VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie 2012-2013"

Transcriptie

1 VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie

2 Voorwoord Tijdens de schoolvakanties zorgt de vrijetijdsdienst van Kortenberg voor vakantiepret van honderden kinderen en jongeren. Zo hoeft het voor ouders helemaal geen probleem meer te zijn dat hun kinderen vakantie hebben. Ook voor de komende herfst- en winterperiode staat er weer van alles op stapel om ouders en kinderen een fijne vakantietijd te bezorgen. Ben je op zoek naar een leuk vakantieprogramma dan ben je hier aan het juiste adres. Deze vakantiewijzer is jouw ideale vakantieplanner. We hebben een paar succesactiviteiten die we graag herhalen maar er zijn ook nieuwigheden bij die je zeker eens moet uitproberen. Zo zijn er de gekende filmnamiddagen, het SPEELplein Alles Kids, de Grabbelpasactiviteiten, de familiezwemdagen, de familieschaatsdag en zoveel meer. Ook willen ook de jongeren laten proeven van nieuwe dingen. Zo is er tijdens de kerstvakantie een tweedaagse waar jongeren van het 2de, 3de en 4de leerjaar de kneepjes van het vak poppenkastspelen kunnen leren. Ook niet te vergeten dat er iedere schoolvakantie een sympathiek animatorenteam klaar staat om de kinderen een vakantie met gegarandeerd 100% plezier en 0% verveling te bezorgen. Twijfel niet te lang en schrijf je in voor één van de vele leuke activiteiten. Alvast veel lees- en kiesplezier! Ann Vannerem schepen cultuur en sport Bart Nevens schepen Jeugd Stef Ryckmans schepen Bibliotheek

3 4 Hoe inschrijven? + annulatiereglement 5 Grabbelpas Tienerwerking The A-Teens Filmnamiddag Toneelvoorstelling Kleuterhappening 15 INHOUD 6 Speelplein Alles Kids 11 Familiezwemdag 12 Cultuur in de regio A Muppet show 13 Familieschaatsdag Buitenschoolse opvang 14 Kinderhoogdag 16 Buitenschoolse opvang Dienst Vrije Tijd Activiteitenkalender 20

4 4 Hoe inschrijven? Heb je je favoriete vakantie-initiatief gevonden, maar weet je niet precies hoe je je moet inschrijven. We zetten voor jou alles op een rijtje. Volg de onderstaande stappen: - surf naar onze website - klik door op de dienst Vrije Tijd (in het groen, bovenaan links) - klik door, in de onderbalk, op vakantieaanbod - klik door, in de onderbalk, op de inschrijfformulieren - je krijgt een overzicht van al de inschrijvingsformulieren van de verschillende vakantie-initiatieven Inschrijvingsdata maandag 29 oktober - 9 u. >>> vakantie-initiatieven kerstvakantie >>> vakantie-initiatieven krokusvakantie ANNULATIEREGLEMENT Annulatiereglement voor de vakantie-initiatieven van de dienst Vrije Tijd. - Ziekte of ongeval van de deelnemer, mét doktersbriefje, wordt altijd terugbetaald, ook per dag. - Men kan kosteloos annuleren tot 4 weken voor de aanvang van het initiatief. - Indien men annuleert in de 4 weken voorafgaand aan het initiatief wordt er 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald. - Indien men annuleert in de 2 weken voorafgaand aan het initiatief wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. - Indien men niet betaald heeft voor de uiterste betaaldatum, die doorgegeven wordt bij de bevestiging van de inschrijving, vervalt de inschrijving.

5 Grabbelpas Tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie 5 Lasergames (herfstvakantie) Klaar voor een hele dag vol spanning en actie? Hier zijn de lasergames! We beginnen met onze kampen te bouwen en ploegen te maken. Daarna krijgt iedereen zijn eigen lasergeweer. Dit geweer zal je bijstaan om de vlag te veroveren, het andere team uit te schakelen of je eigen teamleden te beschermen. De hele dag lang spelen we verschillende spelen met de lasergeweren en kan je alle tactieken uitproberen. Zorg dat je er zeker bij bent. Dit is een avontuur dat je niet wil missen! Dinsdag 30 oktober van 9 tot 16 u. (voor- en nadien opvang op speelplein) GC Colomba Voor kinderen van 8-12 jaar Maximaal 24 deelnemers Technopolis (kerstvakantie) Zelf een vliegtuig aan de grond zetten, een dutje doen op een spijkerbed of fietsen op een kabel op 5 meter hoogte? Dit alles kan op donderdag 27 december, want dan gaan we een hele dag, van 9 tot 16 u., experimenteren in Technopolis te Mechelen. We vertrekken met de bus in Kortenberg om 9 u. en ze terug rond 16 u. Donderdag 27 december van 9 tot 16 u Technopolis, Mechelen Voor kinderen van 6-12 jaar Maximaal 15 deelnemers Striptekenen (kerstvakantie) Heb je altijd al je eigen strip willen tekenen of je eigen cartoonfiguur willen bedenken? Dan is de grabbelpasactiviteit tijdens de kerstvakantie iets voor jou! De jeugddienst zorgt voor een professionele lesgever, jullie zorgen dat je jouw talent in je rugzak meeneemt. Donderdag 3 januari van 9 tot 16 u GC Colomba Voor kinderen van 8 12 jaar Maximaal 15 deelnemers Workshop zo word ik DJ (krokusvakantie) Heb je altijd al achter de draaitafels van een DJ willen staan? Heb je wel al eens zin gehad om muziekplaatsjes te draaien op een fuif? Ja? Dan is dit zeker iets voor jou! We starten van nul, bouwen een fuifzaal op en leren nadien zelf om muziekjes te draaien op onze eigen fuif! Dinsdag 12 februari van 9 tot 16 u GC Colomba Voor kinderen van jaar Maximaal 10 deelnemers Meer informatie Vind je door te surfen naar door te bellen naar de Jeugddienst op het nummer of door een mailtje te sturen naar jeugddienst@kortenberg.be JEUGD 6-12 j.

6 6 Speelpleinwerking Alles Kids Tijdens de herfst- en krokusvakantie Ravotten met je leeftijdsgenoten, in het bos of op de hei, in de speeltuin of op t speelplein, in de stad, op uitstap, eigenlijk overal. Dat is speelplein! Animatoren die in de weer zijn om je leuke dagen te bezorgen, die alle spelen voorbereiden met de hoogste prioriteit. Dat is speelplein! Verveel je je soms tijdens de vakantie, zijn je duimen zotgedraaid omdat je niet weet wat te doen? Geen nood, er is speelplein Alles Kids! Prijs? 6 per kind per dag (niet-inwoner Kortenberg 8) 8 per kind per uitstapdag (niet-inwoner Kortenberg 10) Wanneer? Herfstvakantie: Van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober Krokusvakantie: Van maandag 11 februari tot en met vrijdag 15 februari. Waar? GC Colomba / Sporthal Kortenberg Meer informatie Vind je door te surfen naar door te bellen naar de Jeugddienst op het nummer of door een mailtje te sturen naar jeugddienst@kortenberg.be JEUGD 5-12 j.

7 Tienerwerking The A-Teens Tijdens de herfst- en krokusvakantie 7 De oudste leeftijdsgroep van onze speelpleinwerking: The A-Teens! Het succes van vorige zomer wordt verdergezet en we verwelkomen in onze elitegroep tieners tussen 13 en 15 jaar. We voorzien activiteiten op maat, wervelende workshops, beestige uitstappen en nog zoveel meer. Onze animatoren stellen voor iedere dag een boeiend programma op, zodat niemand zich kan vervelen. Met deze uitbreiding hopen we natuurlijk de jeugd te motiveren om zelf ook de uitdaging aan te gaan om animator te worden. Wanneer? Herfstvakantie: Van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober Krokusvakantie: Van maandag 11 februari tot en met vrijdag 15 februari Waar? GC Colomba / Sporthal Kortenberg Prijs? 6 per kind per dag (niet-inwoner Kortenberg 8) 8 per kind per uitstapdag (niet-inwoner Kortenberg 10) Meer informatie Vind je door te surfen naar door te bellen naar de Jeugddienst op het nummer of door een mailtje te sturen naar jeugddienst@kortenberg.be JEUGD j.

8 8 Filmnamiddag Tijdens de herfstvakantie - woensdag 31 oktober 14 u. Desmond het moerasmonster (4+) Het varkentje Desmond is dol op sauna's en appelcake. Samen met z'n vrienden woont hij in het woud. Tot de rust brutaal wordt verstoord... Wie heeft Desmonds appels gejat? Waar zijn de nagellak van de koe, Willies gitaar, de bokshandschoenen van de haas,...? Woont er een monster in het moeras dat het leven van de bosdieren wil verpesten? Er wordt een val gebouwd om het monster te vangen u. Rapunzel (6+) Prinses Rapunzel is als baby gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Dat avontuur kan eindelijk beginnen als de knapste, maar ook beruchtste crimineel van het koninkrijk, ridder Flynn, langs haar toren komt en via haar lange haar de toren kan beklimmen. Ze maken samen de afspraak om uit de toren te ontsnappen en op avontuur te gaan. Woensdag 31 oktober om 14 u. en om 16 u. OC Berkenhof, Kortenberg 4, 3 voor leden van de Gezinsbond (prijs per film, inclusief hapje en drankje na afloop) Reserveren via Info: cultuur@kortenberg.be CULTUUR i.s.m. Gezinsbond 3-12 j.

9 Filmnamiddag Tijdens de krokusvakantie - woensdag 13 februari 9 Lars de kleine ijsbeer: Het geheimzinnige eiland (4+) De oude ijsbeer Kalle heeft genoeg van de constant neuriënde pinguïn Caruso en probeert hem te dumpen. Kleine ijsbeer Lars en zijn vriendje Robbie de zeerob willen Caruso redden. Vervelend genoeg komen ze terecht op een trein die naar het zuiden rijdt en uiteindelijk stranden de vriendjes op een geheimzinning eiland. Daar leren ze heel wat rare en grappige dieren kennen... Orla De Kikkerslikker (6+) Het is niet altijd even leuk om klein te zijn. Vooral als de verschrikkelijke pestkop Orla De Kikkerslikker in de buurt is; hij heeft één keer een levende kikker opgegeten. Tenminste, dat zeggen ze. Niemand van de kinderen durft bij Orla in de buurt te komen. Maar wie klein is, moet slim zijn. Orla De Kikkerslikker is nog niet van die 'bangerds' af. Bangerds...? Superhelden zijn het! Viktor mag met zijn hond optreden in een talentenshow van Circus Bardini, maar Orla bedenkt een gemeen plan om Viktor dwars te zitten. Met fantasie en humor binden Viktor en zijn vriendjes de strijd aan met de verschrikkelijke Orla om hem voor altijd uit de stad te verjagen. Woensdag 13 februari om 14 u. en om 16 u. OC Berkenhof, Kortenberg 4, 3 voor leden van de Gezinsbond (prijs per film, inclusief hapje en drankje na afloop) Reserveren via Info: cultuur@kortenberg.be CULTUUR i.s.m. Gezinsbond 3-12 j.

10 10 Toneelvoorstelling Tijdens de kerstvakantie Stan is wild van boeken. Hij kan niet leven zonder. Als hij een boek fantastisch vindt, leeft hij zoals in het boek. Gisteren was hij de Kleine Prins. Wanneer er een spoor opduikt in een strip van Lucky Luke start een spannend avontuur in de Wild West Bib. Stan wordt Cowboy Stanny en speelt plots zelf de hoofdrol in een wel erg bijzonder verhaal vol boeken... Waar? De Bib, Kortenberg Wanneer? Vrijdag 28 december om 10 u. en om u. Prijs? 3 Leeftijd? 6-10 jaar Max. 60 personen per voorstelling Duur: +/- 40 min. Reserveren vanaf 29 oktober aan de UiTbalie in de Bib, via uitbalie@kortenberg.be of CULTUUR i.s.m. de Bibliotheek 6-10 j.

11 workshop A Muppet Show Tijdens de kerstvakantie 11 Mousse poppen maken en bespelen We gaan in het eerste deel van het project aan de slag met mousse en lijm en maken een eigen pop! Een ervaren poppenspeler leert de kinderen daarna de kneepjes van het vak om ze tot leven te laten komen: hoe praten ze tegen elkaar? hoe bewegen ze zich in een decor? Daarna laten we onze poppen zingen en dansen! Zo verrassen we ons publiek op het eind van het project met een heuse poppenmusical! Waar? OC De Zolder Wanneer? 3 en 4 januari Prijs? 40 / kind Leeftijd? Alle kinderen die het 2de, 3de of 4de leerjaar aan het doorlopen zijn. Met een maximum van 15 kinderen. Meer informatie Vind je door te surfen naar door te bellen naar de Cultuurdienst op het nummer of door een mailtje te sturen naar cultuurdienst@kortenberg.be CULTUUR 2de - 3de en 4de leerjaar

12 12 Familiezwemdag Tijdens de kerstvakantie Op donderdag 27 en vrijdag 28 december kan je met het ganse gezin kennismaken met het zwembad Sportoase te Leuven. U kan voor één van beide dagen tickets reserveren voor een zwembeurt in Sportoase te Leuven. Zolang de voorraad sterkt en enkel voor inwoners van Groot-Kortenberg. Reserveren? uitbalie@kortenberg.be of via Waar? Sportoase, Philipssite 6, 3000 Leuven Wanneer? 27 december en 28 december Organisatie? Sportdienst Kortenberg i.s.m. Sportregio Dijle-Hageland Prijs? Gratis SPORT 0-99 j.

13 Familieschaatsdag zaterdag 2 februari 13 Op zaterdag 2 februari kunnen de inwoners van Kortenberg deelnemen aan de regionale familieschaatsdag. Indien je graag wil deelnemen, reserveer dan vanaf 7 januari je plaatsen via uitbalie@kortenberg.be. Nadien kan je aan onze UiTbalie in de bibliotheek de polsbandjes afhalen. Zolang de voorraad strekt en enkel voor inwoners van Groot-Kortenberg. Waar? IJsbaan, Ondernemingsweg 1, 3001 Heverlee Wanneer? zaterdag 2 februari, van 9.30 tot u. Organisatie? Sportdienst Kortenberg i.s.m. Sportregio Dijle-Hageland Prijs? Gratis SPORT 4-99 j.

14 14 Kinderhoogdag zondag 11 november Een vrolijk cultuurfestival voor kinderen tussen 4 en 12 jaar Op zondag 11 november kan je in Kortenberg proeven van unieke kunstige brouwsels op kindermaat. Gedurende de hele dag kan je genieten van een mooie mix van theater, muziek, circus, workshops en andere verrassende culturele activiteiten. Zo kan iedereen komen ontdekken dat cultuur lekker zoet is én naar meer smaakt! Het aanbod? Sprookjes dansen, kokkerellen, maskers timmeren, bloemschikken, radio maken, circustechnieken, Het overzicht van alle workshops en voorstellingen vind je op of in de brochure die je vindt aan de UiTbalie in de Bib. Meedoen? Een Kinderhoogdag-polsbandje kost 5 en geeft je toegang tot alle activiteiten voor jouw leeftijd. Een polsbandje reserveer je, samen met de workshops of voorstellingen die je wil bijwonen, vanaf maandag 15 oktober om 13 u., via of aan de UiTbalie in de bibliotheek. Ook (groot)ouders, andere familieleden, vrienden en kameraden, kortom iedereen die zal deelnemen aan activiteiten op de Kinderhoogdag moet een polsbandje reserveren. De voorinschrijvingen lopen tot en met woensdag 7 november. Wie nadien nog wil inschrijven, kan dit de dag zelf nog doen aan het onthaal van de Kinderhoogdag in GC Colomba, voor de activiteiten die nog niet volzet zijn. Let op! Met een polsbandje kan je deelnemen aan alle activiteiten voor jouw leeftijd. We raden wel aan de voorstellingen en workshops die je wilt bijwonen vooraf te reserveren, want vol is vol! Waar kun je je polsbandje ophalen? Na reservatie van je bandje en je toegangsticketjes, ontvang je een mail met vraag tot betaling. Betalen kan online of aan de UiTbalie. Op zondag 11 november kan je aan het onthaal in GC Colomba (Wijngaardstraat 1, Kortenberg) vanaf u. de polsbandjes en tickets ophalen. Hier kan je eventueel ook nog een polsbandje aankopen of inschrijven voor workshops of voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn. Waar? De activiteiten gaan door in en rond de abdijsite en de site Colomba. JEUGD CULTUUR 4-12 j. Meer weten? Voor alle inlichtingen kan je terecht aan de UiTbalie in de Kortenbergse Bib, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, uitbalie@kortenberg.be, Ook op of vind je alles terug.

15 Kleuterhappening Tijdens de herfstvakantie 15 Op zondag 4 november organiseert de sportregio Dijle-Hageland een kleuterhappening te Lubbeek. Deze gaat doorlopend door van 10 tot 13 u. in de sporthal van Lubbeek (Gellenberg Lubbeek). De sporthal wordt omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Toezicht van de ouders is vereist! Programma? springkastelen, puzzelen, bouwen, treintjes en auto s, fietsjes, pedalo s, vrij spel, doolhof, klim -en klauterparcours, grimestand, clown/ballonplooier. Prijs? 3 / kleuter Inschrijven? Ter plaatse inschrijven Locatie? Sporthal Lubbeek Gellenberg Lubbeek Wanneer? zondag 4 november SPORT 3-7 j.

16 16 Buitenschoolse opvang Landelijke kinderopvang Stekelbees Gedurende de verschillende schoolvakantie bieden wij vakantieopvang voor kleuters tot 5 jaar. Dit gebeurt in de locatie te Everberg, naast de school De Negensprong. Kinderen worden tussen 7 u. s morgens en u. s avonds opgevangen en krijgen er activiteiten aangeboden. Af en toe gaan we eens op uitstap. Je herkent ons dan aan onze roze Stekelbeessjaaltjes. De opvang wordt gedragen door een team van gediplomeerde kinderbegeleid(st)ers met aan het hoofd de coördinator. Naast een basisvorming krijgt de begeleiding ook een continue vorming. Meer informatie Voor al je vragen kan je, tijdens de kantooruren, terecht op ons secretariaat. Annemieke De Donder Beekstraat Kortenberg LKKortenberg@landelijkekinderopvang.be

17 Buitenschoolse opvang 17 Kinderclub Octopus Tijdens alle schoolvakanties staat kinderclub Octopus paraat voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. De kinderclub is erkend en gesubsidieerd door kind & gezin. Octopus-tijd = Vrije Tijd Die tijd brengen we samen door op een creatieve en speelse manier. Er is een vrije spelkeuze maar ook geleid spel wordt aangeboden, al dan niet in thema-vorm. Onze gemotiveerde begeleidsters zorgen voor een huiselijke en familiale sfeer waar ieder kind zich geborgen voelt. Waar vind je ons? Kerkhoflaan Kortenberg Openingsuren tijdens de schoolvakanties? 7 tot 18 u. Prijs? halve dag -> 6 hele dag -> 9 Meer informatie Inschrijven? U kan zich inschrijven via onze website vzw.hertogjan@rago.be

18 18 Cultuur in de regio UiT met kinderen Jong geleerd is oud gedaan geldt ook voor cultuur- en vrijetijdsdeelname. Daarom wil Vlieg meer families goesting geven in meer cultuur en vrijetijd. Het vlieglabel maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor kinderen (-12 jaar) en families zichtbaarder. de maandelijkse Vliegbrief en de Vliegtips zorgen voor informatie op maat van kinderen. Museum bezoeken? Heel wat tentoonstellingen zijn speciaal voor kinderen georganiseerd of hebben een zeer kindvriendelijk karakter. Meer weten? Neem dan een kijkje op en jongeren Rode Hond oktober Een besmettelijk Leuvens festival in gezinsverpakking Voor de zevende keer blaft de Hond. Dé jaarlijkse afspraak voor gezinnen met jonge kinderen, een kwispelweek om u tegen te zeggen. Laat de kinderen maar eens goed uit. Er is zoveel moois te zien, te beluisteren en te proeven: de beste jeugdfilms, de knapste voorstellingen, schrijvende pennen en flarden muziek.

19 dienst Vrije Tijd DIENSTHOOFD VRIJE TIJD Freek Rombouts De Walsplein Kortenberg SPORTFUNCTIONARIS Veerle Cammaerts De Walsplein Kortenberg CULTUURFUNCTIONARIS Stien Pardon De Walsplein Kortenberg JEUGDCONSULENT Stan Stevens De Walsplein Kortenberg BIBLIOTHEEK Constance Vanden Wijngaert De Walsplein Kortenberg Evenementen: Hermine Bynens - O Infrastructuur en logistieke steun: Bernadette Trappeniers Drukkerij en uitleendienst: Anne Hinoul Welzijn, senioren en internationale samenwerking: Michèle Geets UiTmedewerkster: Kaatje Bailleul VAKANTIECOÖRDINATOR Thomas Moyaers De Walsplein Kortenberg vakantiewerking@kortenberg.be Bibliotheek: Bea De Coninck, Magda De Keyzer, Bea Pierlé, Erik Moens, Hilde Hulsbosh, Lieve Croes, Dineke van t Spijker, Eric Metsue, Anne-Marie Van Raepenbusch

20 Activiteitenkalender Datum Activiteit Locatie 20-27/10 Bibliotheekweek Bibliotheek Kortenberg 26-27/10 Toernee General Sporthal Erps-Kwerps 27-30/10 Rode Hond (kinderfestival) 30 CC - Leuven 29-31/10 Speelplein Alles Kids GC Colomba 30/10 Grabbelpas Lasergames GC Colomba 31/10 Filmnamiddag OC Berkenhof 4/11 Kleutersporthappening Lubbeek 2/11 Filmnamiddag OC Berkenhof 3/11 Grabbelpas Striptekenen GC Colomba 11/11 Kinderhoogdag GC Colomba + Abdijsite 15-25/11 Week van de smaak Bibliotheek Kortenberg 18-27/11 Voorleesweek voor kinderen Bibliotheek Kortenberg 27/12 Grabbelpas GC Colomba 27-28/12 Familiezwemdagen Sportoase, Leuven 29/12 Toneelvoorstelling Bibliotheek Kortenberg 01/01 Nieuwjaarsreceptie DAG 1 De Walsplein 03/01 Grabbelpas Technopolis 3-4/01 workshop A Muppet Show OC De Zolder 02/02 Familieschaatsdag Ijsbaan, Heverlee 11-15/02 Speelplein Alles Kids GC Colomba 12/02 Grabbelpas GC Colomba 13/02 Filmnamiddag OC Berkenhof 2-17 /03 Jeugdboekenweek Bibliotheek Kortenberg Voor meer informatie kan u steeds terecht bij de dienst Vrije Tijd of op onze website:

Vakantiewijzer KORTENBERG. www.kortenberg.be

Vakantiewijzer KORTENBERG. www.kortenberg.be Vakantiewijzer KORTENBERG Her fst-, kerst- en krokusvakantie 2013-2014 www.kortenberg.be Neem een kijkje in deze vakantiewijzer en ontdek wat de gemeente Kortenberg tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie

Nadere informatie

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE Voorwoord Ravotten met je leeftijdsgenoten, in het bos of op de hei, in de speeltuin of op t speelplein, in t stad, op uitstap, eigenlijk overal. Dat is speelplein! Animatoren

Nadere informatie

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of Hele speelpleindag: 6 Inwoners Kortenberg 8 Niet-inwoners Halve speelpleindag: 3 Inwoners Kortenberg 4 Niet-inwoners Uitstapdag: 8 Inwoners Kortenberg 10 Niet-inwoners Tijdens iedere schoolvakantie, uitgezonderd

Nadere informatie

VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie

VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie VAKANTIEwijzer Herfst-, Kerst- en Krokusvakantie 2011-2012 Voorwoord De zomervakantie zit er alweer op! Met dit natte weer zitten we met ons hoofd al bij de herfstvakantie. Tijdens deze vakantie, maar

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Krokus 2016 Onze activiteiten in vogelvlucht Omnisportweek 8 tot 12 februari 3 tot 8 jaar p. 3 Hip hip Elvis Zondag 7 februari 3 tot 11 jaar p. 4 Nellie & Cezar

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018 Jeugdaanbod Terugblik op 2018 Speelpleinwerking Speelpleinwerking Krokusvakantie 2018: Afdeling Bavikhove: 202 daginschrijvingen; gemiddeld 40 kinderen per dag. Afdeling Harelbeke: 387 daginschrijvingen;

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar Krokusvakantie 2010 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas Van 2,5 tot 16 jaar 1 2 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag,

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

kantie Kleuters Lagere school Tieners

kantie Kleuters Lagere school Tieners t s f Hear kantie v U Lagere school U Tieners U Kleuters HERFSTVAKANTIE De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport-, jeugddienst en bibliotheek hebben samen een gamma aan toffe

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Vakantie wijzer Herfst-, Kerst- en krokusvakantie 2010/2011

Vakantie wijzer Herfst-, Kerst- en krokusvakantie 2010/2011 Vakantie wijzer Herfst-, Kerst- en krokusvakantie 2010/2011 JEUGD SPORT CULTUUR BIBLIOTHEEK DIENST Beste lezer, VRIJE TIJD KORTENBERG De schoolpoorten zijn nog maar net weer open of vele kinderen, en ook

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Vakantiewijzer KORTENBERG. www.kortenberg.be

Vakantiewijzer KORTENBERG. www.kortenberg.be Vakantiewijzer KORTENBERG Her fst-, kerst- en krokusvakantie 2014-2015 www.kortenberg.be Neem een kijkje in deze vakantiewijzer en ontdek wat de gemeente Kortenberg tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie

Nadere informatie

Zomervakantie 2017 Knuffelpas

Zomervakantie 2017 Knuffelpas V.U. Gemeente Sint-Gillis-Waas, Chris Lippens (burgemeester), Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas Zomervakantie 2017 Knuffelpas Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Tijdelijke verhuis

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar Activiteiten van 3 jaar tot 14 jaar De krokusvakantie is in aantocht, wat betekent dat je niet aan school hoeft te denken en dat je je volledig kan uitleven met crea activiteiten of sportkampen. De jeugd-

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 16 jaar 2017 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst 1. GCV Sportpret in samenwerking met gemeente Kampenhout Locatie: alle

Nadere informatie

Beste Grabbelaars, Legende

Beste Grabbelaars, Legende 1 Beste Grabbelaars, De krokusvakantie lijkt nog veraf maar komt stilaan dichterbij. Ook in 2013 hebben we weer een hele hoop activiteiten om los te laten op jullie! Je kan onze folder -per vakantie- ook

Nadere informatie

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE vrijetijdsaanbod voor kinderen aangeboden door team ontspannen en BKO t Buitenbeentje gemeente Langemark-Poelkapelle Kasteelstraat 1 8920 Langemark-Poelkapelle www.langemark-poelkapelle.be PAASVAKANTIE

Nadere informatie

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE 2018-2019 DE KIKKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Een kabouter in je hoofd! in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker Tijdens de kerstvakantie gebeuren er wat vreemde dingen in

Nadere informatie

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016 Sportkampen & kinderopvang Pasen - Zomer 2016 this holiday is a good holiday! voorwoord Landen is een stad met heel wat jonge gezinnen met kinderen. Als stadsbestuur willen we er dan ook voor zorgen dat

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN

KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN KROKUSVAKANTIE 2016 VAKANTIEAANBOD VOOR KINDEREN IN TIENEN SPELEND GROEIEN KROKUSKAMPEN WAT 4-daagse kampen met een originele en creatieve invulling. Via speelse workshops willen we de ontwikkeling van

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017 KROKUSVAKANTIE maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST KINDEROPVANG

Nadere informatie

KINDEROPVANG IN HERSELT

KINDEROPVANG IN HERSELT INFOBROCHURE Versie juni 2013 KINDEROPVANG IN HERSELT WOORD VOORAF Beste ouder, De zoektocht naar geschikte opvang voor kinderen is soms niet makkelijk. Vanuit het Lokaal Overleg Kinderopvang of LOK (gemeentelijke

Nadere informatie

IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 BIBLIOTHEEK 14 SPEELPLEIN ROLLEBOLLE 20 SPEELPLEIN BOKAL 22 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 24 JEUGDDIENST 26

IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 BIBLIOTHEEK 14 SPEELPLEIN ROLLEBOLLE 20 SPEELPLEIN BOKAL 22 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 24 JEUGDDIENST 26 IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 Paassportkampen 5 Omnisportkamp 6 Kindersportkamp 6 Zomersportkampen 7 Tennis- en /of avonturensportkamp 8 Omnisportkamp 9 Kindersportkamp 9 Kindersport- en knutselkamp

Nadere informatie

KERSTVAKANTIE. voor kleuters en lagere schoolkinderen

KERSTVAKANTIE. voor kleuters en lagere schoolkinderen KERSTVAKANTIE 2017 voor kleuters en lagere schoolkinderen KINDERCLUB GESLOTEN IN DE KERSTVAKANTIE Zowel het secretariaat alsook de opvanglocaties van de Kinderclub zijn gesloten van zaterdag 23 december

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 18 jaar 2016 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910

Nadere informatie

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017-2018 HERFSTVAKANTIE maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november 2017 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016 Vakantiefolder kerstvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017

Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Nieuwsbrief herfstvakantie 2017 Beste ouders, lieve Stekelbeesjes, t is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die begon zowat in mei. Ah, ik dacht dat er geen einde aan zou komen.. Vandaag stonden de

Nadere informatie

Kalender zomervakantie 2018

Kalender zomervakantie 2018 Kalender zomervakantie 2018 De speelpleinwerking start op maandag 2 juli en eindigt op donderdag 30 augustus. Er is geen werking op woensdag 15 augustus. Speelpleinwerking JOC Emelgem Bosmolens Kachtem

Nadere informatie

zomervakantie Paas- en DIENST VRIJE TIJD ORTENBERG

zomervakantie Paas- en DIENST VRIJE TIJD ORTENBERG V akanti e Paas- en zomervakantie w 2012 ijz er Sportweken, Musicalstage, Speelplein Alles Kids, Tienersportkamp, Circusstage, en zoveel meer. Sla deze bladzijde om voor meer informatie! DIENST VRIJE TIJD

Nadere informatie

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz.

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz. jeugd en cultuur voor 7-13 - jarigen blader naar blz. 4 PAASVAKANTIE 2016 Tienerwerking De Joeng voor - jarigen blader naar blz. 5 activiteiten paasvakantie Beste meisjes en jongens, beste ouders Tijdens

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie vinden plaats in het OCMW, Grote

Nadere informatie

BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN

BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN Hallo! Om te evolueren moet je evalueren. Vandaar deze vragenlijst. Namen jouw kinderen als eens deel aan de sportweken,

Nadere informatie

Vakantiefolder. krokusvakantie 2017

Vakantiefolder. krokusvakantie 2017 Vakantiefolder krokusvakantie 2017 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via 1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via www.steenokkerzeel.be/tickets. Het pasje wordt bezorgd bij deelname aan

Nadere informatie

De Leukste Vakantie 2015

De Leukste Vakantie 2015 De Leukste Vakantie 2015 2 INHOUD De Leukste Vakantie 2015 Kalender 2015 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomervakantie 6 Herfstvakantie 9 Kerstvakantie 10 Organisatiefiches Speelpleinwerking 11 Mish Mash

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie 2 0 1 2 Narrenparade op het ijs Doe eens zot! Het Middeleeuwse avontuur Kleutercarnaval Vliegen en duikelen Allemaal beestjes Run & fun Circuskunsten Waag je

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018 Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Woensdag 10 januari Van 13.30 tot 16 u. Wiebelatelier Donderdag 18 januari Van 13 tot 16 u. Bezoek

Nadere informatie

VAKANTIE FOLDER KERSTVAKANTIE 2017

VAKANTIE FOLDER KERSTVAKANTIE 2017 VAKANTIE FOLDER KERSTVAKANTIE 2017 Creatief tijdens de CREAdagen In de kerstvakantie worden er opnieuw creadagen georganiseerd. Oudenburgse kinderen (of kinderen die schoollopen in Oudenburg) van het 3e,

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Kerst 2015 Onze activiteiten in vogelvlucht Sinterklaas Dinsdag 1 december alle leeftijden p. 3 Woensdag 2 december IBO het Wespenestje 21 tot 23 december kleuter-

Nadere informatie

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede KINDEROPVANG TE LEDE v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, Augustus 2012 9. Thuisoppas voor zieke kinderen VOORWOORD Beste ouders en toekomstige ouders, Deskundig gevormde medewerkers komen

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners Herfst vakantie U Kleuters ULagere school UTieners HERFSTVAKANTIE Activiteiten voor kinderen van 2,5 tot 16 jaar De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie

Vakantiefolder. kerstvakantie Vakantiefolder kerstvakantie 2013-2014 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker biedt kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar opvang aan op weekdagen buiten de schooluren,

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners KROKUS vakantie U Kleuters ULagere school UTieners KROKUSVAKANTIE De krokusvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten uitgewerkt voor kinderen

Nadere informatie

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMP 1 4 T.E.M. 8 JULI 2016 Thema Summertime Extra: Poolparty / RSOlympics / 10.000 zeepbellen ZOMERSPORTKAMP 2 11 T.E.M. 15 JULI 2016 Thema

Nadere informatie

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur.

Heuvelland. Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Heuvelland 2017 2018 Kerstvakantie 2017 Sportactiviteiten 2018 Inschrijven Inschrijven kan vanaf maandag 4 december om 7 uur. Er wordt online ingeschreven via: https://webshopheuvelland.recreatex.be. Dit

Nadere informatie

Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen

Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen Webshop Gemeentebestuur Zwevegem Handleiding inschrijvingen Inhoud 1. Een antwoord op al uw vragen... 2 1.1. Wie kan inloggen?... 2 1.2. Hoe moet ik inloggen?... 2 1.3. Hoe ziet mijn gebruikersnaam/wachtwoord

Nadere informatie

KROKUSBROCHURE. Grabbelpas Crealessen Sportkampen

KROKUSBROCHURE. Grabbelpas Crealessen Sportkampen KROKUSBROCHURE Grabbelpas Crealessen Sportkampen CONTACTGEGEVENS Grabbelpas Dienst jeugd T 09 243 14 05 jeugd@zulte.be Crealessen Dienst cultuur T 09 243 14 04 cultuur@zulte.be Sportkampen Dienst sport

Nadere informatie

Vakantiefolder Kerstvakantie

Vakantiefolder Kerstvakantie Vakantiefolder Kerstvakantie 2014-2015 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Wie? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. Zij worden opvangen door professionele begeleiders.

Nadere informatie

KROKUSVAKANTIE. maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE

KROKUSVAKANTIE. maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE KROKUSVAKANTIE maandag 4 maart t.e.m. vrijdag 8 maart 2019 PAASVAKANTIE van maandag 8 april t.e.m. vrijdag 12 april 2019 en van maandag 15 april t.e.m. vrijdag 19 april 2019 ALGEMENE INFO UiTPAS Om deel

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten Ouders in Huis: gesprekskaarten Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek Ontmoeten 1. Vind je dat er initiatieven nodig zijn waar ouders elkaar kunnen leren kennen? Heb je hier ideeën over?

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wachtebeke. Sportkampen 2014. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Gemeentebestuur Wachtebeke. Sportkampen 2014. I.s.m. Ideekids en ISBvzw Gemeentebestuur Wachtebeke I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Herfstvakantie 6 Praktische informatie 7 Inschrijvingen 7 Prijzen 7

Nadere informatie

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Sportkampen Eiernest VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Speelplein Eilaba Tienerwerking SWAP Overzicht aanbod per leeftijdscategorie Onderstaande tabel geeft per leeftijdscategorie aan

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

Programma ZOMERvakantie JULI - week 1 Thema Mini-kabouters, kleuters en 6+: Mooie schelpen

Programma ZOMERvakantie JULI - week 1 Thema Mini-kabouters, kleuters en 6+: Mooie schelpen Mini-kabouters maandag 03/07 dinsdag 04/07 woensdag 05/07 donderdag 06/07 vrijdag 07/07 schelpen kader Ook de schelpen beleven avonturen: leuke IBO De Buiteling VORST Programma ZOMERvakantie 2017 - JULI

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Adressenlijst Ouderraad Medezeggenschapsraad Schoolreisje Kalender Kinderfilmhuis De Teil SoVa training Doesburg Beweegt Nieuwsbrief 03-10-2016 Redactie Nieuwsbrief Jan van der Gaast

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Vakantiewerking BeZEMSTeel

Vakantiewerking BeZEMSTeel Vakantiewerking BeZEMSTeel Kerstvakantie 2017-2018 Wat mag je verwachten? Vakantiewerking voor kinderen die in Zemst wonen en/of in Zemst naar school gaan. Boeiende workshops en doldwaze activiteiten met

Nadere informatie

Omnisportkampen. Week 1: dinsdag 29 maart t.e.m. vrijdag 1 april van 9 tot 16 uur Week 2: maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 april van 9 tot 16 uur

Omnisportkampen. Week 1: dinsdag 29 maart t.e.m. vrijdag 1 april van 9 tot 16 uur Week 2: maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 april van 9 tot 16 uur JOEPIE PAAS- VAKANTIE 2016 Omnisportkampen Week 1: dinsdag 29 maart t.e.m. vrijdag 1 april van 9 tot 16 uur Week 2: maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 april van 9 tot 16 uur De sportdienst organiseert leuke sportweken

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2017

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2017 Activiteitenkalender voor ouders en januari februari - maart 2017 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Woensdag 11 januari Van 13.30 tot 16 u. Nieuwsfeest Samen met (groot)ouders en vieren we het nieuwe. Zaterdag

Nadere informatie

Radio Guga. Zaterdag 2 juni Kunstmarkt Jogging. Along Comes Mary. Edje Ska & De Pilchards. Centrum Leopoldsburg. Kinderanimatie.

Radio Guga. Zaterdag 2 juni Kunstmarkt Jogging. Along Comes Mary. Edje Ska & De Pilchards. Centrum Leopoldsburg. Kinderanimatie. Along Comes Mary Zaterdag 2 juni 2018 Centrum 13.00-01.00 uur Kunstmarkt Jogging Braderie Kinderanimatie Klik hier voor meer info op de website Programma: www.kampknalt.be www.kampknalt.be v.u. Wouter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

Sportkampen I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw

Sportkampen I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 5 Inschrijvingen 5 Prijzen 6 Uren 6 Locatie

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie 2017 Krokusvakantie 2017 Lasershooting Valkenburg (vanaf 12 jaar) Ontdek de grotten van valkenburg op een spannende manier. Donkere ondergrondse gangen,

Nadere informatie

Sport- & jeugddienst Wingene HERFSTVAKANTIE

Sport- & jeugddienst Wingene HERFSTVAKANTIE Sport- & jeugddienst Wingene HERFSTVAKANTIE 2018 HALLOWEENZWEMMEN In een toffe sfeer kan je met vrienden en vriendinnen zwemmen en ravotten naar hartenlust. Je zwemt er tussen de spinnen, heksen, spoken

Nadere informatie

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE 2019 KLEUTERSPORTKAMP Een niet te missen carnavalsportkamp met springkasteel voor de kleinsten. Bumba de clown en zijn vriendjes beleven sportieve avonturen

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018 Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Dinsdag 3 april tem. vrijdag 13 april (niet op maandag 2 april) Er is opvang van 6.45 u. tot 18.30 u. Activiteiten:

Nadere informatie

SWAP Kaprijke en Sint-Laureins

SWAP Kaprijke en Sint-Laureins SWAP Kaprijke en Sint-Laureins Een tienerwerking voor jongeren van 11 tot en met 14 jaar Hallo! Jij bent nu de trotse bezitter van het vakantieprogramma voor 11 tot 14-jarigen van de gemeentelijke SWAP

Nadere informatie

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek Herfst-Kerst 2015 Met uitneembare kalender! Inschrijven vanaf 12/9 Sport- Tiener- & Speelpleinwerking Gemeente Holsbeek Inhoudstafel Sportkamp Herfst 5 Sportkamp Kerst 6 Sportdagen Kerst 7 Sportkamp Kerst

Nadere informatie

HerfstKiXs jaar

HerfstKiXs jaar 2017 HerfstKiXs 3-12 jaar Films in FILM THE BOSS BABY wordt omgetoverd tot een bioscoop. Ze draaien de animatiefilm The Baby Boss (Dreamworks), een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

Paas. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

Paas. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners Paas vakantie U Kleuters ULagere school UTieners EEN VAKANTIE VOL PLEZIER De paasvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten voor jou uitgewerkt

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie