Thema van de maand september: De knuffelboom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thema van de maand september: De knuffelboom"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september De schooldeuren zijn weer open gewaaid. Alle kinderen zijn gestart in hun frisse klas. Ook juf Corry staat er terug en daar zijn we blij om. We hopen dat dit jaar schooljaar in de glimlach terug een jaar wordt om met de glimlach op terug te blikken. ICO Thema van de maand september: De knuffelboom De dag voor 1 september hebben we allemaal wel kriebels in onze buik. Een nieuwe start in een nieuwe klas. Daar kijkt iedereen naar uit. Alles lijkt nieuw en fris. Ook na een lange vakantie kijken we zelf meestal met goede moed tegen het nieuwe schooljaar aan. We zijn blij om elkaar terug te zien. We zien vaak dat kinderen elkaar rond de nek vliegen na een lange periode. Dat doet goed om te zien. Op onze school willen we dit schooljaar een knuffelboom plaatsen. We hoorden bij enkele leerlingen uit onze jaarlijkse enquête dat er vraag was naar een plekje om conflicten op te lossen. Dit plekje werd in allerlei vormen gesuggereerd. Daarom zouden we bij de aanvang van het schooljaar een knuffelboom maken. Een plekje waar kinderen terecht kunnen om even rustig te praten met elkaar of om iets uit te klaren. Met een stevige knuffel nemen kinderen vaak weer toenadering tot elkaar. We vinden het belangrijk op onze school dat kinderen problemen kunnen uitspreken en samen oplossen. Hiervoor willen we deze maand extra aandacht schenken aan conflicten en hoe we deze kunnen oplossen. Hoe kan u helpen? We verzamelen oude knuffelberen die in de boom opgehangen kunnen worden. Als u er hebt kan u deze afgeven bij juf Els, juf Melissa of juf Elisa.

2 MOS MOS staat voor Milieuzorg op school. Al jaren schenken we met onze school hier aandacht aan. Elk jaar proberen we het nog beter te doen dan het jaar er voor. Dit kan uiteraard niet zonder de medewerking van de kinderen en ouders. Daarom willen we iedereen warm maken om dit project in het hart te sluiten en zich extra in te zetten voor het milieu. Iedereen wenst het beste voor zijn kind. Een gezonde leefomgeving is daarom zeker een must. We willen kinderen bewust maken van de omgeving waar ze in leven en hen motiveren om goed voor de natuur te zorgen en zelf hun houding hierin bij te werken. Maandelijks geven we wat nieuws over ons project, wat er leeft op school en wat jullie kunnen betekenen om onze school MOS-waardig te houden. Eind vorig schooljaar werden de kinderen ondervraagd over MOS. Wij geven dan ook graag de resultaten met u mee. Leerlingen hebben zelf leuke ideeën om de speelplaats verder uit te bouwen tot een leuke speelplek. Dieren op school blijven leuk voor alle kinderen. Kinderen zijn begaan met de kippen en hun habitat. De meeste leerlingen vinden konijnen die vrij rondlopen leuk, sommigen ergeren zich aan de keutels in het gras. De moestuintjes scoren zeer goed. Kinderen zijn bereid om zelfs in de speeltijden extra werkjes te doen op het domein. Kinderen willen graag nog meer op het domein werken.

3 Kinderen zijn bijna allemaal enthousiast over de MOS-activiteiten zoals dikke truiendag en wereldwaterdag. Probleem: kinderen kennen onvoldoende het verschil tussen de vuilbakken, in alle leeftijdsgroepen. Hier zullen we extra aandacht aan besteden dit schooljaar in alle klassen. Kinderen vinden de initiatieven op de speelplaats heel erg leuk (boomstammenparcour, wilgenhutten, de bosjes waar ze mogen in spelen). Daarom willen we elk jaar blijven werken aan de speelomgeving van de kinderen. Kinderen storen zich ook aan een speelplaats die niet opgeruimd is. Er zijn veel kinderen die klagen over de rondslingerende papiertjes. We zullen vaker initiatieven met de klas nemen om op te ruimen. En we willen de kinderen hun houding hier ook bijschaven. Afval groot of klein, hoort in de juiste vuilbak te zijn. Als MOS-school willen we iedereen er nog graag even aan herinneren dat wij de afvalberg wat kunnen verkleinen door herbruikbaar materiaal te hanteren. We merkten op dat er toch nog heel veel leerlingen een plastiek drankflesje mee brengen naar school. Drinkflessen kunnen de hele dag door bijgevuld worden aan ons lekker koel drankfonteintje op school. Denk er ook aan als uw kind boterhammen eet, om deze in een boterhamdoos te stoppen en zo weinig mogelijk afval mee te geven naar school. Ouders die zich geroepen voelen om de MOS-initiatieven te ondersteunen, kunnen zich altijd opgeven hiervoor. Zo voelen we ons ook extra gesteund met het team. Strapdag: 18 september 2015 Strappen, staat voor stappen en trappen. Op de strapdag hopen we alle kinderen met de fiets of te voet naar school te zien komen. Die dag schenken we extra aandacht aan verkeersveiligheid en willen we laten merken dat de schoolomgeving veiliger wordt door veel te stappen en te trappen. Daar kan iedereen een steentje toe bijdragen.

4 Denk er ook dagelijks aan om uw kind met fluojas naar school te sturen! Af en toe wordt er door de gemeente onverwacht gecontroleerd aan de schoolpoort. Kinderen met een fluojas krijgen dan een groene kaart, waar ze eind schooljaar leuke prijzen mee kunnen winnen. De kaarten dienen ingevuld afgegeven te worden aan de leerkracht. Alle kleuters worden voorzien van een fluojasje. Leerlingen uit het eerste en vierde leerjaar krijgen een nieuw fluojasje. Ook de nieuwe leerlingen die wij hier mogen verwelkomen ontvangen er eentje met het logo van onze school. Omdat alle jasjes op elkaar lijken is het belangrijk dat deze genaamtekend worden! Fairtradeschool Eind vorig schooljaar werd onze school erkend als Fairtradeschool. Daar zijn we heel trots op. We ondervroegen alle kinderen uit de lagere afdeling en merkten het volgende op: Kinderen zijn enthousiast over het project en de activiteiten rond Fairtrade. Nog meer kinderen kunnen gemotiveerd worden om puntjes te verzamelen. De producten vallen bij heel veel kinderen wel in de smaak. Slechts enkele kinderen geven aan dat ze de chips of sapjes niet lekker vinden. Kinderen staan open voor het gegeven Fairtrade.

5 Spaar de logootjes mee met het eerste en tweede leerjaar. Ook dit jaar nemen ze weer deel aan het project rond Fairtrade. Puntjes mogen steeds bij juf Els of juf Elisa afgegeven worden. Op 7 oktober gaat de week van de Faire Trade van start. Ook onze school zal terug deelnemen. U hoort er nog meer over in de volgende nieuwsbrief. Oudervereniging Wij willen ook een warme oproep doen naar alle ouders. Wij zoeken nog gemotiveerde ouders die zich willen verenigen om onze activiteiten verder te ondersteunen. Onze startvergadering vindt plaatst op 8 september om 19.30u in de eetzaal. Wenst u op voorhand al eens de voorzitter, Jo Debruyne te contacteren over de impact hiervan, dan kan u dit op volgende mailadres: ovdeglimlach@telenet.be. We hopen toch enkele nieuwe gezichten te mogen zien. Leerlingenraad Elk schooljaar verkiezen we opnieuw leerlingen voor de leerlingenraad. Gedurende de septembermaand kunnen de kandidaten reclame maken en vinden de verkiezingen plaats. De leerlingen uit de lagere afdeling kunnen dan stemmen op hun favorieten. De leerlingenraad neemt initiatieven om de speelplaats op te beuren, organiseert activiteiten op het einde van het schooljaar en komt regelmatig samen om door te geven wat er leeft bij de kinderen op school. Ook op de ouderavonden, vind je vaak een standje van hen terug naast de bar.

6 Wie de nieuwsbrief liever per mail ontvangt, stuurt zelf een mailtje naar

Thema van de maand september: Een goede start met de Glimlachcode

Thema van de maand september: Een goede start met de Glimlachcode Nieuwsbrief september 2016 ICO Thema van de maand september: Een goede start met de Glimlachcode Bij de start van een nieuw schooljaar worden er in elke klas heel wat afspraken gemaakt. Om de veelheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017 ICO. thema van de maand februari: Een warm hart voor iedereen

Nieuwsbrief februari 2017 ICO. thema van de maand februari: Een warm hart voor iedereen Nieuwsbrief februari 2017 ICO thema van de maand februari: Een warm hart voor iedereen We doen het veel te weinig. Het ligt niet in onze cultuur. Maar toch is het zo belangrijk om complimenten te geven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld

Nieuwsbrief april 2016 ICO. Thema van de maand april: Een kind van de wereld Nieuwsbrief april 2016 ICO Thema van de maand april: Een kind van de wereld Gedurende de maand april en mei zullen we handelen rond wereldburgerschap. Enkele leerkrachten volgen hieromtrent een reeks opleidingen.

Nadere informatie

thema van de maand mei: Haat en nijd is zonde van de tijd.

thema van de maand mei: Haat en nijd is zonde van de tijd. Nieuwsbrief mei 2017 ICO thema van de maand mei: Haat en nijd is zonde van de tijd. Deze maand proberen we ons wat verdraagzamer op te stellen. We proberen meer rekening met elkaar te houden. We koppelen

Nadere informatie

Thema van de maand oktober: Fair play is meer dan okay

Thema van de maand oktober: Fair play is meer dan okay Nieuwsbrief oktober 2015 ICO Thema van de maand oktober: Fair play is meer dan okay In oktober valt er steeds heel wat te beleven op school. Er zijn enkele acties waar we herhaaldelijk aan deel namen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016 ICO. Thema van de maand februari:

Nieuwsbrief februari 2016 ICO. Thema van de maand februari: Nieuwsbrief februari 2016 ICO Thema van de maand februari: Gedurende de maand februari schenken we extra aandacht aan ons klimaat. In februari hebben we telkens de dikke truiendag waar we als school aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016 ICO. Thema van de maand december en januari:

Nieuwsbrief januari 2016 ICO. Thema van de maand december en januari: Nieuwsbrief januari 2016 Allereerst wensen we iedereen een prettige vakantie en bijzonder aangename feestdagen. We wensen iedereen een jaar vol liefde, vreugde en respect. Een jaar waar je veel mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 ICO. thema van de maand juni: Reflectie

Nieuwsbrief juni 2017 ICO. thema van de maand juni: Reflectie Nieuwsbrief juni 2017 ICO thema van de maand juni: Reflectie Tijdens de laatste maand van het schooljaar blikken we terug op de voorbije thema s van de maand. We hernemen het moeilijkste thema voor onszelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015 ICO. Thema van de maand december en januari:

Nieuwsbrief december 2015 ICO. Thema van de maand december en januari: Nieuwsbrief december 2015 ICO Thema van de maand december en januari: Respect. Een woord waar veel invulling aan gegeven kan worden. Maar vooral een attitude. We merken op dat kinderen niet altijd evenveel

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Afspraken omtrent Agenda oktober fotografie :

Afspraken omtrent Agenda oktober fotografie : MARKEGEM Agenda oktober donderdag 5 oktober : dag van de leerkracht! vrijdag 6 oktober : pedagogische studiedag : GEEN SCHOOL! maandag 9 oktober : vrije dag : GEEN SCHOOL! vrijdag 13 oktober nm : fietscontrole

Nadere informatie

ICO-thema: Mijn droomschool. MOS-nieuws. ALLES OVER DE GLIMLACH 1 juni 2015

ICO-thema: Mijn droomschool. MOS-nieuws. ALLES OVER DE GLIMLACH 1 juni 2015 ICO-thema: Mijn droomschool De laatste maand gaat van start. In de junimaand blikken we elk schooljaar terug op het voorbije schooljaar en alle thema s die we behandelden. Ook deze maand doen we dit terug.

Nadere informatie

Wij samen. méér dan gewoon! Kleuterschool

Wij samen. méér dan gewoon! Kleuterschool Wij samen méér dan gewoon! Kleuterschool In dit boekje staan enkele afspraken zodat Wij samen méér dan gewoon zijn! Als we in een groep prettig willen samenleven, is het nodig dat we enkele Ze staan in

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Wat een zomer! We verwachten dan ook evenveel warmte tijdens

Nadere informatie

Thema van de maand november: Ken jij de glimlachcode?

Thema van de maand november: Ken jij de glimlachcode? Nieuwsbrief november 2015 ICO Thema van de maand november: Ken jij de glimlachcode? Op onze school geldt de Glimlachcode. Deze is echter niet door iedere leerling even goed gekend. Daarom frissen we deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016 ICO. Thema van de maand maart:

Nieuwsbrief maart 2016 ICO. Thema van de maand maart: Nieuwsbrief maart 2016 ICO Thema van de maand maart: Op 22 maart is er terug de wereldwaterdag. Wij doen die dag weer mee met onze school aan de actie. Met ons ICO-thema we walk for water, willen we onze

Nadere informatie

INHOUD BSGO CENTRUM VOORWOORD VAN DE DIRECTEUR

INHOUD BSGO CENTRUM VOORWOORD VAN DE DIRECTEUR BSGO CENTRUM SCHOOLKRANT J A A R G A N G G E S C H R E V E N V O O R 1 E N N U M M E R D O O R 1 L E E R L I N G E N VOORWOORD VAN DE DIRECTEUR Beste kinderen, ouders, leerkrachten, Een aantal maanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste ouder(s), We kijken vol verwachting uit naar een sfeervolle feestmaand. De kinderen zullen eerst de Sint verwelkomen op onze school. Daarna kunnen onze kerstspullen ook

Nadere informatie

Zijn mijn boterhammen op, toon ik mijn brooddoos aan de juf/meester en vraag toestemming om de zaal te verlaten.

Zijn mijn boterhammen op, toon ik mijn brooddoos aan de juf/meester en vraag toestemming om de zaal te verlaten. Wij eten in twee groepen: Groep 1: 1 ste, 4 de en 6 de leerjaar. Groep 1 zet om 12u15 de boterhammenbak en de drankbak bij het pictogram van hun klas in de refter. Om 12u15 gaat groep 1 eten. Zij staan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Leefregels op onze school

Leefregels op onze school Leefregels op onze school Aankomst op school We zorgen ervoor dat we steeds op tijd zijn, maar niet te vroeg. Niet voor 8.15 uur en 12.55. Als we aan de ingang komen, gaan we te voet naar de fietsenstalling.

Nadere informatie

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school.

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school. Ouderbevraging Aantal ingevulde equêtes Percentage ingevulde enquêtes ten opzichte van het totaal. 37,24% 6,90% 6,21% 15,17% 13,79% 7,59% 13,10% 1e leerjaar 2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

lentekrabbels en lentebabbels voor Lentelandouders

lentekrabbels en lentebabbels voor Lentelandouders lentekrabbels en lentebabbels voor Lentelandouders 5de jaargang, nr. 1 v.u. : het Lentelandteam Beste ouders, Het eerste semester van dit schooljaar zit er alweer op. Voor we straks genieten van sfeervolle

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug.

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. De Klimopper Jaargang 1 nr 2 Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. Het krantje geeft een beeld van een aantal activiteiten uit onze tweede trimester. In deze laatste trimester pakken we buiten een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 3/2015-2016 Grootoudersfeest In dit nummer: Grootoudersfeest 1 Medaille verkeersopvoeding 1 Rapportbespreking 1 Kiwistickers gezocht 1 Fluo niet enkel op straat 2 Bedankt

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2017

nieuwsbrief september 2017 nieuwsbrief september 2017 VZW KSRD Kaaistraat 23 9800 Deinze Deinze, 1 september 2017 Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en leerlingen,

Nadere informatie

Jules is een lief kereltje dat graag speelt, ook alleen, maar eigenlijk nog veel liever met vriendjes en vriendinnetjes. We volgen kleine Jules op zijn ontdekkingstocht in basisschool Het Klavertje Vier

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Regels v.s.o. Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste:

Regels v.s.o. Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste: 1 Regels v.s.o. R Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste: 1 Kom op tijd! De school begint om 08.45 uur Als je een probleem

Nadere informatie

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen?

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Welke onderwerpen zijn er zoal? Hoe komt de leerlingenraad aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

Verslag leerlingenraad 13 oktober 2014

Verslag leerlingenraad 13 oktober 2014 Verslag leerlingenraad 13 oktober 2014 Aanwezig : Bo en Seppe (L1), Lucky en Luna (L2), Tess en Laurien (L3), Phebe en Kenan (L4), Samuel en Jordy (L5), Felke en Juno (L6), juf Myriam Afwezig: meester

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester 2015-2016 Even voorstellen OpenKLASdag 1 september WELKOM! Nieuwe leden WELKOM! Vele handen maken licht werk de HULPCHEQUE Verfraaiingswerken

Nadere informatie

Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron

Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron In de klas Intern reglement leerlingen (Lager Onderwijs) De Bron Ik en de school (-taken) - Ik praat in het schoolgebouw enkel Nederlands - Wanneer ik op school aankom, voor 08u30, ga ik onmiddellijk naar

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie

Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie We verwachten van ouders eerst en vooral ouderbetrokkenheid : interesse tonen in wat je kind doet in de klas, begeleiding van huiswerk, aanwezigheid op een oudercontact,

Nadere informatie

OKTOBER Maandplanning. Do 12 okt. Inzegening lokalen 6AB eucharistieviering. Abt Leo en 6AB lagere school. Ma 2 okt voormiddag 13.

OKTOBER Maandplanning. Do 12 okt. Inzegening lokalen 6AB eucharistieviering. Abt Leo en 6AB lagere school. Ma 2 okt voormiddag 13. 1. Maandplanning OKTOBER 2017 Zo 1 okt Ma 2 okt voormiddag 13.45u Inzegening lokalen eucharistieviering Abt Leo en lagere school Lokalen abdijkerk Di 3 okt Na schooltijd Oudercontact 1AB Lokalen 1AB Wo

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIJKE SCHOOLJAAR

HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIJKE SCHOOLJAAR HANDLEIDING VOOR DE CAMPAGNEVERANTWOORDELIJKE SCHOOLJAAR 2017-2018 INHOUD WAT IS WOENSDAG SAMDAG? 2 WAAROM WOENSDAG SAMDAG? 3 Beter milieu 3 Versterken van fysieke en mentale gezondheid 3 Veilige schoolomgeving

Nadere informatie

Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant

Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant Respect en samen verantwoordelijk zijn Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant 2016-2017 Iedere dag zijn we samen op avontuur in onze school. We ontdekken, lachen, spelen, leren, knuffelen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Leefregels op onze school

Leefregels op onze school INFO VOOR DE LEERLINGEN Leefregels op onze school Bij je aan regels houden denk je gemakkelijk aan wat allemaal niet mag, waar de grenzen liggen waar je niet overheen mag gaan en aan sancties die er volgen

Nadere informatie

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team.

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team. Inhoud 1. Wat verstaan we onder een leerlingenraad? 2. Samenstelling van de leerlingenraad. 3. Vergaderingen. 4. Agendapunten van de leerlingenraad. 5. Taken van de leerlingenraad. 6. De leerlingenraad

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

JAARTHEMA GOED IN JE VEL

JAARTHEMA GOED IN JE VEL Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019 28 09 2018 JAARTHEMA GOED IN JE VEL LOPEN, WANDELEN, JOGGEN Onze opdracht voor het jaarthema is lopen, wandelen en joggen. Daarom heeft het 3 de leerjaar zich ingeschreven

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester 2015-2016 Het schooljaar is weeral voorbij Zoals alle jaren voelt het laatste trimester meestal het kortste aan. Dankzij vele feestdagen

Nadere informatie

Vasten op weg naar Pasen

Vasten op weg naar Pasen Nieuwsbrief 21 Schooljaar 2018-2019 22 03 2019 Lentekriebels Vasten op weg naar Pasen Wat kan Vasten op weg naar Pasen betekenen? Nu? Loslaten en geloven in opnieuw en opnieuw beginnen, misschien? We moeten

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter INFOBROCHURE OUDERVERENIGING 2015-2016 Woordje van de voorzitter Beste ouders, Wij zijn een groep actieve ouders die erg begaan zijn met de ontwikkeling van de kinderen op onze school. Die ontwikkeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30)

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief december 2016 Kerstmarkt Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Tijdens

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd.

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. Ouderbevraging 2013 Inleiding In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. De enquête bestond uit 2 delen: Een gedeelte dat per kind in te vullen was

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat Oostende 059 /

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat Oostende 059 / Infobrochure Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat 38 8400 Oostende 059 / 70 55 62 tkleincollege.olvo@gmail.com www.tkleincollege.org Hartelijk welkom! Beste ouders Bij de start van het nieuwe

Nadere informatie

Leerlingenraad. de Plantage

Leerlingenraad. de Plantage Leerlingenraad de Plantage Wat is de leerlingenraad (LR)? De leerlingenraad is een vertegenwoordiging van leerlingen uit de groepen 6 t/m 8. De vertegenwoordigers worden gekozen uit- en door de leerlingen

Nadere informatie

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN NAAM :.. 1. Algemeen Ik: - heb respect en begrip voor anderen; - heb eerbied voor de natuur; - durf mijn eigen mening te uiten; - heb orde en ben steeds beleefd;

Nadere informatie

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. 19 januari 2018 Nieuwsbrief 4 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De eerste twee weken na de kerstvakantie zitten er alweer op. We zijn deze week begonnen met het afnemen

Nadere informatie

Wie is wie? Wie doet wat?

Wie is wie? Wie doet wat? 3 september 2018 In de kijker We hebben een nieuwe website, waar je alvast de kalender kan terugvinden. http://freinetschoolheteiland.stad.gent Wie is wie? Wie doet wat? Het eilandteam schooljaar 2018

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

AFSPRAKENBOEKJE. Het is geen saaie opsomming van wat verboden is, maar een reeks aandachtspunten.

AFSPRAKENBOEKJE. Het is geen saaie opsomming van wat verboden is, maar een reeks aandachtspunten. Afdeling KERKHOVE AFSPRAKENBOEKJE Op school zijn er afspraken nodig om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed kan voelen en dat alles vlot verloopt. Daarom maken we elk jaar een lijstje met afspraken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober-november Agenda

Nieuwsbrief oktober-november Agenda Nieuwsbrief oktober-november 2014 - één per gezin- Beste ouders, In dit nieuwe schooljaar hebben we al van wat nazomerweer kunnen genieten. De routine in de klassen is volledig terug en er zijn weer heel

Nadere informatie

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/ BuBaO Ten Desselaer Klein Park 4 3360 Lovenjoel 016/852170 info@tendesselaer.be www.tendesselaer.be Op de eerste schooldag kunnen de kinderen op school terecht vanaf 8.30u. Ze mogen naar hun onthaalklas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Onze. schoolafspraken

Onze. schoolafspraken Onze schoolafspraken Schooljaar 2018-2019 1. Aankomen, aanwezigheid en verlaten van de school Ik kom naar school ten laatste 5 min voor aanvang van de lessen. De lessen starten om 8u30. Ik wacht nooit

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

De eerste schooldag voor uw kapoen!

De eerste schooldag voor uw kapoen! De eerste schooldag voor uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat 38 8400 Oostende 059 / 70 55 62 olaoos@skynet.be Www.tkleincollege.be

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat 38 8400 Oostende 059 / 70 55 62 olaoos@skynet.be Www.tkleincollege.be Infobrochure Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat 38 8400 Oostende 059 / 70 55 62 olaoos@skynet.be Www.tkleincollege.be Hartelijk welkom! 8. Afspraken i.v.m. zwemmen K3: watergewenning start

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 21 juli 2017 12 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Kanjertraining MR/SAC/OV Vacature OV Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond Bedankt ouders! Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Beste allemaal, Je roeping, je geroepen voelen staat deze maand als thema centraal. Wat is geroepen worden? En wanneer voel je dat je geroepen bent? Heeft het te maken met iets

Nadere informatie

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat Oostende 059 /

Infobrochure. Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat Oostende 059 / Infobrochure Onze-Lieve-Vrouwecollege Aartshertoginnestraat 38 8400 Oostende 059 / 70 55 62 tkleincollege.olvo@gmail.com Www.tkleincollege.be Hartelijk welkom! Beste ouders Bij de start van het nieuwe

Nadere informatie

A G E N D A E D I T O R I A A L M E N U D E A D L I N E S L E E F S C H O O L N I E U W S V A N M A R T I N E

A G E N D A E D I T O R I A A L M E N U D E A D L I N E S L E E F S C H O O L N I E U W S V A N M A R T I N E 20 e jaargang nummer 26/ 27 maart 2015 redactie: Els E D I T O R I A A L Vrijdag 20 maart 2015, een dag om nooit te vergeten... A G E N D A zaterdag 28 maart : lentewerkdag zondag 26 april : lente-en communiefeest

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

E-nieuwsbrief. Propere Schoolomgeving. Inleiding

E-nieuwsbrief. Propere Schoolomgeving. Inleiding E-nieuwsbrief Propere Schoolomgeving J A A R G A N G 1, N R. 1 Inleiding N O V E M B E R 2 0 1 0 De stad Vilvoorde beseft dat er jammer genoeg vaak heel wat zwerfvuil aanwezig is in de schoolomgevingen.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Basisschool Dr. Landman

Basisschool Dr. Landman NIEUWSBRIEF 10 01 FEBRUARI 2019 Basisschool Dr. Landman Kalender 04-02 t/m 08-02 Kind-oudergesprekken 11-02 Praktijkdag kanjertraining 12-02 MR vergadering 20-02 Laatste werkdag juf Wobke 01-03 Carnaval

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus.

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Kalender oktober 5 do Saved by the bell / dag van

Nadere informatie