Persoonlijke audioproducten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persoonlijke audioproducten"

Transcriptie

1 Persoonlijke audioproducten

2 Muziek is overal Dankzij apparaten als de iphone, ipad en tal van geweldige Apps is muziek altijd en overal bereikbaar. Het enige waar het nog aan ontbrak, was hoogwaardige geluidsweergave. Tot nu toe. Want Bowers & Wilkins introduceert Personal Audio een serie high-end luidsprekers en hoofdtelefoons die ontwikkeld zijn om jouw beleving van muziek te veranderen. Alles klinkt kraakhelder, rijk en natuurgetrouw precies zoals jouw favoriete artiest wil dat het klinkt. Je muziek wordt tot in de kleinste details weergegeven voor een optimale luisterervaring. Nautilus, de luidspreker die een revolutie teweegbracht in de audio-industrie en ook de basis vormt voor de baanbrekende technologieën en ontwerpconcepten die je terugvindt in de Zeppelin Air en andere luidsprekers van Bowers & Wilkins.

3 Zeppelin Air Zowel qua geluid als verschijning ongeëvenaard. De Zeppelin Air is een klassieker op het gebied van speakerdesign, die bij zijn introductie direct een nieuwe norm stelde voor de geluidskwaliteit van speakerdocks. De Zeppelin Air is voorzien van de AirPlay -technologie van Apple, wat het mogelijk maakt om draadloos muziek te streamen. Het installeren is erg eenvoudig. Je hebt alleen maar een draadloos netwerk en een iphone, ipad of computer met itunes nodig om te genieten van het gebruiksgemak van draadloos streamen. Het is tijd om je muziek de vrijheid te geven. Individueel Elke driver van de Zeppelin Air wordt gestuurd door een eigen versterker. Dit geheel actieve 2.1-ontwerp heeft een dramatisch positief effect op de audiokwaliteit: verbeterde nauwkeurigheid, naadloze integratie en een aanzienlijk verbeterde basweergave. Strakke bas De putjes verbeteren de luchtstroom over het oppervlak van een Bowers & Wilkins Flowport en reduceren turbulentie. Het resultaat is minder bijgeluiden en geringere compressie op hoog niveau. Anders gezegd: een betere bas ongeacht hoe luid je afspeelt. Compatible met de iphone 5 De Zeppelin Air is voorzien van de nieuwe Lightning -connector van Apple en is daardoor de perfecte partner voor de iphone 5. Maar ook wie een eerder model iphone, een ipod touch of een ipad heeft, kan draadloos streamen naar de Zeppelin Air. Daarvoor zorgt de geïntegreerde AirPlay-technologie. Verspreiding van het geluid De langwerpige vorm van de Zeppelin Air is niet alleen voor de show. De driver-units zijn zo ver mogelijk uit elkaar geplaatst voor een betere geluidsverspreiding, waardoor een meer open en natuurlijker geluid wordt gecreëerd. Voeg daar de speciaal ontwikkelde mid-range driver-units en hoogwaardige tweeters aan toe en het resultaat is een bijzonder wijds, kamervullend geluid.

4 Z2 Z2 geeft je het beste van alles: fantastisch geluid, het gemak van muziek streamen en een veelzijdig en uniek design. En omdat de Z2 dankzij AirPlay via een Wi-Finetwerk verbinding kan maken met je iphone of ipad, heb je waarschijnlijk alles al in huis om draadloos te kunnen streamen. Overal van muziek genieten Je hoeft maar aan een liedje te denken en je kunt het al afspelen. Direct. Met de geïntegreerde AirPlay-technologie kun je ofwel je Apple-toestel op het apparaat plaatsen ofwel draadloos muziek streamen, waar je ook bent. En breid je je draadloze netwerk uit met meerdere Z2 s, dan kun je door het hele huis muziek streamen. Geschikt voor elke woonkamer De kwaliteit en gestroomlijnde styling van de Z2 maken hem geschikt voor vrijwel elke woonomgeving. De in verschillende zwarte en witte afwerkingen leverbare Z2 is gemaakt van een strakke en bijzonder duurzame combinatie van rubber en roestvrij staal. Compatible met de iphone 5 De Z2 is voorzien van de nieuwe Lightning-connector van Apple en is daardoor de perfecte partner voor de iphone 5. Maar ook wie een eerder model iphone, een ipod touch of een ipad heeft, kan draadloos streamen naar de Z2. Daarvoor zorgt de geïntegreerde AirPlaytechnologie.

5 De A7 is een nieuw concept op het gebied van home-audio: een volledig draadloos muzieksysteem met hifi-kwaliteit. Voorzien van de allerbeste Bowers & Wilkins-technologie is de A7 simpelweg het meest indrukwekkend klinkende systeem in zijn klasse. Topprestaties De subwoofer en basgevoeligheid zijn geoptimaliseerd om een speaker te creëren met het grootste frequentiebereik, van de diepste bas tot de hoogste noot. Hij levert de prestaties van een volwaardig 2.1 speakersysteem, maar dan in één enkele box. Muziek binnen handbereik De A7 is uitgerust met AirPlay het beste draadloze muzieksysteem in de branche, ideaal voor het streamen van hoogwaardige verliesloze audiobestanden. Zo geniet je niet alleen van de vrijheid die een draadloos systeem met zich meebrengt, maar kunt je ook je muziek tot in alle rijke details opnieuw ontdekken. Discreet design Het strakke design van deze speaker wordt nergens onderbroken door aansluitingen of een bedieningspaneel en is dan ook bijzonder discreet. De A7 is speciaal ontworpen om niet in de weg te staan en niet op te vallen, bijvoorbeeld op een boekenplank of tegen een muur. Apple AirPlay Door AirPlay, de geïntegreerde draadloze streamingtechnologie van Apple, is de A7 direct compatibel met zowel de nieuwste iphone 5 en de ipad mini, als met allerlei eerdere iphone- en ipad-modellen en de ipod touch.

6 A5 Als je op zoek bent naar draadloos speakersysteem met een stijlvol en uniek design, dan is het veelzijdige A5-systeem de ideale keuze. De A5 heeft een unieke en zeer hoogwaardige geluidsweergave dankzij een aantal ingenieuze akoestische innovaties. Ruimtelijk geluid Laat je niet misleiden door de afmetingen van de A5: dankzij een aantal ingenieuze akoestische innovaties is het een ware geluidsbom. Digitale signaalverwerking en hoogwaardige digitaal-naar-analoogconverters helpen een ruimtelijk geluid te produceren dat je van een veel grotere speaker zou verwachten. Eenvoudig te installeren Dankzij de gratis app van Bowers & Wilkins voor het installeren van AirPlay kun je je A5 moeiteloos installeren en gebruiken. De app helpt je in eenvoudige stappen verbinding te maken met je Wi-Fi-netwerk en je instellingen te beheren, en dat alles draadloos. Muziek luisteren zoals jij wilt De A5 sluit naadloos aan op al je favoriete muziekapps. Met Spotify of Last.fm op je iphone kun je direct nummers, afspeellijsten en zenders streamen. En alle functies die je apps zo handig maken, blijven beschikbaar. Apple AirPlay Door AirPlay, de geïntegreerde draadloze streamingtechnologie van Apple, is de A5 direct compatibel met zowel de nieuwste iphone 5 en de ipad mini, als met allerlei eerdere iphone- en ipad-modellen en de ipod touch.

7 MM-1 De MM-1 is geen standaard computerluidspreker, maar een echte hifi-luidspreker, zij het verkleind tot desktopformaat. Hij heeft niet alleen een prachtig design, maar verandert je computer in een geweldig klinkend stereo-geluidssysteem. Digitale signaalverwerking Het is een kunst om een geweldig geluid te creëren uit een kleine luidspreker. Dat is ons gelukt dankzij een slim stukje elektronische verfijning dat digitale signaalverwerking (DSP) heet. Door afhankelijk van het aangeboden signaal de klankbalans te corrigeren, houdt DSP de klank altijd rijk en gedetailleerd, ongeacht hoe luid je afspeelt. High-end technologie Sommige van onze meest baanbrekende technologieën hebben nu ook hun weg gevonden naar de MM-1. Zo zijn bijvoorbeeld de tweeters voorzien van onze beroemde buisbelasting, waarmee resonanties worden gedempt en hoge frequenties zuiverder worden weergegeven. Dezelfde technologie vind je in onze studioluidsprekers, die o.a. in Abbey Road Studios worden gebruikt. Tweeweg luidspreker De MM-1 is een echte tweeweg luidspreker en in zowel de tweeter als de middentoner vind je onze jarenlange ervaring terug. De middentoner is een langslag type, met een hoge belastbaarheid en een neodymium aandrijving. Het geheel is gemonteerd op een open frame. De MM-1 klinkt even nauwkeurig als een echte hifi-luidspreker simpelweg omdat hij dat gewoon is. Perfecte partners Met een slanke vormgeving die bij elke moderne werkplek past, maken de MM-1-luidsprekers van jouw computer een volwaardig audiosysteem dat even goed klinkt als het eruitziet.

8 Concert for one Al vele tientallen jaren werken wij aan de perfecte klank en ontwikkelingvan luidsprekers. Dankzij de serie mobiele hifi-hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins kun je er nu overal van genieten. Door enkele speciale ontwikkelde hoofdtelefoon technologieën produceren onze hoofdtelefoons een zeer natuurlijke klank zonder overdreven hoge of lage tonen. Je kunt dus langer genieten van je favoriete muziek.

9 P5 Mobiele hifi Beleef overal je favoriete muziek met de P5 hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins. Bijna 50 jaar innovatie in akoestisch ontwerp komt samen in de P5. Dankzij de natuurlijke, levensechte klank en buitengewoon comfortabele pasvorm zijn ook langere luistersessies een ultieme muzikale beleving. Zie het als een concert voor jou alleen. Langer luisteren Speciale effecten zoals een overdreven bas of extra hoge tonen maken langdurig luisteren uitermate vermoeiend. De natuurlijke weergave van de P5 brengt je dichter bij de oorspronkelijke klank zoals deze was bedoeld. Zo kun je langer met plezier naar je favoriete muziek luisteren. Geluidsisolatie Een ontwerp met een gesloten metalen achterzijde en afgesloten oorkussens zorgt ervoor dat elk detail en het gehele dynamische bereik van de muziek behouden blijven met een minimum aan stoorgeluiden van buitenaf. Tegelijkertijd hoor je juist genoeg omgevingsgeluiden om te weten waar je bent. Perfect om onderweg naar muziek te luisteren. Made for iphone Niemand weet beter dan Bowers & Wilkins, makers van de bekroonde reeks Zeppelin ipod - luidsprekers, hoe je een ipod perfect moet laten klinken. De P5 geeft je onderweg dezelfde ongelofelijke geluidskwaliteit en wordt geleverd met een door Apple goedgekeurde kabel voor spraak en bediening, ideaal voor de iphone. Eindeloos comfort De P5 is zeer comfortabel: het ergonomisch ontwerp is gecombineerd met een hoofdband en oorkussens gemaakt van het fijnste schapenleer uit Nieuw-Zeeland. Duurzaam en slijtvast en toch opmerkelijk zacht en soepel; de P5 maakt lange luistersessies comfortabeler dan ooit.

10 P3 Mobiele hifi Wanneer je van muziek houdt wil je alles tot in detail horen. Met de P3-hoofdtelefoon kan dat. Hij beschikt over geheel nieuwe akoestische componenten die van de grond af opnieuw zijn ontwikkeld, speciaal voor geweldige weergave onderweg. De unieke vormgeving en zeer hoogwaardige geluidskwaliteit maken van luisteren onderweg een waar genoegen. Perfecte zuigers De driver-units van de P3 zijn ontwikkeld voor geweldige weergave onderweg. Alles is gedaan om een lineaire zuigerbeweging te krijgen met minder vervorming en een natuurlijke, gedetailleerde klank. Akoestische stof De stof op het oorkussen is een speciaal element in de prestaties. De stof die in de P3 wordt gebruikt, is speciaal ontwikkeld voor een betere geluidskwaliteit en maximaal comfort. Waar je maar bent De P3 is gemaakt van solide, duurzame materialen, opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen in uw jaszak en kan worden opgeborgen in de eigen compacte, stevige tas. Gemaakt op comfort De lichte maar solide bouw, de akoestische stof en het traagschuim geven de P3 een comfortabele pasvorm gedurende een lang leven met luisterplezier.

11 C5-oortelefoon Natuurlijk geluid. Geen bijgeluiden. De geluidsisolerende C5-hoofdtelefoon levert een verbazingwekkend natuurlijk geluid en zit zo comfortabel en stevig dat je nauwelijks merkt dat je de oordopjes in hebt. Je kunt je dus volledig onderdompelen in puur geluid, waar je ook bent. Perfecte pasvorm De C5-hoofdtelefoon is uitgerust met ons innovatiev Secure Loop-ontwerp gevoerde lussen die langs de binnenrand van uw oren lopen en de oordopjes stevig op hun plaats houden. De massa van de C5 is uitgebalanceerd tegen uw oor in plaats van omgekeerd en zit daarom geweldig. Geluidskwaliteit De C5 past zo gemakkelijk in je oor dat je de rest van de wereld vergeet en geheel in de muziek opgaat. Ondertussen zorgt ons unieke Micro Porous Filter systeem ervoor dat het geluid open, ruimtelijk en vol rijke, levensechte details is. Bediening De Made for ipodafstandsbediening van de C5 met microfoon maakt deze oortelefoon de perfecte partner voor je ipod of iphone. Ook worden ze geleverd met een draagtasje voor gemakkelijk opbergen. Prettig voor je oren De comfortabele pasvorm en de duurzame aluminium behuizing van de C5 zorgen ervoor dat je vele jaren ongestoord kunt luisteren.

12 Je vindt ons overal De geweldige 800 Series Diamond in Abbey Road Studios. De betaalbare klasse van de 600 Series. De elegantie van Panorama 2. Bowers & Wilkins maakt topklasse luidsprekers voor elke omgeving. James Newton Howard, Dave Stewart en Peter Gabriel, leden van de Society of Sound. Welkom bij de familie Het streven naar perfect en natuurgetrouw geluid is de missie Bowers & Wilkins. Al bijna 50 jaar investeren we in het ontwikkelen van een luidspreker die niets toevoegt en niets weglaat van de originele opname. We ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren luidsprekers die passen bij de eisen van elk hifi- en home theatre-systeem. Hiervoor werken we samen met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben musici, technici en klanten. Samen vormen we de Society of Sound: een ontmoetingsplaats voor mensen met een passie voor klank en waar kan worden gediscussieerd, informatie wordt uitgewisseld en muziek in een hoogwaardige audiobestanden kan worden gedownload. bowers-wilkins.nl

13 02/13 PU Nautilus en Flowport zijn handelsmerken van de B&W Group Ltd. Apple, ipod touch, ipod, ipad, ipad mini, iphone, itunes, AirPlay en Lightning zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Copyright B&W Group Ltd. E&EO. Vormgeving Thomas Manss & Company. Gedrukt door mibrand.com.

Personal Audio Producten

Personal Audio Producten Personal Audio Producten Nautilus de luidspreker die een revolutie ontketende in de audio industrie en die de basis vormt voor de baanbrekende technologieën en vormconcepten die ook worden toegepast in

Nadere informatie

Personal Audio Products

Personal Audio Products Personal Audio Products Nautilus de luidspreker die een revolutie teweeg bracht in de audio industrie en vormt ook de basis van de baanbrekende technologieën en concepten die u terugvindt in de Zeppelin

Nadere informatie

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT WELKOM BIJ DE RADICAAL NIEUWE MANIER OM NAAR MUZIEK TE LUISTEREN. STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD NAAR ELKE KAMER VAN JE HUIS. DRAADLOOS, MET HiFi-GELUID. EN BEDIEN

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal.

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Beltone Trust Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Het leven zit vol aangename verrassingen! Plezier maken met familie en vrienden, of reizen voor zaken

Nadere informatie

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM Elk nummer, in elke kamer, op elk moment. PlayLink laat u van uw muziek genieten zoals nooit

Nadere informatie

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover is een elegant en verfijnd kader voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Aangezien domoticasystemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Eve 9.7" geborsteld zwart ronde cover

Eve 9.7 geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Eve Air geborsteld zwart ronde cover

Eve Air geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN.

INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN. INSPIREREN. MOTIVEREN. BELONEN. BOSE PRODUCTCATALOGUS 2016 UIT LIEFDE VOOR GELUID. SoundLink around-ear wireless headphones Pagina 14 Bose Corporation is ontstaan uit een wens. De wens om audioproducten

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

Koptelefoons en oordopjes

Koptelefoons en oordopjes Koptelefoons en oordopjes Rhea Bluetooth Koptelefoon Koptelefoons Nederlands Met de Rhea Bluetooth Koptelefoon geniet van je helder stemgeluid en een diepe bas. Dankzij de ingebouwde batterij luister je

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI

Happi. Waterafstotend én minimalistisch 27 INBOUW HAPPI Happi Waterafstotend én minimalistisch Happi is Fins voor open, zuurstof. De Happi luidsprekers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze designreeks heeft een uiterst dun chassis. Dankzij de ingebouwde

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

HTX90N en HF410B Bluetooth hoofdtelefoons van Panasonic met een eigentijds design en de nieuwste audiotechnologie

HTX90N en HF410B Bluetooth hoofdtelefoons van Panasonic met een eigentijds design en de nieuwste audiotechnologie PERSBERICHT HTX90N en HF410B Bluetooth hoofdtelefoons van Panasonic met een eigentijds design en de nieuwste audiotechnologie Eigentijdse stijl in diverse matte kleuren, perfect voor iedereen Betrouwbaar

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

ReSound ontwikkelt hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet wordt gehinderd door uwgehoorverlies. In ReSound Up Smart

Nadere informatie

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Ervaar geluid dat speciaal voor u is ontworpen Onze passie voor muziek komt tot leven in een perfect afgestelde audio-ervaring. Wanneer wij een nieuwe Volvo ontwerpen,

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

Hear better. Smile more.

Hear better. Smile more. Hear better. Smile more. Laat uw gehoor weer lachen Horen hoort bij het leven. Uw favoriete tv-programma s en muziek, gesprekken voeren en lachen met de mensen waar u om geeft. Heeft u een gehoorverlies,

Nadere informatie

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW U KUNT HET EERSTE ECHT SLIMME HOOR- TOESTEL VAN DE WERELD ZELF VORMGEVEN Nu kan de kwaliteit van uw luisterervaring zich op het moment zelf en in het echte leven ontwikkelen.

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

MAKING HISTORY. Chris, Finlay & Jim, West End

MAKING HISTORY. Chris, Finlay & Jim, West End MAKING HISTORY Chris, Finlay & Jim, West End OVER LINN We heten bezoekers aan onze fabriek hier in het Schotse Glasgow van harte welkom. Bezoek Linn en geniet van een rondleiding. Alles wat onder de Linn

Nadere informatie

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet:

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet: Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Sinds 1940 bieden we kennis,

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. U bepaalt vanaf nu wat u wilt horen, want ú bent de baas. Met de ReSound LiNX

Nadere informatie

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER.

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. HOOFDTELEFOONS - GAMMA 2015 / 2016 WWW.PIONEER-HEADPHONES.COM ON-EAR SUPERLATIEVEN SCHIETEN TEKORT - DE SUPERIOR CLUB SOUND-SERIE MX9-R MX9-T MX9-S MX9-K SE-MX9

Nadere informatie

VERLEG UW GRENZEN. Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje SHQ3405BL/00

VERLEG UW GRENZEN. Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje SHQ3405BL/00 Pre-salesfolder voor Nederland () Sporthoofdtelefoon met microfoon Beste voor binnengebruik Zweet- en waterbestendig oorhaakje SHQ3405BL/00 VERLEG UW GRENZEN Sporthoofdtelefoon met verstelbaar oorhaakje

Nadere informatie

Uw muziek + onze passie

Uw muziek + onze passie Uw muziek + onze passie Aansluitingen Sonata is veel meer dan zomaar een goed klinkend ipod compatible HiFi-systeem Het is ook een perfecte aanvulling op uw TV Met zijn 2.1* configuratie is de Sonata de

Nadere informatie

Genius. Omdat het oog ook wat wil.

Genius. Omdat het oog ook wat wil. Genius Omdat het oog ook wat wil. Gooi de letters van genius door elkaar, vervang de u door een d en je krijgt design. Zo dicht liggen klank en vormgeving hier bij elkaar. De Genius-reeks is eigentijds

Nadere informatie

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien

Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien Bi-turbo - twee subwoofers horen, geen zien T 6 Hybrid De T 6 Hybrid is een stereo speaker met een zeer krachtige en nauwkeurige basweergave zonder extra stand-alone subwoofer. Extreem veel power, intelligent

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler MAX DELISSEN DragonFly Black & Red De AudioQuest DragonFly Black en Red, die begin 2016

Nadere informatie

Vertrouwen tot in de kleinste details

Vertrouwen tot in de kleinste details Vertrouwen tot in de kleinste details 02 03 Dit is de Onze nieuwste Premium-Plus hoortoestel gaat met zijn rijkere geluid en ongeëvenaarde streamingmogelijkheden elke verwachting te boven. Met ReSound

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

SONIC PORT VX PILOTENHANDBOEK. The Ultimate All-in-One Mobile Recording System. Pilot s Guide also available at www.line6.

SONIC PORT VX PILOTENHANDBOEK. The Ultimate All-in-One Mobile Recording System. Pilot s Guide also available at www.line6. SONIC PORT VX The Ultimate All-in-One Mobile Recording System PILOTENHANDBOEK Pilot s Guide also available at www.line6.com/manuals 2014 Line 6, Inc. AANSLUITINGEN Stereo line-level apparaten (zoals keyboards,

Nadere informatie

Horen is een genot. Dual ISP

Horen is een genot. Dual ISP Horen is een genot Widex introduceert met trots de mind 330 hoortoestelserie. De mind330 is ontworpen met horen is een genot als uitgangspunt, want we hebben ons geconcentreerd op luistergemak, luistercomfort

Nadere informatie

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden DRAADLOZE CONNECTIVITEIT resound.com Geniet van nóg meer geluiden Hoor meer dan u ooit had durven dromen Dankzij de draadloze connectiviteit van ReSound heeft u contact met de wereld om u heen en leidt

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA ZERENA hoortoestellen zijn zeer aantrekkelijk met een gestroomlijnd ontwerp, precisietechnologie en slimme opties. Bernafon Zerena minirite ZERENA

Nadere informatie

SPECIFICATIES. SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer

SPECIFICATIES.  SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer SPECIFICATIES SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 50 Hz - 150 Hz SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 40 Hz - 150 Hz Aanbevolen versterking

Nadere informatie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Introductie van de Sound First Azur 350 Serie! Het ontwikkelen van een toonaangevend HiFi systeem in de betaalbare klasse is in allerlei opzichten

Nadere informatie

Denon Exercise Freak Review

Denon Exercise Freak Review Article written by Julie Vandormael on 30/10/2012 Denon Exercise Freak Review Niets zo leuk dan tijdens het sporten volledig los te gaan op je favoriete muziek. Bovendien verbetert luisteren naar muziek

Nadere informatie

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector 4 Eenvoudige installatie Eve kan gemakkelijk op de muur gemonteerd worden met behulp van twee schroeven.

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 ipal PAL+ PAL BT HIFI SYSTEMEN 29 MUSICSYSTEM MUSICSYSTEM+ RADIOCOMBO RADIOWORKS ACCESSOIRES 43 BLUCON

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Met de kracht van Era

Met de kracht van Era Met de kracht van Era Beter konden we het geluid niet maken, wel mooier Moxi is geëvolueerd. Op de best mogelijke manier. Moxi Kiss biedt nog steeds de geliefde open aanpassing die u van ons gewend bent.

Nadere informatie

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen:

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen: 203 6. Entertainment Voor het afspelen van muziek kunt u een aantal instellingen opgeven. Zo geeft u met de instelling volumebegrenzing aan dat geluid niet harder dan een bepaald niveau mag worden afgespeeld.

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

C E L E B R AT E C H R I S T M A S

C E L E B R AT E C H R I S T M A S CELEBRATE CHRISTMAS ALS TIJDLOOS DESIGN EN KLEURIGE EXTRAVAGANTIE SAMENKOMEN, ONTSTAAT EEN BIJZONDERE VORM VAN MAGIE. BANG & OLUFSEN ZORGT TIJDENS DE FEESTMAAND VOOR EEN EXTRA WARME TOUCH MET DE COOL MODERN

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon Gebruiksaanwijzing Dank u voor het vertrouwen dat u in dit Denon-product hebt gesteld. Voordat u deze hoofdtelefoon gebruikt, raden wij u aan de beknopte handleiding

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie Minx stelt zich ten doel de relatie tussen klankrijkdom, luxueuze HiFi en bescheiden vormgeving te herstellen. Tot nu toe bleef de keus beperkt tot weliswaar goed klinkende maar

Nadere informatie

Eve, het ultieme ipad frame

Eve, het ultieme ipad frame Eve, het ultieme ipad frame Eenvoudig in design made in Belgium cover rechthoekig of afgerond, ook verkrijgbaar in security versie verkrijgbaar in verschillende hoog kwalitatieve afwerkingen: geborsteld

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

Avenue Commander Bluetooth Speaker

Avenue Commander Bluetooth Speaker Speakers Avenue Commander Bluetooth Speaker Basic Nederlands Speakers Kapitein, zet koers naar hogere sferen. Volle kracht vooruit, op volume 10. Met de Avenue Commander ben jij de baas over je audio.

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Welkom bij een nieuwe generatie Wireless hoortoestel technologie Wist u dat uw gehoor directe invloed heeft op uw algehele gezondheid? Starkey is ervan overtuigd dat u

Nadere informatie

De eerste digitale mini ontvanger ter wereld

De eerste digitale mini ontvanger ter wereld De eerste digitale mini ontvanger ter wereld Comfort Digisystem Receiver DT10 De Receiver DT10 is een mini ontvanger met de onovertroffen Comfort Digisystem geluidskwaliteit. Het is gebruiksvriendelijk,

Nadere informatie

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen Gepersonaliseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Daarom moet een hoortoestel niet alleen aansluiten

Nadere informatie

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek SoundLens Synergy Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing Starkey stelt u met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde

Nadere informatie

Inspiratie klinkt zo.

Inspiratie klinkt zo. Inspiratie klinkt zo. BOSE PRODUCTCATALOGUS VOORJAAR 2017 Gedreven door beter geluid. Geef ze geen beloning. Geef een ervaring. We zien onszelf niet als een audiobedrijf maar als ideeënbedrijf. En onze

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER

AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER DE ULTIEME DIGITALE PRESTATIES VOOR STREAMING De Azur 851N is een netwerkspeler

Nadere informatie

Uw Muziek + Onze Passie

Uw Muziek + Onze Passie Uw Muziek + Onze Passie What Hi-Fi? Sound and Vision beveelt aan Volgens het toonaangevende tijdschrift What Hi-Fi? Sound and Vision zijn de Cambridge Audio Azur 340A SE geïntegreerde versterker en 340C

Nadere informatie

De huistelefoon opnieuw gedefinieerd

De huistelefoon opnieuw gedefinieerd De huistelefoon opnieuw gedefinieerd Het uitgesproken, krachtige design van de digitale draadloze Philips M8-telefoon is karakteristiek en klassiek tegelijk. De sobere symmetrische belijning belichaamt

Nadere informatie

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem folder digitaal BMC 35 Easy Met de BMC35Easy realiseert u op een eenvoudige en snelle manier muziek in uw keuken

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Beltone First Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Snelle installatie- en gebruikershandleiding voor de functionaliteit Made for voor iphone (Mfi) Ondersteunde hardware Beltone First

Nadere informatie

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential.

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential. Power én mooi Premium Advanced Essential Basis 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL Onderscheiden Geweldige power én hoge natuurgetrouwheid MPO db SPL 138 138 138 Oticon 136

Nadere informatie

Aangepast aan uw wereld vol geluiden

Aangepast aan uw wereld vol geluiden Aangepast aan uw wereld vol geluiden GEAVANCEERDE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential Leef uw leven met een hooroplossing die net zo uniek is als u Iedereen hoort anders. De manier waarop ieder

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T P E R S B E R I C H T Raumfeld Soundbar brengt een vol geluid naar de televisie-, film- en muziekbeleving Innovatieve combinatie van wifi soundbar en draadloze subwoofer zorgt voor een kamervullend tv-geluid

Nadere informatie

Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers

Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Bowers & Wilkins luidsprekers Een moderne kijk op luidsprekers MAX DELISSEN B&W luidsprekers Bowers & Wilkins maakt luidsprekers. Dat is natuurlijk een open deur van jewelste,

Nadere informatie

The art of private listening.

The art of private listening. The art of private listening. Uw op maat gemaakt in-ear sound system. sporten muziek reizen custom earphones, powered by KIND. Alleen u en uw muziek: Ik sluit mijn ogen, sta vlak voor het podium en luister

Nadere informatie

SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES

SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES Draadloze, comfortabele connectiviteit Starkey heeft een compleet assortiment draadloze accessoires die het horen nog gemakkelijker maken in iedere luisteromgeving.

Nadere informatie

PowerView Motorisation. Smart shades that simplify your life

PowerView Motorisation. Smart shades that simplify your life PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life 2 Lichtregulering, energie-efficiëntie, gemak - welkom bij PowerView Motorisation. De belangrijkste kenmerken Nauwkeurige bediening PowerView

Nadere informatie

Traditie en technologie overgedragen van generatie op generatie

Traditie en technologie overgedragen van generatie op generatie PIANO S Traditie en technologie overgedragen van generatie op generatie Yamaha werd opgericht in 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van hoogwaardige, inspirerende muziekinstrumenten.

Nadere informatie

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN Vul je huis met mooie muziek ZO GEMAKKELIJK IS HET SONOS het draadloze muzieksysteem Pagina 8-9 DROOM WEG BIJ ONZICHTBAAR GELUID Inbouw luidsprekers voor muur of plafond Pagina

Nadere informatie

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pilotenhandboek 40-00-0402 - B www.line6.com/manuals 2018 Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Even voorstellen Draadloze vrijheid voor uw pedalenbak. Beste signaalkwaliteit in deze klasse

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen

Fraai geluid Waar de professionals voor kiezen CM Serie Fraai geluid Met de nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins krijgt het woord fraai een volledig nieuwe invulling. Ontdaan van alle overbodige details behoren ze met hun strakke lijnen en hoogwaardige

Nadere informatie

PARROT MKi9200 Music Carkit

PARROT MKi9200 Music Carkit PARROT MKi9200 Music Carkit Met de Parrot MKi9200 Music Carkit kun je veilig handsfree bellen onderweg en geniet je van je favoriete muziek. Deze carkit is voorzien van Bluetooth, zodat je je mobiele telefoon

Nadere informatie