House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580"

Transcriptie

1 FOTOGRAFIE

2 House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580 Met de fotografie van een woning wilt u onmiddellijk indruk maken op potentiele kopers en/of huurders. Dit is immers het belangrijkste motief voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen en uiteindelijk te kopen of te huren. Met House Presentation onderscheidt u zich op Funda. House Presentation is gespecialiseerd in woningfotografie en zorgt ervoor dat u geïnteresseerden een betere eerste indruk geeft van uw aanbod. Zo zult u gegarandeerd meer belangstellenden aantrekken en logischerwijs een betere verkoop/verhuur bereiken. Ook beschikken potentiële kopers en huurders via House Presentation over kwalitatief en kwantitatief betere informatie, wat er voor zorgt dat ze sneller tot aankoop over zullen gaan. Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

3 WONING STYLING

4 Stylist en fotograaf op locatie Service in heel Nederland Gegarandeerd het beste uit uw woning House Presentation maakt het u nu wel heel gemakkelijk uw woning op de mooist mogelijke manier te presenteren. Onze stylisten staan voor u klaar om iedere gewenste ruimte in uw woning van een stijlvolle, tijdloze look te voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos en met uitzondering van bouwtechnische aanpassingen kan alles in uw huis veranderd worden. Onze stylisten weten precies wat een woning voor een bezichtiging aantrekkelijker maakt en gaan met passie en creativiteit aan de slag in de woning. Wanneer u gebruik maakt van de kennis en expertise van de stylisten van House Presentation, staat u garant voor een woning presentatie van het hoogste niveau. Uiteraard vastgelegd door een van onze vakfotografen!

5 HOOGTEFOTOGRAFIE

6 Fotografie van top tot teen Geeft een beter beeld van de locatie Te combineren met reguliere woningfotografie Met de fotografie van een woning wilt u onmiddellijk indruk maken op potentiele kopers en/of huurders. Dit is immers de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen en uiteindelijk te kopen of te huren. Waar voorheen gebruik werd gemaakt van dure luchtfotografie voor speciale objecten zoals landhuizen, bedrijfspanden en kastelen, hebben wij nu een budgetalternatief: hoogtefotografie. Met een speciaal ontwikkeld hoogtestatief fotografeert House Presentation het pand van top tot teen uit iedere gewenste hoek. Zo kunnen toekomstige kopers en huurders ook eindelijk die mooie dakkapel of die enorme tuin in volle glorie bewonderen. Bovendien wordt de koper beter voorgelicht, wat leidt tot meer vertrouwen in de makelaar. Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

7 360 FOTOGRAFIE

8 Hoogstaande fotografie voor de verkoop of verhuur van uw woning Realistische indruk met behulp van 360 view Te combineren met woningfotografie Om de verkoop of verhuur te bevorderen, is hoog-staand beeldmateriaal erg belangrijk. 360 fotografie is een aanvulling op onze woningfotografie en zorgt voor een alles-in-1-beeld. Door middel van een interactieve panoramafoto kan de potentiële koper of huurder een kijkje nemen in het huis door in de ruimte te manoeuvreren en in en uit te zoomen; dit alles met één foto! Uit onderzoek van Funda blijkt dat kopers en huurders woningen positiever waarderen als er 360 fotografie bij wordt aangeboden. Tevens zorgen 360 foto s voor een grotere interesse. Kopers blijken na het zien van 360 fotografie enthousiaster te zijn dan bij normale foto s. U vergroot dus uw kans op verkoop of verhuur van de woning! Funda en andere woningsites waarderen deze fotografie. Zij belonen 360 foto s met een hogere positie op de website, waardoor de woning meer aandacht krijgt. 360 fotografie levert u dus op meerdere manieren voordeel op! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

9 360 HOOGTEFOTOGRAFIE

10 Uit de hoogte, voor extra perspectief! Realistische indruk met behulp van 360º view Te combineren met woningfotografie Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur en de ligging van de woning spelen mee in de overweging die potentiële kopers maken bij het kopen van een nieuw huis. De 360º hoogtefoto helpt het object en de directe omgeving goed overzichtelijk te maken, zonder hierbij oog voor detail te verliezen. En dat allemaal in slechts één beeld! Uit onderzoek van Funda blijkt dat kopers en huurders woningen positiever waarderen als er 360º hoogtefotografie bij wordt aangeboden en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur en rekening houdend met uw specifieke wensen, weet House Presentation een volledig beeld te creëren van een object en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. Vanuit de woning, maar ook vanuit de lucht! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

11 FOTOFILM

12 Ideaal voor een bezichtiging op afstand Een heldere uitleg bij uw woningfoto s Te combineren met woningfotografie Een enkele foto zegt meer dan duizend woorden, echter in sommige gevallen geeft u nu eenmaal liever teveel dan te weinig informatie. En zo is het met de verkoop van een woning ook. Een fotofilm, waarmee u ongetwijfeld de aandacht trekt, kan dan de oplossing bieden. Met onze professionele fotofilms geeft House Presentation belangstellenden een interessante, indrukwekkende weergave van een object. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een fotofilm positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, professionele woningfotografie en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende manieren te informeren. Haal het beste uit uw woningfoto s!

13 WONINGFILM

14 Ideaal voor een bezichtiging op afstand Videopresentaties die stimuleren tot een real-life bezichtiging Te combineren met woningfotografie Als we op zoek zijn naar een nieuw pand, struinen we vaak dagenlang door omschrijvingen en foto s om te proberen een idee te vormen bij een pand. House Presentation biedt hierbij een helpende hand. Met onze professionele woningvideo s en -films geven wij belangstellenden een interessante, indrukwekkende weergave van het object. Hoewel een bezichtiging nog altijd meer impact zal hebben dan een video, krijgt de potentiële koper of huurder wel het idee dat hij of zij al door het pand wandelt en is de aankoop al een stuk dichterbij. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een woningvideo positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, hoge kwaliteit video s en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. De techniek achter een woningfilm, de integratie van de videospeler binnen uw website en betrouwbare hosting maken het geheel vervolgens tot een zorgeloos, eenvoudig proces.

15 HOOGTEFILM

16 Een wijds uitzicht, een wijds bereik Videopresentaties die stimuleren tot een real-life bezichtiging Te combineren met woningfotografie Geef uw fantasie de ruimte en bied mogelijke kopers en huurders een uniek en indrukwekkend zicht op een object. Een hoogtefilm maakt iedere woningpresentatie compleet. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een hoogtefilm positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, hoge kwaliteit hoogtevideo s en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object nog eens extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. De techniek achter een hoogtefilm, de integratie van de videospeler binnen uw website en betrouwbare hosting maken het geheel vervolgens tot een zorgeloos, eenvoudig proces. Take 1 SOOMedia bv 13/7/14 1 2

17 FLOORPLAN

18 Floorplanner-plattegrond voor een vaste prijs per gehele woning Bepaal uw eigen export en bekijk online een 3D-indicatie Te combineren met een inmeting op basis van NEN2580 Bezoekers van Funda kunnen een woning met bijbehorende plattegrond in 2D en 3D bekijken. Een speciale bewerkingsmogelijkheid maakt het mogelijk om het object vervolgens interactief in te richten met meubels naar keuze. Eventuele verbouwingen kunnen zelfs virtueel verwerkt worden, om de keuzevrijheid van de potentiële koper of huurder te vergroten. Door deze aantrekkelijke mogelijkheden wordt de kans op een snelle verkoop of verhuur vergroot en worden panden vaker, langer en intensiever bekeken door bezoekers van Funda. Ideaal voor u als makelaar. House Presentation biedt u twee producten: óf wij maken een floorplanner op basis van een door u geleverde plattegrond inclusief maatvoering óf wij verzorgen voor u een inmeting. Door haar unieke tekenservice kan House Presentation de plattegronden vervolgens snel leveren, met de bijbehorende kwaliteit en service, zoals u die van ons gewend bent.

19 INMETING

20 Betrouwbaar en conform de NEN2580 richtlijnen Te bestellen in combinatie met Floorplanner-plattegrond Funda U kunt potentiële kopers van correcte informatie over de inhoud en gebruiksoppervlakte van een object verzekeren door een woning professioneel te laten inmeten. House Presentation neemt deze tijdrovende klus graag voor haar rekening. Enige tijd geleden besteedde het consumentenprogramma Radar aandacht aan oneerlijke praktijken in de makelaarswereld. Het inmeten van de oppervlakten van o.a. woningen en kantoren zou op uiteenlopende, onduidelijke en onnauwkeurige manieren plaatsvinden. Hierdoor gaan potentiële kopers met enige achterdocht richting de makelaar of naar een bezichtiging. In het programma werd aan de NEN 2580 norm gerefereerd. Bij het meten van een woning kan verwarring ontstaan over ruimtes als gemeenschappelijke ruimtes, ruimte onder de trap of ruimte onder schuine daken. De NEN 2580 norm zorgt voor duidelijkheid.

21 IMPRESSIEPLATTEGROND

22 Schetsen en oude bouwtekeningen zijn voldoende voor een nieuwe impressieplattegrond Oppervlaktebepaling volgens branchebrede meetinstructie Bij de verkoop of verhuur van een pand bepaalt de manier van presenteren vaak de interesse van de belangstellenden. Om deze reden is een aantrekkelijke, duidelijk leesbare en begrijpelijke plattegrond een van de fundamentele punten van een woningpresentatie. Al onze plattegronden worden opgezet door vakkundige tekenaars met professionele tekensoftware, zodat de hoogst mogelijke precisie bereikt wordt. Afhankelijk van uw wensen kunnen de plattegronden in zwart-wit, in kleur en volledig ingericht worden geleverd. Bovendien kunnen de plattegronden volledig aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Ook kunnen de plattegronden dienen als handvat bij de bepaling van de gebruiksoppervlakte volgens branchebrede meetinstructie. Met deze dienst kunt u uw klanten optimaal helpen bij het etaleren van hun woning!

23 3D PLATTEGROND

24 In één oogopslag een duidelijk beeld en de sfeer van een woning Op maat gemaakt door specialisten Hogere ranking op Funda Een 3D plattegrond biedt bij uitstek de mogelijkheid om potentiële kopers en huurders snel en inzichtelijk te informeren over de indeling en potentie van uw woning. Het bovenaanzicht zorgt ervoor dat alle ruimtes per verdieping duidelijk worden uitgelicht en de mogelijkheden visualiseren. Deze volledig op maat gemaakte plattegronden worden met de grootste precisie opgemaakt door onze vakmensen. Hierdoor zijn de resultaten zeer accuraat. Tevens heeft u de mogelijkheid uw voorkeur voor de inrichting kenbaar te maken. Wel zo makkelijk!

25 STYLESWITCHER

26 Potentie van de ruimte wordt inzichtelijk gemaakt Snellere verkoop of verhuur van de woning door aanpassingsmogelijkheden Te combineren met woningfotografie StyleSwitcher visualiseert de potentie van een woning door Digitale Restyling. Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur niet meer van deze tijd is. Potentiële kopers en huurders zijn vaak niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Dit heeft tot gevolg dat zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u tastbaar maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. Op basis van onze fotografie of door u aangeleverde foto s geven wij de ruimte een compleet nieuw digitaal interieur. De klant wordt zich zo bewust van de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

27 Vloeren Muren INTERACTIVE STYLESWITCHER

28 Vloeren Muren Geleverd met embedcode voor integratie op makelaarswebsite Te gebruiken op locatie met uw ipad voor live interactie! Te combineren met woningfotografie StyleSwitcher interactief creëert de ideale droomwoning. StyleSwitchers visualiseren de potentie van woonruimtes door Digitale Restyling. Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur gedateerd is. Veel potentiële kopers en huurders zijn niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Dit heeft tot gevolg dat zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u inzichtelijk maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. En dit allemaal interactief! De klant wordt zich zo bewust van de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal!

29 360 STYLESWITCHER

30 Snellere verkoop van de woning bij gebruik helpen kijken Te combineren met woningfotografie Interactie op locatie door gebruik ipad-applicatie Digitale Restyling visualiseert de potentie van een woning. StyleSwitcher 360 zorgt voor een beleving op locatie. Door middel van de ipad-applicatie kijkt u realtime in een nieuwe ruimte; volledig in 360! Een andere vloer, muur of een compleet nieuw interieur zorgt voor een totale vernieuwing van de ruimte! Standaard leveren wij de StyleSwitcher 360 in een applicatie, maar indien gewenst ook in een jpeg- bestand dat u kunt gebruiken voor 360 aanmelding op Funda. Profiteer direct, want uw woning wordt niet alleen in een andere stijl gepresenteerd, maar ook veel beter gevonden! Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur gedateerd is. Veel potentiële kopers en huurders zijn niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Daardoor zullen zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u tastbaar maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. Op basis van onze fotografie of door u aangeleverde foto s geven wij de ruimte een compleet nieuw digitaal interieur. De klant ziet de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal en onze kwaliteit maximaal.

31 EXTERIEUR BEWERKING

32 Potentie van de woning wordt inzichtelijk Betaalbaar maar vooral snelle oplossing De kozijnen een likje verf geven? Het exterieur van een volledige woning aanpassen? Die vervelende boom voor het huis verwijderen? De tuin opnieuw aanleggen? Het kan virtueel! De fotobewerking zorgt zonder veel inspanning voor een compleet nieuwe presentatie van een pand. Ook de foto s van de buitenkant van een huis spelen een grote rol bij het maken van een afspraak voor een eventuele bezichtiging. Een aangepast exterieur of een andere indeling van de tuin kunnen een klant net over de streep trekken om het huis te bezichtigen. Toon de potentie van uw woning en zorg voor een grotere verkoopkans!

33 WONING MINISITE

34 Etaleer uw pand met de woningminisite Altijd een eigen webadres Exclusiviteit in uw regio mogelijk Een Woningminisite aan uw woning of kantoorpand koppelen is dé manier om reclame te maken voor objecten. De minisite zet uw woning extra in het zonnetje. Met foto s, informatieve teksten en gegevens over het pand worden kopers en huurders aangemoedigd om te gaan kijken. Op Funda staan momenteel talloze woningen te koop of te huur. Een professionele presentatie via een minisite is uniek, onderscheidt u van anderen en stimuleert een succesvolle verkoop of verhuur. Het adres van de woning is de url van de minisite. Leuk voor verkopers, huurders en kopers die dit webadres met iedereen kunnen delen. Bovendien geeft het u extra reclame!

35 SOCIAL BOOST

36 Bereik gericht een grote doelgroep Vergroot de kansen op spoedige verkoop Tegenwoordig ontkomt u bijna niet meer aan het inzetten van social media, ook voor commerciële doelen. En waarom ook niet? Het gebruik van social media staat garant voor een ruim bereik en kan gerichter worden ingezet dan bijvoorbeeld adverteren in de regionale bladen. Onze campagnes zijn erop gericht de unique selling points van uw woning zichtbaar te maken bij een doelgericht publiek. Wat dacht u van een facebook campagne om uw woning te etaleren of bijvoorbeeld een online advertentie om een Open Huis te promoten? Hiermee trekt u gegarandeerd de aandacht van mogelijk geïnteresseerden! Onze specialisten bij House Presentation hebben de kennis en ervaring om met een succesvolle social media campagne de verkoop van uw woning een stap dichterbij te brengen!

37 GIVE AWAY BROCHURE

38 Luxe give-away van de woning Meer belangstelling door kwaliteitsdrukwerk Versterkt online communicatie Waar de meeste makelaars standaard, zelfgeprinte woningbrochures gebruiken, weten wij precies wat we moeten doen om uw object in de schijnwerpers te zetten. Iedere woning heeft zijn eigen unieke kenmerken, daarom vraagt een woningbrochure om extra aandacht. Wat ú wilt presenteren staat centraal. House Presentation kan u hierbinnen ondersteunen om uw doel te bereiken: het zo snel mogelijk verkopen of verhuren van een woning. Onze woningbrochures zijn vaak maatwerk, maar ook stellen wij gestandaardiseerde brochures per makelaar samen. Dit zorgt ervoor dat een pand zo snel mogelijk gepresenteerd kan worden. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa m² vvo kantoorruimte, verdeeld over de villa en een aanbouw. De indeling is als volgt: Kelder ca. 48 m² Begane grond villa ca. 236 m² Begane grond aanbouw ca. 421 m² 1e verdieping ca. 190 m² 2e verdieping ca. 170 m² Aan de noordzijde van Hilversum, in de wijk Boomberg, komt deze zeer representatieve kantoorvilla beschikbaar voor verhuur. De villa is gelegen in een groene omgeving op een ruim perceel en is tot op heden in gebruik bij Sony. De bereikbaarheid per auto is als goed te omschrijven. De Middenweg ligt nabij de doorgaande 's Gravelandseweg. Op circa 10 minuten lopen ligt een bushalte vanwaar directe buslijnen richting het Centraal Station van Hilversum rijden. De villa is recent geheel gerenoveerd en stijlvol ingericht. Het gehuurde wordt in deze staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: representatieve entree; pantry; toiletgroepen; airconditioning (diverse ruimten). Op eigen, afsluitbaar, terrein zijn 48 parkeerplaatsen gelegen. Er is geen aanvullende huurprijs verschuldigd voor de parkeergelegenheid.

39 VERKOOPTEKST

40 Onderscheidende teksten die gelezen worden Compact, vlot en pakkend geschreven door professionals Maatwerk voor uw woning, kantoor of bedrijfspand Als u wel eens op zoek bent geweest naar een woning of bedrijfspand zal het u ongetwijfeld zijn opgevallen; droge stukken tekst met enkel het opsommen van feiten. Ze nodigen niet uit om te lezen en als u dat wel doet bent u de inhoud weer snel vergeten. Maar dat kán anders. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verkooptekst te laten schrijven door een professionele tekstschrijver. Vakmensen met een passie voor woord en taal die uw woning of bedrijf zó weten te omschrijven dat de tekst ook daadwerkelijk wordt gelezen. En nog belangrijker, dat de lezer enthousiast wordt over uw woning, bedrijfspand of kantoor. De teksten van onze schrijvers zorgen voor een hogere attentiewaarde en een snellere verkoop. Ze zijn compact, vlot en pakkend geschreven en helemaal op uw woning, bedrijfspand of kantoor afgestemd. Elke tekst wordt speciaal voor u geschreven en slechts eenmalig gebruikt. Beslist geen standaard, maar 100% maatwerk.

41 VERHUISKAART

42 Verrassend en origineel Digitaal of per post Het object is verkocht en dat mag gevierd worden! Makelaars maken gemakkelijk een onuitwisbare indruk door de nieuwe bewoners te verrassen met een passende attentie. Bijvoorbeeld een set originele verhuiskaarten met een schitterende afbeelding van de nieuwe woning. Ook een mooie kans om uw rol als makelaar te belichten. Of misschien heeft u zelf net geïnvesteerd in een nieuwe woning en wilt u dit blijde nieuws graag delen binnen uw vrienden- en kennissenkring. Wij verzorgen het ontwerp en leveren drukwerk. Of als u een verhuisbericht liever mailt leveren wij een digitaal bestand. Het kan allemaal, het team van House Presentation neemt de werkzaamheden op zich. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe uitzicht!

43 ENERGIELABEL

44 Inclusief standaard verbeteradvies Verzorgd door erkende gecertificeerde adviseurs Puntentelling ook mogelijk Een energielabel maakt het energieverbruik in een woning inzichtelijk Het energielabel voor woningen geeft in relatie tot soortgelijke huizen aan hoe energiezuinig een huis is. Vanaf 2013 mogen koopwoningen zonder energielabel niet meer verkocht worden en hoeven huurders minder huur te betalen als er geen energielabel aanwezig is. House Presentation zorgt voor een energielabel voor uw pand en verzekert u zo van verkoop of succesvolle verhuur! A B C D

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure INHOUDSOPGAVE BOG Fotografie 3 360 graden foto 6 Fotovideo 8 StyleSwitcher 9 StyleSwitcher 360 graden

Nadere informatie

De ideale woningpresentatie!

De ideale woningpresentatie! SERVICES VOOR MAKELAARS De ideale woningpresentatie! Onderscheiden doet Verleiden! Het zal u bekend voorkomen. Een bekend spreekwoord zegt het ook al: De eerste aanblik is een daalder waard. Foto s van

Nadere informatie

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising

Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising Creative without strategy is called art Creative with strategy is called advertising - Jeff I. Richards HouseVertising heeft één ambitie: de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat klinkt nogal algemeen

Nadere informatie

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Forte Makelaars Omschrijving Algemeen: Representatieve monumentale kantoorvilla op prachtige zichtlocatie met een totaal metrage van circa 370 m²

Nadere informatie

HOE SCHRIJFT U PAKKENDE TEKSTEN VOOR FUNDA?

HOE SCHRIJFT U PAKKENDE TEKSTEN VOOR FUNDA? INLEIDING Foto s bepalen het plaatje en zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het succes van een campagne. Voor een advertentie in de huizenmarkt zijn foto s doorslaggevend, maar bij Funda

Nadere informatie

Vastgoed Presentatie. Fotografie, Film, Video, Plattegronden en 3D

Vastgoed Presentatie. Fotografie, Film, Video, Plattegronden en 3D Vastgoed Presentatie Fotografie, Film, Video, Plattegronden en 3D Presentatie Presentatie is van uiterst belang Groter wonen, kleiner wonen, anders wonen. Wat de reden ook is, een woning komt te koop te

Nadere informatie

OUDE ENGHWEG 2 HILVERSUM

OUDE ENGHWEG 2 HILVERSUM OUDE ENGHWEG 2 HILVERSUM www.oudeenghweg2hilversum.nl Omschrijving ALGEMEEN: luxe business units in moderne en representatieve kantoorvilla gelegen aan de Oude Enghweg 2 te Hilversum, gesitueerd in een

Nadere informatie

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Omschrijving Paulus Potterlaan 10, 2902GP Capelle aan den IJssel Fraai woon/werkpand

Nadere informatie

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Buitenhavenweg 7-9, 3113 BC Schiedam Vraagprijs 280.000,00 kosten koper Omschrijving Op een zeer fraaie locatie, direct aan het water van de Lange Haven, ligt dit monumentale multifunctionele pand.

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs

Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zo snel mogelijk, tegen de beste prijs Zakelijke dienstverlening www.thomapost.nl Plan van aanpak Bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand komt veel kijken. Daarom doorlopen we standaard de volgende

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT STEENWIJK diverse kantoorruimten. Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten

STATIONSSTRAAT STEENWIJK diverse kantoorruimten. Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten STATIONSSTRAAT 10-12 STEENWIJK diverse kantoorruimten Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten TE HUUR DIVERSE KANTOORRUIMTEN TE HUUR: Diverse kantoorruimten op de begane grond en

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Jan van Goyenkade 10 (1075 HP) in Amsterdam Een fantastische kantoorvilla gelegen

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Jansbinnensingel 25 te Arnhem per jaar

Huur kantoorruimte op Jansbinnensingel 25 te Arnhem per jaar Huur kantoorruimte op Jansbinnensingel 25 te Arnhem 42500 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond Duizeldonksestraat 1 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Te Huur. Overborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA

Te Huur. Overborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA Te Huur Overborch Hoog Catharijne Te Huur Overborch Hoog Catharijne Naam gebied: Metrage: Parkeren: Soort: Huurprijs: Stationslokatie ca. 759 m² Betaald parkeren kantoorruimte EUR 195,- per m2 / per jaar

Nadere informatie

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Op het voormalige terrein van brouwerij Inbev wordt door AM Wonen het gebied de 3 Hoefijzers ontwikkeld. Het 3 Hoefijzers terrein is een nieuwe centrumlocatie

Nadere informatie

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda Object: In het centrum van Oosterhout aan het karakteristieke plein De Heuvel is een zeer fraai afgewerkte kantoorvilla beschikbaar. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Het object betreft een monumentaal

Nadere informatie

Verhuur kantoorruimtes. kantoorvilla VeLPerWeG 92, arnhem

Verhuur kantoorruimtes. kantoorvilla VeLPerWeG 92, arnhem Verhuur kantoorruimtes kantoorvilla VeLPerWeG 92, arnhem Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem? ONS IDEE Een kantoorpand vol communicatieprofessionals. Denk hierbij aan een copywriter, illustrator, animator,

Nadere informatie

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving: Monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Bachmanstraat 1 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 290 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Bachmanstraat 1, 2596 JA Den Haag Algemeen Het betreft een klassiek

Nadere informatie

TE HUUR. Kantoorruimte 673 m 2 v.v.o. Parkstraat 30 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands

TE HUUR. Kantoorruimte 673 m 2 v.v.o. Parkstraat 30 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands Kantoorruimte 673 m 2 v.v.o. TE HUUR Parkstraat 30 's-gravenhage Representatieve, recent gerenoveerde kantoorvilla "Park30" van ca. 673 m² Makelaar: Michael Brands LOCATIEAANDUIDING BEREIKBAARHEID Via

Nadere informatie

kantoorvilla velperweg 92, arnhem

kantoorvilla velperweg 92, arnhem verhuur KANTOORruimtes kantoorvilla velperweg 92, arnhem Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem? ONS IDEE Ben je op zoek naar kantoorruimte en wil je graag werken op een toplocatie in Arnhem? Kom dan eens

Nadere informatie

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP Anna Lindhlaan 7 3446 HT Woerden Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl gmwoerden.nl 895.000 K.K. Ruime woonkamer

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Engelandlaan 58a te HAZERSWOUDE-DORP

Engelandlaan 58a te HAZERSWOUDE-DORP Engelandlaan 58a te HAZERSWOUDE-DORP Vraagprijs 1.100,-- v.o.n. Strategisch gesitueerde kantoorruimte met een oppervlakte van circa 100 m². Gelegen op een zichtlocatie op het ITC-bedrijventerrein van Hazerswoude

Nadere informatie

SAVANNAHWEG 71 UTRECHT

SAVANNAHWEG 71 UTRECHT SAVANNAHWEG 71 UTRECHT www.savannahweg71.nl Omschrijving ALGEMEEN: het kantoorgebouw Landmark is op een fantastische zichtlocatie gelegen langs de rijksweg A2. Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de

Nadere informatie

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video Extra diensten raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR of TE KOOP Ammunitiehaven 21 2511 XH 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR of TE KOOP Ammunitiehaven 21 2511 XH 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR of TE KOOP Ammunitiehaven 21 2511 XH 's-gravenhage Ammunitiehaven 21 2511 XH 's-gravenhage Huurprijs: Koopsom: Servicekosten: 185,- per vierkante meter per jaar

Nadere informatie

FOTOGRAFIE HDR FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE HDR FOTOGRAFIE 2D & 3D PLATTEGRONDEN 360 GRADEN WONING STYLING 360 GRADEN HOOGTE HDR HOOGTE NEN 2580 METING HDR EPA CERTIFICERING DIGITALE RE-STYLING FOTO SLIDESHOW Uw huis in een flits verkocht! Onderzoek leert dat

Nadere informatie

KERKSTRAAT 1 BAARN.

KERKSTRAAT 1 BAARN. KERKSTRAAT 1 BAARN www.kerkstraat1baarn.nl Omschrijving ALGEMEEN: de karakteristieke vrijstaande kantoorvilla Huize Veltheim met erf en tuin gelegen aan de Kerkstraat 1 te Baarn, op de hoek met de Zandvoortweg,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht Woonoppervlakte 450 m 2 1.400.000,- kosten koper TE KOOP Buiten Walevest 5 Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen Beschikbaar voor verkoop is dit monumentale woon-werk complex dat is gelegen in het historische

Nadere informatie

Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3

Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Pagina 1/8 Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Kantoor 250 m² 1.980,- excl. BTW per maand Condities Prijs Prijs per m² BVO Huurprijs parkeren Servicekosten

Nadere informatie

AMSTELVEEN Dorpsstraat 28. Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen

AMSTELVEEN Dorpsstraat 28. Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen AMSTELVEEN Dorpsstraat 28 Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen Algemeen Object : Er zijn in Amstelveen maar weinig locaties waar u uw kantoor in een karakteristieke en tegelijkertijd

Nadere informatie

Maasdamsedijk 4 Puttershoek

Maasdamsedijk 4 Puttershoek Maasdamsedijk 4 Puttershoek Zeer royale twee-onder-een-kapwoning met 5 slaapkamers Nabij het centrum gelegen in rustige en groene buurt Met inpandige garage en veel parkeergelegenheid op eigen terrein

Nadere informatie

TE KOOP EN TE HUUR. Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR...

TE KOOP EN TE HUUR. Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR... TE KOOP EN TE HUUR GOED VOOR ELKAAR... Venestraat 4 GEERTRUIDENBERG MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR... vestiging Raamsdonksveer Gangboord 11,

Nadere informatie

TE KOOP MAASTRICHT KASTEEL DE BURGHT BURGHTSTRAAT 25 TE MAASTRICHT. VRAAGPRIJS 669.000,- k.k.

TE KOOP MAASTRICHT KASTEEL DE BURGHT BURGHTSTRAAT 25 TE MAASTRICHT. VRAAGPRIJS 669.000,- k.k. TE KOOP MAASTRICHT KASTEEL DE BURGHT BURGHTSTRAAT 25 TE MAASTRICHT Zeer representatief kasteel, gelegen in de Maastrichtse wijk Heer, met slotgracht en eigen parkeerterrein. Het souterrain is thans in

Nadere informatie

Burgemeester Marijnenlaan 103 te Den Haag

Burgemeester Marijnenlaan 103 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Marijnenlaan 103 te Den Haag Te huur voormalig Koetshuis van ca. 194 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Burgemeester Marijnenlaan 103 te Den Haag

Nadere informatie

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda

aankopen & verkopen Het gebeurt op funda aankopen & verkopen Het gebeurt op funda Zoek een woning via internet Een zoektocht naar het ideale huis is geen alledaagse bezigheid. Vaak weet u nog niet hoe uw droomhuis er uitziet of aan welke specifieke

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Hoge Nieuwstraat 22 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie. Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout

Vrijblijvende objectinformatie. Hoge Nieuwstraat 22 te Den Haag. Vrijblijvende objectinformatie. Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout Vrijblijvende objectinformatie Turn-key kantoorruimte nabij Lange Voorhout 1 Algemeen : het betreft hier een totaal interne en extern gerenoveerde kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen. Het geheel

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Max Euwelaan 55-57 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Max Euwelaan 55-57 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Max Euwelaan 55-57 te Rotterdam Object Kleinschalige kantoorvilla bestaande uit begane grond en 3 efficiënt indeelbare verdiepingen in een volgroeide groene setting

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Utrechtseweg 47 te Hilversum 185 p/m 2 p/jaar

Huur kantoorruimte op Utrechtseweg 47 te Hilversum 185 p/m 2 p/jaar Huur kantoorruimte op Utrechtseweg 47 te Hilversum 185 p/m 2 p/jaar Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Unieke kans! Kantoorruimte huren

Nadere informatie

EUCLIDESLAAN 1 UTRECHT

EUCLIDESLAAN 1 UTRECHT EUCLIDESLAAN 1 UTRECHT www.yinyangbuilding.nl Omschrijving Algemeen: YinYang biedt gebruikers een uniek kantoor aan de oostzijde van Utrecht. Verhuurder heeft het gebouw en het buitengebied volledig gerenoveerd,

Nadere informatie

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden OVER HOMESHOW HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren.

Nadere informatie

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN BAARNSCHE DIJK 4 BAARN www.baarnschedijk4.nl Omschrijving ALGEMEEN: het betreft een representatief kantoorgebouw, bestaande uit vier bouwlagen en een kelderverdieping, gelegen op een zichtlocatie aan de

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Zambonistraat 3 te Kampen 110 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Zambonistraat 3 te Kampen 110 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Zambonistraat 3 te Kampen 110 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: HanzeStaete Makelaardij & Vastgoedbeheer Email: info@hanzestaetemakelaardij.nl Telefoon: 038-3556770 Website:

Nadere informatie

Eemnesserweg 53 Laren

Eemnesserweg 53 Laren Eemnesserweg 53 Laren Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij

Nadere informatie

Multifunctioneel bedrijfspand 770 m²

Multifunctioneel bedrijfspand 770 m² TE KOOP/TE HUUR Plein 13 33a, Wormerveer Multifunctioneel bedrijfspand 770 m² Vraagprijs 498.000,- k.k. Huurprijs 4150,- /mnd Algemene object omschrijving Wij bieden u te koop/te huur aan, een bedrijfshal/winkelpand

Nadere informatie

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur Stationsstraat 7 9711 AR Groningen kantoor te huur 1.850 per maand Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Kantoorruimte adres: Stationsstraat 7 turnkey: Ja postcode: 9711 AR

Nadere informatie

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT Hoekwoning met uitbouw en tuin vlakbij het centrum Zeer sporadisch worden unieke objecten als dit hoekhuis aangeboden. Door de fraaie afwerking van dit huis,

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

Engelandlaan 58 te Hazerswoude-Dorp

Engelandlaan 58 te Hazerswoude-Dorp Engelandlaan 58 te Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 1.300,-- v.o.n. Strategisch gesitueerde kantoorruimte met een oppervlakte van circa 150 m². Gelegen op een zichtlocatie op het ITC-bedrijventerrein van Hazerswoude

Nadere informatie

Walter Kollolaan 168, 3543 HR Utrecht ,- k.k.

Walter Kollolaan 168, 3543 HR Utrecht ,- k.k. Walter Kollolaan 168, 3543 HR Utrecht 300.000,- k.k. Bliss makelaars Omschrijving Walter Kollolaan 168, 3543 HR Utrecht In de wijk Terwijde (Eilandenrijk) ligt op een rustige locatie deze lichte en smaakvolle

Nadere informatie

TE KOOP BONNETSTRAAT 38 EDE

TE KOOP BONNETSTRAAT 38 EDE TE KOOP BONNETSTRAAT 38 EDE TE KOOP KANTOOR- /BEDRIJFSRUIMTE BONNETSTRAAT 38, EDE Op schitterende locatie gelegen, zelfstandige BEDRIJFSRUIMTE (± 4.550 m²) en KANTOORRUIMTE (± 1.680 m², waarvan ca. 700

Nadere informatie

Heerenweg 71 te Heiloo Kennemerstraatweg BK, Heiloo Tel:

Heerenweg 71 te Heiloo Kennemerstraatweg BK, Heiloo Tel: Heerenweg 71 te Heiloo Adres: Heerenweg 71 1851 KL Heiloo Vraagprijs 1750,- p.m. Aanvaarding: In overleg. Omschrijving: Aansprekend en karakteristiek, zeer royaal vrijstaand herenhuis met garage op prachtige

Nadere informatie

PASTORIE ORANJESINGEL 2, BREDA

PASTORIE ORANJESINGEL 2, BREDA Object: De Pastorie is een bijzonder representatieve en stijlvolle kantoorvilla met uitzicht op de Oranjesingel van Breda. Mede door de ligging op het bekende terrein van de voormalige bierbrouwerij De

Nadere informatie

Julianaplein 110 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel:

Julianaplein 110 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: Julianaplein 110 Den Helder Adres Julianaplein 110 1781 HE Den Helder Aanvaarding In overleg. Vraagprijs 111.000,- kosten koper. Omschrijving Op de 4e verdieping gelegen 3-kamer appartement met uitzicht

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECTWEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorruimte. Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland

Te Huur. Kantoorruimte. Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland Te Huur Kantoorruimte Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Het kantoorpand is gevestigd aan de Koninginneweg 98 A te Oud-Beijerland. Dit zeer representatieve pand ligt op een A locatie en

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Steenweg 54 te Waardenburg 125 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Steenweg 54 te Waardenburg 125 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Steenweg 54 te Waardenburg 125 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Barkasstraat 100, 1086 VJ Amsterdam Koopsom 360.000,- v.o.n.

Barkasstraat 100, 1086 VJ Amsterdam Koopsom 360.000,- v.o.n. Barkasstraat 100, 1086 VJ Amsterdam Koopsom 360.000,- v.o.n. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving IDEALE WOON-WERKWONING!

Nadere informatie

TE HUUR. Kantoorruimte 519 m 2 v.v.o. Verlengde Tolweg 2 's-gravenhage. Makelaar: Faye van der Kroft

TE HUUR. Kantoorruimte 519 m 2 v.v.o. Verlengde Tolweg 2 's-gravenhage. Makelaar: Faye van der Kroft Kantoorruimte 519 m 2 v.v.o. TE HUUR Verlengde Tolweg 2 's-gravenhage Sfeervolle kantoorvilla aan een van de mooiste straten van Den Haag Makelaar: Faye van der Kroft OMGEVINGSFACTOREN Het pand is gelegen

Nadere informatie

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Adres: ECI 1-7, 6041 MA Roermond Huurprijs 135,00 per vierkante meter per jaar

Adres: ECI 1-7, 6041 MA Roermond Huurprijs 135,00 per vierkante meter per jaar Adres: ECI 1-7, 6041 MA Roermond Huurprijs 135,00 per vierkante meter per jaar Omschrijving Algemeen: Het voormalige fabriekscomplex van de Electro Chemische Industrie (ECI) is gerestaureerd en herontwikkeld

Nadere informatie

JAN VAN NASSAUSTRAAT 113 DEN HAAG

JAN VAN NASSAUSTRAAT 113 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 550 M2 KAART Object/Locatie Aanéén van de mooiste straten van het Benoordenhout gelegen zeer representatief kantoorpand ter grootte van ca. 550 m². In de directe omgeving vindt men de winkelstraten

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. s Gravenhekje 1A te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E s Gravenhekje 1A te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen s Gravenhekje 1A (1011 TG) in Amsterdam Het markante Rijksmonument West Indisch Pakhuis,

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Pagina 1/7 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Kantoor 365 m² 2.700,- per maand excl. BTW Condities Prijs 2.700,- excl. BTW per maand Prijs per m²

Nadere informatie

CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT

CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT www.catharijnesingel85.nl Omschrijving Algemeen: het betreft een zeer karakteristiek gemeentelijk monument, welke is gebouwd in 1902. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen en

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Westzijde 412 te Zaandam 250 per maand

Huur kantoorruimte op Westzijde 412 te Zaandam 250 per maand Huur kantoorruimte op Westzijde 412 te Zaandam 250 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte beschikbaar met uitzicht

Nadere informatie

Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3

Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Pagina 1/7 Te Huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 3 Kantoor 500 m² 4.791,- excl. BTW per maand Condities Prijs 2.395,- exclusief BTW per maand Prijs per

Nadere informatie

Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden

Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden Werkprocedure en Tariefstructuur Plattegronden The Animation Factory produceert voor makelaars professionele plattegronden, artist impressions, virtuele tours, 360 foto s en 3D animaties. Deze zijn geschikt

Nadere informatie

Kort Rapenburg 5 Leiden

Kort Rapenburg 5 Leiden Objectinformatie Kort Rapenburg 5 Leiden Objectinformatie: Kort Rapenburg 5, Leiden Betreft: Het betreft hier een ruime winkel- kantoorruimte, gelegen in het directe centrum van Leiden. Deze ruimte wordt

Nadere informatie

Adres: Robijnstraat 7, 1812 RB Alkmaar Huurprijs 250,00 per maand

Adres: Robijnstraat 7, 1812 RB Alkmaar Huurprijs 250,00 per maand Adres:, 1812 RB Alkmaar Huurprijs 250,00 per maand Omschrijving Het VLIEG KANTORENCENTRUM is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de Zuid-ring van Alkmaar. Schuin tegenover het AZ stadion en met

Nadere informatie

TE KOOP OP DEZE FRAAIE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN HEYTHUYSEN BIEDEN WIJ U DIT SCHITTEREND MONUMENTAAL PAND TE HUUR AAN. DEZE WONING DATEERT

TE KOOP OP DEZE FRAAIE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN HEYTHUYSEN BIEDEN WIJ U DIT SCHITTEREND MONUMENTAAL PAND TE HUUR AAN. DEZE WONING DATEERT TE KOOP OP DEZE FRAAIE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN HEYTHUYSEN BIEDEN WIJ U DIT SCHITTEREND MONUMENTAAL PAND TE HUUR AAN. DEZE WONING DATEERT OORSPRONKELIJK UIT 1600. EENMAAL BINNEN PROEFT U NOG DE SFEER

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand

Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Walt Disney, Thomas Cook, L'Oréal

Nadere informatie

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie: Gerrit van der Veenstraat 75, Leiden Betreft: Het betreft hier een zeer ruime en complete multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte

Nadere informatie

Bergerweg 24. te Alkmaar. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden.nl

Bergerweg 24. te Alkmaar. Alkmaar Heiloo Schoorl Castricum www.vanderborden.nl Bergerweg 24 te Alkmaar Adres: Bergerweg 24 1815 AD ALKMAAR Vraagprijs: 145.000,- kosten koper Aanvaarding: In overleg. Aan de Bergerweg gelegen karakteristieke woning op loopafstand van de binnenstad

Nadere informatie

Marconistraat 9* te VOLENDAM

Marconistraat 9* te VOLENDAM Marconistraat 9* te VOLENDAM Vraagprijs 1.250.000 k.k. Omschrijving: KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP OF TE HUUR IN VOLENDAM. Uitstekend gelegen op bedrijventerrein Julianaweg te Volendam komt dit bijzonder

Nadere informatie

Lammermarkt 57 Leiden

Lammermarkt 57 Leiden Objectinformatie Lammermarkt 57 Leiden Objectinformatie: Kantoorunits Lammermarkt 57 Leiden Betreft: In dit historische gebouw aan de Lammermarkt worden 3 zéér representatieve kantoorunits gerealiseerd.

Nadere informatie

Workpoint De Koog. Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.

Workpoint De Koog. Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek. Workpoint De Koog Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Nijverheidsweg 10 * in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

Kantoorobject. Kroonbastion. Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem.

Kantoorobject. Kroonbastion. Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem. Kantoorobject Kroonbastion Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Kroonbastion Object : Hoogwaardig, zeer fraai en luxe kantoorgebouw genaamd Kroonbastion, op een zichtlocatie

Nadere informatie

ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT

ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT www.arthurvanschendelstraat500.nl Omschrijving Algemeen Het kantoorgebouw aan de Arthur van Schendelstraat 500 te Utrecht is een van de meest bekende kantoorgebouwen

Nadere informatie

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT In de prestigieuze woon / werkwijk aan de periferie van Maastricht is dit deels verhuurde

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Oudenoord 325 te Utrecht 135 p/m 2 p/jaar

Huur kantoorruimte op Oudenoord 325 te Utrecht 135 p/m 2 p/jaar Huur kantoorruimte op Oudenoord 325 te Utrecht 135 p/m 2 p/jaar Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte huren in volledig

Nadere informatie

KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE

KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE IN DE GROOTTE DIE U WENST! Bladel, Raambrug 2 OP TOPLOCATIE GELEGEN KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE OP DE HOEK N284

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Keizersgracht 105 D Bruynvis te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Keizersgracht 105 D Bruynvis te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Keizersgracht 105 D Bruynvis te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Geschiedenis Bereikbaarheid Keizersgracht 105 (1015 CH) in Amsterdam Het markante

Nadere informatie

Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg

Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg Huurprijs 124,76 per m² per jaar Omschrijving Algemeen Op een prominente en zeer goed bereikbare locatie gelegen kantoorpand komt de gehele begane grond beschikbaar.

Nadere informatie

TE HUUR. Markt 24 Geertruidenberg MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR...

TE HUUR. Markt 24 Geertruidenberg MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING GOED VOOR ELKAAR... TE HUUR Markt 24 Geertruidenberg MAKELAARDIJ - ASSURANTIËN - HYPOTHEKEN - PENSIOENEN - FINANCIËLE PLANNING vestiging Raamsdonksveer Gangboord 11, 4941 RE Raamsdonksveer tel. 0162-521 297 U wilt uw woning

Nadere informatie

Te Huur kantoorpand Deventerstraat 184 Apeldoorn

Te Huur kantoorpand Deventerstraat 184 Apeldoorn Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te Huur kantoorpand Deventerstraat 184 Apeldoorn 7321

Nadere informatie

Johanna Westerdijkstraat TJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars

Johanna Westerdijkstraat TJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars Johanna Westerdijkstraat 10 3207 TJ Spijkenisse woonoppervlakte 90 m2 perceeloppervlakte 130 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 169.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00

Nadere informatie

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2

TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 TE HUUR: Representatieve kantoren van 12 tot 200 m 2 WWW.VLIJTSEWEG89.NL Kantoorruimte gesitueerd in de directe omgeving van onder meer het populaire Zwitsal terrein en het centrum van Apeldoorn. Voor

Nadere informatie

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 HOOGWAARDIG AFGEWERKTE COMMERCIËLE RUIMTE WINKEL- / KANTOOR- / HORECARUIMTE Op een fantastische hoeklocatie langs een drukke doorgaande weg, tegen de Spuiboulevard, bevindt

Nadere informatie

's-gravelandseweg 131 Hilversum

's-gravelandseweg 131 Hilversum 's-gravelandseweg 131 Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie