INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 26 30 OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM"

Transcriptie

1 INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM

2 AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM oktober 2016 De Affordable Art Fair Amsterdam is in oktober weer terug in de Kromhouthal met het Beste in betaalbare hedendaagse kunst. Hét kunstfeest van het jaar met 65 galeries, lekker eten en drinken, en leuke programmering voor jong en oud, dit allemaal om nog meer kunst mee naar huis te nemen. Want dit jaar willen we weer veel Take Art Home! De locatie is en blijft typisch Affordable de imposante industriële hal, het glazen dak en de oude machines in combinatie met de hedendaagse kunst blijft een unieke beleving. Wij hebben fantastische feedback ontvangen over de 2015 editie en veel van jullie opmerkingen meegenomen in onze indeling voor dit jaar. Nog steeds is de gedachte om een meander te creëren zodat onze bezoekers langs de diversiteit aan kunst wandelen. Daarnaast hebben wij getracht om het F&B-gedeelte in duidelijk gemarkeerde (en kleinere) locaties te houden. Dit jaar staat het restaurant in de F-Hal, samen met onze workshop en special section. Wij geven hier een podium aan nieuwe stromingen, nieuwe kunstvormen en minder gevestigde galeries. Bij de inschrijving is een aanbetaling van 1000,- vereist, want we hebben in de grote hal van de Kromhouthal slechts plek voor circa 60 stands. Zonder aanbetaling wordt de inschrijving niet verwerkt. De stand prijs voor 2016 is 235 (ex 21% BTW) per vierkante meter. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door ons adviescomité, wij streven ernaar om uiterlijk in mei iedereen te laten weten of zij geaccepteerd zijn of niet. Wanneer de presentatie wordt afgewezen wordt de aanbetaling teruggestort. Stands worden toegewezen o.b.v. beschikbaarheid, door de grote populariteit adviseren wij je snel in te schrijven: hoe eerder, hoe beter! Wil je er graag bij zijn dit jaar? Stuur het volledige ingevulde inschrijfformulier samen met de presentatie snel terug en samen bouwen wij aan dit spetterende kunst feest! Lees de formulieren en de voorwaarden goed door. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Tot ziens in oktober! Met vriendelijke groet, Kris Clark (Fair Director) en Anna Mesman (Fair Manager)

3 ONZE DEELNAMEVOORWAARDEN ZIJN ALS VOLGT Alle werken moeten te koop zijn voor een prijs onder de 6000,-. (Dit moet inclusief BTW en eventuele lijst zijn! De volledige prijs moet naast het kunstwerk vermeld worden) Alle tentoongestelde kunst moet van levende kunstenaars zijn. In elke stand moeten minimaal drie kunstenaars getoond worden. Alle kunst moet origineel zijn: reproducties van origineel werk zijn niet toegestaan. TOEGESTAAN GRAFIEK Grafiek gemaakt door de kunstenaar (etsen, droge naald etsen, zeefdrukken, mono prints, litho s, mezzotint etc.). Grafiek waarbij de kunstenaar dicht bij het drukproces betrokken is en dit overziet; de kunstenaar heeft meestal de platen gemaakt; oplagen zijn meestal niet groter dan 200. FOTOGRAFIE Originele fotografie. Dit betekent een gecontroleerd drukproces van hoge kwaliteit, onder toezicht en geauthentiseerd door de foto organisatie, gesigneerd en gelimiteerd. Niet meer dan 150 per foto, ongeacht de grootte, maar meestal in kleinere oplage. SCULPTUREN Unieke sculpturen of in oplage van 25 of minder. NIET TOEGESTAAN GRAFIEK Offsetdruk Kleurenreproducties Giclées (hoewel we wel giclées toestaan wanneer het originele werk met de computer is gemaakt, i.e. digitale kunst). Afdrukken van een commerciële drukpers die gebruik maakt van een dia van een origineel werk, zelfs als deze gesigneerd en gedateerd zijn door de kunstenaar, gewoonlijk in oplagen van 250 of meer. FOTOGRAFIE Commerciële, massa-geproduceerde fotografie. SCULPTUREN Commerciële, massa-geproduceerde sculpturen. In edities van 25 of meer. Toegepaste kunst zoals muismatten, tassen of klokken zijn niet toegestaan. Een kunstenaar mag op niet meer dan twee stands getoond worden. Daarnaast adviseren we je, als je al vaker hebt geëxposeerd op onze beurs, nieuwe kunstenaars mee te nemen om voor de terugkerende bezoekers fris en vernieuwend te blijven. Houdt in gedachte dat de gemiddelde verkoopprijs rond de 1.500,- ligt en dat werk aantrekkelijk moet zijn voor zowel nieuwe kopers als ervaren kunstkopers. DE VOLGENDE STAPPEN DIENEN DOORLOPEN TE WORDEN VOORDAT WE JE AANMELDING IN BEHANDELING ZULLEN NEMEN: STAP 1: Vul het contactformulier in op de volgende pagina STAP 2: 1.000,- aanbetaling (zie betaling), Vermeldt: galerienaam + Amsterdam 2016 STAP 3: Kunstenaarslijst. Voeg een lijst met kunstenaars toe welke graag getoond zouden worden op de beurs, alsmede een CD/USB of per mail met minstens drie afbeeldingen per kunstenaar. Zorg voor goede afbeeldingen (minstens 300dpi). Daarnaast ontvangen wij graag meer informatie over de galerie zelf en beursdeelname van afgelopen jaren.

4 CONTACTGEGEVENS Naam van de galerie Galeriehouder Contact voor AAF Mobiel nummer N.A.W. Galerie adres: Postcode & Plaats: Land: Telefoonnummer: adres: Website: FACTURATIE Factuuradres (indien anders): Postcode & Plaats: Land: REGISTRATIE BTW-nummer: KVK-nummer: BANK DETAILS Rekeningnummer: Naam rekeninghouder: Plaats:

5 KUNSTENAARS Noteer hieronder de kunstenaars die je wilt presenteren op je stand STAND Geef hieronder aan hoeveel vierkante meter stand je voorkeur heeft. We zullen proberen de juiste stand bij je voorkeur te zoeken. Prijs is 235,- per vierkante meter ex. 21 % BTW. Buitenwanden van een hoekstand zijn niet inbegrepen en kunnen apart gehuurd worden via de deelnemershandleiding. Stand no: Stand no: Stand no: m 2 : m 2 : m 2 : Prijs excl. BTW: Prijs excl. BTW: Prijs excl. BTW: Indien wij je niet een stand van je voorkeur kunnen bieden dan zullen we z.s.m. telefonisch contact met je opnemen. BIJ DE STAND INBEGREPEN Stand (2,75 meter hoge witte wanden) met standaardverlichting Naamsvermelding op je stand Extra verlichting, extra wanden en elektriciteitsvoorzieningen kunnen besteld (hier zijn extra kosten aan verbonden) worden via de deelnemershandleiding die naar de deelnemende galeries wordt verstuurd BIJ DEELNAME INBEGREPEN 100 uitnodigingen, geldig voor 2 personen, voor de Private View op 26 oktober 2016 Deze uitnodiging is ook geldig op de overige dagen van de beurs 100 uitnodigingen, geldig voor 2 personen, voor de Donderdagavond op 27 oktober 2016 Deze uitnodiging is geldig vanaf donderdagavond en de vrijdag, zaterdag en zondag De Affordable Art Fair campagne inclusief al het marketing en promotiemateriaal met galerienaam en link op onze website

6 BETALING Met je inschrijving ben je een aanbetaling verschuldigd van 1.000,-. Vergeet niet de galerienaam + Amsterdam 2016 erbij te vermelden. (de aanbetaling wordt terugbetaald indien je aanvraag afgewezen wordt door het adviescomité). INDIEN WIJ GEEN AANBETALING BIJ JE AANMELDING ONTVANGEN, ZULLEN WIJ JE INSCHRIJVING NIET IN BEHANDELING NEMEN. Factuur 1 is voor de eerste termijn, 50% van de prijs van de stand (minus de aanbetaling), na toewijzing van je stand. Factuur 2 is voor de laatste termijn, 50% van de prijs van de stand. Deze ontvang je uiterlijk 1 september Vergeet de galerienaam niet als referentie voor alle betalingen. Ramsay Fairs Ltd Rabobank, Amsterdam IBAN: NL78RABO BIC: RABONL2U Wanneer je als galeriehouder geaccepteerd bent en een stand toegewezen hebt gekregen, dienen alle termijnbetalingen voldaan te worden voor de beurs en worden niet meer terugbetaald (zie algemene voorwaarden artikel 5). Het is belangrijk dat aan de betalingstermijnen wordt voldaan, omdat wij naar verwachting meer inschrijvingen zullen hebben dan stands en mocht de eerste termijn niet op tijd betaald zijn (binnen een week van de stand toewijzing) kan de stand aan een andere geïnteresseerde galerie worden aangeboden. CONTACT Ramsay Fairs Ltd. / Affordable Art Fair Warmoesstraat JC Amsterdam Nederland T: +31 (0) info@affordableartfair.nl Anna Mesman Fair Manager (voor vragen m.b.t. inschrijvingsprocedure/toelating/toewijzing/stands/productie/logistiek/techniek/ facturatie) E: annamesman@affordableartfair.com Kris Clark Fair Director (voor algemene vragen/marketing/promotie/pr) E: kris@affordableartfair.com Ik schrijf mij in voor de Affordable Art Fair 2016 en verklaar dat ik de Algemene Voorwaarden van de Affordable Art Fair heb gelezen en hiermee akkoord ga. ONDERTEKENING Naam en achternaam:

7 ALGEMENE VOORWAARDEN AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM Artikel 1 - Algemeen Ramsay Fairs Ltd. / Affordable Art Fair (hierna te noemen de organisatie) bepaalt de Algemene Voorwaarden, zoals de plaats, de duur, de data, de openingstijden en de entreeprijs voor de Affordable Art Fair Amsterdam en behoud het recht deze aan te passen. Artikel 2 - Deelnamevoorwaarden De organisatie, met de hulp van het adviescomité, selecteert de deelnemers aan de beurs. Het adviescomité bestudeert alle inschrijvingen voor de organisatie en behoud het recht een galerie wel of niet te accepteren. De organisatie behoud ook het recht voorgestelde kunstenaars te weigeren, als de kunstenaar toch wordt getoond, wordt deze van de beurs verwijderd. Artikel 3 - Tentoonstellingscriteria Onze voorwaarden om te exposeren zijn als volgt: Alle deelnemers moeten galeries zijn; Alle werken moeten te koop zijn voor een prijs onder de 6.000,-. Dit moet inclusief BTW zijn en de volledige prijs (inclusief eventuele lijst) moet naast het kunstwerk vermeld worden. Alle tentoongestelde kunst moet van levende kunstenaars zijn. In elke stand moeten minimaal drie kunstenaars getoond worden. Een kunstenaar mag niet in meer dan twee stands getoond worden. Alle kunst moet origineel zijn; kleurenreproducties van origineel werk zijn niet toegestaan Niet toegestaan op de beurs: Offsetdruk. Giclées (hoewel we wel giclées toestaan wanneer het originele werk met de computer is gemaakt, i.e. digitale kunst). Afdrukken van een commerciële drukpers die gebruik maakt van een dia van een origineel werk, zelfs als deze gesigneerd en gedateerd zijn door de kunstenaar, gewoonlijk in oplagen van 250 of meer. Commercieel, massa geproduceerde fotografie. Commercieel, massa geproduceerde sculpturen, in edities van 25 of meer. Toegepaste kunst zoals muismatten, tassen of bekers zijn niet toegestaan. Toegestaan op de beurs: Grafiek gemaakt door de kunstenaar (etsen, droge naald etsen, zeefdrukken, monoprints, litho s, mezzotint etc.). Grafiek waarbij de kunstenaar dicht bij het drukproces betrokken is en dit overziet; de kunstenaar heeft meestal de platen gemaakt; oplagen zijn meestal niet groter dan 200. Unieke sculpturen of in oplage van 25 of minder. Originele fotografie. Dit betekent een gecontroleerd drukproces van hoge kwaliteit, onder toezicht en geauthentiseerd door de fotograaf, gesigneerd en gelimiteerd. Niet meer dan 150 per foto, ongeacht de grote, maar meestal in kleinere oplage.

8 Artikel 4 - Code of Practice De stand moet te allen tijde bemand zijn tijdens de openingstijden van de organisatie, van de eerste dag tot de laatste dag van de beurs. Zonder de toestemming van de organisatie is het verboden de stand te verhuren (geheel of gedeeltelijk) aan derden, betaald of onbetaald. Artikel 5 Betaling Met de inschrijving ben je een aanbetaling verschuldigd van 1.000,- (de aanbetaling wordt terugbetaald indien je aanvraag niet geaccepteerd wordt door het adviescomité). Factuur voor de eerste termijn - 50% van de prijs van de stand (minus de aanbetaling) ontvangen na toewijzing van je stand. Factuur voor de laatste termijn - 50% van de prijs van de stand, ontvangen voor 1 september Indien betalingen niet op tijd worden ontvangen, kan je plaats worden aangeboden aan een galerie op de wachtlijst en zullen de betalingen die tot dan toe zijn gedaan niet worden terugbetaald. Door het inschrijfformulier in te sturen, verbind je je onherroepelijk tot het betalen van het gehele huurbedrag van je stand. Wanneer een exposant wordt geaccepteerd door het adviescomité kunnen alle opeenvolgende termijnbetalingen niet worden terugbetaald. Mocht echter de geselecteerde galerie zich meer dan 60 dagen voor het begin van de beurs terugtrekken en de stand kan nog verhuurd worden aan een andere deelnemer, zal de organisatie de al betaalde termijnen crediteren (minus de aanbetaling van 1.000,-). Na deze deadline worden betalingen niet meer terugbetaald. Artikel 6 - Geschillen In het geval van een geschil over de interpretatie of uitvoering van de Algemene Voorwaarden tussen de organisatie en de deelnemer, zullen de partijen eerst een beroep doen op de rechter nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen het geschil in onderling overleg te beslechten. Gebeurd dit niet binnen twee weken is de organisatie bevoegd de geschillen bij de rechter voor te leggen. Op elke overeenkomst tussen de organisatie en de deelnemer is het Nederlands recht van toepassing. Artikel 7 - Overmacht In geval van overmacht, heeft de organisatie het recht om de uitvoering van de overeenkomst met de deelnemer voor de duur van de overmacht op te schorten, of om de volledige contracten op ieder ogenblik met onmiddellijke ingang te beëindigen. Indien de beurs door een onvoorziene gebeurtenis of door overmacht afgelast, uitgesteld of ingekort wordt, is aan de exposanten uitsluitend de terugbetaling van de al betaalde voorschotten en facturen verschuldigd na aftrek van kosten van de organisatie, zonder dat de exposanten aanspraak kunnen maken op enige schadevergoeding wegens het niet doorgaan van de beurs. Uitsluitend de organisatie is bevoegd om deze kosten te bepalen.

INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM

INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM 28 oktober 1 november 2015 AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 28 oktober 1 november 2015 Na twee succesvolle edities in de Kromhouthal zal ook deze 3de editie een waar

Nadere informatie

AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM. Inschrijfformulier. KROMHOUTHAL Amsterdam 29 oktober 2 november 2014

AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM. Inschrijfformulier. KROMHOUTHAL Amsterdam 29 oktober 2 november 2014 AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM Inschrijfformulier KROMHOUTHAL Amsterdam 29 oktober 2 november 2014 AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 2014 29 oktober 2 November 2014 Na het succes van de eerste editie in de

Nadere informatie

NiEuWe beurs. Inschrijfformulieren Affordable Art Fair Maastricht 3-6 APRIL 2014 DE TIMMERFABRIEK MAASTRICHT

NiEuWe beurs. Inschrijfformulieren Affordable Art Fair Maastricht 3-6 APRIL 2014 DE TIMMERFABRIEK MAASTRICHT NiEuWe beurs Inschrijfformulieren Affordable Art Fair Maastricht 3-6 APRIL 2014 DE TIMMERFABRIEK MAASTRICHT affordableartfair.nl vind ons op facebook & twitter #aafmaa Amsterdam, 10 September 2013 Beste

Nadere informatie

MAASTRICHT, 18 SEPTEMBER 2014

MAASTRICHT, 18 SEPTEMBER 2014 MAASTRICHT, 18 SEPTEMBER 2014 Beste Galeriehouder, De Affordable Art Fair is een van de grootste en populairste publieksbeurzen voor hedendaagse kunst van de wereld. Ons doel is om hedendaagse en originele

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier ZEN MARKET

Inschrijvingsformulier ZEN MARKET Naam en voornaam of Onderneming (voor de facturatie BTW nummer Contactpersoon Facturatieadres ZEN PLANET OSTEND Inschrijvingsformulier ZEN MARKET Identiteitsgegevens van de exposant Postcode Stad Land

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Hallo, mogen wij ons even voorstellen

Hallo, mogen wij ons even voorstellen Informatiepakket TSO De Uilenburcht Hallo, mogen wij ons even voorstellen Wij zijn TSO De Uilenburcht onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen de TSO voor de kinderen

Nadere informatie

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 Stichting Tuttobene Meet & Matter 1 Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 PRESENTEER JE ONTWERP TIJDENS DE SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2015 14-19 APRIL 2015

Nadere informatie

Logistiek Limburg in de Spotlight!

Logistiek Limburg in de Spotlight! Geachte heer/mevrouw, Logistiek Limburg in de Spotlight! Deelname Beurs Transport Logistic, München, 9-12 mei 2017 Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München voor de zestiende keer de tweejaarlijkse beurs

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte. 1 U wilt met dit formulier. 2 Gegevens van de aanvrager. GPS-repeater

Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte. 1 U wilt met dit formulier. 2 Gegevens van de aanvrager. GPS-repeater Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte GPS-repeater Afzender Emmasingel 1 Postbus 450 9700 AL Groningen Meer informatie T 050 587 74 44 www.agentschaptelecom.nl info@agentschaptelecom.nl 1 U

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in!

AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! INFORMATIE Hieronder vindt u belangrijke informatie betreffende de Roots Bazaar 2014. Lees

Nadere informatie

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening):

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening): Inschrijfformulier Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Duurzaam B.V. (de Uitgevende

Nadere informatie

Hallo, mogen wij ons even voorstellen

Hallo, mogen wij ons even voorstellen Informatiepakket TSO De Uilenburcht Hallo, mogen wij ons even voorstellen Wij zijn TSO De Uilenburcht onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen de TSO voor de kinderen

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

Beste boekhandelaar, Op naar de volgende 25 jaar boeken in Bredevoort! Met vriendelijke groet van de nieuwe boekenmarktcommissie,

Beste boekhandelaar, Op naar de volgende 25 jaar boeken in Bredevoort! Met vriendelijke groet van de nieuwe boekenmarktcommissie, Beste boekhandelaar, Dit jaar viert Bredevoort Boekenstad haar 25-jarig jubileum. Al die jaren vonden de boekenmarkten plaats in het centrum van Bredevoort. Na 25 jaar is het tijd voor een frisse wind.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters) 1 PERSOONSGEGEVENS NIEUWE LID 1 ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : VAST TELEFOONNUMMER MOBIEL TELEFOONNUMMER 2 : E-MAIL : GEBOORTEDATUM : INSCHRIJFDATUM

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

19 t/m 22 augustus 2015

19 t/m 22 augustus 2015 www.ballonfiestabarneveld.nl Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld Brochure arrangementen ballonnen en piloten 33 e Ballonfiësta Barneveld 19 t/m 22 augustus 2015 33 e editie 2015 Stichting Internationale

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat uw kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat uw kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DJF DANCE CENTRE VOLWASSENLESSEN

INSCHRIJFFORMULIER DJF DANCE CENTRE VOLWASSENLESSEN INSCHRIJFFORMULIER VOLWASSENLESSEN Naam danser: Adres: Postcode: Woonplaats: Tel.nr: Mobiel: E-mailadres: Geboorte datum: Leeftijd: Locatie: Les + dag: Opmerking : Abonnementen: O volwassen abonnement

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen Inschrijfformulier Tranche A Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Groeifonds

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER NIEUW 2019 / MOTORVAKANTIEBEURS Bedrijf :... Contactpersoon : Dhr. / Mevr... Adres briefwisseling :... Postcode :... Gemeente :... 24-27 JAN 2019 ANTWERP EXPO ORGANISATIE : Land

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge streeft naar het toegankelijk maken van Kunst en Natuur

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via Oktober 2016, Beste Jenaplanners, Ook dit jaar organiseert NJPV Jong een nieuwe editie van Stamgroepleider 2.0! Een dag voor stamgroepleiders die geïnspireerd willen worden, net beginnen of zich beginnend

Nadere informatie

Definities Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld en die zijn

Definities Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden   De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld en die zijn DEELNEMERSREGLEMENT Definities Scratch Website Deelnemer Scratchdag Vriend Groep Bezoeker Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden www.scratchleiden.nl De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld,

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

growth Inschrijfformulier PE-cursus Fraude Deelname Cursusdatum Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam Geboortedatum Geboorteplaats

growth Inschrijfformulier PE-cursus Fraude Deelname Cursusdatum Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam Geboortedatum Geboorteplaats growth Inschrijfformulier PE-cursus Fraude Met Adobe Reader kunt dit formulier digitaal invullen en ondertekenen. Printen, invullen en scannen / per post opsturen mag ook. Deelname Cursusdatum Gegevens

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017 BEURSCATALOGUS (print & online) Vul dit formulier in t.b.v. gratis vermelding van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus. De gegevens moeten uiterlijk woensdag 1 maart 2017 zijn aangeleverd. Indien dit

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Uithoorn, 28 mei 2015 Geachte ouders/verzorgers, Het afgelopen schooljaar heeft Stichting BORUS Kinderopvang tezamen met een

Nadere informatie

Veluwe Airsoft huurreglement

Veluwe Airsoft huurreglement huurreglement Dit document is een richtlijn, in goed overleg zijn er diverse opties mogelijk! Jaar 2014 Harderwijkerweg 497A 8077 RJ, HULSHORST Caption describing picture or graphic. Contactgegevens; Email:

Nadere informatie

missie: "Kracht bij Massa wil zo min mogelijk afhankelijk zijn van partijen bij de voorziening van energie en totstandkoming van de tarieven"

missie: Kracht bij Massa wil zo min mogelijk afhankelijk zijn van partijen bij de voorziening van energie en totstandkoming van de tarieven missie: "Kracht bij Massa wil zo min mogelijk afhankelijk zijn van partijen bij de voorziening van energie en totstandkoming van de tarieven" Deelnamevoorwaarden bij bemiddelingsovereenkomst met Kracht

Nadere informatie

Voorlopige inschrijving crèche

Voorlopige inschrijving crèche Overeenkomst voorlopige inschrijving kinderopvang Nummer van de overeenkomst: A. Algemene informatie Het doel van deze overeenkomst is om een opvangplaats in Beau-Fort Kinderopvang te reserveren. Een maand

Nadere informatie

Vergunningaanvraag Banieren

Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag voor het (laten) plaatsen van banieren in de gemeente Utrecht Voor het in behandeling nemen van deze vergunningaanvraag bent u leges (vrij van BTW) verschuldigd.

Nadere informatie

YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier UUR INTENSIEVE YOGA DOCENTEN OPLEIDING

YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier UUR INTENSIEVE YOGA DOCENTEN OPLEIDING YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier 2019 200 UUR INTENSIEVE YOGA DOCENTEN OPLEIDING Beste Yogi(ni), Print dit formulier, vul alle vragen hieronder volledig in en zet je handtekening.

Nadere informatie

De uiterste inleverdatum is donderdag 15 juni 2017.

De uiterste inleverdatum is donderdag 15 juni 2017. Geachte ouders/verzorgers In het nieuwe schooljaar zal Dribbel & Eijgenwijze de Tussenschoolse Opvang over gaan nemen. Zoals u wellicht al gewend was ontvangt u nu ook een inschrijfformulier voor het schooljaar

Nadere informatie

Het profiel van de kandidaten

Het profiel van de kandidaten Het profiel van de kandidaten Het project richt zich tot alle juwelenontwerpers die in Europa wonen of er langer dan 10 jaar hebben gewoond en minstens 18 jaar oud zijn, ongeacht het feit of ze nog student

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:..

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:.. 2 daagse OpenLucht Pasar Malam Noorderplein Emmen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier UUR YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING

YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier UUR YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING YOGAPLACE TRAINING & EDUCATION 200 RYS Inschrijfformulier 2020 200 UUR YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING Beste Yogi(ni), Print dit formulier, vul alle vragen hieronder volledig in en zet je handtekening. Scan

Nadere informatie

growth Inschrijfformulier Opleiding Environmental, Social & Governance (ESG) Assurance Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur

growth Inschrijfformulier Opleiding Environmental, Social & Governance (ESG) Assurance Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur growth Inschrijfformulier Opleiding Environmental, Social & Governance (ESG) Assurance Met Adobe Reader kunt dit formulier digitaal invullen en ondertekenen. Printen, invullen en scannen / per post opsturen

Nadere informatie

REGLEMENT 2013 Rembrandt Art Market

REGLEMENT 2013 Rembrandt Art Market REGLEMENT 2013 Rembrandt Art Market - De Stichting Rembrandt Art Market, gevestigd te Amsterdam ( de stichting ) organiseert gedurende het daarvoor vastgestelde seizoen op zondag een kunstmanifestatie

Nadere informatie

growth Inschrijfformulier Masterclass: Van het aardgas af Hoe dan? Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam

growth Inschrijfformulier Masterclass: Van het aardgas af Hoe dan? Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam growth Inschrijfformulier Masterclass: Van het aardgas af Hoe dan? Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Voornaam Dhr. / Mevr. Achternaam Geboortedatum Geboorteplaats Genoten vooropleiding

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O.2015.0032

OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING. Lastenboek: nr. B&O.2015.0032 OFFERTEFORMULIER OFFERTEFORMULIER 1. VOORWERP VAN DE INDIENING Lastenboek: nr. B&O.2015.0032 Voorwerp van de overheidsopdracht: het ter beschikking stellen van didactisch materiaal, het geven van een opleiding

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in!

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! INFORMATIE Hieronder vindt u belangrijke informatie betreffende de Roots Bazaar 2014. Lees

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Artikel 1 Gegevens van NMBS 1. Identificatie: Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (hierna NMBS

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019

Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 Prospectus voor Sponsoring Art laren 2019 St. Art Laren Vermeerlaan 9 Bilthoven 3723EM Word sponsor van Art Laren Graag nodigen wij u uit om sponsor te worden van de openlucht kunstbeurs Art Laren. Deze

Nadere informatie

ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL

ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL HANDLEIDING ZAALAANVRAAG EN ACCOUNT CORPORATE PORTAL VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 Zaalaanvraag corporate portal 4 Het account 18 Zaalreserveringen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Tiel, Glasnet Tiel - geldig t/m 31 december 2015 WIZ013-01Enterprise Type aanvraag Aanvraag nieuwe aansluiting Aanvraag extra dienst(en) Gewenste leverdatum Uw referentie

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining van 10.00 17.00 uur Locatie in overleg

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk

Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Aanvraagformulier Wisper Zakelijk Bodegraven, Rijnhoek - geldig t/m 31 december 2015 WIZ2013-01Enterprise Type aanvraag Aanvraag nieuwe aansluiting Aanvraag extra dienst(en) Gewenste leverdatum Uw referentie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Op alle met SPRINGBOON gesloten overeenkomsten door deelnemers zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Dit geldt voor zowel

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

growth Inschrijfformulier Executive programma Customer Experience Management Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam

growth Inschrijfformulier Executive programma Customer Experience Management Deelname Jaargang Gegevens deelnemer Voorletters Titulatuur Achternaam growth Inschrijfformulier Executive programma Customer Experience Management Met Adobe Reader kunt u dit formulier digitaal invullen en ondertekenen. Printen, invullen en scannen / per post opsturen mag

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Volg nu losse moduledagen uit het BOvdT programma! Voor iedereen die niet het 7-daagse Boekondernemer

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

over horizontaliteit en verticaliteit

over horizontaliteit en verticaliteit 6 tot 21 oktober 2019 The Gallery in Genk over horizontaliteit en verticaliteit met steun van Een tentoonstellig over... Uiteraard over een landschap... of over een portret! Misschien wel een portret in

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive programma Impactvolle Data-analist

Inschrijfformulier Executive programma Impactvolle Data-analist Inschrijfformulier Executive programma Impactvolle Data-analist Met Adobe Reader kunt dit formulier digitaal invullen en ondertekenen. Printen, invullen en scannen / per post opsturen mag ook. Gegevens

Nadere informatie

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 Ik, stel mij kandidaat om deel te nemen aan Kunstkaai in Diest op 19 en 20 december 2015 Ik creëer en wens aan te bieden op Kunstkaai: o Beeldende kunst schilderijen

Nadere informatie

KNORFOTO presenteert: toen. gewoon. was geluk heel

KNORFOTO presenteert: toen. gewoon. was geluk heel KNORFOTO presenteert: toen KNORFOTO biedt een interessante kans en gelegenheid om te exposeren! Wil je meedoen met de komende KNORFOTO expositie van 12 t/m 21 september 2014 in woonzorgcentrum Laurens

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR)

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ARTIKEL 1 DEFINITIES 1) Stichting Assurantie Registratie (SAR): De SAR is gevestigd te Sittard, Swentiboldstraat 17, 6137AE in Sittard. 2) Registermakelaar

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie