voor alle genoemde data geldt: Deo Volente

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor alle genoemde data geldt: Deo Volente"

Transcriptie

1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Daar is hij dan.de eerste maandbrief van Middels deze maandbrief hopen wij u te informeren over allerlei zaken die u als ouder van de Rehobothschool aangaan. Mocht u vragen hebben m.b.t. deze maandbrief en/of u heeft iets voor de komende maandbrief, dan kunt dat aan Jan Pieter den Hoed (jp.denhoed@cbsmolenwaard.nl) laten weten. De beste wensen! Als team willen wij alle ouder(s), verzorger(s) en kinderen van onze school het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar. Natuurlijk wensen wij u ook Zijn onmisbare zegen toe voor het komende jaar. Wij zijn in alles van Hem afhankelijk. Terugblik In de afgelopen maand hebben er heel wat activiteiten plaatsgevonden. Zo hebben we Sinterklaas mogen verwelkomen op onze school, zijn er kerscircuits (knutselen) geweest en natuurlijk het mooiste van de maand december: de kerstviering. Zo n twee weken geleden stonden wij stil bij de geboorte van de Heere Jezus. Het waren mooie vieringen op woensdag 16 en donderdag 17 december. Dankbaar zijn wij, dat het zulke mooie vieringen waren. Wij zijn bovenal dankbaar voor het feit dat Hij naar ons toegekomen is en dat wij met Hem, in vrede, dit feest mochten vieren. Zoals Hij gekomen is, zo mogen wij ook Hem verwachten met oog op Zijn wederkomst. Via deze weg willen wij u bedanken voor de betrokkenheid tijdens de viering(en) of de hulp die u ons geboden heeft tijdens de drukke maand december. In het bijzonder nog een dankwoord richting de muzikanten die tijdens de Kerst sing-out hebben gespeeld: Jeanette Vink en Yenna van Duijvenbode. Het was prachtig! Er is er één jarig.hieperdepieper..hoera! De jarigen in de maand januari zijn. 1 Ruben de Jong Groep 5 1 Lieke van Voorthuijsen Groep 1 5 Hannah Maat Groep 7 6 Jurre den Besten Groep 1 11 Wendy Bikker Groep 7 13 Matthan Smits Groep 4 14 Nynke Hakkesteegt Groep 4 15 Sara Ahaloui Groep 5 16 Freek de Vos Groep 3 19 Yenna van Duijvenbode Groep 7 21 Jerre Bikker Groep 4 21 Daniëlle Vonk Groep 5 22 Rosalie van der Vlies Groep 2 28 René Vonk Groep 8 29 Tamier Ait si Mhand Groep 8 Een hele fijne verjaardag gewenst! Nieuwe leerlingen In januari heten wij de volgende leerlingen welkom op de Rehobothschool: Carmen Bikker, Amy Karens en Isabella Vulff. We hopen dat jullie samen met de andere kinderen van groep 1 en de juffen Petra Quarré en Annelies van der Horst een fijne tijd zullen hebben.

2 Fotomomentje (zie website voor meer foto s) Nieuwsbrief van de Rehobothschool te Groot-Ammers Januari 2016

3 Overeten Vanaf vandaag kunt u de commissie overeetouders (Anneke Verhoeff en Annelies Bassa) ook bereiken via hun eigen mailadres: overeetreh@cbsmolenwaard.nl. Mocht u informatie met hen willen delen, dan kan dat via dit adres. De communicatie m.b.t. roosters en afspraken zullen met behulp van dit -adres worden gedeeld. Instroomgroep Vanaf 5 januari 2016 zal de instroomgroep van de Eben- Haëzer uit Groot-Ammers bij ons op school te vinden zijn. Dit zal in het huidige groep 4 lokaal zijn. Er is voor deze oplossing gekozen i.v.m. de groepsgrootte en het ruimtegebrek op de Eben-Haëzer. Juf Linda Versluis, die onlangs haar LIO-periode in groep 4 met succes heeft afgesloten, zal op woensdag en donderdaghet onderwijs aan deze groep kinderen verzorgen. Op maandag en dinsdag zal juf Corine de Hoop onderwijs aan deze groep kinderen geven. Voor de leerlingen die tot de instroomgroep van de Rehobothschool behoren en jarig zijn in de maanden december juni heeft dit alles ook invloed. De kinderen van de Rehobothschool, welke jarig zijn in december tot maart, stromen bij de groep 1 in. De andere kinderen die in april, mei of juni jarig zijn stromen in bij de instroomgroep van de EH. Op deze wijze ontstaan er geen onverantwoorde grote kleutergroepen en blijft tevens de kwaliteit van ons onderwijs, waarbij het kind centraal staat, gewaarborgd. Kwink Deze maand staan we stil bij de volgende thema s. Het goede voorbeeld geven. Voorbeeld: Deborah is naar de wc geweest. Net als Fleur, een kleuter van groep 1. Ze volgt precies wat Deborah doet. Deborah maakt haar handen nat, zeept ze in en wrijft ze onder het water tegen elkaar aan. Dan spoelt ze de zeepaf, draait de kraan dicht en wrijft haar handen droog met een papieren doekje. Als Deborah klaar is, doet Fleur haar precies na. Wacht even. Voorbeeld: Eend: Ik heb nou toch iets geleerd Ik weet dat het goed is dat ik me altijd beheers. Als iemand mij bijvoorbeeld expres laat struikelen, tel ik tot tien. Dan sta ik rustig op en doe ik verder niks. En als ik een eendennest in de brand zie staan, tel ik ook tot tien en doe ik ook niks Schoonmaakavond Op maandagavond 11 januari 2016 en op donderdagavond 14 januari 2016 vindt de jaarlijkse schoonmaakavond weer plaats. Beide avonden vangen om uur aan. Wilt u één van deze avonden vast vrij houden in uw agenda? Alvast bedankt! Aanvullende informatie heeft u van juf Betske Schouten ontvangen. Wij rekenen op uw hulp.

4 Studiedag Zoals eerder is aangekondigd zijn de kinderen op woensdag 28 januari de gehele dag vrij i.v.m. studiedag leerkrachten. Tijdens deze dag zullen de leerkrachten zich gaan buigen over het huidige schoolplan en daarnaast wordt er deze dag ook aandacht besteed aan de (professionele) beroepshouding van leerkrachten. Inschrijfmiddag Maandag 1 februari is voor de Rehobothschool een belangrijke dag. Dan worden namelijk vanaf uur de deuren geopend voor toekomstige leerlingen. Heeft u een kind dat voor 1 oktober 2017 de leeftijd van 4 jaar bereikt? U bent dan met uw kind van harte welkom om (opnieuw) kennis te komen maken. In het Kontakt zal de inschrijfmiddag tevens worden aangekondigd. Wilt u ons helpen om bij uw buren/bekenden deze inschrijfmiddag onder de aandacht te brengen? Alvast bedankt! Cito toetsen Januari is voor ons, de school, een belangrijke maand. Andere maanden zijn natuurlijk ook belangrijk, maar in de maand januari worden er diverse toetsen (Cito) afgenomen. De bedoeling van deze toetsen is om de ontwikkeling van uw zoon/dochter in kaart te brengen. Dat is voor ons als leerkrachten (en voor u als ouder(s)/verzorger(s)) erg belangrijk om te weten. Wat heeft uw zoon/dochter in de afgelopen periode geleerd? Mede aan de hand van de resultaten worden de specifieke onderwijsbehoefte van uw zoon/dochter vastgesteld. Gezien de afname van deze toetsen vragen wij u rekening te houden, dat uw kind (zoveel mogelijk) uitgerust en fit op school verschijnt, aangezien dit invloed kan hebben op de resultaten en dus een vertekenend beeld op zou kunnen leveren. Zendingsgeld Het zendingsgeld dat tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie opgehaald is voor Operatie Mobilisatie o.v.v. Familie van der Grijn Afrika is overgemaakt. De kinderen hebben 253,00 opgehaald. Deze familie gaat hun talenten inzitten voor de uitbreiding van Gods koninkrijk in Afrika. Ze gaan de komende periode in Pretoria wonen. Hartelijk dank voor dit opgehaalde geld! De komende periode zal het zendingsgeld naar het volgende doel gaan: Victory4All. Het geld zal worden geschonken aan jongeren waar het niet zo goed mee gaat op school (vaak is het onderwijs te hoog gegrepen voor ze). Daarom zien ze deze jongeren steeds vaker depressief worden. En om het verhaal kort te houden, als je het daar niet haalt (Zuid-Afrika) dan moet je van school en belanden deze jongeren op straat met alle gevolgen van dien. Nu zijn er scholen met een technische tak in Zuid-Afrika. Vaak zijn dit de scholen voor dit soort jongeren. Door ze naar deze school te sturen wordt de kans op een baan groter. Daarnaast vindt er ook persoonlijke begeleiding in dat traject plaats. Dit soort scholen zijn behoorlijk wat duurder dan de reguliere scholen. Vaak kunnen hun ouders, hoe hard ze ook werken, geen Rand meer missen. Daarom willen wij ze de komende periode een duwtje in hun rug geven. Duwt u mee?

5 Tien minuten gesprekken In de maand februari zullen er weer oudergesprekken plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken zal er worden stilgestaan bij de cognitieve ontwikkeling van uw zoon/dochter en de sociaal emotionele ontwikkeling. Voor de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 zullen de gesprekken 15 minuten duren, omdat tijdens deze gesprekken de verwijzing naar het VO wordt besproken. De andere gesprekken zullen 10 minuten duren. De gesprekken staan op 15 en 18 februari ingepland ( s middags en s avonds), zoals in september (bijlage jaarkalender) met u is gecommuniceerd. Wij verzoeken u vriendelijk om aan de leerkracht door te geven (voor vrijdag 29 januari) wanneer u niet in de gelegenheid bent om op één van deze dagen te komen. Wanneer wij niets van u vernemen, dan kunt op elk tijdsstip worden ingepland. Aangezien deze gesprekken al via de jaarkalender bekend zijn gemaakt bij u als ouder, kunnen wij alleen ingaan op verzoeken m.b.t. 'onvoorziene omstandigheden.' Tijdens de laatste gespreksronde (november) kregen wij verzoeken (ca. 25% van alle gezinnen) binnen m.b.t. gespreksvoorkeuren (bijv. alleen op donderdag na uur). Wij stellen het belang van het gesprek met u als ouder over uw zoon/dochter voorop, en wij proberen het rooster voor een ieder zo passend mogelijk te maken. Wanneer wij op ieders verzoek ingaan en het aantal voorkeuren neemt verder toe, dan moeten de leerkrachten gaan naar 3 á 4 gespreksavonden. Dit is voor de leerkrachten niet wenselijk. Wij waarderen het als u met bovenstaande rekening wilt/kunt houden. Alvast bedankt! Om alvast te noteren In de volgende maand staan de volgende activiteiten op het programma. Februari 1 februari Inschrijfmiddag nieuwe leerlingen uur 11 februari Rapport 1 mee 15 februari 10 minutengesprekken 15 minutengesprekken groep 8 (advies VO) 18 februari 10 minutengesprekken 15 minutengesprekken groep 8 (advies VO) s middags en s avonds s middags en s avonds 22 februari 26 februari Voorjaarsvakantie Start voorjaarsvakantie op 19 februari om uur Met vriendelijke groet, Directie en team van de Rehobothschool

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 8: juni / juli 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Bezoek ook onze website:

Nieuwsbrief januari 2018 Bezoek ook onze website: Bezoek ook onze website: www.ebenhaezer-ga.nl Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief vindt u informatie over diverse praktische en/of onderwijskundige zaken die voor u als betrokkene van CBS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 januari 2017

Nieuwsbrief 11 januari 2017 Nieuwsbrief 11 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Toetsweken groep 2 t/m 8 Februari 2017 Vrijdag

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet.

Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet. Inmiddels bent u op gesprek geweest bij de leerkracht van uw kind en heeft u kunnen horen hoe hij/ zij het op leer- en sociaal emotioneel gebied doet. Aanstaande vrijdag 26 februari krijgt uw kind zijn

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

@irpost februari 2019

@irpost februari 2019 Agenda 6 feb tuin/pleinochtend 5 & 7 feb adviesgesprekken groep 8 12 feb gemeentelijke finale voorleeswedstrijd 12 feb schoonmaakavond 17 feb Kerk en Schooldienst Beatrixschool 18 & 21 feb oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 5 December 2016 CBS De Adelaar Van de directie Nog nagenietend van de mooie en warme kerstviering die we gehad hebben, schrijf ik dit stukje. Wat fijn dat we met elkaar dit prachtige

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Baken

Nieuwsbrief Het Baken Nieuwsbrief Het Baken Het Baken mag gezien worden Directienieuws Wist u dat? Meester Niels meedoet aan Alpe d HuZes. Wij zullen de komende maanden hem op verschillende manieren sponsoren. Juf Jeannette

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders,

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders, Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51 Delft, 11 januari 2013 Geachte ouders, Met de kinderen hebben we de eerste werkweek in het nieuwe jaar achter de rug. We wensen u Gods

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn!

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn! Waar een kleine school groot in kan zijn! Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. In deze nieuwsbrief: Groepsindeling Vakantierooster schooljaar 20192020

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden?

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden? Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3 Baarn, 14 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

23 mei Margreet Wabeke

23 mei Margreet Wabeke Landelijk is er altijd veel aandacht voor de CITO toets van groep 8. Op t Honk hebben we 5 jaar geleden al gekozen voor een andere toets, namelijk de IEP (Individuele Eindtoets Primair onderwijs). Deze

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2019

Nieuwsbrief nr februari 2019 Nieuwsbrief nr.11 11 februari 2019 Agenda 11-14 februari Oudergesprekken 11 februari FrontaalKunst voor gr.7b en 8 15 februari Rondleiding voor nieuwe ouders, 9.00 uur 18 februari Kleuters 's middags vrij

Nadere informatie