House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580"

Transcriptie

1 FOTOGRAFIE

2 House Presentation voor de verkoop van uw woning(en) Inspireer, motiveer en intrigeer belangstellenden Te combineren met een inmeting NEN2580 Met de fotografie van een woning wilt u onmiddellijk indruk maken op potentiele kopers en/of huurders. Dit is immers het belangrijkste motief voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen en uiteindelijk te kopen of te huren. Met House Presentation onderscheidt u zich op Funda. House Presentation is gespecialiseerd in woningfotografie en zorgt ervoor dat u geïnteresseerden een betere eerste indruk geeft van uw aanbod. Zo zult u gegarandeerd meer belangstellenden aantrekken en logischerwijs een betere verkoop/verhuur bereiken. Ook beschikken potentiële kopers en huurders via House Presentation over kwalitatief en kwantitatief betere informatie, wat er voor zorgt dat ze sneller tot aankoop over zullen gaan. Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

3 WONING STYLING

4 Stylist en fotograaf op locatie Service in heel Nederland Gegarandeerd het beste uit uw woning House Presentation maakt het u nu wel heel gemakkelijk uw woning op de mooist mogelijke manier te presenteren. Onze stylisten staan voor u klaar om iedere gewenste ruimte in uw woning van een stijlvolle, tijdloze look te voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos en met uitzondering van bouwtechnische aanpassingen kan alles in uw huis veranderd worden. Onze stylisten weten precies wat een woning voor een bezichtiging aantrekkelijker maakt en gaan met passie en creativiteit aan de slag in de woning. Wanneer u gebruik maakt van de kennis en expertise van de stylisten van House Presentation, staat u garant voor een woning presentatie van het hoogste niveau. Uiteraard vastgelegd door een van onze vakfotografen!

5 HOOGTEFOTOGRAFIE

6 Fotografie van top tot teen Geeft een beter beeld van de locatie Te combineren met reguliere woningfotografie Met de fotografie van een woning wilt u onmiddellijk indruk maken op potentiele kopers en/of huurders. Dit is immers de belangrijkste maatstaf voor de klant om te besluiten het huis te bezichtigen en uiteindelijk te kopen of te huren. Waar voorheen gebruik werd gemaakt van dure luchtfotografie voor speciale objecten zoals landhuizen, bedrijfspanden en kastelen, hebben wij nu een budgetalternatief: hoogtefotografie. Met een speciaal ontwikkeld hoogtestatief fotografeert House Presentation het pand van top tot teen uit iedere gewenste hoek. Zo kunnen toekomstige kopers en huurders ook eindelijk die mooie dakkapel of die enorme tuin in volle glorie bewonderen. Bovendien wordt de koper beter voorgelicht, wat leidt tot meer vertrouwen in de makelaar. Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

7 360 FOTOGRAFIE

8 Hoogstaande fotografie voor de verkoop of verhuur van uw woning Realistische indruk met behulp van 360 view Te combineren met woningfotografie Om de verkoop of verhuur te bevorderen, is hoog-staand beeldmateriaal erg belangrijk. 360 fotografie is een aanvulling op onze woningfotografie en zorgt voor een alles-in-1-beeld. Door middel van een interactieve panoramafoto kan de potentiële koper of huurder een kijkje nemen in het huis door in de ruimte te manoeuvreren en in en uit te zoomen; dit alles met één foto! Uit onderzoek van Funda blijkt dat kopers en huurders woningen positiever waarderen als er 360 fotografie bij wordt aangeboden. Tevens zorgen 360 foto s voor een grotere interesse. Kopers blijken na het zien van 360 fotografie enthousiaster te zijn dan bij normale foto s. U vergroot dus uw kans op verkoop of verhuur van de woning! Funda en andere woningsites waarderen deze fotografie. Zij belonen 360 foto s met een hogere positie op de website, waardoor de woning meer aandacht krijgt. 360 fotografie levert u dus op meerdere manieren voordeel op! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

9 360 HOOGTEFOTOGRAFIE

10 Uit de hoogte, voor extra perspectief! Realistische indruk met behulp van 360º view Te combineren met woningfotografie Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur en de ligging van de woning spelen mee in de overweging die potentiële kopers maken bij het kopen van een nieuw huis. De 360º hoogtefoto helpt het object en de directe omgeving goed overzichtelijk te maken, zonder hierbij oog voor detail te verliezen. En dat allemaal in slechts één beeld! Uit onderzoek van Funda blijkt dat kopers en huurders woningen positiever waarderen als er 360º hoogtefotografie bij wordt aangeboden en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur en rekening houdend met uw specifieke wensen, weet House Presentation een volledig beeld te creëren van een object en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. Vanuit de woning, maar ook vanuit de lucht! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

11 FOTOFILM

12 Ideaal voor een bezichtiging op afstand Een heldere uitleg bij uw woningfoto s Te combineren met woningfotografie Een enkele foto zegt meer dan duizend woorden, echter in sommige gevallen geeft u nu eenmaal liever teveel dan te weinig informatie. En zo is het met de verkoop van een woning ook. Een fotofilm, waarmee u ongetwijfeld de aandacht trekt, kan dan de oplossing bieden. Met onze professionele fotofilms geeft House Presentation belangstellenden een interessante, indrukwekkende weergave van een object. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een fotofilm positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, professionele woningfotografie en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende manieren te informeren. Haal het beste uit uw woningfoto s!

13 WONINGFILM

14 Ideaal voor een bezichtiging op afstand Videopresentaties die stimuleren tot een real-life bezichtiging Te combineren met woningfotografie Als we op zoek zijn naar een nieuw pand, struinen we vaak dagenlang door omschrijvingen en foto s om te proberen een idee te vormen bij een pand. House Presentation biedt hierbij een helpende hand. Met onze professionele woningvideo s en -films geven wij belangstellenden een interessante, indrukwekkende weergave van het object. Hoewel een bezichtiging nog altijd meer impact zal hebben dan een video, krijgt de potentiële koper of huurder wel het idee dat hij of zij al door het pand wandelt en is de aankoop al een stuk dichterbij. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een woningvideo positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, hoge kwaliteit video s en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. De techniek achter een woningfilm, de integratie van de videospeler binnen uw website en betrouwbare hosting maken het geheel vervolgens tot een zorgeloos, eenvoudig proces.

15 HOOGTEFILM

16 Een wijds uitzicht, een wijds bereik Videopresentaties die stimuleren tot een real-life bezichtiging Te combineren met woningfotografie Geef uw fantasie de ruimte en bied mogelijke kopers en huurders een uniek en indrukwekkend zicht op een object. Een hoogtefilm maakt iedere woningpresentatie compleet. Uit onderzoek blijkt dan ook dat kopers en huurders woningadvertenties met een hoogtefilm positief waarderen en bovendien eerder een bezichtiging zullen aanvragen. Door gebruik te maken van een voice-over, hoge kwaliteit hoogtevideo s en een verhaal dat volledig is afgestemd op uw wensen, weet House Presentation de sterke punten van een object nog eens extra te benadrukken en de geïnteresseerde op verschillende gebieden te informeren. De techniek achter een hoogtefilm, de integratie van de videospeler binnen uw website en betrouwbare hosting maken het geheel vervolgens tot een zorgeloos, eenvoudig proces. Take 1 SOOMedia bv 13/7/14 1 2

17 FLOORPLAN

18 Floorplanner-plattegrond voor een vaste prijs per gehele woning Bepaal uw eigen export en bekijk online een 3D-indicatie Te combineren met een inmeting op basis van NEN2580 Bezoekers van Funda kunnen een woning met bijbehorende plattegrond in 2D en 3D bekijken. Een speciale bewerkingsmogelijkheid maakt het mogelijk om het object vervolgens interactief in te richten met meubels naar keuze. Eventuele verbouwingen kunnen zelfs virtueel verwerkt worden, om de keuzevrijheid van de potentiële koper of huurder te vergroten. Door deze aantrekkelijke mogelijkheden wordt de kans op een snelle verkoop of verhuur vergroot en worden panden vaker, langer en intensiever bekeken door bezoekers van Funda. Ideaal voor u als makelaar. House Presentation biedt u twee producten: óf wij maken een floorplanner op basis van een door u geleverde plattegrond inclusief maatvoering óf wij verzorgen voor u een inmeting. Door haar unieke tekenservice kan House Presentation de plattegronden vervolgens snel leveren, met de bijbehorende kwaliteit en service, zoals u die van ons gewend bent.

19 INMETING

20 Betrouwbaar en conform de NEN2580 richtlijnen Te bestellen in combinatie met Floorplanner-plattegrond Funda U kunt potentiële kopers van correcte informatie over de inhoud en gebruiksoppervlakte van een object verzekeren door een woning professioneel te laten inmeten. House Presentation neemt deze tijdrovende klus graag voor haar rekening. Enige tijd geleden besteedde het consumentenprogramma Radar aandacht aan oneerlijke praktijken in de makelaarswereld. Het inmeten van de oppervlakten van o.a. woningen en kantoren zou op uiteenlopende, onduidelijke en onnauwkeurige manieren plaatsvinden. Hierdoor gaan potentiële kopers met enige achterdocht richting de makelaar of naar een bezichtiging. In het programma werd aan de NEN 2580 norm gerefereerd. Bij het meten van een woning kan verwarring ontstaan over ruimtes als gemeenschappelijke ruimtes, ruimte onder de trap of ruimte onder schuine daken. De NEN 2580 norm zorgt voor duidelijkheid.

21 IMPRESSIEPLATTEGROND

22 Schetsen en oude bouwtekeningen zijn voldoende voor een nieuwe impressieplattegrond Oppervlaktebepaling volgens branchebrede meetinstructie Bij de verkoop of verhuur van een pand bepaalt de manier van presenteren vaak de interesse van de belangstellenden. Om deze reden is een aantrekkelijke, duidelijk leesbare en begrijpelijke plattegrond een van de fundamentele punten van een woningpresentatie. Al onze plattegronden worden opgezet door vakkundige tekenaars met professionele tekensoftware, zodat de hoogst mogelijke precisie bereikt wordt. Afhankelijk van uw wensen kunnen de plattegronden in zwart-wit, in kleur en volledig ingericht worden geleverd. Bovendien kunnen de plattegronden volledig aangepast worden aan de wensen van de gebruiker. Ook kunnen de plattegronden dienen als handvat bij de bepaling van de gebruiksoppervlakte volgens branchebrede meetinstructie. Met deze dienst kunt u uw klanten optimaal helpen bij het etaleren van hun woning!

23 3D PLATTEGROND

24 In één oogopslag een duidelijk beeld en de sfeer van een woning Op maat gemaakt door specialisten Hogere ranking op Funda Een 3D plattegrond biedt bij uitstek de mogelijkheid om potentiële kopers en huurders snel en inzichtelijk te informeren over de indeling en potentie van uw woning. Het bovenaanzicht zorgt ervoor dat alle ruimtes per verdieping duidelijk worden uitgelicht en de mogelijkheden visualiseren. Deze volledig op maat gemaakte plattegronden worden met de grootste precisie opgemaakt door onze vakmensen. Hierdoor zijn de resultaten zeer accuraat. Tevens heeft u de mogelijkheid uw voorkeur voor de inrichting kenbaar te maken. Wel zo makkelijk!

25 STYLESWITCHER

26 Potentie van de ruimte wordt inzichtelijk gemaakt Snellere verkoop of verhuur van de woning door aanpassingsmogelijkheden Te combineren met woningfotografie StyleSwitcher visualiseert de potentie van een woning door Digitale Restyling. Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur niet meer van deze tijd is. Potentiële kopers en huurders zijn vaak niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Dit heeft tot gevolg dat zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u tastbaar maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. Op basis van onze fotografie of door u aangeleverde foto s geven wij de ruimte een compleet nieuw digitaal interieur. De klant wordt zich zo bewust van de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal! Haal House Presentation vandaag nog in huis en begin met een voorsprong op uw concurrenten.

27 Vloeren Muren INTERACTIVE STYLESWITCHER

28 Vloeren Muren Geleverd met embedcode voor integratie op makelaarswebsite Te gebruiken op locatie met uw ipad voor live interactie! Te combineren met woningfotografie StyleSwitcher interactief creëert de ideale droomwoning. StyleSwitchers visualiseren de potentie van woonruimtes door Digitale Restyling. Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur gedateerd is. Veel potentiële kopers en huurders zijn niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Dit heeft tot gevolg dat zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u inzichtelijk maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. En dit allemaal interactief! De klant wordt zich zo bewust van de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal!

29 360 STYLESWITCHER

30 Snellere verkoop van de woning bij gebruik helpen kijken Te combineren met woningfotografie Interactie op locatie door gebruik ipad-applicatie Digitale Restyling visualiseert de potentie van een woning. StyleSwitcher 360 zorgt voor een beleving op locatie. Door middel van de ipad-applicatie kijkt u realtime in een nieuwe ruimte; volledig in 360! Een andere vloer, muur of een compleet nieuw interieur zorgt voor een totale vernieuwing van de ruimte! Standaard leveren wij de StyleSwitcher 360 in een applicatie, maar indien gewenst ook in een jpeg- bestand dat u kunt gebruiken voor 360 aanmelding op Funda. Profiteer direct, want uw woning wordt niet alleen in een andere stijl gepresenteerd, maar ook veel beter gevonden! Binnen de dikwijls onstabiele woningmarkt kan de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw lang duren, vooral als het pand leegstaat of het interieur gedateerd is. Veel potentiële kopers en huurders zijn niet in staat om hier doorheen te kijken of om de unieke mogelijkheden van een ruimte te zien. Daardoor zullen zij minder snel een bezichtiging zullen aanvragen. Met digitale restyling kunt u tastbaar maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na het renoveren en inrichten van een ruimte. Op basis van onze fotografie of door u aangeleverde foto s geven wij de ruimte een compleet nieuw digitaal interieur. De klant ziet de potentie en de mogelijkheden, het object wordt sneller verkocht of verhuurd en u trekt makkelijker nieuwe klanten aan. Bovendien zijn de kosten minimaal en onze kwaliteit maximaal.

31 EXTERIEUR BEWERKING

32 Potentie van de woning wordt inzichtelijk Betaalbaar maar vooral snelle oplossing De kozijnen een likje verf geven? Het exterieur van een volledige woning aanpassen? Die vervelende boom voor het huis verwijderen? De tuin opnieuw aanleggen? Het kan virtueel! De fotobewerking zorgt zonder veel inspanning voor een compleet nieuwe presentatie van een pand. Ook de foto s van de buitenkant van een huis spelen een grote rol bij het maken van een afspraak voor een eventuele bezichtiging. Een aangepast exterieur of een andere indeling van de tuin kunnen een klant net over de streep trekken om het huis te bezichtigen. Toon de potentie van uw woning en zorg voor een grotere verkoopkans!

33 WONING MINISITE

34 Etaleer uw pand met de woningminisite Altijd een eigen webadres Exclusiviteit in uw regio mogelijk Een Woningminisite aan uw woning of kantoorpand koppelen is dé manier om reclame te maken voor objecten. De minisite zet uw woning extra in het zonnetje. Met foto s, informatieve teksten en gegevens over het pand worden kopers en huurders aangemoedigd om te gaan kijken. Op Funda staan momenteel talloze woningen te koop of te huur. Een professionele presentatie via een minisite is uniek, onderscheidt u van anderen en stimuleert een succesvolle verkoop of verhuur. Het adres van de woning is de url van de minisite. Leuk voor verkopers, huurders en kopers die dit webadres met iedereen kunnen delen. Bovendien geeft het u extra reclame!

35 SOCIAL BOOST

36 Bereik gericht een grote doelgroep Vergroot de kansen op spoedige verkoop Tegenwoordig ontkomt u bijna niet meer aan het inzetten van social media, ook voor commerciële doelen. En waarom ook niet? Het gebruik van social media staat garant voor een ruim bereik en kan gerichter worden ingezet dan bijvoorbeeld adverteren in de regionale bladen. Onze campagnes zijn erop gericht de unique selling points van uw woning zichtbaar te maken bij een doelgericht publiek. Wat dacht u van een facebook campagne om uw woning te etaleren of bijvoorbeeld een online advertentie om een Open Huis te promoten? Hiermee trekt u gegarandeerd de aandacht van mogelijk geïnteresseerden! Onze specialisten bij House Presentation hebben de kennis en ervaring om met een succesvolle social media campagne de verkoop van uw woning een stap dichterbij te brengen!

37 GIVE AWAY BROCHURE

38 Luxe give-away van de woning Meer belangstelling door kwaliteitsdrukwerk Versterkt online communicatie Waar de meeste makelaars standaard, zelfgeprinte woningbrochures gebruiken, weten wij precies wat we moeten doen om uw object in de schijnwerpers te zetten. Iedere woning heeft zijn eigen unieke kenmerken, daarom vraagt een woningbrochure om extra aandacht. Wat ú wilt presenteren staat centraal. House Presentation kan u hierbinnen ondersteunen om uw doel te bereiken: het zo snel mogelijk verkopen of verhuren van een woning. Onze woningbrochures zijn vaak maatwerk, maar ook stellen wij gestandaardiseerde brochures per makelaar samen. Dit zorgt ervoor dat een pand zo snel mogelijk gepresenteerd kan worden. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa m² vvo kantoorruimte, verdeeld over de villa en een aanbouw. De indeling is als volgt: Kelder ca. 48 m² Begane grond villa ca. 236 m² Begane grond aanbouw ca. 421 m² 1e verdieping ca. 190 m² 2e verdieping ca. 170 m² Aan de noordzijde van Hilversum, in de wijk Boomberg, komt deze zeer representatieve kantoorvilla beschikbaar voor verhuur. De villa is gelegen in een groene omgeving op een ruim perceel en is tot op heden in gebruik bij Sony. De bereikbaarheid per auto is als goed te omschrijven. De Middenweg ligt nabij de doorgaande 's Gravelandseweg. Op circa 10 minuten lopen ligt een bushalte vanwaar directe buslijnen richting het Centraal Station van Hilversum rijden. De villa is recent geheel gerenoveerd en stijlvol ingericht. Het gehuurde wordt in deze staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: representatieve entree; pantry; toiletgroepen; airconditioning (diverse ruimten). Op eigen, afsluitbaar, terrein zijn 48 parkeerplaatsen gelegen. Er is geen aanvullende huurprijs verschuldigd voor de parkeergelegenheid.

39 VERKOOPTEKST

40 Onderscheidende teksten die gelezen worden Compact, vlot en pakkend geschreven door professionals Maatwerk voor uw woning, kantoor of bedrijfspand Als u wel eens op zoek bent geweest naar een woning of bedrijfspand zal het u ongetwijfeld zijn opgevallen; droge stukken tekst met enkel het opsommen van feiten. Ze nodigen niet uit om te lezen en als u dat wel doet bent u de inhoud weer snel vergeten. Maar dat kán anders. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verkooptekst te laten schrijven door een professionele tekstschrijver. Vakmensen met een passie voor woord en taal die uw woning of bedrijf zó weten te omschrijven dat de tekst ook daadwerkelijk wordt gelezen. En nog belangrijker, dat de lezer enthousiast wordt over uw woning, bedrijfspand of kantoor. De teksten van onze schrijvers zorgen voor een hogere attentiewaarde en een snellere verkoop. Ze zijn compact, vlot en pakkend geschreven en helemaal op uw woning, bedrijfspand of kantoor afgestemd. Elke tekst wordt speciaal voor u geschreven en slechts eenmalig gebruikt. Beslist geen standaard, maar 100% maatwerk.

41 VERHUISKAART

42 Verrassend en origineel Digitaal of per post Het object is verkocht en dat mag gevierd worden! Makelaars maken gemakkelijk een onuitwisbare indruk door de nieuwe bewoners te verrassen met een passende attentie. Bijvoorbeeld een set originele verhuiskaarten met een schitterende afbeelding van de nieuwe woning. Ook een mooie kans om uw rol als makelaar te belichten. Of misschien heeft u zelf net geïnvesteerd in een nieuwe woning en wilt u dit blijde nieuws graag delen binnen uw vrienden- en kennissenkring. Wij verzorgen het ontwerp en leveren drukwerk. Of als u een verhuisbericht liever mailt leveren wij een digitaal bestand. Het kan allemaal, het team van House Presentation neemt de werkzaamheden op zich. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe uitzicht!

43 ENERGIELABEL

44 Inclusief standaard verbeteradvies Verzorgd door erkende gecertificeerde adviseurs Puntentelling ook mogelijk Een energielabel maakt het energieverbruik in een woning inzichtelijk Het energielabel voor woningen geeft in relatie tot soortgelijke huizen aan hoe energiezuinig een huis is. Vanaf 2013 mogen koopwoningen zonder energielabel niet meer verkocht worden en hoeven huurders minder huur te betalen als er geen energielabel aanwezig is. House Presentation zorgt voor een energielabel voor uw pand en verzekert u zo van verkoop of succesvolle verhuur! A B C D

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt All-in pakket Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

De 10 Geheimen Van Succesvolle Makelaars Waag de sprong en laat de concurrentie achter je

De 10 Geheimen Van Succesvolle Makelaars Waag de sprong en laat de concurrentie achter je De 10 Geheimen Van Succesvolle Makelaars Waag de sprong en laat de concurrentie achter je Jannetta Dorsman Algemeen Versie 1.6 16 november 2009 Dit is versie 1.6. Klik hier om de laatste versie te downloaden.

Nadere informatie

De kleine marketinggids voor schildersbedrijven. Igor Asselbergs en Pieter Smit

De kleine marketinggids voor schildersbedrijven. Igor Asselbergs en Pieter Smit De kleine marketinggids voor schildersbedrijven Igor Asselbergs en Pieter Smit De kleine marketinggids voor schildersbedrijven Igor Asselbergs en Pieter Smit Deze publicatie is uitgegeven door colorjive.com,

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl Brochure Hoofdstraat 92 Stadskanaal OMSCHRIJVING PRAKTIJK-KANTOORRUIMTE MET AFZONDERLIJKE BOVENWONING Op een strategisch en herkenbare locatie aan een belangrijke aanrijroute naar het centrum staat dit

Nadere informatie

THE RULES OF ENGAGEMENT

THE RULES OF ENGAGEMENT Exact Online THE RULES OF ENGAGEMENT Een introductie in de wereld van Engagement marketing www.exactonline.nl 02 THE RULES OF ENGAGEMENT WELKOM IN EEN NIEUW MARKETING TIJDPERK De opkomst van internet heeft

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN BOSS NEDERLAND DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN "Hoe uw website 400% Meer Business kan aantrekken dan uw concurrenten - Zonder extra kosten!" Jennifer Segerius www.bossnederland.com Inhoud

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

Marktonderzoek: E-Sportive

Marktonderzoek: E-Sportive Marktonderzoek: E-Sportive Kiek Oudelaar Sasho Pramatarov MM2A 1 van 21 WEBSTYLES INHOUD BEDRIJFSOMSCHRIJVING 3 WET KOOP OP AFSTAND 4 BRANCHE VERKENNING 5 CONCURRENTEN 6 OVERZICHT VAN CONCURRENTEN 7 CONCLUSIE

Nadere informatie

Succes van sociale media in Gebiedsontwikkeling

Succes van sociale media in Gebiedsontwikkeling Succes van sociale media in Gebiedsontwikkeling Whitepaper op basis van case onderzoek Hogeschool Utrecht, juli 2011 Inhoudsopgave Ei van Columbus of doorn in het oog?... 2 Sociale media in gebiedsontwikkeling...

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 door Richard van Hooijdonk MarketingMonday januari 2011 inhoud Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Pagina 01 social media benutten met weinig tijd 4 02 wie is

Nadere informatie

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat Een praktisch stappenplan voor verzekeraars en intermediairs bij het omschakelen van massale marketing naar een persoonlijke benadering via

Nadere informatie

E-book Contentmarketing

E-book Contentmarketing E-book Contentmarketing Max Euwelaan 51 3062 MA Rotterdam T 010 206 69 96 www.bouwkennis.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 Is contentmarketing een meerwaarde voor de bouw? 4 Vijf stappen naar een effectieve

Nadere informatie

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt Ben je gepassioneerd over je idee? Begrijp je welk probleem jouw idee oplost voor jouw (potentiële) klanten? Weet je wie er geïnteresseerd

Nadere informatie

9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet

9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet 9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet Exclusief voor tuincentra John Stanley en Edwin Meijer 9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet J. Stanley

Nadere informatie

Einddocument. 20 januari 2013. V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249

Einddocument. 20 januari 2013. V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249 Einddocument 20 januari 2013 V1-02 Jim van Zummeren 500642074 Michael Groen 500616816 Claudia Kok 500546360 Guus Kolk 500641249 Inhoudsopgave INLEIDING... 4 ZOEKEN EN SELECTEREN... 5 INLEIDING... 5 CONCEPT...

Nadere informatie

Financieel gezien was 2013 eigenlijk een vreemd jaar

Financieel gezien was 2013 eigenlijk een vreemd jaar Zakenmagazine voor ondernemers, bestuurders en managers in West-Friesland e.o. 6 e jaargang december 2013 editie 07 Thema: Financieel terugblik en vooruitblik Univé Hollands Noorden: Financieel gezien

Nadere informatie

Magazine VOL ONMISBARE INFORMATIE IN DEZE EDITIE

Magazine VOL ONMISBARE INFORMATIE IN DEZE EDITIE VOL ONMISBARE INFORMATIE Magazine FEBRUARI 2008 IN DEZE EDITIE 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2007 12 Spreekuur op het water 17 Free Publicity tips 20 Interviews met sponsoren agazine Uitgever Contact

Nadere informatie

Voor leiders die willen bijblijven

Voor leiders die willen bijblijven Voor leiders die willen bijblijven Een bundel artikelen van Leaders Online, over leiderschap in een dynamische wereld. 2012-2013 Welkom Dit is een bundel van artikelen van Leaders Online. Deze artikelen

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken in het MKB

Het Nieuwe Werken in het MKB Het Nieuwe Werken in het MKB Voorwoord In dit boekje staat vertrouwen centraal. Het Nieuwe Werken gaat niet over technologie of een kantoortuin maar over mensen. Hoe stelt u medewerkers instaat het beste

Nadere informatie

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc. Hand out behorende bij de training VOBSPAN Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. St. Gerardusplein 26 33 WTC Amsterdam 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.nl

Nadere informatie