1. Opening, met een toost op het nieuwe jaar. Om 13:30 uur opent de voorzitter, Hans van Beek, de vergadering.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Opening, met een toost op het nieuwe jaar. Om 13:30 uur opent de voorzitter, Hans van Beek, de vergadering."

Transcriptie

1 Notulen Algemene Ledenvergadering Bonsaivereniging Zuid-Holland, op zaterdag 17 januari Locatie Deshima Bonsai Studio in Nieuwerkerk a/d IJssel. Aanvang /15.30 uur. 1. Opening, met een toost op het nieuwe jaar. Om 13:30 uur opent de voorzitter, Hans van Beek, de vergadering. 2. Benoeming notulist van de dag. Notulist van de dag is Hans Khoe. 3. Notulen Algemene Leden Vergadering van 11 januari Er zijn geen aan- of opmerkingen, derhalve worden de notulen aangenomen. De voorzitter spreekt zijn dankwoord uit voor de gastvrijheid die wij vanmiddag van Teunis Jan Klein (Deshima) krijgen. Met het heffen van een glas prosecco wordt de vergadering voortgezet. 4. Jaarverslag De voorzitter verwijst naar de nieuwsbrieven van 2014 en het jaaroverzicht met foto s in Chiisana van december Het jaarverslag wordt zonder aan- of opmerkingen goed gekeurd. 5. Bevindingen kascommissie en financieel jaarverslag Huib Baden en Silvia van Wagtendonk hebben vandaag de kascontrole gedaan. Het zag er goed uit en met complimenten aan de penningmeester, Harold Boekholt, wordt het financieel jaarverslag goed gekeurd. Verkiezing nieuwe kascommissie. De nieuwe kascommissie bestaat uit: Silvia van Wagtendonk en Jan Kruider. Als reserve wordt Huib Baden benoemd. 6.Bestuursverkiezingen en rooster van aftreden Manon Jamin wordt als secretaris externe zaken herkozen.

2 Secretaris interne zaken: Peter van Alphen stelt zich als kandidaat beschikbaar en wordt met goedkeuring van de vergadering in het bestuur als interne secretaris gekozen. Rooster van aftreden bestuur: 2016 Harold Boekholt - penningmeester 2016 Alex Straver - bestuurslid 2017 Hans van Beek - voorzitter 2018 Manon Jamin secretaris externe zaken 2018 Peter van Alphen secretaris interne zaken 7. Presentatie: Toekomstplan van onze vereniging. Binnen het bestuur zijn er plannen om het één en ander te veranderen. Alex Straver presenteert met behulp van het digibord het toekomstplan: Waarom veranderen? De vereniging bereikt maar enkele leden die actief voor de vereniging zijn. 10 Mensen zijn echt daadwerkelijk met de vereniging bezig. Als mentoren en workshop begeleiders zijn Alex Straver en Edwin Koppers actief bezig om de leden naar een hoger niveau te brengen. Alex Straver en Edwin Koppers hebben het gevoel dat zij brengen en er weinig voor terug krijgen. Verder wordt geconstateerd dat er weinig verandering in de bestuurssamenstelling is. De leden aanwas loopt terug, gelukkig kunnen we 4 nieuwe leden verwelkomen. Er is geen ontwikkeling binnen de vereniging. Om het niveau hoger te krijgen, is verandering binnen de vereniging nodig. Het licht staat op oranje. Alex Straver somt een aantal activiteiten in de vereniging met de desbetreffende namen die het doen. Het bestuur stelt het volgende voor: alle verenigingsactiviteiten worden helemaal bij Deshima (Teunis Jan Klein) onder gebracht. De voordelen van de verhuizing: - er is bonsai sfeer, tokonoma is permanent aanwezig - meer en betere materiaal aanwezig, altijd professionele hulp beschikbaar wanneer Teunis Jan Klein aanwezig is - de opbouw van de werkmiddagen is eenvoudiger, alles staat klaar - een beamer is aanwezig - infrastructuur, Deshima is zowel met de auto als openbaar vervoer (NS) gemakkelijk te bereiken - er is tentoonstelling materiaal beschikbaar - financieel risico is niet meer aanwezig, de huurprijs bij Deshima is lager dan wat we nu hebben in Boskoop

3 Structuur van de middagen de komende jaren d.m.v. een meerjarenplan is gewenst. Teunis Jan Klein, begeleidt 5 middagen en is hierbij de mentor. Voorts zullen Alex en Edwin de andere 2 werkmiddagen voor hun rekening nemen, waar zij zo nodig als mentor optreden. Eén en ander in navolging van het door Teunis Jan opgezette gestructureerde meerjaren plan voor bomen van de leden, die hieraan willen meedoen. Zo is voor een ieder de ontwikkeling goed te volgen en zichtbaar voor de leden. De andere 3 middagen zullen ingevuld worden door o.a. onze ALV (Algemene Leden Vergadering), de interne tentoonstelling en jaarlijkse veiling. Omdat Deshima een eigen winkel heeft, wordt de verenigingswinkel afgeschaft. Voor het bestuur zal dit naast het vele inkoop- en sjouwwerk, een verlichting zijn. De Chiisana is op A4 verschenen. Complimenten voor Manon Jamin als redactrice van ons blad. Ook het komend jaar wil Manon deze werkzaam heden weer op zich nemen, waarbij zij herhaalt, dat de inhoud van het blad afhankelijk is van de aangeleverde teksten en vraagt de leden om vooral weer kopij in te blijven leveren. De verenigingsbibliotheek wordt opgeheven in Hoe de bibliotheek wordt ontmanteld is nog niet bekend. Gedacht wordt om tijdens bijeenkomst een deel van de boeken in de verloting te doen en/of te veilen. Onze website wordt al 13 jaar door Frank Snijdewint bijgehouden. Carla Baars: Er moet wat gebeuren. We zakken in. Mensen willen minder besteden. Andere Japanse invloeden worden steeds meer zichtbaar: sushi restaurants, voor het interieur worden steeds meer Japanse producten aangeschaft. Reactie van Alex Straver: mensen willen steeds minder besteden. Wanneer je als lid steeds met dezelfde boom komt, zie je de ontwikkeling van de boom en wordt het resultaat zichtbaar. Een aantal opmerkingen na de presentatie: Ed Freriksz: Zijn er ook nadelen aan dit plan? Alex Straver: Natuurlijk zijn er nadelen aan dit plan. Voor iedereen is dit anders. Silvia van Wagtendonk: bestuursleden zijn voor de leden en spreken niet op persoonlijke titel. Hoeveel leden heeft de vereniging: 56 leden. Peter van Alphen: Ik ben lid geworden vanwege het aantal leden en de activiteiten die binnen de vereniging worden georganiseerd. Henk van der Meij: Wij hebben nieuwe leden nodig om het voortbestaan van de vereniging te waarborgen.

4 Alex Straver: Het plan heeft 2 directe gevolgen: verandering van locatie en de hulp van Teunis Jan Klein. De kans dat we door de verandering van locatie eerder leden werven is groot. Er moet mede daardoor een ledenwervingactie komen. Nico Verkade: PR voor de vereniging is belangrijk. Zijn er mensen die dit willen oppakken? Hans van Dalen: Een opmerking over het mentorschap: Intern moeten mensen worden opgeleid. Kadervorming is belangrijk. Reactie van het bestuur: In het verleden is dit plan wel geweest. Door intern meningsverschil, is het laatste traject helaas niet door gegaan. Het plan werd ingezet met verschillende aanvullende mentoren, die echter na een aantal keren niet meer op kwamen dagen en dan is deze methode niet uit te voeren is. Alleen als een ieder zijn rol serieus oppakt werkt het totale plaatje. Silvia van Wagtendonk: We moeten het hebben over de hoofdlijnen. Martin Bonvie: Je hebt leerlingen (leden) en leraren (mentoren). Leerlingen hebben leraren nodig. Gerard Schouten herinnert zich een opmerking van Piet Hoek: Om aan een nieuwe boom te beginnen, moet je eerst nog een uur aan je oude boom werken. Alex Straver: Wil je niveau omhoog gaan dan zul je terug moeten grijpen naar jouw oudere bomen. Wim: Hoe zit het met de financiële kant? Reactie van de penningmeester Harold Boekholt: De zaalhuur in Boskoop gaat omhoog. De verandering is financieel verantwoordelijk. Uiteindelijk wordt het plan in stemming gebracht: Unaniem wordt het plan aangenomen. Naast dit verslag krijgen de leden het voorstel nog digitaal toegestuurd. 8. Programma 2015, zie in de Chiisana en onze Nieuwsbrief van januari Nadere invulling programma en nog ontbrekende data + locatie Voor de zomervakantie worden onderstaande activiteiten georganiseerd: 21 februari Boskoop werkmiddag: Afhankelijk van het weer wordt het verpotten en/of snoeien 21 maart Deshima: Verpot middag 18 april Shohin workshop door Maarten van der Hoeven in Boskoop. Hiervoor schrijven zich spontaan 11 leden in, waarmee de workshop vol is. De andere leden kunnen natuurlijk aan eigen bomen gaan werken.

5 09 mei Interne tentoonstelling en NTC. Voor de New Talent Contest geven zich 5 personen op: Frank, Florrie, Leo, Vera en Ben. Het bestuur zal nog een extra oproep in de Nieuwsbrief doen. Workshop met accentplanten onder leiding van Silvia van Wagtendonk en Huib Baden. Aan het eind van de workshop zullen de creaties worden tentoongesteld. Er is genoeg belangstelling en Manon Jamin schrijft de namen van de 12 deelnemers op. Bomen van Edwin Koppers en Alex Straver doen op de interne tentoonstelling dit jaar buiten mededingen mee. De verwachting is dat dit een stimulans voor de overige leden is om hun boom naar de tentoonstelling te brengen. Nico Verkade merkt enthousiast op dat het hem eindelijk een keer gelukt is om de kapitalisten te verslaan. Alex Straver: Jouw opmerking raakt mij, ik heb ook een keer de publieksprijs gewonnen met een boom van 20 gulden. 27 juni i.p.v.20. Let op:! Inmiddels is 20 gewijzigd in 27 juni. Boskoop: Nabespreking Bonsai van het Westen en een korte veiling. 26 september Deshima: Thema bos maken en/of snoeien/verbeteren eigen bos van de leden. 30 oktober i.p.v. 17. Let op:! Inmiddels is 17 gewijzigd in 30 oktober. Boskoop, veiling van onze bibliotheek, winkel etc. 21 november Deshima: wintersnoei 12 december Boskoop: surprise 16 januari ALV, omdat de Noelanders Trofee 2016 gehouden gaat worden in het weekend van 23 en 24 januari Kandidaat stelling Bonsaivereniging Zuid-Holland voor landelijke manifestatie eind september Onder voorbehoud van deze ALV is vorig week op de landelijke ALV een claim op 2016 gelegd om de NBS te organiseren. Op de NBS doen in principe 9 verenigingen mee. Wat is verder nodig om de NBS te organiseren: tentoonstelling ruimte, handelaren, demonstrator en de locatie moet goed bereikbaar zijn. De organisatie moet op papier staan. Het voorstel om de NBS 2016 te organiseren wordt aangenomen en besloten wordt om de NBS 2016 op zaterdag 8 oktober te gaan houden.

6 Hans van Beek zal de NBV berichten dat bonsaivereniging Zuid-Holland definitief het besluit heeft genomen om dit evenement in 2016 te gaan organiseren. Spontaan melden zich al zo 25 leden aan om hand- en spandiensten te verlenen op 7 en 8 oktober Een lijst van de vrijwilligers is in het bezit van Manon. 10. Status bibliotheek, Chiisana, loterij(en), veiling 2014/2015. Bibliotheek: er zijn geen mededelingen. Wel wordt de vraag gesteld hoe de bibliotheek wordt afgebouwd. Twee mogelijkheden worden genoemd: iedere maand wordt een deel van de bibliotheek geveild/als prijs voor de verloting beschikbaar gesteld. De overgebleven boeken worden in juni of oktober geveild. Chiisana: ziet er goed uit. Maarten van der Hoeven (Bonsai Plaza) heeft het blad dit keer gesponsord. Een blad met 8 adverteerders. Peter van Alphen en Henk van der Meij houden met Manon Jamin contact hierover. Adverteerders hoeven niet bonsai gerelateerd zijn. Silvia van Wagtendonk: complimenten voor het blad en het jaarverslag. Het voorstel om een jeugdtarief in te voeren is niet van toepassing. Wel wordt mogelijk een jeugd workshop op 9 mei georganiseerd. 11. Rondvraag en wat verder ter tafel komt. Inrichten tokonoma in Boskoop: 21 februari tokonoma inrichten door Leen Dekker. 18 april tokonoma inrichten door Peter van Alphen 27 juni tokonoma inrichten door Silvia van Wagtendonk De volgende vraag wordt gesteld: Is het mogelijk dat de voorzitter de volgende keer een microfoon gebruikt? Hierop reageert Teunis Jan, dat hij een microfoon aan zal gaan schaffen. Tot slot bedankt de voorzitter een aantal mensen voor hun extra inzet/werkzaamheden. 12. De datum voor de ALV 2016 is 16 januari, omdat inmiddels bekend is dat Noelanders Trofee 2016 wordt gehouden op 23 en 24 januari Na afloop van de vergadering wordt een DVD vertoond van Margriet de Jong, met daarin een presentatie van de activiteiten van onze vereniging van het afgelopen Jubileumjaar 2014.

nieuwsbrief maart 2019

nieuwsbrief maart 2019 nieuwsbrief maart 2019 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Tokonoma van de maand De beide tokonoma s werden bij de februari bijeenkomst ingericht door Bob en Nol met een

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief juni 2017 40jaar opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den Ouden

Nadere informatie

nieuwsbrief maart 2015

nieuwsbrief maart 2015 nieuwsbrief maart 2015 B O N S A I vereniging Midden Nederland Tokonoma van de maand De tokonoma s werden tijdens de bijeenkomst van februari gebruikt voor het maken van proefopstellingen voor onze show

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief mei 2014 B O N S A I vereniging Midden Nederland opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief februari 2017 40jaar opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

nieuwsbrief sept. 2018

nieuwsbrief sept. 2018 nieuwsbrief sept. 2018 Nederlandse Bonsai Show 15-16 september Hazerswoude-dorp In de maand september staat alles natuurlijk in het teken van de Nederlandse Bonsai Show. Dit maal georganiseerd door onze

Nadere informatie

Chiisana1. december 2011, jaargang 11. nr. 2

Chiisana1. december 2011, jaargang 11. nr. 2 Chiisana1 december 2011, jaargang 11. nr. 2 Inhoud 4 Bonsai evenementen 5 Programma 2012 6 Waarde(ring) van bonsai 8 Japan, een land met vele gezichten 13 Ervaringen van een deelneemster het maken van

Nadere informatie

Chiisana. mei 2007. jaargang 7. nr 1. Publieksprijs interne tentoonstelling 2006: Henk Vincenten

Chiisana. mei 2007. jaargang 7. nr 1. Publieksprijs interne tentoonstelling 2006: Henk Vincenten Chiisana mei 2007. jaargang 7. nr 1 Publieksprijs interne tentoonstelling 2006: Henk Vincenten Inhoud 3 Contributie 4 Programma Zuid-Holland 5 Noelanders Trophy 07 6 Workshop Marco Invernizzi 8 Presentatie

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 1. Opening door de voorzitter 2. Opgave rondvraag Aanvang, 17.30 uur Locatie, Clubhuis 3. Ingekomen berichten en mededelingen van het bestuur 4.

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief mei 2018 Tokonoma van de maand De tokonoma s waren tijdens onze bonsai manifestatie van april ingericht met mooie opstellingen van onze deense leden Torben Brenfeldt en Søren Meyer Vooruit

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief dec. 2017 40jaar opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den Ouden

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief aug. 2019

nieuwsbrief aug. 2019 nieuwsbrief aug. 2019 Tokonoma van de maand In de grote tokonoma stond in juni de liguster van Jaqueline die tijdens de aprilshow beste loofboom was. In de kleine tokonoma stond een mooie shohin opstelling

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

nieuwsbrief juni 2018

nieuwsbrief juni 2018 nieuwsbrief juni 2018 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den Ouden 030-244

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief aug. 2017 40jaar opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den Ouden

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand

Tokonoma. van de maand nieuwsbrief mei 2017 40jaar opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com Penningmeester: Casper den Ouden

Nadere informatie

Folius Nieuwsbrief nr. 3 2013

Folius Nieuwsbrief nr. 3 2013 Folius Nieuwsbrief nr. 3 BONSAIVERENIGING RIJNMOND Beste leden De helft van de zomervakantie zit er weer op. Na een natte en koude periode is het weer naar tropische waarden gestegen. Voor de een een genot

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

nieuwsbrief februari 2014

nieuwsbrief februari 2014 nieuwsbrief februari 2014 B O N S A I vereniging Midden Nederland Tokonoma van de maand In de kleine tokonoma stond afgelopen bijeenkomst een opstelling van Nol met een Pinus parviflora halfcascade en

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Er is een verkiezingscommissie vastgesteld onder de leden.

Er is een verkiezingscommissie vastgesteld onder de leden. Notulen Algemene ledenvergadering d.d. 14 april 2019 Locatie: Pand 54 Agenda Algemene Ledenvergadering COC Eindhoven en regio 1. Opening Bianca opent de vergadering om 14:05 uur. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

nieuwsbrief april 2013

nieuwsbrief april 2013 nieuwsbrief april 2013 B O N S A I vereniging Midden Nederland opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com

Nadere informatie

VG SABIC-IP. 8 e ALGEMENE LEDENVERGADERING. 18 april 2019 WELKOM. Vereniging Gepensioneerden SABIC-IP

VG SABIC-IP. 8 e ALGEMENE LEDENVERGADERING. 18 april 2019 WELKOM. Vereniging Gepensioneerden SABIC-IP Vereniging Gepensioneerden SABIC-IP VG SABIC-IP 8 e ALGEMENE LEDENVERGADERING 18 april 2019 WELKOM Vereniging Gepensioneerden SABIC-IP AGENDA VG SABIC-IP 1. Opening Jan Hellings 1.1 Vaststellen agenda

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

nieuwsbrief nov. 2018

nieuwsbrief nov. 2018 nieuwsbrief nov. 2018 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Tokonoma van de maand De grote tokonoma werd tijdens de bijeenkomst in oktober ge - bruikt door Bruno en Casper

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

nieuwsbrief februari 2019

nieuwsbrief februari 2019 nieuwsbrief februari 2019 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Tokonoma van de maand De grote tokonoma werd bij de afgelopen bijeenkomst ingericht met een uiterst fraaie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG Versie 1 oktober 2010 Huishoudelijk Reglement LV-INOG Dit huishoudelijk reglement regelt enkele zaken die niet of niet volledig zijn geregeld in de statuten. Artikel 1 Leden 1. Het bestuur houdt een register

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Chiisana. december 2007. jaargang 7. nr 2. 1e prijs NBS van Richard Lorent, Goyomatsu

Chiisana. december 2007. jaargang 7. nr 2. 1e prijs NBS van Richard Lorent, Goyomatsu Chiisana december 2007. jaargang 7. nr 2 1e prijs NBS van Richard Lorent, Goyomatsu Inhoud 3 Contributie 4 Programma Zuid-Holland 2007-2008 5 De geschiedenis van kwekerijboom tot tentoonstellingsboom 6

Nadere informatie

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering WELKOM Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering 18-2-2017 Agenda Opening en mededelingen Vaststellen agenda Jaarverslag afd. Noord Brabant Financieel verslag Verslag kascommissie Decharge penningmeester

Nadere informatie

Even voorstellen: Patrick Hermans

Even voorstellen: Patrick Hermans Nieuwsbrief 3 Maart 2019 In dit nummer: Even voorstellen: Patrick Hermans Samenvatting Algemene Ledenvergadering Tennisvereniging TOZ, 22 januari 2019 Houd ons park mooi en schoon Senior Plus toernooi

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 2 april 2015 2. POPEL Jaarverslag 2014 3. Energielabel 4. Schoonmaakbedrijf Raymond van Leeuwen/C.G. van Trooyen 5. RRS-rioolreiniging

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Friese Federatie Drentse Bond Federatie Groningen Gelders Overijsselse Bond Limburgse Bond DEL Urk DLE Woerden DLE Koedijk DLE Twisk L.B.V. DLE Schoorl

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat wij een organisatie zijn die het algemeen nut dienen. Daarom zijn giften aan

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

nieuwsbrief januari 2019

nieuwsbrief januari 2019 nieuwsbrief januari 2019 Tokonoma van de maand De beide tokonoma s werden tijdens de bijeenkomst van december ingericht door Bruno. De grote met een van zijn mooie cotone - asters. In de kleine een fraaie

Nadere informatie

Tokonoma. van de maand. In de kleine tokonoma stond tijdens onze verenigingsshow in april een shohin Jeneverbes van Bruno en een Azalea van Gerard.

Tokonoma. van de maand. In de kleine tokonoma stond tijdens onze verenigingsshow in april een shohin Jeneverbes van Bruno en een Azalea van Gerard. nieuwsbrief mei 2015 B O N S A I vereniging Midden Nederland opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Voorzitter: Bob van Ruitenbeek 06-184 712 27 bonsai_moyogi@hotmail.com

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * *

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * * Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg 1. Opening * * * De voorzitter Albert Kooistra opent de vergadering en heet iedereen van harte

Nadere informatie

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering.

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering. Huishoudelijk reglement Vereniging Aziatische Sporten 'Arashi' Leden Rechten Artikel 1 1. De rechten van de student-leden en niet-student-leden zijn: a. het bijwonen van de algemene ledenvergadering met

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Chiisana. juni 2008. jaargang 8. nr. 1

Chiisana. juni 2008. jaargang 8. nr. 1 Chiisana juni 2008. jaargang 8. nr. 1 Inhoud 3 Een moment van bezinning 4 Bonsai evenementen 2008 4 Programma Zuid-Holland 2008 5 Excursie naar esdoornkwekerij D. van der Maat 6 Overzicht verenigingszaterdagen

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Chiisana1. februari 2009. jaargang 9. nr. 1

Chiisana1. februari 2009. jaargang 9. nr. 1 Chiisana1 februari 2009. jaargang 9. nr. 1 Inhoud 3 Contributie 4 Bonsai evenementen 2009 4 Programma Zuid-Holland 2009 deel 1 5 De geschiedenis van mijn Chamacyparis obtusa Nana 6 wat is er waar over

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

nieuwsbrief januari 2017

nieuwsbrief januari 2017 nieuwsbrief januari 2017 Tokonoma van de maand De grote tokonoma was in december ingericht door Bruno met een Liguster en een antieke Japanse scroll. In de kleine tokonoma stond een mooie Potentilla van

Nadere informatie

Impressies van de gehouden ALV op 21 juni 2012 in Voldendam

Impressies van de gehouden ALV op 21 juni 2012 in Voldendam Impressies van de gehouden ALV op 21 juni 2012 in Voldendam Wij hebben onze ALV in Volendam gehouden in het bijzondere hotel Spaander. Wim Runderkamp, wethouder van Edam-Volendam en penningmeester van

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT. Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten.

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT. Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten. ! HUISHOUDELIJKE REGLEMENT Artikel 1: DOEL EN STREKKING Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten. De bepalingen van de statuten prevaleren boven die in het Huishoudelijk Reglement.

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1992

HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1992 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1992 Opgericht 11 juli 1930. Ingeschreven bij de KvK onder nr. V445719. Aangesloten bij de N.B.A.T. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Het vormen van groepen en/of afdelingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F JAARGANG 4, NUMMER 1 N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2017 ( ALV SPECIAL ) A LV N I E U W S B R I E F A L V Pagina 2 A G E N D A A L G E M E N E L E D E N V E R G A D E R I N G I N D I T N U M M E R : A

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013 Datum: maandag 25-03-2013 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Buurtcentrum Sprang-Driessen Aanwezig: 19 van de 25 leden (volgens presentielijst) 1. Welkom en opening vergadering door de voorzitter Zie bijlage

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Op woensdag 19 mei 2010 heeft de Algemene Ledenvergadering VAV over het verenigingsjaar 2009 plaatsgevonden in het clubgebouw VAV. 1. Opening en mededelingen:

Nadere informatie

nieuwsbrief nov. 2014

nieuwsbrief nov. 2014 nieuwsbrief nov. 2014 B O N S A I vereniging Midden Nederland Tokonoma van de maand In de kleine tokonoma stond in oktober een shohin opstelling van Bob. De grote tokonoma werd ingericht door Rim met een

Nadere informatie