ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE"

Transcriptie

1 ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE 01. IEMAND ALS RUTH KIJK DAAR LOPEN RUTH EN NAOMI ZOMAAR TWEE VROUWEN HAND IN HAND MET HUN HELE HEBBEN EN HOUWEN ZIJN ZE OP WEG NAAR EEN ANDER LAND NAAR ISRAËL DAT VERRE LAND NAAR ISRAËL DAT VERRE LAND DAN ZEGT NAOMI: JE KUNT NOG TERUG NAAR JOUW EIGEN VOLK GA NU MAAR VLUG NEE ZEGT RUTH UW LOT IS MIJN LOT UW VOLK IS MIJN VOLK UW GOD IS MIJN GOD REFR: IEMAND ALS RUTH STANDVASTIG EN TROUW ZO ZOU IK WILLEN WORDEN IEMAND ALS RUTH EEN FANTASTISCHE VROUW ZO ZOU IK WILLEN ZIJN JONGE RUTH EN OUDE NAOMI VINDEN EEN HUISJE IN BETHLEHEM RUTH ZOEKT WERK OP 'T LAND VAN BOAZ HIJ GEEFT HAAR BROOD EN ZE LACHT NAAR HEM HIJ KIJKT NAAR HAAR, ZE VALT OP HEM HIJ KIJKT NAAR HAAR, ZE VALT OP HEM DAN ZEGT NAOMI:

2 DAT WORDT JE MAN DOE WAT IK ZEG GELOOF DAT HET KAN GOED ZEGT RUTH ZIJN LOT IS MIJN LOT ZIJN VOLK IS MIJN VOLK ZIJN GOD IS MIJN GOD REFR: IEMAND ALS RUTH STANDVASTIG EN TROUW ZO ZOU IK WILLEN WORDEN IEMAND ALS RUTH EEN FANTASTISCHE VROUW ZO ZOU IK WILLEN ZIJN 02.EEN LICHTJE AAN DE HORIZON 1.ALS JE ALLES HEBT VERLOREN ZOALS NAÖMI OP EEN DAG EN JE LEVEN SLECHTS GEVULD LIJKT MET VERDRIET EN TEGENSLAG JE WEER TERUG WILT NAAR JE WORTELS WEG VAN EENZAAMHEID EN PIJN, BLIJKT ER TOCH INEENS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 2. ALS JE ARM BENT IN DEN VREEMDE: ZONDER TE ETEN, ZONDER GELD, MAAR JE MAG WEL AREN LEZEN BIJ DE MAAIERS OP HET VELD, ALS JE STEEDS JEZELF OPZIJ ZET ONDANKS ZORGEN ONDANKS PIJN, BLIJKT ER TOCH OPEENS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN.

3 REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 3. ALS DE WOLKEN VERDER DRIJVEN, HET WEER WAT LICHTER WORDT MISSCHIEN, JE VOORZICHTIG OP DE DORSVLOER WEER EEN TOEKOMST MAG GAAN ZIEN EN JE VOELT DE HOOP WEER GROEIEN, AL BEGINT HET NOG ZO KLEIN, WEET JE DAT ER STEEDS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON ZAL ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 4. ALS JE SAMEN MAN EN VROUW WORDT, EEN NIEUWE TOEKOMST NAAR JE WENKT, GOD JE DAN WEER NIEUWE MOED GEEFT ALS HIJ JOU EEN KINDJE SCHENKT EN JE HOORT DAT DE VERLOSSER VOORT MAG KOMEN UIT ZIJN LIJN, WEET JE DAT DAT WEER EEN LICHTJE AAN DE HORIZON ZAL ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 5. ALS DE HERBERG VOOR JOU DICHT BLIJFT EN JE MOET RUSTEN IN EEN STAL, EN HET KINDJE WORDT GEBOREN, DAT DE MENSEN REDDEN ZAL, ALS DE WERELD ROEPT OM VREDE OM EEN WERELD ZONDER PIJN,

4 BLIJKT DAT KINDJE STEEDS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN. DAG1 HET BEGIN 03. HE, LUISTER MEE HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD NET ZOALS JE ELKE DAG JE BOTERHAMMEN EET EN JE DAT TOCH ZEKER NIET EEN DAG OF DRIE VERGEET ZO IS HET MET HET LEZEN VAN HET BOEK VAN ONZE HEER JE KUNT ER VEEL VAN LEREN EN ZE GROEIEN TELKENS WEER HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD NET ZOALS JE ELKE DAG JE BOTERHAMMEN EET EN JE DAT TOCH ZEKER NIET EEN DAG OF DRIE VERGEET ZO IS HET MET HET LEZEN VAN HET BOEK VAN ONZE HEER JE KUNT ER VEEL VAN LEREN EN ZE GROEIEN TELKENS WEER HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD

5 04. IK VERMAG ALLE DINGEN IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM DIE MIJ KRACHT GEEFT, IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM 2X ALLES IN HEM, JA ALLES IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM 05. ELKE MORGEN TEKST & MUZIEK: ELLY & RIKKERT ZUIDERVELD ELKE MORGEN ALS IK WAKKER WORD PRAAT IK ZACHTJES MET DE HEER AL MIJN ZORGEN, HOE DE DAG OOK WORDT LEG IK BIJ HEM NEER EN HIJ DRAAGT MIJ, HIJ DRAAGT MIJ, HIJ VULT MIJ MET KRACHT JA, HIJ DRAAGT MIJ TOT DIEP IN DE NACHT ELKE MORGEN ALS IK WAKKER WORD PRAAT IK ZACHTJES MET DE HEER AL MIJN ZORGEN, HOE DE DAG OOK WORDT LEG IK BIJ HEM NEER EN HIJ VRAAGT MIJ, HIJ VRAAGT MIJ, TE DOEN WAT HIJ ZEGT JA, HIJ VRAAGT MIJ, TE ZIJN ALS EEN KNECHT ELKE AVOND ALS IK SLAPEN GA PRAAT IK ZACHTJES MET U HEER EN DAN WEET IK DAT U BIJ MIJ BENT DUS LEG IK MIJ NEER EN U DRAAGT MIJ, U DRAAGT MIJ, U VULT MIJ MET KRACHT JA, U DRAAGT MIJ TOT DIEP IN DE NACHT

6 PSALM 33:10 ZIJN MACHTIG' ARM BESCHERMT DE VROMEN, EN REDT HUN ZIELEN VAN DEN DOOD; HIJ ZAL HEN NIMMER OM DOEN KOMEN IN DUREN TIJD EN HONGERSNOOD. IN DE GROOTSTE SMARTEN BLIJVEN ONZE HARTEN IN DEN HEER GERUST; 'K ZAL HEM NOOIT VERGETEN, HEM MIJN HELPER HETEN, AL MIJN HOOP EN LUST. 06. HEER, WIJS MIJ UW WEG Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt. Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan. Heer, leer mij uw weg, die zuiver is en goed. Uw woord is onderweg als een lamp voor mijn voet. Als mij het zicht ontbreekt, het donker is, leid mij dan op uw weg, de weg die eeuwig is. Heer, leer mij uw wil aanvaarden als een kind dat blindelings en stil U vertrouwt, vrede vindt. Als mij de wil ontbreekt uw weg te gaan, spreek door uw Woord en Geest mijn hart en leven aan. Heer toon mij uw plan; maak door uw Geest bekend hoe ik U dienen kan en waarheen U mij zendt. Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef, toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft.

7 07. U BENT MIJN SCHUILTPLAATS HEER U bent mijn schuilplaats Heer, U vult mijn hart steeds weer met een verlossingslied. Telkens als ik angstig ben, steun ik op U. Ik vertrouw op U. Als ik zwak ben, ben ik sterk in de kracht van mijn Heer. 08. NOG VOORDAT JE BESTOND Nog voordat je bestond kende Hij je naam. Hij zag je elk moment en telde elke traan. Omdat Hij van je hield gaf hij zijn eigen Zoon. Hij wacht alleen nog maar totdat je komt. En wat je nu ook doet, Zijn liefde blijft bestaan. Ook niets wat jij ooit deed verandert daar iets aan. Omdat Hij van je houdt gaf hij zijn eigen Zoon. En nu is alles klaar wanneer jij komt. Kom tot de Vader, kom zoals je bent. Heel je hart, al je pijn is bij Hem bekend. De liefde die Hij geeft, de woorden die Hij spreekt. Daarmee is alles klaar wanneer jij komt. En wat je nu ook doet, Zijn liefde blijft bestaan Ook niets wat jij ooit deed veranderd daar iets aan Omdat Hij van je houdt gaf Hij Zijn Eigen Zoon En nu is alles klaar wanneer jij komt Kom tot de Vader Kom zoals je bent Heel je hart, al je pijn Is bij Hem bekend De liefde die Hij geeft De woorden die Hij spreekt Daarmee is alles klaar wanneer jij komt (2x) De liefde die Hij geeft De woorden die Hij spreekt Hij wacht alleen nog maar totdat je komt (2x)

8 DAG 2 KIEZEN 09.Kom aan boord Voor de zieken - voor de armen voor de mensen met verdriet. Voor het kind dat blijft proberen maar toch denkt: 'het lukt me niet'. Voor de zwerver die moet zwerven en geen plek heeft waar hij hoort, is er altijd nog die Ene en die roept: "Kom maar aan boord!" Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand. Voor het meisje dat blijft denken 'alles gaat bij mij steeds mis'. Voor de jongen die al vaker uit de boot gevallen is. Voor het kindje dat nog nooit van trouw of liefde heeft gehoord, is er altijd nog die Ene en die roept: "Kom maar aan boord!" Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand. Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand.

9 10. IK VOLG DE HEER Ik volg de Heer want Hij is goed Hij weet de weg en hoe het moet Hij houdt van mij Hij 's overal de Herder die mij leiden zal Soms gaan we door gevaarlijk land Dan loopt Hij voor en in Zijn hand houd Hij de staf en neemt ons mee het is soms zwaar maar toch okee. Een leeuw die brult of een beer die bromt De Herder kijkt wat of er komt Hij 's als een muur rondom ons heen Hij laat ons nooit, nee nooit alleen!

10 11. VADER GOD IK VRAAG MIJ AF Vader God, ik vraag me af hoe ik ooit heb geleefd zonder te weten dat Uw vaderhart al zolang om mij geeft Maar nu ben ik Uw kind, nu mag ik wonen in Uw huisgezin en ik zal nooit meer eenzaam zijn want Vader, U ben altijd bij mij Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Zolang ik leef.. Ooooooooow Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Zolang ik leef U BENT HEILIG Jongens/meisjes U bent heilig, (j) U bent heilig, (m) U bent machtig, U bent machtig, U bent waardig, U bent waardig, eer en ontzag, eer en ontzag. Ik wil volgen, Ik wil volgen, ik wil luist'ren, ik wil luist'ren, van U houden, van U houden, iedere dag, iedere dag. Ik wil zingen (j)

11 U die Koning bent (m) en juichen; (j) en de hoogste Heer, (m) in aanbidding (j) U de Machtige (m) mij buigen.(j) kwam op aarde neer. (m) U de Heer (j) Als Immanuël, (m) aller heren, (j) 'God zal met ons zijn', (m) U mijn God (j) als het Lam van God, (m) wil ik eren. (j) zo volmaakt en rein. (m) Ik wil zingen (j) U die leven geeft, (m) en juichen; (j) mij bevrijding bracht (m) in aanbidding (j) en voor eeuwig leeft, (m) mij buigen. (j) U hebt alle macht. (m) U de Heer (j) U de alfa, omega, (m) aller heren, (j) eens zal ik U zien; (m) U mijn God (j) U, mijn Meester, Messias (m) wil ik eren. (j) Verlosser en Vriend. (m) U bent mijn Vredevorst en ik leef alleen voor U.

12 13. AAN UW VOETEN HEER Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U. (2x) Ja ik verkies nu om bij U te zijn, en om naar U te luisteren. In plaats van altijd maar weer bezig te zijn, kom ik nu tot U, o Heer. Aan uw voeten Heer.. Mijn hart verlangt ernaar om samen te zijn, hier in een plaats van aanbidding, in Geest en waarheid samen één te zijn, in aanbidding voor U. Aan uw voeten Heer.. Zoals een vader die zijn kind omarmt, ja zo omarmt U ook mij. U bent een Vader die vertroost en beschermt. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U. 14. PSALM 48:6 Want deze God is onze God; Hij is ons deel, ons zalig lot, Door tijd noch eeuwigheid te scheiden: Ter dood toe zal Hij ons geleiden.

13 DAG 3 ASIELZOEKSTER AAN HET WERK 15. IK WAS HONGERIG Ik was hongerig en jij gaf Mij te eten Toen Ik dorst had bood je Mij je beker aan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan Toen Ik koud was gaf je Mij je eigen kleren Ik was een vreemdeling jij liet Mij binnengaan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan Toen Ik ziek was ben jij mij komen helpen Ik was gevangen jij ging niet bij Mij vandaan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan

14 16. JE BENT BIJZONDER Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, ja ja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat o ja, jaja Soms denk je ach wat stel ik voor (wat stel ik voor) Ben ik niet een hele grote domoor Een banaan, die niemand ziet staan (ziet staan) Maar nee, dat is niet waar, luister maar Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, ja ja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat o ja, jaja Soms denk je ach wat stel ik voor (wat stel ik voor) Ben ik niet een hele grote domoor Een banaan, die niemand ziet staan (ziet staan) Maar nee, dat is niet waar, luister maar Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, jaja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat Je bent een hele grote schat Je bent een hele grote schat Oh ja, jaja

15 17. STEL MIJN VERTROUWEN 'k stel mijn vertrouwen op de Heer, mijn God. want in Zijn hand ligt heel mijn levenslot. Hem heb ik lief, Zijn vrede woont in mij. 'k zie naar Hem op en 'k weet: Hij is mij steeds nabij. 18. PSALM 87:4 God zal hen zelf bevestigen en schragen, En op Zijn rol, waar Hij de volken schrijft, Hen tellen, als in Isrel ingelijft, En doen den naam van Sions kindren dragen. 19. DAG EN NACHT HEER Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. Als de dag opnieuw begint, waakt Gij als een herder over mij. Als een vader voor zijn kind, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. In de avondschemering, waakt Gij als een herder over mij. Ik ben Uw beschermeling, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. In het duister van de nacht, waakt Gij als een herder over mij. Gij m n toevlucht steun en kracht, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij.

16 Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. 20. ALS JE GELOOFT ALS je Gelooft in de Here Jezus, dan Komt er vrede in je hart. ALS je Gelooft in de Here Jezus, dan Komt er vrede in je hart. refrein Vrede voor jou en van Iedereen, en voor de Wereld OM ons heen. Vrede voor jou en van Iedereen, en voor de Wereld OM ons heen. DAG 4 HET PLAN (VAN GOD) 21. PSALM 25:2 Heer, ai maak mij uwe wegen door uw Woord en Geest bekend; leer mij, hoe die zijn gelegen en waarheen G' uw treden wendt; leid mij in uw waarheid leer, ijverig mij uw wet betrachten, want Gij zijt mijn heil o Heer, 'k blijf U al den dag verwachten. 22. K HEB JEZUS NODIG 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n handel, in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k Heb Hem nodig, dag aan dag. 'k Wil Jezus volgen, heel mijn leven, 'k Wil Jezus volgen, dag aan dag, in m'n handel. in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k wil Hem volgen, dag aan dag.

17 23. GOD HEEFT EEN PLAN MET JE LEVEN God heeft een plan met je leven Je bent hier met een doel Geloof het diep van binnen Het is meer dan een gevoel Hij doet meer dan je kan bidden Hij is groter dan je denkt Ik weet dat hij je helpt Ik weet dat hij je kent Dus stap uit je boot Durf op water te lopen Vraag God om hulp En de Hemel gaat open Wees maar niet bang Hij is altijd bij jou In de storm, in de strijd, in de moeilijke tijd God is trouw Halleluja 24. HERE DER HEREN Here der Heren Koning der Koningen U wil ik eren U wil ik lofzingen Rots aller eeuwen U bent mijn vesting Mijn vaste burcht Bij wie ik schuil Halleluja... Eer aan de Vader Die alle dingen schiep Eer aan de Zoon Die mij tot leven riep Eer aan de Geest U maakt ons samen één U alleen U heb ik lief

18 DAG 5 DE LOSSER 25. IK ZAG EEN KUIKENTJE Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat Onder haar vleugels Waar het veilig zat Tegen regen, tegen zonneschijn Heer, zo wil ik bij U zijn In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, wil ik schuilen In de schaduw van uw vleugels Wil ik schuilen, o Heer U bent mijn toevlucht U bent mijn sterkte U bent mijn schuilplaats U o Heer In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, wil ik schuilen In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, o Heer Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat Onder haar vleugels Waar het veilig zat Zoals dat kuikentje Klein en teer Wil ik schuilen, o Heer

19 26. JEZUS IS DE GOEDE HERDER Jezus is de goede herder Jezus Hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal Als je 's avonds niet kunt slapen Als je bang in 't donker bent Denk dan eens al die schapen Die de heer bij name kent Jezus is de goede herder Jezus hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal En wanneer je soms alleen bent En je hart is vol verdriet Denk dan aan de goede herder Hij vergeet Zijn schaapjes niet Jezus is de goede herder Jezus Hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal

20 27. ZIE DE ZON, ZIE DE MAAN Zie de zon Zie de maan Zie de sterren in hun baan Sterren ontelbaar Overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Hoor de zee Hoor de wind Hoor de regen als hij zingt Druppels ontelbaar in de oceaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Ruik een bloem Ruik een vrucht Ruik de geuren in de lucht Geuren ontelbaar zweven af en aan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Voel je hart Voel je huid Voel je adem als je fluit Mensen ontelbaar overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Zie ik de zon de sterren en de maan Wat een wonder dat ik mag bestaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Heer hoe heerlijk is Uw naam

21 28. U MAAKT ONS EEN U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bind het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U.

22 DAG 6/7 FAMILIE VAN JEZUS Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Want Jezus is een vriend van mij, Daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij. Blij, blij, mijn hartje is zo blij Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Want Jezus kwam op aard voor mij, daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij. 29. WIJ WILLEN SAMEN VIEREN Wij willen samen vieren dat God van mensen houdt En dat Hij in ons midden Zijn rijk van liefde bouwt Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen delen met kinderen klein en groot En net als Jezus geven aan anderen in nood Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen leven als vrienden verder gaan En steeds opnieuw vergeven wie ons heeft pijn gedaan Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen spelen in huis en op de straat Geduldig zijn en helpen wanneer het moeilijk gaat Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn

23 30. ZEGEN MIJ. Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de plek waar ik zal staan Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt O God zegen mij alle dagen lang! Vader maak mij tot een zegen Ga mij niet voorbij Regen op mij met uw Geest Heer Jezus kom tot mij Als de Bron van leven Die ontspringt diep in mij Breng een stroom van zegen Waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij Zegen ons waar we in geloof voor leven Zegen ons waar we hoop en liefde geven Zegen om de ander tot zegen te zijn! O God zegen ons tot in eeuwigheid Vader maak ons tot een zegen Hier in de woestijn Wachtend op Uw milde regen Om zelf een bron te zijn Met een hart vol vrede Zijn wij zegenend nabij Van uw liefde delend Waarin wij zelf tot bron van zegen zijn

24 31. TIENDUIZEND REDENEN Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen als de avond valt. Refrein: Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu Zijn heilige naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk Zijn heilige naam. Heer, vol geduld toont U ons Uw liefde. Uw naam is groot en Uw hart is zacht. Van al uw goedheid wil ik blijven zingen; tienduizend redenen tot dankbaarheid. (Refrein) En op die dag, als mijn kracht vermindert, mijn adem stokt en mijn einde komt, zal toch mijn ziel Uw loflied blijven zingen; tienduizend jaar en tot in eeuwigheid. (Refrein 2x) slot: Verheerlijk Zijn heilige naam. Verheerlijk Zijn heilige naam.

25 Je bent bijzonder Je bent bijzonder, o ja, je bent een wonder, ja, ja, je bent heel speciaal, weet je dat? O, ja? Ja, ja! Je bent bijzonder, o ja,

26 je bent een wonder, ja, ja, je bent een hele grote schat. O, ja? Ja, ja! Soms denk je: Ach, wat stel ik voor, wat stel ik voor, ben ik niet een hele grote domoor, een banaan die niemand ziet staan, ziet staan, maar nee, dat is niet waar, luister maar. Tekst & Muziek: Herman Boon Herman Boon

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Hartelijk welkom Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur Liturgische kleur: Groen Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. Psalm 47: 2.

Nadere informatie

1. Als het leven soms pijn doet

1. Als het leven soms pijn doet 1. Als het leven soms pijn doet 1 Als het leven soms pijn doet en de storm gaat tekeer in een tijd van moeite en verdriet. Alsof de zon niet meer opkomt en het altijd donker blijft en de ochtend het daglicht

Nadere informatie

Kinderliedboekje Inhoudsopgave

Kinderliedboekje Inhoudsopgave Kinderliedboekje Inhoudsopgave Jezus is de goede herder...2 Hoor de vogels zingen weer...2 Dank U voor deze nieuwe morgen...3 Jezus is geboren...4 Zit je deur nog op slot...4 Dank U voor uw liefde Heer...4

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

Liturgie Doopdienst. Anna-Roos Remijn. Elianne van den Hout

Liturgie Doopdienst. Anna-Roos Remijn. Elianne van den Hout Liturgie 12-2-2017 Doopdienst Anna-Roos Remijn Elianne van den Hout 1 Votum en Groet Zingen Hemelhoog 9 De Here is mijn Herder De Here is mijn herder, mij ontbreekt niets; Hij doet mij nederliggen in grazige

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Maandliederen onderbouw September Ik Ben De Weg,? Tekst en muziek: Rikkert Zuiderveld (Johannes 14:4-6)

Maandliederen onderbouw September Ik Ben De Weg,? Tekst en muziek: Rikkert Zuiderveld (Johannes 14:4-6) Maandliederen onderbouw 2018-2019 September Ik Ben De Weg,? Tekst en muziek: Rikkert Zuiderveld (Johannes 14:4-6) Kan ik die weg gaan Kan ik die waarheid leren Kan ik daar leven In 't verre Vaderland Ja

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Maranathakerk 24 april 2016 ochtend KJ Liturgie Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Muzikale begeleiding: Arjen Hilbers (orgel),

Nadere informatie

Jonggezinnedienst 24 sept uur Thema : de Koninklijke trein Kind vermist/gemist opening winterwerk met ds Hoekman

Jonggezinnedienst 24 sept uur Thema : de Koninklijke trein Kind vermist/gemist opening winterwerk met ds Hoekman Jonggezinnedienst 24 sept 2017 10.00 uur Thema : de Koninklijke trein Kind vermist/gemist opening winterwerk met ds Hoekman Welkom en afkondigingen: Zingen: Heb je al een kaartje voor de koninklijk trein

Nadere informatie

Liederen voor zondag 20 januari 2019

Liederen voor zondag 20 januari 2019 Liederen voor zondag 0 januari 09 Hemelhoog 67A (= Opwekking 7) De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Hartelijk Welkom bij

Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven Jeugddienst Ichthuskerk Zondagmiddag om 17.00u 5 juni 2016 Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 3 april 2016 om 10.00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Organiste:

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liederen voor zondag 2 oktober 2016

Liederen voor zondag 2 oktober 2016 Liederen voor zondag 2 oktober 206 Hemelhoog 585 Groot en machtig is Hij: bekleed met sterkte. gehuld in luister. bekleed met sterkte. gehuld in luister. Prijs met mij de naam van God, vier het feest met

Nadere informatie

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Orde van dienst voor de kinderdienst 3 februari 2019 Het vrolijkste Feest (Poerim) Voor de dienst zingen we 2 liedjes Ø Kom binnen, kom binnen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw,

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen RUST BIJ DE VADER Biddag voor gewas en arbeid t Harde, 9 maart 2016 Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: kinderen zondagsschool en jeugdclubs Aanvang; 9.30 uur 1 Orgelspel Welkom

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014 Samenzang - Komt allen te zamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Lied van de maand 2014-2015

Lied van de maand 2014-2015 Sept. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook

Nadere informatie

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Voorganger: ds. W. van Dijk uit Kampen Organist: André van Dijk Pianist-Zang: Dirk Jan, Simon en Gery Stuy Datum: 9 oktober 2016, aanvang 09.30 uur Welkom

Nadere informatie

En ik kom tot U Opwekking 612

En ik kom tot U Opwekking 612 Hartelijk welkom En ik kom tot U Opwekking 612 In uw aanwezigheid kan ik daar ooit zijn, want ik ben een mens, zondig en onrein. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november 2018 Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Bij binnenkomst, muziekgroep Welkom Psalm 105: 1 en 3 1 Loof God de Heer,

Nadere informatie

6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte

6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte 6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte Voorganger: Medewerking: ds. Karolien Zwerver Mariëlle Booijink, piano en zang Opening: welkom allemaal! Zingen: lied 442 1. Op U, mijn

Nadere informatie

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt...

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Voorganger: Ds. T.L.J. Bos Organist: Klaas Brouwer Gitaar: Emily Bakker Tims Alissa Oost Zang: Nadine de Vries & Tirza Bakker Zingen: Lied 733

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

TIME 2 SING 16 JUNI 2013 OPSTANDINGSKERK 19.00 UUR THEMA: VOLG MIJ

TIME 2 SING 16 JUNI 2013 OPSTANDINGSKERK 19.00 UUR THEMA: VOLG MIJ TIME 2 SING 16 JUNI 2013 OPSTANDINGSKERK 19.00 UUR THEMA: VOLG MIJ LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opwekking 553) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht buigt voor

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in deze Jonge gezinnen dienst Thema: Jezus is de Goede Herder Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Marijke Loosman- Pasterkamp Welkom en mededelingen 1 Zingen: Lied 452 ELB Refrein: Jezus is de goede

Nadere informatie

LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015

LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015 LITURGIE 2 E PAASDAG 6 APRIL 2015 Samen zingen: Youth for Christ 62 - Heer, U bent mijn leven Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 4 vers 1 t/m 15 Lied 45 (Op Toonhoogte) Lied 445 (Opwekking) Psalm 68 vers 2 (Schoolpsalm) Psalm 25 vers 2 Lied 398 vers 1, 2,

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil

Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart 2015 Zo stil voorganger: ds. Hans van Walsum muzikale begeleiding: Dedication / m.m.v. de jongeren van de TTV-club SAMENKOMEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Kijk eens om je heen!

Liturgie. Thema: Kijk eens om je heen! Liturgie voor de zangdienst op zondag 7 mei 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Kijk eens om je heen! Voorganger: ds. C.A. van der Graaf Ouderling

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg

10 september uur Voorganger: ds H vd Berg 10 september 10.00 uur Voorganger: ds H vd Berg Gezang 115 : 1 en 2 Votum en groet Psalm 147 : 1 en 3 Wet Psalm 147 : 7 Gebed Lezen Psalm 147 Zie de zon (E & R, 411) Regenboog groep 1-4 Tekst Psalm 147

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 20 december 2015 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Jarno Godlieb gedoopt wordt Voorganger : Ds. J.W. Baan. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Ontmoetnngsdiengt 19 mei 2019 Paulugeere Wezep Thema: Voornanner: M.m.v: Voor sde sdiengt Weleom Samenzann:

Ontmoetnngsdiengt 19 mei 2019 Paulugeere Wezep Thema: Voornanner: M.m.v: Voor sde sdiengt Weleom Samenzann: Ontmoetnngsdiengt 19 mei 2019 Paulugeere Wezep Thema: Voornanner: M.m.v: Tegeltjes-wijsheid Ds. E.P. v.d. Veen Joyce van Boven en band Voor sde sdiengt Joyce van Boven Weleom door commissielid Samenzann:

Nadere informatie

zondag 6 december 2015 Liturgie

zondag 6 december 2015 Liturgie zondag 6 december 2015 Liturgie 9:30 uur 6-dec P Zuidema Gez 158 : Jes 5 : 8-30 Ps 80 : 5, 8, 10 Jes 5 : 1-7 LLPs 1 : 1, 2 LLPs 1 : 3 Ps 61 : 6 LLPs 146 : 1, 3, 6 Levensliederen - Psalm 1 1Gelukkig is

Nadere informatie

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Psalm 149: 1 en 2 NB 1.Halleluja! laat opgetogen een nieuw gezang den Heer verhogen. laat allen die Gods naam belijden zich eensgezind verblijden.

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Yes! God is onzichtbaar

Liturgie. Thema: Yes! God is onzichtbaar Liturgie voor de jeugddienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Yes! God is onzichtbaar Voorganger: ds. C.A. van der Graaf

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017

Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Liturgie zangdienst Oh Happy Day! Zondag 11 juni 2017 Voorganger: Ds. J. Hansum m.m.v. Gospelkoor The Young Church Singers o.l.v. André Bijleveld The Young Church Singers zingen: Everybody praise the Lord

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst

Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Liturgie voor de afsluiting van de Vakantie-Bijbel-Week op zondag 31 augustus 2014 In Vredehorst Voorganger: Ds. H.L. Versluis Organist: William de Jong Pianist: Violaure van Prooijen Koster: Jan van Mourik

Nadere informatie

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Thema: Op adem komen M.m.v. band Message Voorganger: ds. Ria Scheltens-Ritzema - Voor de dienst zingt Message: Met open armen

Nadere informatie

SAMENZANG VOOR DE DIENST

SAMENZANG VOOR DE DIENST SAMENZANG VOOR DE DIENST Opw. 720 - God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen en verhogen Uw naam. U geeft ons genade,

Nadere informatie

thema: aangenomen voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur

thema: aangenomen voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Silvan Hermen Jan Blok Geboren op

Nadere informatie

Intocht: Gezang 434. Votum & groet

Intocht: Gezang 434. Votum & groet 2 Intocht: Gezang 434 Votum & groet 2. Lof zij de Heer, Hij omringt met zijn liefde uw leven; heeft u in t licht als op adelaarsvleug len geheven. Hij die u leidt, zodat uw hart zich verblijdt, Hij heeft

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen Grootletterliturgie morgendienst 28-05-2017 Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan welkom juni in de open deur dienst 19 2016 Thema: Verlangen naar God n.a.v. Psalm 42 voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan organist: Christian Boogaard Welkom en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.C. Batenburg (Gouda) Schriftlezing: 2 Kronieken 5 Lied 223 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 149 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 18 september 2016 in de Poort om 09.45

Opwekkingsdienst 18 september 2016 in de Poort om 09.45 Samenzang voor de dienst: 699 Mannen: Heer van de eeuwigheid laat ons Uw glorie zien. Heer over hemel en aard, God van Israël. Kom in Uw wijsheid en macht, vol van Uw glorie en kracht. Hoor naar de roep

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Openbaringen 3 vers 14 t/m 22 Gezang 253 vers 1 (Bundel 1938) Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Prins (Vriezenveen) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 17 Gezang 328 vers 1 t/m 3 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 146 vers 1, 3 en 5 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

JUBILEUM CONCERT. 26 oktober 2013 Gereformeerde Kerk Andel

JUBILEUM CONCERT. 26 oktober 2013 Gereformeerde Kerk Andel JUBILEUM CONCERT 26 oktober 2013 Gereformeerde Kerk Andel 2. Dirigent: Monica de Geus Musici: Rob Dommisse Ruben van Hemert Martin Verbeek Mirjam de Geus Koen Dommisse Margot Kraaij Henk Teuling Alijda

Nadere informatie

Gezang 21, vers 1 en 7 LIEDBOEK VOOR DE KERKEN. Belijdenis/Doopdienst CGK Onstwedde, 24 februari 2013. Lied 507 OPWEKKINGSLIEDEREN

Gezang 21, vers 1 en 7 LIEDBOEK VOOR DE KERKEN. Belijdenis/Doopdienst CGK Onstwedde, 24 februari 2013. Lied 507 OPWEKKINGSLIEDEREN Belijdenis/Doopdienst CGK Onstwedde, 24 februari 2013 In deze dienst zal Marjan van der Heide openbare belijdenis doen van haar geloof. Remko van der Heide en Vera Visser zullen het Heilige Sacrament van

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie

01-02-2015 Jongerendienst:

01-02-2015 Jongerendienst: 01-02-2015 Jongerendienst: Heer, ik kom tot U (Opw. 488) Heer ik kom tot U; neem mijn hart, verander mij, als ik U ontmoet vind ik rust bij U. Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan Uw voeten ben, trots

Nadere informatie

Liturgie bij de Jeugddienst op zondagochtend 12 juni 2016

Liturgie bij de Jeugddienst op zondagochtend 12 juni 2016 Liturgie bij de Jeugddienst op zondagochtend 12 juni 2016 Samenzang: Kom aan boord (cd Kom aan boord ) Voor de zieken voor de armen, voor de mensen met verdriet. Voor het kind dat blijft proberen, maar

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour.

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. Uitzwaaidienst Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. 1 Voor de dienst speelt en zingt True Colour. Welkom door

Nadere informatie

Opwekking 763 Ik heb U nodig

Opwekking 763 Ik heb U nodig Inhoud Opwekking 763 Ik heb U nodig... 2 Filippenzen 4 : 1a... 2 Opwekking 767 Familie... 3 Opwekking 654 De vreugde van U is mijn kracht... 3 Gebed... 4 Opwekking 436 Onze Vader... 4 Schriftlezing Filippenzen

Nadere informatie

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort

U alleen hebt alle macht. Leer ons leven uit uw kracht. Blaas uw vuur aan in ons hart, dat iedereen het ziet en ieder hoort Opening en welkom Zegengroet en gebed. Opwekking 586 - Hij is Heer Heel de schepping geeft U eer. Buigt zich vol aanbidding neer. Jezus Christus, Zoon van God, trouw in eeuwigheid. Heel de schepping zingt

Nadere informatie

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017 ACTIE 4 KIDS 5 november 2017 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Reinie van Schoor Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: A. Van den Bor/ M. van den Bor Psalm 67

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND

HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND ================================================ LIEDBUNDEL HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND ================================================ De liedbundel is ook te vinden op de website: www.hervormdhoogblokland.nl

Nadere informatie

Hemelhoog 433 Opwekking 717

Hemelhoog 433 Opwekking 717 Liederen voor zondag 4 januari 08 GEZANG 4 'k Heb al wat mij lust; Hij zal mij geleiden naar grazige weiden. Hij voert mij al zachtkens aan waat'ren der rust. Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A.Verstoep Schriftlezingen: Genesis 1 vers 1 t/m 5 Johannes 1 vers 1 t/m 5 Openbaringen 1 vers 1t/m 8 en 9 t/m 18 Lied 72 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 68

Nadere informatie

STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga. m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor)

STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga. m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor) STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor) Zingen: Opwekking 715 Wat hou ik van Uw huis Heer van de hemelse legers. Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen

Nadere informatie