Nieuwsbrief AMCF. De zomer komt eraan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief AMCF. De zomer komt eraan"

Transcriptie

1 Nummer 3 Nieuwsbrief AMCF De zomer komt eraan In dit nummer: Nieuwe strip Interview vrijwilliger Nieuws Rex Project toegelicht van 1000 euro projecten Steun gezocht Specsavers stemmen Nieuwe opvang Kleurwedstrijd Door het onverwacht overlijden van Guusje, een van de honden van de voorzitter van de AMCF is deze nieuwsbrief iets later dan gebruikelijk. We hebben goed nieuws over Rex, de Duitse herder die mank en hongerig werd aangetroffen bij een fabriek in Servie. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Zoals in elke uitgave interviewen we een vrijwilliger en een donateur en vindt u informatie over een nieuw opvangcentrum in het AMCF programma. Er zijn weer veel dieren toegevoegd op de website die allemaal steun nodig hebben, helpt u mee om deze dieren van medische zorg te voorzien door een donatie te doen? Groot of klein, het kan een verschil maken! Alvast hartelijk dank en veel leesplezier.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF Even voorstellen Vast onderdeel in de nieuwsbrief is de rubriek Even Voorstellen. Elke maand zullen wij hier iemand interviewen die zich op de een of andere manier inzet voor de AMCF. Deze maand is Lieke van Alphen aan de beurt. Wil jij jezelf even voorstellen? Mijn naam is Lieke van Alphen, 24 jaar en ik woon in Prinsenbeek, een gezellig dorpje vlakbij Breda samen met mijn vriend, 2 kitten, 2 konijnen en binnenkort een hond. Ook heb ik een lief paard waar ik elke dag naartoe ga. Ik hou enorm veel van dieren en wil me dan ook waar mogelijk voor ze inzetten. Ik help bijvoorbeeld wel eens mee met voerinzamelingsacties voor het plaatselijke dierenasiel en zit in het promoteam van ActieZwerfhonden. Ik vind het werk van AMCF zo geweldig dat ik sinds kort de opmaak van de nieuwsbrief op me heb genomen. Wat doe je voor de AMCF? Ik zorg sinds kort dat de nieuwsbrief elke maand wordt gevuld en stuur af en toe updates aan de leden van de AMCF Hyves. Waarom is dierenwelzijn belangrijk voor je? Ik vind dieren zulke lieve en eerlijke wezens, mensen zouden hier vaak nog een voorbeeld aan kunnen nemen! Ik kan niet tegen onrecht dat veel dieren wordt aangedaan, daarom probeer ik waar mogelijk voor hen op te komen. Wat kunnen mensen doen in hun eigen omgeving om dierenwelzijn te ondersteunen? In eigen land begint het m.i. al met het bewuster kopen en eten van vlees, zelf eet ik zo min mogelijk vlees en als ik het al koop is het biologisch. Daarnaast kunnen alle kleine beetjes een hoop verschil maken, dus als iedereen nou eens bijvoorbeeld een keer per jaar een collecte zou doen voor het plaatselijke asiel of zou helpen bij een standje van een dierenorganisatie op een evenement kan er al heel veel bereikt worden! En daarnaast is het heel simpel om gewoon je oren en ogen open te houden en dieren in nood te helpen! Ik heb bijvoorbeeld standaard het nummer van de dierenambulance bij, je weet maar nooit! Welke vraag zouden wij jou nog moeten stellen en wat is dan jouw antwoord. Oftewel wat wil je zelf nog kwijt? Graag wil ik nog kwijt aan alle lieve donateurs die betrokken zijn bij dierenwelzijn: hartelijk dank! Alle kleine beetjes helpen, een bedrag klein of groot, het kan samen een nieuwe toekomst betekenen voor een dier in nood.

3 Robbie Rescue U kunt Rex steunen door een bijdrage over te maken op rekening stichitng Animal Medical Care Foundation te Wijhe. Op Rex zijn eigen website vindt u een financieel overzicht van de donaties en kosten voor Rex. Rex verblijft bij opvang Dj-Imba tot er een goed huis voor hem gevonden wordt.

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF AMCF Updates op de website Fotos ontvangen donaties: Isracat Israel / Qaws Qatar / BSAPP Bulgaria / Marietta Bulgaria / PFA India / BAWA Indonesie / Kosovo Dog Shelter / KAPS South Korea / TAWS Tanzania / Hondenopvang Bosnie Nieuws uit de opvangcentra: PFA India / Bosnie / LWH Griekenland / Vervet Monkey Foundation / ARO Zuid Africa / Elaine India / SASG Malta / Himalayan Animal Rescue / Vagabond Pets / RedCat / Cow rescue in Pakistan Nieuwe foto s album: LWH / Bosnie / PFA India / New Colors Egypt / Nieuwe opvang ARPA Spanje / Nowzad Afghanistan / Parros Dog Support Griekenland Nieuwe strip Robbie Rescue Verzonden donations Maart Video Apam Romania Update Elaine India Tanzania Indonesie

5 Nieuws Rex Rex woonde samen met 20 honden bij een oude fabriek ergens in Servië. Eind februari werd de fabriek gesloten en de eigenaren zijn weggegaan, de honden zijn op straat gezet. Rex was een van hen. Zolang er mensen in de fabriek werkten voedden die de honden maar opeens was er niemand meer. Iemand zag Rex strompelen en heeft een Servisch gezin gebeld, die wel vaker honden opvangen en zij hebben hem meegenomen. Voor Rex zou overleven op straat onmogelijk zijn. Het was onduidelijk wat hem precies mankeerde maar hij is kreupel en misvormd. Inmiddels gaat het steeds beter met Rex. Hij is naar Frankrijk bij stichting Dj-Imba gekomen waar hij goed eten, medische verzorging en heel veel liefde krijgt van Betty Heideman, voorzitter van de AMCF en stichting Dj-Imba. Een stukje uit haar blog: 20/4 Rex is nu al 3 kilo aangekomen en zijn achterpoten worden met de dag sterker, hij loopt afstanden die het dubbele zijn van 10 dagen geleden. Hij begint ook meer en meer te spelen met de andere honden. Vanmorgen is hij vanuit het huis naar het veld gelopen (trap af en trap op zelfstandig) en zelfs mee over het veld, door het bos heen en weer terug naar huis. Hij speelt met een plastic kip en gooit het ding de lucht in en schud het heen en weer. 2/5 Rex heeft vriendschap gesloten met Saar en Ninja, ze spelen samen en dit is ontzettend goed om zijn spieren sterker te maken. De specialist in Parijs wil dat Rex eerst 2 maanden nog gaat aansterken dus daar wordt nu hard aan gewerkt. Met alles wat Rex heeft meegemaakt is het ongelooflijk dat hij zo stabiel en vriendelijk is, hij begrijpt de hondentaal perfect en laat zich door de andere honden goed corrigeren. Hij is de laagste in de roedel en accepteert dat. Een ding is voor ons duidelijk: Rex wil leven! Op Rex zijn site zijn veel foto s en video s te zijn en je kan daar zijn blog volgen. Rex helpt het bed opmaken

6 PAGINA 6 NIEUWSBRIEF Steun gezocht! Gameelah Arme Gameelah werd op straat gevonden in Egypte, het is niet zeker of ze door een auto aan is gereden of dat er iemand haar mishandeld heeft Ze zat onder het bloed en gilde vreselijk.. Ayda heeft haar meegenomen en de naam Gameelah gegeven, wat mooie vrouw betekent. We hopen dat ze snel opknapt en een mooie kat mag worden, helpt u haar? Winky Dit kleine bundeltje heet Winky. Hij is op straat gevonden krijsend van ellende. Zijn oogjes zaten dicht door een ernstige infectie aan beide ogen en keel. Na een behandeling van 3 dagen gingen zijn oogjes een beetje open, en kon men zien dat hij in één oog blind was. De dierenarts stelde voor om nog 8 dagen door te gaan met de oogdruppels en antibiotica voor zijn infectie en verkoudheid. De behandeling moet iedere 8 uur herhaald worden en Ayda hoopt dat Winky beter wordt en gaat eten. Zou u alstublieft Winky willen sponsoren om te helpen met de kosten van de behandeling en de zorg van Winky? Kelly Dit lieve kleine hondje heet Kelly. Ze is aan de kant van de weg gevonden nadat ze door een auto was aangereden en achtergelaten om te lijden. Op de foto ziet u Kelly, toen ze werd gevonden. Toen ze in de shelter werd onderzocht was het duidelijk dat ze ernstige wonden had aan twee van haar pootjes en had ze een gecompliceerde botbreuk aan haar linker achterpoot. De dierenarts zei dat het moeilijk zou worden om haar te opereren. De shelter verzorgt momenteel haar wonden en heeft haar gebroken poot in gips gedaan. Ze gaan nu voor Kelly zorgen en kijken hoe haar herstel verloopt. Zou u Alstublieft Kelly willen sponsoren om te helpen met de kosten van de behandeling en de veterinaire zorg? U kunt uw donatie overmaken naar AMCF, rekeningnummer o.v.v. de naam van het dier. Dank u wel!

7 Stem op AMCF bij Specsavers Stichting Specsavers Steunt maakt het mogelijk te stemmen op uw favoriete goede doel, zij maken dan kans op een mooi geldbedrag! Steun AMCF via de website of kijk voor de directe link op en steun ons ook! We hebben uw stem hard nodig! Alvast hartelijk dank! Nieuw project bij AMCF De Nowzad Honden liefdadigheidsinstelling in Afghanistan heeft het eerste dierenasiel daar opgezet. Hoewel het asiel nog zeer basic is en in de ontwikkelingsfase dragen zij momenteel zorg voor 40 honden en 10 katten. De opvang biedt een toevluchtsoord voor wilde gezelschapsdieren die zijn meegenomen door soldaten uit de frontlinie in Afghanistan, ze worden gevaccineerd en door een dierenarts gecontroleerd waarna ze naar hun nieuwe baasjes gaan waar ze voor altijd mogen blijven, vaak bij familie van de soldaten. Onlangs is er begonnen met een adoptie programma voor de lokale Afghaanse bevolking die op zoek zijn naar een gezelschapsdier. De honden zijn gecastreerd en gevaccineerd vóór ze geplaatst worden. Meer informatie over Nowzad en foto s van de opvang vindt u op onze website. Zij zijn begonnen met een sterilisatie en castratie programma om de lokale overheid te helpen bij het onder controle houden van de hondenpopulatie. Het Nowzad Hondenasiel is volledig afhankelijk van donaties om te overleven. Helpt u hen en hiermee de Afghaanse asieldieren? Hartelijk dank alvast! U kunt uw donatie overmaken naar AMCF, rekeningnummer Dank u wel! In mei is het eerste pakket naar Nowzag gestuurd.

8 PAGINA 8 NIEUWSBRIEF AMCF 6 x 1000 euro projecten Begin januari hebben wij 13 opvangcentra aangeschreven met het verzoek om ons een project te doen toekomen wat zij zouden doen met 1000 euro. De 1000 euro zouden niet gebruikt mogen worden voor voer of dagelijkse kosten maar voor bijv sterilisatieprojecten, hokken enz. Zes projecten hebben gereageerd en hebben inmiddels hun 1000 euro ontvangen. Het is mogelijk om t/m augustus uw favoriete project extra te steunen met een EX- TRA bijdrage (dus bovenop de 1000 euro). Ons rekeningnummer is AMCF, vergeet niet uw project te vermelden (zie de projecten). Bijvoorbeeld het project in Bulgarije: Project 2: Marietta Stankova Bulgarije - Operatiekamer voor sterilisaties Mijn naam is Mariette Stankova en ik ben een gediplomeerde dierenarts in Bulgarije. Ik werk alleen met zwerfhonden en katten- steriliseer en castreer de dieren, genees hen als ze medische problemen hebben en breng ze terug naar de plek waar ze vandaan kwamen. Ik zou graag een sterilisatie ruimte bij mijn huis maken omdat er in mijn omgeving geen opvangcentrum is. Dr. Mariette Stankova Reactie contactpersoon van Mariette op het nieuws: 24/2 Wow, what nice news!!! We both with Marietta are so happy that her project is one of the won ones! It is great help for Marietta as well as the poor animals in the countryside where there is no vet surgery and nobody cures or makes castrations of the stray animals. Marietta will take some pictures of the place where the new surgery will be done and of course when it is ready she will send photos again. Betty, Sylvie, I would like to be much better with the words and to be able to explain you in a better way how much we are thankful to you! Your help is really very precious for us! Many hugs! Love Rumi

9 Kleurwedstrijd Op de website van stichting Dj-Imba, een opvang van de voorzitter van de AMCF, Betty Heideman voor gehandicapte, oude en zieke dieren, kun je gratis een kleurplaat downloaden. Leuk voor kinderen, zij kunnen tot 31 mei meedoen en kans maken op leuke prijzen! Kijk op voor meer info onder het kopje nieuws. In mei zal er ook een kleurwedstrijd van de AMCF van start gaan, meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

10 PAGINA 10 NIEUWSBRIEF AMCF Column voorzitter AMCF Kinnesinne in Rescue land Recentelijk maakte ik het weer mee. Ik krijg een mail van iemand die niets met de AMCF te maken wilde hebben omdat wij een bepaalde organisatie zouden ondersteunen. Nog los van het feit dat ik de genoemde organisatie alleen van naam kende en deze dus niet door de AMCF ondersteund werd, is dit weer zo n typisch voorbeeld van hoe het er vaak aan toe gaat in rescue land. Er wordt niet gevraagd of wij die organisatie wel kennen en wat wij er mee doen nee er wordt een conclusie getrokken zonder de feiten te controleren. Super irritant. Nog zo n voorbeeld, er was ons door een organisatie geld toegezegd, een leuk bedrag waarvoor we zeker 2 maanden weer pakketten zouden kunnen versturen. Doordat ik wegens prive omstandigheden niet in staat was om de website gelijk aan te passen met bepaalde gegevens, wat door die organisatie gevraagd werd, (en ik dit ook netjes heb uitgelegd), kreeg ik na enkele maanden, op mijn vraag of het geld wellicht al was overgemaakt, een mail waarin gesteld werd dat omdat ik hun had laten wachten, wij ook tot st juttemis op ons geld konden wachten. Nu heb ik de afgelopen jaren in rescue land al veel meegemaakt maar toen viel ik echt van mijn stoel. Ik zal wel naief zijn maar ik was toch nog altijd in de veronderstelling dat we voor de dieren werkten en niet voor onze ego s. Ik ben nu zo n 11 jaar betrokken bij dierenwelzijn, wat begon met het opzetten van een organisatie die greys en galgo s uit Spanje hielp, (een organisatie die nog altijd bestaat en geweldig werk doet, ik ben er zelf ivm mijn emigratie naar Frankrijk uitgestapt), ontwikkelde zich tot een eigen opvang voor gehandicapte en oude honden, tevens hospice voor terminaal en chronisch zieke dieren (Stichting Dj-Imba) en het opzetten van een stichting die inmiddels meer dan 80 dierenopvangcentra wereldwijd ondersteunt in ruim 30 landen! (de AMCF). Het bestrijden van dierenleed is voor mij een levenstaak, enerzijds kleinschalig door Dj-Imba en anderszijds mondiaal door de AMCF. Door persoonlijke omstandigheden ben ik nu niet in staat om mij voor de AMCF in te zetten zoals ik zou willen maar ik ben ervan overtuigd dat dit mijn taak in het leven is en ik zal er ook altijd alles aan blijven doen om hiermee door te gaan. Betty Heideman

11 5 vragen aan een donateur Deze keer is het de beurt aan Paula van der Zouw: Wat doe je voor de AMCF en waarom? Ik vertel zo veel mogelijk mensen van het bestaan van de AMCF omdat ik het zo n ontzettend goed en positief doel vindt. Er bestaan een heleboel stichtingen die zich inzetten voor buitenlandse honden, maar bij mijn weten geen stichting die zich inzet voor alle dieren, in zo veel landen. Ik vraag mensen of ze willen doneren met geld en goederen en of ze hun aan hun dierenarts willen vragen om mee te doen. Wanneer ben je begonnen met dierenwelzijn en was daar een speciale reden voor? Als kleine uk woonde ik midden in het bos en redde ik al dieren uit de natuur. Toen ik wat ouder werd nam ik regelmatig zwerfdieren mee naar huis. Het zit in mijn natuur. Heb je zelf dieren? Vertel in het kort over hen. Ik heb 1 hond, ze heet Rosa en is een kruising Galgo x Bardino. Ze komt uit Spanje, gered dus. Ik vind het nog steeds bijzonder om mee te maken hoe zo n getraumatiseerd dier door de jaren heen verandert en steeds meer hond wordt. Het liefst had ik meerdere honden en katten, maar dat gaat helaas niet. Moeten Animal Cops er komen volgens jou? Nou en of! Er is zoveel dierenmishandeling, ook in ons kleine Nederland. En er is op dit moment zo weinig tegen te doen. Ik verheug me erop dat hier meer aandacht voor komt en dat wij als burgers nu meer middelen krijgen om mishandeling aan de kaak te stellen. Wie is je grote voorbeeld in de dierenwelzijn wereld,. wie verdient een gouden pootje? Ja, dat is Betty Heideman voor mij. Haar leven draait om dierenwelzijn, het is haar passie. Altijd weer weet zij middelen te creëren om haar passie te kunnen volgen. Daar heb ik bewondering voor en daarom steun ik haar en haar stichtingen. Laat dat gouden pootje maar zitten, maak er een dikke donatie van!

12 Colofon Redactie en vormgeving: Lieke van Alphen i.s.m. Betty Heideman Fotografie: diverse opvangcentra, sponsors, donateurs e.a. KvK Ben jij al lid van onze Facebook pagina? ING Bank tnv stichting Animal Medical Care Foundation te Wijhe Onze topsponsors! SVV Friesland Voor iedereen die ons deze maand weer heeft gesteund met geld en goederen zeggen wij:

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te Lieve mensen, Bij deze stuurt dierenadopties.nl U de tweede nieuwsbrief waarin wij U op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze foundation. Wij hopen U op deze manier een goed beeld

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. Nieuwsbrief September 2011

Nieuwsbrief AMCF. Nieuwsbrief September 2011 Nummer 5 Nieuwsbrief AMCF Nieuwsbrief September 2011 In dit nummer: Interviews KGB keurmerk Dieren zoeken sponsors Laatste projecten Foto's ontvangen Pakketten Sterilisatie project PFA India SMS actie

Nadere informatie

Fotowedstrijd. Graag vernemen van u als donateur / sponsor van de AMCF wat naar uw mening de reden is dat er nauwelijks inzendingen binnen komen.

Fotowedstrijd. Graag vernemen van u als donateur / sponsor van de AMCF wat naar uw mening de reden is dat er nauwelijks inzendingen binnen komen. NIeuwsbrief Nummer 9 Nieuwsbrief AMCF Fotowedstrijd In dit nummer: Fotowedstrijd Strandwandeling Dieren uit het VA project Virtuele Adoptie Project Ambassadeurs AMCF Verjaardag? Huwelijk? Bezoek Croatie

Nadere informatie

Stichting ActieZwerfhonden Istanbul

Stichting ActieZwerfhonden Istanbul Stichting ActieZwerfhonden Istanbul Onze collega Jacobien Vegter zet zich al jaren in als vrijwilliger voor Stichting ActieZwerfhonden. Doelstelling van ActieZwerfhonden is onder andere het organiseren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 Stichting SIS Steun in Spaanse asielen Dit is de eerste nieuwsbrief van Stichting S.I.S. Met de nieuwsbrief willen wij u extra informatie geven over het door ons ondersteunde

Nadere informatie

Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014

Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014 1 Beleidsplan Betreft 2 Inhoudsopgave 1. Samenvatting blz 3 2. Inleiding blz 5 3. Missie en doelstelling AMCF blz 6 4. Activiteiten rondom overname blz 7 5. Financiële verantwoording blz 9 6. Lange Termijn

Nadere informatie

Vrienden van Canilos,

Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief november 2015 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Reisverslag Lesbos. Verslag hondje Paula. Even voorstellen en...canilos Snuffelwinkel staat op Facebook!

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject Nieuwsbrief 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond Maart April 2010 Hallo iedereen Hier is hij dan de nieuwsbrief van de maanden maart en april. Er is deze maanden weer veel

Nadere informatie

Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot. Presentatie juni 2014

Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot. Presentatie juni 2014 Lokale oplossingen voor het zwerfdierenoverschot Presentatie juni 2014 Programma Animal Foundation Platform Wie zijn wij? Lokale oplossingen Voorbeelden uit het veld Wie zijn wij? Onafhankelijk platform

Nadere informatie

Stichting Animal Association International (Stichting AAI)

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Kamer van Koophandel : 41068562 RSIN: 816034655 Postadres: 'Roandale' Overboeicop 13 4145 NN Schoonrewoerd Contactgegevens: website: www.stichtingaai.nl

Nadere informatie

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl.

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl. Colofon Deze brochure wordt aangeboden door: Dierenambulance Noord- Holland Zuid Generaal Spoorlaan 16 2025 NB Haarlem Kantoor 023-549 14 00 SPOED 023-524 68 99 Website www.dierenambulancehaarlem. dierenbescherming.nl

Nadere informatie

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt houdt over hulp aan dieren. Ik kan je daar van alles over vertellen. Over asielen, waar dieren zonder baas terecht komen. En over dierenambulances, die

Nadere informatie

Roemenië. Augustus Bacău

Roemenië. Augustus Bacău Van 17 augustus 2016 tot en met 30 augustus 2016 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. 2011 begint goed. In dit nummer: 2011 actie. Even voorstellen. Uitslag fotowedstrijd. Update projecten.

Nieuwsbrief AMCF. 2011 begint goed. In dit nummer: 2011 actie. Even voorstellen. Uitslag fotowedstrijd. Update projecten. January 2011 Nummer 1 Nieuwsbrief AMCF 2011 begint goed In dit nummer: 2011 actie Even voorstellen Uitslag fotowedstrijd Update projecten Vrijwilligers Papegaaien en uilen leed in India Robbie Rescue Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. Voorjaar

Nieuwsbrief AMCF. Voorjaar Nummer 2 Nieuwsbrief AMCF Voorjaar In dit nummer: Nieuwe strip Interview vrijwilliger Interview donateur Nieuws Troya Spanje 6 x 1000 projecten Nieuwe hond Lola Oproepjes Help hond Rex! Het voorjaar komt

Nadere informatie

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor Friends of Animals Maart 2013 Donatie Intratuin Rhoon We hebben een mega donatie mogen ontvangen van de Intratuin in Rhoon. Maar liefst 500 kg voer voor de honden en katten. Een ongelofelijke donatie waar

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015 NIEUWSBRIEF December 2015 Nieuw in de opvang Hond van de maand: Pauline December adoptie rit HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem maar

Nadere informatie

CANILOS NIEUWSBRIEF APRIL 2017

CANILOS NIEUWSBRIEF APRIL 2017 CANILOS NIEUWSBRIEF APRIL 2017 Vrienden van Canilos, Er zijn weer veel nieuwe dingen gebeurd. Wij willen iedereen graag op de hoogte houden. Hier is de CANILOS NIEUWSBRIEF. Dit zijn de onderwerpen: Reisverslag

Nadere informatie

DIERENTAAL April 2013

DIERENTAAL April 2013 Beste Nieuwsbrieflezer, De reguliere Dierenthuis Nieuwsbrief is nog maar een paar dagen oud, maar toch ontvangt u hier al weer een korte extra nieuwsbrief. Hij is helemaal gewijd aan Lonny. Op onze Facebook

Nadere informatie

Roemenië. Augustus Bacău

Roemenië. Augustus Bacău Van 17 augustus 2017 tot en met 30 augustus 2017 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

COPYRIGHT LINDA SMIT

COPYRIGHT LINDA SMIT Linda is happiness motivator en docente Zhineng Qigong. Zij leert mensen hun energie te richten op het positieve, op dat wat zij willen. Zij helpt ze hun doelen te bepalen en hoe ze deze kunnen behalen.

Nadere informatie

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan

Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan Stichting Animal Association International (Stichting AAI) Meerjaren beleidsplan Kamer van Koophandel: 41068562 RSIN: 816034655 Postadres: Overboeicop 13, 4145 NN Schoonrewoerd Contactgegevens: Website:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015 NIEUWSBRIEF JULI 2015 Nieuw in de opvang Nederland: Nora ( Gabriella) Hond van de maand: Arnold HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem

Nadere informatie

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 Vrienden van Canilos, Omdat er veel dingen zijn die recent hebben plaatsgevonden willen we jullie graag tussentijds informeren over de laatste actualiteiten. Hier is de

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update )

Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update ) Beleidsplan van Stichting Project Street Dogs Thailand (update 13-10-2018) 1. De organisatie kort en bondig 1.1 Wie we zijn Stichting Project Street Dogs Thailand is een Nederlandse Stichting die zich

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw 38 2408 LV Alphen aan den Rijn JAARVERSLAG 2018 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2018 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 7 Winst en Verliesrekening 8 Toelichting 9

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 De sterilisatiemarathon in Baciu zit er op. 358 katten en honden gecastreerd! De exacte gegevens: 295 honden en 63 katten. Ongelofelijk

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE STICHTING KITTENPLACE JAARVERSLAG 2017 [ pagina 1] INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2017 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 8 Winst en Verliesrekening 9 Toelichting 10 Conclusie

Nadere informatie

5.3. Boekverslag door A woorden 18 maart keer beoordeeld. Nederlands. Samenvatting boek In blind vertrouwen

5.3. Boekverslag door A woorden 18 maart keer beoordeeld. Nederlands. Samenvatting boek In blind vertrouwen Boekverslag door A. 1669 woorden 18 maart 2002 5.3 137 keer beoordeeld Vak Nederlands Samenvatting boek In blind vertrouwen Als ze 40 is krijgt Jessie Hickford een oogziekte. Op haar 52 is ze totaal blind.

Nadere informatie

Jaarrekening stichting Djimba 2012

Jaarrekening stichting Djimba 2012 Jaarrekening stichting Djimba 2012 Stichting Dj-Imba Oprichting oktober 2010 Liquide middelen 31-12-2012 31-12-2011 Kas 111 378 Bank 1.282 1.076 Spaarrekening 6.257 5.178 R/c Voorzitter 319 1.337- Vlottende

Nadere informatie

Animals 1 - Describe your Pet

Animals 1 - Describe your Pet Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres Gonnie de Vries 27 October 2015 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/67811 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs Maken van Kennisnet.

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in projecten met kinderen. 1 november 2012

Vrijwilligerswerk in projecten met kinderen. 1 november 2012 Vrijwilligerswerk in projecten met kinderen 1 november 2012 Better Care Network Netherlands Kennis Ervaring TRAINEN VERZAMELEN INFORMEREN DELEN ADVISEREN BUNDELEN TOEGANKELIJK MAKEN Activiteiten Netwerkbijeenkomsten

Nadere informatie

Internationale hondenhandel

Internationale hondenhandel Internationale hondenhandel Ruth van der Leij dierenarts Shelter Medicine Najaarsdag 2015 1 Bron: http://nos.nl/artikel/2062666-puppies-in-beslag-genomen-bij-hardleers-duo.html 2 Bron: http://nos.nl/artikel/2062666-puppies-in-beslag-genomen-bij-hardleers-duo.html

Nadere informatie

De geschiedenis van het konijn

De geschiedenis van het konijn De geschiedenis van het konijn Wij kennen konijnen allemaal als huisdier en op veel plaatsen in Nederland komt hij ook in het wild voor. Maar het konijn bestaat natuurlijk al veel langer en werd voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2011

Nieuwsbrief Februari 2011 Nieuwsbrief Februari 2011 Eindelijk is hij er dan onze 1 e nieuwsbrief. In de eerste 3 jaar van ons bestaan is er teveel gebeurd om allemaal op te schrijven maar in deze nieuwsbrief stellen wij ons voor

Nadere informatie

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate.

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate. 1 Test yourself read a Lees de vragen van de test. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. A Yes. B No. C Sometimes, when I feel like it. 2 When I see an old lady with

Nadere informatie

LOVING RESCUED ANIMALS vzw. ONZE 1e NIEUWSBRIEF

LOVING RESCUED ANIMALS vzw. ONZE 1e NIEUWSBRIEF LOVING RESCUED ANIMALS vzw Afgekort : LoReA vzw ONZE 1e NIEUWSBRIEF In 2012 zijn wij via de Stichting Foster a Dog begonnen met het helpen van de zwerfdieren in Spanje. Daaruit bleek dat helpen alleen

Nadere informatie

Roemenië Romania - Rumänien

Roemenië Romania - Rumänien Roemenië Romania - Rumänien Oktober 2013 - October 2013 In oktober 2013 zijn wij voor het eerst, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Roemenië. In October 2013, we travelled for the first time,

Nadere informatie

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt doet over het houden van huisdieren! Daar kan ik je een heleboel over vertellen Bijvoorbeeld dat er veel komt kijken

Nadere informatie

Roemenië. Oktober Bacău

Roemenië. Oktober Bacău Van 19 oktober 2016 tot en met 28 oktober 2016 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt doet over het houden van huisdieren! Daar kan ik je een heleboel over vertellen Bijvoorbeeld dat er veel komt kijken

Nadere informatie

Sponsorloop Marathon New York

Sponsorloop Marathon New York Nieuwsbrief Oktober 2009 Jaargang 2, nr 7 Sponsorloop Marathon New York Het is bijna zover! Over een paar weken pakken wij het vliegtuig om op 1 november 2009 deel te nemen aan de jaarlijkse, befaamde

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Love & Like FILE 2 LOVE & LIKE BK 2

Love & Like FILE 2 LOVE & LIKE BK 2 Love & Like I Like You Come a little closer Honey, come a little closer, let me whisper in your ear. Let me tell it to you quietly, So that no one else will hear. 1 File 2 - Love & Like BK2.indd 1 22-7-2014

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

Wij zijn u dan ook enorm erkentelijk en wensen u veel leesplezier toe met dit jaarverslag.

Wij zijn u dan ook enorm erkentelijk en wensen u veel leesplezier toe met dit jaarverslag. 2014 Mei 2015 Geachte sponsor, donateur, belangstellende, Voor u ligt het jaarverslag 2014 van het Zwols Dierenasiel. Ook dit jaar willen we de sponsoren, de donateurs en de organisaties die de werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober 2014 Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Wij zijn Joséphine, Joke, Linda en Jet van Dierensteun La Vida. Het is fantastisch

Nadere informatie

Asiel PAKITO. Jaarverslag 2012. 1 Rabobankrekening 11.67.20.751. Stichting Breda Helpt Hunedoara te Breda, onder vermelding: Asiel PAKITO

Asiel PAKITO. Jaarverslag 2012. 1 Rabobankrekening 11.67.20.751. Stichting Breda Helpt Hunedoara te Breda, onder vermelding: Asiel PAKITO Asiel PAKITO Jaarverslag 2012 1 Inhoudsopgave Verslag 2012 Voorwoord 4 - Samenvatting. 5 - Problemen en oplossingen 6 - Vooruitzichten.. 9 Jaarrekening 2012 - Balans per 31 december 2012, algemene toelichting

Nadere informatie

ZWERFDIEREN SYMPOSIUM

ZWERFDIEREN SYMPOSIUM ZWERFDIEREN SYMPOSIUM Animal Foundation Platform 10 november 2012 Waar wij voor staan geeft hulp en ondersteuning aan zwerfdieren organisaties wereldwijd. Wij doen dit door stichtingen te helpen bij het

Nadere informatie

DIERENTAAL Extra Nieuwsbrief Februari 2012

DIERENTAAL Extra Nieuwsbrief Februari 2012 Onzinnige - en onnodige - actie van Gemeente Laarbeek kost hondenleven! Lieve donateurs, adoptanten en andere belangstellende vrienden. Deze korte, extra, nieuwsbrief is geheel gewijd aan onze Omar, en

Nadere informatie

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar)

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) BELLA (II) 02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) In 2007 kwam je voor het eerst lessen op onze hondenschool. Je had als pup eerder getraind op een andere school maar moest daar stoppen vanwege ED operaties aan

Nadere informatie

Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 28 december 2013.

Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 28 december 2013. JAARVERSLAG 2012 Het jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 28 december 2013. Pagina 1 of 14 INHOUD Bestuursverslag 2012 Algemeen en doelstelling 3 Activiteitenverslag 2012 4 Jaarrekening

Nadere informatie

Roemenië. Oktober Bacău

Roemenië. Oktober Bacău Onze derde reis in 2018, op eigen kosten en gelegenheid, vond plaats van 23 oktober 2018 tot en met 29 oktober 2018 en bezochten wij weer de asielen en projecten in Bacău en Moreni. Bacău Opnieuw reisden

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Het zit er weer op! Drie dagen lang alleen maar honden en katten gesteriliseerd! In totaal hebben we 283 honden en 24 katten gesteriliseerd.

Nadere informatie

Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao

Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao Datum: 15 mei 2012 Status: DEFINITIEF 1 Missie en Visie 1.1 Missie De missie van de Stichting Dierenbescherming Curaçao (SDBC) is het nastreven van het welzijn

Nadere informatie

Canilos moet een geweldige bestuurder missen en de kettinghonden op Lesbos een voorvechtster voor de goede zaak. Vrienden van Canilos,

Canilos moet een geweldige bestuurder missen en de kettinghonden op Lesbos een voorvechtster voor de goede zaak. Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief april 2013 In memoriam Het bestuur van Canilos heeft met groot verdriet kennis genomen van het overlijden van onze secretaris Annet Habets, op 26 maart 2013. Annet was één van de oprichters

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood

Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood Jaarverslag 2012 van Stichting Dierennood Inhoudsopgave Pagina 2 - Doel van de stichting en hoofdlijnen beleidsplan; Pagina 6 - Bestuur en beloningsbeleid; Pagina 7 - Verslag van activiteiten; Pagina 9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLICK TO DONATE MEI 2015 # 01

NIEUWSBRIEF CLICK TO DONATE MEI 2015 # 01 # 01 MEI 2015 NIEUWSBRIEF Rest in Peace: Stanley & Ranger Olaf Potter doet mee aan Strong Viking Run Nederland Hond van de Maand: Banner CLICK TO DONATE Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief

Nadere informatie

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes.

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes. Hondjes Het is stil rondom de adopties van hondjes zoals Polke, Pusia en Smyk. Ze verblijven alweer enige tijd bij gastgezinnen. Voor hen is helaas nog steeds geen belangstelling terwijl het geweldige

Nadere informatie

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 BEDRIJVEN INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS 3 FACEBOOK VOORBEELD 3 BEDRIJVEN 4 PARTICULIEREN 5 OPVOLGENDE MAIL 6 BEDANKMAIL 7 INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS In dit

Nadere informatie

Vrienden van Canilos,

Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief oktober 2013 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Verslag van het werkbezoek aan Lesbos. Update educatieproject. Paula live op twee radio stations.

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2014 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen In maart 2010 hebben wij Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) opgericht. Stichting SZR is zowel actief in Nederland

Nadere informatie

Zo ervaar je meer voldoening

Zo ervaar je meer voldoening Zo ervaar je meer voldoening Alles lijkt perfect, en toch mis je iets. Je leven is fijn, maar je haalt er geen voldoening uit. Met deze tips haal je meer voldoening uit je leven. The best way to find yourself

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

GALGO SAVENews. BESTE ADOPTANTEN EN SYMPATHISANTEN, HET HELE TEAM WENST U HETALLERBESTE VOOR 2012 Dr Y.HUSSIN BERICHT VAN DE VOORZITTER

GALGO SAVENews. BESTE ADOPTANTEN EN SYMPATHISANTEN, HET HELE TEAM WENST U HETALLERBESTE VOOR 2012 Dr Y.HUSSIN BERICHT VAN DE VOORZITTER GALGO SAVENews N 1-Januari 2012 BERICHT VAN DE VOORZITTER Aan het begin van dit jaar, blikken we nog eens terug op 2011 en we geloven dat we opnieuw achtergelaten galgo s gered en gelukkig gemaakt hebben.

Nadere informatie

Pootje van WOOF4all DECEMBER Wat is er te doen in hondenland? 8, 9 en 10 december. Hond Nieuws

Pootje van WOOF4all DECEMBER Wat is er te doen in hondenland? 8, 9 en 10 december. Hond Nieuws Pootje van WOOF4all DECEMBER 2017 Wat is er te doen in hondenland? 8, 9 en 10 december Hond 2017 Hond2017 is leerzaam en vooral heel erg leuk voor zowel jong als oud. In de demonstraties en workshops,

Nadere informatie

1. Inleiding DE BOODSCHAP

1. Inleiding DE BOODSCHAP 1. Inleiding DE BOODSCHAP Ik weet dat voor de meeste mensen GOD een rottige bijklank heeft, daar hebben de godsdiensten wel voor gezorgd, maar voor mij is het een zalige, ik geloof écht dat het positieve

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

VAK : TEKSTBEGRIP DATUM: WOENSDAG 19 JULI 2017 TIJD : UUR ZWERFHONDEN. Deel I I

VAK : TEKSTBEGRIP DATUM: WOENSDAG 19 JULI 2017 TIJD : UUR ZWERFHONDEN. Deel I I VAK : TEKSTBEGRP DATUM: WOENSDAG 19 JUL 2017 TJD : 08.15 09.45 UUR ZWERFHONDEN Deel V V 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 We weten niet precies hoe groot

Nadere informatie

Sporen achterlaten. Als VIER VOETERS een plaats krijgt in uw testament. Meer humaniteit tegenover dieren

Sporen achterlaten. Als VIER VOETERS een plaats krijgt in uw testament. Meer humaniteit tegenover dieren Sporen achterlaten Als VIER VOETERS een plaats krijgt in uw testament Meer humaniteit tegenover dieren 1 Een wereld zonder dierenleed hiervoor zet VIER VOETERS zich al sinds 1988 in. Ieder levend wezen

Nadere informatie

SPREEKBEURT INFORMATIE

SPREEKBEURT INFORMATIE SPREEKBEURT INFORMATIE Wie is Stichting DierenLot? Heel veel dieren hebben het niet best en leiden een beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken...soms ernstig mishandeld..of

Nadere informatie

Huishoudbeurs 2016 + shoplog

Huishoudbeurs 2016 + shoplog Huishoudbeurs 2016 + shoplog Elk jaar weer is het de traditie om samen met mijn beste vriendin naar de huishoudbeurs te gaan. Mijn plan was, om heel voorzichtig daar aan haar te vragen of ze het erg vond

Nadere informatie

BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT

BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT BOEK WINST VOOR DIEREN IN ZUIDOOST BRABANT foto: Gert van den Bosch De Dierenbescherming zoekt voortdurend naar partners die haar werk ondersteunen. Wij zien talloze mogelijkheden voor samenwerking met

Nadere informatie

Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen

Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen De nr. 1 huisdierenverzekering wereldwijd Wij verzekeren de zorgkosten van huisdieren bij ziekten en ongevallen Ieder huisdier verdient 2018029 Petplan Consumentenbrochure-nw.indd 1 25/05/2018 09:46 Waarom

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

- 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een

- 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een - 10 gouden tips Met meer praktijkervaring, de juiste mindset en een dijk van een zelfvertrouwen in no-time aan de slag als coach! Divera.nl Dé coach voor beginnende coaches Iedere expert is ooit gestart

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

E-book. Eerste hulp aan konijnen

E-book. Eerste hulp aan konijnen E-book Eerste hulp aan konijnen Eerste hulp aan konijnen Beste dierenvriend, Konijnen zijn ontzettend leuke, veelzijdige en volwaardige huisdieren. Konijnen kunnen wel vrij kwetsbare dieren zijn. En ondanks

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2015 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Stap 1. Stap2. Stap3. Stap4. Opstel door een scholier 1979 woorden 11 januari keer beoordeeld. Nederlands. Stappenplan.

Stap 1. Stap2. Stap3. Stap4. Opstel door een scholier 1979 woorden 11 januari keer beoordeeld. Nederlands. Stappenplan. Opstel door een scholier 1979 woorden 11 januari 2007 5 18 keer beoordeeld Vak Nederlands Stappenplan. Stap 1 Wat is kindermishandeling? Wat zijn de gevolgen? Wat moet je doen? Bel je de kindertelefoon?

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara Nieuwsbrief Het verhaal van Baccara Mei - Juni 2010 Hier is de nieuwsbrief van mei en juni. Ook in de afgelopen twee maanden is er weer veel voor de dieren gedaan. Zo heeft het asiel van Chiripaina overkappingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. De AMCF Winteractie. In dit nummer: Beste mensen,

Nieuwsbrief AMCF. De AMCF Winteractie. In dit nummer: Beste mensen, December 2010 Nummer 12 Nieuwsbrief AMCF De AMCF Winteractie In dit nummer: Winteractie Overzicht projecten 2010 Inzamelen cartridges Kleurplaat Recept hondenkoekjes Workshops Soft Touch Onze topsponsors

Nadere informatie

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6 We gaan een werkstuk maken en je mag het helemaal zelf doen. Het is helemaal jouw eigen werkstuk. Maar om je even goed op weg te helpen hebben we hieronder alle stapjes even op een rij gezet. Wat moet

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2021 Stichting Fenix Foundation Kvk 59240156 Opgericht 14-11-2013 Correspondentieadres: De Vuursche 88 3452 JV Vleuten http://stichtingfenixfoundation.nl http://www.fenixfoundationbrazil.com/nl/

Nadere informatie

YENTE Avalanche Yente Von Bernice Love

YENTE Avalanche Yente Von Bernice Love YENTE Avalanche Yente Von Bernice Love 28-08-2004-31-10-2011 (7 jaar) Toen je in 2005 voor het eerst bij ons kwam op een leeftijd van net een jaar oud, viel ons op hoeveel je op Jolly leek; we bestempelden

Nadere informatie

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt - Belangrijkste benodigdheden Kunt u me alstublieft helpen? Om hulp vragen Spreekt u? Vragen of iemand spreekt Spreekt u _[taal]_? Vragen of iemand een bepaalde taal spreekt Ik spreek geen _[taal]_. Duidelijk

Nadere informatie

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt - Belangrijkste benodigdheden Kunt u me alstublieft helpen? Om hulp vragen Spreekt u? Vragen of iemand spreekt Spreekt u _[taal]_? Vragen of iemand een bepaalde taal spreekt Ik spreek geen _[taal]_. Duidelijk

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt

Reizen Algemeen. Algemeen - Belangrijkste benodigdheden. Algemeen - Conversatie. Om hulp vragen. Vragen of iemand Engels spreekt - Belangrijkste benodigdheden Can you help me, please? Om hulp vragen Do you speak English? Vragen of iemand spreekt Do you speak _[language]_? Vragen of iemand een bepaalde taal spreekt I don't speak_[language]_.

Nadere informatie

Intake vragenlijst ter adoptie van een hond of kat

Intake vragenlijst ter adoptie van een hond of kat Stichting Heart 4 Botosani Strays. Maasdijk 108 5328 BJ Rossum www.stichtingheart4botosanistrays.nl Intake vragenlijst ter adoptie van een hond of kat Uw aanspreekpartner: Betty Koek Tel. 06-10299421 Mail:

Nadere informatie

Moscow Bim Locatie Khoteichi [region Moskou], Rusland

Moscow Bim Locatie Khoteichi [region Moskou], Rusland Moscow Bim Locatie Khoteichi [region Moskou], Rusland De organisatie De BIM organisatie is in 1986 opgezet en haar 1e activiteit was het opzetten van Ruslands 1e opvang voor dakloze dieren. Dit vond plaats

Nadere informatie