actueel Ultieme connectiviteitsoplossingen en onverwachte besparingen Restaurant De Betuwe in de cloud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "actueel Ultieme connectiviteitsoplossingen en onverwachte besparingen Restaurant De Betuwe in de cloud"

Transcriptie

1 actueel uitgave 11 voorjaar 2016 Restaurant De Betuwe in de cloud OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Ultieme connectiviteitsoplossingen en onverwachte besparingen Margriet van Heesch is eigenaar van het bekende restaurant De Betuwe dat als het ware een markant drie-terreinen-punt vormt tussen de Tielse industrieterreinen Kellen, Latenstein en Medel. Zij houdt van het horecawezen en wil zich dan ook het liefst bezig houden met wat zij het beste kan: de zaak runnen, zonder zich zorgen te maken om de processen die op de achtergrond draaien en de daarvoor benodigde data-infrastructuur. Dat kan dankzij de snelle en stabiele aansluiting via het glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel. Gecombineerd met klinkend advies en passende dienstverlening van connectiviteitspecialist Weritech. Van Heesch: Ik wil gewoon totale meedenkt over ultieme oplossingen ontzorging op dat gebied. Niels van die gebruikersgemak én besparingen der Wegen en Aswin Steenhof van opleveren. Soms zelfs onverwachte, Weritech hebben me daarbij fantastisch zoals het wegvallen van de dure Buma/ ondersteund. Zij hebben geholpen Sena-rechten dankzij het streamen van onze bedrijfsprocessen inzichtelijk te speciale rechtenvrije radiomuziek die maken en terug te vertalen naar oplossingen in de cloud. Ik ben van huis uit nu overal in ons restaurant klinkt. erg voorzichtig met de bedrijfsgegevens en was daardoor terughoudend Volgens Niels van der Wegen wint Glasvezel de winnaar met het ergens anders neerzetten glasvezel het altijd van welke andere van onze data en er op afstand mee aansluiting dan ook als het gaat om werken. Maar ik heb in Weritech een snelheid (lag time). En de bandbreedte bijzonder betrouwbare partner gevonden, die zich niet alleen toelegt op een als er veel processen en diensten en stabiliteit zijn natuurlijk ook ideaal veilige en snelle verbinding, maar ook tegelijk lopen, zoals daar bij restaurant De Betuwe zijn: radio, telefonie (VoIP), het kassasysteem met de daaraan gekoppelde ipad mini s, gastwifi (dat zeker 500 gasten tegelijk aankan) en de aansluiting voor de zakelijke klanten die mogelijkheid bieden voor videoconference en online audiovisuele presentaties. De Betuwe heeft daarvoor een eigen stukje datacenter op afstand in gebruik. Maar door de snelheid van het glasvezelnetwerk, lijkt de server gewoon bij hen binnen te staan.... door de snelheid van het glasvezelnetwerk, lijkt de server gewoon bij hen binnen te staan

2 Voorsorteren en investeren Voorsorteren en investeren Zijn collega Aswin Steenhof bevestigt dat veel elementen van het dienstenpakket dat Weritech levert extra goed tot zijn recht komen via het betrouwbare glasvezelnetwerk. Samen met onze klanten brengen wij de verschillende bedrijfsprocessen in beeld en kijken daarbij hoe we die met gebruik van internetoplossingen kunnen verbeteren, versnellen en vereenvoudigen. En hoe een bedrijf kan voorsorteren op toekomstige ontwikkelingen en waar nodig investeren, zodat kosten op langere termijn beheersbaar blijven. Bent u benieuwd naar de exacte betekenis van internet voor uw bedrijf en wat de connectiviteitsoplossingen van Weritech daarin kunnen betekenen in combinatie met een aansluiting op Glasnet Tiel? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gesneden advies. Samen met onze klanten brengen wij de verschillende bedrijfsprocessen in beeld en kijken daarbij hoe we die met gebruik van internetoplossingen kunnen verbeteren, versnellen en vereenvoudigen Weritech solutions +31 (0) info@weritech.nl Contact Heeft u vragen over Glasnet Tiel, neem dan contact op met Elly Schipper T: E: info@glasnettiel.nl W:

3 Agenda leden OCT 14 maart Ledenbijeenkomst uur Locatie Restaurant De Betuwe Onderwerp Makelen & Schakelen - RCT Gelderland 26 mei Ledenbijeenkomst uur Locatie Nog te bepalen Onderwerp Speciaal voor de OCT - exclusief voor Nederland Straight-Line Coaching / Straight-Line Leadership Deelname aan een high-end business seminar door Johan van der Put, de meest effectieve business coach van Europa. Zie: 16 juni Ledenbijeenkomst uur Locatie Nog te bepalen Onderwerp Algemene Ledenvergadering OCT Kandidaat bestuurslid OCT Manuela l Herminez Met een bepaalde regelmaat wisselen bestuursleden bij de OCT. Deels door andere banen, anderzijds door verhuizingen of gewoon omdat een bestuursperiode nou eenmaal eindig is en andere horizonten lokken. De roep om nieuwe bestuursleden is dan ook een teken van levendigheid, van verjonging. Op de zoektocht naar jong en beschikbaar bestuurstalent kwam Manuela l Herminez op ons pad. Na een kennismakingsgesprek met enkele bestuursleden woonde zij een bestuursvergadering bij. Tijdens het voorstelrondje vertelde zij over haar arbeidzame en bestuurlijke leven. Zo was zij o.a. werkzaam in diverse functies op het gebied van inkoop en verkoop en heeft zij sinds 2011 haar eigen bedrijf: Added Value-personeelszaken. Na een commerciële studie en jarenlange werkervaring in het HRM- en vormen. Zij helpt organisaties om suc- motor en brandstof van elke organisatie P&O-vakgebied, begon zij in 2002 aan cesvoller te worden: een optimalisatie de studie Management Economie en voor zowel het interne als het externe Recht. Vanaf dat moment wist zij zeker bedrijf. Haar doel? Tevreden medewerkers en daardoor een productievere dat werken als P&O-adviseur haar veel voldoening zou geven. Zij werkt graag werkomgeving, waarbinnen mensen met en voor mensen, omdat ze de elkaar benaderen zoals ze zelf benaderd willen worden. In Added Value bundelt zij sinds 2011 met veel plezier haar commerciële ervaring en haar expertise op het gebied van Personeel en Organisatie. Zij luistert, denkt mee en laat ondernemers zien hoe zij hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Bestuurlijk staat zij ook stevig in haar schoenen. Zij was drie en een half jaar bestuurslid van Ribizz, een ondernemersorganisatie voor startende en dynamische ondernemers. Met de aanmelding van Manuela l Herminez als kandidaat bestuurslid van de OCT treffen de leden een bevlogen en resultaatgerichte bestuurder met kennis van zaken. Tijdens de ALV in juni zal zij door het bestuur van de OCT worden voorgedragen als kandidaat bestuurslid. De leden stemmen dan over haar bestuurslidmaatschap. Wij wensen Manuela en de OCT alvast een fraaie bestuursperiode.

4 Enquête Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen Tiel In het kader van de hercertificering KVO-B ontvangen alle ondernemers op de bedrijventerreinen binnenkort een enquête. In deze enquête worden u vragen gesteld over de veiligheid op uw bedrijventerrein. Uw antwoord is van belang omdat de terreinen tot nu toe om de twee jaar werden gekeurd. Antwoorden van twee jaar geleden en nu worden vergeleken en gestaafd met de door u ingevulde enquête. Minder inbraken zouden tot grotere veiligheidsgevoelens kunnen leiden. Het invullen van deze enquête is dus van groot belang voor het eindresultaat van de hercertificering en voor de te nemen maatregelen op de bedrijventerreinen. Mogen wij u allen verzoeken deze enquête in te vullen en zo spoedig mogelijk te retourneren. Hartelijk dank voor uw medewerking. Kees Kruitwagen - coördinator SBBT/Hercertificering KVO-B 2016 Het invullen van deze enquête is dus van groot belang voor het eindresultaat van de hercertificering en voor de te nemen maatregelen op de bedrijventerreinen Inbraakaantal waarvan aangifte op de bedrijventerreinen te Tiel 2015 Bron: RTR/Politie Gelderland Zuid Latenstein Medel 2010 : : : : : : 1 * 2010 : : : : : : 1 * Bedrijventerreinen totaal Kellen 2010 : : : : 6 * 2012 : : : : : : 18 * t/m december 2014 : : 13 * Westroijen 2010 : : : : : : 5 * Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel Postbus HA TIEL Coördinator: Kees Kruitwagen M: E: coördinator@sbbtiel.nl I:

5 Werkwijze hercertificering KVO-B in juli 2016 Sinds 2010 zijn de bedrijventerreinen in Tiel officieel gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen, het z.g.n. KVO-B - keurmerk. Deze certificering wordt begeleid door VNO/MKB en uitgevoerd door het KIWA. KIWA is een internationaal opererend onafhankelijk kwaliteitszorgbedrijf. Iedere twee jaar volgt een nieuwe kwaliteitsherkeuring en bij goedkeuring volgt dan hercertificering voor twee jaar. Vanaf hercertificering in 2016 is het keurmerk drie jaar geldig. Kees Kruitwagen Voor de eerste certificering moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Ten eerste wordt er een schouw op alle bedrijventerreinen gehouden, de schouwgegevens worden vastgelegd in een plan van aanpak, waaraan gekoppeld een maatregelen matrix. Het plan van aanpak wordt volledig uitgewerkt en de maatregelen matrix geeft eigenlijk aan wat er de komende twee jaar moet gebeuren om de bedrijventerreinen leefbaarder en veiliger te maken. Bij hercertificering wordt de oude maatregelen matrix dus beoordeeld op de vorderingen die er zijn gemaakt. Om dit goed te kunnen controleren is er voorafgaand aan de hercertificering een nieuwe uitgebreide schouw waarbij alle zaken van twee jaar geleden onder de loep worden genomen. Daarnaast moet er ook weer een nieuwe veiligheidsenquête plaatsvinden onder de ondernemers van alle bedrijventerreinen. Alle nieuwe schouwgegevens en de gegevens uit de veiligheidsenquête worden zoals gezegd samengevat in een nieuw plan van aanpak en een nieuwe maatregelen matrix voor de komende twee jaar. Tevens vinden er gesprekken plaats met de gemeente Tiel, de politie en de brandweer over de vormen van samenwerking gedurende de afgelopen periode en mogelijke verbeterpunten ten opzichte van de nieuwe periode. De procesbegeleider van VNO/ NCW-MKB bekijkt de vorderingen die gemaakt zijn en voegt de aangeleverde documenten samen tot een nieuw plan van aanpak. De uiteindelijke audit tbv de hercertificering met de KIWA vindt dit jaar plaats op dinsdag 5 juli Mochten er ondernemers op de bedrijventerreinen zijn die zowel positieve als negatieve opmerkingen hebben over situaties op de bedrijventerreinen, laten ze dat melden bij de coördinator van de SBBT. Met alle kritiek zijn we blij, want het gaat uiteindelijk om de leefbaarheid en de veiligheid voor ondernemers, medewerkers en hun klanten op de bedrijventerreinen in Tiel. Heeft u iets te melden, op of aan te merken over uw bedrijventerrein, doe het per mail bij: Kees Kruitwagen - coördinator@sbbtiel.nl Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel Postbus HA TIEL M: E: coördinator@sbbtiel.nl I:

6 Herinrichting en groot onderhoud N835 - N320 voor de provincie Gelderland De provincie Gelderland voert onderhoud aan de N835 (Industrieweg - Zwarte Paard) en de N320. De afgelopen weken is door Reef Infra een eerste nieuwsbrief verspreid om u te informeren over het project. In deze 2e digitale nieuwsbrief informeren wij u specifiek over de uitvoering van de 1e fase waarin de Kellenseweg en Rivierenlandlaan circa 3 weken worden afgesloten. Daarnaast wordt een extra uitvoegstrook t.p.v. de Staartsestraat gemaakt. Fietsers blijven doorgang houden. Werkzaamheden Afsluitingen en omleidingen De werkzaamheden bestaan uit: Op onderstaande tekening staat de - Reconstructie van de kruising en omleiding aangegeven die geldt tijdens aansluiting Kellenseweg en Rivierenlandlaan op de N835 (Industrieweg). en de Kellenseweg. De hulpdiensten de stremming van de Rivierenlandlaan Er worden extra rijstroken aangelegd worden door de aannemer en er wordt een nieuwe VRI-installatie apart geïnformeerd zodat bereikbaarheid gewaarborgd is. geplaatst. Dit verbetert de doorstroming in de nieuwe situatie. - De aansluiting Staartsestraat wordt Inloopspreekuur aangepast, er wordt een extra oostelijke uitvoegstrook gemaakt. Deze zorgt houdt onze omgevingsmanager Rob- Vanaf de start van de werkzaamheden voor extra doorstroming en voorkomt bert Rutten elke woensdag tussen 15:00 stagnatie op de doorgaande N835. uur en 16:00 uur een inloopspreekuur. Hier kunt u terecht met Omleidingsroute Kellenseweg / Rivierenlandlaan Globale planning vragen over het project. U kunt ook via De werkzaamheden starten op de contact zoeken: maandag 7 maart De Kellenseweg en de Rivierenlandlaan rrutten@reef-infra.com. worden Het adres van de bouwkeet: afgesloten. Fietsers houden doorgang. Zuiderhavenweg 16C. Voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt een omleiding ingesteld Nieuwsbrief ontvangen? die in de week voorafgaand aan de Stuur een naar: werkzaamheden wordt aangekondigd rrutten@reef-infra.com. U wordt dan Ondernemers Coöperatie Tiel U.a. met borden. De werkzaamheden duren via de regelmatig op de hoogte tot maandag 4 april gehouden van de voortgang van het Secretariaat: Elly Schipper werk. Postbus HG Tiel In het weekend van 1 t/m 3 april 2016 T: wordt ook de doorgaande N835 afgesloten. Hier zullen we u in de volgende Volg ons I: Twitter: E: info@ondernemerscooperatietiel.nl nieuwsbrief nader over informeren. Na Coördinator: Kees Kruitwagen dit weekend worden de Kellenseweg Namens het projectteam Reef Infra M: en Rivierenland weer opengesteld voor Robbert Rutten E: info@parkmanagementtiel.nl het verkeer. Omgevingsmanager I:

actueel actueel OCT is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel maart 2012 Glasnet Tiel BV: oprichters nemen schop ter hand

actueel actueel OCT is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel maart 2012 Glasnet Tiel BV: oprichters nemen schop ter hand actueel actueel OCT is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel maart 2012 uitgave 2012.1 Glasnet Tiel BV: oprichters nemen schop ter hand De werkzaamheden zijn gestart en er wordt de komende maanden

Nadere informatie

Rivierenland. Frank Engelbart aanspreekpunt is voor de Logistieke Hotspot Rivierenland. Glasnet Tiel supergoedkoop glasvezel levert

Rivierenland. Frank Engelbart aanspreekpunt is voor de Logistieke Hotspot Rivierenland. Glasnet Tiel supergoedkoop glasvezel levert actueel uitgave 18 voorjaar 2018 WIST JE DAT... OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel ACW Corné Monhemius en ProXpert - Berry Hattink lid zijn geworden van OCT er een campus komt

Nadere informatie

Functieprofiel Tielse Parkmanager

Functieprofiel Tielse Parkmanager Functieprofiel Tielse Parkmanager Functietitel: Parkmanager Versie en datum: 13 oktober 2016 - V1.3 Opsteller: Manuela l Herminez Werklocatie: Tielse bedrijventerreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en

Nadere informatie

Bedrijfsbezoek Struyk Verwo Infra 13 februari. Nieuwe vormgeving en nieuwe website. Jaarplanner De kracht van samenwerken. actueel.

Bedrijfsbezoek Struyk Verwo Infra 13 februari. Nieuwe vormgeving en nieuwe website. Jaarplanner De kracht van samenwerken. actueel. Bedrijfsbezoek Struyk Verwo Infra 13 februari Nieuwe vormgeving en nieuwe website Jaarplanner 2019 De kracht van samenwerken CT actueel februari 2019 Nieuwe huisstijl Ondernemers Coöperatie Tiel Met een

Nadere informatie

actueel Glasvezelnetwerk groeit www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel

actueel Glasvezelnetwerk groeit www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel actueel uitgave 6 zomer 2014 Glasvezelnetwerk groeit OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Het glasvezelnetwerk in provincie Gelderland is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Er liggen

Nadere informatie

actueel De actieve operator

actueel De actieve operator actueel uitgave 10 najaar 2015 De actieve operator OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Sinds 2011 werkt Glasnet Tiel samen met GlasOperator. De vraag die destijds werd gesteld

Nadere informatie

actueel Glasvezel biedt uitkomst! www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel

actueel Glasvezel biedt uitkomst! www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel actueel uitgave 9 zomer 2015 Glasvezel biedt uitkomst! OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Glasnet Tiel B.V. - het glasvezel- en datanetwerk van ondernemers voor ondernemers -

Nadere informatie

PROJECT 322-09. Constructief Groot Onderhoud N322 / N267. actueel op www.brabant.nl / N322

PROJECT 322-09. Constructief Groot Onderhoud N322 / N267. actueel op www.brabant.nl / N322 PROJECT 322-09 Constructief Groot Onderhoud N322 / N267 actueel op www.brabant.nl / N322 Doel presentatie U zo goed mogelijk informeren over wat, hoe en wanneer van het onderhoudswerk aan de N322 Uw vragen

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS juni 2014

NIEUWSFLITS juni 2014 NIEUWSFLITS juni 2014 Inhoud: 1. Algemene Ledenvergadering 2. Hercertificering KVO-B 5. AED 3. Korting op uw verzekering! 6. Ik meld.nl 4. Plan van Aanpak komende KVO-B periode 7. Collectieve Beveiliging

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE. algemene ledenvergadering Coöperatie Medel 30 mei 2018

WELKOM BIJ DE. algemene ledenvergadering Coöperatie Medel 30 mei 2018 WELKOM BIJ DE algemene ledenvergadering Coöperatie Medel 30 mei 2018 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen, in - en/of nagekomen stukken 3. Verslag 22 november 2017 4. Jaarrekening en jaarverslag 2017 5. Bestuurssamenstelling

Nadere informatie

Belangstelling voor Glasvezel op Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel groeit met de dag!

Belangstelling voor Glasvezel op Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel groeit met de dag! actueel uitgave 3 voorjaar 2013 OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Belangstelling voor Glasvezel op Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel groeit met de dag! Sinds augustus

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR BEDRIJVENTERREINEN door Robert de Koning procesbegeleider MKB Nederland 1 december 2015 1 KVO DATA MKB NEDERLAND 2 S A M E N W E R K I N G PARTNERS GEMEENTE

Nadere informatie

Welkom op de informatiebijeenkomst. glasvezel op bedrijvenpark Haansberg. Maandag 23 november 2015

Welkom op de informatiebijeenkomst. glasvezel op bedrijvenpark Haansberg. Maandag 23 november 2015 Welkom op de informatiebijeenkomst glasvezel op bedrijvenpark Haansberg Maandag 23 november 2015 Agenda Welkomstwoord Bert Wagemakers Introductie Wethouder Rolph Dols Aanleiding Bert Wagemakers Glasvezelnetwerk

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop

Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop KWS Infra, vestiging Rotterdam 1 september 2015 In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn voert KWS Infra, vestiging Rotterdam

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding Vertrouwen is de basis van ons partnership DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding De oplossing DVAN DVAN Advocatuur & Notariaat is juridisch sparringpartner van de ondernemer, en werkt voor

Nadere informatie

DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding. Vertrouwen is de basis van ons partnership

DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding. Vertrouwen is de basis van ons partnership DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding Vertrouwen is de basis van ons partnership DVAN DVAN Advocatuur & Notariaat is juridisch sparringpartner van de ondernemer, en werkt voor zowel nationale

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding Vertrouwen is de basis van ons partnership DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding DVAN Advocatuur & Notariaat is juridisch sparringpartner van de ondernemer, en werkt voor zowel nationale

Nadere informatie

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding

Vertrouwen is de basis van ons partnership. DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding Vertrouwen is de basis van ons partnership DVAN is ontzorgd dankzij volledige ICT-uitbesteding DVAN Advocatuur & Notariaat is juridisch sparringpartner van de ondernemer, en werkt voor zowel nationale

Nadere informatie

Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers

Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers Wie is Glasnet Buren? Aanleiding Bedrijven willen verplaatsen i.v.m. slechte digitale bereikbaarheid Beperking groei Burens bedrijfsleven door slechte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Looiershof 3 november 2017 Voortgang Project Looiershof

Nieuwsbrief Looiershof 3 november 2017 Voortgang Project Looiershof Nieuwsbrief Looiershof 3 november 2017 Voortgang Project Looiershof Beste mensen, De werkzaamheden van de parkeerkelder Looiershof vorderen gestaag en volgens planning. Begin volgende week wordt de laatste

Nadere informatie

KIES VOOR DIGITALE STAD RIVIERENLAND GRATIS MELD U NU AAN VOOR EEN AANSLUITING SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK IN RIVIERENLAND!

KIES VOOR DIGITALE STAD RIVIERENLAND GRATIS MELD U NU AAN VOOR EEN AANSLUITING SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK IN RIVIERENLAND! SUPERSNEL INTERNET EN VRIJE PROVIDERKEUZE! KIES VOOR DIGITALE STAD RIVIERENLAND MELD U NU AAN VOOR EEN GRATIS AANSLUITING SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK IN RIVIERENLAND! Digitale Stad glasvezel in het

Nadere informatie

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Het traject Schiphol en Lelystad wordt een moderne spoorsnelweg met meer capaciteit. Dat is nodig omdat steeds meer

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

actueel Voordelen Glasnet Tiel: absoluut waard om in te duiken www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel

actueel Voordelen Glasnet Tiel: absoluut waard om in te duiken www.glasnettiel.nl OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel actueel uitgave 5 voorjaar 2014 OCT actueel is een uitgave van de Ondernemers Coöperatie Tiel Voordelen Glasnet Tiel: absoluut waard om in te duiken Ook kleinere ondernemers ervaren de voordelen van een

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau

Klanttevredenheidsonderzoek. Olympia Uitzendbureau Klanttevredenheidsonderzoek Olympia Uitzendbureau KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Olympia Uitzendbureau vanuit de invalshoek van de cliënt. INHOUDSOPGAVE CLIËNTENAUDIT

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Beste LMM lid, We doen er alles aan om het LMM lidmaatschap nog interessanter te maken. U input en betrokkenheid is hierbij erg belangrijk. We maken graag persoonlijk kennis om

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Nieuws van de projectmanager en bestuurssecretaris: Na een lange zomer is de agenda de afgelopen dagen weer in no time vol gestroomd met afspraken. Het organiseren/vernieuwen

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Dienstverlening Procesmanagement. Informatiemanagement. 18 september 2014

Dienstverlening Procesmanagement. Informatiemanagement. 18 september 2014 Dienstverlening Procesmanagement Informatiemanagement 18 september 2014 Veel vragen gesteld en beantwoord, zoals: Wat draagt informatiemanagement bij aan dienstverlening? Visie dienstverlening en digitaal

Nadere informatie

Hypernode Certificering. Programma-informatie

Hypernode Certificering. Programma-informatie Hypernode Certificering Programma-informatie De voordelen 3 De criteria 4 De procedure 5 Meld je aan 6 FAQ 7 www.byte.nl - support@byte.nl - tel: +31 20 521 6226 - pagina 1 Hypernode certificering Maar

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN LAAGDREMPELIG EN BETROUWBAAR GLASVEZELNETWERK Toen in 2003 de gemeente Groningen haar locaties

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen STAPPENPLAN COMMUNICATIE / PERS Bij aanvang van ieder project dient er naast een projectleider ook direct een persoon verantwoordelijk

Nadere informatie

ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL

ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL ERVAREN & VAKBEKWAAM HORECAPERSONEEL WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is sinds 2005 uw professionele dienstverlener binnen de horecabranche. Bent u op zoek naar vakbekwaam

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL MKB - Nederland JANUARI 2013 1 S A M E N W E R K I N G PARTNERS KVO voor Bestaande en Nieuwe

Nadere informatie

Het Ambachtshuis Brabant. Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap

Het Ambachtshuis Brabant. Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap Het Ambachtshuis Brabant Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap u Vakmanschap benutten Ambachten maken wezenlijk deel uit van de Nederlandse economie. Ze worden beoefend door bijna 1 miljoen Nederlanders,

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

uitvoering jan van renesseweg

uitvoering jan van renesseweg 1 uitvoering jan van renesseweg JULI 2016 De Jan van Renesseweg krijgt een enorme upgrade Beste lezer, De totstandkoming van het Masterplan Renesse heeft anderhalf jaar in beslag genomen en is uiteindelijk

Nadere informatie

December van Baarle te realiseren.

December van Baarle te realiseren. December 2017 In de kom van Baarle- Nassau (Nederland) en Baarle-Hertog (België) is sprake van problemen op het gebied van doorstroming, bereikbaarheid en leefbaarheid. Om deze problemen aan te pakken

Nadere informatie

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS)

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) Service van begin tot eind De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) INHOUD 1 VOORWOORD 2 MISSIE BVS 3 KWALITEITSBELEID 4 ORGANISATIESTRUCTUUR 5 HET KWALITEITSSYSTEEM 5.1 NORMEN 5.2 ELEMENTEN

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

Hoe zuinig is uw nieuwe woning?

Hoe zuinig is uw nieuwe woning? Hoe zuinig is uw nieuwe woning? verhuisplannen? een initiatief van: Warm welkom in Rivierenland Verhuist u binnenkort naar een koopwoning in Rivierenland? Tijd misschien voor een nieuwe keuken of badkamer?

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 2011

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 2011 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 27 januari 211 Beurtvaartadres Hofweg 33 - Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. 13.4.21 3. Terugkoppeling VBBO 4. Financiën

Nadere informatie

Coöperatieve kredietvereniging van, voor en door ondernemers in het Westerkwartier

Coöperatieve kredietvereniging van, voor en door ondernemers in het Westerkwartier Coöperatieve kredietvereniging van, voor en door ondernemers in het Westerkwartier Kredietcoöperatie Westerkwartier Coöperatieve kredietvereniging van, voor en door ondernemers in het Westerkwartier In

Nadere informatie

Welkom op de informatiebijeenkomst

Welkom op de informatiebijeenkomst Welkom op de informatiebijeenkomst eigen glasvezel op de bedrijventerreinen Elzenburg en De Geer Donderdag 18 februari 2016 Dome-X Agenda Kort woord van welkom Simoon Fransen Aanleiding Ties van Esch Samenwerking

Nadere informatie

Lobby en Branding. Doel

Lobby en Branding. Doel Lobby en Branding Doel Zet de regio op de kaart en zorg voor een naamsbekendheid zoals de Foodvalley; en een goede naam bij beslissers, beleidsmakers in Arnhem, Den Haag en Brussel. (en bij onze partners)

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes

Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes Functieprofiel Manager Leden- en verenigingszaken Aedes Aedes Manager Leden- en verenigingszaken Woningcorporaties zorgen ervoor dat ruim 2,4 miljoen huishoudens in Nederland goed kunnen wonen en zij dragen

Nadere informatie

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010 Onderzoeksopzet Trends in Service 2010 Utrecht, oktober 2010 1. Inleiding De sociale netwerken nemen een steeds belangrijker plaats in in de communicatie tussen bedrijven en hun (potentiële) klanten en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS juni 2016 editie 1

NIEUWSFLITS juni 2016 editie 1 Inhoud: NIEUWSFLITS juni 2016 editie 1 1. Nieuwe samenwerking KVO-B Sewei en De Ekers 5. ALV Sewei 2. KVO-B certificaat behaald voor Sewei en De Ekers! 6. BIZ Sewei & De Ekers 3.Cameratoezicht bedrijventerrein

Nadere informatie

EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING

EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING BEDRIJVENTERREIN CORPUS DEN HOORN-ZUID LUNCHBIJEENKOMST 23 JANUARI Zie achterzijde EEN LAAGDREMPELIG EN BETROUWBAAR GLASVEZELNETWERK Toen in 2003 de gemeente Groningen

Nadere informatie

HART VOOR DE MENS, LIEFDE VOOR HET VAK. GORTcoaching.nl. Het coachbureau met hart voor de mens en liefde voor het vak

HART VOOR DE MENS, LIEFDE VOOR HET VAK. GORTcoaching.nl. Het coachbureau met hart voor de mens en liefde voor het vak HART VOOR DE MENS, LIEFDE VOOR HET VAK GORTcoaching.nl Het coachbureau met hart voor de mens en liefde voor het vak Specialisaties Executive Coaching Competentie Coaching Life Coaching Team Coaching Loopbaan

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

compact communicatietraject Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven

compact communicatietraject Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven Speciaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven Wat wil je met je bedrijf bereiken? En hoe helpt communicatie daarbij? Wij hebben speciaal voor startende en kleine bedrijven een communicatie traject:

Nadere informatie

Laatste aanlegfase in volle gang maar ook nieuwe ontwikkelingen

Laatste aanlegfase in volle gang maar ook nieuwe ontwikkelingen Laatste aanlegfase in volle gang maar ook nieuwe ontwikkelingen De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dat geldt ook voor de aanleg van het netwerk in ons gebied. Terwijl inmiddels meer dan de helft van

Nadere informatie

CO 2 Communicatieplan. 18 mei 2015

CO 2 Communicatieplan. 18 mei 2015 CO 2 Communicatieplan 18 mei 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Communicatiedoelstellingen 4 3. Doelgroepen 5 4. Communicatiemiddelen 7 5. Planning 8 6. Organisatie 9 CO 2-communicatieplan 2 1. Inleiding

Nadere informatie

Uitgangspunten KVO Voorkomen allerlei vormen van criminaliteit

Uitgangspunten KVO Voorkomen allerlei vormen van criminaliteit Nieuwsbrief Nummer 7 April 2014 Veilig in de Hamershof BELANGRIJK DOCUMENT, NEEM DE TIJD OM DIT EVEN DOOR TE LEZEN!! Dit is de zevende nieuwsbrief Keurmerk Veilig Ondernemen Winkelcentrum De Hamershof.

Nadere informatie

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Wat is een WiFi-gastnetwerk? De kans is groot dat je de vraag wel eens hebt gehad,

Nadere informatie

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Maandag 14 september 2015 is BLM Wegenbouw gestart met de reconstructie van de Oude Akerstraat in Bemelen. Het project wordt opgeleverd voor 31 december 2015. Het

Nadere informatie

Glasvezel in Staphorst! Ook voor u?

Glasvezel in Staphorst! Ook voor u? Op dit moment is er op de industrieterreinen De Baarge & De Esch een leidingnetwerk gereed gemaakt voor het actief maken van glasvezel infrastructuur. De realisatie hiervan geschied door Smartconnect Networks.

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Groningen, 20 december Beste leden van de platforms,

Groningen, 20 december Beste leden van de platforms, Groningen, 20 december 2011 Beste leden van de platforms, In oktober zaten we voor het laatst bij elkaar. In januari 2012 hebben we onze volgende platformbijeenkomsten gepland. In de tussentijd sturen

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Hypernode Certificering

Hypernode Certificering Hypernode Certificering Programma-informatie De voordelen 3 De criteria 4 De procedure 5 Meld je aan 6 FAQ 7 Hypernode certificering Maar liefst 65% van de Nederlandse Magento agencies werkt met het door

Nadere informatie

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan het huidige bestuurslid: Jerre Lubberts via voorzitter@jumpteam.nl

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan het huidige bestuurslid: Jerre Lubberts via voorzitter@jumpteam.nl Voorzitter Binnen het 9-koppige bestuur van Jumpteam is de voorzitter verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding & de aansturing van het bestuur en daarmee voor Jumpteam als vereniging. Taken & verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Slopen is tegenwoordig best complex. Dat komt omdat er steeds meer eisen worden gesteld aan bouwen en slopen.

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van Werkzaamheden Rietstraat/Hushoverweg/Floralaan: De dorpsraad Laar is al geruime tijd bezig om tijdens de afsluiting van bovengenoemd kruispunt er voor te zorgen dat er buiten de route Rietstraat/Laarderweg

Nadere informatie

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan Kellen 1 Feiten en cijfers Kellen 2 Waarom is het goed ondernemen op Kellen? 3 Kernwaarden

Nadere informatie

WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN

WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN OVER WESSELMAN Wesselman is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 120 professionals als belangrijkste doel

Nadere informatie

Axoft Network Services DRECHTSTEDEN REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 10 NUMMER 4 MEI 2012. werkt nog intensiever samen met KPN

Axoft Network Services DRECHTSTEDEN REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 10 NUMMER 4 MEI 2012. werkt nog intensiever samen met KPN DRECHTSTEDEN REGIONAAL ZAKENMAGAZINE JAARGANG 10 NUMMER 4 MEI 2012 Axoft Network Services werkt nog intensiever samen met KPN Apollo Hotel Papendrecht Vernieuwd en verbeterd Van Lonkhuizen & Van Oosten

Nadere informatie

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast

Ontwerp van aansluiting op A27 op enkele punten aangepast Augustus 2016 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en Westerlaan vragen aandacht. De

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

Werkzaamheden hoofdentree bedrijventerrein maart

Werkzaamheden hoofdentree bedrijventerrein maart Vereniging van Eigenaren Gouwe Park Nieuwsflits no. 2 - Februari 2008 Dit is de tweede digitale nieuwsflits van de Vereniging van Eigenaren Gouwe Park. Een beknopt bulletin met informatie over het bedrijventerrein

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie