Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag 6 1.1 Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II."

Transcriptie

1 Handleiding 1

2 Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II. Uw beginscherm Pictogrammen op beginscherm 2.2 Functies op beginscherm III. Netwerkverbinding Wi-Fi IV. Surfen op het internet Surfen op het internet V. Installeer en beheer Apps Installeer en beheer Apps 5.2 Monsterknop VI. Multi-media functies Muziek 6.2 Video 6.3 Galerij 6.4 Camera 6.5 E-book lezer VII. Instellingen 17 VII. Batterij 18 Fouten opsporen 19 Open Source Code 20

3 Welkom Hartelijk dank voor de aankoop van ons MID (tablet PC) product. Het zal uw taken (ondersteunt Word, Excel, versturen & ontvangen van s...) en entertainment (ondersteunt 3D-spellen, chatten met vrienden, films afspelen, ebooks lezen...) veel gemakkelijker maken. Het draait op Android 2.3, beschikt over een 1.2 GHz processor en touchscreen, en zorgt voor een fantastische gebruikerservaring. Neem deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint. Omdat de software van de tablet snel wordt bijgewerkt is het mogelijk dat de gebruikershandleiding niet alle aspecten van de nieuwe technologieën behandelt.

4 Belangrijke berichten De nieuwe batterij zal in zijn beste toestand zijn wanneer na het 2-3 keer volledig is opgeladen en ontladen. Als het volume te hoog is tijdens het gebruik van de hoofdtelefoon, kan dit leiden tot gehoorbeschadiging. Regel dus het volume van de speler tot een gematigd niveau en balans wanneer u het gebruikt. Koppel de tablet niet plotseling los tijdens het formatteren of uploaden en downloaden. Dit kan leiden tot programmafouten. Ontmantel de tablet niet zelf, en gebruik geen alcohol, verdunner of benzeen om het oppervlak schoon te maken. Gebruik de tablet niet tijdens het rijden of wandelen. De tablet is niet vocht-en waterbestendig. Gebruik het niet in een vochtige omgeving. Laat het niet vallen of botsen op een harde ondergrond want het scherm kan beschadigd raken. Voer de firmware-upgrade niet zelf uit. Dit zou schade toebrengen aan uw tablet.

5 Toetsen en functies 1. 7 resistief TFT-scherm U kunt het scherm bedienen met uw vinger of met een stylus 2. Luidspreker 3. Webcamera 4. Menu-knop Opmerking: Wanneer u op de menu-knop tikt in een toepassing, zult u de opties te zien krijgen voor die toepassing. Tik op de menu-knop in het beginscherm m de Android systeemopties te zien. 5. Terug-knop: Tik om terug te keren naar het vorige scherm. Als het toetsenbord op het scherm zichtbaar is, tik dan om het toetsenbord te sluiten. 6/7. Volume + /- knop: Druk om het volumeniveau te verhogen / te verlagen. 8. AAN/UIT knop: Druk om uw tablet aan/uit te schakelen. 9. Hoofdtelefoonaansluiting 10. Reset gaatje Druk om de tablet te resetten wanneer het beeld bevriest of zich anders abnormaal gedraagt. (Gebruik een paperclip of andere klein voorwerp om zachtjes deze toets in te drukken). 11. Mini USB-poort 12. Micro SD-kaartgleuf 13. Microfoon

6 14. Mini-USB host Opmerking: Er is een USB-adapter nodig om de USB-stick, surfstick, klavier en muis te ondersteunen. 15. Power jack (DC-ingang) I. Aan de slag 1.1 Schakel aan/uit Opstarten Druk op de AAN/UIT knop in de rechter benedenhoek van de tablet om uw tablet op te starten. U zult een Penguin-pictogram te zien krijgen, daarna een ANDROID-logo en daarna uw beginscherm. Sleep de schuifknop omhoog op de rechter benedenhoek van het scherm om het scherm te ontgrendelen Uitschakelen Om uw tablet uit te schakelen, houd de AAN/UIT knop ingedrukt tot het venster met Toestelopties verschijnt en tik Uitschakelen. Hierop zal het venster met Uw toestel wordt uitgeschakeld verschijnen. Tik op OK. 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) Om de batterij te sparen moet u uw tablet in slaapmodus zetten door het LCDscherm uit te schakelen. Druk hiervoor op de AAN/UIT knop. Doe dit opnieuw om het vergrendelde scherm te tonen. 1.3 Aansluiten op PC via USB-kabel Wanneer de tablet op een PC is aangesloten met een USB kabel, verschijnt het pictogram aan de linkerzijde van de statusbalk. Tik Schakel USB opslag in op het USB massageheugen venster dat verschijnt. Tik op OK.

7 II. Uw beginscherm 2.1 Pictogrammen op beginscherm Op het beginscherm kunt u de ruimte vullen met een willekeurige combinatie van snelkoppelingen, widgets en mappen die u leuk vindt. Sommige vooraf geïnstalleerde snelkoppelingen zullen verschijnen aan de onderkant en een Google search widget verschijnt aan de bovenkant. Wanneer u uw tablet voor de eerste keer inschakelt, zult u het hoofdbeginscherm paneel zien. Dit paneel is meestal gecentreerd; u hebt toegang tot de extra panelen aan beide zijden van de belangrijkste toegang door met uw vinger naar links of naar rechts te slepen. Aan de bovenkant van het beginscherm is uw statusbalk. -Home: raak aan om terug naar het beginscherm te gaan -Terug: om terug te keren naar het vorige scherm. -Menu: raak aan om het submenu te tonen (op sommige interfaces is er geen submenu) -Vol-: raak aan om het volume te verminderen -Vol+: raak aan om het volume te verhogen -App paneel: raak aan om alle apps te bekijken 2.2 Functies op beginscherm Voeg app pictogram aan beginscherm toe Houd binnen het App paneel een willekeurig pictogram ingedrukt, daarna zal het pictogram verplaatst kunnen worden en verschijnen op het beginscherm Verwijder app pictogram van beginscherm Houd op het hoofdscherm een ongewenst pictogram ingedrukt tot het verplaatsbaar wordt. Het paneel verandert in een prullenbak. Sleep het onderdeel naar de prullenbak en laat los wanneer het rood wordt.

8 2.2.3 Voeg widgets aan beginscherm toe Om een widget toe te voegen, houdt u uw vinger of een stylus op een open ruimte op uw beginscherm, en selecteer Widgets uit het contextmenu dat wordt geopend. Daar selecteert u een van de beschikbare widgets. U kunt bijvoorbeeld een analoge klok, kalender, fotolijst, en andere handige widgets toevoegen aan uw beginscherm Hoe achtergrond instellen Om een achtergrond toe te voegen, houdt u uw vinger of een stylus op een open ruimte op uw beginscherm, en selecteer achtergronden uit het contextmenu dat wordt geopend. In het pop-up venster Selecteer achtergrond uit, selecteer een achtergrond uit de galerij, live achtergronden en achtergronden Hoe de statusbalk verbergen Op het beginscherm kunt u uw statusbalk verbergen of het opnieuw doen verschijnen door met uw vinger naar boven of naar onder te vegen Vind uw recente operaties Tik en houd ingedrukt in de statusbalk om uw recente operaties te vinden. Tik om verder te gaan.

9 III. Netwerkverbinding 3.1 Wi-Fi Wi-Fi kan enkel gebruikt worden wanneer het verbindt met een Wi-Fi Toegangspunt (AP) thuis of een vrije onbeveiligde Wi-Fi hotspot. Tik op Wi-Fiinstellingen onder Draadloos & netwerken. Zorg ervoor dat zowel Wi-Fi en netwerk waarschuwingen zijn ingeschakeld met groene vinkjes. Na een tijdje zou uw Wi-Fi netwerklijst gevuld moeten worden. Als u opnieuw moet controleren op beschikbare netwerken, tikt u op, en daarna op scannen. Voor een beveiligd netwerk moet u een wachtwoord of een andere toegangssleutel invoeren via een browser Schakel Wi-Fi in Tik binnen het App paneel op Instellingen vervolgens op Draadloos & netwerken Wi-Fi om in te schakelen en te scannen. Uw tablet toont de netwerken die binnen bereik zijn. Tik op een netwerk om te verbinden. Voer indien nodig Network SSID, beveiliging en draadloos wachtwoord in en tik op Verbinden. Wanneer uw tablet is aangesloten op het netwerk verschijnt de draadloze indicator in de statusbalk. De golven duiden de verbindingssterkte aan Wi-Fi uitschakelen Om Wi-Fi uit te schakelen, vink Wi-Fi af onder Draadloos & netwerken. Schakel Wi-Fi uit wanneer u het niet gebruikt om de levensduur van uw batterij te verlengen tussen het opladen Voeg een Wi-Fi netwerk toe Gebruikers kunnen ook een Wi-Fi netwerk toevoegen onder Wi-Fi instellingen. In Wi-Fi instellingen tikt u op Voeg Wi-Fi netwerk toe. Voer de SSID (naam) van het netwerk in. Voer indien nodig de beveilings- of andere netwerkconfiguratiegegevens in. Tik op opslaan Vergeet een Wi-Fi netwerk Tik in het Wi-Fi instellingsscherm op de naam van het netwerk. Tik op Vergeet in het venster dat wordt geopend.

10 Opmerking: De netwerkstatuspictogrammen worden groen wanneer u een Google account hebt toegevoegd aan uw tablet en de tablet verbonden is met de Google diensten, voor het synchroniseren van Gmail, kalendergebeurtenissen, contacten, voor back-up van uw instellingen, enzovoort.

11 IV. Surfen op het internet 4.1 Surfen op het internet Zorg ervoor dat Wi-Fi of internet is ingeschakeld voordat u uw browser gebruikt. Tik op het Google tekstveld of het pictogram op het beginscherm om uw browser te openen. Tik op het tekstveld in de adresbalk om het Android klavier te doen verschijnen en trefwoorden of een URL in te voeren. Houd het tekstveld ingedrukt om tekst te bewerken of de invoermethode te wijzigen. Om een toetsenbord te krijgen dat perfect past bij uw behoeften, kunt u een.apk bestand downloaden en installeren van een dergelijk toetsenbord op uw tablet. Tik op het tabblad om een submenu te zien. Opent tot 8 vensters tegelijkertijd Het Android 2.3 besturingssysteem ondersteunt ook Adobe flash Dat betekent dat u online flash video's kunt bekijken.

12 V. Installeer en beheer Apps 5.1. Installeer en beheer Apps Als de tablet vooraf is geladen met Markt, kunt u hier apps zoeken en installeeren na aanmelding met uw Google account. Ga naar de ApkInstaller om uw apps te installeren en te beheren. Volg de onderstaande stappen om een gedownloade of gekopieerde applicatie te installeren: 1. Tik om de APKInstaller te openen Instaleer tik intern geheugen of SDkaart. De beschikbare.apk bestanden in de SD-kaart of intern geheugen verschijnen dan aan de rechterkant. Raak degene aan die u wilt installeren. Opmerking: Zorg ervoor dat het.apk-bestand compatibel is met de Android 2.3, en dat het achtervoegsel.apk is. bijv. air_attack_hd_1.apk. Er verschijnt een Installatie geblokkeerd" venster zoals hieronder na uw eerste poging om een.apk-bestand te installeren: Tik op Instellingen Onbekende bronnen OK en installeer de. apk opnieuw.

13 In sommige gevallen zal er geen nieuw pictogram in het App paneel staan nadat een.apk-bestand is geïnstalleerd. Mogelijke redenen kunnen zijn dat deze app niet compatibel is met uw besturingssysteem of dat het gedownloade.apkbestand onvolledig is en u dus een volledige versie moet downloaden. Waar applicaties beheren? Bheer een applicatie in de ApkInstaller APKInstaller te openen daarna op Beheren. Tik om de Tik op een applicatie om ze te starten, te exporteren of te verwijderen. U kunt ook naar Applicaties gaan onder Instellingen om applicaties te beheren. 5.2 Monsterknop De monsterknop is uw toegang tot een groot aantal geselecteerde apps die specifiek getest zijn voor kinderen en jongeren. U zult er leerapplicaties, huiswerken organizers en geweldloze spelletjes vinden, die meestal gratis zijn. De selectie apps wordt voortdurend geactualiseerd. Merk op: Om de applicaties te downloaden zult u gebruik maken van de Android Market. Uw voordeel: U zult automatisch geïnformeerd worden wanneer er nieuwe updates klaar zijn om te downloaden. De toegang tot de Android Market vereist een Gmail-account, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd op uw EasyPad Junior. Volg de Android Market en Google Mail licentievereisten.

14 VI. Multi-media functies 6.1 Muziek Na het laden van uw muziek op uw tablet, tikt u op het muziek pictogram (bevindt zich standaard op uw beginscherm of door het App paneel te openen). U krijgt de mogelijkheid om te selecteren volgens artiest, nummer, album, of aangepaste afspeellijst. Tik om te selecteren. In de media player kunt u willekeurig laten afspelen, overslaan of uw huidige selectie pauzeren en zelfs de albumillustraties tonen indien beschikbaar. Tik in de audiomodus om meer functies te krijgen:

15 6.2 Video Video afspelen U kunt video's afspelen die opgeslagen zijn op uw tablet of SD-kaart. Om af te spelen, tikt u op het video pictogram en selecteer de video die u wilt afspelen. Uw keuze zou automatisch moeten starten. Pauzeer of spoel uw video door via de taakbalk aan de onderkant van het scherm. Met de Wi-Fi ingeschakeld kunt u ook een online flash video bekijken. 6.3 Galerij U kunt uw digitale foto's bekijken, laten zien en zelfs bewerken op het full color, hoge resolutiescherm. Tik na het laden van uw media op Galerij op uw beginscherm of in het App paneel. Tik op de gewenste afbeelding om weer te geven. Tik links of rechts om door uw verzameling te scrollen. Als u tikt op het menu-pictogram kunt u een afbeelding verwijderen of delen. U kunt zelfs afbeeldingen instellen als achtergrond. Om een achtergrond in te stellen, tik Menu Meer Instellen als.

16 6.4 Camera Tik op het pictogram in het App paneel om het te openen Foto's nemen Uw tablet is voorzien van een ingebouwde 0.3MP webcam. Houd de rolbal vast en beweeg naar het Camera pictogram Tik op het tabblad aan de rechter benedenhoek telkens wanneer u een foto wilt nemen. Waar bekijkt u de foto's? U kunt de foto's bekijken die u hebt genomen door te tikken op het aan de rechter bovenhoek. Of u kunt teruggaan naar Galerij. tabblad Opnemen Houd de rolbal vast en beweeg naar het opname pictogram om video's op te nemen. Tik op de rechter benedenhoek om de opname te starten en tik opnieuw om te stoppen. De opgenomen video's kunnen bekeken worden in de videospeler Camera uitschakelen Wanneer de camera is ingeschakeld, drukt u op het terug pictogram of de ESCtoets om de camera-interface te verlaten. 6.5 E-book lezer Het tablet ondersteunt vele ebook formaten zoals PDF, VOB, E-Pub, FB2... Tik op het schappen pictogram in het App paneel om het te openen. Raak de boekenplank aan en selecteer een boek om te lezen.

17 VII. Instellingen Tik in het App paneel op het instellingen pictogram. Op het beginscherm kunt u ook op menu klikken om naar instellingen te gaan. De instellingeninterface wordt hieronder weergegeven. U kunt hier de volgende instellingen aanpassen; draadloos & netwerken, geluid, scherm, locatie & beveiliging, applicaties, accounts en synchronisatie, privacy, opslag, taal en toetsenbord, Voice-ingang en -uitgang, toegankelijkheid, datum & tijd en over de telefoon. Bijvoorbeeld, om het scherm in te stellen: Onder instellingen, tikt u op scherm om de helderheid, accelerometer coördinatensysteem, animatie en screen time-out in te stellen. Het scherm heeft een screen time-out standaard ingesteld op 1 min. Als het toestel inactief wordt gelaten voor die tijdsperiode zal het het scherm donker worden alsof het uitgeschakeld is. Het bevindt zich echter gewoon in de standbymodus. Druk op de AAN/UIT knop om het vergrendelde scherm weer te geven.

18 VII. Batterij Zeer lage batterijs Volle batterij De batterij wordt opgeladen geeft aan dat de batterij vol is. Wanneer de batterij te zwak wordt, krijgt u een bericht dat u waarschuwt om uw tablet op te laden. De tablet kan worden opgeladen met een DC-adapter wanneer deze is ingeschakeld of uitgeschakeld. Er zal een rood lichtje branden in de rechterbovenhoek van het scherm tijdens het laden. Het wordt uitgeschakeld wanneer deze volledig opgeladen. Voordat u de schuifknop sleept op het vergrendelde scherm, kunt u de laadtoestand zien op de linker bovenhoek, zoals hieronder afgebeeld. Het kan tot 6 uur duren om de tablet volledig op te laden. Tips voor het verlengen van de levensduur van de batterij 1. Het streamen van audio of video apps zal veel van uw batterij verbruiken 2. Schakel de draadloze netwerk positionering uit. U kunt het uitschakelen bij instellingen locatie & beveiliging gebruik draadloze netwerken. 3. Schakel Wi-Fi uit wanneer u niet dicht bij een sterk Wi-Fi signaal bent gedurende lange tijdsperioden. Dit zet spanning op de tablet. 4. Gebruik een Quick Time-out scherm. U kunt deze optie wijzigen bij instellingen scherm Time-out scherm. 5. Verminder de helderheid tot een aangenaam niveau met behulp van een

19 widget of bij instellingen scherm helderheid. 6. Gebruik web widgets op een verstandige manier. Widgets die toegang tot het web maken verbruiken meer stroom dan widgets die dat niet doen. Opmerking: De tablet kan niet worden opgeladen via de USB-kabel wanneer deze is aangesloten op uw PC. Fouten opsporen 1. Kan de tablet niet inschakelen Controleer het batterijniveau van de tablet. Laad het op voor het opstarten. Als uw tablet nog steeds niet kan worden ingeschakeld, kunt u het resetten voordat u hem inschakelt. 2. Geen geluid uit hoofdtelefoon Controleer of volume op 0 is ingeschakeld. Of de hoofdtelefoon kan beschadigd zijn. Gelieve een andere te proberen. 3. Veel lawaai Controleer of er stof in de hoofdtelefoon of luidspreker zit. Controleer of het bestand beschadigd is. 4. Bevriest bij elke operatie Gebruik een pin om te resetten en start dan uw tablet opnieuw op. 5. Scherm drift of scherm reageert niet Om dit te corrigeren, kunt u a) Ga naar Instellingen toegankelijkheid touch screen kalibreren om het te kalibreren; b) In het geval dat de kalibratie niet kan worden uitgevoerd, kunt u de AAN/UIT knop ingedrukt houden gedurende ongeveer 15 seconden om de tablet uit te schakelen. De kalibratie gebeurt automatisch nadat u uw tablet opgestart hebt. c) Gebruik een USB-muis om de kalibratie uit te voeren op uw tablet. 6. De applicatie werkt niet Mogelijke redenen kunnen zijn dat deze app niet compatibel is met uw besturingssysteem of dat het gedownloade.apk-bestand onvolledig is en u dus een volledige versie moet downloaden. 8. Hoe verwijder ik een Google-account?

20 Als een account wordt toegevoegd, wordt de account getoond in accounts & snc of instellingen waar u ook nog een account kunt toevoegen. Om een ongewenste account te verwijderen, ga naar instellingen privacy-instellingen fabrieksgegevens herstellen. De interne opslag van uw tablet, de geïnstalleerde apps, enz. zullen ook worden verwijderd, behalve de vooraf geïnstalleerde apps en de gegevens in uw flash geheugen. Wees voorzichtig bij het uitvoeren van deze operatie. Open Source Code GNU Algemene publieke vergunning:

21 rk29sdk_gpl_kernel_ Copyright Rockchips This program is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the GNU General Public License, version 2, as published by the Free Software Foundation. This program is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the GNU General Public License, version 2, for more details. You should have received a copy of the GNU General Public License, version 2, along with this program; if not, write to the Free Software Foundation, Inc., 51 Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA 02110, USA You should receive a complete machine-readable copy of the corresponding source code of this program under the following link: if not, write to Easypix, Corinne Loose, Em Parkveedel 11, D Cologne, Germany,

Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0 DIT9720

Gebruikershandleiding 9,7 Tablet Android 4.0 DIT9720 Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0 DIT9720 1 Welkom...3 Belangrijke mededelingen...3 Knoppen en functies...4 I. Aan de slag...5 1.1.1 De beschermingsfolie netjes op het scherm van de tablet

Nadere informatie

TR9015. Android 4.0. Handleiding

TR9015. Android 4.0. Handleiding TR9015 Android 4.0 Handleiding INHOUD 1. Welkom 3 2. Belangrijke waarschuwingen 3 3. Toetsen en functies 4 4. Voor gebruik 5 4.1. Tablet aansluiten op een computer 5 4.2. Uw tablet aan- en uitzetten 5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 2012. Alle rechten voorbehouden. Acer ICONIA TAB Gebruikershandleiding Model: A510 Eerste uitgave: 3/2012 Versie: 1.1 Acer ICONIA TAB Modelnummer: Serienummer*: Aankoopdatum: Plaats

Nadere informatie

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone English Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1014 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Gebruikershandleiding www.lenco.eu Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 5 De tablet verkennen... 6 Het beginscherm verkennen... 7 Aan de slag gaan...

Nadere informatie

BELANGRIJK: als u uw apparaat aansluit terwijl de accu helemaal leeg is:

BELANGRIJK: als u uw apparaat aansluit terwijl de accu helemaal leeg is: ALGEMENE INFORMATIE Productzorg Naast alle informatie in het bijgevoegde document met wettelijke informatie en veiligheidsinformatie in acht. Vergeet ook niet dat de ARCHOS een elektronisch product is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 2011 Alle rechten voorbehouden Acer ICONIA TAB Gebruikershandleiding Model: A500 Eerste uitgave: 03/2011 Acer ICONIA TAB Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop:

Nadere informatie

www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com

www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com 1 Kennisgeving Reproductie of distributie van deze handleiding in welke

Nadere informatie

Acer Iconia Modelnummer:... Serienummer*:... Aankoopdatum:... Plaats van aankoop:...

Acer Iconia Modelnummer:... Serienummer*:... Aankoopdatum:... Plaats van aankoop:... 2 2013. Alle rechten voorbehouden. Acer Iconia -gebruikershandleiding Model: A3-A10 Deze uitgave: 10/2013 Acer Iconia Modelnummer:... Serienummer*:... Aankoopdatum:... Plaats van aankoop:... * Opmerking:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding ST23i/ST23a miro Inhoudsopgave Belangrijke informatie...6 Android wat en waarom?...7 Toepassingen...7 Aan de slag...8 Assembleren...8 De telefoon in- en uitschakelen...10 Installatiehandleiding...10

Nadere informatie

Uw HTC Flyer Handleiding

Uw HTC Flyer Handleiding Uw HTC Flyer Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag Inhoud van doos 8 HTC Flyer 8 Bovenkap 10 SIM-kaart 11 Geheugenkaart 12 Batterij 13 Het toestel in- of uitschakelen. 14 Uw pincode invoeren 14 Vingerbewegingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding LG-P350

Gebruikershandleiding LG-P350 NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH Algemene informatie 0900-543-5454 / 036-5377780 * Zorg dat u het juiste nummer hebt voordat u belt.. Informations générales

Nadere informatie

Je HTC Sensation XL met Beats Audio Handleiding

Je HTC Sensation XL met Beats Audio Handleiding Je HTC Sensation XL met Beats Audio Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag Inhoud van de doos 8 HTC Sensation XL met Beats Audio 8 Achterklep 10 SIM-kaart 11 Batterij 12 De levensduur van de batterij

Nadere informatie

Handleiding Tablet DIT7010

Handleiding Tablet DIT7010 Veiligheidsmaatregelen Stel het apparaat niet bloot aan zware schokken en laat het niet vallen. Gebruik het apparaat niet in een extreem hete, koude, stoffige of vochtige omgeving. Stel het niet bloot

Nadere informatie

U Gebruikershandleiding

U Gebruikershandleiding U Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Belangrijke informatie...7 Android wat en waarom?...8 Toepassingen...8 Aan de slag...9 Assembleren...9 De telefoon in- en uitschakelen...11 Setup wizard...11 Schermvergrendeling...11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia Z2 D6502/D6503 Inhoudsopgave Aan de slag... 7 Over deze handleiding...7 Overzicht...7 In elkaar zetten...8 Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen... 10 Waarom heb ik een

Nadere informatie

Xperia S Gebruikershandleiding

Xperia S Gebruikershandleiding Xperia S Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Belangrijke informatie...7 Android wat en waarom?...8 Toepassingen...8 Aan de slag...9 Assembleren...9 De telefoon in- en uitschakelen...10 Schermvergrendeling...10

Nadere informatie

Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding

Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding Uw HTC Rhyme Uitgebreide Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag Inhoud van de doos 8 HTC Rhyme 9 Achterklep 11 SIM-kaart 13 Geheugenkaart 13 Batterij 15 Het toestel in- of uitschakelen. 16 Uw pincode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia M C1904/C1905 Inhoudsopgave Xperia M Gebruikershandleiding...6 Aan de slag...7 Wat is Android?...7 Overzicht...7 Assembleren...8 Het apparaat in- en uitschakelen...10 Schermvergrendeling...10

Nadere informatie

Uw HTC Desire S Handleiding

Uw HTC Desire S Handleiding Uw HTC Desire S Handleiding 2 Inhoud Inhoud Aan de slag Inhoud van doos 8 Uw telefoon 8 Onderkant 10 Klep batterijvak 12 SIM-kaart 13 Geheugenkaart 14 Batterij 15 De telefoon in- of uitschakelen 18 Uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide

Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide LG-V700 MFL68506209 (1.0) www.lg.com NEDERLANDS Gebruikershandleiding De schermafbeeldingen en illustraties wijken mogelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia E1 D2004/D2005 Inhoudsopgave Aan de slag...6 Overzicht...6 In elkaar zetten...7 Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen...8 Waarom heb ik een Google -account nodig?...9

Nadere informatie

MeMO Pad Gebruikershandleiding

MeMO Pad Gebruikershandleiding MeMO Pad Gebruikershandleiding ASUS doet zijn best om milieuvriendelijke producten en verpakkingsmaterialen te maken uit belang van de gezondheid van de consument terwijl de invloed op het milieu minimaal

Nadere informatie

Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC Lees dit voordat u verder gaat. Veiligheidsmaatregelen Lees de veiligheidsmaatregelen zorgvuldig door, zodat u zeker weet hoe u uw mobiele telefoon correct

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia E4g Dual E2033/E2043/E2063 Inhoudsopgave Aan de slag...6 Info over deze gebruikershandleiding...6 Overzicht apparaat...6 In elkaar zetten...7 Uw apparaat voor de eerste keer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia L C2105/C2104 Inhoudsopgave Xperia L Gebruikershandleiding...6 Aan de slag...7 Over deze gebruikershandleiding...7 Wat is Android?...7 Overzicht van de telefoon...7 Assembleren...8

Nadere informatie

IdeaTab A2109A-F. Gebruikershandleiding V1.0

IdeaTab A2109A-F. Gebruikershandleiding V1.0 IdeaTab A2109A-F Gebruikershandleiding V1.0 Lees a.u.b. voor gebruik de veiligheidsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding. Hoofdstuk 01 Overzicht van IdeaTab A2109A-F 1-1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia ZR C5503/C5502 Inhoudsopgave Xperia ZR Gebruikershandleiding...6 Aan de slag...7 Android wat en waarom?...7 Apparaatoverzicht...7 Assembleren...8 Het apparaat in- en uitschakelen...10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Acer S500 Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding. Acer S500 Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Acer S500 Gebruikershandleiding 2012 Alle rechten voorbehouden Acer Liquid Smartphone Gebruikershandleiding Model: S500 Eerste uitgave: 08/2012 Acer Liquid Smartphone Modelnummer:

Nadere informatie

ASUS Transformer Pad Gebruikershandleiding

ASUS Transformer Pad Gebruikershandleiding ASUS Transformer Pad Gebruikershandleiding DU7360 TF300T/ TF300TG/ TF300TL Uw batterijen opladen Als u wilt werken op batterijvermogen, moet u ervoor zorgen dat de batterijdoos volledig is opgeladen en

Nadere informatie