Verfspat. Schooljaar 2014/ Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verfspat. Schooljaar 2014/2015 17-04-2015. Agenda"

Transcriptie

1 Verfspat 16 Schooljaar 2014/ Agenda 20 mei Verkeersexamen groep 7 21 t/m 23 april Centrale eindtoets groep 8 23 april Studiemiddag; alle kinderen zijn vanaf 12.00u vrij. 24 april Koningsspelen 27 april Koningsdag 29 april CJG 8.15u tot 9.30u 2 mei t/m 17 mei Vakantie 20 t/m 22 mei Kamp groep 8 26 t/m 29 mei Open week Teaminfo Er zijn op andere scholen open dagen geweest. Binnenkort zullen wij ook een open week houden waarbij u, als nieuwe of bestaande ouder, van harte welkom bent om te komen kijken. Mocht u een gesprek met de directie willen, omdat u bijvoorbeeld een compliment wilt geven, uw zorgen wilt uiten of uw mening over bepaalde zaken wilt geven, kom gerust langs! Onze deur staat open. We kunnen dan samen een passende oplossing bedenken. Wij willen het beste voor de uw kind(eren) en willen er alles aan doen om uw kind(eren) zo goed mogelijk te begeleiden. Wij kunnen er echter niet zo veel aan doen, als u niks van u laat horen. Wij zijn er om van elkaar te leren, school maken we samen. Graag tot ziens. Namens het team, Fenna van Noord Theoretische verkeersexamen groep 7 Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor hun theoretische verkeersexamen. Van harte gefeliciteerd!

2 Enge spullen (oproep) Binnenkort gaat groep 8 op kamp. Wij willen s avonds graag een spannende boswandeling maken. Wellicht hebt u thuis enge maskers, spinnen of andere griezelige beesten en/of belletjes die wij mogen gebruiken om deze boswandeling spannend te maken. Graag inleveren bij meester Anjo. Groep 6 Museumbezoek 21 april Groep 6 gaat op 21 april van 13.00u 14.45u naar het Museum. Het onderwerp is: Nederlandse Archeologie. Dit is alvast een voorproefje op het project Nederland. Op deze dag vertrekken de kinderen om 12.15u met auto s richting het museum. De kinderen zullen die dag allemaal in de klas overblijven. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind die dag een lunchpakketje mee neemt? De planning is dat de kinderen om 15.15u weer terug op school zijn. Groep 8 CITO-eindtoets 21 t/m 23 april De kinderen van groep 8 hebben 21 april t/m 23 april de CITO-eindtoets. De kinderen hebben het hele jaar heel hard geoefend en gewerkt. Wij wensen de kinderen heel veel succes met het maken van deze toets. Beleef BSO op 23 april Op 23 april heeft de Rembrandtschool een studiedag. De BSO s, Duimelijntje en de Torenkamer, nodigen nieuwe ouders graag uit om op die dag gratis kennis te komen maken. Zij zijn deze dag geopend van uur tot uur. Aanmelden kan bij; Duimelijntje: Ineke Hofstee Frans Halsstraat De Torenkamer: Debbie Favié We zien je graag op 23 april! Praktische informatie over de Koningsspelen 24 april Op 24 april doen wij weer mee aan de koningsspelen. Hieronder volgt praktische informatie over deze dag. Het zou leuk zijn als de kinderen die dag in oranje of rood-wit-blauw gekleed naar school komen. In de ochtend beginnen we met een gezamenlijke sportieve opening. Blijft u gezellig kijken om 8.30 uur? Daarna hebben alle klassen een verzorgd ontbijt in hun eigen klas. De kinderen moeten hiervoor bord, beker en bestek meenemen. De kinderen van groep 1 t/m 4 mogen deze dag wieltjes (step, skeelers, skateboard enzovoorts) meenemen naar school. Groep 2 t/m 4 hebben ook gym. Groep 2 maakt deze dag dan kennis met de grote gymzaal. Denkt u deze dag aan de gymkleren?

3 Om uur kunnen de kinderen van groep 1 t/m 4 gewoon op school opgehaald worden. De groepen 5 t/m 8 hebben na het ontbijt gewoon les. De kinderen gaan om uur naar huis, aangezien zij om uur starten met activiteiten op het sportpark Ter Specke. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 moeten allemaal een briefje inleveren: o Ik mag alleen naar huis vanaf sportpark Ter Specke. o Ik wordt opgehaald bij sportpark Ter Specke o Ik moet naar de BSO Groep 5 en 6 moeten om uur startklaar staan op het atletiek veld. Kom op tijd, want om uur gaan ze echt starten. Groep 5 en 6 kunnen om uur indien nodig ook weer opgehaald worden bij de atletiek vereniging. Groep 7 en 8 moeten om 13.00u met hun fiets startklaar staan op de wielrenbaan. Om 13.00u wordt er echt gestart. Om 14.00u zullen de kinderen naar het honkbalveld lopen. De kinderen kunnen om 15.00u indien nodig bij het honkbalveld worden opgehaald. De overblijfkinderen en de BSO-kinderen worden onder begeleiding van de leerkrachten meegenomen naar het sportveld/school. Schoolplein schoonmaak- en klusdag (29 april) Op woensdag 29 april willen wij op school beide schoolpleinen verzorgen. Wij kunnen uw hulp daar heel goed bij gebruiken. Overdag (tussen 8.30 uur en uur) en s avonds (tussen uur en uur) gaan we aan de slag om onze pleinen weer flink op te frissen! Helpt u ook mee? (Elk uurtje is welkom!) We denken o.a. aan: - Vegen, - Snoeien, - Onkruid weghalen, - Planten verplaatsen, - Stoeptegels plaatsen, - Gras maaien, - Hek repareren bovenbouwplein, - Op het onderbouw plein bankjes verven, - Muren schoon schrobben, - Schuur opruimen, - Zandbak en watertafel uit de container halen Niet alles is op school aanwezig, wellicht is het handig als u wat spullen van thuis mee neemt; we denken aan bezems, scheppen, bouten, moeren, schroeven, kwasten, rollers enz. Betonverf, tegels en grasmaaier is aanwezig. U kunt zich opgeven bij de leerkracht van uw kind.

4 Graag tot 29 april! Namens het team, Juf Els en juf Pauline Sportdag 9 juni Er zijn al veel ouders die zich hebben opgegeven voor hulp. Dat vinden wij erg fijn. Toch kunnen wij nog wat hulp gebruiken. Wilt u zo vriendelijk zijn om u zo snel mogelijk nog op te geven? Groep 1 t/ 5 s ochtends sporten, s middags vrij. Groep 6 t/m 8 s ochtends vrij, s middags sporten. Wij hopen op mooi weer en vooral op genoeg hulp om er wederom weer een gezellige sportdag van te maken. Ouderbijdrage en schoolfonds (13 april) Maandag 13 april is er een herinneringsbrief mee gegaan met de ouders die nog niet betaald hebben. Wij willen als school veel leuke activiteiten doen, helaas kosten sommige dingen geld. Hiervoor vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze betaling staat los van het schoolreisje wat u in september betaald heeft. Open week (26 mei tot 29 mei) In deze week zijn alle bestaande en nieuwe ouders welkom om in de klas te kijken. In deze week wordt u vanaf 8.45u ontvangen met een kopje koffie of thee in de aula. Vervolgens zal om 9.00u de rekenles met het GIP-model beginnen. Om 10.00u zal de rekenles afgelopen zijn en ontmoeten wij elkaar weer in de aula. Bij de kleuters zal de les met het GIP-model iets korter zijn, maar bent u van harte welkom om te blijven. Wij vinden het fijn om te weten hoeveel ouders er ongeveer komen, daarom hangt er bij de klas een intekenlijst. Alle nieuwe ouders hoeven zich niet in te tekenen. Tijdens de rekenles verwachten wij dat u stil bent, zodat de klas zich goed kan concentreren. Op facebook zal er een afbeelding worden geplaatst. Zou u zo vriendelijk willen zijn om onze website en afbeeldingen zoveel mogelijk te delen? Door zoveel mogelijk onze site te delen, hopen wij veel nieuwe ouders aan te trekken. Uw kind krijgt een poster mee, wilt u deze thuis op uw raam hangen? Bag2school (info) Er is aardig wat kleding verzameld. De Rembrandtschool heeft 535 kilo kleding bij elkaar gespaard, met een totaal bedrag van 160 euro. Voetbalcoaches bedankt! De afgelopen weken hebben verschillende teams uit de groepen 5 t/m 8 meegedaan aan het voetbaltoernooi bij Ter Leede. Dit alles onder

5 deskundige leiding van enthousiaste coaches. Op deze wijze willen we alle ouders bedanken voor het begeleiden van de voetbalteams! Alles-in-1 Van 26 mei tot 26 juni gaan wij een proef van 5 weken draaien. Wij hebben tijdens dit project veel hulp nodig. Bij elke klas komt er een intekenlijst te hangen met de verschillende activiteiten. Wilt u deze in de gaten houden? De school wordt op 20 mei in het thema Nederland versierd. Bent u bereid om te komen helpen, dan kunt u zich opgeven bij één van de ouderraadsleden. Op 27 mei zal er een sponsorloop zijn. Deze loop zal plaatsvinden op de skeelerbaan in Lisserbroek. De kinderen worden daar om 8.30 uur verwacht. Blijft u kijken? Daarna moeten de kinderen weer terug naar school, wellicht kunt u dan de kinderen weer mee terug nemen. De kinderen krijgen volgende week een lijst mee om sponsors te zoeken. De sponsors mogen gezocht worden in kennissen- en familiekring. De kinderen hoeven niet langs te deuren. De opbrengst gaat naar het schoolplein. Meer informatie volgt nog. Er staat een vossenjacht gepland op 19 juni. Wij willen deze graag verplaatsen naar 26 juni i.v.m. de afsluiting van het project. De avond is van uur tot uur. Om uur wordt er gestart met een fietstocht en ook kunt u een kijkje nemen bij de tentoonstelling in de klassen. Na de fietstocht krijgt u nog een broodje van de BBQ en een drankje. Er zal een kleine vergoeding worden gevraagd voor het deelnemen aan deze activiteit. Mocht u na het broodje nog meer trek hebben, kunt u consumptie bij kopen. De winst zal ten goede komen aan de school. Iets typische Nederlands zijn de Delfts blauwe tegeltjes met een spreuk erop. Wij willen de kinderen een eigen tegeltje laten ontwerpen. Wie heeft er voor deze activiteit witte tegeltjes over?

6 Project NEDERLAND Voor mooie landschappen hoeven we geen verre reizen te maken. Veel moois is in ons eigen land te bewonderen. Vijf weken lang gaan we Nederland ontdekken. Alle provincies, de grote steden en veel meer interessante plaatsen, rivieren en fraaie natuurgebieden. Als je de kans krijgt moet je dat ook in het echt gaan bekijken. Voor nu: veel plezier met dit project over ons eigen land! Week 1 Nederland Met een filmpje over typisch Nederlandse dingen gaan we start. Al snel slaan we onze atlas open. Waar ligt Nederland in de wereld? Hoe heten de 12 provincies en hun hoofdsteden? Oefenen maar. Ruim 16 miljoen mensen leven hier. Amsterdam is de hoofdstad, maar de regering vind je in Den Haag. Water was altijd een probleem in ons lage land. Met dijken en duinen proberen we droge voeten te houden. Het verhaal gaat over Hans Brinker, beroemd in binnen- en buitenland. De jongen zou in z n eentje een overstroming hebben voorkomen. Weet je wat canals en wooden shoes zijn? We leren het bij Engels. Week 2: Groningen Friesland Drenthe Even wat geschiedenis ophalen. De Friese meren en hunebedden in Drenthe zijn overgebleven van de ijstijd van jaar geleden. Toen er nog geen dijken waren woonden de mensen op terpen of wierden. Veengrond is ooit ontstaan uit resten van planten. De Waddenzee is een uniek natuurgebied, waar we bij laag water kunnen wadlopen. We zijn ook best een tijdje zoet met de Topo van de drie provincies. Bij Friese Elfstedentocht hoeven de schaatsers maar één rondje. Maar wel eentje van 200 km! We zingen een mooi lied van de Friese popgroep De Kast. Bij drama/dans leren we een paar leuke volksdansen. Plezier voor de hele groep! Week 3: Overijssel Gelderland Flevoland Zeg je Nederland, dan zeg je polders. Flevoland is bijna helemaal polder. De film laat zien hoe van een meer een polder wordt gemaakt. Ingenieur Lely bedacht plannen voor de IJsselmeerpolders en de Afsluitdijk, de bekendste dijk van Nederland. In onze boeken lezen we over dijken en uiterwaarden. Prachtige dieren leven in het nationale park De Hoge Veluwe. Vergeet vooral de doe-opdrachten niet, zoals dammen bouwen, bodemonderzoek, een windmolen of een maquette maken Houd je van gedichten? Mooi, we krijgen er twee cadeau: Lente in Twente en Herinnering aan Holland.

7 Week 4: Zeeland Noord-Brabant Limburg Wat we deze week allemaal doen is niet mis. De grote watersnoodramp van 1953 en het Deltaplan hebben alles met elkaar te maken. We bekijken de film. We leren verschillen tussen klei, zand, hoog- en laagveen. Wist je dat er zoveel verschillende soorten industrie zijn? Een oude mijnwerker vertelt over vroeger toen hij in de Limburgse mijnen werkte. We oefenen Topo en zingen tussendoor het bekende Land van Maas en Waal. Week 5: Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht Luchthaven, beetje vreemd woord. Er zijn geen schepen, maar vliegtuigen. Maar de luchthaven heet wel Schiphol. Het werk gaat er dag en nacht door, net als in de Rotterdamse haven. In de Randstad zijn veel grote steden. De verschillen tussen zo n stad en een dorp zijn groot. Tijd over? Lees alles nog eens door. Des beter lukt straks de toets. Zijn de tekeningen van wolkenluchten en landschappen al klaar? Die krijgen vast een ereplaats op onze tentoonstelling. En daarmee zit ons project over Nederland er al weer op. De groepen 4 tot en met 8 van de Rembrandtschool werken met Alles in 1. Een even unieke als aantrekkelijke methode, waarvan 20 kant en klare projecten de kern vormen. (Taal, spelling), lezen, alle kennisgebieden en creatieve vakken komen aan bod. Alleen godsdienst, rekenen, schrijven en gymnastiek staan er los van. Taal en spelling volgen wij bij dit project uit onze methode Taalleesland. De projecten sluiten nauw aan bij de belangstelling van de kinderen; de moeilijkheidsgraad is afgestemd op wat zij aan kunnen. Bij elk project ontdekken zij een heleboel nieuwe dingen. Altijd op een verrassende manier zodat iedereen met veel plezier leert wat nodig is.

Basisschool Op De Groene Alm Derde Oosterparklaan 21 3541SC Utrecht 030-6701996

Basisschool Op De Groene Alm Derde Oosterparklaan 21 3541SC Utrecht 030-6701996 Nieuwsbrief 7 - jr. 4 -april 2015 School nieuws Agenda 13 april start English week 22 april showtime 13.30-14.10u 24 april sportdag/koningsspelen 27 april Koningsdag- alle kinderen vrij! 30 april Schoolfotograaf

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Kalender:

Nadere informatie

Nr. 308 Week 06 / 2015

Nr. 308 Week 06 / 2015 Algemeen Agenda: 9/2/15: 15.45 17.00 uur, teamvergadering met de teams van de Waarborg en de Blinke 11/2/15: s middags voor het team de Cursus Meervoudige intelligentie Aanwezigheid van directeur Henk

Nadere informatie

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 3 nummer 3 6 oktober 2011

NIEUWSBRIEF. jaargang 3 nummer 3 6 oktober 2011 NIEUWSBRIEF SBO De Opmaat Laakboulevard 410 3825 KL Amersfoort 033-4333868 jaargang 3 nummer 3 6 oktober 2011 Voorwoord Hoe zouden de foto s zijn geworden? Altijd weer leuk en spannend om te zien hoe uw

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 15 maart 2013

BRONNIEUWS. 15 maart 2013 BRONNIEUWS 15 maart 2013 *Trefwoord Week 12 t/m 14 (18 maart t/m 5 april): Het verhalen waard! Inhoud: Over verhalen die het waard zijn om bewaard en doorverteld te worden. Verhalen over naastenliefde,

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Formatie Zoals ieder jaar zijn we in deze periode druk met de formatie voor volgend schooljaar. Dit houdt in dat we eerst bespreken hoe we de groepen voor volgend

Nadere informatie

MARIMBAZUIN April 2015

MARIMBAZUIN April 2015 MARIMBAZUIN April 2015 De van Nicole Afgelopen maandag hadden we hoog bezoek op Marimba. Niemand minder dan koning Willen Alexander (in het dagelijks leven beter bekend als meester Bart) opende in het

Nadere informatie

WEEKINFO week 16. Tel. Olingermeeden: 0596-680003 BELANGRIJKE DATA

WEEKINFO week 16. Tel. Olingermeeden: 0596-680003 BELANGRIJKE DATA WEEKINFO week 16 Woensdag 5 November 2014 Tel. Olingermeeden: 0596-680003 BELANGRIJKE DATA 20 April Verkeersexamen groep 7 21-23 April Eindcito groep 8 22 April Schoolvoetbal jongens 24 April Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda april 5 Eerste paasdag 6 Tweede paasdag (vrij) 7 Weer naar school 8 Schoolvoetbal groep 7/8 jongens 14 Workshopavond 15 Schoolvoetbal groep 7/8 meisjes

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015

W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015 Openbare Basisschool Het Overbos Polderslaan 1 3233 VL OOSTVOORNE Telefoon: 0181-487094 Website: http://www.hetoverbos.nl E-mail: info@hetoverbos.nl W E E K B R I E F nr. 31 01-05-2015 VERJAARDAGEN 015222014

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Blauwe Druiven Voor de vakantie heb ik op de dinsdagmiddag samen met de andere directeuren een studiemiddag gehad over Integraal. Heel kort gezegd komt het erop neer

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Voor het eerst naar de basisschool!

Voor het eerst naar de basisschool! Voor het eerst naar de basisschool! Wat moet ik weten? OBS De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273EN Hank 0162-402 947 wilghoek@xs4all.nl 1 Inleiding Oei, wat spannend, de eerste schooldag! Hoewel uw kleuter

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015

Schooljaar 2014/2015 Uitgave 31 16-04-2015 Agenda 16 april 20 april Dinsdag 21 april 22 april 23 april Vrijdag 24 april 11 mei 13 mei 14 mei Vrijdag 15 mei 18 mei Dinsdag 19 mei 20 mei 20 mei 21 mei 25 mei Portfolio mee naar huis Alle groepen 1

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011

t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 t levensteken Nieuwsbrief van de gbs de Levensboom 2010-2011 nummer 30 19 april 2011 Hoofdzakelijk Voor Rouveen zijn wij op zoek naar een nieuwe verkeersouder. In Staphorst is mw. Ingrid Leeftink dat.

Nadere informatie