Kornak Nieuws. Trots op inspectierapport. Nieuws uit de school en de (sport) BSO.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kornak Nieuws. Trots op inspectierapport. Nieuws uit de school en de (sport) BSO."

Transcriptie

1 Kornak Nieuws Nieuws uit de school en de (sport) BSO. Interessante informatie: Laatste toetsperiode: 31 mei tot en met 10 juni Schoolreisje: 19 juli Het nieuwe thema begint Schoolkamp ook dit keer groot succes We starten met de methode Estafette In dit nummer: Personele zaken en filmopnames Nieuws uit de groepen Scholenvolleybal 3 Nieuws uit de groepen 6 Het nieuwe thema Lied over het schoolkamp BSO nieuws en nieuws uit de groepen 7/8 en Zesde jaargang, nr. 16 Beste ouders en verzorgers, Zoals u allemaal weet hebben we vlak voor de vakantie bezoek gehad van de onderwijsinspectie. Inmiddels is het concept rapport binnen waar we op mogen reageren. Veel aanleiding is er niet, omdat het rapport gewoon goed is. Afgelopen week is er een ouder - kind panel gehouden over de inrichting van het schoolplein. Het was een leuk gesprek, waarbij de deelnemende kinderen duidelijk waren in hun voorkeuren. De aanwezige ouders konden zich vinden in de mening van de kinderen. De volgende stap is om samen met het bestuur te zorgen dat de financiën rond komen. Ook de leveranciers zullen nieuwe batterijen in hun rekenmachine moeten doen voor een goede definitieve aanbieding. De herinrichting van het schoolplein zal ook voor overlast zorgen dus moeten we ook slim gaan plannen wanneer de uitvoering gaat plaatsvinden. Deze week is groep 8 op kamp geweest. Het weer leek niet echt mee te werken, maar door de goede voorbereidingen en de gezellige onderlinge sfeer is het weer een mooi kamp geweest. Op dinsdagavond waren bijna alle teamleden aanwezig tijdens de BBQ en de bonte avond. Vooral de Trappelzak Boogie van meester Henk, juf Jacqueline en Dirk zette goed de toon. Wilt u een indruk krijgen wat er allemaal gebeurd is tijdens het kamp, leesdan rustig het lied van meester Ben door, dat werd gezongen door alle teamleden. Het lied staat verderop in deze editie. Het was even stil maar er is niet stil gezeten. Er komen weer twee baby's aan! Juf Marieke Kuilman en juf Irma zijn beide zwanger. Geweldig nieuws natuurlijk. Zwangerschappen hebben natuurlijk ook gevolgen voor de formatie, maar omdat we de tijd hebben kunnen we hier nu al rekening mee houden. Het plaatje is bijna klaar. Zodra we alles op de rit hebben zullen we u informeren. Inmiddels zijn teamleden druk bezig met de indeling van de leerlingen voor de nieuwe groepen. Op Kornak is dat ieder jaar weer een hele klus waar we bewust voor kiezen. Kortom de laatste periode van het schooljaar zit vol met activiteiten en drukke werkzaamheden. Alle kinderen die zondag voor hun communie gaan heel veel plezier! Namens het team wens ik iedereen een heel fijn weekend. Hans Ploeg (directeur) Trots op inspectierapport Datum nieuwsbrief:

2 Pagina 2 Kornak Nieuws Personele zaken De komende periode zal er een nieuw gezicht bij ons op school aanwezig zijn op de woensdag en vrijdagochtend. Meester Tjamko zal op arbeidstherapeutische basis tot het einde van het schooljaar binnen de school werken ter ondersteuning van de zorg. Meester Tjamko is een ervaren leerkracht die er even uit is geweest en weer op de weg terug is en volgend schooljaar weer op een van de Tabijnscholen aan de slag zal gaan. Juf Joke heeft aangegeven dat ze per 1 juli ons gaat verlaten. Juf Joke gaat verhuizen naar Duitsland. We bedanken juf Joke voor haar inzet hier binnen Kornak en vooral de BSO en wensen haar veel succes. Filmopnames in de school Binnenkort zullen er op twee verschillende dagen opnames worden gemaakt voor een tweetal promotiefilmpjes van Kornak. Eén filmpje is een eindopdracht van twee stagiaires en de ander is vanuit stichting Tabijn voor de nieuwe websites. Deze nieuwe websites gaan aan het begin van het nieuwe jaar de lucht in. Achter de schermen zijn we druk bezig deze nieuwe site op te zetten. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat uw zoon of dochter gefilmd wordt, laat dit dan per weten aan Nieuws uit de groepen 4 Volgende week maandag start de bovenbouw met het laatste Alles-in-1 project van dit jaar, Verkeer en Vervoer. De groepen 4 doen hier ook aan mee. Zo weten de kinderen alvast hoe ze met deze methode gaan werken in groep 5. Dit betekent dat we de spellinglessen en begrijpend lezenlessen ook met behulp van deze methode gaan volgen. Maandag krijgen de kinderen de nieuwe woorden mee in hun huiswerkschrift. Iedere vrijdag maken we daar een dictee over. Het schrift moet dan ook op vrijdag weer op school terug zijn, zodat de volgende maandag de nieuwe weekwoorden weer mee naar huis kunnen. Wanneer u hier nog vragen over heeft, dan horen we het graag. Aan het eind van het project volgt ook een musical, daarover elders in het Kornak Nieuws meer. Natuurlijk is het leuk als de kinderen van huis dingen meenemen voor de thematafel. We hebben er helemaal zin in!

3 Zesde jaargang, nr. 16 Pagina 3 Scholenvolleybaltoernooi Op woensdag 29 juni organiseert volleybalvereniging Voluit een toernooi voor scholen. Kinderen uit de groepen 4 t/m 8 mogen meedoen. De groepen 7 en 8 doen aan volleybal, 4 tegen 4. De groepen 4, 5 en 6 doen aan circulatievolleybal, ook 4 tegen 4. Vanaf maandag zullen de inschrijfformulieren aan de deur van de klas hangen. Op 27 mei sluit de inschrijving en worden de formulieren opgehaald. Belangrijk! Een team kan alleen worden ingeschreven als een ouder wil begeleiden. Nieuws uit de groepen 6 Deze week zijn we gestart met de leesmethode Estafette. De kinderen lezen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag drie kwartier m.b.v. deze methode. De kinderen zijn verdeeld in verschillende groepen met per groep een eigen aanpak volgens de richtlijnen van de methode. In de brief over de 1- zorgroute heeft u kunnen lezen in welk spoor uw kind werkt. De kinderen uit spoor 3 en 4 krijgen geen Nieuwsbegrip meer mee naar huis, maar in plaats daarvan krijgen ze oefenstof uit de methode. De kinderen krijgen de oefenstof op vrijdag mee en leveren het de vrijdag daarop weer in. Mocht uw kind het rapport nog niet ingeleverd hebben, dan willen wij het rapport uiterlijk maandag terug ontvangen. Aanstaande maandag starten we met het thema: Verkeer en vervoer. Wij hopen weer een heleboel over het thema te leren. We sluiten dit project af met een musical. Hierover later meer. Wist je dat de groep van juf Mirjam en juf Anita op vrijdag 24 juni en 15 juli meedoet met de weeksluiting? Nieuw thema: vervoer en verkeer Vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 8 juli werken we weer aan een nieuw project. Dit keer is het thema van Alles-in-1: Verkeer en vervoer. Tijdens deze weken houden we ons bezig met alle facetten die horen bij dit thema. Op vrijdag 8 juli willen we dit thema afsluiten met een musical. Vanwege de vele rollen hebben we de musical opgedeeld in twee voorstellingen. Groep A (de groepen van juf Saskia, juf Manon, juf Debbie en juf Mieke) treedt op van uur en groep B (meester Giovanni, juf Ageeth, meester Jelle en juf Mieke) treedt op van uur. U bent van harte uitge- nodigd om te komen kijken. Ook groep 8 doet mee met dit thema, maar niet met de musical ter afsluiting van dit thema, omdat deze kinderen al een eindmusical hebben.

4 Pagina 4 Nieuwsbrief Het schoolkamplied Met Jacq en Henk op kamp, Dat is bepaald geen ramp, Ook Dirk en Inge zijn erbij, Ons aller Jaimie sluit de rij, Dit wordt vast een succes, O reken maar van yes. Eerst goed geïnstrueerd, Hun lesje goed geleerd, Het fietsen dat ging reuzegoed, Geen valpartij of tegenspoed, Ze fietsten heel wat af, Maar t was bepaald geen straf Er viel wat regen neer, Dat was niet erg dit keer Ze werden vast een beetje nat, Door af en toe een regenspat. Op naar het zwembad snel, Ja dat bevalt ons wel Ben je mooi opgemaakt, Je gezicht nat geraakt, Ja dan loopt je mascara uit, Dan heb je pas een malle snuit. Opmaken, niet meer doen. Dat scheelt ook flink wat poen. De zak met snoep van Bob, Die was al heel snel op, Hij viel in t zwembad op de grond, Dat stop je niet meer in je mond. Geen snoep tijdens het kamp, Voor Bob een heuse ramp. Een backflip maakte Tom, Axel z n sok weg, dom. Een zwembad dat heel rustig was, Dat kwam de leiding goed van pas, Zo hou je overzicht, Haast met je ogen dicht. Toen rijden naar het bos, Daar gingen ze echt los, De Kruisberg op, de Kruisberg af, Een toren die mooi uitzicht gaf, En dan een spannend spel, Vind nu die vlag maar snel. Er liepen in dat bos, Zomaar soldaten los, Een kapitein, een kolonel, De spion zag je niet zo snel, Het werd een heuse strijd, En raak die vlag niet kwijt. Wat heel frustrerend is, Een bron van ergernis, Je zoekt al heel lang naar de vlag, Totdat je ziet waar hij nu lag, Je stond er bovenop, Da s pas een goede mop. Op weg naar Vredesteijn, En onderweg veel gein, Kijken naar Brendon zonder haar, Het lijkt eerst wel een beetje raar, Dat deed hij voor zijn club, Ajax die heeft de cup. Eind lijk de boerderij, Ze waren reuzeblij, Een mooi verblijf, een prima sfeer, Een lekker bed, wil je nog meer? Ieder die zocht zijn plek, Dit is een prima stek. Het meiden slaaplokaal, Dat is echt niet normaal, De sterren hangen aan de muur, Al is t maar van korte duur, Zo n foto naast je bed, Geeft vast een droom vol pret. Een man blijft altijd kind, Wat eèn vrouw maar raar vindt, Een hut bouwen geeft heel veel lol, Voor Henk en Dirk was niets te dol, Het werd een pracht stuk werk, Een boshut ijzersterk. Toen kwam ook meester Koen, Die moest even wat doen, Een auto vol met etenswaar, Het rook heel lekker, dat is waar. Toen ging hij vlug weer weg, Moest werken, vette pech.

5 Zesde jaargang, nr. 16 Pagina 5 Ze aten heel gezond, Men deelde pizza s rond, En toen het stel gegeten had, Verdween de rest in t vuilnisvat, De afwas was zo klaar, Ach kon dat thuis ook maar. Afdrogen hoort erbij, Maar Jacq was niet zo blij, Eén theedoek maar voorhanden daar, Het áfdrogen komt zo niet klaar, Dan bel je Hans dus snel, Die regelt het dan wel. Toen zingen met gitaar, Het klonk vast wel wat raar, En deze gèluidsoverlast, Heeft ook de buren vast verrast Oordoppen in je oor, t Was soms echt geen gehoor. Hoofd, schouders, knieën, teen, De jongens heel alleen, Ze werkten zich enorm in t zweet, Een show die je niet snel vergeet. Wie is zijn stem nu kwijt? Heb je nu misschien spijt? Tijd voor een eng verhaal, Bij n kampvuur, niet normaal. En als de vijand je verrast, Pakt papa Dirk je keihard vast. En weet je t wachtwoord niet, Dan pakt hij je subiet. A la oscuridad, zeg wat betekent dat? Dat je niet bang in t donker bent, Wie is er bang, wie is een vent? Bang zijn en het toch doen, Dan ben je kampioen. Tijdens kamp slaap je niet, Da s hoe een kind het ziet, Maar de volwassenen erbij, Zijn met zo n visie niet zo blij, Zij zijn gesteld op rust, Dus monden dicht, wel trust. In t holste van de nacht, Houdt juf Jacq trouw de wacht. De mannen zijn in diepe rust, Ze zijn zich nergens van bewust. Vraagt Henk bij het ontbijt, Hoe ging het vannacht meid? Vandaag op tijd uit bed, Gymen met Dirk da s pret, Dan op de fiets naar Alkmaar toe, Eitje, want we zijn echt niet moe. Dan klimmen naar de top, Hup, hup kom zet em op. De jongens stoer en flink, Voelden zich echt de bink, Klimmen dat is echt jongenswerk, Maar de meiden waren ijzersterk, Ze klommen als een speer, Naar boven keer op keer. Meneer Hans die stond benee, Hield het touw vast, o wee, Nu doen zijn armen heel erg zeer, Van al dat zeek ren keer op keer, Krijg je heel veel spierpijn, En dat voelt echt niet fijn. De Batavier was leuk, Je lag soms in een deuk, Hoog springen op de trampolien, Zeg heb je mijn saltó gezien? Of glijdend in de boot, Beland je in de sloot. De barbecue, da s raar, Toen waren daar zomaar Juffen en meesters, meer dan tien Aan hun gezichten kon je zien, Ze hadden reuze trek, En ieder zocht een plek. We aten met elkaar Het eten was goed gaar, We zaten buiten zonder zon, Wat met dit weer nog net wel kon. De sfeer was opperbest, Nu wacht ons nog de rest. Nog één dag duurt het kamp, Dan weer naar school, geen ramp, Dan is het tijd voor de napret, De hele week ook vroeg naar bed, Dan ben je d andre week, Niet meer zo pips en bleek.

6 Basisschool Kornak: Ontdek jezelf, groei samen. BSO in de vakanties Matthew Unterberger heeft op de BSO zijn eigen huis gebouwd Alle kinderen die in de afgelopen vakantie een of meerdere dagen de BSO hebben bezocht, hebben een deel meegemaakt van het thema Reis om de wereld. Daarbij werden er hapjes uit diverse landen klaargemaakt en geproefd, werd er geluisterd naar volksliederen en gekeken naar vlaggen en foto s van landen. Ook werd er weer volop geknutseld. Er werden wigwams gemaakt, maskers, collages en er was een speurtocht door de wijk met opdrachten over allerlei onderwerpen. Bij de bovengroep werd een enorme toren gemetseld, de Kornak Tower, er werden hotdogs gegeten en donderdag ging de hele groep op excursie naar de Zaanse Schans en er was nog veel meer te beleven. Kortom, een gevarieerd en voor de kinderen aantrekkelijk programma. Ons thema voor de Pinkstervakantie is Mode en techniek. Deze week heeft u het formulier ontvangen om op te geven op welke dag(en) uw kind de BSO in de vakantie bezoekt. Voor het thema zijn we op zoek naar allerlei spullen die te maken hebben met mode en techniek, zoals hoedjes, schoenen, modieuze kleding, kleine apparaten om uit elkaar te halen, een oude fiets die gesloopt mag worden, oude computers om uit elkaar te halen en in elkaar te zetten enz. enz. Mocht u iets hebben wat wij kunnen gebruiken, dan kunt u het geven aan een van de BSO-medewerksters. Nieuws van groep 7 en 8 Basisschool Kornak Benningskamplaan LP Uitgeest Telefoon: Mobiel: Mobiel BSO: Groep 8 kan terugkijken op een zeer geslaagd kamp. Het was gezellig en sportief in Egmond-Binnen. De begeleiding van Dirk, Jaimy en juf Inge was geweldig. Zonder hen hadden Juf Jacqueline en meester Henk het niet gered. Het verhaal van meester Ben was ontzettend spannend. Wij willen de ouders van Rianne en Iris bedanken voor de hulp onderweg en het rijden van de bagage. De kinderen van groep 7 van juf Jacqueline krijgen een groot compliment, zij hebben het fantastisch gedaan bij de invallers. Maggie-Mae en Malon Bryan Binnenkort beginnen we met de musical.

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders,

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders, Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. n ieuwsbrief Beste ouders, Nog anderhalve week en het schooljaar zit er alweer op. Wat is het weer ontzettend snel gegaan. Deze laatste weken voor de grote vakantie hangt

Nadere informatie

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Je leest op dit moment versie 3.0 van het Gratis Ebook: Zelfvertrouwen Vergroten Bij Kinderen Geschreven door Scott de Jong. Download de allernieuwste versie

Nadere informatie

Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl

Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl 1 Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl Weekkrant 06-02-2015 Voorwoord: Wat gaan de weken toch snel en wat wordt er toch hard gewerkt op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan.

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan. Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl Weekkrant 07-11-2014 Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er

Nadere informatie

Nr. 308 Week 06 / 2015

Nr. 308 Week 06 / 2015 Algemeen Agenda: 9/2/15: 15.45 17.00 uur, teamvergadering met de teams van de Waarborg en de Blinke 11/2/15: s middags voor het team de Cursus Meervoudige intelligentie Aanwezigheid van directeur Henk

Nadere informatie

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 40 Vrijdag 27 juni 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 40 Vrijdag 27 juni 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 40 Vrijdag 27 juni 2014 Algemene informatie van de directie Formatie Vorige week heeft u de formatie voor het komend schooljaar ontvangen. Daarmee

Nadere informatie

Rommelen met de tijd SCÈNE 1

Rommelen met de tijd SCÈNE 1 Rommelen met de tijd Tekst en muziek: Marjon Dobbe Rommelen met de tijd is een afscheidsmusical voor groep 8. Een groepje studievrienden besluit na een jaar of tien weer eens samen een weekje op vakantie

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Lesbrief naar aanleiding van het boek en de theatervoorstelling. De beer die geen beer was. Auteur lesbrief: F. van Dijk

Lesbrief naar aanleiding van het boek en de theatervoorstelling. De beer die geen beer was. Auteur lesbrief: F. van Dijk Lesbrief naar aanleiding van het boek en de theatervoorstelling De beer die geen beer was Auteur lesbrief: F. van Dijk Inhoud Voorwoord...3 Taalactiviteiten...4 1. De oriëntatie...4 2. Het voorlezen...4

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

TSJERNELSJE. Agenda. Eerste week in Elst. Het. Contactpersonen. Werkgroep Elst STICHTING TSJERNOBYL KINDEREN ELST NIEUWSBRIEF 2014-3

TSJERNELSJE. Agenda. Eerste week in Elst. Het. Contactpersonen. Werkgroep Elst STICHTING TSJERNOBYL KINDEREN ELST NIEUWSBRIEF 2014-3 Het TSJERNELSJE Werkgroep Elst Agenda 17-3 13:15-18:00 Schatkids 28-3 Cupcakes versieren en verkleden bij de Bombardon 29-3 Naar strand bij Zandvoort Eerste week in Elst Nummer drie ligt alweer klaar voor

Nadere informatie

15 juni 2015 nr. 867. www.bsjacobus.nl

15 juni 2015 nr. 867. www.bsjacobus.nl 15 juni 2015 nr. 867 www.bsjacobus.nl Algemene informatie voor alle ouders Juni-spektakel Afgelopen vrijdag hebben we wederom een grandioos junispektakel mogen beleven. Een grote opkomst en een perfecte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. V Biebhouders. V Pasen V. In dit nummer: Interessante Informatie: DE DIRECTEUR AAN HET WOORD

NIEUWSBRIEF. V Biebhouders. V Pasen V. In dit nummer: Interessante Informatie: DE DIRECTEUR AAN HET WOORD NIEUWSBRIEF Jaargang 6, nr. 17 Donderdag 21 februari 2008 DE DIRECTEUR AAN HET WOORD Beste ouders/verzorgers, In dit nummer: V De directeur aan het woord V Biebhouders gezocht V Een trefwoordje Interessante

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen Kindervoorbeeld (na Schriftlezing) Jongens en meisjes, Schoolreisje, Efteling Juf heeft gezegd: let goed op elkaar Iedereen hoort erbij en mag meedoen! Maar groepje van 4, en eentje komt erbij o Niet de

Nadere informatie

Eigen. Wijsjes. Nieuwsbrief van Eigen Wijs. Jaargang 16. Nummer 3. Kinderdagverblijf en BSO. Eigen Wijs

Eigen. Wijsjes. Nieuwsbrief van Eigen Wijs. Jaargang 16. Nummer 3. Kinderdagverblijf en BSO. Eigen Wijs Eigen Wijsjes Nieuwsbrief van Eigen Wijs Kinderdagverblijf en BSO Jaargang 16 Nummer 3 Eigen Wijs Beste ouders, Door wat problemen met onze computers is de nieuwsbrief ruim een maand verlaat, maar hier

Nadere informatie

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes De boeiende beroepenzomer De zomervakantie van 2013 stond in het teken van beroepen. Iedere week werd een ander beroep uitgelicht. De eerste week begonnen we met het thema politie. Een echte agent heeft

Nadere informatie

S K O A L R A N T E. W.Wissesstrjitte 15 * 8401 RE Gorredijk * 0513 466 448. cursusjaar 2010/11 40 e jaargang nr 4

S K O A L R A N T E. W.Wissesstrjitte 15 * 8401 RE Gorredijk * 0513 466 448. cursusjaar 2010/11 40 e jaargang nr 4 S K O A L R A N T E W.Wissesstrjitte 15 * 8401 RE Gorredijk * 0513 466 448 cursusjaar 2010/11 40 e jaargang nr 4 De schoollijn Uitgave van de Protestants Christelijke Basisschool Inhoud 40e jaargang nr.4

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie