DOLDERSUM EXCLUSIEF WONEN. in het Nationale Park van Drenthe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DOLDERSUM EXCLUSIEF WONEN. in het Nationale Park van Drenthe"

Transcriptie

1 DOLDERSUM EXCLUSIEF WONEN in het Nationale Park van Drenthe

2 Wonen in EsRijck Doldersum Genieten van de ruimte, rust en comfort....een rijkdom binnen handbereik In het prachtige Nationale Park van Drenthe ligt Doldersum. Aan de zuidwest-rand van dit oude esdorp komt EsRijck, een exclusief plan met ruimte voor vier unieke boerderijvilla s. EsRijck is geheel nieuw en een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een bouwkavel of een complete nieuwe boerderijvilla midden in de natuur.

3 Omgeving Doldersum ligt in het zuidwesten van Drenthe. Rondom de brink staan een tiental boerderijen, een café restaurant met een camping en een hotel. In de omgeving treft u karakteristieke dorpen aan met vele winkeltjes, cafe s en restaurants die het hele jaar door volop gezelligheid bieden. In de directe omgeving kunt u in Vledder en Diever terecht voor de bakker, de slager, supermarkten, verschillende scholen, sportvoorzieningen, een bibliotheek en een postkantoor. Nergens schildert de natuur met een breder kleurenpalet dan hier in Drenthe. Verschillende kleuren groen voor de bossen, geel voor de zandverstuivingen en prachtig paars voor de heide. Het prachtige besloten landschap, de rust en de mentale ongedwongenheid bieden een belangrijke basis voor een prettig aangenaam en kwalitatief leven. Drenthe geeft inspiratie om het maximale uit het leven te halen. Welkom in Drenthe!

4 Het Nationale Park van Drenthe Wonen en leven in de natuur HEERENVEEN Doldersum ligt midden in het Nationale Park van Drenthe, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het bijzondere gebied bestaat uit bos, zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes, stuifzand en beekdalgraslanden. Het Nationale Park van Drenthe is zelfs het best bewaarde esdorpenlandschap van West Europa.. De schilderachtige esdorpen met hun Saksische boerderijen en vele karakteristieke houtwallen vervolmaken dit uitzonderlijk gaaf gebleven landschap. Drenthe biedt veel woon- en leefgenot en uitstekende culturele en sociale voorzieningen. De Drentse cultuur gaat terug tot in de prehistorie en loopt via hunebedden en grafheuvels, middeleeuwse esdorpen en veenarbeid tot aan de mooie musea en beeldentuinen, de moderne galerieën en de parels van evenementen van nu. Vanuit uw woning kunt U heerlijke wandel- en fiets-tochten maken of te paard de omgeving verkennen. In Havelte en Appelscha treft u zowel een 18-holes en een 9-holes golfbaan aan. Het wonen op het platteland is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Hier kunnen kinderen nog zorgeloos spelen in de natuur en opgroeien in een veilige leef- en woonomgeving. De bereikbaarheid is goed en ook op het gebied van scholing heeft u in de regio volop keuze. De rust, ruimte en natuur en de geborgenheid van het dorp en het platteland geven u het gevoel van thuiskomen.

5 Airport Eelde DRACHTEN A28 A7 ASSEN APPELSCHA Dichterbij dan u denkt BOIJL NATIONAAL PARK Drents Friesche Wold Op korte afstand van Doldersum liggen de kernen Vledder en Diever. De omringende NOORDWOLDE Friesland Drenthe DOLDERSUM dorpen zijn zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Drenthe kent geen files en dus kun je in alle rust s ochtends naar het werk rijden. Doldersum ligt op een vijftien autominuten rijden van de snelweg (A32) die de plaatst verbindt met VLEDDER DIEVER A28 Zwolle, Meppel, Steenwijk, Heerenveen en Leeuwarden. Zo rijdt u bijvoorbeeld in ruim een half uurtje naar Heerenveen en in een veertig minuten naar Zwolle en Assen. A32 DWINGELOO STEENWIJK EMMEN Airport Hoogeveen HOOGEVEEN A37 MEPPEL A28

6 N De bouwkavels 0 m 25 m bestaand gebouw boerderijvilla m m m 2 Huenderweg EsRijck biedt ruimte voor vier unieke boerderijvilla s midden in de natuur. De kavels variëren van 2048 m² tot 3307 m². De kavels zijn ruimtelijk in het landschap ingebed waarbij de bouwvlakken zo gesitueerd zijn dat deze alle uitzicht bieden, zonder dat daarbij de privacy in het gedrang komt.. bouwvlak 14m x 28 m kavel hoofdweg eigen weg fietspad m 2 Eigenschappen kavel Kaveloppervlakte van 2048 m² tot 3307 m² Tuinsituering: rondom Nijejoarsweg Uitzicht: weilanden / boomwallen Bouwvlak (bxl) 14 x 28 m (392 m²) Max. te bebouwen oppervlak woning: 250 m² Wonen en werken aan huis is mogelijk

7 Een plan met ruimte voor een eigen en unieke architectuur In samenwerking met de gerenommeerde architect Cor Kalfsbeek heeft het plan zijn landschappelijke vorm gekregen en is een eigen beeldkwaliteit en architectuurthema ontstaan. Voor de kavels gelden een aantal spelregels waardoor de samenhang in architectuurstijl en landschap gewaarborgd wordt. U mag zelf binnen de regels van het beeldkwaliteitplan uw woning en erf vormgeven. Gezien de unieke ligging van het gebied, worden er eisen gesteld aan beeldkwaliteit en architectuur: eenvoudige hoofdvormen van de bouwmassa s, gebruik van natuurlijke tinten- en bouwmaterialen en eigentijdse niet historiserende maar zeker geen schreeuwerige architectuur.

8 Aanpak Om u optimaal van dienst te kunnen zijn wordt u de expertise aangeboden van de Zethoven Bouwplan Groep die met hun Bouwplan OpMaatconcept gespecialiseerd zijn in het begeleiden en ontzorgen van particulieren gedurende het ontwikkelen bouwproces. Zodoende heeft u snel inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn, welke bouwkosten er mee gemoeid zijn en welke werkwijze het beste bij u past. Om u te enthousiastmeren heeft de Zethoven Bouwplan Groep gezamenlijk met David de Boer van PlusPeil een boerderijvilla ontworpen die aansluit bij de voorgestelde architectuurstijl en beeldkwaliteit van Cor Kalfsbeek. Naast deze boerderijvilla zijn er nog tal van mogelijkheden en variaties in (architectuur) stijl denkbaar. Mogelijkheden: U kunt een kavel kopen en geheel zelf op basis van het beeldkwaliteitplan een bouwplan realiseren of U kunt een kavel kopen en gezamenlijk met Zethoven Bouwplan OpMaat een geheel op maat gemaakt ontwerp laten maken. U kunt daarbij volledig ontzorgd worden en zelfs het gehele bouwproces laten regelen. Aan u de keus! keuze 1 keuze 2 keuze 3 Boerderijvilla OpMaat U kunt gebruik maken van de begeleiding middels het Bouwplan OpMaat concept van de Zethoven Bouwplan Groep. Het BouwplanOpMaat concept staat niet alleen voor individueel maatwerk in het gebouw dat voor u wordt ontworpen, maar ook maatwerk in de mate van begeleiding. Zij kunnen voor u een ontwerp maken en de gehele uitwerking verzorgen, eventueel uitgebreid met aanbestedings- en bouwbegeleiding. Zij bieden maatwerk adviezen en u kunt desgewenst ook een vaste totaalprijs overeenkomen waarbij de gehele realisatie onder hun verantwoordelijkheid plaatsvindt. U heeft dan één aanspreekpunt en één verantwoordelijke. U koopt een kavel en realiseert zelf, o.b.v. het beeldkwaliteitsplan, uw woning U koopt een kavel met boerderijvilla. Desgewenst volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Volledige begeleiding Bouwplan OpMaat Maatwerk architectuur/ alternatief ontwerp. Volledige begeleiding Bouwplan OpMaat zie prijslijst kavels zie prijslijst boerderijvilla prijs op aanvraag Aangezien alleen u weet hoe uw ideale woning er uit ziet bieden wij u aan om gezamenlijk met ons uw wensen te inventariseren!

9 De boerderijvilla s Ter inspiratie heeft de Zethoven BouwplanGroep met architect David de Boer van PlusPeil een boerderijvilla ontwikkeld die aansluit bij de voorgestelde architectuurstijl en beeldkwaliteit van Cor Kalfsbeek. Voor deze villa geldt dat er sprake is van diverse uitbreidingsmogelijkheden en aanpassingen op maat naar uw eigen wensen. Naast deze boerderijvilla zijn er nog tal van mogelijkheden en variaties in (architectuur)stijl denkbaar. boerderijvilla conform prijslijst De luxe boerderijvilla onderscheidt zich door een vernieuwende vormgeving met een hoogwaardig materiaalgebruik. Door de karaktervolle hoofdvorm, voegt de woning zich moeiteloos in het omringende landschap. De inzet van elementaire materialen als hout, steen en glas en de fijnzinnige detaillering geven de villa een modern uiterlijk met een zeer aangename en sfeervolle uitstraling. boerderijvilla incl. bijgebouw

10 De boerderijvilla is zo ontworpen dat u optimaal kunt genieten van de leefruimte in en om het huis. De woning is energiezuinig en heeft een riante living met veel lichtinval. De ruimtebeleving in huis wordt versterkt door de vrije plattegrond en een grote vide. In de villa is op de begane grond ruimte voor een kantoor of speelkamer. Desgewenst kan deze ruimte benut worden voor het creëren van een slaapkamer met badkamer. De open keuken staat in verbinding met de royale eetkamer waarbij de open kap voor veel lichtinval zorgt. In de eet- en leefkamer zorgt de grote open pui voor vrij uitzicht en een directe verbinding met de tuin. Ook op de verdieping wordt door de vide het effect van ruimte en licht versterkt. De verdieping biedt ruimte aan een masterbedroom, twee ruime slaapkamers en een werk / speelkamer / atelier. U treft verder een apart toilet en een riante badkamer aan.

11 De architect aan het woord Er is met veel zorg en gevoel een unieke verkaveling ontworpen. Bijzonder aan het plan is dat het als het ware samensmelt met de structuur van het bestaande dorp. Het woonhuis kenmerkt zich door het voor deze streek zo typerende agrarische karakter. Dit komt in elke schaal tot uitdrukking; in de grote van het bouwvolume, in de karakteristieke dakvorm maar ook in de toepassing van een combinatie van hout en steen als gevelmateriaal. De indeling van het ontworpen woonhuis is zeer ruimtelijk van opzet en biedt mede daardoor talloze mogelijkheden tot een passende invulling van de meest uiteenlopende wensen. Wat echter blijft is dat door een zorgvuldige positionering van de diverse woon- en leefgebieden het omliggende landschap steeds op een andere manier ervaren zal worden. Met andere woorden maximaal genieten van deze prachtige woonomgeving! David de Boer PlusPeil

12 Boerderijvilla conform prijslijst Begane grond Mogelijkheid slaapkamer en badkamer beneden Vele uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk

13 Boerderijvilla inclusief uitbreiding Begane grond

14 Boerderijvilla conform prijslijst Eerste verdieping Vele uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk

15

16 Planrealisatie & ontwerp Zethoven Bouwplan Groep Osloweg BX Groningen tel: Cor Kalfsbeek Architect BNA PlusPeil Bureau voor Architectuur en Stedenbouw Verkoopinformatie Roelof Berg Makelaardij Kruisstraat 10a 7981 AR Diever tel:

EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs ,- k.k.

EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs ,- k.k. EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs 179.500,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Exclusief wonen in Nationaal Park "Het Drents

Nadere informatie

Vrije kavels in Drachten: Park Suyderwijk

Vrije kavels in Drachten: Park Suyderwijk Vrije kavels in Drachten: Park Suyderwijk Prachtig wonen en inspirerend werken Zoekt u al langer naar een ideale plek om het wonen te combineren met een eigen kantoor of praktijk aan huis...? Drachten,

Nadere informatie

Grouwweg 13 te Niebert

Grouwweg 13 te Niebert Grouwweg 13 te Niebert Grouwweg 13 te Niebert Houdt u van exclusieve architectuur en wilt u tot rust komen en volop genieten van het landleven (nabij de bruisende stad Groningen)? Genieten van het landleven

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Zevenhuisterweg 72 te Nieuw Roden

Zevenhuisterweg 72 te Nieuw Roden Zevenhuisterweg 72 te Nieuw Roden Zevenhuisterweg 72 te Nieuw Roden Zevenhuisterweg 72 te Nieuw Roden Wilt u ook dagelijks genieten van de optimale rust die de natuurrijke woonomgeving van de Kop van

Nadere informatie

Modern wooncomfort en sfeer gaan niet samen

Modern wooncomfort en sfeer gaan niet samen Boskamp 14 te Roden IS HET OOK ALTIJD AL UW WENS GEWEEST OM TE WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET LEVENDIGE CENTRUM.. EN WILT U DAARNAAST GENIETEN VAN VEEL EXTRA VOORZIENINGEN OP DE BEGANE GROND (130 m²), MODERN

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

KOELE 2 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

KOELE 2 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA KOELE 2 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING RIANT RECREËREN We kunnen het niet anders formuleren: dit is écht riant recreëren. Want het huis heeft een zee van ruimte, de tuin is royaal

Nadere informatie

Bouw uw eigen droomhuis

Bouw uw eigen droomhuis Bouw uw eigen droomhuis Bouwkavel Platteweg 40 in Reeuwijk Verkoopinformatie: Kavelstudie: Kavel wonen aan de Platteweg Altijd al op zoek geweest naar de ideale locatie om uw droomhuis te bouwen? Aan de

Nadere informatie

WONEN IN EEN RIANTE WOONBOERDERIJ IN HET MONUMENTENDORP ORVELTE

WONEN IN EEN RIANTE WOONBOERDERIJ IN HET MONUMENTENDORP ORVELTE WONEN IN EEN RIANTE WOONBOERDERIJ IN HET MONUMENTENDORP ORVELTE Te huur: De Maalderij, Schoolstraat 6 in Orvelte Stichting Het Drentse Landschap zoekt een huurder voor de in 2006 geheel gerenoveerde woonboerderij

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 287.500,= K.K.

VRAAGPRIJS 287.500,= K.K. SUMAR, DE HOMEIE 10 VRAAGPRIJS 287.500,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Inruil eigen woning bespreekbaar! Zoekt u een ROYALE vrijstaande woning op mooie locatie met ruime geïsoleerde

Nadere informatie

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo Comfortabel en zorgeloos wonen in een rietgedekte woonboerderij kan! Deze prettige, de afgelopen 10 jaar uitstekend verbouwde woonboerderij staat in het hart van het geliefde

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING GENIETEN VAN BOS EN GOLF Deze vrijstaande recreatiewoning leent zich uitstekend voor ultieme relaxmomenten: een bos als achtertuin en een

Nadere informatie

KOELE 4 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

KOELE 4 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA KOELE 4 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING LANDELIJK GENIETEN Deze vakantiewoning met rietgedekte kap staat op een kavel van ca. 709 m2. De tuin is een groene oase van rust en grenst aan

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Op je plaats in Steenwijk. lekker. Eéngezinswoningen. de ruimte. Ruime ééngezinswoningen in het Kornputkwartier te Steenwijk

Op je plaats in Steenwijk. lekker. Eéngezinswoningen. de ruimte. Ruime ééngezinswoningen in het Kornputkwartier te Steenwijk Op je plaats in Steenwijk 16 Eéngezinswoningen lekker de ruimte Ruime ééngezinswoningen in het Kornputkwartier te Steenwijk 4x parkeren 03 04 05 06 07 235 m2 08 09 337 m2 148 m2 150 m2 402 m2 237 m2 367

Nadere informatie

VENESLUIS 20 DWINGELOO

VENESLUIS 20 DWINGELOO VENESLUIS 20 DWINGELOO 625.000 k.k. www.venesluis20.nl Omschrijving Ga voor de digitale bezichtiging naar onze website. Landelijk en toch centraal gelegen WOONBOERDERIJ met KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTES en apart

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN GENIETEN OP NIVEAU Wonen met klasse en uitstraling OMRINGD DOOR NATUUR Een walhalla voor natuurliefhebbers VOLOP ACTIVITEIT Alle mogelijkheden liggen in de nabije omgeving EXCLUSIEF WONEN IN HAREN De Meihorst

Nadere informatie

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN

EXCLUSIEF WONEN IN HAREN GENIETEN OP NIVEAU Wonen met klasse en uitstraling OMRINGD DOOR NATUUR Een walhalla voor natuurliefhebbers EXCLUSIEF WONEN IN HAREN De Meihorst is een besloten binnenhof dichtbij het centrum van het dorp

Nadere informatie

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper Nijtap 39 - Opeinde Vraagprijs 985.000,-- kosten koper Omschrijving Nijtap 39 - Opeinde Omgeven door landerijen staat dit bijzondere en luxueuze landhuis met inpandige garage, vrijstaande hobby-/atelierruimte,

Nadere informatie

Blue emotion. Design wonen in Blauwestad

Blue emotion. Design wonen in Blauwestad Blue emotion Design wonen in Blauwestad Blauwestad, het blauwe hart van Groningen Genieten van water, natuur, rust en ruimte. APPINGEDAM DELFZIJL Mogen wij ons even in uw situatie verplaatsen? A7 HOOGEZAND

Nadere informatie

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen en zeer comfortabel landhuis aan de rand van Noordwolde-Zuid in een kleinschalige nieuwbouwwijk met voornamelijk

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. NOARDBURGUM, RIJKSSTRAATWEG 73 VRAAGPRIJS 550.000,= K.K. Inruil eigen woning bespreekbaar Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Hecht u veel waarde aan privacy en veel leefruimte? Hier kunt u royaal,

Nadere informatie

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje

Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg. Het Friese Haagje 1 3 Exclusief wonen aan de Burgemeester Falkenaweg Het Friese Haagje In het mooie hart van Heerenveen vlakbij het centrum ligt de Burgemeester Falkenaweg. Deze brede laan met een rijke historie wordt omgeven

Nadere informatie

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar 6 betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar Zuidwolde: natuurlijk! Natuurlijk, dat staat bij binnenkomst

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

Landelijk wonen in Oerle

Landelijk wonen in Oerle www.kerckhoeve.info Landelijk wonen in Oerle Ruim en karakteristiek TYPE -- an de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde illustraties, artist impressies

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica.

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand Grijpskerke Onderscheidend wonen! Eengezins hoekwoning Egelantier Egelantier Wonen in hartje Zeeland: ruim, groen en levendig Aan de rand van Heinkenszand in de

Nadere informatie

BROCHURE Keukenhof 1 Eext

BROCHURE Keukenhof 1 Eext BROCHURE Keukenhof 1 Eext Ruim, speels en bijzonder. In de beschutte dorpskern van het prachtige Drentse brinkdorp Eext ligt dit verrassende vrijstaande huis. Verrassend omdat achter de traditionele gevel

Nadere informatie

BROCHURE Westerveen 29 Haren

BROCHURE Westerveen 29 Haren BROCHURE Westerveen 29 Haren "Huize Oldenkamp" Op unieke plek, aan de rand van Haren op ruim 1,7 hectare gelegen uitstekend onderhouden en met gevoel voor stijl vergroot riet gedekt landhuis. Dit unieke

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen Een prachtige locatie, een charmante boerderij, fenomenaal uitzicht en in "no time" in Haren en Groningen. Landelijk wonen in optima forma en toch alle faciliteiten van goed

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

Eemster ,- k.k. 7991PT Dwingeloo

Eemster ,- k.k. 7991PT Dwingeloo Eemster 84. 7991PT Dwingeloo 350.000,- k.k. == GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING == Landelijk in het buitengebied en toch niet afgelegen gesitueerd. Gelegen langs een prachtige eikensingel met uitzicht

Nadere informatie

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM IN 2002 GEHEEL NIEUW OPGETROKKEN WOONBOERDERIJ OP EEN PERCEEL VAN 6.719M2. BIJ DE NIEUWBOUW IS GEBRUIK GEMAAKT VAN ZORGVULDIG

Nadere informatie

2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels

2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels 2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels Dé beste buitenkans Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

Belthure Park. belthure park is Een unieke locatie waar u kunt wonen tussen de holes

Belthure Park. belthure park is Een unieke locatie waar u kunt wonen tussen de holes belthure park is Een unieke locatie waar u kunt wonen tussen de holes de locatie HET PLAN DE FASERING VERKAVELINGSVOORSTEL DE WONINGEN EN DE WOONOMGEVING DE APPARTEMENTEN HET PROCES UITGANGSPUNTEN VAN

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Vraagprijs 649.000,-- k.k.

Vraagprijs 649.000,-- k.k. Wylp 15 9247 GH Ureterp Vraagprijs 649.000,-- k.k. Landelijk wonen Landelijk wonen aan de rand van het Friese dorp Ureterp, in harmonie met de omgeving. Stijl, ruimte en licht. In drie woorden dit recent

Nadere informatie

BROCHURE Vaartweg 5 Smilde

BROCHURE Vaartweg 5 Smilde BROCHURE Vaartweg 5 Smilde Op nog geen 10 autominuten van Assen en op circa 25 minuten van Groningen ligt dit in 2008 geheel gerestaureerde landhuis. Kosten noch moeite heeft de huidige eigenaar gespaard

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

DE GROENE OASE. Zeewolde. 12 twee-onder-één-kapwoningen. Intiem wonen aan de bosrand

DE GROENE OASE. Zeewolde. 12 twee-onder-één-kapwoningen. Intiem wonen aan de bosrand DE GROENE OASE Zeewolde 12 twee-onder-één-kapwoningen Intiem wonen aan de bosrand Zeewolde Wie in hartje Nederland op zoek is naar rust, ruimte en volop natuur, kan niet om Zeewolde heen. Dit schitterende

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Samen bouwen in. Eeserwold

Samen bouwen in. Eeserwold E Samen bouwen in Eeserwold E Eeserwold en omgeving Op het snijvlak van Drenthe, Friesland en Overijssel, in de nabije omgeving van Steenwijk, ontvouwt zich het landschapspark Eeserwold Wonen. Dit nieuwbouwplan

Nadere informatie

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank.

Nadere informatie

Kruswei 14 - De Veenhoop

Kruswei 14 - De Veenhoop Kruswei 14 - De Veenhoop Vraagprijs 539.000,-- kosten koper Omschrijving Kruswei 14 - De Veenhoop Gelegen in het open veld tussen Nij Beets en De Veenhoop staat dit zeer fraaie en royale landhuis bestaande

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hectiek

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

8 ruime starterswoningen

8 ruime starterswoningen 8 ruime starterswoningen in het hart van Margraten Energielabel Uniek voor Margraten! Van Eynattens bnr. 1 bnr. 2 bnr. bnr. 4 bnr. 5 traat Fase 1 bnr. 6 bnr. 7 bnr. 8 Clermontstraat Nabij het centrum van

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 02 Geffen Villa van Wanrooij ontwerpboek december 2010 BvB/ag/BOE7444-002-Geffen Villa van Wanrooij_BRO.indd Dit boekwerk is een samenvatting van het

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 97 BRAKSAN LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort villa Type vrijstaande woning Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Deze recreatievilla is met zijn vierkante vorm een afgeleide van de stolpboerderij. Bood de stolpboerderij vroeger onderdak aan het hele boerenbedrijf,

Nadere informatie

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf Korhoenderhof Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo Nieuwbouw van een klein boerenerf Inhoud 02 De bossen nabij Ermelo 05 Ermelo, de groene parel van de Veluwe 07 Huidige situatie 09 Situatieplan en Vogelvluchtimpressie

Nadere informatie

Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap

Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap Welkom op het landgoed de Otelaar. Het adembenemende landgoed van ca. 20 ha is westelijk gelegen van Barneveld, ter

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 239.000,= K.K.

VRAAGPRIJS 239.000,= K.K. EASTERMAR, SYTSKELÂN 6 VRAAGPRIJS 239.000,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Op rustige en kindvriendelijke woonstand, vindt u deze gemoderniseerde vrijstaande woning met o.a. zonnige

Nadere informatie

Ammerzodenseweg 40 - Hedel

Ammerzodenseweg 40 - Hedel Ammerzodenseweg 40 - Hedel www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Tijd voor jouw volgende stap?

Tijd voor jouw volgende stap? Tijd voor jouw volgende stap? GO EAST. Met: 26 stadsvilla s Park, Privacy & Plezier: Perfect! 1 of 2 eigen parkeerplekken achter je woning Dichtbij het centrum én aan het Oosterpark? GO EAST. GRONINGEN

Nadere informatie

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels 13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels Dé beste buitenkans Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen

Nadere informatie

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op VLEDDERS 5 ECHTEN Vraagprijs 798.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl SCHITTEREND GELEGEN RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ Op schitterende locatie gelegen in het buitengebied en omgeven

Nadere informatie

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k.

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k. Rozenburg 13, DOORN Vraagprijs 339.000 k.k. Rozenburg 13 DOORN Midden in het centrum van Doorn biedt dit prachtige appartement u volop privacy. De architectonische diversiteit zorgt voor een hele

Nadere informatie

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k RIJSSEN Haarstraat 149 vraagprijs 289.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 500 m³ Woonoppervlakte: 130 m² Perceeloppervlakte: 145 m² Bouwjaar: 2006 Gelegen in het

Nadere informatie

Lindenlaan 12 - Rosmalen

Lindenlaan 12 - Rosmalen Lindenlaan 12 - Rosmalen Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is ervoor

Nadere informatie

de Meihorst Wonen met klasse HAREN

de Meihorst Wonen met klasse HAREN Wonen met klasse HAREN www.meihorst.nl Wonen met klasse Wonen Wonen met klasse Haren Beste woongemeente Locatie en situatie Omgeving pag 4 met klasse in Haren Woningontwerp Stedenbouwkundige indeling Woningontwerpen

Nadere informatie

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S

GEEN VERHUUR- VERPLICHTING. Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S GEEN VERHUUR- VERPLICHTING Het Sprokkelveld 6 EN 8 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave HET SPROKKELVELD 4 SPROKKELVELDVILLA S 6 2-6-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA - 8-PERSOONS SPROKKELVELDVILLA

Nadere informatie

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Titelroas 18 - Boornbergum Aan de rand van het dorp gelegen, in perfecte staat verkerende royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Vijverlaan 43, 7975 BW Uffelte Vraagprijs: ,- kosten koper

Vijverlaan 43, 7975 BW Uffelte Vraagprijs: ,- kosten koper Vijverlaan 43, 7975 BW Uffelte Vraagprijs: 319.000,- kosten koper Nova Vesta Makelaars o.z. en vastgoeddeskundigen Egginklaan 2-4 7971 CA, HAVELTE Tel: 0521340043 E-mail: havelte@nova-vesta.nl Kenmerken

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten.

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. De Brink De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding woningen Veldbiesweg 8 Veldbiesweg:

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Kloostermanswijk WZ 11 Klazienaveen K.K. Verkoopbrochure. Energielabel: F. Vodoz Makelaardij. Web:

Kloostermanswijk WZ 11 Klazienaveen K.K. Verkoopbrochure. Energielabel: F. Vodoz Makelaardij.   Web: 165.000 K.K. Energielabel: F Vodoz Makelaardij 7891 AV Tel: 0591-31 76 81 E-mail: info@vodoz.nl Web: www.vodoz.nl Verkoopbrochure De Ligging Aan de rand van, op een kavel van 535 m2, vindt u deze halfvrijstaande

Nadere informatie

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte Op een prachtige plek in de historische kern van Orvelte gelegen rijksmonumentale Saksische rietgedekte woonboerderij op een ruim en besloten perceel van 945 m2. De van

Nadere informatie

Ons Thuis Brabant op z n best!

Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Mooi, landelijk en rustig wonen aan een boerenerf zoals dat was in grootmoeders tijd. Hier wonen wij, hier is Ons Thuis! Op ontwikkelvlek SBA 230 in Veghels Buiten

Nadere informatie

Heerlijk rustig en groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Het is mogelijk!

Heerlijk rustig en groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Het is mogelijk! ADUARD Heerlijk rustig en groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Het is mogelijk! Aan de Kleiweg in Aduard, direct achter Herberg Onder de Linden en tegen het historisch dorpscentrum van

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

verkaveling Op de Hei De pijlen verwijzen naar het standpunt van de sfeerimpressies (zie volgende pagina). 25 oktober 2016

verkaveling Op de Hei De pijlen verwijzen naar het standpunt van de sfeerimpressies (zie volgende pagina). 25 oktober 2016 OP DE HEI - Exclusief buiten leven Hier biedt de natuur u inspiratie om een eigentijdse, onderscheidende woonplek te creëren. Genieten van de natuur begint in uw woning, vanuit uw woongebied loopt u zo

Nadere informatie

SCHIPBORGERWEG 93 ZUIDLAREN 529.000 k.k. www.schipborgerweg93.nl Schipborgerweg 93, Zuidlaren Dit prachtig rietgedekt en energiezuinig landhuis ademt sfeer en ruimte uit. Op een perceel van 1849 m2 met

Nadere informatie

Wielewaallaan 7 TE KOOP. Almere. "Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout!"

Wielewaallaan 7 TE KOOP. Almere. Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout! TE KOOP Wielewaallaan 7 Almere "Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout!" Over Wielewaallaan 7 De getoonde prijs van 569.900,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf prijs. Vraagprijs

Nadere informatie

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N.

Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. Schoolstraat 37 A te Uffelte Vraagprijs: 172.000,- V.O.N. NOVA VESTA makelaars - Egginklaan 2-4 - 7971 CA Havelte Object : Schoolstraat 37 A 7975 AB Uffelte Type woning : Twee onder een kapwoning Bouwjaar

Nadere informatie