4YoungPeople Summerschool op zaterdag 22 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4YoungPeople Summerschool op zaterdag 22 augustus"

Transcriptie

1 4YoungPeople Summerschool op zaterdag 22 augustus Zon, zee, strand, volle terrassen, vakantie: de ingrediënten voor een perfecte zomer! Maar wil je dit jaar nog meer uit je zomer wil halen? Kom dan op zaterdag 22 augustus naar de 4YoungPeople Summerschool! De 4YoungPeople Summerschool op zaterdag 22 augustus 2009 in Utrecht biedt je de unieke kans om: training te krijgen van 7 Nederlandse Toptrainers een keuze te maken uit verschillende trainingen in groepen van personen training te krijgen, waardoor er veel interactie en oefening mogelijk is jezelf naar een hoger niveau te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied tegen een zéér gereduceerd bedrag van a 42,50 aan deze trainingen (incl. lunch/borrel) deel te nemen (de zakelijke prijs voor deze dag is a 395 tot a 795 per persoon) Wie of wat is 4YoungPeople? 4YoungPeople is een non-profit initiatief van ICM Opleidingen & Trainingen. Voor jonge, ambitieuze mensen tussen de 20 & 32 jaar organiseert 4YoungPeople inspirerende seminars en trainingsdagen gericht op persoonlijke groei en talentontwikkeling. Praktische zaken Locatie: Utrechts Stedelijk Gymnasium, Homeruslaan 40 te Utrecht Tijd: (incl. lunch en borrel) Investering: a 42,50 overmaken op t.a.v. 4YoungPeople Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst én betaling. Per groep geldt vol = vol Inschrijven: Hieronder staan de programma s die aangeboden worden door de verschillende trainers. Let op: de beschrijvingen zijn dagprogramma s, dus je volgt de hele dag dezelfde training.

2 Training 1 Tot hier en nu gelukkig succesvol verder! Innerlijke Klimaatverandering bij Young Professionals Door Sophie Eenhoorn Je kunt tegenwoordig alles worden, je kan maar één iemand zijn! Velen herkennen de lastige vragen die in deze meerkeuze maatschappij op ons af komen: Heb ik wel de juiste baan? Weet ik eigenlijk wat ik echt wil? Draag ik voldoende bij aan de samenleving? Met wie ga ik mijn leven delen? Eerst nog reizen of toch die baan? Innerlijke Klimaatverandering Tot hier... en nu gelukkig succesvol verder! is ontwikkeld als antwoord op deze loopbaan- en zingevingvraagstukken en richt zich speciaal op jonge professionals. Tijdens deze dag helpen we je bij het ontwikkelen van een innerlijk kompas zodat je een innerlijke toetsteen hebt van waaruit beslissingen genomen kunnen worden. Deze ontwikkeling leidt tot jouw innerlijke klimaatverandering: Een duurzame verandering waardoor je authentieker en effectiever in het leven komt te staan, wat bijdraagt aan meer geluk en succes! De dag bestaat uit drie blokken. In Blok 1 stappen we uit de hectiek van alledag met behulp van zenmeditatie, een praktische techniek waar je te allen tijde op kan voortbouwen voor meer rust en balans in je dagelijkse leven. Blok 2 omvat het Innerlijk Kompas, waarmee je een scherp beeld kunt definiëren van jouw ware aard, je unieke talenten, je belangrijkste principes en je hartenwensen. In Blok 3 richten we ons op de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk; hoe blijf je trouw aan jezelf en kan je meer met minder moeite? Je hebt jouw elevator speech Je straalt kracht uit Je weet waarvoor je staat Je kent je unieke talenten Je weet wat je hartenwensen zijn Je hebt handvatten om instantly de juiste keuzes te maken Je kunt in alle hectiek je rust pakken Sophie Eenhoorn (31) is het best te typeren als een open en innemend persoon die graag de wereld een beetje mooier wil achter laten. Zij is afgestudeerd psycholoog en werkte enkele jaren in HR functies voor o.a. McKinsey & Company. Ook deed zij ervaring op met projectmanagement op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sinds haar opleiding tot zenleraar is haar overtuiging: als mensen bewuster zijn van zichzelf en dichter bij hun kern komen, gaan ze uiteindelijk bewuster om met hun omgeving (mens en planeet). In haar werk bij InmensGroeien prikkelt ze mensen tot het ingang zetten van een Innerlijke Klimaatverandering. En met succes!

3 Training 2 Vital Leadership Hoe maak ik met mijn unieke talenten het verschil? Door Michel de Rooij Een kennismaking met Vital Leadership Inleiding in Vital Leadership Op welke 5 dimensies kan ik me ontwikkelen? Hoe kom ik tot authentiek en effectief gedrag? Hoe werken overtuigingen? De kracht van AIKIDO: Er is maar één gevecht, namelijk met jezelf Wat is inspiratie en wat inspireert mij? Hoe kan ik het verschil maken in mijn omgeving? Wat of wie houdt mij tegen? Negatieve patronen doorbreken Praktijksituaties en voorbeelden Je krijgt inzicht in de belangrijkste basisbehoeften van ieder mens Je leert hoe je persoonlijke groei kunt realiseren Je krijgt een krachtig model aangereikt voor zelfreflectie Je gaat fysiek ervaren waar je kracht zit Je kunt negatieve patronen ombuigen naar positieve d.m.v. een krachtige metafoor Michel is trainer, coach en ondernemer. Hij werkte bijna 14 jaar in diverse functies bij Unilever en vijf jaar geleden is hij een eigen bedrijf gestart in training en coaching. Op een ontwapenende en intuïtieve manier inspireert hij mensen hun unieke talenten te ontwikkelen en persoonlijk en professioneel te groeien. Hij trainde de afgelopen jaren duizenden mensen op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, work-life balance, creativiteit & inspiratie, presenteren, time-management, en daarnaast trainde hij trainers. Michel is opgeleid in 3e generatie NLP, Voice Dialogue (Psychology of the selves), Non-violent Communication en de Japanse krijgskunst Aikido. Michel woont met zijn vrouw Dorothee, dochter Puck en zoon Joep in het Brabantse Nuenen.

4 Training 3 Interpersoonlijke communicatie: Vergroot jouw invloed Door Willem Dijksterhuis Ken jij jezelf eigenlijk? En ben jij jezelf? Persoonlijke stijl: authenticiteit Doelen voor elkaar krijgen op menselijk en zakelijk vlak De kracht van (verbale en non-verbale) communicatie Communicatiestijlen Waar ligt de winst? Uitdagingen in het dagelijks leven Praktijksituaties en voorbeelden Je hebt meer inzicht in je eigen vaardigheden, kwaliteiten, valkuilen en rol in omgang met anderen. Je leert succesvoller communiceren omdat je verschillende communicatie stijlen leert onderscheiden. Je bent in staat om bewuste keuzes te maken en weet hoe je de verworven vaardigheden in het dagelijks leven kunt integreren. Met een geleend begin kapitaal van 5000 gulden is Willem F. Dijksterhuis op 23-jarige leeftijd begonnen met het verwezenlijken van wat toen zijn droom was. Door letterlijk met zijn voeten in de klei te staan en barrières op zijn pad als uitdagingen te beschouwen, heeft hij een grote meubeldetailhandel met een miljoenenomzet opgezet, met rechtstreekse import uit Zuid-oost Azië. Na ruim 17 jaar ervaring in de zakelijke markt heeft hij er voor gekozen zijn passie, het coachen en trainen van mensen, verder uit te breiden. Willem (1967) is getrouwd met Miki en is vader van 3 kinderen.

5 Training 4 Het Realiseren van jouw Droom Doen wat je écht wilt! Door Erik Smithuis Deze training is speciaal voor deelnemers die hun droom of wens al geheel of in grote lijnen voor ogen hebben. Het visualiseren en delen van jouw droom Het delen van jouw droom De stappen naar realisatie Wat zou je doen als niets onmogelijk is? De kracht van modelling De creatiespiraal Wat houdt je tegen? Feedback als instrument voor ontwikkeling Denken in overvloed en vertrouwen als basis Praktijksituaties en voorbeelden Je krijgt meer inzicht in hoe jij jouw droom kunt realiseren Je hebt een helder beeld van de stappen die je kunt zetten om jouw droom realiteit te laten worden Je leert beter focussen om zo de toekomst te creëren die jij zelf wilt Je vergroot je zelfvertrouwen en levensplezier Dit seminar wordt verzorgd door Erik Smithuis (1969). Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de EUR - afgerond in 1995 heeft hij bijna 10 jaar gewerkt bij multinationals als KPN, Henkel en PepsiCo. In 2003 richtte hij met succes ICM Opleidingen & Trainingen op. Daarnaast heeft hij een fantastisch gezin met 2 mooie zonen.

6 Training 5 Bereik met succes persoonlijke en zakelijke doelen Door Arnout Visscher Zeggen dat je iets graag wil of dat je iets gaat doen gebeurt regelmatig. Hoe vaak lukt het mensen in jouw omgeving? En jezelf? Wat je doel ook is (je droombaan, andere functie, afvallen en meer balans of rust in je actieve leven) er zijn altijd legio redenen om het te willen. Bewust of onbewust zijn er ook dingen die jou laten afwijken of vertragen in het bereiken van je doelen. Hoe komt dat? Stel je eens voor dat je meer inzicht hebt in die (on)bewuste processen en dat je in de toekomst beter in staat bent jouw doelen te bereiken. Welk (uitdagend) doel komt het eerst bij jou op als je dit leest? Waarin zou jij meer resultaat willen boeken? 5 essentiële pijlers voor het effectief bereiken van je doel Wat houd je tegen? (omgaan met innerlijke weerstand) Jouw persoonlijk kwaliteiten en valkuilen in het bereiken van je doel Onderliggende drijfveren en je verborgen levensagenda Doorbreken van niet-effectieve strategieën Stappen die je doel concreter en levendiger maken Praktijksituaties en voorbeelden Anderen helpen hun doelen te bereiken Je weet waar jouw doel aan moet voldoen om het te bereiken Je hebt meer inzicht in wat jouw doel maakt of breekt Je bent bewuster van je onderliggende drijfveren Je leert eigen patronen te doorbreken Je hebt concrete stappen om jouw huidige doel (en toekomstige doelen )te realiseren Arnout werkt als leidinggevende bij ICM Opleidingen en trainingen. Daarnaast geeft hij twee dagen per week (freelance) training op het gebied van Communicatie, Sales en Persoonlijk leiderschap. Na zijn studie Fysiotherapie heeft hij vier jaar geleden de mogelijkheid aangegrepen om een U-turn te maken in zijn loopbaan. Vanuit passie voor mensen én persoonlijke groei heeft hij binnen ICM de commerciële afdeling In Company mede opgezet en diverse afdelingen binnen ICM aangestuurd. Dit doet hij nog steeds met veel plezier. Vanuit zijn eenmanszaak VISC Training en Coaching traint en begeleidt hij professionals van diverse organisaties (o.a. Imtech, NS, Dufri International, CBR, Ministeries van Justitie en Verkeer en Waterstaat). Arnout draagt graag bij aan de groei van jonge professionals door het geven van trainingen én door achter de schermen 4YoungPeople verder neer te zetten in de Maatschappij.

7 Training 6 Persoonlijk Leiderschap Kiezen voor jezelf Door Stef Seykens Hoe bereik jij wat je echt wilt? Wat wil ik nou écht? Hoe maak ik de juiste keuzes? Hoe bereik ik wat ik wil? Hoe haal ik uit mij wat er in zit? Hoe kom ik tot mijn recht? Wat houdt me tegen? Hoe kom ik in mijn kracht? Basisvaardigheden Persoonlijk Leiderschap Effectief ontwikkelen Theorie de Vitale Weg Werking van Creatieve Ruimte Je hebt inzicht gekregen in hoe je de meest passende keuze kunt maken binnen jouw specifieke situatie Je leert met meer vertrouwen je eigen weg te gaan binnen je loopbaan Je weet wat ervoor nodig is om jouw kwaliteiten op de juiste plek optimaal tot hun recht te laten komen. Je bent in staat om een gezonde verhouding te vinden ten aanzien van je carrière en privé. Je hebt een leuke dag gehad en meer inzicht gekregen dan je van tevoren kon bedenken Met zijn achtergrond als organisati epsycholoog (Universiteit Utrecht), loopbaanadviseur, Human Talent Manager, trainer, coach en facilitator van (gedrags-)veranderingstrajecten heeft Stef Seykens vanuit verschillende invalshoeken gewerkt om mensen in hun kracht te helpen binnen de context van werk. Verder was Stef mede-eigenaar en trainer van Young Leadership, een jaartraining voor twintigers, dat tot 2004 actief was. Stef is auteur van diverse artikelen en de leiderschapsroman Leerling in leiderschap. Hij geeft veel trainingen, onder andere op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit, Leiderschap, Functionerings- en beoordelingsgesprekken en Assertiviteit. Zijn persoonlijke stijl is werken vanuit dienstbaarheid, snel tot de kern komen, compassie en resultaatgerichtheid.

8 Training 7 Improviserend... Jezelf zijn Door Mart Rienstra Impro-theater is hot. Tv-programma s als De Lama s en De Vloer Op scoren ongekend hoge kijk- en waarderingcijfers. Ook in het theater is deze spelvorm inmiddels bijzonder geliefd en heeft het zelfs geleid tot heuse competities: improtheater als sport. Iedereen kan met aantal eenvoudige technieken in korte tijd leren improviseren. En dat maakt deze spelvorm zo bijzonder en het resultaat ronduit spectaculair! Met deze oefeningen leer je niet alleen te improviseren op het toneel, maar ook beter samen te werken, gesprekken te voeren, situaties in te schatten, je fantasie te gebruiken en vooral: geloofwaardig te blijven. Tegelijkertijd ervaar je de waarde van positiviteit en enthousiasme en leer je (nieuwe) mensen op een verrassende en bovenal: authentieke wijze kennen. Theaterimprovisatie combineert leren en lachen! Je hebt een dag lol! Je staat te kijken van je spontaniteit en performance: kan en ben ik dat? Je leert alles over gesprekstechnieken: luisteren en timing Je leert je fantasie te gebruiken en raakt niet (gauw) in paniek als je even niet weet wat te doen Je ervaart hoe het is om samen verantwoordelijk te zijn voor een situatie Je weet feilloos wanneer je geloofwaardig bent en niet Je ervaart jouw humor en weet hoe jij mensen aan het lachen brengt Je realiseert je dat lef en durf je verder brengt Je ontdekt wellicht een nieuwe passie Mart (48) is zelfstandig trainer/schrijver/communicator. Hij geeft trainingen, leidt debatten en schrijft artikelen en boeken. Voor hem draait alles om talent en passie. Veel heeft hij te danken aan zijn liefde voor toneel en comedy. Als amateur speelde hij tientallen (drama)rollen, regisseerde hij en deed mee aan talloze cabaretfestivals. De laatste jaren doet hij vooral aan impro-theater. Met zijn dynamiek, creativiteit en humor maakt hij elke workshop en training een fantastische happening.

Kom naar de 4YoungPeople Winterschool op zaterdag 20 februari 2010

Kom naar de 4YoungPeople Winterschool op zaterdag 20 februari 2010 UITNODIGING Kom naar de 4YoungPeople Winterschool op zaterdag 20 februari 2010 Met trots presenteert 4YoungPeople de eerste editie van de 4YoungPeople Winterschool op zaterdag 20 februari 2010 in Utrecht!

Nadere informatie

4YoungPeople Summerschool 2010 op zaterdag 4 september

4YoungPeople Summerschool 2010 op zaterdag 4 september UITNODIGING 4YoungPeople Summerschool 2010 op zaterdag 4 september Op zaterdag 4 september 2010 vindt de 4YoungPeople Summerschool plaats. Dit jaar bieden wij maar liefst 10 toptrainingen aan op het gebied

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Training Leiderschap Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald

Nadere informatie

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR Opleiding DIFERENCI J RINER FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Startende manager Startende manager, vol zelfvertrouwen leidinggeven Je staat op het punt om leidinggevende te worden, of misschien ben je het net geworden? Heb je de intentie om binnenkort de

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

TRAINER / FACILITATOR

TRAINER / FACILITATOR NIEUW!! Opleiding RINER / FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Kom naar de 4YoungPeople Career School op zaterdag 4 februari 2012

Kom naar de 4YoungPeople Career School op zaterdag 4 februari 2012 UITNODIGING Kom naar de 4YoungPeople Career School op zaterdag 4 februari 2012 Met trots presenteert 4YoungPeople de eerste editie van de 4YoungPeople Career School op zaterdag 4 februari 2012 in Utrecht!

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

Workshop Communicatie vaardigheden

Workshop Communicatie vaardigheden Workshop Communicatie vaardigheden Communicatie vaardigheden, effectief communiceren kun je leren De manier waarop wij met elkaar communiceren is cruciaal voor een goede relatie. Je boodschap kan nog zo

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Over Performance Dialogue

Over Performance Dialogue Over Performance Dialogue Wij ondersteunen organisaties bij het versterken van de dialoog tussen de organisatie en haar medewerkers over functioneren en presteren. Dit doen wij door middel van training

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

TRAINER / FACILITATOR

TRAINER / FACILITATOR NIEUW!! Opleiding J RINER / FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid Iedere HR-professional weet dat het belangrijk is dat zowel jonge als oudere medewerkers gedurende hun loopbaan gezond en productief blijven werken. Daarom staat duurzame inzetbaarheid

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschaps programma

Persoonlijk leiderschaps programma Persoonlijk leiderschaps programma Zet binnen acht weken grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Ben jij een druk bezette (young) professional en

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Je loopbaan in de spiegel

Je loopbaan in de spiegel Je loopbaan in de spiegel Loopbaanontwikkeling Over nathurel Ieder mens en elke organisatie heeft zijn of haar eigen verhaal. In verhalen wil je weten hoe iets zover gekomen is. Of misschien nog wel spannender,

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

Systemisch perspectief

Systemisch perspectief Systemisch perspectief Elk mens is deel van een systeem: gezin, familie, vrienden, werk, maatschappij. Ook de mensen die er niet meer zijn, hebben hierin hun plek. In ons thuisgezin vinden we de oorsprong

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Training Samenwerken & Persoonlijke Effectiviteit Een mooie mix van zakelijke effectiviteit en persoonlijke groei!

Training Samenwerken & Persoonlijke Effectiviteit Een mooie mix van zakelijke effectiviteit en persoonlijke groei! Training Samenwerken & Persoonlijke Effectiviteit Een mooie mix van zakelijke effectiviteit en persoonlijke groei! De brochure Samenwerken en Persoonlijke Effectiviteit is een voorbeeld van hoe de training

Nadere informatie

Training Verbindend Leiderschap

Training Verbindend Leiderschap Training Verbindend Leiderschap Voor vrouwen die leiding geven binnen de Medezeggenschap (of deze ambitie hebben) Het idee achter deze training is ontstaan vanuit gesprekken met vrouwen in een leidinggevende

Nadere informatie

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Columbustraining Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel Wil ook jij met

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden

Workshop Zakelijk flirten. Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Workshop Zakelijk flirten Workshop Zakelijk flirten, een gesprek positief beïnvloeden Hoe spontaan ben jij op een netwerkbijeenkomst? Durf jij uit je comfortzone te komen? Soms kan dat net een verschil

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN g Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN onze waarden: vernieuwend plezier stoer inzicht leiderschap beweging verbinding vertrouwen

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

Impact door inzicht. Persoonlijk Leiderschap Programma ADVIES COACHING MEDIATION TRAINING. Kleine groepen. Persoonlijke aandacht.

Impact door inzicht. Persoonlijk Leiderschap Programma ADVIES COACHING MEDIATION TRAINING. Kleine groepen. Persoonlijke aandacht. Impact door inzicht Persoonlijk Leiderschap Programma Kleine groepen Persoonlijke aandacht Inspirerend Ervaren en deskundige trainers Driedaagse leiderschapsretraite Twee coachingsgesprekken ADVIES COACHING

Nadere informatie

SCHATTEN VAN ADVOCATEN

SCHATTEN VAN ADVOCATEN SCHATTEN VAN ADVOCATEN PRAKTIJKOPLEIDINGEN VOOR DE ADVOCATUUR Vaardigheden in de praktijk Coachen in de praktijk Leidinggeven in de praktijk Teamwork in de praktijk SCHATTEN VAN ADVOCATEN Wij zijn er van

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Young Career Professionals Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Mid Career Professionals Persoonlijk

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Weddingplanning Bootcamp Weekend

Weddingplanning Bootcamp Weekend Weddingplanning Bootcamp Weekend 2012 is het jaar van ontwikkelen. Een jaar waarin Personal branding, imago en performance centraal staan. In het Weddingplanning Bootcamp Weekend komen deze eigenschappen

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Beantwoord jij deze vragen met ja Heb jij

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Event Date with NLP. Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP

Event Date with NLP. Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP Event Date with NLP Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP Mind 2 Create T: 06-24272729 - 0 - E: info@mind2create.nl W: www.mind2create.nl Event Date with NLP Deelnemers ervaren het event

Nadere informatie

Chief! Own Your Rank tweedaagse training

Chief! Own Your Rank tweedaagse training Chief! Own Your Rank tweedaagse training Own your rank. Verlang je ernaar meer in het licht van de schijnwerper te stappen. Podium te pakken. Je droom te dromen. Een loopbaanstap te maken. Gehoord te worden.

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Regisseer je carrière

Regisseer je carrière 2-daagse vrouwelijk leiderschapstraining voor meer grip en focus op je carrière 17 en 24 november 2017 if you can dream it, you can do it Walt Disney De tweedaagse training regisseer je carrière is speciaal

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle De verbinding kwijt Een burn-out: het lijkt iets van deze tijd te zijn. Meestal wordt het geweten aan langdurige werkstress en overbelasting.

Nadere informatie

Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider

Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider In het nieuwe retailen staat de P van people centraal. Meer dan je collectie en je winkeluitstraling zorgen de mensen in je organisatie

Nadere informatie

Persoonlijke Effectiviteit Info driedaagse training inside

Persoonlijke Effectiviteit Info driedaagse training inside Persoonlijke Effectiviteit Info driedaagse training inside AAN HET WERKBOEK! Sommige situaties doen je wankelen. Je schrikt van de reactie van jezelf of de ander. Soms op je werk, soms privé. Hoe kan dat?

Nadere informatie

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen.

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen. Groei Management in & leidinggeven ZAKENWIJZER GROEI beter worden, beter blijven zakenw zer passie voor mensen. Alles verandert. Nu jij nog! Jaaropleiding We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

NLP PRACTITIONER 2015

NLP PRACTITIONER 2015 2015 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van the Sphere is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

Van waar je bent, naar waar je wilt zijn

Van waar je bent, naar waar je wilt zijn Training en coaching Van waar je bent, naar waar je wilt zijn Waarvoor kies je bij Move by Coaching? Move by Coaching helpt mensen en organisaties om, in deze wereld waarin zoveel belemmeringen kunnen

Nadere informatie

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed For you, On Purpose purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed on purpose wetens; met voorbedachte rade [De letterlijke betekenis van purpose.] Voor wie? Persoonlijk

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Jouw jaar, omdat je het verdient!

Jouw jaar, omdat je het verdient! Jouw jaar. Jouw jaar, omdat je het verdient! Ontwikkeling is een onderdeel van Hemels van der Hart en helpt organisaties, teams en individuen zicht te krijgen op hun volle potentie en deze meer in te zetten

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

Event Date with NLP. Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP

Event Date with NLP. Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP Event Date with NLP Veel meer dan een interactieve kennismaking met NLP Mind 2 Create T: 06-24272729 - 0 - E: info@mind2create.nl W: www.mind2create.nl Event Date with NLP Deelnemers ervaren het event

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Succesvoller in één Dag

Succesvoller in één Dag De SCN workshop Succesvoller in één Dag Met resultaatgarantie! Foto: Jos Schuurman Rob P. van Dort, Algemeen Directeur Rob van Dort is sinds 1995 ondernemer en oprichter van SCN. Succes Coach in Sales,

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

De workshop Zakelijke flirten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Zakelijke flirten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Zakelijk flirten Zakelijk flirten, de magie van flirten zakelijk inzetten Zakelijk flirten is een term die de laatste jaren veel voorbij komt. Maar wat is zakelijk flirten eigenlijk? Met zakelijk

Nadere informatie

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN The privilege of a lifetime is to become who you truly are. - Carl Jung Visie Als authentiek leider ben je een kapitein aan het roer van een schip. Handen aan

Nadere informatie

In 3 maanden regie op je leven

In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven? Ons leven verandert voortdurend. Soms door onszelf ingegeven, in andere gevallen door keuzes van anderen of door onvoorziene omstandigheden.

Nadere informatie

Het. Theatrum. - Informatiebrochure -

Het. Theatrum. - Informatiebrochure - Het Theatrum - Informatiebrochure - Het is niet de vraag hoe we ons verlangen opwekken, maar hoe we het ruimte durven geven. Welkom! Leuk dat je interesse hebt in het Theatrum! In deze brochure vind je

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie