ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP. Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP. Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl"

Transcriptie

1 ZEE, WIND EN KOERS IN HAVENOMLOOP Etappe 1. Havenomloop 93 kilometer Woensdag 9 april Delfzijl De Energiewacht Tour is bij rensters geliefd en gevreesd vanwege de spectaculaire waaieretappes die de boel flink op de kop kunnen zetten. Een moment van onbedachtzaamheid kan het einde van klassementsambities betekenen. Als een etappe zich leent voor zo n schifting is het deze Havenomloop, met start en finish in Delfzijl. De zeewind heeft vrij baan in de open vlakten tussen de havenstad en wierdendorp Holwierde. De haven van Delfzijl en de omgeving zijn vaak bezongen door Ede Staal. Op de dijk staat een monument ter nagedachtenis van hem. Het Energiewacht Tour debuut van Delfzijl zal niet ongemerkt voorbij gaan. De geboorteplaats van wielertoppers als Jan Boven en Loes Markerink presenteert zich met de komst van dé wielerronde van Groningen wederom als sportgemeente bij uitstek. De start is om uur op het Molenberg plein, de finish wordt rond uur verwacht op de Buitensingel in Delfzijl. Er worden 4 ronden van 23 km gereden en bij de doorkomsten op de Buitensingel zijn er bonificatiesprints voor het algemeen klassement te verdienen.

2 DWARS DOOR WESTERWOLDE Etappe 2 Westerwolde omloop 116,1 km Donderdag 10 april Westerwolde De tourkaravaan krijgt vandaag een prachtig en selectief parkoers voorgeschoteld. Het rondje is een must voor liefhebbers van fietsen en het Groninger landschap. Het unieke gebied Westerwolde is uitgestrekt over de gemeenten Stadskanaal, Bellingwedde en Vlagtwedde. Maar het peloton zal waarschijnlijk weinig kans krijgen om te genieten van het historisch podium dat etappe 2 hen biedt. Want ondanks de fraaie beelden zal het gelijk koers zijn. De start vindt plaats tegen het uithangbord van het sportdorp van Westerwolde: De Burcht van Wedde. Het peloton vertrekt voor de historische borg uit de 14de eeuw. De pittige omloop van ruim 40 kilometer komt door het centrum van Onstwedde, langs de beroemde Juffertoren, en kent een zeer bijzondere doorkomst door vestingstad Bourtange. De rensters krijgen daarbij de keitjes in de vesting voor hun kiezen. En dat allemaal drie keer. Na 116 loodzware kilometers kan bij de Burcht van Wedde de rekening worden opgemaakt. De verwachting is dat de etappe scherprechter zal zijn voor het algemeen klassement van de Energiewacht Tour De start is om voor de burcht van Wedde en de finish wordt om verwacht voor het gemeentehuis in Wedde.

3 START IN STIJL Etappe 3a Groningen Airport Eelde 97,1 kilometer Vrijdag 11 april Groningen Airport Eelde- Gemeente Tynaarlo Eerder dit jaar werd de nieuwe verlengde landingsbaan van Groningen Airport Eelde in gebruik genomen. Waar normaal gesproken de passagiers inchecken en de internationale vluchten vertrekken of hun landing inzetten, staat nu de internationale wielertop klaar om er haar etappe te starten. Welke rensters vandaag vleugels hebben merken we waarschijnlijk snel. De bijzondere start is niet de enige primeur van de dag. De Energiewacht Tour begint en eindigt voor het eerst buiten de Provincie Groningen, door een dag te gast te zijn in de Drentse gemeente Tynaarlo. Toch voelt het uitstapje niet vreemd aan. De geografische afstand tot Groningen is klein, en voor boodschappen, werk en recreatie ontmoeten Groningers en Drenten elkaar vaak in dit gebied. In Eelde maakt het peloton de balans op na een pittige etappe, dwars door Drenthe. De start is om uur op de luchthaven aan de Machlaan, de finish is op de Westerhorn in Eelde. Op de Westerhorn zijn 3 doorkomsten waar wordt gesprint om punten voor de sprinttrui en bonificatieseconden voor het algemeen klassement.

4 GEOLIEDE MACHINES RONDOM HET OLDAMBTMEER Etappe 3b Ploegentijdrit 15,1 km Vrijdag 11 april Ploegentijdrit Oldambt Oldambt en de Energiewacht Tour horen bij elkaar. In iedere editie kwam er minimaal een etappe door de jongste gemeente van Groningen. Dat is niet in de laatste plaats vanwege de prachtige fietsroutes langs natuurgebieden en waterplassen in de gemeente. Het Oldambtmeer vormt het decor voor de ploegentijdrit, na een succesvolle uitvoering in 2011 weer terug in het etappeschema. Met de terugkeer op de wereldkampioenschappen van deze discipline is het rijden van een tijdrit met ploeggenoten weer prestigieus en populair geworden. Het is dan ook de spiletappe in deze editie. Welke ploegen kunnen hier hun klassementsvrouwen een handje helpen en welke ploegen zullen stunten in Midwolda? De ploegentijdit is tevens de start van de juniorendriedaagse, de eerste junioren ploeg start om uur. Voor Gasterij Smits start om uur de eerste elite ploeg, de 31 ploegen starten om de2 minuten voor hun ronde van 15 km. De finish is op de Niesoordlaan in Midwolda.

5 140 KILOMETER STRIJD Etappe 4 Eemsmond 36,7 km Zaterdag 12 april Eemsmond Het begrip wandeletappes is de Energiewacht Tour vreemd. Zeker vandaag krijgen de rensters geen moment rust. De langste etappe van deze editie is een kopie van de Koninginnenrit van afgelopen jaar, gewonnen door Kirsten Wild. Het hele veld lag toen al in ronde 1 uit elkaar. De open vlaktes, de prachtige polderwegen en het constante veranderen van rijrichting zorgen voor een loodzware strijd tegen de wind, die hier nooit rustig is. In het meest noordelijk puntje van ons land zullen de klassementsrijders hun ambities waar willen maken. Wie vandaag namelijk op het podium in finishplaats Uithuizen de gele leiderstrui mag aantrekken is heel dichtbij de eindoverwinning. De start is om uur voor de prachtige Menkemaborg. Na 4 ronden van 34 km. door Uithuizen, Usquert, Warffum, Rottum en Kantens is om uur de finish op de Havenweg in Uithuizen.

6 FINALE IN VEENDAM Etappe 5 Veendam 104,7 km Zondag 13 april Veendam Veendam bewijst met de apotheose van de Energiewacht Tour van 2014 wederom een belangrijke sportgemeente te zijn in Groningen. Naast het vernieuwde sportcentrum, inclusief zwembad Tropiqua en bekende accommodaties voor golf, waterskien en zweefvliegen, houdt de gemeente die naam hoog. Winnen in Veendam is alleen voor de wereldtop weggelegd. Zo won sprintkanon Kirsten Wild er vorig jaar op majestueuze wijze een Energiewacht Tour etappe, werden Marianne Vos en Wilco Kelderman er Nederlands kampioen tijdrijden en veroverde Thomas Dekker er al eens een dagzege in Olympia s Tour. Dit keer is het helemaal fraai om in deze etappe te schitteren, omdat het centrum de grote finale van de Energiewacht Tour 2014 herbergt. Met de start en finish in de Kerkstraat, de koopzondag en de kermis in het hartje van het centrum zal er een prachtige sfeer gaan ontstaan. Na zeven omlopen door hartje Veendam, zullen aan het eind van de dag op het kerkplein de dagwinnares en de besten in de klassementen worden gehuldigd. Met daarbij de kersverse koningin van de Energiewacht Tour. De start is om uur op de kerkstraat en hier is na 7 ronden van 15 km om uur ook de finish gepland.

Paracycling & junioren

Paracycling & junioren Sponsorbrochure Healthy Ageing Tour is een vijfdaagse UCI wielerwedstrijd waarvoor jaarlijkse de vrouwelijke wereldtop naar Noord Nederland komt. In 2018 vindt de wedstrijd plaats van 4 t/m 8 april. Afgelopen

Nadere informatie

Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus

Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus 24-07- Programma Maandag 29 juli Proloog De Vaart Opening Koopmansplein Dinsdag 30 juli Criterium Vredeveld (Goudkust) Woensdag 31 juli Klassieker Dwars door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 3, 2012 Ronde van Vlaanderen Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend En zondag 1 april was het zover!

Nadere informatie

HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS?

HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS? HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS? Door als vertrek-, doorkomst- of finishplaats te fungeren betrekken we zoveel mogelijk dorpen en steden (in beide provincies) bij dit evenement. Dit met als doel:

Nadere informatie

Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen

Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen NIEUWSBERICHTEN 2013 30-09-2013 Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen In het Italiaanse Florence zijn wederom 2 oud winnaars van de EPZ Omloop van Borsele wereld kampioen

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op Fietsroute Warffum, Roodeschool en Uithuizen

Vind de mooiste fietsroutes op  Fietsroute Warffum, Roodeschool en Uithuizen Fietsroute 121695 Warffum, Roodeschool en Uithuizen Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats roode til Roode Til 9679 Oldambt Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt roode til Roode Til

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Volg ons op: Zesdaagse. voor Beginners

Volg ons op:   Zesdaagse. voor Beginners M A N A G E M E N T AHOY - Rotterdam Volg ons op: 5-10 JANUARI 2012 www.zesdaagserotterdam.nl Hoe werkt een? Een aantal bezoekers aan de zal voor het eerst kennismaken met dit fenomeen. Voor hen leggen

Nadere informatie

BELEEF HET NK ALS VIP!

BELEEF HET NK ALS VIP! BELEEF HET NK ALS VIP! #NK2019 Het NK komt naar Ede! Een unieke generatie Nederlandse renners en rensters strijden op woensdag 26 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni om de rood-witblauwe kampioenstruien.

Nadere informatie

Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland

Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland Pakketvergelijking Grenzeloos Gunnen en Noord-Nederland 2013-2026 Het rapport Grenzeloos Gunnen gaat uit van zes gemeenten in de provincie Groningen. Het rapport Noord-Nederland 2013-2026 gaat uit van

Nadere informatie

De Veenvaart... Kanaal met een verhaal!

De Veenvaart... Kanaal met een verhaal! Nieuwe Vaarroute! Open vanaf juni 2013 De Veenvaart... Kanaal met een verhaal! Vanaf juni 2013 is Nederland een prachtige vaarverbinding rijker: De Veenvaart. Deze nieuwe route voert door de Drentse en

Nadere informatie

Beste Bacwalde leden,

Beste Bacwalde leden, Beste Bacwalde leden, Normaal gezien is ons jaarlijks etentje in november waar dan de fietsvakantie wordt voorgesteld. Dit jaar is het feestje uitgesteld naar februari 2017. Aangezien iedereen al volop

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Overzicht: geldt in jouw gemeente ook een stookverbod?

Overzicht: geldt in jouw gemeente ook een stookverbod? DONDERDAG 19 JULI 2018, 17:00 Overzicht: geldt in jouw gemeente ook een stookverbod? Woensdag gaven de Veiligheidsregio Groningen en de brandweer een advies aan gemeenten om evenementen met open vuur te

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

SPONSOR & ADVERTENTIE brochure

SPONSOR & ADVERTENTIE brochure & ADVERTENTIE brochure WELKOM 1 Energiewacht Tour brengt wereldtoppers naar Groningen De Energiewacht Tour is naast wielrennen op topniveau, ook Groningen promotie op topniveau. De koers heeft in de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011 Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg December 2011 Strandrace Scheveningen Sinds jaren rijd ik samen met ons pap de Rabo Beachchallenge, een strandrace met start en finish in Scheveningen. Vorig jaar stond ik

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

10, 11 en 12 juni 2016

10, 11 en 12 juni 2016 10, 11 en 12 juni 2016 1 Quiltfestival 2016 Een mooier decor dan het Groninger Hogeland kan een organisatie zich haast niet wensen. Het Quiltfestival Noord Groningen, dat werd gehouden op 10, 11 en 12

Nadere informatie

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2019 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem (Versie 16.01.19) INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN Elite mannen Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

Kalender Parels in het Groninger landschap

Kalender Parels in het Groninger landschap Kalender 2020 Parels in het Groninger landschap Parels in het Groninger landschap Het Groninger landschap blinkt uit door haar weidsheid. Je kunt heerlijk ver kijken, waarbij de dorpen en boerderijen

Nadere informatie

Vlugschrift verkiezingen Provinciale Staten 20 maart 2019

Vlugschrift verkiezingen Provinciale Staten 20 maart 2019 percentage Vlugschrift verkiezingen Provinciale Staten 20 maart MAART Op 20 maart zijn de verkiezingen van de Provinciale Staten gehouden. Deze vielen samen met de verkiezingen voor de waterschappen. De

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Tour de France Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over de Tour de France. Al twee jaar vind ik dat een erg leuke sport om naar te kijken op tv. Ik zal tijdens mijn spreekbeurt over een aantal onderwerpen

Nadere informatie

Selectie EK Weg in Herning bekend

Selectie EK Weg in Herning bekend Selectie EK Weg in Herning bekend Nieuwegein, 29 juni - Een groot deel van de selectie voor het Europees kampioenschap Weg in Herning (Denemarken) is vandaag bekendgemaakt. Het EK zal plaatsvinden van

Nadere informatie

BASIS INFORMATIE WOUDSEND

BASIS INFORMATIE WOUDSEND BASIS INFORMATIE WOUDSEND Basis Le Boat Woudsend Le Boat Netherlands BV De Zwaan 18, Woudsend 8551 RK Tel: 0031 (0)514 591251 Fax: 0031 (0)514 592500 GPS: 52o56 31.62 N, 5o37 47.61 E Email: woudsend@leboat.com

Nadere informatie

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Innsbruck - De Nederlandse vrouwen domineerden het wereldkampioenschap tijdrijden in Innsbruck dinsdag. Annemiek van Vleuten verdedigde

Nadere informatie

Toekomstbestendige! ouderenzorg!in!groningen! Van!een!gezamenlijke!opgave!!!!!!!! naar!een!gezamenlijke!aanpak

Toekomstbestendige! ouderenzorg!in!groningen! Van!een!gezamenlijke!opgave!!!!!!!! naar!een!gezamenlijke!aanpak Toekomstbestendige ouderenzorgingroningen Vaneengezamenlijkeopgave naareengezamenlijkeaanpak 1. Aanleiding Debeschikbaarheidvanvoldoende,toegankelijkeenbereikbareouderenzorginGroningenstaatonder druk.wij,enkelevvtzorgaanbiedersuitgroningenziebijlage1),enhetzorgkantoormenzisvinden

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Wedstrijdkalender seiz

Wedstrijdkalender seiz Wedstrijdkalender seiz Februari Zondag 28-2 11.00 uur Open Kampioenschap van het Groene Hart Maart Woensdag 2-3 19.15 uur Onderlinge wedstrijd Zondag 6-3 9.30 uur Onderlinge wedstrijd Woensdag 9-3 19.15

Nadere informatie

Spelregels en uitleg Wielermanager Scorito.com

Spelregels en uitleg Wielermanager Scorito.com Spelregels en uitleg Wielermanager Scorito.com 1. Vooraf 1.1 Drie grote wielerrondes Wielermanager wordt door Scorito.com aangeboden voor de drie grote wielerrondes: Giro d Italia, Tour de France, La Vuelta

Nadere informatie

Hoe ver is toeristischrecreatief

Hoe ver is toeristischrecreatief Hoe ver is toeristischrecreatief Groningen? Presentatie voor HPG Zuidbroek, 27 april 2004 Willem van der Velden Stafgroep Economisch Onderzoek Rabobank Nederland 1 Opbouw inleiding Stand van zaken maco-economisch

Nadere informatie

Eneco Tour 2015. 3e rit Beveren-Ardooie. 12 augustus 2015. enecotour.com

Eneco Tour 2015. 3e rit Beveren-Ardooie. 12 augustus 2015. enecotour.com Eneco Tour 2015 3e rit Beveren-Ardooie 12 augustus 2015 enecotour.com 2 VOORWOORD In 2012 en 2013 was de gemeente Beveren gastheer van de Ronde van België. In 2012 fungeerde Beveren als aankomstplaats

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

13:30-18:00 Lembeke - Wandel-Fiets-Fotozoektocht-Quiz 'Eeuwinbeeld' - Adres: Parking Sportterrein - Kermisplein achter de kerk, Lembeke

13:30-18:00 Lembeke - Wandel-Fiets-Fotozoektocht-Quiz 'Eeuwinbeeld' - Adres: Parking Sportterrein - Kermisplein achter de kerk, Lembeke Page 1 of 10 Evenementenkalender maandag 9 april 2012 08:00-14:00 Eede - 39e Natuurrally - Vrije fietstochten door het land van cadzand en het krekengebied van het Meetjesland, afstanden 30,60,90 en 120

Nadere informatie

Regio Appingedam Locatie Holwierde Gesloten van 6 tot en met 24 augustus

Regio Appingedam Locatie Holwierde Gesloten van 6 tot en met 24 augustus Bijlage 1: Overzicht spreekuurlocaties Certe tijdens zomervakantie 2018 1/5 Regio Appingedam Locatie Holwierde Gesloten van 6 tot en met 24 augustus Gezondheidscentrum Delfzijl Jachtlaan 92, Drachten Elke

Nadere informatie

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: vrijdag 10 mei 2019 15:54 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS valt wereldrecord aan mei 2019 KOERS valt

Nadere informatie

De komkommertijd van augustus is weer

De komkommertijd van augustus is weer september 2014: Einde vakanties = begin van onze vakantie De komkommertijd van augustus is weer voorbij. Deze maand september hebben we echter weer een heleboel te melden. In augustus waren we gewoon erg

Nadere informatie

Fietscie 13. Turkije (De Route)

Fietscie 13. Turkije (De Route) Fietscie 13 Turkije (De Route) Fietscie 13 - Turkije Izmir - Istanbul Fietscie 13 - Turkije Een tocht langs de Egeïsche Zee en door de heuvelachtige binnenlanden van Anatolië. Over historische gronden

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem Versie 20.02.18 INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN Elite mannen Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN

CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN CARTOONS: NICO VISSCHER WINSCHOTEN Er zijn vele wegen die leiden naar evenzovele vestigingsplaatsen voor de industrie. Vrijwel overal in dit kleine land wordt aan industrialisatie gedaan. Ook in het noorden,

Nadere informatie

Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren

Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren Werkloosheid onder beroepsbevolking blijft stijgen, maar minder sterk dan voorgaande jaren Werkloosheid heeft een grote impact op mensen. Werk betekent deelname aan de maatschappij, een inkomen, sociale

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km

DAG 1, vrijdag 1 juni 2012 Epe (Ned) Roermond (Ned) 187 km ETAPPE OVERZICHT EPE ALPE d HUEZ vrijdag 1 juni 2012 dinsdag 5 juni 2012 * Deelnemers: Brunekreeft, Dalstra, Dieker, ten Have, de Hey, Kaagman, Keurhorst, Leewol, Pleiter, Roncken, Sonneveld, de Vries,

Nadere informatie

Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update)

Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update) Krimp en de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen (update) Krimp. Wat zijn de gevolgen voor het basisonderwijs in de provincie Groningen? Hoeveel leerlingen en scholen zijn er nog?

Nadere informatie

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's Bevolking per 1 januari 2015 Gemeente inwoners Gemeente inwoners Aa en Hunze 25.203 Marum 10.311 Achtkarspelen 27.983 Menaldumadeel 13.612 Ameland 3.590 Menterwolde

Nadere informatie

KNNV afd. Oost Groningen vereniging voor veldbiologie

KNNV afd. Oost Groningen vereniging voor veldbiologie 2 2017-1 KNNV afd. Oost Groningen vereniging voor veldbiologie BESTUUR Voorzitter Kees Nieuwerth Hoofdstraat 26 k.nieuwerth@wxs.nl 9514 BE Gasselternijveen 0599-512901 Penningmeester/ ledenadministratie

Nadere informatie

Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2014

Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2014 Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 214 Huwelijk Huwelijksontbinding Partnerschap Partnerschapsontbinding Woonplaats Man % Vrouw % Man

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN

HOSPITALITY UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS APELDOORN 2018 TRACK CYCLING WORLD CHAMPIONSHIPS THE NETHERLANDS UCI WERELDKAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN 28 FEBRUARI - 4 MAART 2018 #Apeldoorn2018 PRESENTING SPONSOR INSTITUTIONAL PARTNERS LOCAL ORGANISING COMMITTEE

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA AV AQUILO 2016 Wk Datum Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Omvang gr 5,6,7

TRAININGSSCHEMA AV AQUILO 2016 Wk Datum Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Omvang gr 5,6,7 Wk Datum Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 20 16-mei 2e Pinksterdag Geen Training 3 x 400 m 1e vlot 2e snel 3e max P 100 m wandelen Sp 400 4 x 400 m 1e vlot 2 vlotter 3e WT+ 4e

Nadere informatie

Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2015

Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2015 Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 215 Huwelijk Huwelijksontbinding Partnerschap Partnerschapsontbinding Woonplaats Man % Vrouw % Man

Nadere informatie

RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE

RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST/INSTANTIE I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Openbaar Lichaam OV-bureau Groningen

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Beneden Dwarsdiep 25, Veendam

TE KOOP / TE HUUR. Beneden Dwarsdiep 25, Veendam TE KOOP / TE HUUR Beneden Dwarsdiep 25, Veendam Koopprijs: bieding gevraagd Algemene object omschrijving Hierbij bieden wij u diverse (opslag) loodsen aan. 2x Opslagloods 350 m² De 2 opslagloodsen van

Nadere informatie

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s. Regio s

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s. Regio s Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s Regio s Bevolking per 1 januari 2013 Gemeente inwoners Gemeente inwoners Aa en Hunze 25.541 Loppersum 10.292 Achtkarspelen 28.110 Marum 10.382 Ameland 3.525

Nadere informatie

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport.

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport. 2 E EDITIE Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun Zeemijlenloop Delfzijl 2013 De Zeemijlenloop Delfzijl is een hardloopevenement over 3 of 6 zeemijlen, oftewel 5,5 of 11,1 kilometer.

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

MEMO. Onderwerp: Analyse directeur ODG a.i. Datum: 29 oktober 2017

MEMO. Onderwerp: Analyse directeur ODG a.i. Datum: 29 oktober 2017 MEMO Onderwerp: Analyse directeur ODG a.i. Opsteller: Dhr. H.P. Bakker Datum: 29 oktober 2017 In de Najaarsrapportage 2017 hebben we het tekort over 2017 geraamd op rond 0,45 ME. Dit is ruim 0,3 ME meer

Nadere informatie

Ontwikkeling bijstandsuitkeringen in Groningen

Ontwikkeling bijstandsuitkeringen in Groningen Ontwikkeling bijstandsuitkeringen in Groningen 2011-2015 Mensen die een bijstandsuitkering ontvangen leven vaak in armoede. Dat blijkt uit de diverse armoederapporten die de afgelopen jaren zijn verschenen,

Nadere informatie

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie te gaan? Dan ontmoeten

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen.

Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen. Eindhoven, 10 maart 2011 Het bestuur van de Stichting Wielerbelang Schijndel toont zich verheugt met de nieuwe hoofdsponsor ZLM Verzekeringen. Dankzij de nieuwe hoofdsponsor draagt de UCI 2.1 wielermeerdaags

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Totaal

Totaal Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2013 Huwelijk Huwelijksontbinding Partnerschap Partnerschapsontbinding Woonplaats Man % Vrouw %

Nadere informatie

Totaal

Totaal Aantal huwelijken, huwelijksontbindingen, partnerschappen en partnerschapsontbindingen per woonplaats in 2012 Huwelijk Huwelijksontbinding Partnerschap Partnerschapsontbinding Woonplaats Man % Vrouw %

Nadere informatie

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE

DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE DE JONGE RENNER SPONSORPRESENTATIE 1 INLEIDING Al vele jaren toonaangevend in Nederland met vele individuele overwinningen, maar ook als vereniging, zoals winst in de nationale clubcompetitie en op het

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Rectificatie Kennisgeving van veranderingen of aanvullende informatie. Diensten. Afdeling I: Aanbestedende dienst/instantie. I.1) Naam en adressen

Rectificatie Kennisgeving van veranderingen of aanvullende informatie. Diensten. Afdeling I: Aanbestedende dienst/instantie. I.1) Naam en adressen Rectificatie Kennisgeving van veranderingen of aanvullende informatie Diensten Afdeling I: Aanbestedende dienst/instantie I.1) Naam en adressen Officiële benaming: Openbaar Lichaam OV-bureau Groningen

Nadere informatie

Fietscie 13. De Fietscie is toe aan..

Fietscie 13. De Fietscie is toe aan.. Fietscie 13 Fietscie 13 De Fietscie is toe aan.. Fietscie 13 Zon, zee. Fietscie en strand 13 Fietscie Klimmen. 13 .. en Fietscie pure natuur. 13 Fietscie 13 - Is de Fietscie klaar met de westerse wereld?

Nadere informatie

GEGEVENS HUWELIJKSAKTE / AKTE GEREGISTREERD PARTNERSCHAP *)

GEGEVENS HUWELIJKSAKTE / AKTE GEREGISTREERD PARTNERSCHAP *) GEGEVENS HUWELIJKSAKTE / AKTE GEREGISTREERD PARTNERSCHAP *) *) doorhalen wat niet van toepassing is DIT GEDEELTE NIET INVULLEN Datum aangifte: Locatie: Tijd: Datum huwelijk / partnerschap*): Locatie: Tijd:

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

Voortgezet onderwijs in de provincie Groningen

Voortgezet onderwijs in de provincie Groningen FACTSHEET Voortgezet onderwijs in de provincie In deze factsheet gaan we in op de situatie in het voortgezet onderwijs in de provincie, en vergelijken die met de situatie in Nederland. Hoeveel scholen

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Factsheet Eindhoven Airport

Factsheet Eindhoven Airport Factsheet Eindhoven Airport Geschiedenis: - 1932 Vliegveld Welschap geopend - 1984 Passagiers terminal gebouwd - 2002 Komst Ryanair - 2006 Komst Wizz Air en Transavia - 2009 KLM stopt - 2013 Ryanair opent

Nadere informatie

Lijn 61a van Delfzijl naar Groningen via Uithuizen en Middelstum

Lijn 61a van Delfzijl naar Groningen via Uithuizen en Middelstum Ritnummer: 1001 1003 1005 1007 1009 1001 1003 1005 1007 1009 Lijn 119 van Winschoten A 7:26 8:26 Trein van Groningen A 6:25 7:25 8:25 Delfzijl, Station V 6:30 7:30 8:30 Delfzijl, Ziekenhuis 6:33 7:33 8:33

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Roermond Bethlehemstraat A

Roermond Bethlehemstraat A WONEN EN WERKEN IN DE BINNENSTAD VAN ROERMOND! DIVERSE MOGELIJKHEDEN BESPREEKBAAR! ALGEMEEN: Wonen in Roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch

Nadere informatie

Volkskredietbank Noord-Oost Groningen. Persoonlijke lening

Volkskredietbank Noord-Oost Groningen. Persoonlijke lening Volkskredietbank Noord-Oost Groningen Persoonlijke lening Is uw wasmachine kapot of valt de energierekening tegen? Kunt u een (andere) baan krijgen, en heeft u hiervoor een auto nodig? Soms heeft u extra

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl 10x Jarig in juli Joost Oomen, 1-7-1976. Berry Thielen, 3-7-1961. Menno Grootjans, 4-7-1958. Cees Marijnissen,

Nadere informatie

Het Brielse Meer zoekt ondernemers met sprankelende ideeën. Ga jij de uitdaging aan?

Het Brielse Meer zoekt ondernemers met sprankelende ideeën. Ga jij de uitdaging aan? Het Brielse Meer zoekt ondernemers met sprankelende ideeën Ga jij de uitdaging aan? Nieuw elan voor het Brielse Meer Het Brielse Meer is een rustig recreatiegebied op het eiland Voorne-Putten. Met schoon,

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit

Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit Boerbosloop Rolde Datum: zaterdag 28 oktober 2017 Locatie: Rolde Inschrijven: vanaf 12:30 Locatie: Sporthal de Boerhoorn, Zuides 50, 9451KD Rolde Openbaar vervoer: vanuit Gieten lijn 110 halte N33 ( 15

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Aan de leden van Provinciale Staten

Aan de leden van Provinciale Staten Aan de leden van Provinciale Staten Datum : 1 juni 2007 Briefnummer : 2007-13.141a/22/A.20, CW Zaaknummer : 577/14030 Behandeld door : van Dijk, Mw. N.M. Telefoonnummer : (050) 316 4217 Antwoord op : Bijlage

Nadere informatie