Informatie brochure. Noordstraat 13 / 15, 4361 BK Westkapelle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie brochure. Noordstraat 13 / 15, 4361 BK Westkapelle"

Transcriptie

1 Informatie brochure Noordstraat 13 / 15, 4361 BK Westkapelle

2 Adres gegevens Type object : Voormalige kerk met kosterswoning Adres : Noordstraat 13 / 15 Postcode, plaats : 4361 BK Westkapelle Kadastrale gegevens : plaatselijk bekend Noordstraat 13 / 15, 4361 BK Westkapelle, kadastraal bekend gemeente Westkapelle, sectie B, nummer 4050, groot 0 ha, 6 are, 04 ca Algemene gegevens Bouwjaar : Van voor 1900 Perceel oppervlakte : 604 m 2 Indicatie inhoud : Inhoud kosterswoning: +/- 220 m 3 Inhoud kerk: +/- 770 m 3 Inhoud consistorie: +/- 125 m 3 Woon oppervlak kosterswoning: +/- 70 m 2 Vloer oppervlak kerk: +/- 108 m 2 Vloer oppervlak consistorie: +/- 38 m 2 Gas, water en elektrisch : Aanwezig Telefoonaansluiting : Aanwezig Rioolaansluiting : Aanwezig Binnen onderhoud : Redelijk Buiten onderhoud : Redelijk Aanvaarding : Leeg, in overleg (z.s.m.) Bijzonderheden - Waarschijnlijk ssbest houdende materialen aanwezig. - Bestemming object volgens huidige bestemmingsplan is maatschappelijke doeleinden. - Object heeft in het water gestaan. - Geen bodemonderzoeksrapport aanwezig - Geen bouwkundig keuringsrapport aanwezig - Het recht van gunning blijft voorbehouden aan verkoper. - Storten bankgarantie

3 Omschrijving Het object betreft een voormalige kerk met kosterswoning. Het bouwjaar is niet exact bekend, maar in ieder geval van voor Het object is gelegen midden in het centrum van Westkapelle. Op een prima locatie, die zich leent voor diverse doeleinden. De (huidige) functie is/was kerk met kosterswoning. De kosterswoning was de laatste 30 jaar in gebruik als vakantiewoning. De vigerende bestemming is maatschappelijke doeleinden. Onder deze bestemming vallen onderwijs, zorginstellingen, peuterspeelzaal, kinderopvang, enz. Het object leent zich uiteraard het meest voor het huidige gebruik of voor de hierboven genoemde doeleinden conform het huidige vigerende bestemmingsplan. Het pand leent zich ook uitstekend voor diverse andere gebruiksmogelijkheden. Een en ander (eventueel) na wijziging bestemmingsplan. Een mogelijke invulling is om binnen het huidige casco een/meerdere (starters)woning(en) te realiseren met een inpandige garage(s). Daarbij zou de huidige kosterswoning bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als recreatieappartement. Maar uiteraard leent het pand zich uitstekend voor nog vele andere gebruiksdoeleinden. Te denken valt aan: - Één royale woning met inpandige garage - Meerdere starterswoningen - Woning met inpandige garage in kerk bouwen en huidige woning gebruiken als bijv. recreatieappartement, aanleunwoning, atelier, hobby/kantoor/praktijkruimte, enz. - Één woning met bijv. één royale schuur in de kerk of meerdere garageboxen in de kerk. - Woning met kamerverhuur of bed&breakfest. Dit zijn zo maar enkele ideeën die uiteraard pas mogelijk zijn nadat de bestemming van het pand gewijzigd is. Maar misschien heeft u heel andere plannen of ideeën. Wat voor plannen of ideeën u ook heeft, maak gewoon een afspraak voor een bezichtiging en kijk of uw plannen hier gerealiseerd kunnen worden. Indeling woning: Hal met deur naar keuken en deur naar douche/toiletruimte. Aan de voorzijde woonkamer met vaste trap naar slaapzolder. Verwarming d.m.v. gevelkachel in keuken en gaskachel in de woonkamer verder geen verwarming. Indeling kerk: Portaal, kerkzaal en aan de achterzijde een aanbouw (voormalige consistorie).

4 Belangrijke datums Bezichtigingen : Altijd mogelijk na afspraak Sluiting inschrijving : 1 november 2013 om uur Opening enveloppen : 1 november 2013 om uur Bekendmaking voorlopige : Na opening enveloppen gunning Verkoop bij inschrijving De verkoop geschiedt bij inschrijving. Bijzondere voorwaarden: 1. Voor zover aan verkoper bekend zijn krachtens de Wet Bodembescherming tot op heden geen beschikkingen of bevelen uitgevaardigd. 2. Voor zover aan verkoper bekend zijn in het verkochte geen ondergrondse tanks voor het opslaan van vloeistoffen aanwezig. 3. Verkoper houdt zich het recht van beraad voor tot uiterlijk 4 weken na opening enveloppen. 4. Het verkochte wordt vrij van huur of ander gebruiksrecht afgeleverd. 5. De zakelijke lasten komen voor rekening van de koper vanaf de feitelijke levering. 6. De koopsom alsmede de verschuldigde kosten en de verschuldigde overdrachtsbelasting, moet worden voldaan bij het passeren, binnen 2 weken na gunning, van de akte van levering. 7. Inlevering van de inschrijfbiljetten vindt uiterlijk plaats op 1 november 2013 om uur in gesloten enveloppe voorzien van het opschrift Inschrijving voormalige kerk met kosterswoning aan de Noordstraat 13, 4361 BK Westkapelle ten kantore van Houmes Makelaars, Markt 82, 4361 AG Westkapelle. 8. De opening van de ingeleverde gesloten envelop(pen) zal door kerkrentmeesters in het jeugdgebouw van de Hervormde Kerk, Markt 65, 4361 AE Westkapelle, plaatsvinden op 1 november 2013 om uur.

5 Verkoop/Koopcontract Aangezien de verkopers geen feitelijke kennis hebben van het registergoed, zullen in het koopcontract en vervolgens in de akte van levering extra bepalingen opgenomen worden: Milieu/Gebreken 1. Koper is op de hoogte van het feit dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden, (waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel.) 2. Voor zover aan verkoper overigens bekend, zijn er geen feiten of omstandigheden waaruit zou blijken of het vermoeden zou kunnen voortvloeien dat in het verkochte naar de daarvoor geldende maatstaven ten tijde van het sluiten van de overeenkomst enigerlei vorm van onaanvaardbare verontreiniging aanwezig was, dan wel materialen in het verkochte waren verwerkt die een gevaar opleveren voor de volksgezondheid. In het verkochte zijn asbesthoudende stoffen aanwezig. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest/asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Het is koper bekend dat ten tijde van de (ver)bouw van het verkochte het normale praktijk was dat materialen werden gebruikt welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer mogen worden toegepast, waaronder asbesthoudende materialen, loden leidingen en dergelijke. Voor zover deze materialen aanwezig zijn wordt deze aanwezigheid door koper aanvaard. 3. Verkoper staat er voorts niet voor in dat het verkochte de eigenschappen heeft die de koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Koper verbindt zich ten opzichte van verkoper dat hij hem niet zal aanspreken wegens toerekenbare tekortkoming en/of onrechtmatige daad indien mocht blijken dat het verkochte op enigerlei onaanvaardbare wijze verontreinigd is, dan wel in het verkochte materialen zijn verwerkt die een gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden voortvloeiende uit het hiervoor sub 2. bepaalde, (waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel). 4. Verkoper aanvaardt voorts geen enkele aansprakelijkheid voor verborgen en zichtbare gebreken, waarvoor koper de verkoper vrijwaart. 5. Koper van het verkochte registergoed verklaart dat hij door Houmes Makelaars nadrukkelijk is gewezen op zijn onderzoeksplicht omtrent de door hem aangekochte woning.

6 Bijlagen Locatiekaart Kadastrale gegevens Kadastrale kaart Bestemmingsplankaart Tekeningen Foto s object Inschrijfformulier Deze brochure is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in grote mate afhankelijk van derden en derhalve niet aansprakelijk voor in de brochure opgenomen onjuiste of onvolledige informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Locatiekaart Crèche Voetbal, korfbal en tennis velden Noordstraat 13 Tandarts School Restaurants, cafetaria's, viswinkel, slagerij, kledingszaken, meubelzaak en diverse winkels Huisarts Supermarkt t Kreek

8 Kadastraal bericht object Kadastrale gegevens Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: WESTKAPELLE B Noordstraat BK WESTKAPELLE 9:10:56 Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: WESTKAPELLE B 4050 Grootte: 6 a 4 ca Coördinaten: Omschrijving GODSDIENST kadastraal object: Locatie: Noordstraat BK WESTKAPELLE Noordstraat BK WESTKAPELLE Ontstaan op: Aantekening kadastraal object LOCATIEGEGEVENS ONTLEEND AAN BASISREGISTRATIES ADRESSEN EN GEBOUWEN Ontleend aan: ATG d.d Publiekrechtelijke beperkingen Het kadastraal object is onbekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie. Er kan geen informatie over gemeentelijke beperkingen van de gemeente Veere worden geleverd. Neem contact op met de gemeente Veere. Gerechtigde EIGENDOM protestantse gemeente te westkapelle 't Hout CB WESTKAPELLE Zetel: WESTKAPELLE Einde overzicht Recht ontleend aan: HYP /176 d.d Eerst genoemde object WESTKAPELLE B 4050 in brondocument:

9 Kadastrale kaart

10 Bestemmingsplankaart

11 Tekeningen

12

13

14 Foto s object

15

16 Inschrijfformulier Betreft inschrijving op de onroerende zaak: Noordstraat 13 / 15, 4361 BK Westkapelle Ondergetekende(n) Naam : Voornamen : Geboorteplaats : Geboortedatum : Beroep : Adres : Woonplaats : Postcode : Telefoon thuis : Telefoon werk : Telefoon mobiel : Legitimatiebewijs : paspoort / identiteitskaart / rijbewijs Nummer : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner Huwelijksgoederenrecht : gemeenschap van goederen / huwelijksvoorwaarden /nvt Samenwonend : ja / nee biedt/bieden, onvoorwaardelijk, zonder voorbehoud, voor het registergoed: zegge: A. Verkoper behoudt zich het recht van gunning. B. Leveringsdatum zo spoedig mogelijk. C. Sluitingsdatum: 1 november 2013 om uur. Opening en bekendmaking van de biedingen vindt plaats in een openbare zitting in jeugdgebouw van de Hervormde kerk, Markt 65, 4361 AE Westkapelle op vrijdag 1 november 2013 om uur. D. Het inschrijfbiljet dient INGEVULD EN ONDERTEKEND in GESLOTEN ENVELOP te worden ingeleverd voorafgaand aan de zitting op het makelaarskantoor van Houmes Makelaars. E. De bieder moet zich kunnen identificeren (geldig paspoort / identiteitskaart / rijbewijs) en een bewijs kunnen voorleggen dat hij in staat is koopprijs en kosten te betalen.

17 Verdere inlichtingen zijn te verkrijgen bij: Houmes Makelaars Wilko Houmes Markt AG Westkapelle T : F : M : E : wilko@houmesmakelaars.nl Datum Plaats :.. :.. Handtekening(en) :..

Informatiebrochure d Arke 11, 4361 AW Westkapelle

Informatiebrochure d Arke 11, 4361 AW Westkapelle Informatiebrochure d Arke 11, 4361 AW Westkapelle Adres gegevens Type object : Tussenwoning met garage/schuur en tuin Adres : d Arke 11, Postcode, plaats : 4361 AW Westkapelle Kadastrale gegevens : kadastraal

Nadere informatie

Informatiebrochure Achterweg 15, 4361 AZ Westkapelle

Informatiebrochure Achterweg 15, 4361 AZ Westkapelle Informatiebrochure Achterweg 15, 4361 AZ Westkapelle Adres gegevens Type object : Hoekwoning met berging en tuin Adres : Achterweg 15, Postcode, plaats : 4361 AZ Westkapelle Kadastrale gegevens : kadastraal

Nadere informatie

Informatiebrochure Molenweg 11, 4353 SH Serooskerke

Informatiebrochure Molenweg 11, 4353 SH Serooskerke Informatiebrochure Molenweg 11, 4353 SH Serooskerke Adres gegevens Type object : Vrijstaande woning op ruim perceel met zomerwoning en minicamping Adres : Molenweg 11, Postcode, plaats : 4353 SH Serooskerke

Nadere informatie

Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande

Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande Adres gegevens Type object : Vrijstaande woning met 2 appartementen en berging Adres : Werendijkseweg 5, Postcode, plaats : 4374 NB Zoutelande

Nadere informatie

Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande

Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande Informatie brochure Werendijkseweg 5, 4374 NB Zoutelande Deze unieke locatie wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Adres gegevens Type object : Vrijstaande woning met 2 appartementen en

Nadere informatie

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt.

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt. INSCHRIJFVOORWAARDEN a. de boerderijwoning met aangebouwde schuur en losse schuur, onder- en omliggende grond en akkerbouwland, staande en gelegen te 3244 LH Nieuwe- Tonge, aan de Duivenwaardseweg 11,

Nadere informatie

Informatiebrochure Middelburgsestraat 57a, 4388 NT Oost-Souburg

Informatiebrochure Middelburgsestraat 57a, 4388 NT Oost-Souburg Informatiebrochure Middelburgsestraat 57a, 4388 NT Oost-Souburg Adres gegevens Type object : 2/1 kap woning op ruim perceel Adres : Middelburgsestraat 57a, Postcode, plaats : 4388 NT Oost-Souburg Kadastrale

Nadere informatie

Kantoor der Kerkelijke Goederen TE KOOP. Zetter NM Delfzijl Richtprijs: kosten koper

Kantoor der Kerkelijke Goederen TE KOOP. Zetter NM Delfzijl Richtprijs: kosten koper Kantoor der Kerkelijke Goederen TE KOOP Zetter 10 9934 NM Delfzijl Richtprijs: 180.000 kosten koper Kantoor der Kerkelijke Goederen Postbus 675 3800AR AMERSFOORT t 033-4671010 h.j.woltersom@kkgkka.nl Omschrijving

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Hellevoetsluis, H. Heijermansstraat 1 Object Op een markante locatie gelegen (voormalig) post- en bestelkantoor met een ruim buitenterrein dat zich uitstekend

Nadere informatie

Koopovereenkomst Koudorpstraat 29 en garage, 4361 BS Westkapelle

Koopovereenkomst Koudorpstraat 29 en garage, 4361 BS Westkapelle Koopovereenkomst Garage Koudorpstraat 29 Koudorpstraat 29 en garage, 4361 BS Westkapelle Adres gegevens Type object : Garage met appartement op 1 ste etage Adres : Koudorpstraat 29, Postcode, plaats :

Nadere informatie

grens dient opnieuw uitgemeten te worden

grens dient opnieuw uitgemeten te worden 7 5 Uittreksel Kadastrale Kaart 11 137 630 632 11A / TR01 115 11A 1 grens dient opnieuw uitgemeten te worden 6 383 Kadastraal bericht object pagina 1 van 1 Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

Page 1 of 1 Kadastraal bericht inzake grondpercelen Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 k.k.

Vraagprijs ,00 k.k. Elsloo - Zuid 7 Een nette goed onderhouden twee-onder-een kap woning op een perceel van 368m2. Deze voormalige fabriekswoning met bouwjaar in de vijftiger jaren is in de loop van de jaren gerenoveerd.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Noordwijk, Boekerslootlaan 22 Object Het voormalige postkantoor en bestellersruimte met ondergrond gelegen aan de Boekerslootlaan 22 te Noordwijk. Kadastrale

Nadere informatie

Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen

Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen Wenckebachlaan 31, 9728 JJ Groningen 179.500,00 kosten koper Omschrijving Wenckebachlaan 31 (9728JJ) Groningen Heerlijk appartement aan de zuidkant van Groningen. Een 4- kamer appartement met nette keuken,

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Te Koop. Middel 6 te Westzaan

Te Koop. Middel 6 te Westzaan Te Koop Middel 6 te Westzaan Te Koop Middel 6 te Westzaan Multifunctionele bedrijfsruimte met eigen buitenterrein geschikt voor vele doeleinden. Momenteel rust er een maatschappelijke (met zakelijke dienstverlening)

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Een ruime bungalow op een perceel van maar liefst 950 m², met veel mogelijkheden!

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 k.k.

Vraagprijs ,00 k.k. Elsloo - Zuid 5 Keurige twee-onder-een kap woning op een perceel van 392m2 en op loopafstand van het Drents Friese Wold. Deze voormalige fabriekswoning is van rond 1952 en de loop van de jaren gerenoveerd.

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM

WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM WITTE DE WITHSTRAAT 53 te ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Uniek en volumineus stadspand, gelegen aan de bruisende en populaire Witte de Withstraat. De zeer ruime begane grond

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wieringerwerf, Loggersplein 3 Object Het (voormalig) postkantoor met bovenwoning en achter terrein, gelegen aan het Loggersplein. Centraal gelegen tegenover het

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Etten-Leur, Stationsplein 2 Object Het postkantoor met erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen Stationsplein 2 te Etten-Leur. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Tegelen, Industriestraat 79 Object Het post- en bestelkantoor, parkeerterrein en erf gelegen aan de Industriestraat 79 te Tegelen. Kadastrale aanduiding Gemeente Tegelen

Nadere informatie

ACHTERDAM 20 T/M 26 te ALKMAAR. Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

ACHTERDAM 20 T/M 26 te ALKMAAR. Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Datum maandag 24 november 2014 De Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam Ten overstaande van notaris Mr M.R. Meijer Meijer cs notarissen, Keizersgracht 695-697, 1017 DW te Amsterdam, telefoon: 020 531

Nadere informatie

HEEMSTEDE JAVALAAN 20. Vraagprijs: 129.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HEEMSTEDE JAVALAAN 20. Vraagprijs: 129.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HEEMSTEDE JAVALAAN 20 IDEALE STARTERSWONING Centraal in Heemstede gelegen benedenwoning met voor-, zij- en achtertuin met stenen schuur. De woning ligt ideaal t.o.v. het centrum, sportaccomodaties, landgoed

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bergambacht, Meidoornstraat 2 Object De betreffende locatie (bouwjaar circa 1989) ligt aan de rand van een woonwijk aan de rand van het centrum van Bergambacht

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoofddorp, Kruisweg 636 Object Prima herontwikkelingslocatie (A1 en winkelgebied), gelegen op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg, één van de hoeken van het kernwinkelgebied.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Lelystad, Stadhuisplein 51 Object Het postkantoor met bovengelegen verdiepingen en ruim achterterrein gelegen aan het Stadhuisplein 51 in Lelystad. Kadastrale

Nadere informatie

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl Nabij het stadscentrum en station van Nijmegen gelegen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt Aan de rand van De Bilt op korte afstand van Utrecht en alle

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

Verkoop bij inschrijving. Hoekwoning Meester van Goorweg TJ NIEUWLANDE

Verkoop bij inschrijving. Hoekwoning Meester van Goorweg TJ NIEUWLANDE Verkoop bij inschrijving Hoekwoning Meester van Goorweg 1 7818 TJ NIEUWLANDE ALGEMEEN: Bent u op zoek een woning in een rustige woonomgeving met uitzicht over de landerijen en het gemak van alle voorzieningen

Nadere informatie

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs 155.000,00 kosten koper Omschrijving Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Het genoemde bedrag van 155.000,- k.k. is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Den Haag, Badhuisstraat 225 Object Het postkantoor met bovengelegen verdiepingen en ruim achterterrein gelegen aan de Badhuisstraat 225 te Den Haag, deel uitmakend van het

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Lavendelweg 37 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op het bedrijventerrein Ulgersmaborg aan de rand van een woonwijk. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Nuenen, Aardappeleterssteegje 4 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met binnenterrein en ondergrond, gelegen op de hoek van de Margot Begemannstraat

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

Wijk 2 nr EV Urk

Wijk 2 nr EV Urk Wijk 4 nr. 43 8321 GE Urk Telefoon 0527 690334 Fax: 0527 685505 Mobiel 06 18354525 E-mail info@hlvastgoed.com Website www.hlvastgoed.com * brochure * winkel met bovenwoning in WIJK TWEE De makelaar die

Nadere informatie

Beethovenstraat 25 te Akersloot Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

Beethovenstraat 25 te Akersloot Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel: Beethovenstraat 25 te Akersloot Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Adres Beethovenstraat 25 1921 EE Akersloot Vraagprijs 217.500,- kosten koper. Omschrijving Op een aantrekkelijke en zeer rustige locatie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Vriezenveen, Manitobaplein 12 en 13 Object Het post- en bestelkantoor met ondergrond, parkeergelegenheid en erf alsmede de naastgelegen woning aan het Manitobaplein

Nadere informatie

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LEIDSEVAARTWEG 21 Op de grens van en Bloemendaal ligt deze vrijstaande woning met naast gelegen garage en diverse verwaarloosde opstallen. Het geheel bestaat uit 5 kadastrale percelen met een

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bilthoven, Postlaan 1 Object Het bestelkantoor gelegen aan de Postlaan 1, hoek Anthonie van Leeuwenhoeklaan te Bilthoven. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend

Nadere informatie

Bijlmerdreef 1423 Amsterdam

Bijlmerdreef 1423 Amsterdam Bijlmerdreef 1423 Amsterdam Koopsom: 240.000,-- K.K. Amsterdam, Bijlmerdreef 1423, 1103 SC Makelaar: Fris Woningmakelaars Amsterdam E-mail: amsterdam@friswonen.nl Telefoonnummer: 020-301 77 15 Type: woonhuis

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel: Mezenhof 77 te Schagen Adres Mezenhof 77 1742 GH te Schagen Vraagprijs 219.000,- kosten koper. Omschrijving In de groene en rustige woonwijk "Waldervaart" gelegen ruime, hoekwoning met meer dan royale

Nadere informatie

Elsloo - Tronde 6 In een klein buurtschap gelegen boerderij met voormalige ligboxenstal op ca. halve hectare grond. Genoeg ruimte voor diverse

Elsloo - Tronde 6 In een klein buurtschap gelegen boerderij met voormalige ligboxenstal op ca. halve hectare grond. Genoeg ruimte voor diverse Elsloo - Tronde 6 In een klein buurtschap gelegen boerderij met voormalige ligboxenstal op ca. halve hectare grond. Genoeg ruimte voor diverse doeleinden. De boerderij is aan een grote opfrisbeurt toe

Nadere informatie

Wageningen - Nudepark

Wageningen - Nudepark Wageningen - Nudepark 144-146 VRIjSTAAND bedrijfspand met inpandige kantoorruimte Het betreft hier een vrijstaand bedrijfspand met inpandige kantoorruimte gelegen op een perceel van 8.450 m 2. Als gevolg

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Goor, Stationslaan 2 Object Het post- en bestellerskantoor gelegen aan de Stationslaan 2, centraal gelegen in Goor. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend Gemeente Goor,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Purmerend, Gedempte Where 1 Object Unieke herontwikkelingslocatie (tot winkels en woningen) op een prominente locatie nabij het centrum van Purmerend aan de Gedempte

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth W.A. Scholtenlaan 25 Doorwerth Situatie Algemeen: Verwarming: - c.v.-ketel Details Inhoud (circa) : 1.868 m³ Perceeloppervlakte : perceeloppervlak m² Vloeroppervlakte (ca.) : 500 m² Bouwperiode (ca.) :

Nadere informatie

Bovenverdieping: De eerste verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. Daar treft u een overloop en twee bergruimtes/slaapkamers aan.

Bovenverdieping: De eerste verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. Daar treft u een overloop en twee bergruimtes/slaapkamers aan. Donkerbroek - Van Zandenstraat 10 Vrijstaande eenvoudige semi-bungalow gelegen in een rustige buurt op een perceel van 410m2. Deze woning uit de 70er jaren wordt verwarmd door middel van centrale verwarming

Nadere informatie

Van der Duijn van Maasdamweg 274b Vraagprijs 149.500,-(k.k.)

Van der Duijn van Maasdamweg 274b Vraagprijs 149.500,-(k.k.) Van der Duijn van Maasdamweg 274b Vraagprijs 149.500,-(k.k.) Makelaardij Van der Ploeg, Telstar 46, 9602 ZW HOOGEZAND Telefoon: (0598) 42 37 29; info@makelaardijvanderploeg.nl Telstar 46 9602 ZW HOOGEZAND

Nadere informatie

Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht

Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht Algemeen De Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht is een monumentaal kantoorpand met verhuurde winkelruimte op de begane grond gelegen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Klimopweg 5 Object Het kavel bouwgrond, gelegen aan de Klimopweg 5 te Amsterdam. Kadastrale aanduiding Gemeente Amsterdam K, Sectie K, nummer 7410, groot 4.510

Nadere informatie

Nieuwendijk 3 te Rumpt

Nieuwendijk 3 te Rumpt Nieuwendijk 3 te Rumpt Vraagprijs 1.300.000,-- k.k. VG Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Objectomschrijving: Op prachtige landelijke locatie

Nadere informatie

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LINDENLAAN 8 De Lindenlaan is een heerlijk rustig laantje direct om de hoek van de winkelstraat van. Hier is een keur van leuke speciaalzaken, supermarkten en prima restaurants en lunchrooms.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Giessenburg 1 Object Het bestelkantoor gelegen nabij de Van Boshuizenstraat (Buitenveldert) in stadsdeel Zuideramstel. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend,

Nadere informatie

HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE VALKENBURGERPLEIN 1 1 Op een uitstekende en levendige locatie gelegen 2-kamer hoek appartement vlakbij het centrum van. Op de begane grond is een afzonderlijke ruime berging en een garage. De

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Krommenie, Noorderhoofdstraat 10 Object Het bestelkantoor met aangebouwde laad en losruimte, fietsenstalling en opslagruimte, alsmede onder- en bijgelegen grond

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Haarlem, Californiëplein 16 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met erf en ondergrond. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlem II Sectie Y Nummer 862 Groot 1.044

Nadere informatie

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis annex bedrijfsruimte, erf, tuin en ondergrond. Prachtig

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN: De rest van de kavel heeft een bestemming als bouwkavel waar in het totaal 3 kavels gerealiseerd kunnen worden.

BIJZONDERHEDEN: De rest van de kavel heeft een bestemming als bouwkavel waar in het totaal 3 kavels gerealiseerd kunnen worden. Ravenswoud Mr. Lokstraat 18 In de nabijheid van het natuurgebied het Fochteloërveen staat deze vrijstaande voormalige boerderij. Het totale vloeroppervlak van dit pand is 220m2. Het stalgedeelte is grotendeels

Nadere informatie

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Vraagprijs : Reacties van gegadigden

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen landbouwgrond gelegen aan de Veenweg te Varsseveld Perceel 1 Perceel 2 Omschrijving Algemeen Het betreffen twee perceeltjes landbouwgrond, gelegen ten oosten van Varsseveld

Nadere informatie

E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Vraagprijs 149.000,00 kosten koper Omschrijving E. Thomassen a Thuessinklaan 33, 9713 JS Groningen Deze leuke jaren '30 benedenwoning is zeer geschikt

Nadere informatie

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m.

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. Omschrijving de Dam 21 A, 9351 AL Leek Te huur Leek, de Dam 21A In het centrum van Leek, op loopafstand van landgoed Nienoord, op hoeklocatie door ligging

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Oldenzaal, Langestraat 5 Object Het object is gelegen aan de Langestraat 5 te Oldenzaal, nabij het winkelcentrum de Vijfhoek en het nieuwe winkelcentrum de Driehoek. Kadastrale

Nadere informatie

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Omschrijving P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Ideaal voor starters of voor de verhuur! Leuke benedenwoning in een rustige straat

Nadere informatie

TE KOOP. Lollebeekweg 60 Castenray

TE KOOP. Lollebeekweg 60 Castenray TE KOOP Lollebeekweg 60 Castenray Voor vragen kunt u contact opnemen met Margo van der Meer of Esther van Gerven, afdeling Stad Dorpen Wijken via telefoonnummer 0478-523 333. 2 Kadastrale gegevens Kadastraal

Nadere informatie

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Wijze van bieden Artikel 1 De biedingen kunnen uitsluitend schriftelijk en in een gesloten enveloppe

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Losser, De Brink 2 Object Het post- en bestelkantoor met bijbehorend buitenterrein aan het begin van het winkelcentrum De Brink. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend,

Nadere informatie

VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING

VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING VERKOOP BIJ OPENBARE INSCHRIJVING Op 16 april 2015 om 10.00 uur vindt ten overstaan van mr. M.M.A. Savenije, notaris gevestigd te Heerenveen, dan wel diens waarnemer, tijdens een zitting, toegankelijk

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Geldrop, Molenstraat 2 Object Post- en bestelkantoor op een prominente hoeklocatie aan de Molenstraat 2 direct in het centrum van Geldrop. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

Te koop. In de Hoeksche Waard gelegen akkerbouwbedrijf, met een totale oppervlakte van 74.36.30 ha, staande en gelegen aan de

Te koop. In de Hoeksche Waard gelegen akkerbouwbedrijf, met een totale oppervlakte van 74.36.30 ha, staande en gelegen aan de Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop In de Hoeksche Waard gelegen akkerbouwbedrijf, met een totale oppervlakte van 74.36.30 ha, staande en gelegen aan

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN Het betreft een bouwkavel (Kavel G) ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimte aan t Hopveld te Haaren. Totale perceeloppervlakte: 1.370 m² Procedure: In opdracht van de gemeente Haaren wordt een bedrijfskavel,

Nadere informatie

Lekerwaard 204 te Alkmaar Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

Lekerwaard 204 te Alkmaar Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel: Lekerwaard 204 te Alkmaar Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Adres Lekerwaard 204 1824 HJ Alkmaar Vraagprijs 185.000,- kosten koper. Aanvaarding In overleg. Omschrijving In mooie vriendelijke woonomgeving

Nadere informatie

Ravenswoud Mr. Lokstraat 18

Ravenswoud Mr. Lokstraat 18 Ravenswoud Mr. Lokstraat 18 In de nabijheid van het natuurgebied het Fochteloërveen staat deze vrijstaande voormalige boerderij. Het totale vloeroppervlak van dit pand is 220m2. Het stalgedeelte is grotendeels

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Apeldoorn, Christiaan Geurtsweg 9. Object Het bestelkantoor gelegen aan de Europaweg, de zuidoostelijke verbindingsweg van de stadsring naar het Centrum, en de Christiaan

Nadere informatie

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW.

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW. ALKMAAR - HAZENKOOG 28 Diverse bedrijfsunits met verschillende metrages beschikbaar. Vanaf circa 100 m 2 tot en met 203 m 2 BVO. Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs :

Nadere informatie

Julianaplein 110 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel:

Julianaplein 110 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: Julianaplein 110 Den Helder Adres Julianaplein 110 1781 HE Den Helder Aanvaarding In overleg. Vraagprijs 111.000,- kosten koper. Omschrijving Op de 4e verdieping gelegen 3-kamer appartement met uitzicht

Nadere informatie

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs 297.500,00 kosten koper Omschrijving Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen RUIME VRIJSTAANDE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN! Leuk vrijstaand woonhuis, gelegen

Nadere informatie

Situatie. Isolatie (voor zover bekend): Details. Isolatie: - dubbel glas. Verwarming: - gaskachels. Inhoud (circa) : 325 m³

Situatie. Isolatie (voor zover bekend): Details. Isolatie: - dubbel glas. Verwarming: - gaskachels. Inhoud (circa) : 325 m³ Haverweg 19 Rheden Situatie Isolatie (voor zover bekend): Isolatie: - dubbel glas Verwarming: - gaskachels Details Inhoud (circa) : 325 m³ Perceeloppervlakte : 165 m² Vloeroppervlakte (ca.) : 75 m² Bouwperiode

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN. de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN. de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga BESCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN: de woonboerderij met ondergrond

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie