten hebben we een wachtlijst. Daarmee dupeer je een ander kind wat wel graag mee had willen doen. We wensen je veel sportief en creatief plezier!

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 Welkom: In de Berengroep heten wij Amin welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Woe.27 januari Studiedag, kinderen hele dag

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 Uit de jaarkalender: Woe. 5 oktober Ma. 9 oktober Di. 10 oktober Vrij. 13 oktober Vrij. 13 oktober Ma. 16 t/m vrij. 20 oktober Start kinderboekenweek Studiemiddag,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 Uit de jaarkalender: Ma. 21 t/m do. 24 november Voortgangsgesprekken gr. 1 t/m 7 Ma. 5 december Do. avond 22 december Vrij. 23 december Vrij. mi 23 december (vanaf 12.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum

NIEUWSBRIEF FEBRUARI. Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum NIEUWSBRIEF FEBRUARI Nr. februari 2017 I In dit nummer o.a.: Oplosbus Muziek Nieuwe Leerlingen OPA Voorbereidingen Lustrum I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 1 februari 2016

WEEKNIEUWS maandag 1 februari 2016 WEEKNIEUWS maandag 1 februari 2016 Welkom: In de Olifantengroep heten wij Lena welkom en in de Berengroep Roan. Wij wensen hen een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 1 t/m do. 4

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur

(Pannenkoeken eten op school) Knopengein s Got Talent uur uur Maandag 21-01-2019 20e jaargang nr. 14 Agenda Maandag 21 januari Ouderraad Maandag 4 februari Kennismaking nieuwe bestuurder 8.00 9.30 MR Donderdag 7 februari 1 e Rapport Maandag 11 februari Inschrijven

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop Tel:

Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop Tel: Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop Tel: 0546-644053 WOORD VOORAF Door middel van deze kalender willen wij u informatie verschaffen over De Linde. Wij hopen dat u zich op deze wijze een beeld kunt vormen

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief staat weer heel veel informatie. Let u vooral op de uitnodiging voor 21 april! Van harte aanbevolen!!

In deze nieuwsbrief staat weer heel veel informatie. Let u vooral op de uitnodiging voor 21 april! Van harte aanbevolen!! Nieuws brief 1 april 2016 Voorjaar! En zo is het alweer april! Het schooljaar gaat snel. Voor je het weet zijn we alweer toe aan het schooljaar 2016-2017. De formatie voor het volgend jaar is in grote

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Passend Onderwijs Toekomst Werken zonder stekker Prikkelarme kermis Rapport Bericht van de MR Kalender juni Kalender juli SBO De Brug Wist u dat???? Uw kind het strookje voor

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 Uit de jaarkalender: Vrij. 4 en za. 5 september Oud papierinzameling In de week van 7 en 14 september Startgesprekken Vrij. 25 september Circus Tadaa! i.v.m. 20 jarig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda:

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda: Basisschool Petrus Canisius Vekenweg 4 Petrus Canisius Een school waar muziek in zit. 1663 BA De Weere Tel. 0229-581335 directie.petruscanisius@skowestfriesland.nl www.skowf.nl/site/petruscanisius/ nummer

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 Welkom: In de Olifantengroep heten wij Danté welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Do. 14 februari Keuzemiddag groep 5 en

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie