Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013"

Transcriptie

1 Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013 De JC Middenbouw Robin Vranckx was ook aanwezig op de vergadering. 1. Jeugdopleiding: visie, trainers en JC s: De club heeft het Nationaal label behaald en gevolg hiervan is dat onze jeugdploegen ook uitkomen in de nationale D-reeks. Deze reeksen werden gemaakt door de mensen van de Bond, er zijn 9 reeksen van 8 ploegen ( 72 ploegen met nationaal label ). Chrispeels Geert is als vertegenwoordiger van de club naar de laatste vergadering geweest op de Bond. Daar werd medegedeeld dat voor komend seizoen de reeksen van 8 ploegen worden behouden, maar dat er wijzigingen zullen worden doorgevoerd aangaande een nog betere nivellering tussen de ploegen onderling ( ook de ligging speelt hierin een rol ). De criteria om het nationaal label te behalen zullen ook lichtjes worden gewijzigd, hoe precies moest nog worden beslist en zal in een latere fase worden gecommuniceerd naar de clubs. Onze club volgt dit alles van zeer kortbij en wij nemen ook steeds deel aan al de vergaderingen, zo zijn we als club steeds op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Deze beslissingen zijn voornamelijk gericht op MB en BB en zijn minder van toepassing op OB. Nieuwe trainers die werden aangenomen zijn allen in het bezit van één of meerdere voetbaldiploma s, ook onze JC s, behalve Geert die nu is gestart met de cursus. De club heeft de ambitie om spelers zo goed mogelijk op te leiden zowel op nationaal als op provinciaal vlak. Het is dus de bedoeling om spelers op te leiden voor het eerste elftal en dus zeker op nationaal niveau te blijven spelen. Het provinciaal niveau vinden we ook belangrijk en leunt kort aan bij het nationale niveau en het wordt zeker ook opgevolgd door de respectievelijke JC s. Elke speler moet zijn talenten kunnen ontplooien en ontwikkelen op zijn niveau en dit gekoppeld aan het nodige spelplezier. 2. TVJO: Dit staat voor Technisch Verantwoordelijke JeugdOpleidingen. Het jeugdbestuur heeft beslist om geen TVJO meer aan te stellen en vond het veel meer opportuun om een extra JC aan te nemen. Een JC zorgt voor opvolging van spelers zowel als trainers en een TVJO heeft eigenlijk enkel een coördinerende functie. De club geeft de voorkeur aan een betere opvolging van zijn jeugdspelers en dus werd er buiten de reeds bestaande opdeling van BB nu een opsplitsing gemaakt in BB en MB. Omwille van budgettaire redenen werd er dus door de club geopteerd om te werken met 4 jeugdcoördinatoren en niet met slechts 3 jeugdcoördinatoren en één TVJO, dan zou het aantal ploegen om volgen voor de respectievelijke

2 jeugdcoördinatoren te groot zijn ( steeds opvolging van Nationaal, Provinciaal en regionaal ). De taken van de TVJO werden overgenomen door de sportieve cel, bestaande uit Tom Gaudean, Alain Roosens, Werner Hofman en Chrispeels Geert. Deze mensen vergaderen vaak aangaande sportieve beslissingen en dit steeds in nauw overleg onderling, maar ook in samenspraak met de JC s en trainers. 3. Arbitrage door jeugdspelers: De jeugdspelers worden gevraagd in het kader van hun opleiding om ook eens een wedstrijdje te arbitreren in de OB. Het is de bedoeling om alle jeugdspelers eens aan bot te laten komen en het niet te laten plaatsvinden als een straf. Het gaat voornamelijk om spelers uit U21 en U19, maar mogelijk ook uit U17 en U16. Het is wenselijk om de jongste ref ook bij de jongste categorie te laten fluiten en hem ook wat te begeleiden. Deze begeleiding is voornamelijk het werk van de ploegafgevaardigde en trainer. De spelers verwachten ook feedback over hun geleverde prestatie. De JCBB in samenspraak met de trainers bepalen de refs voor het weekend. Het lijkt ook aangewezen bij afwezigheid, de speler in kwestie een gepaste straf toe te kennen. 4. Jong-beloften: Gezien hun trainer aanwezig is, neemt hij het woord aangaande dit onderwerp. Deze maand wordt er gestart. Spelers komen uit U16, U17 en U19 en worden geselecteerd in samenspraak met de JCBB en de trainers. Er is ook constant overleg en opvolging door de staf van ons eerste elftal. Er zal één keer per maand worden getraind en één keer per maand geoefend tegen een beloftenploeg, anders wordt het een extra training. De spelers trainen dan één keer minder met hun ploeg om overbelasting te vermijden. Het effect is na één seizoen reeds zichtbaar, 5 spelers naar kern beloften/eerste ploeg! 5. Lidgelden: De laatste 3 jaar is dit steeds verhoogd en de vraag is waarom? Tijdens de info-vergadering in juni werd dit aangetoond: het lidgeld dekt de kosten van een jeugdspeler niet! De club is dus niet bij machte om alle kosten te betalen voor de jeugdspelers. Daarom zijn we verplicht om vele activiteiten te organiseren, echter kunnen we niet zomaar allerhande zaken blijven organiseren ( ook daar is een limiet qua tijd en vrijwilligers ).

3 Tevens even aanstippen dat gediplomeerde trainers en JC s ook een prijskaartje hebben ( zonder hierover te klagen ) en dat de club mee investeert in de opleidingen. Een vergelijking maken met de ons omringende clubs ( die ook nationaal voetbal aanbieden ), kan veel verduidelijken: deze zijn stuk voor stuk duurder dan onze club. Wij zijn er ons van bewust dat sommige zaken veel kosten en trachten daarom om het lidgeld zo democratisch mogelijk te houden. Weet dat er steeds een mogelijkheid bestaat om in schijven te betalen, uiteraard na goedkeuring van Yolande en/of Werner, respectievelijk secretaris en penningmeester. Het betalen voor een bepaalde termijn zonder toeslag was een succes, het verliep wat vlotter dan de voorbije seizoenen. Het systeem om eventueel reeds bij de info-vergadering een voorschot te betalen en dan ook de kledij te passen, werd algemeen heel goed onthaald in de ouderraad en zal worden voorgesteld op de vergadering van het jeugdbestuur. 6. Prijzen kantine: De vraag werd gesteld waarom frisdrank net iets duurder is dan een pintje. Dit is omwille van de blikjes, die ook wat duurder zijn in aankoop, maar wel het voordeel hebben dat ze gewoon kunnen worden weggegooid ( geen leeggoed ). Tevens werden sommige prijzen aangepast omwille van een verhoogde aankoopprijs. 7. Kleedkamerproblematiek: Dit is voornamelijk het geval bij U9 en U13. Ook andere ploegen ondervinden soms wat hinder. De club is zich hier van bewust en zoekt oplossingen, o.a. EHBO-lokaal vrijmaken, aanvraag om containers van Beigem en reeds ploegen naar de zaal sturen. Binnenkort komt ook de kleedkamers van de trainers (8) vrij, die gaan naar de tennis. De vraag wordt gesteld om eventueel elders te trainen indien de mogelijkheid zich zou voordoen? De ouderraad kan zich hier mee akkoord verklaren mits er een beurtrol zou worden voorzien. 8. Website: Het is niet opportuun om iedereen zaken te laten publiceren op de site, dit is een exclusieve taak van Robin en ook de Voorzitter kan dit uiteraard. Om uitslagen en klasseringen te publiceren hanteren we de FB-pagina, die hier wel een voortrekkersrol in speelt en heel vaak wordt gebruikt.

4 De FB-pagina heeft vaak wat voorsprong op de site, maar Robin verkeert niet steeds in de mogelijkheid om onmiddellijk toegang te hebben op site ( via zijn werk is er blokkade ). Echter wordt er algemeen opgemerkt dat ook de site steeds vlotter begint te lopen. Uiteraard is er nog verbetering mogelijk, maar daar wordt gestaag aan gewerkt. Kevin neemt op de site het deel van het eerste elftal voor zij rekening. 9. Ploegfoto s: De ploegfoto s worden door de respectievelijke JC s genomen en zullen dan worden gepubliceerd ( U13 en U14 is dit reeds het geval ). Er wordt opgemerkt dat er best wordt op toegezien dat wel degelijk alle spelers aanwezig zouden zijn. 10. Staat van het D-veld: Het ergste leed is hier geleden, want de gevaarlijke putten werden opgevuld. Er is nu aan de gemeente gevraagd om het veld te bollen en daarna zal aan Jos ( terreinverzorger/greenkeeper ) worden gevraagd om het veld van lijnen te voorzien. 11. Intern reglement: Dit ontwerp werd door het jeugdbestuur goedgekeurd en overhandigd aan de JC s. Dit reglement wordt gekopieerd en daarna overhandigd aan één van de ouders, na ondertekening. Dit document wordt een leidraad voor zowel spelers als ouders. Het lag in de bedoeling om dit iets vroeger klaar te hebben, maar omwille van enkele aanpassingen en de juistheid, werd er geopteerd om een correcte versie te overhandigen aan de ouders. 12. Voetbalkamp: De ouders geven aan dat er enkele verbeteringen zouden kunnen aangebracht worden, voornamelijk aangaande alternatieven voor de allerkleinsten bij regenweer. Er wordt gedacht aan: - Gezelschapspelletjes - Eventueel mogelijk om trainen in zaal of afdak school? - Toch even te trainen in de regen. - Ook wordt de opmerking gemaakt om zeker te opteren voor één verantwoordelijke, die steeds aanwezig is en zo kan ingrijpen bij eventuele problemen. De inschrijvingsprijs van verleden seizoen werd behouden, maar lijkt veel voor enkel opvang ( uiteraard omwille van het slechte weer ).

5 13. Indeling ploegen: De ouders vragen zelf om meer duidelijkheid! Verleden seizoen is er bij een aantal ploegen door de trainer en /of JC geen duidelijkheid gecreëerd naar het komend seizoen. De ouders en spelers zijn zelf vragende partij om tijdens deze eindevaluaties echt duidelijk te vermelden hoe het komend seizoen zal zijn, m.a.w. welke ploeg en welke trainer. In de onderbouw speelt dit minder, daar kan gezien de ontwikkelingsfase nog makkelijker van niveau worden veranderd en speelt ook het inschrijvingsgeld geen rol van betekenis ( iedereen evenveel ). Tevens werd nu bij U9 vanaf de start iedereen gelijkgesteld en begon iedereen vanaf nul, ook de JCOB stapt mee in dit verhaal ( vergadering met trainer en ouders ). Echter in MB en BB ligt het verhaal iets genuanceerder en dringt een onderscheid zich wel op. De club heeft nu de respectievelijke JC s dit ook als opdracht meegegeven om goed toe te zien op het verloop van deze evaluaties. De ouders vragen ook uitdrukkelijk om bij een eindevaluatie aanwezig te mogen zijn. Er wordt ook de opmerking gemaakt om de scouting in rekening te brengen, zodat er geen al te grote kernen ontstaan en er wederom jongens moeten worden teleurgesteld. Het verschil in lidgeld wordt dan terugbetaald. 14. Vergadering met trainer: Op U9 heeft de nieuwe trainer Steve een lans gebroken door te vergaderen met de ouders. Hij heeft kort medegedeeld wat hij van de kinderen verwacht en hoe hij de evolutie ziet ( visie ). De ouders zijn blij met deze extra informatie. In principe is dit steeds mogelijk met een trainer, mits hij er ook voor openstaat en het niet ontaardt in een discussie. Het is de trainer die dan zijn visie ( en die van de club ) even verduidelijkt met zijn persoonlijke accenten. Bij de U12 heeft de trainer een systeem van zelfevaluatie en ook dat vonden de ouders wel goed. Onderwerpen van de Club: 1. De club wenst graag een vrijwilligerspool op te richten, om bij één van de activiteiten te kunnen rekenen op helpende handen. Er wordt daarom gevraagd door de leden van de ouderraad om voor aanvang van een activiteit een lijst over te maken met vermelding van taken en tijdstippen. Dit zal worden gevraagd aan de personen van de cel organisatie.

6 2. De mogelijkheid bestaat om als jeugdploeg eens mee te gaan met de supportersbus van blauw-wit. Dit dient enkel gevraagd te worden aan één van de bestuursleden van onze supportersclub. VARIA: 1. Er blijft onduidelijkheid aangaande het doorschuifsysteem van de keepers. Er wordt de boodschap meegegeven om verduidelijking te vragen aan Peter = JC doelmannen. 2. De handschoenen actie loopt, Peter had dit ook reeds gevraagd op het JB. 3. Flyers uitdelen voor de bewegingsschool. Deze zullen worden gemaakt en uitgedeeld in de scholen.

Verslag ouderraad van 3 december 2012

Verslag ouderraad van 3 december 2012 Verslag ouderraad van 3 december 2012 1. Verwelkoming: De Voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad van harte welkom en opent de vergadering. Tevens is ook opnieuw de jeugdcoördinator van de

Nadere informatie

Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/2013

Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/2013 Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/2013 1. Verwelkoming. De voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad welkom en opent de vergadering. Trainer Tomas ( U10nat ) en Roosens Alain ( toernooiverantwoordelijke

Nadere informatie

Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering.

Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering. Verslag van de ouderraad van maandag 10 november 2014. Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering. Graag wil ik jullie vooraf even vermelden dat de eerste vergadering

Nadere informatie

Seizoen JEUGDOPLEIDING

Seizoen JEUGDOPLEIDING Seizoen 2016-2017 2017 Infomoment 11 juni 2016 JEUGDOPLEIDING 11 juni 2016 1 AGENDA Evaluatie seizoen 2015-2016 Visie en prioriteiten seizoen 2016-2017 Afspraken - verwachtingen Lidgeld - Uitrusting Trainings-

Nadere informatie

TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN. Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U14

TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN. Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U14 TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U14 ORGANISATIECOMITE 2015 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN ILSE KNOP ALAIN ROOSENS GEERT CHRISPEELS CHRISTINE BONROY PIETER DE CUYPER CHRISTOPHE

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN. Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U15

TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN. Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U15 TORNOOI 2015 K.S.C.GRIMBERGEN Vrijdag 1 MEI 2015 KADETTEN U15 ORGANISATIECOMITE 2015 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN ILSE KNOP ALAIN ROOSENS GEERT CHRISPEELS CHRISTINE BONROY PIETER DE CUYPER CHRISTOPHE

Nadere informatie

TORNOOI 2014 K.S.C.GRIMBERGEN. Zondag 11 MEI 2014 KADETTEN U14

TORNOOI 2014 K.S.C.GRIMBERGEN. Zondag 11 MEI 2014 KADETTEN U14 TORNOOI 2014 K.S.C.GRIMBERGEN Zondag 11 MEI 2014 KADETTEN U14 ORGANISATIECOMITE 2014 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN YOLANDE VAN NIEUWENHUYSEN ALAIN ROOSENS ILSE KNOP CHRISTINE BONROY GEERT CHRISPEELS

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

Dessel Sport investeert in de jeugd! Een club met een plan. Nieuwbouw als kers op de taart

Dessel Sport investeert in de jeugd! Een club met een plan. Nieuwbouw als kers op de taart PERSMAP Dessel Sport investeert in de jeugd! Elke dag van de week gonst het van de activiteit op en rond de Desselse jeugdvelden. De club telt 425 jonge spelers, die elk een opleiding op hun eigen niveau

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 INFOAVOND 30 maart 2015 AGENDA 1. Evaluatie seizoen 2014-15 2. Evaluatie samenwerking 3. Fusie 4. Ploegen 2015-16 5. Trainingen 2015-16 6. Wedstrijden 2015-16 7.

Nadere informatie

Infoavond. Woensdag 16 mei Seizoen

Infoavond. Woensdag 16 mei Seizoen Infoavond. Woensdag 16 mei 2018. Seizoen 2018-2019. Agenda Alain Roosens Jeugdvoorzitter Agenda 1. KSC Team (Alain) 2. De Club (Alain) 3. Lidgeld en sportpakket (Alain) 4. Sportieve visie (Tom) 5. Medische

Nadere informatie

K.S.C.GRIMBERGEN. Zondag 03 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT PREMINIEMEN U10-U11

K.S.C.GRIMBERGEN. Zondag 03 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT PREMINIEMEN U10-U11 K.S.C.GRIMBERGEN Zondag 03 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT PREMINIEMEN U10-U11 ORGANISATIECOMITE 2015 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN ILSE KNOP ALAIN ROOSENS GEERT CHRISPEELS CHRISTINE BONROY

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014 Jeugdopleiding Vaartland Oudervergadering 27/03/2014 Agenda Welkom Deel 1: Jeugdhervormingen KBVB/VFV Deel 2: JOV historiek Deel 3: JOV seizoen 2014-2015 1 ste Vaartlanddag Vragen DEEL 1 Jeugdhervormingen

Nadere informatie

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010 PUURS 2005-2010 Puurs 2005-2010 K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs Beleidsplan 2005-2010 VOETBAL IS VERANDERD VOETBAL IS IN BEWEGING Kinderen zijn veranderd Maatschappij

Nadere informatie

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen Artikel 451 Het verzoek tot toekenning van een jeugdlicentie VFV interprovinciaal of provinciaal voetbal 1. De aanvraag tot deelname aan de interprovinciale of provinciale jeugdcompetitie, moet ingediend

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9)

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden.

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden. BASKET ZONHOVEN Missie Basket Zonhoven VZW streeft ernaar een sportclub te zijn die voor iedereen in Zonhoven (en onmiddellijke omgeving) de mogelijkheid biedt om aan basketbal te doen in competitieverband.

Nadere informatie

v.z.w. KFC Hamont 99 ORGANIGRAM KFCHAMONT99

v.z.w. KFC Hamont 99 ORGANIGRAM KFCHAMONT99 v.z.w. KFC Hamont 99 ORGANIGRAM KFCHAMONT99 v.z.w. KFC Hamont 99 2 1 ORGANIGRAM CLUB ALGEMENE RAAD VAN BESTUUR Voorzitter Secretaris Penningmeester Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Andere leden COMMISSIES

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

Organisatie JO. Geschreven door Bart De Putter - Laatst aangepast dinsdag 25 september :38 2. ORGANISATIE JO 2.1 ORGANIGRAM 1 / 20

Organisatie JO. Geschreven door Bart De Putter - Laatst aangepast dinsdag 25 september :38 2. ORGANISATIE JO 2.1 ORGANIGRAM 1 / 20 2. ORGANISATIE JO 2.1 ORGANIGRAM 1 / 20 2.2 OMSCHRIJVING STRUCTUUR, VERANTWOORDELIJKHEDEN & TAKEN 2.2.1 Jeugdbestuur Het jeugdbestuur is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdopleiding.

Nadere informatie

K.S.C.GRIMBERGEN. 27 DECEMBER 2014 en 28 DECEMBER 2014 INDOORTORNOOI CATEGORIE U7-U8-U9- U10-U11

K.S.C.GRIMBERGEN. 27 DECEMBER 2014 en 28 DECEMBER 2014 INDOORTORNOOI CATEGORIE U7-U8-U9- U10-U11 K.S.C.GRIMBERGEN 27 DECEMBER 2014 en 28 DECEMBER 2014 INDOORTORNOOI CATEGORIE U7-U8-U9- U10-U11 ORGANISATIECOMITE 2014 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN ILSE KNOP ALAIN ROOSENS PIETER DE CUYPER CHRISTINE

Nadere informatie

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus Seizoen 2017 / 2018 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juli 160 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.529 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

KFC Turnhout een club met een moderne visie. youth development above victory. KFC Turnhout Pagina 1 van 7

KFC Turnhout een club met een moderne visie. youth development above victory.   KFC Turnhout Pagina 1 van 7 youth development above victory www.kfct.be KFC Turnhout Pagina 1 van 7 Beste jeugdspeler, Beste ouder, Via deze brief willen we u informeren over de werking van KFC Turnhout. Onze doelstellingen bestaan

Nadere informatie

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Mario Lermitte Jeugdcoördinator 0485/71.44.45 E-mail: jeugd@smslubbeek.be Agenda Onze Visie.

Nadere informatie

OLEN UNITED Visie

OLEN UNITED Visie OLEN UNITED Visie 2020-2030 Geschiedenis AOVV - KAC AOVV KAC Opmerkingen AOVV 2010-11 9 jeugd + 2 senior 9 + 2 2011-12 9 + 2 9 + 2 Lid van Westel Circle 2012-13 10 + 2 8 + 2 2013-14 11 + 2 4 + 2 Uitbreiding

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7)

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine Seizoen 2016 / 2017 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juni 150 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

Infoavond jeugd FC Lebbeke seizoen WELKOM

Infoavond jeugd FC Lebbeke seizoen WELKOM WELKOM G ploeg project in stijgende lijn 2 teams 1 Onder 14 jaar = the kids 1 boven 14 jaar = G3 G ploeg project in stijgende lijn 1 ste GEERT DE VLIEGER CUP 13 MEI Site 3 ORGANIGRAM JEUGDBESTUUR Club

Nadere informatie

K.S.C.GRIMBERGEN 02 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT DUIVELTJES U6-U7-U8-U9

K.S.C.GRIMBERGEN 02 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT DUIVELTJES U6-U7-U8-U9 K.S.C.GRIMBERGEN 02 MEI 2015 BEKER NOORD-WEST-BRABANT DUIVELTJES U6-U7-U8-U9 ORGANISATIECOMITE 2015 JEUGDBESTUUR TOM GAUDAEN WERNER HOFMAN ILSE KNOP ALAIN ROOSENS GEERT CHRISPEELS CHRISTINE BONROY PIETER

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

INFO VERGADERING WELKOM

INFO VERGADERING WELKOM INFO VERGADERING WELKOM Algemene vergadering 13 April 2012 STRUCTUUR JEUGDBESTUUR VOORSTELLING JEUGDBESTUUR Guy Jeugdvoorzitter vertegenwoordigd de jeugd in de beheerraad, verantwoordelijke jeugdsponsoring,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 41

FC KERKSKEN: programma week 41 FC KERKSKEN: programma week 41 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 41 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15)

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Vrolix Jochen J.C. Bovenbouw K. Bocholter VV Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN KFC DESSEL SPORT

JEUGDBELEIDSPLAN KFC DESSEL SPORT JEUGDBELEIDSPLAN 2014-2017 KFC DESSEL SPORT Strategische doelstelling 1 : VERHOGEN TECHNISCHE KWALITEIT van de JEUGDOPLEIDING Operationele doelstelling 1.1 : realiseren extra aanbod volgens opgegeven planning

Nadere informatie

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Infoavond Seizoen 2017-18 Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Agenda Evaluatie 2016-17 Ploegen 2017-18 Trainingsschema 2017-18 Wedstrijdschema 2017-18 Nieuwigheden 2017-18

Nadere informatie

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT Agenda Jeugdhervorming seizoen 2014-2015: een overzicht Wat betekent dit voor ons? Overzicht ploegen 2014-2015 Jeugdhervorming

Nadere informatie

ASV GEEL. Stamnummer KBVB Allemaal Samen Verbroedering Geel vzw. ASV Geel Missie en Visie van de Jeugdopleiding

ASV GEEL. Stamnummer KBVB Allemaal Samen Verbroedering Geel vzw. ASV Geel Missie en Visie van de Jeugdopleiding ASV Geel Missie en Visie van de Jeugdopleiding Missie ASV Geel wenst getalenteerde jonge spelers met de beste mensen en middelen kwaliteitsvol te omringen. Hierdoor krijgen zij maximale kansen om zich

Nadere informatie

infoavond 19 mei 2017 Foto s Sevil Oktem

infoavond 19 mei 2017 Foto s Sevil Oktem infoavond 19 mei 2017 Foto s Sevil Oktem 1 infoavond Agenda 1. KSC Team 2. Lidgeld en sportpakket 3. Financiën 4. Sportieve visie 5. Medische visie 6. Ouderraad 7. Trooper 8. Kalender 9. Samenwerkingen

Nadere informatie

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS Jeugdcoördinator BESTUUR Sub.: Jeugdcel Kees Kerstes BESTUUR Sub.: Infrastructuur Rik Verhavert JEUGD CÖORDINATOR Infrastructuur

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.000 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

Fcveldegem: Ouderraad

Fcveldegem: Ouderraad 1 Fcveldegem: Ouderraad Verslag vergadering 2: 23/10/2017 Aanwezig: Jurgen Vermaut, jeugdcoördinator Joachim Verplancke, bestuurslid Servaas Verhaeghe, bestuurslid Emmanuel Rainchon, voorzitter Kelly Vaneenooghe,

Nadere informatie

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Infoavond Seizoen 2017-18 Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Agenda Evaluatie 2016-17 Ploegen 2017-18 Trainingsschema 2017-18 Wedstrijdschema 2017-18 Nieuwigheden 2017-18

Nadere informatie

Fcveldegem: Ouderraad

Fcveldegem: Ouderraad 1 Fcveldegem: Ouderraad Verslag vergadering: Aanwezig: 25/09/2017 Jurgen Vermaut jeugdcoördinator Joachim Verplancke bestuurslid Emmanuel Rainchon voorzitter Kelly Vaneenooghe, ploegafgevaardigde U8 Kristof

Nadere informatie

K. Excelsior Zedelgem Jeugd

K. Excelsior Zedelgem Jeugd K. Excelsior Zedelgem Jeugd Werkmethode: Spelersindeling - talenontwikkeling Debutantjes Pagadders U6-U7 (2009-2010 ) Kernlijnen jeugdplan: Spelers al spelend zo veel mogelijk baltoetsen aanbieden met

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Algemene leiding van de jeugdafdeling. Vertegenwoordigt het jeugdbestuur in het hoofdbestuur (Raad van Beheer) en dagelijks

Nadere informatie

Infomoment ouders 1 augustus 2015

Infomoment ouders 1 augustus 2015 Infomoment ouders 1 augustus 2015 Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Cnaepkens Dominique 0495/ 58 84 08 Algemeen Jeugdcoördinator Wout Loos 0494/ 70 77 11 Sportief Jeugdcoördinator Kris Van Echelpoel 0496/ 51

Nadere informatie

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen 2018-2019 ALGEMENE DOELSTELLINGEN Het beleid en de visie van de jeugdwerking van VOLLEYBALCLUB HZ93 is gebaseerd op volgende zes pijlers: 1. VOLLEYBALCLUB HZ93 = Dé volleybalclub

Nadere informatie

Jeugd Info 2015 / 2016

Jeugd Info 2015 / 2016 Jeugd Info 2015 / 2016 Provinciaal label Jeugd Visie Jeugdwerking! Degelijke voetbalopleiding voor jeugdvoetballers met als einddoel doorstroming naar eigen fanionteam! Lokaal karakter! Voertaal : Nederlands,!

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690)

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) UVOC Uikhoven is een volleybalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen. Wij trachten een gebalanceerde opleiding te bieden aan alle jeugdspelers, en dit

Nadere informatie

Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat Londerzeel Stamnummer : 2574

Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat Londerzeel Stamnummer : 2574 Richtlijnen Jeugdwerking Seizoen 2018-2019 Jeugdwerking KVC Delta Londerzeel vzw Meerstraat 268-1840 Londerzeel Stamnummer : 2574 Praktische of informatieve Vragen over het geheel Van de opleiding of werking

Nadere informatie

Visie Jeugdopleiding KFC Heur Tongeren

Visie Jeugdopleiding KFC Heur Tongeren Visie Jeugdopleiding KFC Heur Tongeren Missie en visie club KFC Heur Tongeren Missie club KFC Heur Tongeren is een stabiele en ambitieuze sportvereniging die op een duurzame manier sterk inzet op jeugdopleiding

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

VC. JONG. LEDE OPLEIDINGSVISIE

VC. JONG. LEDE OPLEIDINGSVISIE VC. JONG. LEDE OPLEIDINGSVISIE Competentie (swot) In wat waren of zijn we goed: Accommodatie en financiën. Ook trouwheid van de mensen. Doorstroming en kansen voor de jeugd Wat hebben of hadden wij niet:

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFO MOMENT OUDERS U6 SEPTEMBER 2017 Geschiedenis van de club KVC Haacht is het resultaat van een geslaagde fusie tussen Stade Haacht en KV Olympia Haacht Wespelaar. Deze kwam tot

Nadere informatie

Beleidsplan. Jeugd Minderhout VV. (versie 05-01-2016)

Beleidsplan. Jeugd Minderhout VV. (versie 05-01-2016) Beleidsplan Jeugd Minderhout VV 2016 2020 (versie 05-01-2016) 1. Voorwoord 2. Inleiding en opzet jeugd beleidsplan 3. Missie en visie 4. SWOT 5. De vereniging 6. Strategisch plan Later te vullen (mogelijke

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

Info Seizoen 2015-2016. April 2015

Info Seizoen 2015-2016. April 2015 Info Seizoen 2015-2016 April 2015 1 Jeugdcel Commissie die structuur geeft aan de jeugdopleiding: Patrick Nulens (voorzitter), Michael Linten (jeugdsecretaris) Dirk Smeets (communicatie), Steven Slegers

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen 2015-2018 14 maart 2015 1 Inleiding Voor u ligt het Jeugdbeleidsplan van MHC Amstelveen. Dit plan is gemaakt door de Technische Commissie (TC) in samenspraak met

Nadere informatie

KSV BORNEM. Presentatie Onderbouw

KSV BORNEM. Presentatie Onderbouw KSV BORNEM Presentatie Onderbouw Jeugdmanagement KSV Bornem Marc De Saeger TVJO Nationaliteit: Belg Woonplaats: Bornem Marc Weckx Jeugdvoorzitter, woordvoerder Nationaliteit: Belg Woonplaats: Bornem Tel.:

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015)

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) KSVOOSTKAMP Vooreerst verwijzen we naar de Visie van KSVO, bevat oa de kernwaarden (bevat ook paragraaf rond respect en waarden/normen). Laatste versie

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 18-09 t.e.m. 24-09-2017) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek jeugd (december 2014) Resultaten, analyse en acties

Tevredenheidsonderzoek jeugd (december 2014) Resultaten, analyse en acties Tevredenheidsonderzoek jeugd (december 2014) Resultaten, analyse en acties In december 2014 werd via mail een online enquête aangekondigd betreffende de tevredenheid over de werking van de club. Alle ouders

Nadere informatie

Met Eendracht Naar De Overwinning

Met Eendracht Naar De Overwinning Met Eendracht Naar De Overwinning Agenda 1. Nieuwe structuur & Sportief beleid 2. Gedragscode 3. Onze visie over de competitie, beker wedstrijden en championsleague 4. De taken van de ploegverantwoordelijken

Nadere informatie

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level)

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) Missie & visie 1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) 1.1.1. Missie/visie van de club Stokkem VV is een voetbalclub die meerdere doelen nastreeft!! Kernactiviteit van de club Uitbouw van een

Nadere informatie

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 Maandag 30 April 2018 Mastertornooi voor recreatieve ploegen Dinsdag 01 Mei 2018 Schaal Cois Verstraeten Voormiddag: U10 Namiddag: U11 Vrijdag 04 Mei 2018 U17

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 17-09 t.e.m. 23-09-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

6. ONDERSTEUNING EN REKRUTERING

6. ONDERSTEUNING EN REKRUTERING 6. ONDERSTEUNING EN REKRUTERING MEDISCHE BEGELEIDING TOEGEPASTE PROCEDURES M.B.T. SPORTMEDISCH SCREENING K. Hove Sport heeft een formeel medisch samenwerkingsakkoord met Sigrid Jacobs/Stefan Van Oevelen

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.000 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club.

Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club. Beste spelers, ouders, sportvrienden, Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club. We zullen al het nodige doen om jullie kinderen een aangenaam en leerrijk

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

KFC Turnhout jeugdwerking 2015/2016

KFC Turnhout jeugdwerking 2015/2016 Beste KFCT speler, Geachte ouder, sympathisant, voetballiefhebber, Op de eerste plaats willen we iedereen bedanken voor het geduld en het vertrouwen in KFC Turnhout. De voorbije weken werd weinig informatie

Nadere informatie

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen.

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen. Selectiebeleid Bij RKSV Mierlo-Hout wordt onderscheid gemaakt tussen prestatieteams en recreatieteams. Voor de prestatieteams worden spelers geselecteerd. Achter de prestatieteams worden recreatieteams

Nadere informatie

U12 Gew. KFC TURNHOUT 148. 14 augustus 2015. Miniemen toernooi. Locatie: Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout

U12 Gew. KFC TURNHOUT 148. 14 augustus 2015. Miniemen toernooi. Locatie: Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout U12 Gew. KFC TURNHOUT 148 14 augustus 2015 Locatie: Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout Voorwoord Beste sportvrienden, Van harte welkom op ons 3 de moederdagtoernooi van 14

Nadere informatie

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0)

Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief. 20 april 2009 (versie 1.0) Contourennota Toekomst SVMM Voetbal Jeugd en Senioren (Vanaf seizoen 2009/2010 t/m 2010/2011) Definitief 20 april 2009 (versie 1.0) INHOUDSOPGAVE Blz. 1. INLEIDING 3. 2. TOEKOMST SENIOREN SVMM VOETBAL

Nadere informatie

KFC TURNHOUT CLUB-EN JEUGDVISIE

KFC TURNHOUT CLUB-EN JEUGDVISIE KFC TURNHOUT CLUB-EN JEUGDVISIE 1 youthdevelopmentabovevictory Jeugdcoördinatoren: Bram Van Aelst en Paul Franken donderdag 31 maart 2016 2 DE PIJLERS VAN ONZE CLUB Vóór en door regionale spelers, ouders,

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Standpunten inzake intern beleid: indeling ploegen, doorstroming jeugdspelers

Standpunten inzake intern beleid: indeling ploegen, doorstroming jeugdspelers 1. Indeling Gebeurt op basis van: kalenderleeftijd. biologische leeftijd (gestalte, vaardigheden, enz.). evaluatie van de speler, progressiemarge, beleving voetbalingesteldheid Indeling van ploegen Aantal

Nadere informatie

KVV Quick 20 Oldenzaal 12 oktober 1920 Technische Commissie

KVV Quick 20 Oldenzaal 12 oktober 1920 Technische Commissie Aanwijzingen voor technische staf en begeleiding Seizoen 2014-2015 KVV Quick '20 april 2014 versie 1.0 Aanwijzingen voor technische staf en begeleiding. Deze beleidsafspraken worden waar nodig als actiepunten

Nadere informatie

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Beste ouders en spelers, Met dit schrijven willen we helderheid verschaffen rondom de te volgen teamindelingsprocedure en data van de jeugd voor het seizoen 2017/2018.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zoals ieder sportclub rekenen wij op het engagement van speler, ouders, coaches, medewerkers, Zonder dit engagement kan geen enkele club bestaan. Hierbij verwachten wij, als club,

Nadere informatie

Reglement Genker VV. Werking 2016-2019 1/01/2016. 1 Reglement Genk VV

Reglement Genker VV. Werking 2016-2019 1/01/2016. 1 Reglement Genk VV Reglement Genker VV Werking 2016-2019 1/01/2016 1 1. Algemene bepalingen a. Toepassing van het reglement b. Verantwoordelijkheid ten opzichte van derden 2. aansluiten bij Genk VV 3. uitrusting en lidgeld

Nadere informatie

Algemene Opleidingsvisie

Algemene Opleidingsvisie Algemene Opleidingsvisie Polyvalente spelers opleiden die het zonevoetbal beheersen De jeugdopleiding van E. Termien probeert alle ploegen met dezelfde spelopvatting =zonevoetbal op te leiden en dit in

Nadere informatie