Nieuwsbrief 3 December 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3 December 2015"

Transcriptie

1 Telefoon: Nieuwsbrief 3 December 2015 Actueel en teamnieuws Twitter: DeRegenboog1 Facebook: basisschool de Regenboog Uren, dagen, maanden, jaren vlieden als een schaduw heen. Inmiddels is het alweer Advent. We mogen vol verwachting uitzien naar de komst van de Here Jezus. U kunt nog steeds frituurvet en olie bij ons inleveren! Helpt u mee om ons vetpotje te vullen? Zegt het voort, ook aan familie, vrienden en bekenden!!!! Ook sparen we nog steeds postzegels voor de zending! Ook in school is het heel gezellig. We hebben samen met Sinterklaas en zijn Pieten een fijne dag gehad op woensdag 2 december jl. Een foto impressie vindt u op de volgende bladzijdes. Donderdagmorgen 3 december kregen we hulp van een aantal moeders die de school weer prachtig hebben versierd voor de Kerst. Hartelijk bedankt hiervoor! Vanuit het team is er het volgende te melden: juf Visser zal na de Kerstvakantie nog vier dagen werken. Tijdens deze vier dagen loopt Lukas Visser met haar mee in de groep. Hij neemt vanaf vrijdag 8 januari haar taken over. Juf Visser gaat dan genieten van haar zwangerschapsverlof. We wensen haar en haar man een fijne voorbereidingstijd toe, in afwachting van de geboorte van hun eerste kindje. Wanneer is er weer een gezellige koffieochtend? 12 januari maart juni 2016 (van uur)

2 De Sint lag nog te slapen... Waar is Sinterklaas? Wat een mooie pyjama! Een lieve Zwarte Piet

3 Prachtige surprises! Wat spannend!

4 Vakantie rooster Het vakantierooster voor staat op de website. Belangrijk om te weten: volgend schooljaar is er 1 week meivakantie. Wilt u hier rekening mee houden met het plannen van uw vakantie? Hieronder nog even de regels voor verlof vanuit de overheid: Mag ik mijn kind buiten de schoolvakanties mee op vakantie nemen? U mag uw kind niet mee op vakantie nemen buiten de schoolvakanties. Doet u dit wel, dan overtreedt u de Leerplichtwet. Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u bij de schooldirectie een verzoek indienen voor verlof buiten de schoolvakanties. Dit kan slechts 1 keer per schooljaar en voor een periode van maximaal 10 schooldagen. Voorwaarden verlof voor vakantie buiten schoolvakantie Wilt u een verzoek voor verlof buiten de schoolvakanties doen? Dit heet officieel 'beroep op vrijstelling'. Uw beroep op vrijstelling moet ten minste aan de volgende voorwaarden voldoen: De vakantie kan niet plaatsvinden in de vastgestelde schoolvakanties door het beroep van u of uw partner (seizoensgebonden werk of werk met een piekdrukte tijdens de schoolvakanties). Het verlof valt niet in de eerste 2 weken na de zomervakantie. Het gaat om een gezinsvakantie van maximaal 10 schooldagen. U moet de verlofaanvraag ten minste 8 weken van tevoren indienen bij de directeur van de school. Elke aanvraag voor vakantie buiten de schoolvakanties wordt individueel beoordeeld. De directeur kan u om een werkgeversverklaring of een eigen verklaring zelfstandige vragen. Vaak vraagt de directeur de leerplichtambtenaar om advies.

5 Verjaardagen DECEMBER 1 Chaimae Bensi 8A 1 Benthe Brands 7A 3 Cora ten Napel 3A 4 Leonie Hoekstra 5A 5 Hiske Post 3A 7 Amalia Kaptijn 3A 8 Lucas Romkes 7A 8 Tim Wezelman 4A 9 Marinus Kaptijn 5A 9 Naomi van Slooten 6A 16 Henri van Veen 1B-2B 16 Monique de Vries 4A 18 Joas Oost 1C-2C 19 Sharon de Boer 3A 21 Petra Post 7A 21 Joel Wemmers 8A 29 Petra Ras 7A 30 Chantal Romkes 3A We feliciteren alle jarigen van harte met hun verjaardag en wensen iedereen een fijne dag toe!

6 De leerlingenraad: Hier een foto van onze leerlingenraad: v.l.n.r. ziet u Joel( notulist),anne-wil, Manninne, Benthe, Lukas ( voorzitter), Klaas, Chaimae en Marinus. Waarom kiest de Regenboog voor een leerlingenraad? De leerlingen hebben een eigen stem binnen de schoolorganisatie Ze maken spelenderwijs kennis met democratische beginselen. Betrokkenheid met school van leerlingen bevorderen. Verantwoordelijkheid voor schoolse zaken bevorderen. De leerlingen een beter inzicht in de organisatie van de school bijbrengen. Kwaliteit van de schoolorganisatie bevorderen. De leerlingen laten ondervinden wat realistisch en haalbaar is. Bevorderen van actief burgerschap Waarover kan de leerlingenraad vergaderen? De leerlingenraad hangt een ideeënbus op, de ideeën worden besproken. De leerlingenraad neemt ideeën mee vanuit de klas. Leden van de leerlingenraad worden aangesproken Een kringgesprek voor de vergadering gaat vooraf aan het vaststellen van de agenda. Punten vanuit de leerlingenraad kunnen meegenomen worden naar de medezeggenschapsraad of het team. Leden van de leerlingenraad komen zelf met ideeën Het team kan bespreekpunten inbrengen Het gebruik en de inrichting van het schoolplein. Invulling van de vrijdagmiddagen voor een vakantie Advies bij de organisatie van het schoolreisje. Invulling geven aan weeksluitingen. Bevindingen bij het gebruik van lesmethodes. Adviseren bij allerhande festiviteiten. Inmiddels hebben we twee keer vergaderd. In de eerste vergadering hebben we de voorzitter en de notulist gekozen en samen gebrainstormd en ideeën op tafel gelegd. In de 2e vergadering hebben we gesproken over de voorbeeldfunctie die we hebben, de terugkoppeling naar je eigen klas en ideeën verder uitgewerkt. Na de Kerstvakantie staat het volgende overleg gepland, D.V. 19 januari a.s. om uur.

7 Niet vergeten.. 11 December: voorlichting aan alle groepen over ons nieuwe zendingsdoel House of Joy 14 December: kerststukjes maken gr 3 en 4. Meenemen potje met oase, groen en versiering 15 December: kerststukjes maken met gr Meenemen potje met oase, groen en versiering 16 December: Kerstviering in de Ichthuskerk, uur De collecte is deze avond bestemd voor House of Joy 17 maart 2016 Ouderavond Ichthushof. Onderwerp schooltijden Tijdens de ouderavond over seksuele vorming ( vorig jaar) hebben wij beloofd u te informeren over de startdatum van de lessen op school. De lessen starten in februari U heeft destijds via de mail het ouderboekje al gekregen. Even voorstellen Bij deze stel ik mijzelf even voor: ik ben Janneke van der Heijde, 21 jaar en woon nog gezellig bij mijn ouders thuis. Na de zomervakantie ben ik begonnen met het lesgeven van kinderen uit Syrië en Turkije. Dit doe ik op maandag en dinsdagochtend samen met collega Ger Brouwer. De rest van de dagen werk ik op de Cornelis Zeemanschool als onderwijsassistente. Hier werk ik met slechtziende kinderen en ik geef extra ondersteuning aan kinderen die dit nodig hebben. Het werken met kinderen die extra hulp nodig hebben, vind ik erg leuk. Het is erg variërend werk en het is vooral leuk om te zien hoe een kind groeit in zijn ontwikkeling. Met vriendelijke groet, Janneke van der Heijde

8 Even voorstellen: Wie ben ik? Laat ik beginnen met mijn naam: Matthea ten Klooster- Hamberg. 35 jaar geleden kwam ik ter wereld in Den Ham, een klein plaatsje tussen Ommen en Almelo, in het prachtige Overijssel. Door het werk van mijn man kwamen wij na ons trouwen in 2003 in de Noordoostpolder wonen. Vanuit onze achtertuin zien wij Urk liggen. Een uitzicht wat ons nog steeds niet verveelt. Naast leerkracht ben ik de vrouw van (Dimitri) en moeder van 2 prachtige zonen: Bjorn (9 jaar) & Mika (8 jaar). Buiten het werk ben ik thuis druk met het maken van o.a. schoentjes gemaakt van geboortekaarten, deze maak ik op bestelling. Als er hierna nog tijd over is lees ik veel: thrillers, romans, etc. Als er maar veel letters in staan! Op z n tijd (of als ik zin heb ) kun je mij vinden op de tennisbaan van T 77. Met mijn gezin ga ik graag en als het maar even kan erop uit. In de zomer met de caravan naar Frankrijk. In de overige vakanties van een dagje uit tot een weekend of midweek met een last-minute lekker even weg. In 2006 studeerde ik af aan de PABO. 4 jaar lang werkte ik overdag bij de GGD, afdeling Jeugdgezondheidszorg. Eerst als jeugdartsassistente, later toen ik startte met de deeltijdopleiding van de PABO, als medewerkster planningsbureau. Deze functie bleek beter te combineren met het volgen van een opleiding en de stages. Na het behalen van mijn diploma begon ik als leerkracht op de Dr. Herman Bekiusschool in Lelystad (dit is een school voor kinderen met een cluster IV-indicatie: kinderen met PDD-NOS, autisme, ADHD, hechtingsproblematiek, etc.) Na 7 jaar in Lelystad, maakte ik begin dit schooljaar de overstap naar de Regenboog. Hier geef ik met plezier op donderdag en vrijdag les aan groep 7. Op de woensdag sta ik niet voor een eigen groep, maar geef ik o.a. aan kleine groepjes leerlingen uit verschillende groepen extra instructie en begeleiding. Met vriendelijke groet, Matthea ten Klooster

9 Het betreft hier de onderzoeken van groep 2, welke gaan plaatsvinden op D.V. 5, 7, 12 en 14 en 19 januari De uitnodigingen naar de ouders, alsmede het planningsoverzicht naar school, zullen door de GGD, 7 december a.s. worden verstuurd.

10 Hallo allemaal, Wij zijn groep 3 en zijn heel druk bezig met het leren van lezen!!! We kennen al heel veel letters en daarom kunnen we ook steeds beter lezen. Ook proberen we om steeds sneller te gaan lezen. We hebben vaste momenten waarop we gaan lezen. Eén zo n moment is na de pauze. Daar willen we u graag iets meer over vertellen. Na de pauze gaan we lezen uit het leesboekje van Veilig Leren Lezen of mogen we een boek zoeken dat hoort bij de kern van Veilig Leren Lezen. Dit zijn allemaal hele leuke en grappige verhaaltjes, daarom is het ook erg leuk om ze te lezen. Veel verhalen kun je samen lezen. We mogen zelf kiezen hoe en waar we gaan lezen. Eigenlijk is het dus feestlezen!! Sommige kinderen gaan samen lezen en een andere leerling wil liever alleen lezen. Sommige kinderen zitten met z n tweeën aan de tafel, andere kinderen zoeken een plekje in de klas of zitten zelfs onder de tafel J Het is erg leuk om zo te lezen en daarom is het eigenlijk elke dag feest om te lezen!!! We hebben ook een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Daar hoorden wat je in de bibliotheek kan doen, wat je er allemaal mag lenen, hoe je dat moet doen en waar je alle boeken voor groep 3 kunt vinden. Daarna gingen we koken met letters. Dat was erg leuk. Want als je kookt met letters kun je weer een woord maken en met woorden maak je een zin! We mochten zelf in groepjes woorden koken en deze woorden moesten we ook opschrijven op een blad. Tot slot mochten we nog een even in de boeken snuffelen en lezen. Het was heel leuk in de bibliotheek! Op de volgende bladzijde kunt u nog enkele foto s zien van ons bibliotheek bezoek.

11

Leerlingenraad en reglement

Leerlingenraad en reglement Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 - directiebron@debronharderwijk.nl - www.debronharderwijk.nl Leerlingenraad en reglement CBS DE BRON, EEN SCHOOL MET MEERWAARDE. Leerlingenraad. Kwaliteitszorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 oktober 2017 Telefoon:686904 regenboog@rehoboth.nu http:// regenboog.rehoboth.nu Nieuwsbrief 2 oktober 2017 Twitter: DeRegenboog1 Facebook: basisschool de Regenboog Wij sparen olie en frituurvet voor ons vetpotje!

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 December 2016

Nieuwsbrief 3 December 2016 Telefoon:686904 regenboog@rehoboth.nu http:// regenboog.rehoboth.nu Nieuwsbrief 3 December 2016 Actueel en teamnieuws Met grote vreugde en dankbaarheid delen wij u mee dat juf van Veen en haar man Auke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2015

Nieuwsbrief juni/juli 2015 Nieuwsbrief juni/juli 2015 Actueel en teamnieuws Afgelopen vrijdag hebben we officieel afscheid genomen van juf Snoek, juf van Boven, juf Kok en juf Koffeman. We hebben samen stilgestaan bij de tijd die

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart Start Geloofsweek Vrijdag 17 maart Nieuwsbrief nummer 12 Welkom Een heel hartelijk welkom Emma van Houttum (groep 6), Lynn van Houttum

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Vooraf: Vanaf welke leeftijd is een kind leerplichtig? 1.1.1 Leerplicht en verlof

Vooraf: Vanaf welke leeftijd is een kind leerplichtig? 1.1.1 Leerplicht en verlof 1.1 Inhoud 1. Leerplicht en verlof 2. Extra verlof in verband met religieuze verplichtingen 3. Op vakantie onder schooltijd 4. Verlof in geval van Andere gewichtige omstandigheden 5. Hoe dient u een aanvraag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest

NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA. 21 t/m 23 juni Farm en Country fair. 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest NIEUWSBRIEF 9 juni 2019 AGENDA 21 t/m 23 juni Farm en Country fair 26 juni Herdenking bij het monument, m.m.v. school. 12 juli Schoolfeest 15 juli Afscheid groep 8 19 juli Start zomervakantie om 12.00

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas:

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas: R.K. Basisschool De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Profijtklas Spelend leren Jumbo spaaractie Ouderavond Welkom Sinterklaas Kledinginzameling BSO De Hunenborg Kerstactiviteiten Personeel Agenda december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

21 december 2017 Schooljaar Nr.14

21 december 2017 Schooljaar Nr.14 21 december 2017 Schooljaar 2017-2018 Nr.14 Kerstviering 21 december van 18.30-19.30 uur Geef wat je maar wilt. Geef je zin, je zorg, een vonk van jouw vuur, geef jezelf, geef aandacht, geef wat tijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Kerstfeest Nieuwjaarsontmoeting Team Schoolverlaters Even voorstellen Kinderkerstfeest Grote Kerk Kalender december Kalender januari Wist u dat???? SBO De Brug Zwanengat 3 We

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Agenda: 1 oktober: Schoolfotograaf Schoolbieb. Communicatielijnen binnen de school:

Agenda: 1 oktober: Schoolfotograaf Schoolbieb. Communicatielijnen binnen de school: Agenda: Communicatielijnen binnen de school: Als school willen we een open school zijn waar u als ouder/verzorger langs kunt komen voor vragen/ problemen, maar ook voor positieve reacties over zaken die

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Augustus/september 2015

Nieuwsbrief 1 Augustus/september 2015 Nieuwsbrief 1 Augustus/september 2015 Actueel en teamnieuws Aan het begin van de vakantie overleed de moeder van meester Leistra. Net voor het einde van de vakantie overleed de schoonvader van juf Scherjon.

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Agenda: Algemeen: Docu-ouders gevraagd. Vanaf groep 3 mag jullie kind om de week naar het docu, de bibliotheek van school, om 2 nieuwe boeken uit te zoeken. Een informatie

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

De leerplichtwet maakt een onderscheid tussen extra vakantieverlof en verlof vanwege zwaarwegende omstandigheden.

De leerplichtwet maakt een onderscheid tussen extra vakantieverlof en verlof vanwege zwaarwegende omstandigheden. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 6 SCHOOLJAAR 2015-2016 KOPIJ VOOR DE BREDE REUS? MAIL: REDACTIE@DEKLEINEREUS.ORG Leerplicht Afgelopen week hebben we bezoek gehad in het kader van het naleven

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek Schooljaar 2016-2017 2016 Nummer: 12 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Tijdelijke uitbreiding Project muziek TSO Beste ouders/verzorgers, Tijdelijke uitbreiding formatie

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

Leerplicht in het basis- en voorgezet onderwijs: Wat moet u als ouder/verzorger weten?

Leerplicht in het basis- en voorgezet onderwijs: Wat moet u als ouder/verzorger weten? Leerplicht in het basis- en voorgezet onderwijs: Wat moet u als ouder/verzorger weten? Ieder kind naar school Ieder kind in Nederland heeft recht op onderwijs. Dit schrijft de leerplichtwet voor. Veel

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie