Winkelpassen: Het aantal bedrijven dat korting verleent blijft stabiel. De kortingenlijst wordt twee keer per jaar in De Cirkel gepubliceerd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Winkelpassen: Het aantal bedrijven dat korting verleent blijft stabiel. De kortingenlijst wordt twee keer per jaar in De Cirkel gepubliceerd."

Transcriptie

1 Jaarverslag over het kalenderjaar Bestuurlijke taken. Samenwerking: De SSGB (stichting senioren gemeente Beuningen) krijgt steeds meer gestalte, niet alleen de voorzitters komen bij elkaar, maar ook de totale besturen van de verenigingen uit Weurt Winssen Beuningen en Ewijk. Er is een goede kruisbestuiving op gang aan t komen en we kunnen nu al zeggen dat dit in de toekomst nog veel meer gaat opleveren. Huisvesting: Ook in 2015 heeft het bestuur zich ingespannen verbetering en vooral waarborging te verkrijgen in de huisvesting van onze vereniging. Dit heeft geresulteerd in de verhuizing van het inloop huis naar t Hart. Perspectief en de gemeente waren hier heel blij mee. Het heeft zelfs al geresulteerd in deelname van enkele bezoekers van het Praothuis tijdens onze recentelijke carnavals inloop. Leden: Gedurende 2015 hebben zich nieuwe leden aangemeld. Er zijn ook wat opzeggingen geweest, en er zijn een aantal leden overleden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een ledenaantal op 31 december 2015 van ongeveer 375 leden. We gaan wel actiever inzetten op de jongere senioren. Dit is de doelgroep geboren na WO II tot Deze groep onderscheidt zich duidelijk van de generatie voor hen en staan aan de poort van hun pensioen of zijn al met pensioen. Hierdoor wordt opnieuw het verschil met de vorige generatie duidelijk. Ons ledenbestand bestaat voor meer dan helft (196) uit de vorige generatie leden dus we staan voor een grote uitdaging om de voornoemde groep binnen ons ledenbestand te halen. Winkelpassen: Het aantal bedrijven dat korting verleent blijft stabiel. De kortingenlijst wordt twee keer per jaar in De Cirkel gepubliceerd.

2 Vrijwillige ouderenadviseurs (Voa) en belastingadviseurs: Onze Voa s hebben vele adviezen uitgebracht op het gebied van zorgvoorzieningen, mobiliteit, woonaanpassing, sociale contacten, vrijetijdsbesteding en financiële voorzieningen. Er zijn ca. 150 belastingaangiften behandeld en er zijn ca. 70 andere adviezen uitgebracht. De Cirkel: De gezamenlijke cirkel is verder verfraaid, en een hoofdstuk algemeen is toegevoegd. Ze zal steeds meer algemeen gaan bevatten waaraan de SSGB haar bijdrage zal gaan leveren. Computer Leercentrum Ewijk: Er is een bijeenkomst geweest om uitleg te geven over Windows 10, en haar verschillen tussen Windows 7 en 8. Dit werd goed bezocht echter er zijn tot op heden weinig belangstellenden welke zich verder willen bekwamen in de onderdelen van Windows 10. Overigens bestaat nog steeds het inloop uur voor problemen met computers, tablets en ipad. Helaas hebben tot op heden zich nog geen vrijwilligers gemeld met enige kennis van computers om onze leden te ondersteunen bij de computerlessen. Tevens maken wij hierbij bekend dat er vrijwilligers zijn welke gratis bij u aan huis uw kennis van computers willen bijspijkeren. Website: Regelmatig wordt de website aangevuld. Ook kunnen nieuwe leden zich via de website aanmelden. Het is zeer nuttig om deze website regelmatig te bezoeken.

3 Werkgroepen en activiteiten Recreatief Fietsen We hebben 9 x gefietst en 10 september zijn we de hele dag weggeweest met 15 personen. In totaal hebben 109 personen deelgenomen. Nordic-walking, Elke vrijdag hebben we een deelname van ca. 8 tot 10 personen. In totaal hebben 472 personen meegedaan. 5 deelnemers hebben een cursus gevolgd o.l.v. mw. Dorethy Verheijen Welling Bingo: Dit is ook in 2015 voortgezet in samenwerking met t Uuleke. Tijd en data worden bij onze agenda in de cirkel vermeld. Soosactiviteiten: Wekelijks vinden onze soosactiviteiten plaats in t Hart: biljarten, kaarten en handwerken. Deze activiteiten kennen een vaste kern aan deelnemers, die met veel plezier deelnemen. Naast het vrijkaarten, wordt er ook prijs gerikt. De biljarters spelen in de Maas en Waalse competitie en een onderlinge competitie, waaruit de clubkampioen naar voren komt. De handwerkgroep komt woensdagmiddag bij elkaar. De verloting van hun prachtige, eigengemaakte handwerkspullen vond dit jaar ook weer plaats tijdens de Sinterklaasmiddag. Busreis: Deze werd gehouden op 2 juli. Bijna 80 deelnemers stonden garant voor een zeer gezellig dagje uit. We reden in een dubbeldekker naar Soerendonk waar we na ontvangst met uitgebreide koffie tafel verder gingen met een smokkeltocht waarbij gestopt werd bij de Achelse Kluis met leuke winkels erbij en niet te vergeten de Trappisten

4 brouwerij. Overigens het was een van de warmste dagen van het jaar, en iedereen werd dan ook in de bus voorzien van een flesje bronwater. Hierna gingen we via een mooie rit door het Belgische en Brabantse land naar Party centrum Antoine waar we genoten van muziek, een Tonnekesprater, en een heerlijk diner. Voldaan zijn we teruggekeerd naar Ewijk, met de belofte om zoiets nog vaker te gaan doen. Uit eten: Op woensdag 11 maart gingen we weer wokken bij Fong Shou. Er waren bijna 60 leden aanwezig, waaronder ook een aantal gasten uit Beuningen. Tegen 20:00 keerde iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts. Op donderdag 11 juni hebben ca. 35 leden een 3 gangendiner gehad in t Hart. Het was een prima maaltijd voor weinig geld en na het eten ging iedereen met een volle maag en een goed gevoel weer naar huis. Donderdag avond 15 oktober gingen we met 39 leden naar het pannekoek restaurant Den Tol in Beuningen waar men zoveel pannen koeken kon eten als je maar wilde. Ter afsluiting was er nog een heerlijk toetje. Het was dan ook een zeer geslaagde avond. Op woensdag 7 oktober opende wethouder Geert Hendriks het nieuwe eet-punt wat gaat draaien elke woensdag van 12:30 tot 14:00 uur in t Hart. Het is bedoeld voor alle inwoners van Beuningen en een driegangen menu kost slechts 7,50 Deze eetpunten zijn op verschillende andere dagen ook in Winssen, Weurt en Beuningen. Je moet dit wel van te voren opgeven bij Perspectief. Bloemschikken: Dit is overgegaan naar Winssen daar de deelname uit Ewijk steeds minder werd.

5 Leesclub: Een groepje van een 7 tal dames is in maal bij elkaar gekomen om een gelezen boek te bespreken. Dit gebeurt altijd bij een van de leden thuis. Zij vormen de leesclub van onze vereniging. Aan het einde van een sessie wordt gezamenlijk overlegd, welk boek voor de volgende keer zal worden gelezen. Betrokkenheid bij leden Thema avonden Deze avonden zijn komen te vervallen daar de belangstelling dermate klein was dat het geen nut had om ze te organiseren. Bijvoorbeeld de Apotheek middag was zeer slecht bezocht: slechts 5 leden waarvan 2 bestuursleden en de WMO voorlichting is helemaal afgeblazen daar er bijna geen aanmeldingen waren. Overigens is er heden aanbod genoeg om uzelf te laten voorlichten over de diverse onderwerpen zoals; valpreventie, bewust wonen, dementie etc. Het was dan ook voor de organisatoren (bestuur en vrijwilligers) een teleurstelling. Wij gaan dan ook onze energie voor andere zaken inzetten. Huisbezoek: In het afgelopen jaar zijn door bestuursleden en werkgroep zieken en nabestaanden bezocht. Ook is er aandacht geweest voor jubilea en gouden huwelijken. Totaal in kaart gebracht betekend dit: 48 x voor ziekenbezoek en/of kaart 10 x condoleancekaart 5x vaandel bij uitvaart 1x felicitatie Koninklijke onderscheiding 1x felicitatie 50 jaar koorlid 1 x aanvraag en dankkaart consumpties carnavalsmiddag Ewijkse Oud Papier Club 2x felicitatie en boeket 50-jarig huwelijk Verjaardagskaarten: Ieder lid heeft op zijn verjaardag een verjaardagskaart ontvangen.

6 De klussendienst is in 2015 weer actief geweest. Er is op aanvraag 17 keer hulp verleend door 7 personen. Het werk varieert van tuinwerk, lekkende kraan, computerhulp en eenvoudig timmer- en/of schilderwerk enz. tot begeleiding van leden naar huisarts, ziekenhuis of opticien. Inloophuis 2015: Het inloophuis heeft weer een goed jaar achter de rug, er zijn ons helaas bezoekers ontvallen, maar er zijn ook weer nieuwe gezichten bij gekomen. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in het Inloophuis voor Senioren in Ewijk. De koffie/thee/fris met een koekje staat klaar. OPENINGSTIJDEN: Iedere dinsdag en donderdag tussen uur. U kunt tussen deze tijden komen en weer weggaan, wanneer u wilt. Ook is het inloop huis in de zomervakantie geopend. Als u opgehaald of weer thuis gebracht wilt worden, vrijwilligers staan voor u klaar. Wilt u een spelletje doen of gewoon een praatje, kom dan gezellig naar t Hart. Ondersteunende Activiteiten Sinterklaasviering: De Sinterklaasmiddag op 20 november, was een verassing. Hij had geen zwarte piet bij zich maar een secretaresse. Deze kende zelfs alle aanwezigen bij naam en wist ook nog waar iedereen woonde. Ook waren de Ewijks Nick en Simon aanwezig en deze hebben uitstekend de muziek verzorgd. Bij het naar huis gaan werd ook iedereen nog getrakteerd op een echt mooi sinterklaas cadeau. En zoals een tevreden bezoekster schreef; kijk dat is nou echt Ewijk. Carnaval: De carnavalsmiddag was op zaterdag 7 februari. Er waren ongeveer 65 leden aanwezig. De presentatie was in handen van Matthieu Roelofs. Dweilorkest Bar Wah, de dansgarde, prins en jeugdprins met gevolg van carnavalsvereniging de Dijkvelders luisterden deze middag op. Ook onze eigen volksdansgroep Brigida bracht

7 verschillende dansen op de diverse muzieksoorten. Verder was er het optreden van het duo Blister aangevuld met Renate Visser, en Sjaak Hoes vertelde in zijn buut over het wel en wee van ons dorp. Van Prins Fer kreeg hij ook nog een prachtige foto als dank voor de schadevrije jaren waarmee hij de jeugd raad van 11 door de optochten had geloodst. Ook de Promillekes voerden hun succesvolle poppenspel act van de pronkzitting nogmaals uit. Onze leden hebben genoten van deze carnavalsmiddag. De opkomst was goed echter er kunnen altijd nog meer mensen bij. Onderhoud van het kerkhof: Het onderhoud van het kerkhof wordt gedaan door vijf leden van onze vereniging. Alle bovenstaande activiteiten worden uitgevoerd door bijna 80 vrijwilligers. Deze zijn van onschatbare waarde voor onze vereniging. Wij waarderen uw steun en bijdrage en hopen dat dit zal leiden tot een verdere uitbreiding van deelname aan deze activiteiten en verdere groei van onze vereniging.

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Nieuwsbrief Stichting Perpectief September/oktober Editie 28 VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Wist u dat? Deze maand hebben we een bezoek gebracht aan Stichting VluchtelingenWerk Oost

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo.

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. December 2016. 1 2 Beste lezers, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Paul Berden, voorzitter van Stichting MFC de Engelbewaarder

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO

Nieuwsbrief. Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO Nieuwsbrief Seniorenvereniging St. Ambrosius Heel Rek. Nr. NL98RABO0119695030 Jaargang 10, nummer 11 november 2018 Secretariaat: Doonweg 34 6097 CZ HEEL Tel. 0475-572034 houben.huub@gmail.com 1. Agenda

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen Maart 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z NIEUWSBRIEF 6 e jaargang - Januari 2018 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z Dit jaar bestaat het creatief centrum 30 jaar. Een heugelijk feit dat gevierd

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën.

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - juli-aug. 2017 - nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. Zowel vanuit de begeleiding als vanuit de deelnemers leven ideeën om workshops te

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Sus.v. Ettenstraat 4 2203 GP Noordwijk : 071-3612370 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Noordwijk, september 2006 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 23 september 2016 Geachte bewoners, De derde dinsdag in september is geweest en na een tocht in de glazen koets volgde de Troonrede waarin ons geschetst werd welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Activiteitenfolder februari 2016

Activiteitenfolder februari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder februari 2016 Februari wordt voor Ontmoetingscentrum Prinsenhof een bijzondere maand. We gaan eindelijk verhuizen naar het Alexanderhof.

Nadere informatie

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid

Jaarverslag De samenstelling van het bestuur per 31 december 2017 was als volgt : bestuurslid Jaarverslag 2017 Dorpshuis De Nesse van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel vastgesteld door het bestuur van de Stichting Dorpshuis Nes aan de Amstel d.d. 9 april 2018 Inhoud: 1. Het bestuur 2. Activiteiten

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 MAC BRANDERSSTAD MAC BRANDERSSTAD Spinhuispad 19 (bijna tegenover het Wennekerpand) 3111 PX Schiedam Telefoon: 010-2463724 Openingstijden maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Maart 2015 ZONDAG 1 MAART Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers 3 MAART het Rode Kruis, inclusief materiaal MAANDAG 9:30-11:30 uur Biljarters Recreatief

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in maart!! De maanden februari en maart hebben de thema Gezondheidsproblematiek

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2013

Sociaal jaarverslag 2013 Sociaal jaarverslag 2013 Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest Voorschoten 11 april 2014 Het bestuur Inleiding In het jaar 2013 heeft de vereniging weer vele activiteiten ontplooid. Daarmee heeft

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 Voor kinderen met een beperking is het soms moeilijker om een vrijetijdsbesteding te vinden die bij hen past. Adelante kan hierbij helpen. Samen gaan we op zoek

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Maart 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die

In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die In onze vorige stencil hebben we een enquête bijgevoegd met enkele mogelijke nieuwe activiteiten die we als buurtvereniging op zouden willen pakken en de buurtleden eveneens de mogelijkheid te geven om

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Jaarverslag INLOOP

Jaarverslag INLOOP 1 INLOOP De inloop is de belangrijkste activiteit van het Inloophuis Schothorst. De inloop betekent de ruimte, de tijd en de plek waar wijkbewoners elkaar ontmoeten. Concreet vindt de inloop plaats in

Nadere informatie

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 Week 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 1 Week tegen Eenzaamheid 2016. Eenzaamheid en sociaal isolement, wat is nou eigenlijk het verschil? Bij eenzaamheid gaat het om je eigen

Nadere informatie

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2016 Mededeling: Dinsdag 4 oktober is er geen hersengym. Dinsdag 4 oktober Jeu de boules De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Donderdag 6 oktober Jubileumfeest

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie