ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE"

Transcriptie

1 ALLE DAGEN: OB+BB 01 THEMALIED: IEMAND ALS RUTH YOU TUBE/E & R 02 - EEN LICHTJE AAN DE HORIZON YOU TUBE 01. IEMAND ALS RUTH KIJK DAAR LOPEN RUTH EN NAOMI ZOMAAR TWEE VROUWEN HAND IN HAND MET HUN HELE HEBBEN EN HOUWEN ZIJN ZE OP WEG NAAR EEN ANDER LAND NAAR ISRAËL DAT VERRE LAND NAAR ISRAËL DAT VERRE LAND DAN ZEGT NAOMI: JE KUNT NOG TERUG NAAR JOUW EIGEN VOLK GA NU MAAR VLUG NEE ZEGT RUTH UW LOT IS MIJN LOT UW VOLK IS MIJN VOLK UW GOD IS MIJN GOD REFR: IEMAND ALS RUTH STANDVASTIG EN TROUW ZO ZOU IK WILLEN WORDEN IEMAND ALS RUTH EEN FANTASTISCHE VROUW ZO ZOU IK WILLEN ZIJN JONGE RUTH EN OUDE NAOMI VINDEN EEN HUISJE IN BETHLEHEM RUTH ZOEKT WERK OP 'T LAND VAN BOAZ HIJ GEEFT HAAR BROOD EN ZE LACHT NAAR HEM HIJ KIJKT NAAR HAAR, ZE VALT OP HEM HIJ KIJKT NAAR HAAR, ZE VALT OP HEM DAN ZEGT NAOMI:

2 DAT WORDT JE MAN DOE WAT IK ZEG GELOOF DAT HET KAN GOED ZEGT RUTH ZIJN LOT IS MIJN LOT ZIJN VOLK IS MIJN VOLK ZIJN GOD IS MIJN GOD REFR: IEMAND ALS RUTH STANDVASTIG EN TROUW ZO ZOU IK WILLEN WORDEN IEMAND ALS RUTH EEN FANTASTISCHE VROUW ZO ZOU IK WILLEN ZIJN 02.EEN LICHTJE AAN DE HORIZON 1.ALS JE ALLES HEBT VERLOREN ZOALS NAÖMI OP EEN DAG EN JE LEVEN SLECHTS GEVULD LIJKT MET VERDRIET EN TEGENSLAG JE WEER TERUG WILT NAAR JE WORTELS WEG VAN EENZAAMHEID EN PIJN, BLIJKT ER TOCH INEENS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 2. ALS JE ARM BENT IN DEN VREEMDE: ZONDER TE ETEN, ZONDER GELD, MAAR JE MAG WEL AREN LEZEN BIJ DE MAAIERS OP HET VELD, ALS JE STEEDS JEZELF OPZIJ ZET ONDANKS ZORGEN ONDANKS PIJN, BLIJKT ER TOCH OPEENS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN.

3 REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 3. ALS DE WOLKEN VERDER DRIJVEN, HET WEER WAT LICHTER WORDT MISSCHIEN, JE VOORZICHTIG OP DE DORSVLOER WEER EEN TOEKOMST MAG GAAN ZIEN EN JE VOELT DE HOOP WEER GROEIEN, AL BEGINT HET NOG ZO KLEIN, WEET JE DAT ER STEEDS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON ZAL ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 4. ALS JE SAMEN MAN EN VROUW WORDT, EEN NIEUWE TOEKOMST NAAR JE WENKT, GOD JE DAN WEER NIEUWE MOED GEEFT ALS HIJ JOU EEN KINDJE SCHENKT EN JE HOORT DAT DE VERLOSSER VOORT MAG KOMEN UIT ZIJN LIJN, WEET JE DAT DAT WEER EEN LICHTJE AAN DE HORIZON ZAL ZIJN. REFR: JA, DAT ZEGGEN AL DIE PRACHTIGE VERHALEN DIE WIJ HIER MOGEN LEZEN, MOGEN HOREN ONDER DE VLEUGELS VAN HET OUDE BETHLEHEM. WORDT KEER OP KEER WEER NIEUWE HOOP GEBOREN 5. ALS DE HERBERG VOOR JOU DICHT BLIJFT EN JE MOET RUSTEN IN EEN STAL, EN HET KINDJE WORDT GEBOREN, DAT DE MENSEN REDDEN ZAL, ALS DE WERELD ROEPT OM VREDE OM EEN WERELD ZONDER PIJN,

4 BLIJKT DAT KINDJE STEEDS EEN LICHTJE AAN DE HORIZON TE ZIJN. DAG1 HET BEGIN 03. HE, LUISTER MEE HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD NET ZOALS JE ELKE DAG JE BOTERHAMMEN EET EN JE DAT TOCH ZEKER NIET EEN DAG OF DRIE VERGEET ZO IS HET MET HET LEZEN VAN HET BOEK VAN ONZE HEER JE KUNT ER VEEL VAN LEREN EN ZE GROEIEN TELKENS WEER HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD NET ZOALS JE ELKE DAG JE BOTERHAMMEN EET EN JE DAT TOCH ZEKER NIET EEN DAG OF DRIE VERGEET ZO IS HET MET HET LEZEN VAN HET BOEK VAN ONZE HEER JE KUNT ER VEEL VAN LEREN EN ZE GROEIEN TELKENS WEER HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD HÉ, LUISTER MEE NAAR EEN NIEUW VERHAAL EEN NIEUW VERHAAL UIT HET BOEK VAN GOD

5 04. IK VERMAG ALLE DINGEN IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM DIE MIJ KRACHT GEEFT, IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM 2X ALLES IN HEM, JA ALLES IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM IK VERMAG ALLE DINGEN IN HEM 05. ELKE MORGEN TEKST & MUZIEK: ELLY & RIKKERT ZUIDERVELD ELKE MORGEN ALS IK WAKKER WORD PRAAT IK ZACHTJES MET DE HEER AL MIJN ZORGEN, HOE DE DAG OOK WORDT LEG IK BIJ HEM NEER EN HIJ DRAAGT MIJ, HIJ DRAAGT MIJ, HIJ VULT MIJ MET KRACHT JA, HIJ DRAAGT MIJ TOT DIEP IN DE NACHT ELKE MORGEN ALS IK WAKKER WORD PRAAT IK ZACHTJES MET DE HEER AL MIJN ZORGEN, HOE DE DAG OOK WORDT LEG IK BIJ HEM NEER EN HIJ VRAAGT MIJ, HIJ VRAAGT MIJ, TE DOEN WAT HIJ ZEGT JA, HIJ VRAAGT MIJ, TE ZIJN ALS EEN KNECHT ELKE AVOND ALS IK SLAPEN GA PRAAT IK ZACHTJES MET U HEER EN DAN WEET IK DAT U BIJ MIJ BENT DUS LEG IK MIJ NEER EN U DRAAGT MIJ, U DRAAGT MIJ, U VULT MIJ MET KRACHT JA, U DRAAGT MIJ TOT DIEP IN DE NACHT

6 PSALM 33:10 ZIJN MACHTIG' ARM BESCHERMT DE VROMEN, EN REDT HUN ZIELEN VAN DEN DOOD; HIJ ZAL HEN NIMMER OM DOEN KOMEN IN DUREN TIJD EN HONGERSNOOD. IN DE GROOTSTE SMARTEN BLIJVEN ONZE HARTEN IN DEN HEER GERUST; 'K ZAL HEM NOOIT VERGETEN, HEM MIJN HELPER HETEN, AL MIJN HOOP EN LUST. 06. HEER, WIJS MIJ UW WEG Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt. Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan. Heer, leer mij uw weg, die zuiver is en goed. Uw woord is onderweg als een lamp voor mijn voet. Als mij het zicht ontbreekt, het donker is, leid mij dan op uw weg, de weg die eeuwig is. Heer, leer mij uw wil aanvaarden als een kind dat blindelings en stil U vertrouwt, vrede vindt. Als mij de wil ontbreekt uw weg te gaan, spreek door uw Woord en Geest mijn hart en leven aan. Heer toon mij uw plan; maak door uw Geest bekend hoe ik U dienen kan en waarheen U mij zendt. Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef, toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft.

7 07. U BENT MIJN SCHUILTPLAATS HEER U bent mijn schuilplaats Heer, U vult mijn hart steeds weer met een verlossingslied. Telkens als ik angstig ben, steun ik op U. Ik vertrouw op U. Als ik zwak ben, ben ik sterk in de kracht van mijn Heer. 08. NOG VOORDAT JE BESTOND Nog voordat je bestond kende Hij je naam. Hij zag je elk moment en telde elke traan. Omdat Hij van je hield gaf hij zijn eigen Zoon. Hij wacht alleen nog maar totdat je komt. En wat je nu ook doet, Zijn liefde blijft bestaan. Ook niets wat jij ooit deed verandert daar iets aan. Omdat Hij van je houdt gaf hij zijn eigen Zoon. En nu is alles klaar wanneer jij komt. Kom tot de Vader, kom zoals je bent. Heel je hart, al je pijn is bij Hem bekend. De liefde die Hij geeft, de woorden die Hij spreekt. Daarmee is alles klaar wanneer jij komt. En wat je nu ook doet, Zijn liefde blijft bestaan Ook niets wat jij ooit deed veranderd daar iets aan Omdat Hij van je houdt gaf Hij Zijn Eigen Zoon En nu is alles klaar wanneer jij komt Kom tot de Vader Kom zoals je bent Heel je hart, al je pijn Is bij Hem bekend De liefde die Hij geeft De woorden die Hij spreekt Daarmee is alles klaar wanneer jij komt (2x) De liefde die Hij geeft De woorden die Hij spreekt Hij wacht alleen nog maar totdat je komt (2x)

8 DAG 2 KIEZEN 09.Kom aan boord Voor de zieken - voor de armen voor de mensen met verdriet. Voor het kind dat blijft proberen maar toch denkt: 'het lukt me niet'. Voor de zwerver die moet zwerven en geen plek heeft waar hij hoort, is er altijd nog die Ene en die roept: "Kom maar aan boord!" Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand. Voor het meisje dat blijft denken 'alles gaat bij mij steeds mis'. Voor de jongen die al vaker uit de boot gevallen is. Voor het kindje dat nog nooit van trouw of liefde heeft gehoord, is er altijd nog die Ene en die roept: "Kom maar aan boord!" Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand. Kom aan boord, ook voor jou is er een plekje waar je hoort. Laat de hoop niet langer varen kom aan boord. Sta niet doelloos aan de kant, want er is een hart vol liefde pak die uitgestoken hand.

9 10. IK VOLG DE HEER Ik volg de Heer want Hij is goed Hij weet de weg en hoe het moet Hij houdt van mij Hij 's overal de Herder die mij leiden zal Soms gaan we door gevaarlijk land Dan loopt Hij voor en in Zijn hand houd Hij de staf en neemt ons mee het is soms zwaar maar toch okee. Een leeuw die brult of een beer die bromt De Herder kijkt wat of er komt Hij 's als een muur rondom ons heen Hij laat ons nooit, nee nooit alleen!

10 11. VADER GOD IK VRAAG MIJ AF Vader God, ik vraag me af hoe ik ooit heb geleefd zonder te weten dat Uw vaderhart al zolang om mij geeft Maar nu ben ik Uw kind, nu mag ik wonen in Uw huisgezin en ik zal nooit meer eenzaam zijn want Vader, U ben altijd bij mij Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Zolang ik leef.. Ooooooooow Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Heer, ik wil U prijzen Zolang ik leef U BENT HEILIG Jongens/meisjes U bent heilig, (j) U bent heilig, (m) U bent machtig, U bent machtig, U bent waardig, U bent waardig, eer en ontzag, eer en ontzag. Ik wil volgen, Ik wil volgen, ik wil luist'ren, ik wil luist'ren, van U houden, van U houden, iedere dag, iedere dag. Ik wil zingen (j)

11 U die Koning bent (m) en juichen; (j) en de hoogste Heer, (m) in aanbidding (j) U de Machtige (m) mij buigen.(j) kwam op aarde neer. (m) U de Heer (j) Als Immanuël, (m) aller heren, (j) 'God zal met ons zijn', (m) U mijn God (j) als het Lam van God, (m) wil ik eren. (j) zo volmaakt en rein. (m) Ik wil zingen (j) U die leven geeft, (m) en juichen; (j) mij bevrijding bracht (m) in aanbidding (j) en voor eeuwig leeft, (m) mij buigen. (j) U hebt alle macht. (m) U de Heer (j) U de alfa, omega, (m) aller heren, (j) eens zal ik U zien; (m) U mijn God (j) U, mijn Meester, Messias (m) wil ik eren. (j) Verlosser en Vriend. (m) U bent mijn Vredevorst en ik leef alleen voor U.

12 13. AAN UW VOETEN HEER Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om bij U te zijn is de grootste eer, Daarom buig ik mij voor U. (2x) Ja ik verkies nu om bij U te zijn, en om naar U te luisteren. In plaats van altijd maar weer bezig te zijn, kom ik nu tot U, o Heer. Aan uw voeten Heer.. Mijn hart verlangt ernaar om samen te zijn, hier in een plaats van aanbidding, in Geest en waarheid samen één te zijn, in aanbidding voor U. Aan uw voeten Heer.. Zoals een vader die zijn kind omarmt, ja zo omarmt U ook mij. U bent een Vader die vertroost en beschermt. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U. En ik kom tot rust bij U. 14. PSALM 48:6 Want deze God is onze God; Hij is ons deel, ons zalig lot, Door tijd noch eeuwigheid te scheiden: Ter dood toe zal Hij ons geleiden.

13 DAG 3 ASIELZOEKSTER AAN HET WERK 15. IK WAS HONGERIG Ik was hongerig en jij gaf Mij te eten Toen Ik dorst had bood je Mij je beker aan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan Toen Ik koud was gaf je Mij je eigen kleren Ik was een vreemdeling jij liet Mij binnengaan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan Toen Ik ziek was ben jij mij komen helpen Ik was gevangen jij ging niet bij Mij vandaan En wat je ooit gedaan hebt aan de minste van Mijn broeders Zegt Jezus Dat heb jij aan Mij gedaan

14 16. JE BENT BIJZONDER Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, ja ja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat o ja, jaja Soms denk je ach wat stel ik voor (wat stel ik voor) Ben ik niet een hele grote domoor Een banaan, die niemand ziet staan (ziet staan) Maar nee, dat is niet waar, luister maar Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, ja ja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat o ja, jaja Soms denk je ach wat stel ik voor (wat stel ik voor) Ben ik niet een hele grote domoor Een banaan, die niemand ziet staan (ziet staan) Maar nee, dat is niet waar, luister maar Je bent bijzonder, oh ja Je bent een wonder, ja ja Je bent heel speciaal Weet je dat o ja, jaja Je bent bijzonder, o ja Je bent een wonder, ja ja Je bent een hele grote schat Je bent een hele grote schat Je bent een hele grote schat Oh ja, jaja

15 17. STEL MIJN VERTROUWEN 'k stel mijn vertrouwen op de Heer, mijn God. want in Zijn hand ligt heel mijn levenslot. Hem heb ik lief, Zijn vrede woont in mij. 'k zie naar Hem op en 'k weet: Hij is mij steeds nabij. 18. PSALM 87:4 God zal hen zelf bevestigen en schragen, En op Zijn rol, waar Hij de volken schrijft, Hen tellen, als in Isrel ingelijft, En doen den naam van Sions kindren dragen. 19. DAG EN NACHT HEER Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. Als de dag opnieuw begint, waakt Gij als een herder over mij. Als een vader voor zijn kind, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. In de avondschemering, waakt Gij als een herder over mij. Ik ben Uw beschermeling, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. In het duister van de nacht, waakt Gij als een herder over mij. Gij m n toevlucht steun en kracht, veilig kan ik met U zijn. Dag en nacht Heer, waakt Gij als een herder over mij.

16 Dag en nacht Heer, veilig kan ik met U zijn. 20. ALS JE GELOOFT ALS je Gelooft in de Here Jezus, dan Komt er vrede in je hart. ALS je Gelooft in de Here Jezus, dan Komt er vrede in je hart. refrein Vrede voor jou en van Iedereen, en voor de Wereld OM ons heen. Vrede voor jou en van Iedereen, en voor de Wereld OM ons heen. DAG 4 HET PLAN (VAN GOD) 21. PSALM 25:2 Heer, ai maak mij uwe wegen door uw Woord en Geest bekend; leer mij, hoe die zijn gelegen en waarheen G' uw treden wendt; leid mij in uw waarheid leer, ijverig mij uw wet betrachten, want Gij zijt mijn heil o Heer, 'k blijf U al den dag verwachten. 22. K HEB JEZUS NODIG 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n handel, in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k Heb Hem nodig, dag aan dag. 'k Wil Jezus volgen, heel mijn leven, 'k Wil Jezus volgen, dag aan dag, in m'n handel. in m'n wandel, in m'n slapen en ontwaken, 'k wil Hem volgen, dag aan dag.

17 23. GOD HEEFT EEN PLAN MET JE LEVEN God heeft een plan met je leven Je bent hier met een doel Geloof het diep van binnen Het is meer dan een gevoel Hij doet meer dan je kan bidden Hij is groter dan je denkt Ik weet dat hij je helpt Ik weet dat hij je kent Dus stap uit je boot Durf op water te lopen Vraag God om hulp En de Hemel gaat open Wees maar niet bang Hij is altijd bij jou In de storm, in de strijd, in de moeilijke tijd God is trouw Halleluja 24. HERE DER HEREN Here der Heren Koning der Koningen U wil ik eren U wil ik lofzingen Rots aller eeuwen U bent mijn vesting Mijn vaste burcht Bij wie ik schuil Halleluja... Eer aan de Vader Die alle dingen schiep Eer aan de Zoon Die mij tot leven riep Eer aan de Geest U maakt ons samen één U alleen U heb ik lief

18 DAG 5 DE LOSSER 25. IK ZAG EEN KUIKENTJE Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat Onder haar vleugels Waar het veilig zat Tegen regen, tegen zonneschijn Heer, zo wil ik bij U zijn In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, wil ik schuilen In de schaduw van uw vleugels Wil ik schuilen, o Heer U bent mijn toevlucht U bent mijn sterkte U bent mijn schuilplaats U o Heer In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, wil ik schuilen In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, o Heer Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat Onder haar vleugels Waar het veilig zat Zoals dat kuikentje Klein en teer Wil ik schuilen, o Heer

19 26. JEZUS IS DE GOEDE HERDER Jezus is de goede herder Jezus Hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal Als je 's avonds niet kunt slapen Als je bang in 't donker bent Denk dan eens al die schapen Die de heer bij name kent Jezus is de goede herder Jezus hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal En wanneer je soms alleen bent En je hart is vol verdriet Denk dan aan de goede herder Hij vergeet Zijn schaapjes niet Jezus is de goede herder Jezus Hij is overal Jezus is de goede herder Brengt mij veilig naar de stal

20 27. ZIE DE ZON, ZIE DE MAAN Zie de zon Zie de maan Zie de sterren in hun baan Sterren ontelbaar Overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Hoor de zee Hoor de wind Hoor de regen als hij zingt Druppels ontelbaar in de oceaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Ruik een bloem Ruik een vrucht Ruik de geuren in de lucht Geuren ontelbaar zweven af en aan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Voel je hart Voel je huid Voel je adem als je fluit Mensen ontelbaar overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Zie ik de zon de sterren en de maan Wat een wonder dat ik mag bestaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Heer hoe heerlijk is Uw naam

21 28. U MAAKT ONS EEN U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bind het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van uw gezin. U maakt ons een U bracht ons te samen wij eren en aanbidden U.

22 DAG 6/7 FAMILIE VAN JEZUS Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Want Jezus is een vriend van mij, Daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij. Blij, blij, mijn hartje is zo blij Blij, blij, mijn hartje is zo blij. Want Jezus kwam op aard voor mij, daarom is mijn jonge hartje altijd blij, blij, blij. 29. WIJ WILLEN SAMEN VIEREN Wij willen samen vieren dat God van mensen houdt En dat Hij in ons midden Zijn rijk van liefde bouwt Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen delen met kinderen klein en groot En net als Jezus geven aan anderen in nood Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen leven als vrienden verder gaan En steeds opnieuw vergeven wie ons heeft pijn gedaan Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn Wij willen samen spelen in huis en op de straat Geduldig zijn en helpen wanneer het moeilijk gaat Omdat wij kinderen van de Vader zijn Omdat wij kinderen van de Vader zijn

23 30. ZEGEN MIJ. Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de plek waar ik zal staan Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt O God zegen mij alle dagen lang! Vader maak mij tot een zegen Ga mij niet voorbij Regen op mij met uw Geest Heer Jezus kom tot mij Als de Bron van leven Die ontspringt diep in mij Breng een stroom van zegen Waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij Zegen ons waar we in geloof voor leven Zegen ons waar we hoop en liefde geven Zegen om de ander tot zegen te zijn! O God zegen ons tot in eeuwigheid Vader maak ons tot een zegen Hier in de woestijn Wachtend op Uw milde regen Om zelf een bron te zijn Met een hart vol vrede Zijn wij zegenend nabij Van uw liefde delend Waarin wij zelf tot bron van zegen zijn

24 31. TIENDUIZEND REDENEN Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen als de avond valt. Refrein: Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu Zijn heilige naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk Zijn heilige naam. Heer, vol geduld toont U ons Uw liefde. Uw naam is groot en Uw hart is zacht. Van al uw goedheid wil ik blijven zingen; tienduizend redenen tot dankbaarheid. (Refrein) En op die dag, als mijn kracht vermindert, mijn adem stokt en mijn einde komt, zal toch mijn ziel Uw loflied blijven zingen; tienduizend jaar en tot in eeuwigheid. (Refrein 2x) slot: Verheerlijk Zijn heilige naam. Verheerlijk Zijn heilige naam.

25 Je bent bijzonder Je bent bijzonder, o ja, je bent een wonder, ja, ja, je bent heel speciaal, weet je dat? O, ja? Ja, ja! Je bent bijzonder, o ja,

26 je bent een wonder, ja, ja, je bent een hele grote schat. O, ja? Ja, ja! Soms denk je: Ach, wat stel ik voor, wat stel ik voor, ben ik niet een hele grote domoor, een banaan die niemand ziet staan, ziet staan, maar nee, dat is niet waar, luister maar. Tekst & Muziek: Herman Boon Herman Boon

Hé, hallo Tekst en muziek: Lydia Zimmer 2012 Celmar Music

Hé, hallo Tekst en muziek: Lydia Zimmer 2012 Celmar Music Hé, hallo Tekst en muziek: Lydia Zimmer 2012 Celmar Music Hé, hallo welkom op dit feest Ben je al wel vaker of nooit eerder hier geweest? Dat maakt niet uit we gaan er tegenaan Doe je met ons mee? Ga dan

Nadere informatie

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42.

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. Eén ding is nodig Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. We hebben met elkaar nagedacht over de wonderen die de Heere Jezus heeft gedaan toen Hij op de aarde was. Grote wonderen! Weet je t

Nadere informatie

Welkom in deze kinderdienst Het thema van de dienst is: WAUW!

Welkom in deze kinderdienst Het thema van de dienst is: WAUW! Welkom in deze kinderdienst Het thema van de dienst is: WAUW! Laat ons met elkander, laat ons met elkander, zingen, prijzen, loven de Heer. Laat ons dat tezamen doen, zingen, prijzen, loven de Heer. OTH

Nadere informatie

Uitvaart Keuzeliederen

Uitvaart Keuzeliederen Uitvaart Keuzeliederen 1. 'Als God ons thuisbrengt' Als God ons thuisbrengt uit onze ballingschap, dat zal een droom zijn Als God ons thuisbrengt uit onze ballingschap, dat zal een droom zijn Als God ons

Nadere informatie

Ashra, de asielzoeker

Ashra, de asielzoeker Ashra, de asielzoeker Door J.M. Moret-Provily; Uitgever: jongerenblad Daniël/ Jeugdbond Mam, mam, daar komen ze weer. Met een klap gooit Ashra de deur van het huis open. Mam, mam, daar komen ze weer! Verschrikt

Nadere informatie

VOORBEELD-GEBEDEN. Veel succes ermee. Inhoudsopgave

VOORBEELD-GEBEDEN. Veel succes ermee. Inhoudsopgave VOORBEELD-GEBEDEN In deze bundel kan je enkele gebeden vinden die je kan gebruiken tijdens eucharistievieringen. Of als je creatief bent en wat tijd hebt, kan je je door deze gebeden laten inspireren en

Nadere informatie

Jaarthema 2015: Deel je vreugde!

Jaarthema 2015: Deel je vreugde! Jaarthema 2015: Deel je vreugde! Maria was de eerste om haar vreugde te delen! Na de ontmoeting met de engel Gabriël, toen Maria haar Ja-woord gaf, is ze met spoed zegt Lucas, naar haar nicht Elisabeth

Nadere informatie

Als de graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft hij alleen, maar als hij sterft brengt het veel vrucht voort ( Johannes 12 : 24 )

Als de graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft hij alleen, maar als hij sterft brengt het veel vrucht voort ( Johannes 12 : 24 ) Als de graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft hij alleen, maar als hij sterft brengt het veel vrucht voort ( Johannes 12 : 24 ) Pasen 2015 In de Vloedschuur Witte Donderdag om 20:00 Goede

Nadere informatie

IN DE DIEPTE TOCH OP EEN HOOGTE!

IN DE DIEPTE TOCH OP EEN HOOGTE! Preek over psalm 63. (eventueel erbij lezen: ps 119:161-168) Ton de Ruiter. ================================================================== David bezingt hier een ervaring, die hij graag doorgeeft tot

Nadere informatie

Die Mij gezien heeft, die heeft den Vader gezien.

Die Mij gezien heeft, die heeft den Vader gezien. Die Mij gezien heeft, die heeft den Vader gezien. Zingen: Psalm 92 : 1 en 2 Lezen : Joh. 14 Zingen: Psalm 63 : 1 en 2 Zingen: Psalm 3 : 4 Zingen: Psalm 2 : 7 Geliefden, het Woord van God, hetwelk wij u

Nadere informatie

Verlangen naar de Heer

Verlangen naar de Heer Verlangen naar de Heer Psalm 25 in Adventstijd Jos Douma www.tijdmetjezus.nl Dag 1 Naar u, HEER, gaat mijn verlangen uit. Psalm 25:1 Mijn verlangen Psalm 25 is een psalm van David. Dat staat garant voor

Nadere informatie

De Geest en de bruid zeggen: Kom! Ds. J. IJsselstein Openbaring 22:17 Oudejaarspreek

De Geest en de bruid zeggen: Kom! Ds. J. IJsselstein Openbaring 22:17 Oudejaarspreek De Geest en de bruid zeggen: Kom! Ds. J. IJsselstein Openbaring 22:17 Oudejaarspreek Gemeente, een van de kenmerken van het leven met God is het verlangen naar de tijd die komt. Er zijn mensen die altijd

Nadere informatie

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen

Gemeente: hoe gaan wij om met vluchtelingen, armen, vreemden? o Die de afgelopen tijd soms letterlijk uit de boot vielen Kindervoorbeeld (na Schriftlezing) Jongens en meisjes, Schoolreisje, Efteling Juf heeft gezegd: let goed op elkaar Iedereen hoort erbij en mag meedoen! Maar groepje van 4, en eentje komt erbij o Niet de

Nadere informatie

1. Jezus is heel ver van ons

1. Jezus is heel ver van ons Waar is Jezus nu? 1 Gemeente van de Here Jezus, Waar is Jezus nu? Op dit moment? Een vraag die kinderen zomaar kunnen stellen. Ze zien Bob de Bouwer op tv. Ze zien en horen K3. Zo groeien we op. Alles

Nadere informatie

En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen.

En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen. En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen. Als ik dit schrijf, is Pasen net voorbij. Het feest van de overwinning van Jezus Christus hebben we opnieuw mogen vieren. Jezus

Nadere informatie

De Dordtse Leerregels. Hoofdstuk 1. Artikel 12 t/m 14. Werkboek 3

De Dordtse Leerregels. Hoofdstuk 1. Artikel 12 t/m 14. Werkboek 3 De Dordtse Leerregels Hoofdstuk 1 Artikel 12 t/m 14 Werkboek 3 Dordtse Leerregels Hoofdstuk 1 artikel 12 t/m 14 In werkboek 3 gaan we verder met het bespreken van de Dordtse Leerregels. Jullie weten waarom

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Het begin. De weg tot God. Wie is God eigenlijk?

Het begin. De weg tot God. Wie is God eigenlijk? Het begin Geloven in God - hoe begin je daarmee? Je hebt erover gehoord van anderen en mogelijk ken je mensen die in Hem geloven. Misschien ben je zelf tot de ontdekking gekomen dat een leven zonder God

Nadere informatie

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus.

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 1 Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 2 Het verhaal De Goede Week Trouw, Hoop en Spijt Ik wil jullie vandaag vertellen over de Goede Week. Dat

Nadere informatie

Thema voor het huisbezoekseizoen 2003-2004. Gods Liefde & Trouw. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Pijnacker - Nootdorp. September 2003 Blz.

Thema voor het huisbezoekseizoen 2003-2004. Gods Liefde & Trouw. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Pijnacker - Nootdorp. September 2003 Blz. Gods Liefde & Trouw Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Pijnacker - Nootdorp September 2003 Blz. 1/7 September 2003 Blz. 2/7 Gods liefde en trouw Inleiding We gaan dit jaar in de gemeente doorspreken over

Nadere informatie

Een lied in de woestijn Ds. J. IJsselstein Psalm 63:2

Een lied in de woestijn Ds. J. IJsselstein Psalm 63:2 Een lied in de woestijn Ds. J. IJsselstein Psalm 63:2 Gemeente, de preek van vanmorgen gaat over zoeken, over God zoeken. De preek gaat over Psalm 63. Een psalm door David gedicht, toen hij was in de woestijn

Nadere informatie

Overstapdienst. Waarom staan die stenen daar?

Overstapdienst. Waarom staan die stenen daar? Voorbereiding viering: In de kerkzaal ligt op het liturgisch centrum een groot blauw kleed als een soort Jordaan, met daarin twaalf stenen. Thema van de dienst: Waarom staan die stenen daar? De lezing

Nadere informatie

Wat winnen we met wéér een jaar? (Lucas 13:6-9 nieuwjaarspreek)

Wat winnen we met wéér een jaar? (Lucas 13:6-9 nieuwjaarspreek) Wat winnen we met wéér een jaar? (Lucas 13:6-9 nieuwjaarspreek) 1 Liturgie zondagmorgen 1 januari 2012 te Hardinxveld-Giessendam: Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God (1 Tim.1:2b) Liedboek

Nadere informatie

Wie ik ben in Christus

Wie ik ben in Christus Wie ik ben in Christus Mijn identiteit Jos Douma www.tijdmetjezus.nl Dag 1 Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen 2 Korintiërs 5:17

Nadere informatie

258.Kom in mijn hart,

258.Kom in mijn hart, 258.Kom in mijn hart, 1. Kom in mijn hart, kom in mijn hart. o, kom in mijn hart, Heer Jezus. Breng keer op keer Uw ware leer opnieuw in mijn hart, Heer Jezus. 2. Blijf in mij hart, blijf in mijn hart,

Nadere informatie

De HEER is mijn herder Meditaties over Psalm 23. Jos Douma

De HEER is mijn herder Meditaties over Psalm 23. Jos Douma De HEER is mijn herder Meditaties over Psalm 23 Jos Douma Psalm 23 De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water, hij geeft mij

Nadere informatie

Een kind er Waldenzen B. Florijn

Een kind er Waldenzen B. Florijn Een kind er Waldenzen B. Florijn DEEL 1 VERJAAGD, VERDREVEN HOOFDSTUK 1 Kom maar, mijn kind, kom maar. Nog even dan zijn we er, dan kun je uitrusten, Jean. Nu is het niet ver meer. Over het met een dikke

Nadere informatie

Gods Doel met de Gelovige

Gods Doel met de Gelovige Gods Doel met de Gelovige Miles J. Stanford (1914-1999) Oorspronkelijke uitgave: Christian Correspondence, U.S.A. Uitgegeven, in 22 periodieke afleveringen, door Brood voor een hongerig hart Mandolinehof

Nadere informatie

Lopen over water (Geloven met Petrus 2)

Lopen over water (Geloven met Petrus 2) Lopen over water (Geloven met Petrus 2) Preek over Matteüs 14:22-33 (ds. Jos Douma) Meteen daarna gelastte hij de leerlingen in de boot te stappen en alvast vooruit te gaan naar de overkant, hij zou ook

Nadere informatie

1. God heeft de wereld geschapen.

1. God heeft de wereld geschapen. 1. God heeft de wereld geschapen. God heeft alles geschapen. Het licht en de zon; de planten en de bloemen; de vissen, de vogels en de dieren. Kleur deze tekeningen mooi in. God heeft ook de mensen geschapen,

Nadere informatie