Lien Van de Velde & Celine Pieters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lien Van de Velde & Celine Pieters"

Transcriptie

1 Op vrijdag 4 december 2015 ging de eerste editie van de Vlaamse Roei Awards door in het Huis van de Sport in Gent. De Vlaamse Roeiliga wou langs deze weg een aantal mensen in de bloemetjes zetten die het afgelopen jaar opmerkelijke prestaties hebben geleverd zowel op sportief vlak als daarbuiten. Met een opkomst van ruim 160 mensen, mag er gesproken worden van een geslaagde eerste editie. Lien Van de Velde & Celine Pieters

2 Initiator-awards 2014 Najaar verzamelden 15 kandidaat trainers in Brugge voor de start van de initiatorcursus roeien. Na vele interessante lessen van geëngageerde lesgevers en een stage in de Vlaamse roeilandschap behaalden uiteindelijk 9 cursisten het diploma in 2015: Peter Bernaert (GRS), Thierry Jacobs (KRSG), Jan Naeyaert (KRB), Caroline Picard (KRB), Frederique Van de Velde (KRSG), Patrick Vangenck (KRNSO), Pieter Verpoest (GRS), Emmy Surmont (KRB). Nieuw trainersgeweld die initiaties zal verzorgen, jeugd zal trainen en eventueel zal doorstomen naar een trainer B cursus. Met dank aan de lesgevers: Philippe De Waele, Piet Graus en François Deley. Bedankt aan KRB voor gebruik van de vergaderzalen voor lessen en examens en zeker ook voor het gebruik van de roeiboten.

3 Trainer B-awards De opleiding trainer B roeien startte reeds in het najaar van 2013 in het Bloso centrum Hazewinkel en werd hoofdzakelijk gedoceerd door de Nederlandse lesgever Jan Diederik Van den Berg. In februari 2014 legden 12 ijverige cursisten hun theoretische examens af voor deze cursus. De cursisten hadden daarna bijna het volledige jaar de tijd om hun 30u stage af te leggen onder begeleiding van hun mentor. 9 cursisten haalden de eindmeet en behaalden het diploma trainer B roeien : Jeroen Neus (KRNSO), Evi Geentjens (TRT), Katrien Verhaeghen (KRB), Ann Haesebrouck, Annick De Decker (GRS), Wim Derijnck (KRCG), Claus Wickinghoff (KRSG), Philippe De Waele (ARV). Trainer A: dit jaar mogen we een nieuwe jonge trainer A in ons midden verwelkomen nl. Debora Verbelen. Ze volgde in Nederland een intensieve opleiding waardoor ze in Vlaanderen kon ingeschaald worden voor trainer A. We hopen dat ze een mooie toekomst heeft en kan geven aan het Vlaamse roeien als jeugdcoach!

4 Jeugdsportlabels Alle clubs werden in de bloemetjes gezet voor hun inzet voor de jeugd. De clubs mochten hun jeugdsportlabels in ontvangst nemen.

5 Kamprechterselfie De Vlaamse Roeiliga nam begin oktober deel aan de Week van de official, georganiseerd door de Vlaamse Sportfederatie, en werkte een drietal acties uit om haar waardering te uiten voor de kamprechters en hen tijdens die week in de bloemetjes te zetten. Allereerst was er de wedstrijd maak een originele selfie met een kamprechter tijden het BK Lange Boten. De 4x van ARV stuurde de meest originele foto in en ontvangt hiervoor deze avond een verrassingspakket. De Vlaamse Roeiliga wil graag Liam Beerlandt (KRNSO) in de bloemetjes zetten voor zijn inzet als reserveroeier op de Coupe de la Jeunesse Liam stond ook de volledige stageperiode in BTR en Hazewinkel paraat voor het team. Op de Coupe de la Jeunesse behaalde hij een knappe tweede plaats als reserve skiffeur.

6 IT-award Sinds 2013 wordt er hard gesleuteld aan I-row, het digitaal systeem voor de VRL ledenadministratie en het Vlaamse competitieplatform (inschrijvingen- tijdsregistratie) Werner Zenner van ISB werd in de bloemetjes gezet voor de vele uren die het ontwikkelen van dit systeem met zich meebracht, de aanwezigheid op alle wedstrijd en voor vele organisatoren een enorme steun. Van harte bedankt!

7 Prioriteiten-award Sinds 2013 is het project prioriteitenbeleid van start gegaan. De algemene doelstelling in dit project is de veiligheid vergroten binnen de Vlaamse Roeiclubs voor jeugdroeiers specifiek en alle roeiers in het algemeen. Sinds het eerste jaar zijn er enkele samenkomsten geweest met de preventiecoör-dinatoren per club, en hebben we in samenwerking met deze externe expert Frank Claeys een vragenlijst opgesteld die de clubs in staat stelt hun eigen risicoanalyse uit te voeren. We zijn blij dat hij zijn ervaring als preventieadviseur gekoppeld aan Prebes en bij de HoGent ten dienste wenst te stellen van de VRL en de clubs om op vrijwillige basis het afnemen van een risicoanalyse per club naar een hoger niveau te brengen. Van harte bedankt!

8 Overstap-award Eveline Peleman won in 2014 de gouden medaille op het Wereldkampioenschap te Amsterdam. In 2015 maakte ze de overstap naar het Olympische zwaargewichtroeien. Achteraf bekeken bleek dit op z n zachtst gezegd geen eenvoudige stap te zijn. De Vlaamse Roeiliga wil Eveline Peleman huldigen voor de moedige overstap die ze vorig jaar gemaakt heeft en de vele teleurstellingen die ze afgelopen seizoen heeft moeten verwerken. Peleman bewijst dat ze een grote doorzetter is en zal er komend seizoen als lichtgewicht terug volledig voor gaan! Ook een eervolle vermelding voor coach Rudy De Coninck, die Peleman dag in dag uit coacht en haar steun en toeverlaat is.

9 Sportieve awards De eerste editie van de recreatieve regatta verliep in een goede en zonnige sfeer. De winnaars van deze regatta zijn Gerda Van Zeebroeck en Luc Velghe. Een eervolle vermelding voor het jonge geweld van The OAR (Marcus Falbush, Yves Royaekers) die de snelste tijd hadden geroeid, maar de handicaps (geslacht en leeftijd) beslisten dat de overwinning naar Gerda van Zeebroeck en Luc Velghe ging.

10 Tijdens het weekend van en 13 september mocht Bloso Hazewinkel gastheer/ gastvrouw zijn van één van de grootste roeiwedstrijden ter wereld. De VRL wil langs deze weg nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun enthousiaste, flexibele en onuitputtelijke inzet van de vele vrijwilligers gedurende dit evenement. Naast de vrijwillige inzet was er ook een gigantische competitieve inzet die zich uitte in 11 medailles op de masters: Koen Deryck (ARV), Leen Blondelle (ARV), Lenny Voorhaar (KRSG), Katia Rottier (KRSG), Nico Roels (TRT), Evi Geentjens (TRT), Stijn Cornelis (ARV), Annelies Bredael (TRT), Xavier De Groot (TRT), Peter De Loose (ARV), Gerrit Van Cleef (ARV), Paul De Weert (ARV), David Pedraza (ARV), Sabine Caudron (TRT), Cindy Heirstraeten (TRT), Gerda Van Zeebroeck (TRT), Sabrina Joosten (TRT).

11 8 medailles op jeugdbeker Szeged: 2 gouden (JW8+ en JM1x), 2 zilveren (JM1x en JM8+) en 4 bronzen (2 voor JM2x en 2 voor JW2x) Op de Coupe de la Jeunesse in het Hongaarse Szeged heeft de Belgische juniorenploeg maar liefst 8 medailles behaald. Elke roei(st)er kon naar huis gaan met minstens 1 medaille. Met de gouden medaille van de JW8+ op vrijdagavond kon het weekend alvast goed ingezet worden. Op zaterdagochtend won Tom De Borger (TRT) in JM1x de tweede gouden medaille. Op zondag won Tom zilver. Ilse Vandenhouweele (KRNSO) en Chloé Zülke (ARV) wonnen beide dagen in JW2x brons, net als Marlon Colpaert (KRNSO) en Calvin Govaert die in JM2x ook met twee bronzen plakken naar huis mochten gaan. De zilveren medaille was weggelegd voor de jongens van de JM8+ die op zondagmiddag een zeer knappe wedstrijd roeiden. België eindigde op de 7 e plaats in het landenklassement. De Vlaamse Roeiliga wil deze avond alle medaillewinnaars een Award overhandigen en hen nogmaals proficiat wensen met hun uitzonderlijke knappe resultaat. Daarnaast willen we ook de begeleidende coaches (Piet Graus, Christel Hiel, Jeroen Neus, Eric Marcotty, Eric Cordemans), en de 2 zeer geëngageerde drivers Piet Graus en Johan De Wispelaere, bedanken. Bij deze wensen we ook onze kledijsponsor JL Racing en Tebo Rowing te bedanken voor het sponsoren van de Belgische roeipakjes voor de volledige nationale ploeg.

12 Ruben Claeys (JM1x): 9 e plaats EK Racice en 10 e plaats WK Rio Ruben Claeys legde in 2015 een knap selectietraject af. Op bijna alle evaluatietesten behoorde hij tot de beste junior van België. Op het Europees Kampioenschap te Racice behaalde hij de 9 e plaats en werd hij geselecteerd voor het Wereldkampioenschap voor Junioren te Rio de Janeiro. Ondanks een bewogen heenreis (vliegtuig werd gecanceld door bosbranden in Italië, heeft pas een aantal dagen later zijn valies ontvangen, ), legde hij toch een knap parcours af in Rio. Claeys plaatste zich rechtstreeks voor de kwartfinales, en finishte in die kwartfinale als tweede op minder dan één seconde na de Amerikaanse winnaar. In de halve finale lootte Ruben een zware reeks en finishte als vijfde waardoor hij zich plaatste voor de B finale. In die finale nam Ruben de beste start, maar zakte uiteindelijk weg naar de vijfde plek. Halfweg nestelde hij zich op de vierde plaats maar in de slotmeters kon hij niet reageren op de tempoversnellingen van zijn tegenstanders. Ruben finishte als vierde en behoort bij de tien snelste junior skiffeurs van de wereld. Ook coach Louis Timmers verdient een grote dankuwel, hij nam Ruben de volledige stagemaand in BTR en Hazewinkel onder zijn hoede en begeleidde hem naar en in Rio. Op de foto Ruben omringd door Jan Muylaert (clubcoach) en Dominique Basset.

13 De lichte dubbelvier met Niels Van Zandweghe (BTR), Ruben Somers, Maxim Serlez (KRNSO) en Aurélien Goubau verdedigden de Belgische driekleur op het WK U23 te Plovdiv (Bulgarije). In de A-finale werden ze zesde in een tijd van

14 Noël Wyckhuyse (coach Tim Brys WK Aiguebelette) Dominique Basset Tim Brys (LM1x): 4 e plaats World Cup Luzern en 7 e plaats (winnaar B-finale) WK Aiguebelette Lichtgewicht skiffeur Tim Brys kan terugblikken op een geslaagd seizoen De derde wereldbeker in Luzern begin juli was voor hem een zeer geslaagd wereldbekerdebuut. Hij werd vierde op 17 deelnemers. Brys werd geselecteerd voor het wereldkampioenschap op het France Lac d Aiguebelette, waar hij heel knap de B-finale won in Dank aan coach Noël Wyckhuyse voor de begeleiding van Tim. Momenteel maken Tim Brys en Niels Van Zandweghe deel uit van de lichte dubbeltwee die zal aantreden op de final Olympic Qualification Regatta in Luzern in mei volgend jaar.

15 Vera Balachov (presentatrice)

16 Dirk Crois Hannes Obreno (WK Aiguebelette) Dominique Basset Hannes Obreno maakte in 2014 de overstap naar de senior A categorie en bewees met zijn 8 ste plaats op het WK te Amsterdam in 2014 dat hij absoluut aansluit bij de internationale topskiffeurs. Op het EK te Poznan 2015 werd Hannes vijfde in de A-finale. Op de World Cup in Varese won hij de B-finale en werd bijgevolg 7 de op 31 skiffeurs. Op de World Cup in Luzern werd Obreno vierde in de A-finale en klopte hij regerend wereldkampioen Ondrey Synek. Hij finishte op anderhalve seconde van het brons, na Olympisch kampioen Drysdale, drievoudig Europees kampioen Griskonis en Olympisch brons Campbell. Op het Wereldkampioenschap in Aigebelette moest Obreno bij de top 9 finishen om zich rechtstreeks te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio, maar is daar niet in geslaagd. Hij wordt doorverwezen naar de final Olympic Qualification Regatta in Luzern in mei 2016, waar hij top 3 moet roeien om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio. Ook coach Dirk Crois verdient een welgemeende bedanking voor de inzet die hij toont als coach van Hannes Obreno.

17 Guy Haaze, voorzitter Vlaamse Roeiliga vzw Lien Desmet & Annemarie De Wispelaere

18 Fernand Peeters (foto s) Guy Haaze

BELGIAN NATIONAL TEAM ROEIEN / AVIRON

BELGIAN NATIONAL TEAM ROEIEN / AVIRON 2015 NATIONALE TEAM 2015 WORLD CHAMPIONSHIPS - COUPE DE LA JEUNESSE - JUNIOR WORLD CHAMPIONSHIPS - EUROPEAN CHAMPIONSHIPS - WU23 - WORLDCUP BELGIAN NATIONAL TEAM ROEIEN / AVIRON 2015 WWW.ROWINGINBELGIUM.COM

Nadere informatie

Nationale stage Varese, 3-13 februari 2018

Nationale stage Varese, 3-13 februari 2018 SELECTIES SENIOR 03-13/02/2018: Buitenlandse stage nationaal team (Varese-Italië) Deelnemers: Hannes Obreno Tim Brys Niels Van Zandweghe Pierre De Loof Ruben Somers Eveline Peleman Coaches: Dominique Basset

Nadere informatie

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW Klik op het logo hiernaast voor de resultaten senior tijdens de WK 2016 in Rotterdam Klik op het logo voor de uitslagen Voorzitter van de jury: Patrick Rombaut Belgische kamprechter: Jean-Pierre Follet

Nadere informatie

2014 SELECTIES JUNIOR

2014 SELECTIES JUNIOR 2014 SELECTIES JUNIOR Voor de samenvatting der time-trials resultaten van 22 en 23 maart 2014, klik op de banner. Op basis van hun prestatie op de time trials zitten Lauwers Ward - Van Zandweghe Niels

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015

Nieuwsbrief September 2015 Kalender 10/15 03/-11/10/2015 Week vd Officials 03-04/10/2015 04/10/2015 BK Lange boten 11/10/2015 Jeugdduathlon (KRB) 11/10/2015 Aware Dive Watersportbaan Gent 13/10/2015 Raad van Bestuur VRL 17/10/2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Mei 2014 COMPETITIE Eveline Peleman en Hannes Obreno knap 5 e op het EK in Belgrado Eveline Peleman, de 21-jarige Gentse lichtgewicht roeister, maakte afgelopen weekend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Juli 2014 COMPETITIE WK U23: Eveline Peleman wint de bronzen medaille, Tim Brys wordt 6 e Eveline Peleman mocht in de A finale van het WK U23 op zoek gaan naar een WK-medaille.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2015

Nieuwsbrief Augustus 2015 Kalender 09/15 30/08-06/09/2015 WK Senioren (Aiguebelette) 05/09/2015 Jeugdtriathlon (KRSG) 06/09/2015 Trofee van Vlaanderen (KRSG) 10-13/09/2015 13/09/2015 World Rowing Masters Regatta (Hazewinkel) 19-20/09/2015

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 13/03/2019 Huis van de Sport Gent 19u30 tot 21u30

Verslag Algemene Vergadering 13/03/2019 Huis van de Sport Gent 19u30 tot 21u30 VLAAMSE ROEILIGA vzw Aangesloten bij de Koninklijke Belgische Roeibond vzw Huis van de Sport Zuiderlaan 13-9000 Gent T 09/243 12 50 info@vlaamse-roeiliga.be - www.vlaamse-roeiliga.be VERSLAG AV 13/03/2019

Nadere informatie

INHOUD PERSMAP. Algemene inleiding. Voorwoord Gwenda Stevens, voorzitster KBR. Personalia Hannes Obreno. Palmares Hannes Obreno

INHOUD PERSMAP. Algemene inleiding. Voorwoord Gwenda Stevens, voorzitster KBR. Personalia Hannes Obreno. Palmares Hannes Obreno BELGIAN ROWING TEAM p. 3 Algemene inleiding p. 5 Voorwoord Gwenda Stevens, voorzitster KBR p. 6 Personalia Hannes Obreno p. 7 Palmares Hannes Obreno p. 8 Programma Olympische Spelen Vlaamse Roeiliga INHOUD

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Februari 2014 COMPETITIE Ergometerwedstrijd GRS Op zaterdag 8 februari vonden de Gentse ergometerkampioenschappen plaats, de eerste belangrijke wedstrijd van het roeiseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga September 2014 COMPETITIE Belgisch Kampioenschap Lange Boten, 27 en 28 september Afgelopen weekend vond in het Bloso centrum Hazewinkel het Belgisch Kampioenschap lange boottypes

Nadere informatie

05 & 06/04/2018 Selectietesten Hazewinkel

05 & 06/04/2018 Selectietesten Hazewinkel 12-16/02/2018 - Krokusstage junioren nationaal team - Hazewinkel Deelnemers: Benjamin De Catelle (senu23) Caitlin Govaert Tristan Vandenbussche Calvin Govaert Tibo Vyvey Cedric Desrumaux Zakaria Ouamar

Nadere informatie

2014 SELECTIES SENIOR

2014 SELECTIES SENIOR 2014 SELECTIES SENIOR Voor de beknopte uitslagen van de time-trials van 22 en 23 maart 2014, klik op de kleine banner voor de volledige uitslagen, klik op de grote banner hieronder. Volgende seniors werden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Oktober 2012 COMPETITIE Langeafstandswedstrijd Vlaamse Roeiliga 27/10 De Vlaamse Roeiliga organiseerde op zaterdag 27/10 een langeafstandswedstrijd op het kanaal Brugge-Zeebrugge.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief VRL augustus 2013 Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Augustus 2013 COMPETITIE WK junioren Trakai De Brugse skiffeur Pierre De Loof trad aan in de B-finale om te strijden voor plaats 7 tot 12, nadat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Oktober 2014 COMPETITIE Langeafstandswedstrijd Vlaamse Roeiliga, 25 oktober Op zaterdag 25 oktober vond de 3e editie van de langeafstandswedstrijd van de Vlaamse Roeiliga plaats

Nadere informatie

Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019

Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019 Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019 In 2019 vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats tijdens: Hollandia Roeiwedstrijden op 19, 20, en 21 april (NK klein voor skiffs en tweezonders), Damen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Mei 2013 KALENDER JUNI 01/06/2013 Triathlon BTR 04/06/2013 Topsportcommissie VRL 15-23/06/2013 FISA World Rowing Tour (Ierland) 16/06/2013 La Grande Boucle de la Seine 21-23/06/2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Kalender 04/16 09-10/04/2016 Internationale Regatta (Gentse RS) 14/04/2016 Bijscholing Sportmarketing 18/04/2016 Raad van Bestuur 21/04/2016 International Student Regatta 23-24/04/2016 24/04/2016 BK Korte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Kalender 11/15 02-06/11/2015 06/11/2015 Nationale stage (Hazewinkel) 03/11/2015 Coachmeeting 12/11/2015 Bijscholing ledenbinding 13-15/11/2015 15/11/2015 Coastal Rowing Championships 15/11/2015 VRL Lange

Nadere informatie

VRL International Student Regatta Het begin van volgend academiejaar starten we in schoonheid. Op woensdagnamiddag 18/10/2017 gaat in Gent opnieuw de

VRL International Student Regatta Het begin van volgend academiejaar starten we in schoonheid. Op woensdagnamiddag 18/10/2017 gaat in Gent opnieuw de VRL International Student Regatta Het begin van volgend academiejaar starten we in schoonheid. Op woensdagnamiddag 18/10/2017 gaat in Gent opnieuw de International Student Regatta door. Studenten: Maak

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 Kalender 07-08/15 01-05/07/2015 05/07/2015 Henley Royal Regatta 05/07/2015 7-bruggentocht (RARC- KAWV) 06/07/2015 Raad van Bestuur VRL 10-12/07/2015 12/07/2015 World Cup III (Luzern) 11/07/2015 Gent Zwemt

Nadere informatie

Aegon Nationale Kampioenschappen 2016

Aegon Nationale Kampioenschappen 2016 Aegon Nationale Kampioenschappen 2016 In 2016 vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats tijdens de Westelijke Regatta op 22, 23 en 24 april (NK klein voor skiffs en twee-zonders), de Koninklijke/Holland

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga DE GROTE OVERSTEEK Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Juni 2013 Koen De Gezelle en Stefan Vanaudenhove zijn erin geslaagd om met hun zelfgemaakte boot (vervaardigd uit ecologisch materiaal) na 21u30 zeeroeien

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga September 2013 COMPETITIE Belgisch Kampioenschap Lange Boten Afgelopen weekend vond in het Bloso centrum Hazewinkel het Belgisch Kampioenschap lange boottypes plaats, een organisatie

Nadere informatie

COMPETITIE Skiffeur Hannes Obreno naar Olympische Spelen

COMPETITIE Skiffeur Hannes Obreno naar Olympische Spelen Kalender 06/16 01/06/2016 Raad van Bestuur VRL COMPETITIE Skiffeur Hannes Obreno naar Olympische Spelen Zondagavond heeft de Koninklijke Belgische Roeibond de knoop doorgehakt. Voorlopig mag er één boot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei COMPETITIE Europees kampioenschap Senioren Poznan mei. Europees kampioenschap junioren Racice mei.

Nieuwsbrief Mei COMPETITIE Europees kampioenschap Senioren Poznan mei. Europees kampioenschap junioren Racice mei. Kalender 06/15 06/06/2015 Triathlon (BTR) 01/06/2015 Tweede sessie jeugdbeleidsplanning 06-07/06/2015 07/06/2015 Recreantenweekend Vlaams Roeiliga 07/062015 Toertocht Vlaamse Roeiliga 19-21/06/2015 World

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Augustus 2014 COMPETITIE WK Amsterdam Afgelopen weekend zetten de Gentse Eveline Peleman en de Bruggeling Hannes Obreno het Belgische roeien meer dan ooit op de (wereld)kaart!

Nadere informatie

BELGEN IN HET BUITENLAND! Tim Brys en Niels Van Zandweghe 3de op de Thames (Belga + KW)

BELGEN IN HET BUITENLAND! Tim Brys en Niels Van Zandweghe 3de op de Thames (Belga + KW) BELGEN IN HET BUITENLAND! Tim Brys en Niels Van Zandweghe 3de op de Thames (Belga + KW) Tim Brys (KR Club Gent) en Niels Van Zandweghe (Brugse TR), bronzen WK-medaillewinnaars in de lichte skiff, zijn

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE ROEIBOND JAAROVERZICHT 2015 GELUKKIG NIEUWJAAR!

KONINKLIJKE BELGISCHE ROEIBOND JAAROVERZICHT 2015 GELUKKIG NIEUWJAAR! KONINKLIJKE BELGISCHE ROEIBOND JAAROVERZICHT 2015 GELUKKIG NIEUWJAAR! Voor de uitslagen van onze nationale wedstrijden, verwijzen wij u naar www.rowing.be rubriek Nationaal subrubriek Kalender Belgische

Nadere informatie

Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende vzw.

Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende vzw. Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende vzw. Prins Albertlaan 104 - B-8400 OOSTENDE - Tel./Fax: 059/32 03 65 - www.krnso.be - email:info@krnso.be Driemaandelijks tijdschrift Jaargang 34 April Mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2015

Nieuwsbrief April 2015 Nieuwsbrief April 2015 Kalender 05/15 8-10/05/2015 Wold Cup I (Bled) 9-10/05/2015 Internationale regatta (KRSG) 9-10/05/2015 Internationale regatta (München) 9-10/05/2015 Dé Watersportdag 13/05/2015 Studentenregatta

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2016

Nieuwsbrief Februari 2016 Kalender 01/16 05/03/2016 Evaluatietest Nationaal Team (Hazewinkel) 07/03/2016 Groot Vlaams Studenten Kampioenschap (Gent) 20/03/2016 Internationaal Rivierhoofd (Seneffe) 26/03/2016 Havenregatta UNB 27/03/2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief The OAR vzw - december 2014

Nieuwsbrief The OAR vzw - december 2014 Nieuwsbrief The OAR vzw - december 2014 Deze nieuwsbrief en meer online: www.ikwilroeien.be/nieuws 1 - Terugblik 16 november: Oudervergadering Zullen we deze winter ook in de sneeuw kunnen roeien? Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Werkplan Talentontwikkeling 2017

Werkplan Talentontwikkeling 2017 Werkplan Talentontwikkeling 2017 Inleiding Om (structureel) Winnende ploegen te hebben zijn een goede begeleiding van talenten en topsporters en het realiseren van succesvolle instroomprogramma s en opleidingsprogramma

Nadere informatie

NOOIT GEDACHT EXPRESS

NOOIT GEDACHT EXPRESS NOOIT GEDACHT EXPRESS v.u.: Peter van Belle, Kanodreef 1, 9000 Gent Afgiftekantoor 9000 Gent I P208821 DRIEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT Koninklijke Roeivereniging Sport Gent 1883 vzw Tel. : 09/2254866 / KBO:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM.

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. NIEUWSBRIEF Dinsdag 03 april 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02 Prachtige resultaten voor onze tumblingafdeling

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Op zondag 29 april was er de 2 de Intercontinental World Cup I-Karate in Boedapest, Hongarije, georganiseerd

Nadere informatie

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND ROUND-UP EK PISTE SINT-PETERSBURG Onze beloften hebben vorige maand in het Russische Sint-Petersburg schitterende resultaten neergezet op het EK Piste (10-15 september). Ze brachten maar liefst 6 medailles

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

Junioren TopRoeien Nederland 2016+

Junioren TopRoeien Nederland 2016+ Junioren TopRoeien Nederland 2016+ Opsporen en begeleiden Investeren in goud = Investeren in de toppers van de toekomst Bijlagen: - Visiedocument Jeugdtoproeien, v. 1.3 (maart 2015) - Factsheets Junioren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Februari 2015 COMPETITIE GRS ergometerkampioenschappen - 7 februari 2015 Op zaterdag 7 februari vonden de Gentse ergometerkampioen- het beste van zichzelf schappen plaats waar

Nadere informatie

OP WEG NAAR OLYMPISCHE SPELEN PEKING 2008

OP WEG NAAR OLYMPISCHE SPELEN PEKING 2008 OP WEG NAAR OLYMPISCHE SPELEN PEKING 2008 Geachte geïnteresseerde, Via deze weg wensen wij U te informeren over één van de eerste Olympische sporten, met name roeien. Tevens wensen wij uw steun te vragen

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar!

G.T. Wimbledon. Gelukkig kunnen onze sporters na alle drukke feestdagen het vele eten van de kerstdiners er snel weer af tennissen in het nieuwe jaar! G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 11 januari 2014 Het bestuur wenst alle leden, trainers, secretaresse Monique, Petra van Recreas, de familie Vanwelkenhuysen, sponsors, een gezond en gelukkig

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Gentse Rebel Nr.1, 15 juli 2015 GENTSE REBEL

Gentse Rebel Nr.1, 15 juli 2015 GENTSE REBEL Nr.1, 15 juli 2015 GENTSE REBEL Zomer, 2015 Inhoud Lid worden 1 38 ste Voorjaarsregatta 2 Kalender 2015 3 Karakters in de roeisport 4 Zoals velen onder jullie de afgelopen weken of maanden gemerkt zullen

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINI - MV DAKWERKEN NICO JACOBS : Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 2013-2014. - MV ARDUWAAN: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst!

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! Digitale jaargang 2 December 2017 Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! De lesgevers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden wensen iedereen een schitterend en sportief 2018! In 2018 staan

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap BMX 2014

Belgisch Kampioenschap BMX 2014 Belgisch Kampioenschap BMX 2014 06 juli 2014 Massenhoven ONZE CLUBSPONSORS 2014 Een woord vooraf In 2011 was Massenhoven voor de tweede maal gastheer voor het Belgisch kampioenschap BMX. Een bijzonder

Nadere informatie

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Kampioenschappen 2019 SHORTTRACK Zaterdag 26 januari 2019 Boudewijnpark A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge De Vlaamse Kampioenschappen Shorttrack 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Zondag 10 juni 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM 450 e lid VTS GYM is bijzonder fier om een 450ste lid te kunnen inschrijven.

Nadere informatie

Meisjes die voor dit project worden uitgenodigd voldoen of op fysiek vlak of in de boot aan talentprofiel P-7.

Meisjes die voor dit project worden uitgenodigd voldoen of op fysiek vlak of in de boot aan talentprofiel P-7. Het jaarplan dames talentontwikkeling is een praktische uitwerking van het talentontwikkelingsbeleid van de KNRB. Dit jaarplan is bedoeld om duidelijkheid en structuur te bieden aan atleten zodat zij zich

Nadere informatie

Sin-Nyon Nieuwsbrief

Sin-Nyon Nieuwsbrief Sin-Nyon Nieuwsbrief APRIL 16, 2014 JAARGANG 2014, NUMMER 2 Kalender: 26 april Tess cup sparring Tessenderlo Open Belgisch kampioenschap, 5 en 6 april, Lommel. Voor de derde keer in onze clubgeschiedenis

Nadere informatie

november 2016

november 2016 7 jaar 11-12-13 november 2016 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD Tijdens de zomermaanden mocht Flanders Dressage Event de laatste 6 jaar het Belgisch Kampioenschap dressuur Seniors verwelkomen.

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017.

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Bavo Derese 1. Scz- Beleid. 1.1. Aquagym.

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief oktober Sint op bezoek

Sleins Skip. Nieuwsbrief oktober Sint op bezoek Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. Sint op bezoek Op zaterdag 2 december om 11u.00 komt de Sint op bezoek in onze club! De trainingsuren worden aangepast aan het hoog bezoek. De woensdagtraining van

Nadere informatie

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS ALGEMEEN Historie 3x3 Officiële discipline sinds 2011 WK sinds 2012 / EK sinds 2014 Olympische Spelen in 2020 Visie FIBA 3x3 Medaille kansen voor kleine basketball

Nadere informatie

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016 Beste skippers en ouders, Het seizoen zit er jammer genoeg op De laatste lessen zijn gegeven, de Come & See - week is succesvol afgerond en op de BBQ werd smakelijk gegeten en veel plezier gemaakt. In

Nadere informatie

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo Goedenavond iedereen Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn en een speciale dank gaat naar alle oud-leden die massaal op dit jubileum

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10 NR. 1775 12/2/2018 NR. 1775 12/2/2018 1 Clubnieuws... 3 1.1 Ontslagen door de club... 3 1.1.1 Olse Merksem... 3 1.1.2 Heist op-den Berg... 3 2 VHV KBHB mededelingen... 4 2.1 Vlaamse jeugdfinales 19 mei

Nadere informatie

Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen

Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen . AV 19 maart 2016 Koen Van Buggenhout, topsportcoördinator VZF Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen 2014-2015 Overzicht : 1.

Nadere informatie

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen 2008-2009 Op 9 juli 2008 startte de eerste training onder leiding van mezelf. De twaalf gelukkigen zijn in alfabetische volgorde: NAAM KLASSEMENT VOORNAAM 2008-'09

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

Kwartfinale NK Turnen Heren

Kwartfinale NK Turnen Heren Informatie over de sponsorpakketten Kwartfinale NK Turnen Heren 21 & 22 maart 2015 Commissie PR Inhoud Over... 3 Prestaties... 3 Over de wedstrijd... 3 Locatie... 4 Deelnemers... 4 Vrijwilligers... 4...

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Juli 201 6 Jaargang 4, nummer 3 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Regionale Minioren Finale 2 Voorwoord van de voorzitter Felicitaties Richard Claus 3 A

Nadere informatie

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld Het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 zal in november plaatsvinden in Polen Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld De elfde editie van het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap

Nadere informatie

Sportman Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon

Sportman Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon Sportman 2016 Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon Pepijn Smits 3e World cup over 10km in Lac Mégantic (Canada). Eerste medaille ooit op dit niveau 8e EK team-event. Debuut op een

Nadere informatie

Jaaractieplan Topsport 2015

Jaaractieplan Topsport 2015 Jaaractieplan Topsport 2015 Inhoudsopgave 1 Evaluatie seizoen 2014... 2 1.1 Senioren... 2 1.2 Senioren U23... 3 1.3 Junioren... 6 1.4 Algemene conclusie... 9 2 Voorbereiding en deelname internationale

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Vlaamse Taekwondo Bond v.z.w. H. Van Veldekesingel 150/73 B-3500 Hasselt [M] +32 (0) [F] +32 (0)

Vlaamse Taekwondo Bond v.z.w. H. Van Veldekesingel 150/73 B-3500 Hasselt [M] +32 (0) [F] +32 (0) 1. Inleiding Het topsportconvenant heeft tot doel een solide samenwerking en wisselwerking tot stand te brengen tussen het onderwijs en de sportwereld, om op deze wijze te komen tot een doorgedreven topsportopleiding

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen:

Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen: DAVOC LOT Jaargang 6 Editie 2 Datum : januari 2015 Beste leden, Een sportieve tussenstand, na ongeveer 2/3 de van het seizoen: Heren 1 zijn ondanks vele kwetsuren en nog veel meer afwezigheden op hun sokken

Nadere informatie

UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL

UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL PRAKTISCH Plaats Sport Vlaanderen - watersportcentrum Hazewinkel Beenhouwerstraat 28 2830 Willebroek Ingericht door Technisch Comité Lijnwedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief The OAR vzw - november 2014

Nieuwsbrief The OAR vzw - november 2014 Nieuwsbrief The OAR vzw - november 2014 Deze nieuwsbrief en meer online: www.ikwilroeien.be/nieuws Ook als er niet wordt geroeid, blijft de OAR zich amuseren! 1 - Terugblik 18 en 19 oktober: Jeugdstage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Augustus 2016

Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Augustus 2016 Nieuwsbrief Vlaamse Roeiliga Augustus 2016 COMPETITIE Niels Van Zandweghe, wereldkampioen lichte skiff 2016 Inschrijvingen Jeugdtriathlon (KRNSO) 17 september inschrijven klik hier BK Lange boten (KBR)

Nadere informatie

Nieuwsbrief The OAR vzw - januari 2015

Nieuwsbrief The OAR vzw - januari 2015 Nieuwsbrief The OAR vzw - januari 2015 Deze nieuwsbrief en meer online: www.ikwilroeien.be 1 - Terugblik Kerstrozenverkoop Onze kerstrozenactie voor de feestperiode heeft in totaal ongeveer 350 opgebracht

Nadere informatie

Uitslagen Zomerseizoen 2011 Jogging Kruikenburg te Ternat : 24/09/2011

Uitslagen Zomerseizoen 2011 Jogging Kruikenburg te Ternat : 24/09/2011 Uitslagen Zomerseizoen 2011 Jogging Kruikenburg te Ternat : 24/09/2011 De Plecker Marc : 23/207 in 22 37 (3 de vet. A) Dierickx Evy : 45/207 in 25 04 (4 de sen.) Cammaert Rika : 71/207 in 27 01 (3 de Master

Nadere informatie

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK Aankondiging Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK Zondag 11 maart 2018 Ijshal De Schaverdijn Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt De Belgische Kampioenschappen Shorttrack 2018 gaan door in

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Junior Team Golf Puyenbroeck Beste leden van het Junior Team en ouders, Het nieuwe schooljaar is mooi gestart en ook in september konden/kunnen jullie nog aan heel veel activiteiten

Nadere informatie

Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen

Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen . AV 25 maart 2017 Koen Van Buggenhout, topsportcoördinator VZF Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen 2015-2016 Overzicht : 1. Europese

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015 HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015 GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINIVOETBAL MV DAKWERKEN NICO JACOBS: Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 20142015. MV TOUS ENSEMBLE: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT

SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT Contact: m_tack@hotmail.com Gsm: +32(0)486/30.61.59 SPONSORDOSSIER DIRK VAN TICHELT INLEIDING Dit dossier is bedoeld voor het bekomen van sponsoring voor Dirk Van Tichelt. Vandaag de dag is topsport alleen

Nadere informatie

4 augustus. Onderzoek: De Olympische Spelen

4 augustus. Onderzoek: De Olympische Spelen 4 augustus 2016 Onderzoek: De Olympische Spelen 2016 Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie