Aanvraag Evenementenvergunning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraag Evenementenvergunning"

Transcriptie

1 Aanvraag Evenementenvergunning Aan de Burgemeester van de gemeente Dongeradeel Postbus AA Dokkum Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. Om een goed beeld van het evenement te krijgen is het belangrijk dat u dit formulier zo volledig mogelijk invult en op tijd inlevert. De gemeente Dongeradeel kent drie soorten evenementen: Klasse A evenementen Dit zijn de eenvoudige evenementen waarbij de aanwezigheid van risico s zeer minimaal is waardoor er geen aanvullende maatregelen getroffen hoeven te worden. De standaardmaatregelen voldoen. Klasse B evenementen Dit zijn de grootschalige evenementen met een gemiddeld risico. Dergelijke evenementen zijn vaak lokaal gebonden en er wordt weinig publiek van buiten de gemeente verwacht. De organisator stelt een calamiteitenplan op. Aan de hand van het risicotaxatiemodel, waarin de risicopunten zijn opgenomen, wordt beoordeeld of er aanvullende maatregelen moeten worden genomen. Klasse C evenementen Dit zijn risicovolle evenementen. Bij dergelijke evenementen wordt niet alleen veel publiek uit eigen gemeente verwacht, maar ook van buiten de gemeente. Bij een klasse C evenement wordt door de hulpverleningsdiensten op lokaal niveau gezamenlijk een risicoanalyse opgesteld. Ook worden er door de hulpverleningsdiensten aanvullende maatregelen besproken. Door de organisator wordt er naast een calamiteitenplan ook een veiligheidsplan opgesteld. Het is belangrijk dat u op tijd een evenementenvergunning aanvraagt. Zo is er genoeg tijd voor de gemeente en hulpdiensten voor het het bepalen van de omvang van het evenement en de risico s die hiermee samenhangen. Een aanvraag voor het houden van een klein evenement (klasse A) moet daarom ten minste 8 weken voor aanvang van het evenement worden ingediend Voor grote evenementen (klasse B en C) moet de vergunning ten minste 16 weken voor aanvang worden aangevraagd. Voor grote evenementen (klasse B en C) moeten de data vóór 1 november (van het voorgaande jaar) worden doorgegeven aan de gemeente zodat de inzet van politie in de hele provincie kan worden gepland. Wij kunnen van mening zijn dat uw aanvraag kan worden beschouwd als een melding. Voor de afhandeling van een melding worden geen legeskosten in rekening gebracht. Dit formulier kunt u vinden op Indien uw aanvraag wordt beschouwd als een melding, dan nemen wij contact met u op.

2 Aanvraag evenementenvergunning LET OP BELANGRIJK! Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele parkeergelegenheid en alle te plaatsen objecten (zoals tenten, podia, verkeersmaatregelen e.d.) worden weergegeven. Meer informatie vindt u onder nummer 19 Checklist bijlagen. Het aanvragen van een vergunning brengt legeskosten met zich mee (klasse A: 12,70, klasse B: 60,70, klasse C: 243,20). Dit formulier kunt u uitsluitend gebruiken in het jaar Dit formulier en overige informatie is ook te vinden via 1. Gegevens aanvrager Particulier, ga naar 1a Zakelijk: eenmanszaak, VOF, CV, maatschap, Vereniging zonder KvK, overig, ga naar 1b Zakelijk: BV, NV, Vereniging met KvK, Stichting, Publiekrechtelijke rechtpersoon, ga naar 1c 1a Particulier 1a.1 Naam en voorletters 1a.2 Adres 1a.3 Postcode en woonplaats 1a.4 Geboorteplaats 1a.5 Geboortedatum 1a.6 Telefoonnummer (vast en/of mobiel) 1a.7 adres 1a.8 Burgerservicenummer (BSN) (altijd invullen) 1b Zakelijk (1) Als u een bedrijf of vereniging heeft, kan het zijn dat u toch als privépersoon aansprakelijk bent. Dan hebben we andere gegevens van u nodig. Daarom moeten we een onderscheid maken in het soort bedrijf of rechtpersoon. U vult of de gegevens in bij 1b of bij 1c. Eenmanszaak VOF CV Maatschap Vereniging (niet ingescheven bij KvK) Overig (kerk, politieke partij, school, etc.) 1b.1 Naam bedrijf of rechtspersoon 1b.2 Naam en voorletters contactpersoon 1b.3 Adres 1b.4 Postcode en woonplaats 1b.5 Telefoonnummer (vast en/of mobiel) 1b.6 adres 1b.7 Burgerservicenummer (BSN) (altijd invullen)

3 1c Zakelijk (2) BV NV Vereniging (met KvK-nummer) Stichting Publiekrechtelijke rechtpersoon (overheid en semi-overheid) 1c.1 Naam bedrijf of rechtspersoon 1c.2 Naam en voorletters aanvrager 1c.3 Naam contactpersoon 1c.4 Adres 1c.5 Postcode en woonplaats 1c.6 Telefoonnummer (vast en/of mobiel) 1c.7 adres 1c.8 KvK-nummer (altijd invullen) 1c.9 Vestigingsnummer (altijd invullen) 2. Machtiging 2.1 Verzorgt een gemachtigde deze aanvraag? Ja (vul gegevens in van de gemachtigde) (ga door met vraag 3) 2.2 Naam en voorletters gemachtigde 2.3 Functie 2.4 Burgerservicenummer (BSN) (altijd invullen) 2.5 Handtekening vertegenwoordigingsbevoegde voor machtiging 3. Evenement 3.1 Naam en korte omschrijving evenement 3.2 Evenement al eens eerder georganiseerd? Ja Zo ja, wanneer en waar? 3.3 Wordt er entree geheven? Ja, kaarten in de voorverkoop Ja, kaartverkoop aan de deur

4 4. Periode evenement 4.1 Op welke data en tijdstippen bouwt u het evenement op? Datum Tijd 4.2 Op welke data en tijdstippen vindt het evenement plaats? Datum Tijd 4.2 Op welke data en tijdstippen breekt u het evenement af? Datum Tijd 5. Locatie 5.1 Vindt het evenement plaats op één locatie, Eén of meerdere locaties (voeg een kaart toe) meerdere locaties of wordt een route gevolgd? Een route (voeg een routekaart toe en geef hieronder aan door welke straten de route gaat) 5.2 Locatie(s) evenement 5.3 Is er overeenstemming met de eigenaar van het Ja terrein over het gebruik van zijn grond? 5.4 Naam en voorletters eigenaar terrein 5.5 Adres eigenaar terrein 5.6 Postcode en woonplaats eigenaar terrein 5.7 Huidig gebruik van de gronden (en opstallen) 5.8 Is het evenemententerrein afgesloten Ja Zo ja, hoe is het evenemententerrein afgesloten? 5.9 Op welke ondergrond vindt het evenement plaats? Harde ondergrond: steen, asfalt, e.d. Zachte ondergrond: zand, gras, e.d Vindt het evenement binnen of buiten plaats?? Binnen: tent of gebouw c.q. inrichting in de zin van de Wet Milieubeheer (voeg plattegrond van inrichting toe) Buiten: openlucht, openbare weg (ga door met vraag 7)

5 5.11 Is er sprake van één van de onderstaande punten? Zijn er meer dan 50 personen tegelijk aanwezig in de inrichting? Wordt aan meer dan 10 personen nachtverblijf verschaft? Wordt aan meer dan 10 personen jonger dan twaalf jaar of aan meer dan 10 personen met Ja Ja Ja een lichamelijke of geestelijke beperking dagverblijf verschaft? 5.12 Vindt het evenement plaats in een reguliere Ja horecagelegenheid? (Worden er wel alcoholische dranken verstrekt gedurende het evenement? Zo ja, dan dient u te beschikken over een ontheffing ex artikel 35 Drank- en Horecawet. Zie vraag 11) 6. Publiek 6.1 Hoeveel toeschouwers verwacht u? 6.2 Hoeveel deelnemers verwacht u? Indien het evenement meerdere dagen duurt dan ook aangeven hoeveel toeschouwers en deelnemers er maximaal per dag worden verwacht. 6.3 Te verwachten leeftijdscategorieën 0-15 jaar (met/zonder aanwezigheid ouders) jaar jaar > 65 jaar Alle leeftijden 6.4 Is er sprake van een bijzondere aandachts- Ja categorie publiek? Bijv.: politiek radicale bijeenkomst, grote opkomst minderheidsgroepering, specifieke doelgroep Zo ja, welke? 6.5 Is er mogelijk drugs- of alcoholgebruik van Ja toepassing? Ja, maar zonder risicoverwachting 6.6 Zijn bij het evenement in belangrijke mate Ja dieren betrokken? Zo ja, welke?

6 7. Te plaatsen objecten 7.1 Worden er één of meerdere podia en/of tribunes Ja geplaatst? Op de plattegrond (schaal 1:100) dient de grootte van de podia en/of tribunes en eventueel aanwezige veiligheidsvoorzieningen aangegeven te staan. 7.2 Worden er één of meerdere tenten geplaatst? Ja Geef de tent(en) weer op de situatietekening en voeg plattegrond toe. Zie vraag 19 voor de criteria waaraan de plattegrond dient te voldoen. Lever daarnaast de inrichtingsplannen van de tent(en) aan. 7.3 Worden er overige objecten zoals snackwagen, Ja (geef de objecten weer op de situatietekening) etenskraampjes, drankwagens, toiletwagens, informatiekramen e.d. geplaatst? 8. Verkeer & parkeren Let op: Voor het regelen van verkeer mag u alleen gecertificeerde verkeersregelaars inzetten. 8.1 Worden er tijdens het evenement verkeers- Ja (geef de maatregelen weer op de situatietekening) maatregelen getroffen? Hieronder wordt o.a. verstaan het plaatsen van verkeersborden en het verzorgen van voldoende parkeergelegenheid. 8.2 Worden er verkeersregelaars ingezet? Ja (u dient toestemming te hebben van de gemeente) Zo ja, hoeveel? 8.3 Moeten er straten/parkeerterreinen worden Ja (geef positie van de verkeersregelaars weer op de situatietekening) afgesloten? Denk bij afsluiten van wegen die in beheer en onderhoud zijn bij de provincie aan een ontheffing van de provincie. Zo ja, welke? (geef de maatregelen weer op de situatietekening) 8.4 Hoe wordt de bereikbaarheid voor hulpdiensten gedurende het evenement gegarandeerd? (geef de maatregelen weer op de situatietekening)

7 8.5 Ondervindt het openbaar vervoer hinder van de Ja (geef de maatregelen weer op de situatietekening) afzetting(en)? 9. Afval, milieu en voorzieningen 9.1 Is er sprake van tijdelijke voorzieningen op het Aantal gebied van (drink)water/sanitair? Wasgelegenheden Toiletten (Binnen)fonteinen Sproei-installaties/waterkunstwerken Koeltorens Zwembaden/peuterbadjes/whirlpools Drinkwatervoorziening Kleedkamers N.v.t. (geef de voorzieningen weer op de situatietekening) 9.2 Zijn er sanitaire voorzieningen voor invaliden? Ja (geef de voorzieningen weer op de situatietekening) 9.3 Wordt er afvalwater geloosd? Ja Onder lozen wordt verstaan het lozen van water op het riool, de bodem of het oppervlaktewater 9.4 Worden er stroomvoorzieningen getroffen? Ja Zo ja, welke? (geef de voorzieningen weer op de situatietekening) 9.5 Zijn er voorzieningen/activiteiten zoals Kinderopvang Zandbak Speeltoestellen Ballenbak Tatoeage/piercing Anders N.v.t. (geef de voorzieningen weer op de situatietekening) 9.6 Hoe is de schoonmaak van de locatie tijdens en na afloop van het evenement geregeld?

8 10. Verkoopactiviteiten 10.1 Vinden er verkoopactiviteiten van goederen Ja (geef standplaatsen weer op de situatietekening) plaats? (ga door met vraag 11) 10.2 Zo ja, welke? Rommelmarkt Verkoop commercieel Anders 10.3 Op welke data en tijdstippen zullen er Datum verkoopactiviteiten plaatsvinden? Tijd Datum Tijd 11. Dranken en/of etenswaren 11.1 Worden er bedrijfsmatig (tegen vergoeding) Ja (u dient aanvraag voor ontheffing ex art 35 DHW te doen zwak-alcoholhoudende dranken buiten een en kopie legitimatie leidinggevende bij te voegen) reguliere horecalokaliteit verstrekt? (ga door met vraag 11.3) 11.2 Worden er voorzorgsmaatregelen getroffen ter Ja voorkoming van alcoholgebruik door jongeren onder de 18 jaar? Zo ja, welke? 11.3 Worden er tijdens het evenement etenswaren Ja bereid?, maar wel verstrekt Zo ja, hoe? Gas Elektrisch 12. Muziek en geluid 12.1 Wordt er versterkt (muziek)geluid ten gehore Ja gebracht? Zo ja, welke muzieksoort? 12.2 Zijn er optredens van één of meerdere Ja muziekgroepen? 12.3 Is er een omroepinstallatie aanwezig? Ja 12.4 Op welke data en tijdstippen wordt er Datum (muziek)geluid ten gehore gebracht? Tijd Datum Tijd

9 13. Veiligheid 13.1 Is er een gecertificeerd beveiligingsbedrijf Ja (vul de gegevens hieronder in) aanwezig? Gegevens beveiligingsbedrijf Bedrijfsnaam Certificatienummer Naam contactpersoon tijdens het evenement Telefoonnummer contactpersoon 13.2 Hebt u een geneeskundige voorziening als Ja (vul de gegevens hieronder in) EHBO of ambulance getroffen? Zo ja, welke? Gegevens organisatie geneeskundige voorziening Naam van de organisatie die de geneeskundige voorzieningen verzorgt Naam contactpersoon tijdens het evenement Telefoonnummer contactpersoon 13.3 Is er speciale beveiliging noodzakelijk (en Ja geregeld) voor artiesten, organisatie, genodigden? 13.4 Worden er tijdens het evenement (vuur)wapens Ja gebruikt? (bijv. paintball) Zo ja, waar en wanneer? 14. Brandveiligheid 14.1 Is er sprake van open vuur? (bijv. vuurkorven Ja en fakkels) Zo ja, in welke vorm? 14.2 Wordt er vuurwerk ontstoken? Ja (u moet een ontbrandingsmelding doen of in sommige gevallen een aanvraag ontbrandingstoestemming indienen bij de Provinsje Fryslân) 14.3 Zijn er (brand)gevaarlijke stoffen, bijv. Ja (geef welke stoffen en in welke hoeveelheid weer op de gasflessen, brandstoffen, aanwezig of worden deze gebruikt? situatietekening)

10 15. Kamperen 15.1 Wordt er bij het evenement gekampeerd? Ja (geef het (kampeer)terrein met wegen, paden en ontsluitingen weer op de situatietekening en voeg de bijlage kamperen toe) (ga door met vraag 16) Zo ja, hoeveel personen blijven er naar verwachting kamperen? 16. Kansspelen 16.1 Wordt er bij het evenement een verloting Ja (voeg aanvraagformulier Kansspel toe) georganiseerd? 16.2 Wordt er een klein kansspel georganiseerd, Ja (u dient apart een melding te doen bij de gemeente) waarbij het prijzenpakket niet meer waard is dan 350,00 per serie of set en de gezamenlijke waarde niet hoger is dan 1.400,00 per bijeenkomst. Bijv. bingo, rad van fortuin. 17. Promotie 17.1 Wilt u reclame-/driehoeks-/sandwichborden Ja (voeg aanvraagformulier APV-vergunningen toe) plaatsen of spandoeken ophangen? 17.2 Worden er folders en/of samples uitgedeeld? Ja 17.3 Wordt er promotie gemaakt voor producten? Ja 17.4 Betreft het een commercieel evenement? Ja 18. Opmerkingen en eventuele toelichting

11 19. Checklist van bijlagen die u dient toe te voegen Onderstaande bijlagen, die van toepassing zijn, dient u bij dit aanvraagformulier aan te leveren: Een op schaal gemaakte situatietekening (schaal 1:1000), met daarop alle objecten zoals tenten, tappunten, bak- en braadinrichting, gasflessen, etc. Routekaart, zowel een plattegrond als een omschrijving door welke straten de route gaat. Op schaal gemaakte plattegrond(en) (schaal 1:100) van de tent(en)/objecten met daarin getekend: a. stoelenplan (alle meubilair, zoals marktkramen, stoelen (let op: stoelen moeten gekoppeld worden), mobiele toiletten, garderobe, kassa, tafels, tappunten, etc.) inclusief de afmetingen van het meubilair b. maataanduiding van de ruimte(n), tent(en) en/of podia c. vrije doorgangsbreedte van de (nood)uitgangen in cm d. vrije doorgangsbreedte van de gangpaden/vluchtwegen in cm e. blusmiddelen met daarbij aangegeven type en gewicht/hoeveelheid van de blusstof zoals bijv. - blusdeken - 6 liter sproeischuimblusser - 6 kilo koolzuurblusser - 6 kilo poederblusser - brandslanghaspel van 20 meter f. de draairichting van deuren van nooduit- en ingangen g. aangeven op welke wijze de nood- en uitgangsdeuren geopend kunnen worden, bijv. - panieksluiting (P) - draaiknop (K) - schuif (S) (een afsluitbaar slot in vluchtwegen is niet toegestaan) h. noodverlichtingsarmaturen; lichtopbrengst 1 lux op vloer i. transparantverlichtingsarmaturen; maximaal 50 cm boven deur j. aantal toe te laten personen k. eventuele wanden, obstakels en versieringen l. constructietekeningen Bijlage Kamperen Bijlage Verkeersregelaars Aanvraagformulier voor een ontheffing ex artikel 35 Drank- en Horecawet Identiteitsbewijs Bewijsstuk kennis en inzicht in sociale hygiëne (bijv. verklaring SVH Onderwijscentrum) Aanvraagformulier Kansspel Aanvraagformulier APV-vergunningen Calamiteitenplan (format beschikbaar) Foto s omgeving (indien ontheffing bestemmingsplan benodigd is)

12 20. Ondertekening Hierbij verklaar ik dat ik het formulier naar waarheid heb ingevuld 20.1 Naam organisator / gemachtigde 20.2 Handtekening 20.3 Datum 20.4 Plaats Dit formulier plus ALLE bijlagen 8 weken (klasse A) of 16 weken (klasse B en C) voorafgaande aan het evenement zenden of afleveren bij de gemeente Dongeradeel. NB Bij formulieren die niet volledig zijn ingevuld of die niet van de gevraagde bijlage(n) zijn voorzien, wordt de aanvrager op grond van artikel 4:5 Algemene wet bestuursrecht in de gelegenheid gesteld om binnen 14 dagen de aanvraag compleet te maken. Bij aanvragen die niet binnen de gestelde termijn worden aangeleverd, kan niet worden gegarandeerd dat deze voor het evenement kunnen worden behandeld. Gemeente Dongeradeel Koningstraat 13, 9101 LP Dokkum Postbus 1, 9100 AA Dokkum Telefoon

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning LET OP BELANGRIJK! Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:1000) en een plattegrond van alle objecten (1:100) bij te voegen. Hierop moeten het

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid (8 weken van tevoren indienen) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) met een

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid ( 14 weken van tevoren indienen) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) met

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen Aanvraagformulier Evenementen 1. Gegevens aanvrager 1. 1 Naam en voorletters Vraagt u de vergunning aan namens een rechtpersoon (bedrijf, instelling, vereniging e.d.)? Vul dan hier de naam in van degene

Nadere informatie

GEMEENTE SCHERPENZEEL

GEMEENTE SCHERPENZEEL GEMEENTE SCHERPENZEEL Aanvraag evenementenvergunning BELANGRIJK: Bij uw aanvraag moet u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bijvoegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning BELANGRIJK: Bij uw aanvraag voegt u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele parkeergelegenheid, en

Nadere informatie

Aanvraagformulier APV vergunning evenement

Aanvraagformulier APV vergunning evenement Aanvraagformulier APV vergunning evenement Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo ver mogelijk voor aanvang van het evenement worden ingediend. Een aanvraag dient minimaal 6 weken voorafgaand aan het

Nadere informatie

Verkeersregelaars Zet u verkeersregelaars in? Denk aan de verplichte instructie vooraf. Wie geen instructie heeft gehad, mag geen verkeer regelen.

Verkeersregelaars Zet u verkeersregelaars in? Denk aan de verplichte instructie vooraf. Wie geen instructie heeft gehad, mag geen verkeer regelen. AANVRAAGFORMULIER EVENEMENT Voor evenementen heeft u vaak een evenementenvergunning en overige toestemmingen nodig. Deze vergunning kunt u met dit formulier aanvragen bij de gemeente. Vraag de vergunning

Nadere informatie

*0016* invullen iinvullen. Aanvraag evenementenvergunning. 1. Gegevens aanvrager (vergunninghouder)

*0016* invullen iinvullen. Aanvraag evenementenvergunning. 1. Gegevens aanvrager (vergunninghouder) invullen iinvullen Aanvraag evenementenvergunning Vergunningen Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:500) of (1:1000) bij te voegen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenement

Aanvraagformulier evenement Postbus 13 9290 AA Kollum Telefoon 0519 298888 e-mail: info@ddfk.nl Aanvraagformulier evenement Particulier: ga naar 1a Zakelijk: eenmanszaak, VOF, CV, maatschap, Vereniging zonder KvK, BV, NV, Vereniging

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenement

Aanvraagformulier evenement Postbus 13 9290 AA Kollum Telefoon 0519 298888, e-mail: kccvergunningen@noardeast-fryslan.nl Aanvraagformulier evenement Particulier: ga naar 1a Zakelijk: eenmanszaak, VOF, CV, maatschap, Vereniging zonder

Nadere informatie

Aanvraagformulier APV vergunning evenement

Aanvraagformulier APV vergunning evenement Aanvraagformulier APV vergunning evenement Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo ver mogelijk voor aanvang van het evenement worden ingediend. Een aanvraag dient minimaal 8 weken voorafgaand aan het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Aan: Gemeente Hof van Twente Postbus 54 7470 AB GOOR tel. 0547-85 85 85 fax.0547-85 85 86 e-mail: info@ hofvantwente.nl AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenement / Festiviteit

Aanvraagformulier Evenement / Festiviteit Aanvraagformulier Evenement / Festiviteit Voeg bij deze aanvraag een tekening toe die op schaal is gemaakt (max. 1:1000). Maak op deze tekening duidelijk hoe het evenemententerrein eruit komt te zien.

Nadere informatie

Aanvraag formulier Wandel- /Fietsevenement, optochten

Aanvraag formulier Wandel- /Fietsevenement, optochten Aanvraag formulier Wandel- /Fietsevenement, optochten Voor wandel- en fietsevenementen (optochten) heeft u toestemming nodig van de gemeente. Deze toestemming kunt u met dit formulier aanvragen. Vraag

Nadere informatie

Melding evenementen. 3 weken van tevoren indienen bij: Gemeente Oude IJsselstreek, team Vergunningen. Aan de melding zijn geen leges verbonden.

Melding evenementen. 3 weken van tevoren indienen bij: Gemeente Oude IJsselstreek, team Vergunningen. Aan de melding zijn geen leges verbonden. Melding evenementen 3 weken van tevoren indienen bij: Gemeente Oude IJsselstreek, team Vergunningen Bezoekadres: Staringstraat 25 Postadres: Postbus 42, 7080 AA Gendringen Telefoon: (0315) 292 292 Faxnummer:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN N U N S P E E T E L S P E E T H U L S H O R S T V I E R H O U T E N Het volledig ingevulde aanvraagformulier moet zijn ingediend: - twaalf weken voor aanvang van een evenement. Als u niet zeker bent of

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen (B/C)

Aanvraagformulier evenementen (B/C) Aanvraagformulier evenementen (B/C) Gemeente Cranendonck 1. Gegevens van de aanvrager Achternaam en voorletters: man vrouw Burgerservicenummer (BSN): Adres: Postcode: Telefoonnummer: Email: Woonplaats:

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB Barneveld postregistratie@barneveld.nl Aanvraagformulier evenementenvergunning Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Aan: Gemeente Hof van Twente Postbus 54 7470 AB GOOR tel. 0547-85 85 85 fax. 0547-85 85 86 e-mail: info@hofvantwente.nl AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement)

Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement) Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele

Nadere informatie

Aanvraagformulier EVENEMENTEN Oldambt

Aanvraagformulier EVENEMENTEN Oldambt Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement)

Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement) Aanvraag evenementenvergunning... (naam evenement) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100) en (1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein, eventuele

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT ALS ONDERDEEL VAN T IS GOUD HET VIEREN VAN HET 50-JARIG BESTAAN.

AANVRAAG VERGUNNING VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT ALS ONDERDEEL VAN T IS GOUD HET VIEREN VAN HET 50-JARIG BESTAAN. AANVRAAG VERGUNNING VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT ALS ONDERDEEL VAN T IS GOUD HET VIEREN VAN HET 50-JARIG BESTAAN. BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (1:100)

Nadere informatie

AANVRAAG- EN MELDINGSFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAG- EN MELDINGSFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING N U N S P E E T ELSPEET HULSHORST VIERHOUTEN Niet invullen a.u.b. DATUM BEST.VERANTW. PRIM.VERANTW. CLASS.CODE DOC.SOORT PRIORITEIT DOC.NR. Het volledig ingevulde aanvraag- en meldingsformulier moet zijn

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Gemeente Cranendonck 1. Gegevens van de aanvrager Achternaam en voorletters: man vrouw Burgerservicenummer (BSN): Adres: Postcode: Telefoonnummer: Email: Woonplaats: Mobiel:

Nadere informatie

Aanvraag formulier evenement (zie ook evenementenbeleid op de website gemeente)

Aanvraag formulier evenement (zie ook evenementenbeleid op de website gemeente) Aanvraag formulier evenement (zie ook evenementenbeleid op de website gemeente) Voor evenementen heeft u vaak een evenementenvergunning en overige toestemmingen nodig. Deze vergunning kunt u met dit formulier

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid

Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid Aanvraag evenementenvergunning / gebruiksvergunning brandveiligheid (De aanvraag compleet met bijlagen uiterlijk 14 weken van tevoren indienen) BELANGRIJK: Bij uw aanvraag dient u diverse bijlagen te voegen,

Nadere informatie

FORMULIER AANVRAGEN VERGUNNING EVENEMENT

FORMULIER AANVRAGEN VERGUNNING EVENEMENT FORMULIER AANVRAGEN VERGUNNING EVENEMENT Wanneer dit formulier invullen? U gaat een evenement organiseren. Aan de hand van het door u ingevulde aanvraagformulier en het bijbehorende draaiboek beoordeelt

Nadere informatie

Contactpersoon: Naam contactperso(o)n(en) op locatie tijdens evenement:

Contactpersoon: Naam contactperso(o)n(en) op locatie tijdens evenement: Evenementen-/tijdelijke gebruiksvergunning Aanvraagformulier 1. Gegevens aanvrager Naam organisatie: Adres secretariaat: Contactpersoon: m/v Adres: Postcode / Woonplaats: Telefoon: Mobiel nummer: E-mailadres:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN GEMEENTE EPE. Leest u eerst dit voorblad goed door, voordat u begint met het aanvraagformulier!

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN GEMEENTE EPE. Leest u eerst dit voorblad goed door, voordat u begint met het aanvraagformulier! AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN GEMEENTE EPE Leest u eerst dit voorblad goed door, voordat u begint met het aanvraagformulier! Voor u ligt het aanvraagformulier voor het verkrijgen van een evenementenvergunning

Nadere informatie

Naam: Voorletters: dhr. mevr. Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer (tijdens kantooruren): Telefoonnummer mobiel:

Naam: Voorletters: dhr. mevr. Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer (tijdens kantooruren): Telefoonnummer mobiel: AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie) 1. Gegevens aanvrager/ organisator Naam: Voorletters: dhr. mevr. Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer (tijdens

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Gegevens gemeente Datum ontvangst Verzendadres Gemeente Oldenzaal Postbus 354 7570 AJ Oldenzaal Tel.nr. (0541) 58 81 11 info@oldenzaal.nl versie 7 april 2016 Aanvraag evenementenvergunning Naam evenement

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementenvergunning (naam evenement)

Aanvraagformulier Evenementenvergunning (naam evenement) Aanvraagformulier Evenementenvergunning (naam evenement) BELANGRIJK: 1. Bij uw aanvraag dient u een op schaal gemaakte situatietekening (op A3, schaal 1:1000) bij te voegen. Hierop moeten het evenemententerrein,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Aan: Gemeente Hof van Twente Postbus 54 7470 AB GOOR tel. 0547-85 85 85 fax. 0547-85 85 86 e-mail: info@hofvantwente.nl AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo

Nadere informatie

gemeente Hilvarenbeek

gemeente Hilvarenbeek Hartveroverende Heerlyckheit gemeente Hilvarenbeek Aanvraagformulier Evenementenvergunning Met dit formulier kun u een vergunning aanvragen voor het houden van een evenement op basis van artikel 2:25 van

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Procedure aanvraag evenementenvergunning Uw aanvraag voor een A-evenement dient uiterlijk 8 weken voor de evenementendatum ingeleverd te zijn bij de gemeente Ermelo.

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Gegevens aanvrager (vergunninghouder) Naam organisatie Naam en voorletters KvK-nummer / BSN Adres Postcode en woonplaats Telefoon (overdag) Telefoon (mobiel) Email

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aan de burgemeester van Haren tel. nr.: 14 050 Postbus 21 e-mail: gemeente@haren.nl 9750 AA HAREN (GN) Evenementen geven kleur en inhoud aan het karakter van de gemeente Haren. Het is belangrijk dat alle

Nadere informatie

Opbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Afbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur

Opbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Afbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Postadres: Gemeente Wijdemeren Postbus 190 1230 AD Loosdrecht Aanvraagformulier meerjarige evenementenvergunning Let op! Lever dit formulier tenminste acht weken voor de aanvang van het evenement in bij

Nadere informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marleen van den Hout, (013) 5310 628 of marleen.van.den.hout@goirle.nl. 1. Evenement Naam evenement:. ...

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marleen van den Hout, (013) 5310 628 of marleen.van.den.hout@goirle.nl. 1. Evenement Naam evenement:. ... Aanvraagformulier evenementen gemeente Goirle (2014) Met dit formulier kunt u een vergunning aanvragen voor het houden van een evenement in de gemeente Goirle. U moet dit formulier sturen aan: Gemeente

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING VOOR EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING VOOR EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING VOOR EVENEMENTEN Termijn Een aanvraag voor een evenementenvergunning moet u minimaal 4 weken voorafgaand aan het plaatsvinden van het evenement hebben ingediend. Nieuwe evenementen

Nadere informatie

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier vergunning voor een evenement

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier vergunning voor een evenement Gemeente Zeewolde Gemeentehuis Raadhuisplein 1 Postbus 1 3890 AA Zeewolde Telefoon (036) 5229522 Telefax (036) 5222394 E-mail info@zeewolde.nl Website www.zeewolde.nl Aanvraagformulier vergunning voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Evenement: Datum: 1 Algemeen 1.1 De vergunning wordt aangevraagd door: Naam organisatie Naam aanvrager Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer(s) E mail 1.2

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning 1. Gegevens aanvrager Naam organisatie: Achternaam aanvrager: Voornaam aanvrager: Geslacht: Man Vrouw Straat en huisnummer: Postcode: E-mailadres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen

Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen Voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement en de bijbehorende vergunningen/ontheffingen kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier. Het

Nadere informatie

Aanvraagformulier melding evenement

Aanvraagformulier melding evenement Aanvraagformulier melding evenement Gemeente Cranendonck 1. Gegevens van de aanvrager Achternaam en voorletters: man vrouw Burgerservicenummer (BSN): Adres: Postcode: Telefoonnummer: Email: Woonplaats:

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor evenementen met verhoogde aandacht of grootschalige evenementen (B- en C-evenement)

Aanvraagformulier voor evenementen met verhoogde aandacht of grootschalige evenementen (B- en C-evenement) Aanvraagformulier voor evenementen met verhoogde aandacht of grootschalige evenementen (B- en C-evenement) De aanvraag voor een B- of C-evenement dient minimaal 12 weken voorafgaand aan het evenement bij

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Aan de Burgemeester van de gemeente Dantumadiel Postbus 22 9104 ZG Damwâld De aanvraag moet minimaal 8 weken voor de datum van het evenement worden ingediend. Een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor het organiseren van een evenement (artikel 2:13 Apv)

Aanvraagformulier voor het organiseren van een evenement (artikel 2:13 Apv) Aanvraagformulier voor het organiseren van een evenement (artikel 2:13 Apv) Vooroverleg Indien gewenst kan voorafgaand aan de indiening van dit formulier een vooroverleg plaatsvinden tussen de organisator

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen gemeente Goirle

Aanvraagformulier evenementen gemeente Goirle Aanvraagformulier evenementen gemeente Goirle Met dit formulier kunt u een vergunning aanvragen voor het houden van een evenement in de gemeente Goirle. U moet dit formulier sturen aan: Gemeente Goirle

Nadere informatie

Aanvraag Evenementenvergunning

Aanvraag Evenementenvergunning Aanvraag Evenementenvergunning 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATOR/AANVRAGER Naam organisatie: Naam aanvrager: Adres: Postcode en plaats: KvK-nummer: Gegevens contactpersoon tijdens het evenement: Naam: Adres:

Nadere informatie

Bij een klein evenement zijn er minder bezoekers en is er minder inzet van de hulpdiensten en ons nodig.

Bij een klein evenement zijn er minder bezoekers en is er minder inzet van de hulpdiensten en ons nodig. Gemeente Achtkarspelen Aanvraagformulier evenementenvergunning Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. Om een goed beeld van het evenement te krijgen is het belangrijk dat u dit formulier

Nadere informatie

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier vergunning voor een evenement

Postbus AA Zeewolde. Aanvraagformulier vergunning voor een evenement Gemeente Zeewolde Gemeentehuis Raadhuisplein 1 Postbus 1 3890 AA Zeewolde Telefoon (036) 5229522 Telefax (036) 5222394 E-mail info@zeewolde.nl Website www.zeewolde.nl Aanvraagformulier vergunning voor

Nadere informatie

AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. Vul het in en stuur het, samen met alle benodigde documenten,

Nadere informatie

Meldingsformulier klein evenement voormalige gem. Haren Klasse 0-evenement, niet belastend Artikel 2:25a lid 1 Algemene Plaatselijke Verordening

Meldingsformulier klein evenement voormalige gem. Haren Klasse 0-evenement, niet belastend Artikel 2:25a lid 1 Algemene Plaatselijke Verordening Stadstoezicht Postbus 742 Harm Buiterplein 1 9700 AS Groningen Groningen 1. Gegevens melder 1.1 Naam en voorletters Meldt u namens een rechtspersoon (bedrijf instelling, vereniging, e.d.)? Vul dan hier

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Evenementen (art. 2:25 APV)

AANVRAAGFORMULIER Evenementen (art. 2:25 APV) (art. 2:25 APV) 1. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER Naam organisatie/persoon Naam contactpersoon : de heer mevrouw Adres Postcode Plaats Telefoonnummer (kantooruren) Telefoonnummer mobiel E-mailadres : NAAM EVENEMENT

Nadere informatie

Evenementenvergunning

Evenementenvergunning Evenementenvergunning Wanneer heb ik een evenementenvergunning nodig? In de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Enschede staat dat het verboden is om evenementen te organiseren zonder vergunning

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Naam aanvrager. b. Contactpersoon dhr/mw.. c.

Nadere informatie

Aanvraag Evenementvergunning

Aanvraag Evenementvergunning Aanvraag Evenementvergunning 1. Ondergetekende: Naam vereniging of instelling Naam en voorletters contactpersoon Adres Postcode + Woonplaats Telefoonnummer Werk: Privé: Mobiel: E-mail Verzoekt vergunning

Nadere informatie

Meldingsformulier Evenementen

Meldingsformulier Evenementen Meldingsformulier Evenementen Melden evenement Met dit formulier kunt u bij de gemeente Woensdrecht een melding doen voor het organiseren van een meldingsplichtig evenement. Meer informatie over de evenementenmelding

Nadere informatie

BSN nummer: Naam en voorletters: Straatnaam en huisnummer:... Postcode en plaats: E-mailadres:...

BSN nummer: Naam en voorletters: Straatnaam en huisnummer:... Postcode en plaats: E-mailadres:... Gemeente Veghel Afdeling Vergunningen en Handhaving Postbus 10.001 5460 DA VEGHEL AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING De aanvraag dient minimaal 8 weken voordat het evenement plaatsvindt te worden

Nadere informatie

Gemeente Ten Boer. Aanvraagformulier evenementenvergunning

Gemeente Ten Boer. Aanvraagformulier evenementenvergunning Gemeente Ten Boer Aanvraagformulier evenementenvergunning Toelichting Aanvraagformulier evenementenvergunning Ten Boer Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement.

Nadere informatie

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl Postbus 513, 3700 AM Zeist www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Gemeente Zeist AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Ondergetekende vraagt een

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Aan: Gemeente Hof van Twente Postbus 54 7470 AB GOOR tel. 0547-85 85 85 fax. 0547-85 85 86 e-mail: info@hofvantwente.nl AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier met bijlagen moet zo

Nadere informatie

TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier voorzien van ALLE gevraagde bijlagen, tenminste 8 weken voor aanvang van het evenement getekend indienen bij de gemeente Haaksbergen.

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning Vragen gemerkt met een * móet u invullen Toelichting Om dit formulier goed te kunnen invullen is het verstandig om gebruik te maken van de bijbehorende toelichting. Bijlagen

Nadere informatie

Dit formulier zenden aan:

Dit formulier zenden aan: Dit formulier zenden aan: Aanvraag evenementenvergunning Niet beschrijven ruimte voor Voor meer informatie kunt u bellen met: dagstempel 14 0524 Per post: Gemeente Coevorden t.a.v. afd. Leefomgeving, Team

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT Voor het houden en/of organiseren van een evenement Deze zaken zijn (mede) geregeld in de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Vught (APV). De

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Dit formulier graag volledig ingevuld en voorzien van de benodigde bijlagen opsturen naar: Gemeente Sliedrecht Postbus 16 3360 AA SLIEDRECHT Voor informatie kunt u contact opnemen met afdeling Samenleving

Nadere informatie

TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING

TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING TOELICHTING OP AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING Dit aanvraagformulier voorzien van ALLE gevraagde bijlagen, tenminste 8 weken voor aanvang van het evenement getekend indienen bij de gemeente Haaksbergen.

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Met dit formulier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u de checklist waaruit blijkt

Nadere informatie

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING RECREATIETERREIN LAAGRAVEN 1. Aanvrager a. Naam aanvrager: b. Contactpersoon: c. Adres (geen postbus): d. Postcode en plaats: e. Telefoonnummer: f. Mobiel telefoonnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Met dit formulier vraagt u een evenementenvergunning aan. De gemeente neemt alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren in behandeling die zijn voorzien

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend In 2- voud Verzendadres: Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC BAARLE-NASSAU Tel. 013-5075200 Aan het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: info@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen

Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen Bijlage 1: Aanvraagformulier Evenementen Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement. Vul de vragen in die op uw evenement van toepassing zijn. Naast de evenementenvergunning

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning Openbare Orde en Veiligheid Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning U dient een evenementenvergunning aan te vragen indien aan één of meerdere hieronder omschreven voorwaarden wordt voldaan: -

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel. Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: g.devries@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenement Koningsdag 2019

Aanvraagformulier evenement Koningsdag 2019 Aanvraagformulier evenement Koningsdag 2019 Met dit formulier dient u een aanvraag in voor een evenement op Koningsdag. De gemeente neemt alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren in behandeling

Nadere informatie

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer :

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer : Aanvraagformulier voor het houden van een evenement in de gemeente Alphen-Chaam zoals bedoeld in artikel 2.25 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Alphen-Chaam. Aan de burgemeester van

Nadere informatie

Voor evenementen op recreatieterrein Laagraven moet u een ander formulier gebruiken.

Voor evenementen op recreatieterrein Laagraven moet u een ander formulier gebruiken. AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING naam evenement:.. Voor u begint met invullen: Voor evenementen op recreatieterrein Laagraven moet u een ander formulier gebruiken. Voor meer informatie: www.houten.nl/burgers/cultuur-en-vrije-tijd/evenementenvergunning.

Nadere informatie

?""I;MN B E R N H E Z E

?I;MN B E R N H E Z E ~c?"";mn B E R N H E Z E ~ç AANVRAAGFORMULER EVENEMENTENVERGUNNNG Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 4.3 (incidentele festiviteit) van de APV Artikel 35

Nadere informatie

Als dit formulier niet voldoende ruimte biedt, dan graag aanvullen in bijlage.

Als dit formulier niet voldoende ruimte biedt, dan graag aanvullen in bijlage. Gemeente Haarlem Aanvraag vergunning evenement Inclusief aanvraag gebruiksvergunning 1 Gegevens aanvrager 1a Naam aanvrager 1b Contactpersoon Man Vrouw 1c 1d 1e Adres/postbus Postcode en plaats Inschrijfnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT Deze zaken zijn (mede) geregeld in de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Vught (APV). De aanvraag voor een vergunning of ontheffing dient minimaal

Nadere informatie

Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning. Evenementenvergunning

Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning. Evenementenvergunning Dienst Gemeentewinkel/AfdelingVergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Evenementenvergunning Niet in te vullen door aanvrager: Datum ontvangst : Dossier nr. BWT4ALL : Subject nr. : Aan de Burgemeester

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen 8470 AB WLVGA 8471 KR WLVGA Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van evenementen, waarbij sprake is van een voor publiek toegankelijke activiteit van vermaak. U dient de vragen te beantwoorden,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Ten Boer. Aanvraag evenementenvergunning. Naam en telefoonnummer voor nadere info:..

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Ten Boer. Aanvraag evenementenvergunning. Naam en telefoonnummer voor nadere info:.. 1. Gegevens aanvrager: Aanvraag evenementenvergunning Organisatie: Naam en voorletters aanvrager: de heer / mevrouw: (doorhalen wat nvt is) Straatnaam: Postcode: Woonplaats: Tel. nummer: Fax. nummer: E-mail:

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning voormalige gem. Haren

Aanvraagformulier evenementenvergunning voormalige gem. Haren Stadstoezicht Postbus 742 Harm Buiterplein 1 9700 AS Groningen Groningen Evenementen geven kleur en inhoud aan het karakter van de voormalige gemeente Haren. Het is belangrijk dat alle evenementen veilig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen (één formulier per evenement)

Aanvraagformulier Evenementen (één formulier per evenement) Aanvraagformulier Evenementen (één formulier per evenement) Dit formulier sturen naar: Gemeente Meppel Afdeling Klantcontacten (vergunningen) Postbus 501 7940 AM MEPPEL Zie ook bijgevoegde toelichting.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Menameradiel Bezoekadres: Dyksterbuorren 16, 9036 MS Menaam Postadres: postbus 3, 9036 ZW Menaam Tel.nr.: 0518-45 29 00 E-mail: gemeente@menameradiel.nl 1. Gegevens

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Let op: Een aanvraag voor een evenementenvergunning dient minimaal 8 weken voor aanvang van het evenement (bij

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning 1. Gegevens van de aanvrager / organisator Naam stichting/vereniging/persoon Adres Postcode en woonplaats Contactpersoon Telefoonnummer E-mail Vestigingsnummer Kamer

Nadere informatie

Dit formulier zenden aan:

Dit formulier zenden aan: Dit formulier zenden aan: Aanvraag evenementenvergunning Niet beschrijven ruimte Voor meer informatie kunt u bellen met: voor dagstempel 14 0524 Per post: Gemeente Coevorden t.a.v. afd. Leefomgeving, Team

Nadere informatie

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Met dit formulier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u de checklist waaruit blijkt

Nadere informatie

Aan de burgemeester van de Gemeente Alphen-Chaam. 1. Gegevens van de aanvrager. a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d.

Aan de burgemeester van de Gemeente Alphen-Chaam. 1. Gegevens van de aanvrager. a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Aanvraagformulier voor het houden van een evenement in de gemeente Alphen- Chaam zoals bedoeld in artikel 2.25 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Alphen-Chaam. Aan de burgemeester van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie)

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie) AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie) In te vullen door de gemeente: Corsanr.: Ontvangstdatum: 1. Gegevens aanvrager/ organisator Naam: Voorletters:

Nadere informatie