Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus."

Transcriptie

1 Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website : NIEUWSBRIEF 128 april 2015 Nieuw logo In de koptekst van deze nieuwsbrief staat een logo wat u de komende tijd veelvuldig voorbij zult zien komen. Het is het nieuwe logo wat de samenwerking tussen de Joannesschool en onze school symboliseert. Achter de schermen zijn we samen al een heel eind op weg om voor uw kinderen een nieuwe, uitdagende, moderne, laagdrempelige en sfeervolle basisschool te vormen. In de luchtballon, waarin we samen op weg zijn, vindt u de kernwaarden voor de nieuwe school: respect, verantwoordelijkheid, open, kansen en samen. Deze luchtballon is ook te zien op de flyer die als laatste bladzijde van deze nieuwsbrief is te zien. De grote blokken aan de onderkant van de flyer symboliseren de leerpleinen (kleinschalige, warme, overzichtelijke units) waarin we gaan werken. Deze symbolische leerpleinen groeien uit tot zelfstandige ballonnen, welke staan voor de individuele groei van onze leerlingen. Onderaan vindt u ook de voormalige logo s van de 2 scholen samengevoegd tot 1. Op de grotere ballonnen vindt u de speerpunten van de nieuwe school: KiVa (een hooggewaardeerd programma voor sociaal-emotionele ontwikkeling. U ontvangt hier spoedig meer informatie over), leerpleinen, tablets (ipads), brede ontwikkeling (denk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, taal, rekenen, cultuur, creativiteit en sport) en laagdrempelig (voor kinderen, ouders en team). Dit alles in vrolijke en uitdagende kleuren: we zijn niet voor niets een basisschool! Deze flyer zal natuurlijk ook terugkomen tijdens onze open dag: ouders kiezen nu eenmaal niet meer alleen voor de Joannes of Bernardus. We zijn trots op onze samenwerking en willen dat uitstralen naar iedereen: SAMEN OP WEG geldt nu eenmaal voor ons allemaal!!!!!! Welkom nieuwe leerlingen In april komen Wilissa Mol en Brechje van Oorschot voor het eerst naar school. Wilissa komt in de klas van juf Hanke en juf Milou te zitten en Brechje bij juf Annet en juf Marga. We wensen Wilissa en Brechje een fijne schooltijd toe op onze school. De verkeerskar Op vrijdag 27 maart a.s. komt de verkeerskar van VVN naar onze school. Op het grote schoolplein wordt er een fietsparcours uitgezet. Hierin zijn verschillende behendigheidsoefeningen opgenomen die de kinderen gaan trainen. Deze behendigheidsoefeningen zijn voor de groepen Voor de groepen wordt het parcours omgebouwd tot een circuit met verkeerssituaties. Je moet dan denken aan zebrapaden; verkeerslichten; allerlei verkeersborden enz. De kleuters gaan fietsen; steppen of lopen met een buggy over dit parcours ; maar wel aan de rechterkant van de weg, stoppen bij een rood licht, uitkijken wanneer iemand oversteekt en hoe steek ik over enz Kortom het wordt voor iedereen een praktische verkeersles en geen verkeersles uit het boek.

2 De fietsen van de leerlingen van groep 7 worden aan het begin van de ochtend gekeurd; dit doen we omdat deze leerlingen alleen met een goedgekeurde fiets het verkeersexamen op 17 april mogen afleggen. Is de fiets op 27 maart niet in orde dan hebben de ouders nog twee weken de gelegenheid om de fiets in orde te maken. Op vrijdag 27 maart verwachten we dat alle leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 een fiets bij zich hebben. De kleuters mogen een fiets; driewieler; step; loopfiets; buggy meebrengen. Open dag op woensdag 1 april Woensdag 1 april is onze jaarlijkse open dag. De school presenteert zich dan aan ouders van nieuwe leerlingen. Mocht u in uw naaste omgeving ouders kennen met een peuter en u bent tevreden over onze school, wijst u hen dan op de mogelijkheid de open dag te bezoeken. Andere ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tijdens de open dag zullen de kinderen les krijgen en dat zal niet anders zijn als dat ze gewend zijn. Het gebouw zal feestelijk aangekleed zijn. In de aula wordt u ontvangen en een kopje koffie of thee aangeboden en kunt u zich laten informeren over de school. Paasviering donderdag 2 april Dit jaar is de paasviering op donderdag 2 april. Net als vorig jaar is er een middagprogramma. In gemengde groepen wonen de kinderen een paasviering uit onze methode Trefwoord bij in de speelzaal. De paasviering is opgebouwd rond een grote bloem die steeds meer vorm en kleur krijgt. Bij elk element van de bloem hoort een korte presentatie van het prentenboek Plant bloeit op. In de viering wordt een duidelijke koppeling gemaakt naar Pasen: geen opbloeien zonder strijd. Maar uiteindelijk opstaan, durven, hopen en toekomst zien. Alle groepen hebben een taak tijdens de viering. Net als vorig jaar wordt er eitje tik gespeeld in de klassen. Het is de bedoeling dat alle leerlingen een hardgekookt ei meenemen naar school. De leerlingen worden verdeeld in tweetallen en tikken hun ei tegen elkaar. De leerling waarvan het ei niet gebroken is, is de winnaar en mag door naar de volgende ronde. Om is de finale op het schoolplein. Iedereen is welkom om de finale bij te wonen! Wij zijn erg benieuwd of Rik Jansen, onze schoolkampioen vorig jaar, wordt verslagen. Dit was de uitslag vorig jaar: Gr ½ Roan Hollander Gr ½ Timo vd Veeken Gr 3 Misha Heijnen Gr 4 Bas Roozen Gr 5 Bas Tolenaars Gr 6 Rik Jansen (schoolkampioen) Gr 7 Lucas Danen Gr 8 Martijn Healy Schoolfotograaf maandag 13 april Op maandag 13 april komt de schoolfotograaf. De schoolfotograaf laten we vanaf dit schooljaar ieder jaar komen, dit in samenspraak met het bestuur van de oudervereniging. De schoolfotograaf vindt het prettig als u uw kind(eren) fleurige kleding aan doet(doen).

3 Groepsverdeling schooljaar Komend schooljaar kunnen we 8 groepen formeren. Wie in welke groep gaat lesgeven ziet u hieronder. De naam van juf Mieke vindt u niet terug in onderstaand schema. Zij gaat op het eind van het schooljaar afscheid van ons nemen omdat zij met pensioen gaat. Op donderdag 9 juli gaan we juf Mieke een mooi afscheid aanbieden. Juf Annet heeft aangegeven dat ze vanaf komend schooljaar minder wil gaan werken. Groep 1-2 a Groep 1-2 b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Juf Willy en juf Marga Juf Annet en juf Hanke Juf Astrid en juf Diana Juf Ilse Meneer Jac Juf Suzan, juf Anita en meneer Karel Meneer Piet Juf Maja Huidig lokaal juf Annet Huidig lokaal juf Hanke Huidig lokaal juf Willy Blijft in hetzelfde lokaal Huidig lokaal juf Astrid en juf Diana Blijven in hetzelfde lokaal Blijft in het zelfde lokaal Blijft in het zelfde lokaal Dit betekent dat we geen gebruik meer zullen maken van de 2 noodlokalen op het schoolplein. Deze lokalen zullen we gebruiken om het te veel aan materiaal in op te slaan. Lio-stage (leraar in opleiding) Een Lio-stage is een stage in het vierde jaar van de pabo waarbij werken en afstuderen gekoppeld zijn. De Lio-er werkt in een eigen groep onder begeleiding en verantwoording van een mentor, de klasseleerkracht. In de groep van meneer Piet komt juf Laura Schallenberg Lio-stage lopen op maandag en dinsdag gedurende het hele schooljaar. In de groep van meneer Jac komt juf Michelle Suijkerbuijk Lio-stage lopen op woensdag, donderdag en vrijdag van augustus t/m februari. Juf Laura en juf Michelle vervangen tijdens hun Lio-stage de bapo van meneer Piet en meneer Jac. In een volgende nieuwsbrief zullen juf Laura en juf Michelle zich voorstellen aan u. Vakanties schooljaar Normaal gesproken ontvangt u in deze tijd van het jaar het vakantierooster voor het volgende schooljaar. Het globale vakantierooster is door de stichting inmiddels vastgesteld, maar de schoolspecifieke invulling echter nog niet. Dit heeft alles te maken met de nieuwe CAO primair onderwijs, die rechtstreeks van invloed is op de keuzes van de vrije dagen voor de kinderen. We willen u alvast wel de vakanties doorgeven die al zeker zijn. De overige dagen (denk hierbij aan studiedagen en eventuele compensatiedagen) zullen in overleg met de 2 andere scholen zo snel mogelijk worden vastgesteld. Vanzelfsprekend krijgt u die na vaststelling ook te horen. - Herfstvakantie: 26 t/m 30 okt Kerstvakantie: 18 december 15 vanaf u. t/m 1 jan Carnavalsvakantie: 8 t/m 12 feb Pasen: 25 en 28 mrt Meivakantie: 25 apr. t/m 6 mei 16 - Pinsteren: 16 mei 16 - Zomervakantie: 22 jul. vanaf u. t/m 4 sep. 16

4 Groep 5 en 6 gaan naar Smaakfeest XXL in de St. Jan De leerlingen van groep 5 en 6 gaan donderdag 9 april naar Roosendaal waar ze deelnemen aan het Smaakfeest XXL. Het Smaakfeest is een feestelijke ochtend waarbij de kinderen van alles leren over smaak, voeding en voedsel. Kinderen doen samen verschillende proefjes en bereiden zelf een lekkere en gezonde lunch, welke dan met alle deelnemers wordt genuttigd. Het smaakfeest bestaat uit een aantal rondes en zal duren van 09:00-13:00. De onderwerpen zijn: gezondheid (beweging), smaak (proefjes) en duurzaamheid (producten) Deze ochtend wordt georganiseerd door Juniorkamer Roosendaal in samenwerking met Smaaklessen. Op andere scholen in het land is dit feest al een groot succes gebleken. Dat lust ik niet en Dat wil ik niet werd niet veel gehoord. In plaats daarvan werd er goed geproefd en werden er nieuwsgierige vragen gesteld. Hoe kan het dat een rode yoghurt naar banaan smaakt? Waarom is fruit zo gezond? Waarom smaakt verse melk anders dan lang houdbare? Het belooft ook in Roosendaal een smakelijk feest te worden! Vrijdag 17 april kledinginzamelingsactie De eerste keer, op vrijdag 7 november, is er al heel wat kleding e.d. opgehaald. Wij hopen dat de inzameling op vrijdag 6 februari ook een succes wordt. Per kilo verzamelde kleding krijgt de school een bedrag uitgekeerd. De opbrengst van de inzamelingsacties zullen we op één of andere manier ten goede laten komen van de leerlingen. Op beide speelplaatsen zal op vrijdag 6 februari een aantal rolcontainers geplaatst worden zodat u daar uw kleding en dergelijke in kunt doen. De containers staan er van 8.30 uur tot uur. Wat kan ingeleverd worden? alle boven- en onderkleding. ( geen kapotte kleding ) schoenen ( gepaard ) en huishoudelijk textiel tassen riemen lakens dekens - etc. Wat mag er niet ingeleverd worden bij deze kledingactie? dekbedden en kussens speelgoed en knuffels erg vervuilde of kapotte kleding Bij deze actie dient alles verpakt te worden in een GESLOTEN plastic zak, dit alles ter voorkoming van vocht en vuil. Uw kind als stuntman of dier? Het kan! Als u van donderdag 2 tot en met donderdag 14 april tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemt op de Oudervereniging. Voor dit jaar heeft de OV twee workshops gepland. De groepen 1,2 en 3 beleven een workshop beestachtig. Tijdens deze workshop leren de kleuters dat dieren verschillen in hun motoriek en gedrag. Ze kruipen als het ware in de huid van hun lievelingsdier. Samen met klasgenoten worden er scènes nagespeeld en plezier beleefd. Welk dier kiest uw kind? Voor de groepen 4 tot en met 8 staat een workshop stuntman op het programma. Tijdens deze workshop leren de kinderen wat nodig is om een goede stuntman te worden. Als eerste worden de stunts, het vallen en de actiescènes gerepeteerd. Dit vindt natuurlijk plaats onder begeleiding van ervaren docenten en de stunts zijn aangepast aan het niveau van de groep.

5 Als stuntman is uw kind de held! Hij gaat het gevaar tegemoet en is niet bang! Welk kind wil dat nou niet? Echter: dit alles is alleen mogelijk met uw stem. Alle leden van Rabobank West-Brabant Noord ontvangen een stemkaart met een persoonlijke stem link. Ieder lid krijgt 5 stemmen, waarvan u er 2 op de Oudervereniging kunt uitbrengen. Zeg t voort aan Opa, Oma, familie en vrienden: Uw stem is geld waard! U steunt ons toch ook? Hieperdepiep hoera De volgende leerlingen zijn in de maand april jarig. Allemaal van harte gefeliciteerd. 1 april Willem Lengers 2 april Michanou Witters 2 april Susan Pater 2 april Esmeé Willemen 4 april Amy Akkermans 5 april Anouk Broeren 12 april Misja Heijnen 13 april Esmee Hereijgers 17 april Davey Jiang 17 april Birgit Kempenaars 18 april Myrthe van Alphen 22 april Bridget van den Broek 24 april Stan Mol 25 april Mijntje van Meel 26 april Declan Buurstee 29 april Ricardo van den Broek 30 april Enola de Jongh

6

7 april Woensdag 1 open dag van 9.00 uur tot uur Donderdag 2 Vrijdag 3 Zaterdag 4 Zondag 5 Maandag 6 Paasviering Alle leerlingen nemen hard gekookt ei mee naar school voor de eitje-tik wedstrijd. Paasvakantie Karel Dinsdag 7 Annet, Ilse, Jac, Piet Woensdag 8 s middags schoolvoetbaltoernooi uur vergadering kwaliteitsforum Donderdag 9 Smaakfeest XXL groep 5 en 6 Vrijdag 10 Zaterdag 11 Zondag 12 Piet Maandag 13 Schoolfotograaf Maja Willy, Karel, Niels Dinsdag 14 Start verlengde schooldagactiviteit groep 7-8 Annet, Ilse, Jac, Piet Woensdag 15 sportdag Donderdag 16 Vrijdag 17 Zaterdag 18 Zondag 19 Maandag Theoretisch verkeersexamen groep 7 Start verlengde schooldagactiviteit groep 5-6 Praktisch verkeersexamen groep 7 Geen gymnastieklessen Kledinginzamelingsactie uur vergadering bestuur oudervereniging Jac Willy, Niels Dinsdag 21 Cito eindtoets groep 8 Annet, Ilse, Piet Woensdag 22 Cito eindtoets groep 8 s middags atletiektoernooi Donderdag 23 Cito eindtoets groep 8 Vrijdag 24 Zaterdag 25 Zondag 26 Maandag 27 Dinsdag 28 Woensdag 29 Donderdag 30 meivakantie

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus. 2014-2015 Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.nl NIEUWSBRIEF 127 maart 2015 Welkom nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website :

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website : Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.nl 2014-2015 NIEUWSBRIEF 131 juni 2015 Welkom nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website :

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: website : Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.nl 2015-2016 NIEUWSBRIEF 140 mei 2016 Welkom nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.

Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus. 2014-2015 Basisschool St. Bernardus Postbus 27, 4750 AA Oud Gastel telefoon: 0165-511870 e-mail: bsbernardus@bsbernardus.nl website : www.bsbernardus.nl NIEUWSBRIEF 123 Welkom nieuwe leerlingen In november

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2015-2016 nr. 1 (augustus 2015) Groep 1 t/m 4 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 5 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22 Email:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius Kalender 205-206 Samen, Uitdagend en Optimaal leren Naam school: Brinnummer: R.K. basisschool Sint Anthonius 03QC Bezoekadres school: Burgemeester Versluijsstraat 20 4698 AS Oud-Vossemeer Postadres school:

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Agenda. Schoolfotograaf. Kledingactie. 2 april 2015

Agenda. Schoolfotograaf. Kledingactie. 2 april 2015 2 april 2015 Agenda 3 april t/m 6 april Pasen 7 april schoolfotograaf 8 april geen start schoolproject (foutje in de kalender) 16 april Verkeersexamen gr. 8 17 april Praktijk dag Landbouwverkeer 7/8 22

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS. Maasstraat BB in Eindhoven St. Antonius Abt

JAARKALENDER OUDERS. Maasstraat BB in Eindhoven St. Antonius Abt JAARKALENDER OUDERS St. Antonius Abt 2017/2018 St. Antonius Abt Maasstraat 105 5626 BB in Eindhoven www.spilcentrumacht.nl 040-262 15 20 Augustus Week 31 Week 32 Week 33 Week 34 Week 35 Maandag 04 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 4 Schooljaar 18-19 GROEPSACTIVITEITEN 4 okt 2018 Groepen 1/2/3 Centrale prentenboek Na de herfstvakantie starten we weer met het Centrale prentenboek. In de klas zijn er die week allerlei activiteiten

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie