Nieuwsbrief november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 11. 25 november 2013. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie Beste Ouders, In de afgelopen week ontstond op maandag in groep 8 een spontane actie om geld in te zamelen voor de Filipijnen. Het leverde een aardig bedrag op, de leerlingen stortten het bedrag op giro 555. Dinsdag deden twee leerlingen Esmee Pas en Jara Boes mee aan het Twenteranddictee. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 1/9 Ieder kind zijn talent!

2 Het was een spannende wedstrijd. Esmee viel in de prijzen en werd tweede. Ze kreeg een prachtige ANWB Jeugdatlas van de wereld. Woensdag: de voorleeswedstrijd voor de groepen 7 en 8. De deelnemers waren Majlin, Thomas, Lian en Joëlle. De jury werd gevormd door juf Boes en juf Anneke. De winnares werd Joëlle. Ze gaat ons vertegenwoordigen bij de gemeentelijke voorleeswedstrijd. Op vrijdag gingen de leerlingen van groep 8 met de bus naar het A.O.C. in Almelo en kregen informatie op een doe dag over dit type onderwijs. Ziekte. U hebt waarschijnlijk wel gehoord, dat juf Marieke al weer een tijdje geleden een auto-ongeluk heeft gehad. Het gevolg hiervan is, dat ze last heeft van haar rug en schouders. Ze kan daardoor geen volledige dag lesgeven aan de leerlingen van groep 8. Gelukkig is ze inmiddels weer zo ver hersteld, dat wel mogelijk is om s morgens op school te komen en les te geven aan een groepje leerlingen uit groep 8. Juf Desirée heeft de taak van juf Marieke overgenomen en geeft op maandag en dinsdag les in groep 8. Juf Gerdien vervult de taken van juf Janneke (ouderschapsverlof) en geeft op maandag les in groep 5 en vervult de ADV s van meester Gerwin en juf Judith. We zijn heel blij, dat we de ziektevervanging kunnen invullen met leerkrachten, die de kinderen kennen en zijn blij met de inzet van juf Desirée en juf Gerdien. We wensen juf Marieke een spoedig geheel herstel toe! Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 2/9 Ieder kind zijn talent!

3 Bijbelverhalen. Lucas 1: 5-7, 2: en 2: Thema: Vol verwachting. Advent is een tijd van verwachten. Ook in de tijd van de Bijbel waren er al mensen, die een nieuwe tijd verwachtten. Wat zouden Zacharias en Elisabeth bijvoorbeeld verwacht hebben? En Simeon en de oude Hanna? Informatie van de groepen: Groep 1A,1B en 2. Wij werken de komende weken over Sinterklaas. De kinderen van groep 2 werken deze week weer met een taakblad. Zij mogen zelf kiezen welk werkje/taak ze maken. Ze strepen daarna het werkje af op het taakblad. In groep 1 mogen de kinderen ook kiezen welke Sinterklaaswerkjes ze willen maken. Groep 3 Deze week beginnen we alweer met kern 5 van lezen! Deze kern gaat over Dikke reus. We leren de woorden reus, jas en riem. Ook met rekenen starten we met blok 5. Hier is het thema Naar het bos. We rekenen met huppen van 2 en 5 en oefenen verder met getallen tot en met 20. Ook gaan we weer bussommen maken, maar nu wat moeilijker. De bus staat er niet meer altijd als plaatje, maar er staan dan alleen getallen. Met schrijven herhalen we de letters die we al geleerd hebben. De nieuwe letters die we leren zijn de k en ij. Gym groep 3 en 4: De winterperiode komt eraan en dan zult u zich als ouders soms afvragen hoe het geregeld is met het vervoer van de bus. Bij slecht weer zullen de kinderen lopend naar de Puntbrug lopen en vanaf hier met de bus naar de gymzaal gaan. De bus zet de kinderen na afloop ook weer af en dan gaan wij weer lopend naar school. Zo hoeft de bus niet door de smalle gladde Oranjestraat. Groep 4 De kinderen gaan verhaaltjessommen proberen uit te rekenen. Enkele voorbeelden zijn: Twan heeft 15 blikken. Hij doet er steeds 5 in een doos. Twan maakt..dozen vol. Op elke pagina kunnen 10 stickers. Marit heeft 40 stickers. Marit plakt.. pagina s vol. Er staan 21 stoelen. Joep maakt groepjes van 3 stoelen. Joep maakt.. groepjes. Deze week hebben wij een parkeerweek met taal, woordenschat en spelling. We gaan deze week de onderdelen die wij gehad hebben herhalen en toetsen. Wist u wel dat uw zoon of dochter nu al 6 spellingsregels kent en deze moet kunnen gebruiken? NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 3/9 Ieder kind zijn talent!

4 Groep 6 Op woensdag 27 november wordt het controledictee van thema 4 afgenomen. In de klas behandelen we verschillende nieuwe onderwerpen; bijvoorbeeld rekenen, hier leren we nu de oppervlakte te berekenen. Ook leren we om een getal af te ronden op tientallen of honderdtallen. We kennen al verschillende breuken en leren het op de juiste manier te benoemen. Dit is soms best lastig. Op internet zijn ook verschillende sites te vinden om hier verder mee te oefenen. Altijd handig! Op de site kunt u qua niveau oefenen met de sommen met 1 ster. Ook staan hier meer leuke en leerzame oefeningen op. De 3 basketballessen zijn afgelopen. Het was heel leuk en leerzaam. U heeft uw kind hierover vast wel horen vertellen. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 4/9 Ieder kind zijn talent!

5 Groep 7 Deze week starten we met Mediamasters Een project over het gebruik van o.a. social media. De kinderen kunnen hier thuis ook mee aan de slag en er is een leuke ouder-kind quiz die u samen met uw kind kunt spelen. Deze quiz gaat over het gebruik van met name social media en internet en kan een goed gesprek hierover met uw kind tot stand brengen. Groep 8 Vrijdagmorgen, 29 november, wordt de NIO afgenomen. De toets wordt afgenomen door dhr. Telman bij ons op school. Huiswerk: Wo: blad studievaardigheden; nieuwsrekenen Vr: blad spelling; toets de mens: H3 en 4. Agenda Kinderen van de groepen 3 en 4 van alle PC scholen in Vroomshoop zijn s middag vrij i.v.m. het Sinterklaasfeest. Donderdagmiddag 5 december Overig nieuws Olvaritpotjes Heeft u nog lege olvaritpotjes? Dan zouden we die heel goed met kerst kunnen gebruiken op school. Wilt u ze dan school en zonder etiket inleveren op school? Alvast bedankt! NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 5/9 Ieder kind zijn talent!

6 Rekenonderwijs. In de komende nieuwsbrieven leest u een viertal artikelen over het rekenonderwijs. Hulp ouders bij rekenen deel 1. Het is erg belangrijk dat kinderen goed leren rekenen. Je hebt het bijna overal voor nodig. In de winkel om te kunnen betalen. In de keuken waar je met inhoudsmaten en gewichten werkt. In de sport om wedstrijdschema s en uitslagen goed te begrijpen. Wanneer je je bankzaken regelt moet je rentepercentages kunnen vergelijken. Als ouder wil je weten wat de groeicurve van je kind betekent, die in het boekje van het consultatiebureau staat. Ook wordt er tegenwoordig in bijna alle beroepen van uitgegaan dat je beschikt over goede rekenvaardigheden. Dat geldt voor de timmerman, die allerlei zaken moet kunnen meten en ook moet begrijpen welke constructies wel verantwoord zijn en welke niet. Dat geldt voor de kapster, die hoeveelheden vloeistof en verf in de juiste verhouding moet kunnen mengen. Het geldt voor de vrachtwagenchauffeur, die goed moet inschatten hoeveel tijd hij nodig heeft om zijn lading te lossen om vervolgens weer op tijd bij een volgende klant te kunnen zijn. En het geldt voor de verpleegkundige die medicijnen verstrekt aan patiënten. Kinderen krijgen op school rekenonderwijs, maar ook ouders spelen een belangrijke rol bij het leren rekenen van hun kinderen. Een goede samenwerking tussen de school en ouders is daarbij belangrijk. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 6/9 Ieder kind zijn talent!

7 In deze artikelen worden handreikingen gedaan aan ouders om hun kind te helpen bij het leren rekenen. Zo gaat het in dit artikel over de wijze waarop u als ouder denkt en praat over uw kind en over een schoolvak als rekenen/wiskunde. In artikel 2 krijgt u ideeën aangereikt om uw kind thuis te helpen met rekenen. In artikel 3 wordt informatie gegeven over de manier waarop uw kind op de basisschool leert rekenen en over belangrijke mijlpalen in het rekenonderwijs op de basisschool. In artikel 4 gaat het over de vraag wat de school kan doen en wat u kunt doen wanneer uw kind extra hulp en aandacht nodig heeft. Je hebt geen wiskundeknobbel nodig om goed te leren rekenen. Dat werd vroeger wel eens gedacht. Het idee was toen: je kunt het of je kunt het niet. En als je het niet kunt, is er niets aan te doen. Gelukkig weten we tegenwoordig dat wiskundeknobbels niet bestaan. Iedereen kan leren rekenen. Het zijn heel andere factoren die een belangrijke rol spelen bij het leren rekenen. Bijvoorbeeld of kinderen goed rekenonderwijs krijgen. En of eventuele hobbels in de rekenontwikkeling van een kind wel snel genoeg worden opgemerkt en of daar vervolgens wel voldoende actie op wordt ondernomen. Maar ook de aandacht die ouders hebben voor het leren van hun kinderen en voor schoolse zaken is erg belangrijk. Als ouder kunt u een steentje bijdragen aan de rekenontwikkeling van uw kind. Wat u dan allemaal kunt doen? NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 7/9 Ieder kind zijn talent!

8 Basisregel 1: Praat positief over alles wat met school en leren te maken heeft. Sommige ouders vonden rekenen en wiskunde vroeger maar moeilijke vakken. Ze hebben er geen goede herinneringen aan overgehouden. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het reken- en wiskundeonderwijs sinds uw tijd sterk veranderd is. Wanneer rekenen vroeger niet uw favoriete vak was, betekent dat nog niet automatisch dat dat ook voor uw zoon of dochter zal gaan gelden. Maar daarvoor is het wel nodig dat u op een positieve manier over rekenen praat met uw kind. Onderzoek heeft aangetoond dat het een positief effect heeft op de leerprestaties van kinderen wanneer hun ouders positief praten over leren en over school. Basisregel 2: Geloof in de mogelijkheden van uw kind. Iedereen kan leren rekenen. Daarom is het goed wanneer u vertrouwen hebt in de mogelijkheden van uw kind. U hoeft niet direct in paniek te raken wanneer het leren rekenen even wat moeizamer gaat. Dingen die nieuw zijn voor kinderen, hebben vaak even tijd nodig voordat ze goed worden begrepen. Dat kan soms gevoelens van onzekerheid geven. Meestal verdwijnen die gevoelens vanzelf. Leren rekenen gaat, net als leren lopen, met vallen en opstaan. Dat er af en toe hobbels genomen moeten worden, hoort bij leren en bij de ontwikkeling van een kind. NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 8/9 Ieder kind zijn talent!

9 Basisregel 3: Heb aandacht voor het leren van uw kind. Misschien is dit wel het belangrijkste advies dat we u kunnen geven. Vraag niet alleen aan uw kind hoe het was op school, maar vraag ook aan uw kind wat het die dag geleerd heeft. Realiseer u verder dat rekenen niet alleen op school gebeurt. Ook in het dagelijks leven bent u en zijn kinderen elke dag met rekenen bezig. Die mogelijkheden kunt u uitbuiten! Vuistregels voor het helpen van uw kind bij het rekenhuiswerk: Kies een geschikt moment om uw kind te helpen met het rekenhuiswerk. Soms zit een dag uit het leven van een kind zo vol dat u er beter voor kunt kiezen een of enkele dagen later met het huiswerk aan de slag te gaan. Kies een moment waarop het rustig is in huis en u zelf ook voldoende tijd hebt om met uw kind met het huiswerk bezig te zijn. Houd het gezellig. Stop met uw hulp wanneer het niet goed lukt of wanneer er over en weer irritatie tussen u en uw kind ontstaat. Probeer op een ander moment of het dan wel lukken wil, of vraag aan de leerkracht van uw kind om tips. Houd het kort. Huiswerk maken tijdens de basisschoolperiode mag nog niet te veel tijd in beslag nemen. Voor veel kinderen is 20 minuten al lang genoeg om met het huiswerk bezig te zijn. Geef uw kind complimenten. Geef uw kind complimentjes om zijn inzet en doorzettingsvermogen. Doe dat ook als het resultaat nog niet helemaal naar wens is. Vraag om voorbeeldsommen. Vraag de leerkracht om enkele voorbeeldsommen die uitgerekend zijn op de manier die hij/zij van de kinderen verwacht. Kerst De kerstcommissie is op zoek naar echte schapen en/of ezels voor de kerstviering. Indien u ons hiermee kan helpen, wilt u dan contact opnemen met Daniëlle Zomer (leerkracht groep 4)? Alvast hartelijk bedankt! NIEUWBRIEF 2013/2014 nummer 11 Pagina 9/9 Ieder kind zijn talent!

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 22 september 2014

Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Nieuwsbrief 5 22 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie In de afgelopen week waren de eerste informatiemorgens voor de kleutergroepen, deze week volgt de twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 25 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vooral de woensdagmorgen was erg spannend voor de leerlingen. De rommelpiet was op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 december 2016

Nieuwsbrief. 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag is het dan zo ver en komt Sinterklaas op de Oranjeschool. Mocht u zijn aankomst willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015

Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Nieuwsbrief 22 9 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Graag wil ik uw aandacht nog even vragen voor het parkeerprobleem voor school. Er zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 januari 2017

Nieuwsbrief. 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In de laatste maanden werden er opnieuw leerlingen aangemeld voor groep één. Omdat de groep

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 februari 2017

Nieuwsbrief. 10 februari 2017 Nieuwsbrief 10 februari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is de instroomgroep gestart in het speellokaal. In de loop van het jaar gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015

Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Nieuwsbrief 17 5 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u een fijne kerstvakantie had en we wensen u een goed 2015 toe! In overig

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 32 26 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle groepen zijn we momenteel bezig met het afnemen van de laatste Cito-toetsen. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2016

Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd 02-11-2016 Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-11-2016 Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m 8 15-11-2016 Spelcontainer open na schooltijd 21-11-2016 Voor groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 3. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 3 23 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdagmiddag waren de leerlingen vrij i.v.m. een studiemiddag voor het team.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014

Nieuwsbrief 21. 17 februari 2014 Nieuwsbrief 21 17 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De Cito-week is voorbij, voor de leerlingen een spannende week en het blijft nog even

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 maart 2017

Nieuwsbrief. 24 maart 2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De schoolfotograaf komt a.s. dinsdag. Omdat de leerlingen om één uur vrij zijn wordt het fotomoment

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015

Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Nieuwsbrief 21 2 februari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdag 3 februari is open huis en is er de mogelijkheid om toekomstige leerlingen

Nadere informatie

11 november We kijken terug op een fijne scholendienst in t Lieniezer, goed om te zien, dat er zoveel ouders en kinderen aanwezig waren.

11 november We kijken terug op een fijne scholendienst in t Lieniezer, goed om te zien, dat er zoveel ouders en kinderen aanwezig waren. Nieuwsbrief 11 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We kijken terug op een fijne scholendienst in t Lieniezer, goed om te zien, dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 19 mei 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De uitslag van de Cito-toets is binnen en het altijd fijn om te zien, dat de uitslag overeenkomt

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 november 2015

Nieuwsbrief. 20 november 2015 Nieuwsbrief 20 november 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hebben van de gemeente toestemming ontvangen voor de bouw van een extra lokaal. Het lokaal

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 januari 2017

Nieuwsbrief. 27 januari 2017 Nieuwsbrief 27 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen maandag kregen we ons vierjaarlijks inspectiebezoek. Natuurlijk voor ons als team

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 528, 20 november 2013

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 528, 20 november 2013 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 528, 20 november 2013 AGENDA do 21-11 Spreekavond ma 25-11 Adviesgesprekken groep 8 di 26-11 Spreekavond do 28-11 Leerlingenraad ma 02-12 Adviesgesprekken groep 8 wo 04-12

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2014

Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015

Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Nieuwsbrief 27 23 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Regelmatig vragen ouders naar de groepsindeling voor het cursusjaar 2015-2016. Hierover

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 26 16 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week gaan de kleuters op schoolreis. Altijd weer een spannende en leuke dag voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 oktober 2015

Nieuwsbrief. 16 oktober 2015 Nieuwsbrief 16 oktober 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Deze week was een culturele week. Er waren veel activiteiten rondom de Kinderboekenweek en daarnaast muzikale

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 maart 2017

Nieuwsbrief. 10 maart 2017 Nieuwsbrief 10 maart 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De schoolfotograaf komt op 28 maart. De foto s worden gemaakt in het speellokaal. De leerlingen

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was gisteren een groot feest.de bruiloft van meester Henk Jan en Lilian. Verderop in de

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Sven en Meike Spelling geschiedenis biologie muziek aardrijkskunde sport levensbeschouwing wiskunde Engels en Frans kunst en scheikunde

Sven en Meike Spelling geschiedenis biologie muziek aardrijkskunde sport levensbeschouwing wiskunde Engels en Frans kunst en scheikunde Quiz CL Sven en Meike deden op woensdag 23 november mee aan Quiz CL. Een kennisquiz voor scholen op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn. En lastig was het wel. Spelling (moeilijke woorden opschrijven),

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 9 11 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen vrijdagmorgen begon heel gezellig met het schoolontbijt. In de pers werd veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 december 2016

Nieuwsbrief. 16 december 2016 Nieuwsbrief 16 december 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hebben een nieuwe website voor PCBO Vroomshoop. De site is vernieuwd, omdat de scholen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie