Extra uitgave Lopend Vuurtje nr. 7a, 17 maart jaar vereniging van scholen met de Bijbel Dr. G. van Goor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Extra uitgave Lopend Vuurtje nr. 7a, 17 maart 2014 125 jaar vereniging van scholen met de Bijbel Dr. G. van Goor"

Transcriptie

1 Dagtekening Jaargang: 2013 / 2014 Pagina: 1 Extra uitgave Lopend Vuurtje nr. 7a, 17 maart jaar vereniging van scholen met de Bijbel Dr. G. van Goor Schoolvereniging viert 125-jarig bestaan Op 10 april 1889 kwam de Koninklijke goedkeuring voor een christelijke schoolvereniging in Bunschoten. Een paar dagen later waren er al 30 kinderen waarmee men van start kon. Inmiddels zijn 125 jaren verstreken en vieren de scholen van PCO-Bunschoten met hun 1100 leerlingen dit heuglijke feit in de tweede week van april. Onder de protestant christelijke schoolvereniging vallen 5 basisscholen: de Vlucht, de Wegwijzer, de Grondtoon, de Ark en de Van Amerongenschool. De werknaam van de schoolvereniging is PCO-Bunschoten, maar de officiële naam luidt Vereniging van scholen met de Bijbel, Dr. G. van Goor. In de naam van de schoolvereniging zit de naam opgesloten van de oprichter en eerste voorzitter van de schoolvereniging, dominee Gerrit van Goor. De schoolvereniging kiest bewust voor een korte, maar krachtige viering van het jubileum. Alle activiteiten worden gebundeld in één week, namelijk de tweede week van april. In diezelfde week kwam namelijk in 1889 het stempel van Koning Willem III op het besluit. De vereniging koos er 25 jaar geleden voor om door het gehele schooljaar activiteiten te plannen. Dit keer is het uitgangspunt dat de kinderen op de scholen vooral bezig moeten zijn met onderwijs. Toch zijn er wel overeenkomsten met de viering van het 100-jarig bestaan. Zo zal er ook een herdenkingsboekwerk worden uitgegeven. Maar dan in de stijl van 2014, in de vorm van een glossy. En een deel van de activiteiten is erop gericht om de kinderen op de scholen aan te zetten om geld op te halen voor de verre naaste. Thema: Wij een feest, zij een feest Bij het 100-jarig bestaan was het motto van de activiteiten Wij een school, zij een school. Diverse activiteiten waren toen gericht op de bouw van een school in het dorp Inga te Zaïre. Bij het 125-jarig bestaan is het motto Wij een feest, zij een feest. Het goede doel de komende weken is de stichting Vrienden voor Afrika. Er wordt geld ingezameld voor een project in Malawi. Dhr. Jaap Offringa van de stichting bezoekt de komende weken alle scholen. Hij vertelt de kinderen van groep 5 t/m 8 het belang van goede waterpompen. De leerlingen van de bovenbouw zullen zich actief inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun Afrikaanse leeftijdsgenootjes. De actie wordt ondersteund door Wilde Ganzen die de opbrengst met 55% zal vermeerderen. Voor dit project zal in Bunschoten een huis-aan-huis-collecte worden gehouden. Tevens zal dit de nodige aandacht krijgen middels een live-uitzending van LOS-tv uit het gemeentehuis op woensdag 9 april.

2 Dagtekening Jaargang: 2013 / 2014 Pagina: 2 De feestweek van maandag 7 t/m vrijdag 11 april a.s. Maandag 7 april sport en spel groep 3 en 4 Elke school wordt op een bepaalde tijd verwacht in sporthal De Kuil. Daar wacht hen een uitdagend circuit met verschillende spellen en sporten. Dit wordt verzorgd door een team van deskundigen onder leiding van voormalig combinatiefunctionaris (gymjuf) Vanessa. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei attributen waar de kinderen enthousiast mee om zullen gaan. Het schema voor de groepen 3/4 is als volgt: 9.00 uur Wegwijzer, uur Vlucht, 11 uur Ark, uur Van Amerongen, uur Grondtoon. Ouders, opa s, oma s en verdere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken. Dinsdag 8 april sponsorzwemmen groep 7 en 8 De oudste leerlingen van de basisscholen nemen dinsdagochtend een duik in het zwembad. Daarna doen zij hun best om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen. Vooraf hebben de kinderen sponsors gezocht die een bedrag betalen voor elk baantje dat ze in 20 minuten zullen zwemmen. Er mag ook worden ingetekend voor een vast bedrag. De opbrengst is bestemd voor het project van waterpompen in Malawi. Ouders en belangstellenden zijn harte welkom in zwembad De Duker om aan te moedigen. Het schema is als volgt: 9.00 uur Grondtoon, 9.35 Wegwijzer, Van Amerongen, Vlucht, Ark. De school die in totaal het meeste geld bij elkaar zwemt krijgt een vrijkaartje voor het zwembad. Ook is er een prijs per groep, voor het meisje / de jongen die het meeste geld heeft opgehaald. Woensdag 9 april voorstelling theater groep 1 en 2 Op woensdag komen de jongste leerlingen aan de beurt. Zij gaan naar sporthal De Kuil waar theatergroep Koeterwaals de productie Buurman, buurvrouw zal opvoeren. De voorstelling voor de kleuters van Grondtoon, Wegwijzer en Vlucht start om 9.45 uur. De kinderen van Ark en Amerongen worden uur verwacht. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. De ouders die even moeten wachten kunnen bij beheerder Jaap Beekhuis terecht voor een kopje koffie/thee. Donderdag 10 april ballonnenwedstrijd alle kinderen Aan het begin van de middag zullen op donderdag op alle schoolpleinen ballonnen de lucht in gaan. Dat betekent dat 1100 ballonnen hun best gaan doen om zover mogelijk door de lucht te reizen. De kinderen worden s middags op de normale tijd van uur op school verwacht,

3 Dagtekening Jaargang: 2013 / 2014 Pagina: 3 halen hun ballon op en komen daarna gelijk weer het plein op. Heinen & Hopman sponsort de ballonnen en WK creatieve communicatie draagt bij met speciale adreskaartjes. Er zijn 3 prijsjes per school voor de kinderen met de verste ballonnen. Vrijdag 11 april kleedjesmarkt groep 5 en 6 De feestweek wordt afgesloten met een kleedjesmarkt voor de kinderen uit groep 5 en 6. Aanvankelijk was het Spuiplein hiervoor de gewenste locatie. Op die dag is er echter Jaarmarkt op het Spuiplein. De kleedjesmarkt wordt dan ook gehouden op het Zeilmakersplein en het Oostpoortplein (bij Bruna). De kinderen krijgen vanwege de Jaarmarkt dus onverwacht een extra stroom mensen die naar hun spullen op het kleedje komen kijken. Elk kind dat meedoet draagt 2,50 af, dat ten goede komt aan het goede doel van de waterpompen in Malawi. De opbrengst van de gehele verkoop is verder voor de kinderen zelf. De kleedjesmarkt is van uur tot uur. Vanaf half 1 mogen de kinderen zich installeren op een aangewezen plek. De stichting Vrienden voor Afrika zal ook met een kraampje aanwezig zijn. Op de kleedjesmarkt zal ook de jubileum-cd te koop zijn ( 2,50 voor het goede doel). Werkgroep Een werkgroep met leerkrachten afkomstig van de vijf scholen is vanaf juli 2013 diverse keren bij elkaar geweest. Uit een brainstorm ontstond een lange lijst met mogelijke activiteiten. Al pratend werd de lijst ingekort, werden activiteiten vastgesteld en vervolgens verdeeld over de scholen. Hierdoor is elke school verantwoordelijk voor een bepaald onderdeel. Zo houdt De Vlucht zich bezig met de voorstelling, De Grondtoon voor het zwemmen, De Ark voor sport en spel, De Wegwijzer met de kleedjesmarkt, en de Van Amerongenschool met de ballonnenwedstrijd. Jubileum-CD Tijdens het overleg in de werkgroep ontstond tevens het idee om een cd op te nemen. Elke school heeft hiervoor 2 liedjes aangeleverd. Vorige week vrijdag is Paul Schuurman van The Van met professionele apparatuur op school geweest om de liedjes op te nemen. De groepen 1,3,5 en 7 zingen met elkaar een lied en de groepen 2,4,6 en 8. Er is bewust gekozen voor christelijke liedjes om de waarde van christelijk onderwijs te benadrukken. Daarnaast is een lied ingezongen door alle personeelsleden (Groot is Uw trouw o Heer). De cd is voor een mooi prijsje van 2,50 te koop tijdens de feestweek. De opbrengst gaat ook hier weer naar de stichting Vrienden voor Afrika. Als u belangstelling heeft voor deze CD kunt u onderstaande strook samen met gepast geld in een envelop inleveren bij de leerkracht van uw kind, o.v.v. uw naam. De uitreiking van de 1 e jubileum-cd zal plaatsvinden op de receptie van dinsdag 8 april. Vanaf woensdag 9 april zullen de bestelde cd s worden meegegeven met de kinderen.

4 Dagtekening Jaargang: 2013 / 2014 Pagina: 4 Sing-inn, dinsdag 8 april om Zuiderkerk Binnen het schoolbestuur leefde het voornemen om middels een herdenkingsdienst haar dankbaarheid te uiten voor 125 jaar christelijk onderwijs in Bunschoten-Spakenburg. De keuze viel daarbij op een sing-inn met hetzelfde motto als de activiteiten voor de kinderen: Wij een feest, zij een feest. De nadruk ligt op dankbaarheid, vreugde en lofprijzing. Geen dienst dus met diverse sprekers, maar een bijeenkomst met een scala van uiteenlopende liederen. Iedereen is welkom. In de lokale pers wordt een algemene uitnodiging geplaatst. Oud-leerkrachten en oud-bestuursleden zullen, voor zover de gegevens bekend zijn, worden aangeschreven. Aan het eind van de bijeenkomst zal burgemeester Van de Groep een korte toespraak houden. Receptie, van tot uur Van Amerongenschool Aansluitend aan de sing-inn vindt de receptie van de schoolvereniging plaats. Ook hier is iedereen welkom. Speciale uitnodigingen worden verstuurd naar relaties en partners van PCO Bunschoten. De verwachting is dat het voor veel oud-personeelsleden en oud-bestuurders en warm weerzien wordt. Tijdens de receptie zal het 1 e exemplaar worden uitgereikt van de jubileum-cd. Tevens zal het 1 e exemplaar worden uitgereikt van de jubileum-glossy. Ook bij de receptie werken de scholen samen. Zo levert elke ouderraad 3 ouders die deze avond de catering zullen verzorgen. Een glossy Bij de viering van het 100-jarig bestaan werd het boek Een eeuw schoolleven uitgebracht. In dit boek werd een uitgebreid overzicht gegeven van de geschiedenis van 100 jaar christelijke scholen in de gemeente Bunschoten. Het idee leefde om op dit boek een vervolg te schrijven met een terugblik op de afgelopen 25 jaren. Maar het moest een boek worden anno 2014, zo nam het bestuur zich voor, kleurrijk, levendig en flitsend. De keuze viel op een glossy. Voormalig schooldirecteur Gert van Dijk werd anderhalf jaar geleden gevraagd om dit te coördineren. Met de hulp van een aantal personen kwam een boeiende en gevarieerde glossy tot stand van maar liefst 120 pagina s. In de glossy komen interviews voor met oud-leerlingen over hun schoolervaringen, maar komen ook huidige personeelsleden aan het woord. Per school wordt een overzicht gegeven van de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaren. Er staan bijzondere stukjes in uit oude schoolkranten en uiteraard ontbreken foto s van gebeurtenissen niet. Ook zijn er foto s gemaakt van alle huidige groepen op de vijf scholen (met dank aan Theo Hartog en Jolanda Koops). Het was voor de commissie met name voor Gert van Dijk, Wout Duyst, Anieta Huijgen en Carolijn Beekhuis een gigantische klus om van alle copij een boekwerk te maken. Maar dit is hen gelukt. En het eerste exemplaar wordt op bijzondere wijze gepresenteerd op de receptie van 8 april. De glossy zal gratis worden verstrekt aan alle schoolkinderen en personeelsleden. Dit is een cadeautje van het schoolbestuur. Daarnaast zijn er honderden exemplaren extra gedrukt voor de verkoop. Voor een bedrag van 5,00 is de glossy te koop. Via onderstaande strook kunt u een (extra) exemplaar bestellen. Ook dit bedrag komt ten goede aan het project in Malawi.

5 Dagtekening Jaargang: 2013 / 2014 Pagina: 5 Kosten van dit jubileum In de begroting van het schoolbestuur is een gering bedrag opgenomen voor de viering van het jubileum. Dit bleek echter ontoereikend voor alle plannen. Met de inzet van vrijwilligers, lagere tarieven en sponsoring werd het feestprogramma in elkaar geknutseld. Het Stimuleringsfonds van de Rabobank draagt met een bedrag bij in de kosten. Hierdoor zal elke euro die wordt aangedragen door de kinderen, en de verkoop van glossy s en cd s beschikbaar worden gesteld aan het project van de waterpompen in Malawi van de stichting Vrienden voor Afrika. In het voorwoord van de jubileum-glossy schrijft directeur-bestuurder Hans van Tricht het volgende. Een schoolvereniging die 125 jaren bestaat vraagt om iets bijzonders. Gebaseerd op het voorwoord van Een eeuw schoolleven mogen we in concluderen dat we 125 jaar duizenden kinderen vanuit protestants christelijke waarden mochten vormen, onderwijzen en opvoeden. De grote betekenis daarvan laat zich niet vaststellen, maar heeft stellig eeuwigheidswaarde. Wat de grondleggers Dr. G. van Goor en de zijnen in gang brachten laat zich het beste karakteriseren als de doorgaande lijn van Gods genade aan diverse generaties. Wij kijken als vijf scholen kijken reikhalzend uit naar de feestweek van 7 tot en met 11. Dit alles onder het motto wij een feest, zij een feest van de 125-jarige schoolvereniging. Nadere informatie Eventuele nadere informatie over de feestelijke activiteiten die met de klas te maken heeft waarin uw kind zit wordt u via de leerkracht geïnformeerd. Als u de jubileum-cd of een (extra) glossy wil bestellen kunt u dit doen via onderstaande strook. Ondergetekende, Naam :. Ouder van:... Wil graag jubileum CD( s) bestellen à 2,50. (gepast geld bijsluiten) Wil graag 125 jaar jubileum glossy( s) à 5,00 (gepast geld bijsluiten)

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

40e jaargang nr. 3 vrijdag 23 september 2016

40e jaargang nr. 3 vrijdag 23 september 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 3 vrijdag 23 september 2016 Agenda 28 september Start verkoop Kinderpostzegels 30 september Schoolfotograaf Afscheid meester Jacques 05 oktober Start Kinderboekenweek 06 oktober

Nadere informatie

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin april 2013 De grote rekendag! Op woensdag 17 april doet onze school weer mee aan de grote rekendag. Het thema van de 11de grote rekendag is Spelen met meten en meetkunde. De school wordt omgebouwd tot

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

De Kanjerketting kerstviering

De Kanjerketting kerstviering De Kanjerketting kerstviering Beste ouders, Hierbij informeer ik u graag over ons goede doel in dagen voor kerst en onze acties hiervoor: een bijzondere ketting voor kinderen met kanker, de KanjerKetting.

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Belangrijke data INHOUDSOPGAVE

Belangrijke data INHOUDSOPGAVE 28-09-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Reminder staken... 1 Kinderboekenweek 2017... 2 Toestemming video opnames... 3 Slogan voor deze maand... 3 Materialen gezocht... 3 Terugblik studiedagen...

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012 Lemborgher Jaargang 20 31 januari 2012 Jeugdprins Marco d n Eesjte Op 15 januari is Marco Lebens uit groep 8 uitgeroepen als jeugdprins van VV De Doale. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar Marco

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nummer: jarig jubileum. Agenda

Nummer: jarig jubileum. Agenda Nummer: 19 40-jarig jubileum Agenda 40-jarig jubileum Dit jaar bestaat De Watermolen 40 jaar; wat een prachtge mijlpaal. Bij zo n moment hoort geen feestje, maar een heuse feestweek! In de week van 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2016/2017 AGENDA 15 december Wibo Challenge 16 december Kindersjoelen t Spectrum 19 december Toneelvoorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 22 september 2017 Heksensportdag Misschien heeft u al op onze website of op onze facebookpagina gekeken. Daar staan hele leuke foto s van de heksensportdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 16 12-05-2017 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Opening school Topprestatie groep 8 Schoolfoto s Musical Actie Lars Aanwezigheid

Nadere informatie

Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda november Website en mail Oudergesprekken Sinterklaas Jubilea juf Marlies en juf Henny Schoolfotograaf Terugblik feestweek Agenda november Di 1 Continurooster tot 14.30 u. Wo 2 Dankdag Wo 2 Fietscontrole

Nadere informatie

Jaargang 18 nr juni 2018

Jaargang 18 nr juni 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 19 14 juni 2018 Voorwoord Van Privacy tot aan koelkast en van sportdag tot zomerconcert én nog meer onderwerpen die aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016 NIEUWSBRIEF 8 9 december 2016 INHOUDSOPGAVE: Terugblik Sinterklaas Adventtijd op school Ziekte Kerstactie voor goede doel Kerstviering op school Schoolmelk Vakanties en studiedagen Vakanties volgend schooljaar

Nadere informatie

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015 1 De Schoolfotograaf komt! Op maandag 13 april komt de schoolfotograaf. De portret- en groepsfoto s en de foto s, en de foto s van de broertje en zusjes, die op de Dobbe zitten, worden s middags gemaakt.

Nadere informatie

Notulen ALV 22 juni 2017

Notulen ALV 22 juni 2017 Notulen ALV 22 juni 2017 Notulen van de ledenvergadering van de Vereniging van scholen met de Bijbel Dr. G. van Goor, gehouden op donderdag 22 juni 2017 in de christelijke basisschool De Vlucht te Bunschoten.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 E.A. Borgerstraat 21-23 8501 NC Joure tel. 0513 413906 website : www.westermarskoalle.nl email : westermarskoalle@primus.frl Nieuwsbrief december 2016 Agenda Vrijdag 2 december Donderdag 22 december Dinsdag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS

CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS CBS OOSTERGEEST 100 JAAR FEESTGIDS Aan alle ouders en kinderen van basisschool Oostergeest, In de week van 27 september tot en met 1 oktober gaan wij op onze school feest vieren. Dat doen we omdat onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Agenda 4 december ADV meester Jan Willem Bakker 5 december Sinterklaasfeest.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Jaargang : 7 Maand : September 2008 Afdeling : S.O. Beste ouders/verzorgers, Een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Nieuwsbrief Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei. 2017 Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Dit is de gecombineerde nieuwsbrief van april en mei. April en mei zijn gebroken maanden met veel activiteiten

Nadere informatie

Terugblik aanmeldings- en informatieavond Week School Kerk Gezin met activiteiten voor u en jou 1. Groep 5 bezoekt Grote Kerk

Terugblik aanmeldings- en informatieavond Week School Kerk Gezin met activiteiten voor u en jou 1. Groep 5 bezoekt Grote Kerk vrijdag 19 januari 2018 Week School Kerk Gezin De Heere nu zei tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Ik zal u tot een groot

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2014 Thema Trefwoord Groot en klein Groot en klein is een thema dat kinderen letterlijk

Nadere informatie

Woensdag 10 september 2014 Leerlingenraad. Beste ouders,

Woensdag 10 september 2014 Leerlingenraad. Beste ouders, *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 5 Woensdag 10 september 2014 Leerlingenraad. Beste ouders, De Kinderboekenweek. De algemene ouderavond. Actie

Nadere informatie

Nr.8 2015 2016. In dit nummer: 14 januari 2016

Nr.8 2015 2016. In dit nummer: 14 januari 2016 Nr.8 2015 2016 14 januari 2016 In dit nummer: - inspectiebezoek - terugblik kerstwinterviering - tevredenheidspeilingen - studiedag - reminder - nieuwbouw - centrale voorlichting VO - personeelszaken -

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Donderdag 23 juni gaan de leerlingen van benedenbouw 2 op schoolreis naar de Julianatoren in Apeldoorn. Informatie hierover volgt.

Donderdag 23 juni gaan de leerlingen van benedenbouw 2 op schoolreis naar de Julianatoren in Apeldoorn. Informatie hierover volgt. NIEUWSBRIEF Juni - Juli 2016 Beste ouder(s), verzorger(s) De leerlingen van bovenbouw 2 zijn zojuist op de fiets vertrokken naar het schoolkamp. Ze werden uitgezwaaid door veel ouders en medeleerlingen.

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

vrijdag 8 september 2017

vrijdag 8 september 2017 vrijdag 8 september 2017 We hebben elkaar nodig; iedereen is belangrijk! En het oog kan niet zeggen tot de hand: Ik heb u niet van node; of wederom het hoofd tot de voeten: Ik heb u niet van node 1 Kor.

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 11 April 2016 Belangrijke data Dinsdag 19 april Papa dag groep 3 Week16 19/20/21 april Eind Cito Groep 8 Vrijdag 22 April Koningsspelen s middags zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

JUBILEUMBOEK 100 JAAR

JUBILEUMBOEK 100 JAAR JUBILEUMBOEK 100 JAAR Adelbrecht - Windekind 100 jaar. Wist u dat 100 jaar geleden: de Titanic gezonken is de internationale vrouwendag ingevoerd is Maarten Toonder (van Olie B. Bommel) geboren is Ot en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo i Jaargang : 6 Maand : Oktober 2007 Afdeling : S.O. Geachte ouders/verzorgers, Met

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 12 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Paasviering onderbouw. We kunnen terugkijken op een mooie, drukbezochte Paasviering in Het Visnet. Het verhaal van Pasen werd door de kinderen en opa Knoest aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2012

Nieuwsbrief november 2012 Nieuwsbrief november 2012 Activiteiten in de maand november In de maand november zijn in samenwerking met het Comité 100 jaar Den Dolder onderstaande activiteiten gepland. Vooral het slotfeest op zaterdag

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie