Almelo, Bizetstraat 20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Almelo, Bizetstraat 20"

Transcriptie

1 Almelo, Bizetstraat 20 Vraagprijs ,- Kosten Koper Tel Weth. E. van Dronkelaarplein VZ Almelo / info@vanommenmakelaardij.nl

2 U bent van harte welkom bij Van Ommen Makelaardij Professionele ondersteuning Bij Van Ommen Makelaardij kunt u rekenen. op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en nieuwbouwmakelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak?stuur ons een , bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag de werkwijze van onze marketinginstrumenten en het resultaat voor u! Van Ommen Makelaardij Weth. E. van Dronkelaarplein VZ Almelo Telefoon: Fax: mail:info@vanommenmakelaardij.nl Web:

3 Objectgegevens en Lokatie Bouwjaar : 1969 Perceeloppervlakte : 163m² Woonoppervlakte : 110m² Inhoud : 350m³ Aantal kamers : 6 Aantal slaapkamers : 5 Ligging : woonwijk de Riet Garage/Schuur : berging Verwarming : centrale verwarming Technische staat : goed Isolatie : gedeeltelijk geïsoleerd Aanvaarding : in overleg Voorzieningen : scholen, winkels nabij Bijzonderheden : - Keurig aangelegde tuin met sierbestrating en berging. - Nieuwe keuken. - Badkamer vernieuwd. - Goed onderhouden. - In 2010 geschilderd. Indeling: Begane grond : Ruime hal /entree met garderobe en trapkast, toilet met fontein, woonkamer met half open nieuwe keuken voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur. Eerste verdieping : Overloop met vaste trap naar zolderverdieping, vier ruime slaapkamers, badkamer voorzien van douche en badmeubel. Tweede verdieping : Bergruimte en 5e slaapkamer.

4 Woonkamer met half open keuken. Badkamer voorzien van douche en badmeubel. Half open keuken voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur.

5

6 Kadastrale kaart

7 DE RIET In het zuidoosten van Almelo ligt de wijk De Riet. Een karakteristieke wijk met huizen in een tuindorpachtige sfeer met torentjes, poortjes, doorkijkjes en groene hofjes. In de wijk zijn veel vooroorlogse huurwoningen te vinden. Daarnaast is sprake van een grote verscheidenheid met naoorlogse eengezinswoningen in rij, vooroorlogse herenhuizen, bungalows, nieuwbouwwoningen en moderne appartementen. Nieuwbouw wordt zo ingepast dat het karakter van de wijk blijft bestaan. Op korte afstand ligt fraai natuurschoon, zoals de Weezebeek en het Nijreesbos. De bewoners van De Riet staan bekend als vriendelijk en enthousiast. Veel van hen tonen een grote betrokkenheid bij het wel en wee van hun buurt en de mensen om hen heen. In de wijk vestigen zich veel jonge bewoners en jonge gezinnen met kinderen. In combinatie met de oorspronkelijke bewoners zorgt dit ervoor dat de wijk zijn levendigheid behoudt en een leuke sfeer heeft. Het NS-station De Riet en goede busverbindingen maken de bereikbaarheid van de wijk gunstig.

8 Wat kan Van Ommen Makelaardij nog voor u Betekenen? Het leven wordt steeds duurder. Kan wonen voor u goedkoper...? Het leven wordt steeds duurder. Dat merkt u bijna dagelijks. Natuurlijk bij het boodschappen doen, maar ook aan uw woonlasten. Immers, uw huur gaat jaarlijks met een paar procenten omhoog. Mede daardoor wordt het kopen van een huis steeds aantrekkelijker. Ook voor u. Natuurlijk is met de aanschaf van een eigen woning veel geld gemoeid. Maar door de gunstige rentestand en de fiscale voordelen - de hypotheekrente is aftrekbaar van uw belastbaar inkomen - kunnen de (netto) woonlasten van een koophuis lager uitvallen dan die van een huurwoning. Zeker op de langere termijn. De hypotheekrente en daarmee uw woonlasten, staan voor een bepaalde overeengekomen periode 1, 5, 10 of zelfs 20 jaar - vast, terwijl de huurprijzen elk jaar met enkele procenten stijgen. Toch is en blijft het kopen van een eigen woning een ingrijpende gebeurtenis. Niet in de laatste plaats omdat het één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven is. Immers, voor de financiering van uw koophuis zult u doorgaans geld moeten lenen. Dit hypotheekbedrag bepaalt voor de eerstvolgende jaren voor een belangrijk deel uw maandelijkse lasten en daarmee uw besteedbaar inkomen in die periode. Alleen daarom al is het van belang dat u zich vooraf goed laat voorlichten over de financiële consequenties en andere zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Als objectief en deskundig adviseur kunnen wij u daarbij met raad en daad terzijde staan. Zo kunnen wij u geheel vrijblijvend voorrekenen wat voor u, gezien uw financiële omstandigheden en perspectieven, tot de mogelijkheden behoort. Maak een afspraak met onze adviseur en ontvang een leuk cadeau. Van Ommen Makelaardij Weth. E. van Dronkelaarplein VZ Almelo Telefoon: Fax: mail:info@vanommenmakelaardij.nl Web:

9 VRAGEN EN ALGEMENE INFORMATIE Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod. Dus: als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopende makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigen als men in onderhandeling is? De makelaar mag doorgaan met bezichtigen tot het moment dat de koop is gesloten. De makelaar is wel verplicht te melden dat de verkopende partij in onderhandeling is. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? Ja, de vraagprijs is alleen een uitnodiging tot het doen van een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. De verkoper kan ook kan ook besluiten de vraagprijs te verhogen. Als de verkopende partij een bod aanvaardt, dan is er sprake van een koop. Als de verkoper een tegenbod doet, kan de koper door dit te aanvaarden de koop tot stand brengen. Wanneer komt de koop tot stand? Als gevolg van de nieuwe wet koop onroerende zaken wordt er na 1 september 2003 vanuit gegaan dat de koopovereenkomst tussen verkoper en koper pas tot stand komt, als deze schriftelijk wordt aangegaan. Dit in tegenstelling tot voor 1 september 2003 waarin de koopakte een weergave was van wat de partijen reeds mondeling overeen waren gekomen. Na het tekenen van de koopakte heeft de koper een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Gedurende deze bedenktijd is het mogelijk om zonder verdere gevolgen de koop te ontbinden. Wanneer begint/eindigt de bedenktijd? De bedenktijd begint op de dag die volgt op de dag dat (een afschrift van) de tussen partijen opgemaakte akte aan koper ter hand is gesteld. De bedenktijd eindigt tegen uur van de laatste dag die van de bedenktijd deel uitmaakt. Het is dus niet van belang hoe laat de koper het afschrift van de akte heeft ontvangen. Maakt het voor het begin van de bedenktijd uit of er ontbindende voorwaarden zijn overeengekomen? Nee, ontbindende voorwaarden staan helemaal los van de bedenktijd. Het maakt dus ook niet uit of zij ten behoeve van de koper of de verkoper zijn opgenomen. Wat is een optie? Een optie is een soort eerste recht van koop, geldig voor een termijn die u met de verkoper overeenkomt. Meestal is die termijn enkele dagen. De verkoper mag in de optieperiode geen onderhandelingen voeren met andere potentiële kopers. Doorgaans is er ook nagenoeg overeenstemming over de prijs van de woning tussen de koper en verkoper. Let wel, aan de koopoptie zit geen koopverplichting vast en de verkoper is niet verplicht een optie te verlenen

10 Duurt de wettelijke bedenktijd maximaal drie dagen? Nee, de bedenktijd duurt minimaal drie dagen. Omdat de algemene termijnenwet van toepassing is, kan de bedenktijd langer duren dan drie dagen. Op grond van de Wet wordt de bedenktijd zonodig zoveel verlengd dat daarvan tenminste twee dagen deel uitmaken die niet een zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag zijn. AKTE GETEKEND Op maandag: laatste dag bedenktijd is donderdag Op dinsdag: laatste dag bedenktijd is vrijdag Op woensdag: laatste dag bedenktijd is maandag Op donderdag: laatste dag bedenktijd is maandag Op vrijdag: laatste dag bedenktijd is dinsdag Op zaterdag: laatste dag bedenktijd is dinsdag Op zondag: laatste dag bedenktijd is woensdag Wat zijn ontbindende voorwaarden? Geldige redenen, die in het koopcontract zijn vastgelegd, om de koop van een woning te annuleren. Bij de koop van een woning is het gebruikelijk om ontbindende voorwaarden op te nemen voor het verkrijgen van een passende financiering, en (indien van toepassing) voor een huisvestingsvergunning of Nationale Hypotheek Garantie Wanneer ik de vraagprijs bied, ben ik dan officieel de koper? Over deze vraag bestaan veel misverstanden. Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft in een vonnis bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs biedt, dan doet u een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling een andere verkoopprocedure gaan hanteren? Ja, dat mag. Eén van de partijen mag de onderhandelingen beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - natuurlijk in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen in bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. De verkoper dient echter wel eerst eventuele gedane toezeggingen na te komen. Wat wordt bedoeld met Erfdienstbaarheden? Erfdienstbaarheden zijn lasten waarmee een erf is belast voor het gebruik van een erf, dat aan iemand anders toebehoort. Bijvoorbeeld het recht van overpad.

11 Wat betekenen Kosten Koper (kk) en Vrij Op Naam (V.O.N.)? Als u een bestaande woning koopt, krijgt u te maken met Kosten Koper (K.K.). Hierbij gaat het om kosten voor: overschrijving van het kadastraal recht naar de nieuwe eigenaar in het Hypothekenregister van het Kadaster; overdrachtsbelasting; notariskosten voor het passeren van de leveringsakte. Vrij op naam (v.o.n.) Bij een nieuwbouwwoning staat meestal achter de koopsom de term V.O.N. Deze afkorting betekent Vrij op Naam. Dit houdt in dat alle kosten met betrekking tot het verkrijgen van het eigendom van de woning in de koopsom zijn inbegrepen. Wat is de overdrachtsbelasting die ik moet betalen? Dit is de belasting die wordt geheven bij aankoop van bestaande woning. Deze bedraagt momenteel 6% van de verkoopprijs van de woning en moet worden betaald door de koper, tenzij anders overeengekomen. Deze belasting maakt onderdeel uit van 'kosten koper'. Is een voorlopige koopovereenkomst definitief? Een 'voorlopige koopovereenkomst ', ondertekend door beide partijen, is een definitieve overeenkomst. De koop van de woning wordt daarmee officieel vastgelegd. In deze overeenkomst kunnen ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Indien u zich anders dan door de vastgelegde ontbindende voorwaarden wilt terugtrekken, bent u meestal een boete verschuldigd Wat is de akte van levering? Na het betalen van de koopsom van de woning, de bijkomende kosten en zakelijke lasten (onroerendezaakbelasting en waterschapslasten) ondertekent u de akte van levering bij de notaris en bent u eigenaar van de woning. Deze akte is ook het bewijs van de betaling van de koopsom. De makelaar vraagt een "belachelijke" hoge prijs voor een woning, mag dat? De verkoper bepaalt waarvoor hij zijn woning verkoopt in overleg met zijn makelaar. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. Dat geldt voor alle zaken die de verkoper belangrijk vindt om over te beslissen of hij zijn woning aan deze koper wil verkopen. Als verkoper en koper het over deze zaken eens zijn, is er een koop. Soms besluiten verkoper en koper over een aantal minder belangrijke zaken - roerende zaken bijvoorbeeld - pas te onderhandelen als ze het over de hoofdzaken eens zijn. In een dergelijk geval kan een rechter wel bepalen dat de partijen, nu ze het over de door hen zelf aangegeven hoofdzaken eens zijn, moeten doorgaan met onderhandelen tot er een redelijk resultaat is bereikt Als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging, als ik de eerste ben die de woning bezichtigt, of als ik de eerste ben die een bod uitbrengt, moet de makelaar in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Op deze drie vragen is het antwoord nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u daarover te informeren. Het is verstandig als u serieus belangstelling heeft de makelaar te vragen wat uw positie is. Dat kan veel teleurstelling voorkomen. Doet de makelaar u een toezegging, dan dient hij deze na te komen.

12 Zit de makelaarscourtage in de "kosten koper"? Neen. Voor rekening van de koper komen de kosten die de overheid "hangt" aan de overdracht van een woning. Dat is de overdrachtsbelasting (6%) en de kosten van de notaris voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven daarvan in de registers. Als de verkoper een makelaar inschakelt om zijn woning te verkopen, dan moet hij ook zelf met de makelaar afrekenen voor deze dienst (makelaarscourtage). De makelaar dient bij de verkoop vooral het belang van de verkoper, dus niet dat van de koper. Het kan daarom eveneens voor de koper van belang zijn een eigen makelaar in te schakelen. VBO Makelaar en Van Ommen Makelaardij: voor al uw huiswerk U heeft kennis gemaakt met een van onze deskundige VBO-makelaars. Uw makelaar is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De circa 1000 aangesloten makelaars stellen u als consument centraal en wij weten dat onze makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is, dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Een zekerheid waaraan u (voor)rechten ontleent. Waarom een VBO-makelaar? Waarom juist een VBO-makelaar? We geven u alvast één goede reden: woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar. Zij leveren de beste diensten voor een aantrekkelijk tarief. Met het marketingpakket van VBO Makelaar brengt uw makelaar uw huis bovendien snel en goed onder de aandacht van een breed publiek. Maar we hebben meer goede redenen

13 VBO Makelaar en Van Ommen Makelaardij: voor al uw huiswerk VBO uitwisselingssysteem Uw makelaar is onderdeel van een network van VBO-makelaars. Zij wisselen onderling actuele informatie uit waardoor u snel op de hoogte bent van wat er speelt. Bovendien staat uw woning op een groeiende huizensite met unieke bezoekers per dag en een database van inmiddels meer dan huizen. Deeldiensten U kiest ervoor dat de VBO-makelaar de complete vastgoedbemiddeling regelt, van begin tot eind. Of dat u gebruik maakt van afzonderlijke diensten van de VBO-makelaar. Alleen het koopcontract opstellen bijvoorbeeld, of onderhandelen met geïnteresseerde kopers. U kunt dan zelf de rondleiding door uw woning verzorgen. Zo stelt u samen met uw makelaar het dienstenpakket samen waarvan u gebruik wilt maken en bespaart u op de kosten! Actuele huizen- en marktkennis Regels, wetgeving en trends wijzigen continu, de makelaar moet up-to-date blijven om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. De VBO-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn vakkennis op peil met de verplichte Permanente Educatie trainingen. Klant- en servicegericht De VBO-makelaar is klantgericht, luistert naar uw wensen, neemt ruimschoots de tijd voor u en kan desgewenst alle zaken uit handen nemen. APK voor vastgoed VBO Makelaar werkt samen met een landelijk netwerk van betrouwbare en deskundige aanbieders van woningkeuringen. Met een betrouwbare en deskundige keuring, heeft u zekerheid over de bouwkundige staat van uw droomhuis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Snel en goed met eigen taxatienetwerk VBO Makelaar beschikt ook over een eigen kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk. U kunt on-line, dus snel, een taxatierapport aanvragen. Uw VBO-makelaar biedt zekerheid Uw VBO-makelaar is gehouden aan de gedragscode van VBO Makelaar en de algemene consumentenvoorwaarden (opgesteld i.s.m. Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond).

14 Aankoop van geschikte bedrijfsruimte Om uw bedrijfsactiviteiten goed uit te kunnen voeren, bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte. Of het nu gaat om de aankoop van een winkel, kantoor, magazijn, loods, horeca- of recreatieobject, de bedrijfsmatig VBO-makelaar kan u daarin begeleiden. Hij is betrokken, deskundig, flexibel en geeft een passend advies. Dat kan een totaaladvies zijn of de verzorging van enkele deeldiensten. Uw bedrijfseisen en mogelijkheden worden verwerkt in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. Programma van eisen Vaak heeft u zelf al enkele criteria opgesteld waaraan de bedrijfsruimte moet voldoen. De bedrijfsmatig VBO-makelaar kan deze criteria kritisch doornemen en eventueel verder aanvullen. Hij overlegt met u over de juiste locatie, aanwezige voorzieningen, de bereikbaarheid, fiscale mogelijkheden, uw groeiambities etc. Zo ontstaat er een duidelijk programma van eisen waaraan uw toekomstige bedrijfsruimte moet voldoen. Aanbod Het bedrijfsaanbod is ruim en gevarieerd. De VBO-makelaars die in bedrijfsmatig vastgoed zijn gespecialiseerd wisselen regelmatig onderling kennis uit en maken gebruik van elkaars netwerken. Daarnaast is de bedrijfsmatig VBO-makelaar aangesloten bij Realnext, de meest complete site voor beschikbare bedrijfsobjecten. Uw bedrijfsmakelaar komt snel tot een actueel aanbod dat geschikt is voor uw plannen. Bezichtiging Tijdens de bezichtiging(en) informeert de bedrijfsmatig VBO-makelaar u over de onderhoudsstatus, servicekosten, energieverbruik etc. Hij denkt uitvoerig met u mee over bijvoorbeeld een efficiënte indeling van werkruimten, groeimogelijkheden, uitstraling en mogelijke aanpassingen. Er wordt een inspectierapport opgesteld ter ondersteuning van uw definitieve beslissing. Onderhandelingen Met de juiste biedingstrategie betaalt u niet te veel voor het bedrijfsobject van uw keuze. Met een schat aan ervaring en hulp van de VBO-database weet de VBO-makelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde van vergelijkbare objecten overeenkomt. Ook de looptijd van vergelijkbaar aanbod is bij hem of haar bekend. Belangrijke informatie die het openingsbod en maximale bod bepalen. Koopovereenkomst en overdracht Nadat u met de verkoper overeenstemming heeft bereikt en de koopovereenkomst is opgesteld, zal uw VBO-makelaar deze zeer uitgebreid met u doornemen. Ook zal hij u informeren over de rechten en plichten die onderdeel zijn van de transactie. Na ontvangst van alle relevante stukken en de getekende koopovereenkomst, ontvangt u van de notaris de datum van ondertekening van de akte van levering. Na een laatste inspectie en de sleuteloverdracht kunt u starten met de uitvoering van uw bedrijfsplannen.

15 Hoogst haalbare erkenning De VBO is gecertificeerd volgens Europese norm EN De persoonscertificatie garandeert de vakbekwaamheid van uw makelaar. Deze certificeringregeling is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan. Brancheorganisatie met initiatief Zo was de 3 dagen bedenktijd, die nu wettelijk is geregeld, een initiatief van VBO Makelaar. Uw makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie die initiatief durft te tonen en staat voor het consumentenbelang. Verzekering Al onze VBO-makelaars zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang. Klachtenbehandeling Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u altijd terecht bij de afdeling klachtenbehandeling van VBO Makelaar die voortdurend werkt aan de kwaliteit van dienstverlening van haar leden. Een onafhankelijk tuchtcollege ziet toe op het handelen van onze makelaars. Geschillencommissie voor extra zekerheid Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie Makelaardij van de Stichting Geschillen Commissie, waarbij VBO Makelaar is aangesloten. Deze geschillencommissie is laagdrempelig, goedkoop en snel behandelt de civielrechtelijke kant van de klacht. Meer informatie over de brancheorganisatie: VBO Makelaar Braillelaan CM Rijswijk Tel: vbo@vbo.nl Website: De VBO Makelaar, thuis in uw regio: Van Ommen Makelaardij Weth. E. van Dronkelaarplein VZ Almelo Tel: Fax: info@vanommenmakelaardij.nl Web:

BUITENPOST De Schepperstraat 1

BUITENPOST De Schepperstraat 1 BUITENPOST De Schepperstraat 1 Op een mooie locatie, nabij alle voorzieningen, staat deze vrijstaande, goed onderhouden woning met ruime aanbouw en carport op 495 m2 te koop. De woning is recent voorzien

Nadere informatie

TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12

TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12 TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12 Ruime tussenwoning met vrij uitzicht in kindvriendelijke woonomgeving. Het geheel staat op eigen grond, 198 m2. Het terras aan de achterzijde van de woning is gelegen op het

Nadere informatie

Buitenpost Waterlelie 19

Buitenpost Waterlelie 19 Buitenpost Waterlelie 19 Goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met ruime aangebouwde garage en bijkeuken. De woning is traditioneel gebouwd in 1993 mooie nieuwbouwwijk. Vanuit de ruime woonkamer is

Nadere informatie

Buitenpost Julianalaan 37

Buitenpost Julianalaan 37 Buitenpost Julianalaan 37 Vrijstaande woning met houten garage en houten berging, gelegen op 355 m2. Aan de achterzijde grenst het perceel aan de parkeerplaats van de Botanische tuin de Kruidhof. Deze

Nadere informatie

TWIJZEL Piterpolle 4. Vraagprijs 224.000,-- Kosten Koper

TWIJZEL Piterpolle 4. Vraagprijs 224.000,-- Kosten Koper TWIJZEL Piterpolle 4 Deze nette vrijstaande woning met een ruime garage/schuur en fraai aangelegde tuin bieden wij u te koop aan. Het geheel is keurig onderhouden en staat op 393 m2. Aan de achterzijde

Nadere informatie

KOOTSTERTILLE Goeverneursloane 4

KOOTSTERTILLE Goeverneursloane 4 KOOTSTERTILLE Goeverneursloane 4 Woning wordt aangeboden met OVERBRUGGINGSGARANTIE, kijk op www.overbruggingsgarantie.nl of neem contact op met ons kantoor!! In een nette, rustige buurt staat deze vrijstaande

Nadere informatie

Vraagprijs 300.000,-- Kosten Koper

Vraagprijs 300.000,-- Kosten Koper DE HOVEN 5 SINT ANNAPAROCHIE OP MOOIE LOCATIE IN PLAN NIJE KAMERS II, FRAAIE VRIJSTAANDE WONING MET RUIME WOONKAMER, WOONKEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN 3 SLAAP- KAMERS. GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF

Nadere informatie

GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. Vraagprijs 145.000,-- Kosten Koper

GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. Vraagprijs 145.000,-- Kosten Koper STIENS SMELBREGE 8 GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM Vraagprijs 145.000,-- Kosten Koper GEDEELTELIJK VRIJSTAANDE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM. Indeling: Entree, gang/hal,

Nadere informatie

Kollumerzwaag Foarwei 89

Kollumerzwaag Foarwei 89 Kollumerzwaag Foarwei 89 Woning komt in aanmerking voor KOOPSUBSIDIE, vraag naar de voorwaarden of kijk op www.senternovem.nl Aan de doorgaande weg in Kollumerzwaag staat deze vrijstaande woning op 409

Nadere informatie

TWIJZEL Optwizel 44. Vraagprijs 150.000,-- Kosten Koper

TWIJZEL Optwizel 44. Vraagprijs 150.000,-- Kosten Koper TWIJZEL Optwizel 44 Aan de doorgaande weg van Twijzel, bieden wij u deze vrijstaande woning te koop aan. Deze goed onderhouden woning staat om 327 m2 grond. Het erf en de oprit zijn recentelijk voorzien

Nadere informatie

BUITENPOST Berkenlaan 6

BUITENPOST Berkenlaan 6 BUITENPOST Berkenlaan 6 In Buitenpost, nabij alle voorzieningen, bieden wij u deze goed onderhouden 2/1 kap woning met tuinschuur te koop aan. De woning is zeer geschikt voor een ouder persoon of juist

Nadere informatie

KOLLUM Van Broersmastraat 1

KOLLUM Van Broersmastraat 1 KOLLUM Van Broersmastraat 1 In een rustige woonomgeving, maar op loopafstand van het centrum is deze vrijstaande bungalow met garage gelegen op 475 m2. De woning is vanaf 2003 volledig gerenoveerd/ vernieuwd.

Nadere informatie

KOLLUMERZWAAG Cedelshof 16

KOLLUMERZWAAG Cedelshof 16 KOLLUMERZWAAG Cedelshof 16 Aan de rand van deze ruim opgezette woonwijk staat deze vrijstaande woning met allure. De woning met inpandige garage is gebouwd in 2001 door Bouwbedrijf Lautenbach uit Kollumerzwaag.

Nadere informatie

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper

BUITENPOST Egypte 24. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper BUITENPOST Egypte 24 In het buitengebied, nabij het Veenkloosterbos bieden wij u deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en weiland te koop aan. Totale oppervlakte 0.78.20 ha De woning (6 1/2 x

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- kosten koper

Vraagprijs ,-- kosten koper Sillan 19 Britsum GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET ACHTEROM IN RUSTIGE OMGEVING MET 3 SLAAPKAMERS EN HOBBY- SLAAPKAMER OP b.g.g. Vraagprijs 124.500,-- kosten koper Omschrijving: Keurige ruime tussenwoning

Nadere informatie

BUITENPOST Simke Kloostermanstraat 21

BUITENPOST Simke Kloostermanstraat 21 BUITENPOST Simke Kloostermanstraat 21 Op korte afstand van veel voorzieningen, gelegen in een rustige straat staat deze 2/1 kapwoning te koop. Treinstation en de winkels zijn op korte afstand. Ook de sportaccomodaties

Nadere informatie

BUITENPOST West 21. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper

BUITENPOST West 21. Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper BUITENPOST West 21 Aan de doorgaande weg van Butenpost richting Leeuwarden bieden wij u deze woning met vrijstaande, ruime stenen garage op 1410 m2 te koop aan. Het origineel is gebouwd begin vorige eeuw.

Nadere informatie

TE HUUR WOERDEN. 2.100,- per maand excl. BTW. Jaap Bijzerweg 4. bedrijfshal

TE HUUR WOERDEN. 2.100,- per maand excl. BTW. Jaap Bijzerweg 4. bedrijfshal TE HUUR WOERDEN Jaap Bijzerweg 4 bedrijfshal 2.100,- per maand excl. BTW U bent van harte welkom bij Rien Treur Makelaardij BV Rien Treur is deskundige en ervaren RMT en RT makelaar/taxateur die goed op

Nadere informatie

Raadhuisstraat 19-f Zeewolde

Raadhuisstraat 19-f Zeewolde Raadhuisstraat 19-f Zeewolde Soort woning Status : Appartement : Te koop Bouwjaar : 1984 Woonopp. : 83 m² Perceelopp. : m² Inhoud : 230 m³ Totaal kamers : 3, aantal slaapkamers 2 Vraagprijs : 139.500,-

Nadere informatie

Almelo, Beeklustlaan 10

Almelo, Beeklustlaan 10 Almelo, Beeklustlaan 10 Vraagprijs 159.000,- Kosten Koper Tel. 0546-455631 - Weth. E. van Dronkelaarplein 27-7601 VZ Almelo www.vanommenmakelaardij.nl / info@vanommenmakelaardij.nl U bent van harte welkom

Nadere informatie

TE KOOP WOERDEN ,- kosten koper. De Kruipin 1* bedrijfshal

TE KOOP WOERDEN ,- kosten koper. De Kruipin 1* bedrijfshal TE KOOP WOERDEN De Kruipin 1* bedrijfshal 650.000,- kosten koper U bent van harte welkom bij Rien Treur Makelaardij BV Rien Treur is deskundige en ervaren RMT en RT makelaar/taxateur die goed op de hoogte

Nadere informatie

BUITENPOST Oost 29. Vraagprijs 645.000 k.k.

BUITENPOST Oost 29. Vraagprijs 645.000 k.k. BUITENPOST Oost 29 In een landelijke omgeving bieden wij deze paardenhouderij te koop aan. Het object is centraal gelegen tussen Leeuwarden en Groningen aan de N355. Het geheel bestaat uit een volledig

Nadere informatie

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL BLEEKSTRAAT 9 7571 CK OLDENZAAL 198.500 K.K. In binnenstad van Oldenzaal gelegen goed onderhouden stadswoning met zonnig dakterras, eigen oprit voor 2 auto's en mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis.

Nadere informatie

FERWERD HEGEBEINTUMERDYK 14A

FERWERD HEGEBEINTUMERDYK 14A FERWERD HEGEBEINTUMERDYK 14A VOORMALIG GEMEENSCHAPSHUIS VERBOUWD TOT RUIM WOONHUIS. DOOR DE OORSPRONKELIJKE OPZET IS ER VEEL RUIMTE AANWEZIG, DAARDOOR TEVENS INTERESSANT VOOR BEDRIJF AAN HUIS. Vraagprijs

Nadere informatie

Eem 31 - Zeewolde. Een huis of een thuis? Woongeluk betekent voor iedereen iets anders. Woongeluk is de

Eem 31 - Zeewolde. Een huis of een thuis? Woongeluk betekent voor iedereen iets anders. Woongeluk is de Eem 31 Zeewolde Woongeluk Een huis of een thuis? Woongeluk betekent voor iedereen iets anders. Woongeluk is de vervulling van je woonwensen. Bij de aankoop spelen gevoel en de klik een grote rol, je huis

Nadere informatie

Praam 253 A M S T E L V E E N

Praam 253 A M S T E L V E E N Praam 253 A M S T E L V E E N Heerlijk lichte hoekwoning met zes kamers en keurige tuin gelegen in kindvriendelijke wijk nabij winkelcentrum Waardhuizen. Ind. Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer

Nadere informatie

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL

K.K. BLEEKSTRAAT CK OLDENZAAL BLEEKSTRAAT 9 7571 CK OLDENZAAL 198.500 K.K. In binnenstad van Oldenzaal gelegen goed onderhouden stadswoning met zonnig dakterras, eigen oprit voor 2 auto's en mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis.

Nadere informatie

Beuningen gld Distelakkerstraat 14

Beuningen gld Distelakkerstraat 14 Beuningen gld Distelakkerstraat 14 Op een zeer mooie plek in Beuningen, ligt deze riante vrijstaande woonboerderij. Heerlijk in het buitengebied vlakbij de uiterwaarden en de dijk, dichtbij het gezellige

Nadere informatie

Wijchen Spechtstraat 16

Wijchen Spechtstraat 16 Wijchen Spechtstraat 16 Mooie uitgebouwde tussenwoning met een grote vrijstaande berging. De woning heeft mede door de uitbouw en de dakkapel veel leefruimte. Een riante woonkamer, moderne keuken, vier

Nadere informatie

Tholen Binnenkamer 18

Tholen Binnenkamer 18 Tholen Binnenkamer 18 Gelegen in de zeer kindvriendelijke nieuwbouwwijk Stadszicht mogen wij u deze ruime twee onder één kap woning met garage en serre. De woning beschikt over een ruime living met open

Nadere informatie

BUITENPOST Jeltingalaan 21

BUITENPOST Jeltingalaan 21 BUITENPOST Jeltingalaan 21 Sfeervolle, goed onderhouden, vrijstaande jaren 30 woning aan een doorgaande weg in één van de oudere straten van Buitenpost. Op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals:

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Beuningen gld Wilgenkamp 14

Beuningen gld Wilgenkamp 14 Beuningen gld Wilgenkamp 14 Zeer ruime verspringende tussenwoning die zowel uitgebouwd is aan achterzijde als aan voorzijde waar een grotere hal en hobby/praktijkruimte gerealiseerd zijn. Gelegen in een

Nadere informatie

Jade 33 TOPWONING Zeewolde

Jade 33 TOPWONING Zeewolde Jade 33 Zeewolde TOPWONING Soort woning Bouwtype : Eengezinswoning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar : 1997 Woonopp. : 145 m² Perceelopp. : 251 m² Inhoud : 413 m³ Totaal aantal kamers : 5, aantal slaapkamers

Nadere informatie

Vosbergerweg 7 Heerde

Vosbergerweg 7 Heerde Kenmerk 1 Kenmerk 2 Woonplaats, adres Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Vraagprijs: 000.000,k.k. 6 Kenmerk Vosbergerweg 7 Heerde Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is

Nadere informatie

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Grotenkampstede 12 te Vaassen Vraagprijs 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'de Oosterhof'.

Nadere informatie

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Gruttostraat 5 te Epe Vraagprijs 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, GRUTTOSTRAAT 5 Gelegen in de wijk Haverkamp/Vegtelarij tussenwoning met stenen berging. Het betreft een voormalig huurwoning

Nadere informatie

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Dit geheel gemoderniseerde en zeer verzorgde woonhuis is uitgebouwd met een serre over de gehele breedte. De woning is voorzien van een nieuwe badkamer (2009), nieuw stucwerk

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg-Houthem, Vroenhof 10, 12A, 12B, 12C. Tussen gelegen object bestaande uit winkel-/kantoorruimte en 3 woonappartementen

TE KOOP. Valkenburg-Houthem, Vroenhof 10, 12A, 12B, 12C. Tussen gelegen object bestaande uit winkel-/kantoorruimte en 3 woonappartementen TE KOOP Valkenburg-Houthem, Vroenhof 10, 12A, 12B, 12C Tussen gelegen object bestaande uit winkel-/kantoorruimte en 3 woonappartementen Vraagprijs: 300.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg

Nadere informatie

Nijmegen Hatertseweg 467A

Nijmegen Hatertseweg 467A Nijmegen Hatertseweg 467A Keurig driekamer appartement op derde, bovenste verdieping met een grote woonkamer met balkon, verzorgde open keuken en badkamer, in een kleinschalig appartementencomplex met

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

van Beverwijckstraat 5, 8921 VC Leeuwarden Easter Omwei GM, HURDEGARYP

van Beverwijckstraat 5, 8921 VC Leeuwarden Easter Omwei GM, HURDEGARYP van Beverwijckstraat 5, 8921 VC Leeuwarden Easter Omwei 1 9254 GM, HURDEGARYP 0511-472513 info@scherjonvanderveen.nl www.scherjonvanderveen.nl van Beverwijckstraat 5 - LEEUWARDEN Op goede en rustige woonstand

Nadere informatie

Thamerhorn 65 U I T H O O R N

Thamerhorn 65 U I T H O O R N Thamerhorn 65 U I T H O O R N Dit geheel verbouwde en gemoderniseerde appartement is gelegen op de zesde etage en heeft een GLOEDNIEUWE badkamer ( maart 2012). De keuken, wanden en vloeren zijn in 2008

Nadere informatie

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Ganskamer 32 te Epe Vraagprijs 165.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Nette hoekwoning met royale vrijstaande berging. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving aan een rustige weg. De totale

Nadere informatie

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Merelstraat 7 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, MERELSTRAAT 7 Royale tussenwoning met een ruime vrijstaande stenen berging gelegen aan rustige straat in een

Nadere informatie

Nijmegen Ziekerstraat 34

Nijmegen Ziekerstraat 34 Nijmegen Ziekerstraat 34 Perfect tweekamer appartement voor de starters onder ons, midden in het centrum van Nijmegen. Wel de lusten van het centrum, niet de lasten. Dit appartement ligt boven de winkels

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Groeneweg 2 Heerde Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid.

Nadere informatie

Poortvliet Markt 7. Koopsom ,-- Kosten Koper

Poortvliet Markt 7. Koopsom ,-- Kosten Koper Poortvliet Markt 7 Deze woning is ruimer dan u denkt! Gelegen in het rustige dorp Poortvliet, op een ruim perceel van 261 m² eigen grond mag Leunis Makelaars u deze aan de achterzijde uitgebouwde sfeervolle

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

Revelingseweg 65 Wapenveld

Revelingseweg 65 Wapenveld Revelingseweg 65 Wapenveld Vraagprijs: 349.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Wehryweg 1F. Ruim 3-slaapkamer appartement in kleinschalig complex met lift, met dakterras, berging in souterrain en garagebox.

TE KOOP. Valkenburg, Wehryweg 1F. Ruim 3-slaapkamer appartement in kleinschalig complex met lift, met dakterras, berging in souterrain en garagebox. TE KOOP Valkenburg, Wehryweg 1F Ruim 3-slaapkamer appartement in kleinschalig complex met lift, met dakterras, berging in souterrain en garagebox. Vraagprijs: 375.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a

Nadere informatie

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies Veel gestelde vragen www.wiebzandberg.nl info@wiebzandberg.nl 0566 65 0070 2 wiebzandberg.nl INLEIDING Aan elke aankoop kleven risico's. Bij de aankoop of

Nadere informatie

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Pastoorsweg 49 te Vaassen Vraagprijs 269.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied van Vaassen bieden wij aan een 2-onder-1- kap woning met aangebouwde

Nadere informatie

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, TEUNIS VAN LOHUIZENSTRAAT 3 In een gezellige woonwijk van Vaassen wordt u aangeboden een goed

Nadere informatie

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Jan Hamerstraat 55 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL VAASSEN, JAN HAMERSTRAAT 55 De woning is gelegen in een rustige woonwijk, op korte afstand

Nadere informatie

TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A

TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A Halfvrijstaand woonhuis met garage en ruime tuin. Indeling: Begane grond: (volledig voorzien van tegelvloer): entree/hal met meterkast; woonkamer met open keuken ca. 45,8m²

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Walramplein 5 en 5A. Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning.

TE KOOP. Valkenburg, Walramplein 5 en 5A. Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning. TE KOOP Valkenburg, Walramplein 5 en 5A Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning. Prijs op aanvraag bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906

Nadere informatie

Te koop in Volendam. Aambeeldstraat 14, Volendam

Te koop in Volendam. Aambeeldstraat 14, Volendam Te koop in Volendam Aambeeldstraat 14, Volendam Algemeen: Op gewild bedrijventerrein in Edam mogen wij u dit uitstekend onderhouden bedrijfspand aanbieden: VVO Begane grond: 100 m 2 VVO Verdieping: 100

Nadere informatie

Nijmegen Spijkerhofplein 73

Nijmegen Spijkerhofplein 73 Nijmegen Spijkerhofplein 73 Heerlijk licht, modern en luxe driekamer appartement op loopafstand van NS station en winkelcentrum Dukenburg. Op de hoek gelegen met een prachtig vrij uitzicht vanaf de dertiende

Nadere informatie

Prins Clausplein 34, 8935 DB Leeuwarden Vraagprijs 179.000,- k.k.

Prins Clausplein 34, 8935 DB Leeuwarden Vraagprijs 179.000,- k.k. Prins Clausplein 34, 8935 DB Leeuwarden Vraagprijs 179.000,- k.k. Easter Omwei 1 9254 GM, HURDEGARYP 0511-472513 info@scherjonvanderveen.nl www.scherjonvanderveen.nl Prins Clausplein 34 - LEEUWARDEN In

Nadere informatie

Tholen Wal 13. Vraagprijs 189.500,-- Kosten Koper

Tholen Wal 13. Vraagprijs 189.500,-- Kosten Koper Tholen Wal 13 Wat een plaatje, en zo een mooi uitzicht dat horen we met enige regelmaat van mensen die langs woningen aan de wal een wandeling maken! Hoort u ook tot deze groep, dan kunt u nu uw droom

Nadere informatie

Sloep 219 te Groningen

Sloep 219 te Groningen Sloep 219 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Op leuke locatie met vrij uitzicht in de wijk Lewenborg gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met TUIN op het zuiden

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: 425.000,00 k.k. Wijnandsrade, Drummenstraat 19. Modern vrijstaand woonhuis met inpandige garage en aangelegde tuin.

TE KOOP. Vraagprijs: 425.000,00 k.k. Wijnandsrade, Drummenstraat 19. Modern vrijstaand woonhuis met inpandige garage en aangelegde tuin. TE KOOP Wijnandsrade, Drummenstraat 19 Modern vrijstaand woonhuis met inpandige garage en aangelegde tuin. Vraagprijs: 425.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet

Nadere informatie

TE KOOP. Schin op Geul, Grachtstraat 60. Tussenwoning met buitenberging tuin. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Schin op Geul, Grachtstraat 60. Tussenwoning met buitenberging tuin. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Schin op Geul, Grachtstraat 60 Tussenwoning met buitenberging tuin Vraagprijs: 98.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl postadres

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11 TE KOOP Valkenburg, Trianon 11 Op de 1e verdieping gelegen 2-slaapkamer appartement met eigen garage. Gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg. Vraagprijs: 155.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem

Nadere informatie

TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25

TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25 TE KOOP Valkenburg, Geneindestraat 25 Vrijstaande villa gelegen op perceel van 2005m² op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Thans wordt het object zowel voor zakelijke - als privé doeleinden gebruikt.

Nadere informatie

TE KOOP. Sibbe, Burg. Wijnandsstraat 11. 2 onder 1 kap woning met inrit, buitenberging en tuin. Vraagprijs: 129.500,00 k.k.

TE KOOP. Sibbe, Burg. Wijnandsstraat 11. 2 onder 1 kap woning met inrit, buitenberging en tuin. Vraagprijs: 129.500,00 k.k. TE KOOP Sibbe, Burg. Wijnandsstraat 11 2 onder 1 kap woning met inrit, buitenberging en tuin Vraagprijs: 129.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl

Nadere informatie

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin.

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. TE KOOP Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6 In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. Indeling: Souterrain: geheel onderkelderd: kelder met opstelling van c.v. ketel

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin TE KOOP Valkenburg, Henri Hermansstraat 6 Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin Vraagprijs: 142.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon :

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Sportlaan 2 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Sportlaan 2 te Epe Vraagprijs 219.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, SPORTLAAN 2 Gelegen aan de rand van de bebouwde kom, op korte afstand van de bossen en andere

Nadere informatie

Wilgenstraat kavel 15 0ong te ULFT

Wilgenstraat kavel 15 0ong te ULFT Wilgenstraat kavel 15 0ong te ULFT Omschrijving: In de Bomenbuurt in Ulft worden 10 duurzame en energie neutrale woningen gebouwd. Het plan bestaat uit 4 moderne twee-onder-één kapwoningen type Berk en

Nadere informatie

Houthem, Sint Gerlachplein 6. Tussenwoning met tuin en achterom. Gelegen in woonwijk met aan de voorzijde plein.

Houthem, Sint Gerlachplein 6. Tussenwoning met tuin en achterom. Gelegen in woonwijk met aan de voorzijde plein. TE KOOP Houthem, Sint Gerlachplein 6 Tussenwoning met tuin en achterom. Gelegen in woonwijk met aan de voorzijde plein. Indeling: Souterrain: volledig onderkelderd: provisiekelder; kelder met aansluiting

Nadere informatie

Lent John Lennonstraat 24

Lent John Lennonstraat 24 Lent John Lennonstraat 24 Een verrassend grote woning op een gezellig autovrij plein met alle voorzieningen in de buurt en op fietsafstand van het hart van Nijmegen. Deze nette en lichte woning heeft vier

Nadere informatie

TE KOOP. Dye Sprancke 1, Waalwijk. Prijs op aanvraag. Woonkenners Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel

TE KOOP. Dye Sprancke 1, Waalwijk. Prijs op aanvraag. Woonkenners Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel TE KOOP Dye Sprancke 1, Waalwijk Prijs op aanvraag Woonkenners Hoofdstraat 17 5171 DJ Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl www.woonkenners.nl KENMERKEN BOUWJAAR WOONOPPERVLAKTE - ENERGIELABEL

Nadere informatie

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Rozenstraat 38 Terneuzen Vraagprijs 135.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 135.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1980 woonlagen 3 Woonoppervlakte 120 m 2 Inhoud 373 m 3

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

Lent Petuniastraat 56

Lent Petuniastraat 56 Lent Petuniastraat 56 Een perfect gelegen vrijwel geheel gemoderniseerde zeer ruime tussenwoning in oud-lent. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke omgeving dichtbij de uiterwaarden en op 10

Nadere informatie

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Eksterplein 8 te Vaassen Vraagprijs 189.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Uitstekend onderhouden, moderne tussenwoning met tuin, berging en een royaal dakterras gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

TE KOOP 036-8452628. ALMERE Wezelstraat 11. Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere

TE KOOP 036-8452628. ALMERE Wezelstraat 11. Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere TE KOOP ALMERE Wezelstraat 11 Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere 036-8452628 OBJECTGEGEVENS: Adres Wezelstraat 11 Postcode - Plaats 1338BG ALMERE Kadastrale aanduiding Almere N 3999 Perceeloppervlak

Nadere informatie

Europalaan 198 Enschede. Vraagprijs 79.900,- k.k.

Europalaan 198 Enschede. Vraagprijs 79.900,- k.k. Europalaan 198 Enschede Vraagprijs 79.900,- k.k. Omschrijving Op de bovenste woonlaag gelegen keurig onderhouden 2-kamer appartement (voorheen 3) met balkon en berging in souterrain. Indeling : Entree/hal,

Nadere informatie

Oud-Loosdrechtsedijk 238 te LOOSDRECHT Vraagprijs 725.000 k.k.

Oud-Loosdrechtsedijk 238 te LOOSDRECHT Vraagprijs 725.000 k.k. Oud-Loosdrechtsedijk 238 te LOOSDRECHT Vraagprijs 725.000 k.k. Foto's: Foto's: Foto's: Foto's: Foto's: Foto's: Omschrijving: Op een prachtige locatie gelegen Cafe- Restaurant met groot terras en (achter)

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 30 Heerde

Bonenburgerlaan 30 Heerde Bonenburgerlaan 30 Heerde Vraagprijs: 299.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat.

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. TE HUUR Nijswiller, Höfkensweg 14 Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. Indeling: Souterrain: entree/hal met meterkast; c.v.-berging;

Nadere informatie

JAN WOLKERSLAAN KT BERKEL EN RODENRIJS

JAN WOLKERSLAAN KT BERKEL EN RODENRIJS JAN WOLKERSLAAN 57 2652 KT BERKEL EN RODENRIJS INLEIDING JAN WOLKERSLAAN 57, 2652 KT BERKEL EN RODENRIJS Modern afgewerkt en, door de vele raampartijen, zeer licht 3-kamer appartement met balkon gelegen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE RUIME GEZINSWONING MET ZONNIGE ACHTERTUIN EN DAKTERRAS KEIZER OTTO 9 TE HUIZEN De locatie Aan verkeersarme straat, kindvriendelijke en groene locatie gelegen ruime gezinswoning

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38 KOOPSOM 120.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Bakkerskilstraat 38 4251 ZM WERKENDAM Koopsom 120.000,-- k.k. oplevering in onderling

Nadere informatie

Groene Velden. Lelystad

Groene Velden. Lelystad Groene Velden Lelystad In het kort Adres: Groene Velden 8211 BA Lelystad Perceeloppervlakte: Vanaf ca. 5000 m² Vraagprijs: kavels 2 t/m 10 325.000,- k.k. kavels 11 t/m 16 300.000,- k.k. De overdrachtsbelasting

Nadere informatie

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K.

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K. Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs 229.500,-- K.K. Prachtig gelegen 3 kamerappartement gesitueerd in het mooie gebouw Havingaherne gelegen in Camminghaburen. Het appartement is in 2000

Nadere informatie