- Er waren veel activiteiten en ze waren allemaal heel tof.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- Er waren veel activiteiten en ze waren allemaal heel tof."

Transcriptie

1 VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD WOENSDAG 27 APRIL 2016 Aanwezig: juf Kemi, Meester Koen, Bart, Inge, Christina, Sara, juf Miranda, Dirk, Katleen, Patrick, Joris, Wendy, Kristien, Dietrich, juf Tina, Julie, Geert, Hilde, Veerle. Afwezig: Wim, Veerle D, Kelly Verslag: Veerle VdH 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering OK 2. Activiteiten a. Opendeurdag: evaluatie - De derde shift was heel druk. Vraag: Waarom stropte de rij op? Mogelijke oorzaken: * Omdat het stoofvlees niet tijdig warm was (er waren 3 zakken gescheurd waardoor er opnieuw stoofvlees moest opgewarmd worden). De leverancier heeft bevestigd dat de plastiek niet in orde was, een terugbetaling zal nog komen. Naar volgend jaar toe zal er terug andere plastiek gebruikt worden. Tip: Misschien is het veiliger om het stoofvlees uit het water te scheppen met een net/zift? Zodat niet heel het gewicht op de naden van de plastiekzak terecht komt. * De frietjes kwamen niet vlot, het frietkraam kon op sommige ogenblikken niet volgen. * De tafels voor de bediening stonden niet optimaal. 2 aparte buffetten maken zou gemakkelijker werken. Nu was het meeste al dubbel gezet, maar bvb. de sauzen niet. Iedereen stropte daar op. - De springkastelen voor de grotere kinderen, staken de ogen uit bij de kleintjes. Andere springkastelen voorzien of een doorschuifsysteem voorzien? De leerlingenraad vond het niet goed georganiseerd, er was geen papier waarop stond dat de kleuters er op mochten terwijl er toch nieuwe kleuters op bezoek kwamen. Het was wel een hit. - Er waren veel activiteiten en ze waren allemaal heel tof. - De natuurouders zaten wel wat ver en het was niet helemaal duidelijk wat ze daar konden doen. Duidelijkere wegwijzers zou beter zijn. - Het onthaal in de klassen was heel mooi en fijn. De leerkrachten die de ouders aanspreken, kunnen zien wat de kinderen allemaal gedaan hebben.

2 - Inschrijvingen eetfestijn : 440 ipv 490 vorig jaar. Volgend jaar moet er weer een aparte brief voor komen, niet enkel op de achterkant van de flyer. - Een maximum zetten op het aantal inschrijvingen per shift, zodat het aantal mensen per shift wat gelijkmatiger verdeeld is. - Gekleurde bandjes geven duidelijker aan wie wat heeft besteld. Nu kwamen er mensen die eerst stoofvlees aten en daarna nog een kaaskroket. - Waren de kaaskroketten oké? Ze sprongen wel gemakkelijk open, waardoor ze er niet zo smakelijk uitzagen. Misschien toch best herbekijken naar volgende editie toe? - Rekening voor de bloemen: 250. Het waren zeer mooie bloemstukjes, alleen waren er wel wat veel. - Meisjes van de Chiro hebben niet echt opgelet bij de springkastelen, wat wel de bedoeling was. Misschien beter zelf doen of anders betere afspraken maken. De Chiromeisjes zijn uiteindelijk nog jong om echt te kunnen ingrijpen. Anderzijds was het wel een meerwaarde, de kinderen herkennen hen immers. Beter gerichtere taken geven zodat ze duidelijk weten wat ze moeten doen. Idee van Geert: banken vanuit de turnzaal, gebruiken als wachtzaal. De wachtenden vanop de bank op het springkasteel laten en terwijl het springkasteel afsluiten. De bank kan zich ondertussen vullen met nieuwe wachtenden. Is duidelijker, ook voor diegene die de orde moet in het oog houden. - Een aantal leerkrachten zouden het beter vinden om zaterdags nog alles op te ruimen ipv zondagmorgen. Nochtans is er zondags maar 1.5u meer nodig gehad. - Opbouw start vanaf vrijdagnamiddag is goed. Altijd volk genoeg om het op een rustige manier te doen. We waren klaar rond dit jaar. - De stroompanne s kwamen door alle frigo s in de turnzaal op 1 circuit stonden. - Het koor was iets te stil, je kon ze niet horen tot achteraan in de turnzaal.

3 Er zijn ook 2 podiumelementen meer nodig volgend jaar, gezien het stijgend aantal deelnemers van het koor. - In de zijkant van de gevel van de turnzaal komt een dubbele nooddeur. In geval van drukbevolkte evenementen in de turnzaal, is dat een extra ontsnappingsroute. b. Info-avond Leren leren Staat gepland voor maandag 13 juni, maar dan spelen de Rode Duivels. De lezer denkt zelf ook dat er niet veel gegadigden zullen zijn die avond. Het voorstel om dit overdag te doen zodat alle kinderen de voordracht kunnen volgen, was ok voor de lezer, hij doet dit regelmatig voor zo n grote groepen. Hij zal op een donderdag of vrijdagnamiddag komen. Koen checkt de data nog met het zesde en geeft ze dan door aan Julie. Is er een neerslag voor de ouders? Maken we die zelf of is deze te bekomen bij de lezer? (was er geen website?) Als de info overdag doorgaat dan zijn ook de leerkrachten er bij, dit kan ook voor hen interessant zijn. Mss is het mogelijk dat ook ouders kunnen aansluiten in de namiddag? Best wel inschrijven om een idee te hebben van aantal deelnemers. Lezer stelde voor om de info door te laten gaan in de turnzaal. c. Fiets- en wandelpool ontbijt (= dankjewel voor de deelnemers van deze poolen): woensdag 8 juni Vraag: Moet het per sé op een woensdag? Het is wel gemakkelijk omdat dat een van de rustigere ochtenden zijn thuis Waar komt het op neer: de fietspool vertrekt een kwartiertje vroeger. Helpers beginnen klaar te zetten om 7u30: Inge, Christina, Julie, De kinderen eten om iets voor 8u, om 8u30 is het afgerond voor de kinderen, de begeleiders mogen nog even blijven zitten. Wie doet de boodschappen?: wordt nog bekeken d. BBQ ouderraad: VRIJDAG 24/06/2016 De datum is veranderd naar 24 juni! We starten direct na t school. Wie wil in de werkgroep?: Kristien, Katleen, Dietrich (onder voorbehoud), Julie. Katleen gaat al eens polsen bij verschillende beenhouwers, ook prijzen als iemand voor ons komt bakken. e. Afscheid 6 e leerjaar: woensdag 29/06/2016 Genoeg volk, komt in orde!

4 f. Activiteit 1 e leerjaar: zondag 25 september 2016 Er zullen een pak meer leerlingen zijn. Zeker een werkgroep nodig om de praktische zaken te bekijken. Bij de evaluatie van de vorige keer was er al sprake van het idee anders te bekijken door het grote aantal deelnemers. Mss best volgende vergadering bekijken met heel de groep? Volgende vergadering is 31 mei. Normaal gaat deze activiteit door de 3 de week van september. Datum wordt 25 september. We hebben veel helpers nodig, zeker gezien het hoger aantal deelnemers. Noteer dit alvast allemaal in jullie agenda! Wie stapt in de werkgroep? Inge, Dirk, Geert, Julie, Katleen, Kristien. Eerste samenkomst: 18 mei om 20u30 in t Portaal. Werkgroep bekijkt al welke mogelijkheden er zijn en leggen deze voor bij de volgende OR. Idee: - Ontbijt is mss moeilijk, mogelijkheid is receptie met opdrachtjes? - Eens polsen bij de leerkrachten van het eerste leerjaar hoe zij de invulling van deze activiteit zien 3. Financiën Zijn zeer gezond! 4. Schoolnieuws a. Veranderingen - Enkel juf Magali is vervangen door juf Sara. - Heel veel stagiairs (uit Sint-Niklaas, Karel de Grote hogeschool, ) Het wordt wat teveel, volgend jaar iets minder. Verder geen wezenlijke veranderingen. b. Pleziereiland/Kakelnestje: update containers Zijn er nog niet. Men is wel al komen opmeten, de nutsvoorzieningen worden gelegd. Er is gevraagd om de containers zeker voor de grote vakantie te plaatsen, zodat de verhuis nog kan gebeuren voor het einde van het schooljaar. Het lokaal dat nu vrijkomt zou het onthaal worden. Tijdens de schooluren wordt dat dan de doorgang. Pleziereiland heeft 17 modules bijgezet. De verhuis staat gepland voor 20 mei.

5 c. Volgend schooljaar Volgend jaar zijn er meer leerlingen, maar evenveel lesuren. Het jaar nadien komen er dan wel extra uren bij. Dan wordt bekeken of een 19 de klas een optie is of niet. Is geen evidentie. Een extra klas bouwen duurt sowieso 2 jaar. d. Werkgroep Verkeer: inbreng mobiliteit voor Gezinsraad (zie mail) Volgende gezinsraad is op 1 juni. Patrick verzamelt alles. Er mogen persoonlijke zaken aangehaald worden, en/of zaken vanuit de ouderraad. Oproep: Iedereen mag problemen/ideeën doorsturen naar Patrick en deze worden dan besproken op de OR van 31 mei. Patrick neemt deze dan als persoonlijke of gezamenlijke punten vanuit de OR mee naar de Gezinsraad. Daarnaast is er LaMa, dit is een project apart. Deze vereniging roept op om aan te sluiten aan de infosessies (eerste keer op 19 mei om 18u30 in Boerenpoort). Een soort volksvergadering. Eerder zijn Meester Koen, de directeur van de Toren en de directrice van Briels geïnterviewd. Er werd hen gevraagd naar hun kijk op de verkeersinfarcten in Melsele. Er zal een proefopstelling komen vanuit waarnemingen die deze groep zal doen. Vb: *Straatmeubilair op plaatsen zetten waar nu wild geparkeerd wordt. * Het dorp knippen waardoor er geen doorgaand verkeer meer is vanuit Dambrugstraat naar Elisabethstraat. * Een bareel plaatsen (uren bekijken van schoolstart, ballonneke, ). * Parking tegenover de school is nu private parking, zou openbare parking kunnen worden. Het Schepencollege moet beslissen welke voorstellen weerhouden worden. De pijnpunten van het Octopusplan zijn al gekend (oversteek Gaverlandstraat- Dijkstraat, Poenjaardwegel N70, ) maar kan niks aan gedaan worden wegens geen bevoegdheid. Oproep om deel te nemen aan de LAMA-infosessies! 5. Fiets- en wandelpool Oproep om nog wat reclame te maken over wandelpool op vrijdag (ondertussen al eens gebeurd via Gimme). Er zijn al kinderen, buiten de kinderen van de begeleiders, maar het moet nog wat groeien. Woensdag is strapdag en is er een beloning. Dit is niet op vrijdag. Speelt mss een rol?

6 Fietspool: we hebben nieuwe leden in het 1 ste leerjaar van starters na de Paasvakantie. Deze nieuwe leden best even signaleren bij de begeleiders (+ adres om nieuwe ouders ook te kunnen aanspreken om te begeleiden). Oproep naar de leerkrachten om de nieuwe leden de eerste dag in de juiste rang te zetten. Om te vermijden dat nieuwe kinderen ergens anders terechtkomen. Het aantal begeleiders van de fietspool stijgt, dus dat is een aangenaam luxe probleem. 6. Gezinsraad Geen nieuws 7. Schoolraad Geen nieuws 8. Kakelnestje Geen nieuws 9. Varia Fietsenstalling gestolen fietsen Bestelling fietsenstalling: eerst gekeken naar het gebruik van fietsenrek en slot. Sensibilisering was nodig en is gebeurd. Nieuwe fietsstallingen komen er alvast, 20m. Een model waar alle bandbreedtes in kunnen.(ook geschonken door de ouderraad). Meester Koen heeft er 2 op heterdaad betrapt. Politie is vaststellingen komen doen. De dieven zijn in vervolging gesteld, maar voorlopig is niet gekend wie het zijn. Het vastzetten van de fietsen is gebeterd na de diefstallen. De firma de Beveiligingsspecialist is uitgenodigd en heeft vaststellingen gedaan. Een offerte is aangevraagd. Tegen volgende vergadering zal er meer nieuws zijn. Luizenzakken zijn aangekocht en al ingeschakeld in het derde leerjaar. Er is nog wel wat aarzeling bij de leerkrachten om deze te gebruiken. Het stigmatiseerd een beetje een klasgroep. Boekenverkoop Pardoes: dinsdag 24/05/2016 (tot 18u). Een viertal helpers om te helpen opstellen en ook terug op te ruimen. Wie?: Om 8u: Dirk, Patrick, Julie

7 Om 15u30-18u30: Dirk, Kristien, Katleen (vanaf 17u), Julie. buitenspeel-materiaal is besteld (met geld geschonken door de ouderraad) Bekijken van de Enquête: dit is voorzien in de agenda van de schoolraad, deze zal eind april rondgestuurd worden. Om te kunnen afronden voor de volgende schoolraad in mei. De vorige format wordt hergebruikt mits toepassing nvt. Het bruiswater is heel vaak op. Ter vervanging krijgen de leerlingen plat water in een tas. Meester Koen heeft geen verklaring voor dit tekort en zal het nakijken. Gimme: bekijken bij herziening schoolreglement (klaskanaal en infokanaal). Wat met de kalenderherinneringen? Is een goeie back-up. Volgende vergadering dinsdag 31 mei 2016

0. Cava-proeverij Er werd gestemd voor Cava mas d Ancosa brut: 7,70 /fles

0. Cava-proeverij Er werd gestemd voor Cava mas d Ancosa brut: 7,70 /fles VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD DINSDAG 26 JANUARI 2016 AANWEZIG: Patrick, Veerle D, Wim, Bart, Wendy, Dirk, Katleen, Julie, Veerle VdH, Meester Koen, Juf Wendy, Juf Valerie, Joris, Geert, Hilde VERONTSCHULDIGD:

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD DINSDAG 27 OKTOBER 2015 Aanwezig: Veerle D, Inge, meester Koen, meester Thomas, meester Maarten, Christina, Dietrich, Sara, Katleen, Julie, Veerle VdH, Dirk, Wendy, Joris,

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september Een zonnige dag Een zonnig verslag!

Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september Een zonnige dag Een zonnig verslag! Eerste ouderraadvergadering Dinsdag 16 september 2014 Een zonnige dag Een zonnig verslag! Aanwezig : Debbie,Peter,Leentje,Dirk,Bart,Danuta,Veerle,Els,Sara,Katleen Marleen,juf Marjan,Juf Kristel,juf Miranda,Kristel

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Aanwezig Sacha Diaine Wim Goedertier Bruno Goetmaeckere Peter Hulpiau Inge Van Severen Ann Bogaert Ruud Buyl Tina Segers Jutta Rogge Cathy Roelandts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten:

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten: VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: (D) Directie - (L) Leerkracht Valerie, Vanya,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket) Inhoud Verslag schoolraad 10/05/2011... 1 Verslag vorige vergadering... 1 Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)... 1 Enquête... 2 Leerlingenraad (Llnraard)... 2 Doorlichting... 3 Scholengemeenschap

Nadere informatie

Een dikke proficiat aan de vormelingen

Een dikke proficiat aan de vormelingen Beste ouder(s), De eindspurt is ingezet er blijven nog slechts 2 maanden over van dit schooljaar. 2 drukke en belangrijke maanden weliswaar. Druk vanwege de activiteiten zowel in de klas als op school.

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School

VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / uur / Leraarskamer van de Lagere School VERSLAG VERGADERING OR Donderdag 19 januari 2013 / 20.15 uur / Leraarskamer van de Lagere School Aanwezig Debbie VAN LAERE, Patrick VERSWYFEL, Alleydis DE BOCK, juf Marleen, juf Leen, Julie TYTGADT, Dina

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 27 april 2017

Verslag vergadering OR 27 april 2017 Aanwezig : Hanneke DC, Irmine V, Annelies K, Tine B, Nicky DW, Ann P, Karen W, Eva V, Bram S, Kristoff M, Leen DR, Tim G Leerkrachten : Jolien, Ann B, Ilse Directie : Didier Verontschuldigd: Suzy, Karla

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2018

NIEUWSBRIEF oktober 2018 NIEUWSBRIEF oktober 2018 Onderwijs op maat Zorg op onze school We geven onderwijs op maat en dat zijn niet zomaar loze woorden. Tweewekelijks zitten we (= klastitularis, juf Sarah, juf Meredith en mevrouw

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

OR Vergadering 4: 3 mei 2016

OR Vergadering 4: 3 mei 2016 OR Vergadering 4: 3 mei 2016 Aanwezig: Dir. Jo, Dir. Heidi, Dir. Katrien, juf. Marina, Bart Duysburgh, Sarah Van Haelewyck, Barbara Smitz, Heidi Bryssinck, Sofie Baetens, Thomas De Geest, Machteld Vandevyver,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Verslag vergadering 9 juni 2015, 20.00, t Centrum

Verslag vergadering 9 juni 2015, 20.00, t Centrum Ouderraad Ouders voor Kleuters www.oudersvoorkleuters.be Aanwezig: Bart, Diana, Doreen, Filip, Hilde, Micheline, Peggy, Peter, Pieter VB, Sarah, Veerle, Wim, Caroline, Erika, Stefanie, juf Carine, juf

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016.

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. 1. Verslag vorige vergadering is ok. 2. Medelingen. - De koekjes ter voordele van Cunina worden morgen woensdag 13 april geleverd. Freddy zal alles verdelen

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord

Hang mij op het prikbord Hang mij op het prikbord Maandag 1 september 2O14: Dinsdag 2 september 2014: Woensdag 3 september 2014: inzetten. Donderdag 4 september 2014: Vrijdag 5 september 2014: Maandag 8 september 2014: Dinsdag

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar 23.05.2016 Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya Juf Eline (D) Directie

Nadere informatie

OUDERRAAD KLIMOP WESPELAAR

OUDERRAAD KLIMOP WESPELAAR VERSLAG OUDERRAAD 12 Juni 2017 Aanwezig Klimop: Mieke, Herman, Karlien, Karin, juf Astrid, juf Tamara, Sarah T Aanwezig Pit: juf Mia, Evi, meester Kim, Leen, Sara,, Sarah T, juf Rie, Arianne Verontschuldigd

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2019

NIEUWSBRIEF maart 2019 NIEUWSBRIEF maart 2019 Lieve ouders, Na de vakantie schijnt het zonnetje s morgens al vaker. De lente lonkt. Een extra stimulans om vroeg uit de veren te kruipen. Ideaal om op tijd op school te geraken.

Nadere informatie

OUDERRAAD SINT-CALASANZ

OUDERRAAD SINT-CALASANZ OUDERRAAD SINT-CALASANZ ouderraad@sint-calasanz.be Algemene vergadering OR 07-02-2019 Vorig verslag Geen opmerkingen Werkgroepen Resto Opbrengst: 5180 Dit is iets minder dan voorbij jaren. Er waren ook

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Verslag ouderraad 26/01/2017

Verslag ouderraad 26/01/2017 Verslag ouderraad 26/01/2017 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Elfie, meester Timothy, juf Lut, juf Lieve, Kurt, Klaas, Karen, Christine, Mario, Inhoud Goedkeuring vorig verslag... 2 Informatiedoorstroming

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Aanwezig : Ella-Sue & Arno (L1), Ester & Juliette (L2), Jules & Arno (L3), Seppe & Mira (L4), Manuel & Cyriel (L5), Ella & Margot (L6) Afwezig : / L1 : Mag de buitenspeelkeuken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie