18-22 april Voetbal jongens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "18-22 april 2016. Voetbal jongens"

Transcriptie

1 18-22 april 2016 Voetbal jongens Voetbal jongens Ontzettend trots zijn we op ons jongensteam! De mannen hebben 3 wedstrijden gespeeld, ze zijn 3 e geworden in de poule. Koningsspelen Koningsspelen Vrijdag zijn de koningsspelen. Alle groepen beginnen gewoon om half 9 en zijn uit om kwart over 1. Vindt u het leuk om te komen kijken, van harte welkom. Groep 1-4 is op school en groep 5-8 op het veldje aan de Geer. Voor eten en drinken en de lunch wordt gezorgd! Mocht het weer anders zijn dan we hopen zou het kunnen zijn dan groep 5-8 in het Brandpunt zal zijn. Schoonmaak Schoonmaak In de meivakantie zullen de vloeren van alle lokalen in de was worden gezet. De grote schoonmaak met ouders is op 4,5 en 7 juli Hopelijk zet u dat vast in uw agenda.

2 Het zou fijn zijn als alle kinderen van groep 3-8 een big shopper met een naamkaartje aan het hengsel mee naar school nemen deze week. We gaan dan donderdagmiddag de spullen vast in de tassen doen. Na de vakantie kunnen we dan alles weer gemakkelijk pakken. Bedankt! Bedankt! Bedankt voor het inzamelen van de kleding, het heeft het mooie bedrag van 60 euro opgeleverd. Spaaracties Spaart u mee? U heeft vast weer van alle opgeruimd in de vakantie of misschien gaat u dat nog doen nu de kinderen weer naar school zijn. We willen u graag wijzen op de spullen die we sparen. U vindt ze hieronder. Uiteraard sparen we nog steeds: - Frituurvet ( dagelijks in te leveren) - Oude kleding (kleding kunt u elke dag op school afgeven of bij de deur zetten) - Oude elektrische apparaten (elektrische apparaten kunt u elke dag op school afgeven) - Postzegels (postzegels kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten) - Bouterbonnen (Bouterbonnen kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten) - Cartridges (cartridges kunt u elke dag op school inleveren bij de leerkrachten of in de doos bij de kleutergymzaal) - Batterijen (in de ton bij groep 7-8) - DE punten (bij de leerkrachten) - Lege balpennen - Knuffels (gaan mee met de schoenendozen, naar de landen waar de dozen worden uitgedeeld, de rest van het jaar kunt u ze inleveren bij Margriet de Vos of op school.) - Spullen voor in de bieb, zie elders in dit Fundamoment! - Bieb op school Bieb op school Achter de schermen wordt er hard gewerkt en we hadden gehoopt al lang open te zijn Door een technisch probleem gaat dat waarschijnlijk niet lukken excuses! Lezen! Lezen Ook deze week weer een stukje over lezen in ons Fundamoment. Deze keer een aantal voordelen van lezen! Dit geldt voor uw kind, maar ook voor u zelf! En zien lezen doet lezen!

3 Gevonden voorwerpen Gevonden voorwerpen

4 Om de berg met bak met gevonden voorwerpen zo leeg mogelijk te houden, willen we u vragen of u zoveel mogelijk spullen van uw kind wilt voorzien van hun naam. Alvast bedankt! Deze week zijn er onderstaande gevonden voorwerpen: Agenda Vanaf 4 april 2016 Lessen Wonderlijk gemaakt april 2016 Eindcito groep 8 Vrijdag 22 april 2016 Koningsspelen, groep 1-8 is om uur uit 4,5,7 juni 2016 Schoonschoonmaak vanaf 19 uur De berichten met een geel kopje hebben al eerder in ons Fundamoment gestaan, maar zijn nog steeds van belang. Wonderlijk gemaakt Binnenkort gaan we weer aan de slag met de lessen van Wonderlijk gemaakt. Het duurt nog een aantal weken, maar wellicht vindt u het fijn om vooraf de ouderbrochure te ontvangen. Het is dezelfde brochure als de vorige jaren. Heeft u hem nog niet of bent u hem kwijt, laat het gerust weten, dan zorgen we dat u er een krijgt. Stuurt u een mailtje naar directie@hetfundamentnieuwland.nl Collegiale consultaties Collegiale consultaties OP school doen we als leerkrachten regelmatig collegiale consultaties. Dat wil zeggen dat we tijdens de les bij een andere collega in de klas kijken. We willen op deze manier van elkaar leren en de doorgaande lijn van ons onderwijs bewaken. De komende weken staan er verschillende collegiale consultaties gepland. Af en toe staat er dan een half uurtje een andere leerkracht voor de groep. Nog steeds gezocht! Bieb Bieb Voor de inrichting van onze Bieb zijn we op dit moment nog op zoek naar een aantal spullen. Wellicht staan ze bij u klaar om weg te gooien Mocht u iets voor ons hebben we houden ons aanbevolen. Het is geen ramp of iets vies / kaal / oud o.i.d. dergelijks is. We zijn een afvalvrije en milieubewuste school! We houden van hergebruik en pimpen de spullen graag! - Zitzakken - Kruidenrekjes (zie foto)

5 - Kisten (zie foto) - Boekenbak (zie foto) - Stuk kunstgras als tafelkleedje of vloerkleedje - Mocht u andere spullen hebben, misschien een leuk ( boeken) kastje houden we ons ook aanbevolen! Wat leren we deze week? Hieronder vindt u de een aantal belangrijke onderdelen van de lessen van de komende week. We hopen dat u het zinnig vindt om te lezen. Mocht u iets missen, vinden we het fijn als u het aangeeft! Groep Bijbelverhalen/lied De rijke jongen (Mar. 10:17-27) Wie gaf het meest? (Mar. 12:41-44) Een muntje kwijt (Luc. 15:8-10) Lied: Zoek eerst het koninkrijk van God Rekenen: We leren dat we in en voor de spiegel evenveel vlinders zien en hoeveel vlinders dit samen zijn We leren vergelijken wie de meeste schatten heeft geroofd We leren wegen met kilo s Taal: Letter van de week: j van jonkvrouw (spreekt uit als: juh ) Het thema waar we over werken is: Ridders & Jonkvrouwen Groep 2 leest voor aan groep 8. Groep 8 leest interactief voor aan groep 1. We gaan hakken en plakken (r-i-d-d-e-r > ridder) met Koekeloere.

6 We luisteren hoeveel woorden er in een zin zitten Bijzonderheden: Maandag krijgen de kinderen vast spelletjes mee voor de schoonmaak, wilt u deze DINSDAG na de vakantie weer mee terug geven? Dinsdag is juf Joëlle afwezig, juf Janita is er. We zoeken nog een ouder die komt helpen bij de koningsspelen Na de vakantie gaan we door met Wonderlijk gemaakt Bijbelverhaal/lied - De rijke jongeman. Marcus 10: Wie gaf het meest? Marcus 12: Het gevonden muntje. Lucas 15:8-10 Groep 3-4 Groep 3 Rekenen - We leren voorwerpen te vergelijken op gewicht. - We leren de voorwerpen te wegen met een balans. - De kinderen leren de waarde van alle euro munten en biljetten. En leren hiermee betalen. Taal - De kinderen leren woorden te schrijven met een kleefletter. worm, hark, helm. Je hoort tussen de twee medeklinkers een u, maar schrijft deze niet! - De kinderen leren woorden te lezen met een dubbele medeklinker. takken, bellen, zwemmen enz. - Tip: Laat u uw kind ook eens de woorden van het VLL woordblad opschrijven!? Dit is een goede oefenen! Groep 4 - Geldbedragen schatten! - We leren geldbedragen afronden. - Klokkijken met minuten op de 5 minuten af. vijf over half zes, vijf voor zeven enz. Digitaal en analoog. Taal/spelling - Wij herhalen met taal alles wat we de afgelopen weken hebben geleerd. De kinderen hebben donderdag een toets! - We leren woorden met een lange klank aan het einde van de klankgroep. Hoor je aan het einde van een klankgroep een lange aa,ee,oo of uu, dan schrijf je maar één a,e,o of u. Bijzonderheden - Klassendienst: Silas, Nina, Antony, Tigo

7 - We hebben vrijdag de Koningsspelen! Daarna hebben de kinderen een welverdiende vakantie! Fijne vakantie toegewenst! Denkt u er aan om af en toe wel met de kinderen te lezen en dat groep 4 de tafels blijft oefenen!? -!!!!! De kinderen hebben een leesbingo voor thuis meegekregen! Wilt u in de gaten houden of ze dit ook (eerlijk) doen?! Als ze alle vakjes vol hebben en ze nemen het blad met een handtekening van u mee, verdienen ze een lolly! Bijbelverhalen/Psalm - 5 wijze en dwaze meisjes (Matteüs 25:1-13) - Het antwoord (Johannes 11: 1-44) - Jezus vertelt over bidden (Lucas 11: 1-13) - Psalm 85:3 Groep 5-6 Groep 5 Rekenen - Optellen en aftrekken met behulp van splitsen - Vermenigvuldigen van twee tienvouden - Vermenigvuldigen met een rond getal Spelling - We herhalen de regels van de stam, dertig en heerlijk in voorbereiding op het grote dictee van donderdag Groep 6 Rekenen - Breuken plaatsen op de getallenlijn - Een breuk aanvullen tot 1 - Bij een breuk gelijkwaardige breuken noemen Spelling - We herhalen het vormen van de persoonsvorm in de verleden tijd en de regel van gladheid in voorbereiding op het grote dictee van donderdag. Bijzonderheden - Klassendienst deze week: Arend, Endry, Floran en Joanne - Deze sleutelhanger is door Janouk gemaakt met crea! Heel mooi gelukt! Binnenkort meer foto s van andere werkstukjes! - Op dinsdagmiddag 19 april hebben Coert en Endry hun spreekbeurt - Op donderdagmorgen 21 april heeft groep 5 en 6 het grote dictee van spelling blok 6 - Deze week behandelen we les 2 van groep 6 met Wonderlijk gemaakt - De psalm wordt donderdag overhoord. We merken dat de psalm lang niet door iedereen geleerd wordt. We willen er op wijzen dat dat wel de bedoeling is! - Vrijdagmorgen 22 april hebben we de Koningsspelen op school, daarna hebben de kinderen 2 weken vakantie. Geniet ervan!

8 Groep 7-8 Bijbelverhalen/Psalm - Arme rijke man, rijke arme Lazarus (Lucas 16: 19-31) - Rijk en toch arm (Lucas 18: 18-30) - De zilverstukken (Lucas 19: 11-27) - Psalm 138: 4 Groep 7 rekenen: - oefenboekje Entree-toets spelling: - oefenen werkwoordspelling Groep 8 rekenen: - CITO spelling: - CITO Bijzonderheden: - De klassendienst van deze week: Ilse, Justin, Dianne, Enrique

9 - Dinsdag 19 april wordt les 3 van Wonderlijk Gemaakt behandeld. - Groep 8 heeft dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend de Eindtoets van Cito! - Omdat juf Elles en juf Mariska Mathilde bij groep 8 zijn als zij de Eindtoets maken, heeft groep 7 dinsdagochtend juf Martine, woensdagochtend juf Anja en donderdagochtend juf Margret. - Vrijdag 22 april zijn de Koningsspelen op het veldje aan de Geer. We starten op school. - Na de meivakantie gaan we door met de lessen van Wonderlijk gemaakt. Groep 7 heeft meegedaan met het lesprogramma Testlab. Hierbij deden de kinderen allerlei proefjes. Ze ontdekten bijvoorbeeld dat in grapefruitsap de meeste vitamine C zit en dat zout water onttrekt uit komkommer en banaan. Groep 7/8 heeft afgelopen donderdag in Meerkerk meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. Vrijdag kregen alle kinderen hun verkeersdiploma!

10 Vriendelijke groet, M.M. van Vugt-Kool (directeur) Het Fundament Verduinstraat JZ Nieuwland

4-8 april 2016. Juffendag

4-8 april 2016. Juffendag 4-8 april 2016 Juffendag Juffendag Wat een onvergetelijke juffendag! We hebben genoten met z n allen. Allereerst werden de juffen toegezongen en werden we verwend met prachtige cadeaus en lekkere snoepjes!

Nadere informatie

9-13 mei 2016. Koningsspelen

9-13 mei 2016. Koningsspelen 9-13 mei 2016 Koningsspelen Koningsspelen Voor de meivakantie hebben we heerlijk kunnen genieten van de Koningsspelen. En wat was er weer ontzettend veel hulp van ouders! Iedereen hartelijk dank voor de

Nadere informatie

24-28 september Schoolontwikkelingen

24-28 september Schoolontwikkelingen 24-28 september 2018 Schoolontwikkelingen Afgelopen woensdag hebben we een interessante studiedag gehad. De eerste klassen hebben al gewerkt volgens de VTS methode en ook de lessen met de Beebot en Ozobot

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

5-9 november Dankdag

5-9 november Dankdag 5-9 november 2018 Dankdag Dankdag Op woensdag 7 november 2018 is het dankdag. Dit jaar is het thema Alles geef ik U Het Bijbelgedeelte wat erbij hoort is Markus 12: 41 44. Op dinsdag 6 november hoopt dominee

Nadere informatie

8-12 oktober Juffendag en dierendag

8-12 oktober Juffendag en dierendag 8-12 oktober 2018 Juffendag en dierendag Juffendag Wat hebben we genoten van de juffendag! Iedereen hartelijk dank voor de hulp! En wat fijn dat er genoeg ouders waren die de kinderen naar de kinderboerderij

Nadere informatie

9-16 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud

9-16 februari 2015. Nieuwsflits met nieuwe inhoud 9-16 februari 2015 Nieuwsflits met nieuwe inhoud Samen bouwen in Vertrouwen Wat leuk dat zoveel mensen een leuke naam hebben bedacht voor deze Weekflits. Deze week gaan we een keuze maken en in de volgende

Nadere informatie

17-21 september 2018

17-21 september 2018 17-21 september 2018 Schoolontwikkelingen Schoolontwikkelingen Woensdag hebben we als team een studiedag. We gaan ons bezig houden met een aantal dingen. We krijgen een presentatie over VTS ( visual thinking

Nadere informatie

14-18 september 2015. In de krant!

14-18 september 2015. In de krant! 14-18 september 2015 In de krant! In de krant! Groep 7/8 mocht afgelopen woensdag aanwezig zijn bij de officiële opening van de Zijlkade. Hieronder een aantal foto s. http://www.hetkontakt.nl/leerdam/nieuws/ingebruikname-fietspad-nieuwe-zijlkade-in-nieuwland

Nadere informatie

23-27 maart 15. Ouderenquête

23-27 maart 15. Ouderenquête 23-27 maart 15 Ouderenquête Ouderenquête Deze week komt de uitslag van de ouderenquête op de site. We vinden het fijn dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen. In de personeelsvergadering

Nadere informatie

23-27 mei Fundabieb is geopend!

23-27 mei Fundabieb is geopend! 23-27 mei 2016 Fundabieb is geopend! Fundabieb is geopend! Op vrijdag 20 mei is onze Bieb op school school geopend. De bieb heet: De Fundabieb. Debora, Joanne, Thirza, Naïn en Tamara hadden allemaal deze

Nadere informatie

30 mei 3 juni Openingstijden Fundabieb

30 mei 3 juni Openingstijden Fundabieb 30 mei 3 juni 2016 Openingstijden Fundabieb Openingstijden Fundabieb Vorige week maandag is de Fundabieb voor het eerst open geweest. Veel kinderen zijn al boeken komen lenen! Super! De openingstijden

Nadere informatie

5-9 september Studiedag. Informatieavonden

5-9 september Studiedag. Informatieavonden 5-9 september 2016 Studiedag Studiedag Vorige week dinsdag hebben we een drukke studiedag gehad. We hebben nagedacht over de rapporten en over rekenen. Het ging niet zonder slag of stoot, het internet

Nadere informatie

27-31 augustus Schoolgids en jaarplanner

27-31 augustus Schoolgids en jaarplanner 27-31 augustus 2018 Wat is het snel gegaan! De vakantie is al weer bijna om hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad. Maandag om half 9 starten we weer, de juffen zijn er helemaal klaar voor! Tot

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

12-16 november Dankdag. Schoolfruit

12-16 november Dankdag. Schoolfruit 12-16 november 2018 Dankdag Dankdag Fijn dat er zoveel mensen in de kerk waren woensdag! Mooi om stil te staan bij dankdag op deze manier! Laten we niet alleen op dankdag, maar ook de rest van het jaar

Nadere informatie

24-28 september Juffendag. Nieuw in de Fundabieb

24-28 september Juffendag. Nieuw in de Fundabieb 24-28 september 2018 Juffendag Juffendag Op 3 oktober vieren we juffendag. Eerder vierden we het op de dag van de leerkracht, maar aangezien dit op vrijdag valt en er dan geen kinderen van groep 1-2 zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

15-19 oktober Bedankt!

15-19 oktober Bedankt! 15-19 oktober 2018 Bedankt! Bedankt! Bedankt voor de zakken kleding die u heeft ingeleverd. De berg zakken was goed voor 110,20 euro! U kunt dagelijks de zakken op school blijven inleveren. Nieuw in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016

Nieuwsbrief no. 21. Vrijdag 29 januari 2016 Nieuwsbrief no. 21 Vrijdag 29 januari 2016 Agenda komende weken 8 februari Carnaval 16 februari rapport 2 mee 18 en 23 februari rapportbesprekingen 26 februari roostervrije dag 5 t/m 8 29 februari 4 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

Artis. Schooltuinen. Openbare basisschool Bijlmerdrie. We zijn trots op jullie!!

Artis. Schooltuinen. Openbare basisschool Bijlmerdrie. We zijn trots op jullie!! Openbare basisschool Bijlmerdrie 3 Bijtjes 18 april 2016 Belangrijke data Dag Datum Activiteit Di 19-04 Grp 6 en 7 Entreecito Grp 5 zwemmen Wo 20-04 Grp 6 en 7 Entreecito Artis Het bezoek aan artis met

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 18 december: Tamara Knol uit groep 8-19

Nadere informatie

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg Wijziging datum inspectiebezoek Afgelopen infobrief stond vermeld dat het inspectiebezoek plaats zou vinden op dinsdag 28 februari en donderdag 1 maart 2012. Afgelopen week is er bericht gekomen van de

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

3-7 september Luisvrij!

3-7 september Luisvrij! 3-7 september 2018 Luisvrij! Luisvrij! Afgelopen woensdag hebben een aantal ouders de kinderen weer bekeken en er is geen enkele luis gevonden! Fijn! Ouders, hartelijk dank! Schoolontwikkelingen Schoolontwikkelingen

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr. Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Spreekavond / rapporten Kleding Letterfeest r Gezond eten Voorleesdagen t/m 4 febr. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

3-7 december Afscheid

3-7 december Afscheid 3-7 december 2018 Afscheid Afscheid Wat een bijzondere dag was het gisteren! Het was best een beetje spannend normaal wist ik altijd wat er gebeuren ging bij feestjes en dat was gisteren niet het geval!

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 15. Vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief no. 15. Vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief no. 15 Vrijdag 9 december 2016 Agenda komende periode 22 december kerstviering lesdag van 8.15 tot 14.00 uur. Vrijdag 23 december start kerstvakantie om 12.15 uur voor alle kinderen 18 januari

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W T Pleinwacht voor de komende weken:

Piet Prins Praat. Nr februari 2017 E W  T Pleinwacht voor de komende weken: Piet Prins Praat Nr. 10 13 februari 2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Pleinwacht voor de komende weken: Dinsdag 14-feb Moes Donderdag 16-feb Kloeze Korte Wobbes Vrijdag 17-feb

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie