ONTDEK DE OPEL AGILA.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTDEK DE OPEL AGILA."

Transcriptie

1 Opel Agila

2 De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (09/2012). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Je Opel Verdeler geeft je graag de meest recente informatie. ONTDEK DE OPEL AGILA. Ontmoet je partner in stijl. De Opel Agila is de knapste en meest betrouwbare partner die je je kan voorstellen in de stad. Wat je ook doen wilt, de Agila past zich probleemloos aan jouw behoeften aan. Dat is Flex in the city. Een synthese van stoer, dynamisch design, intelligente veelzijdigheid en een onweerstaanbare, opwindende rij-ervaring. Discover Opel.

3

4 GENIET VAN HET LEVEN. Uptown, downtown it s your town. Geen dag is hetzelfde. Je bent altijd onderweg. Van het kantoor naar de sportschool, van de supermarkt naar het strand. Gelijk wat er verder nog op je agenda staat, je Agila brengt je er met het grootste gemak heen.

5

6

7 GA JE EIGEN WEG. Moderne vormgeving, frisse kleuren en stijlvolle instrumenten. Het kwaliteits interieur van de Agila maakt indruk op iedereen ook als je stilstaat. Met je Agila kom je overal uitstekend voor de dag.

8

9 ALTIJD ONDERWEG. Wat je ook wilt ondernemen, voor je Agila is niets te veel. Met vijf deuren, slimme opbergmogelijkheden en een in delen neerklapbare achter bank is je Agila helemaal klaar voor alles wat je pad kruist.

10 JIJ BENT UNIEK! Waarom zou je jezelf beperkingen opleggen? Je wilt immers álles uit het leven halen. Als je daar soms iets extra s voor nodig hebt, biedt de Agila je de keuze uit speciaal ontworpen accessoires, die je nóg meer mogelijkheden bieden. Kijk maar eens op pagina 22.

11

12 RESPECT VOOR ONZE WERELD. We leven allemaal in dezelfde wereld en dus moeten we er met z n allen zorg voor dragen. Opel beperkt niet alleen de uitstoot van broeikasgassen door bestaande modellen voortdurend te verbeteren, maar ook door een volledig gamma schonere en efficiëntere alternatieve aandrijfsystemen te ontwikkelen. Zo streven we bijvoorbeeld naar nulemissie door toepassing van geavanceerde brandstofceltechnologie. Maar onze inspanningen inzake milieubehoud gaan nog veel verder dan dat. Ook de productie van onze wagens gebeurt veel milieubewuster dan voorheen en we hebben overal in Europa recyclagecentra opgericht. Op die manier respecteren wij het milieu in elke fase van de levenscyclus van onze wagens. Want jouw wereld is ook onze wereld. Raadpleeg ons ecoflex-motorengamma, om te genieten van een uitzonderlijk zuinige en milieubewuste motor.

13

14 Opel Agila Essentia Stijlvol en veelzijdig, hip en snel. De 5-zits Agila Essentia is klein vanbuiten, maar biedt vanbinnen alles wat je nodig hebt om in je drukke stadsleven goed uit de voeten te kunnen. Essentia Standaard: passagierszetel bestuurder en passagier vooraan voor bestuurdersplaats ongesplitst zijde

15 Opel Agila Enjoy Opwindende kleuren en een oogverblindend interieur maken de Agila Enjoy tot een allesbehalve alledaagse auto. En dat is nog maar het begin. Kijk maar eens goed, dan zie je dat de uitrusting van de Enjoy alles biedt om met volle teugen van elke rit te genieten. Standaard bovenop de Essentia: afstands bediening, incl. ontgrendeling achterklep buitenspiegels in koetswerkkleur MP3-afspeelmogelijkheid zodat een volkomen vlakke laadvloer ontstaat passagierszetel incl. kledinghaakje bestuurderszijde Enjoy Foto s kunnen optionele uitrusting laten zien.

16 STIJLVOLLE BLIKVANGER. Trendy stoffen en oogstrelende kleuren zo maak je altijd en overal een onvergetelijke indruk. 16 Bekledingen Caro Antraciet/Elba Antraciet Melt Atlanta Blue/Elba Antraciet Kleuren en bekledingen Model Essentia Enjoy Bekleding Caro/Elba Melt/Elba Kleur bekleding Antraciet Antraciet Atlanta Blue/ Antraciet Lemon Tree/ Antraciet Basis koetswerkkleur Blaze Red Galactic White Metallic koetswerkkleuren 1 Steel Silver Meteorite Grey Moroccan Blue Mocha Coffee Cosmic Black Premium Metallic koetswerkkleur 1 Sugar White = Leverbaar = Niet leverbaar 1 Optie. Melt Antraciet/Elba Antraciet Melt Lemon Tree/Elba Antraciet

17 Blaze Red Galactic White Steel Silver 17 Kleuren Meteorite Grey Morrocan Blue Mocha Coffee Cosmic Black Sugar White

18 Ontdek een schitterend assortiment trendy artikelen op

19 ER IS NOG VEEL MEER. Alles wat je wilt weten over veelzijdigheid, uitrusting, motoren en veiligheid.

20 In de hoogte verstelbare zetels. De gemakkelijk te bedienen hendel brengt extra gemak en comfort binnen hand bereik van bestuurder en passagier vooraan. 20 Veelzijdigheid Maximale flexibiliteit. De slimme bagage ruimte van de Agila staat borg voor optimale flexibiliteit en veelzijdigheid, in combinatie met maximaal gebruiksgemak. Normaal beschik je al over een flinke 225 liter bagageruimte genoeg voor een buggy, een flinke koffer of een sporttas. Wanneer je de achterbank helemaal neerklapt, ontstaat een bagageruimte met een indrukwekkende inhoud van liter. Zelfs in- en uitladen van grote voorwerpen of volle boodschappentassen is kinderspel, dankzij de grote, met een touchpad bediende achterklep en ruim openslaande achterdeuren. Extra opbergvakken. Bekerhouders aan voor- en achterkant van de middentunnel, waarin ook een asbakje geplaatst kan worden. De bekerhouder aan de achterkant is groot genoeg voor een 1,5-literfles. Onder de verwarmingsknop in de middenconsole bevindt zich een speciaal opbergvakje voor kleine voorwerpen, zoals een portemonnee. De Enjoy heeft daarnaast standaard nog een opbergvakje voor een zonnebril aan bestuurderskant. Extra opbergruimte. De Enjoy heeft een extra opbergvak onder de vloer van de bagageruimte, met een inhoud van 35 liter. Een handige plaats voor dingen die je wel mee wilt nemen, maar zelden nodig hebt. Of voor de hoedenplank, als je die niet gebruikt. Vlakke laadvloer. De achterbank van de Enjoy is asymmetrisch gedeeld (60/40). Zodra de rugleuning naar voren geklapt wordt, zakken de zittingen automatisch omlaag. Zo ontstaat een volledig vlakke laadvloer. De vloer kan bovendien in verticale richting worden vastgezet, zodat je zelf de hoogte kunt bepalen. Om de bagage veilig vast te zetten, zijn als accessoire bevestigingsogen beschikbaar. Opbergvak op het dashboard en deurvakken. Bovenop het dashboard bevindt zich een ruim, afsluitbaar opbergvak, met speciale vakjes voor muntgeld en ruimte voor drie CD s. De deurvakken bieden plaats aan kaarten of literflessen frisdrank.

21 Style Pack 1. Vanbinnen en vanbuiten nóg meer stijl en comfort: lederen stuurwiel met afstandsbediening voor het audio systeem, getint glas achteraan om het interieur heerlijk koel te houden en opvallende 15-duims lichtmetalen velgen met 4 dubbele spaken. Toerenteller. Centraal geplaatst, op een stijlvol voetje, direct in het blikveld van de bestuurder. De toerenteller is standaard op de Enjoy. Style Pack 2 voegt aan al dat moois nog het comfort van zetelverwarming vooraan toe. Beide pakketten zijn als optie beschikbaar op de Enjoy. Infotainment. De nieuwe radio/cdspeler op dubbel-din-formaat past perfect in het stijlvolle interieur van de Agila. Heldere geluidsweergave, snelheidsafhankelijke lagetonen- en volumeregeling. Standaard op de Enjoy en als optie beschikbaar op de Essentia, met MP3-afspeelmogelijkheid. 21 Opties Electric Comfort Pack. Voor extra comfort zijn airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vooraan en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening gecombineerd in dit optiepakket voor Essentia (standaard op Enjoy). De airconditioning is voorzien van een micro filter en elektronische luchtrecirculatiefunctie, die ook gebruikt kan worden om de lucht sneller te koelen. Het Smoker Pack met aansteker en ver wijderbare asbak is beschikbaar als accessoire. Boordcomputer. Geeft met één druk op de knop informatie over het huidige en gemiddelde brandstofverbruik en de actieradius. Standaard op de Enjoy. Touchpad voor achterklep. Het elektrische touchpad hoef je maar even aan te raken om de achterklep te ontgrendelen. Zo gaat in- en uitladen nog makkelijker en sneller.

22 MP3-bediening en -oplaadunit. Even aansluiten en je kunt je MP3-speler eenvoudig bedienen met de infotainmentknoppen van je Agila. De afspeelinformatie wordt zelfs weergegeven op het radiodisplay. Ondertussen wordt je MP3- speler ook automatisch opgeladen. 22 Accessoires Derde hoofdsteun achterin. De achterbank van de Agila biedt plaats aan drie volwas senen. Een in hoogte verstelbare hoofd steun op de middelste plaats achterin is dan ook bijzonder praktisch, om ook de derde passagier comfortabele bescherming te bieden. Beschermstrips. Een doeltreffende bescherming tegen kleine lakbeschadigingen, bijvoorbeeld in parkeergarages. Uitgevoerd in zwart. Beschermschaal voor kofferruimte. Op maat gemaakte mat met antislip coating en opstaande rand. Beschermt de vloer van de kofferruimte tegen vocht, vuil en modder. De zonneschermen op maat, beschikbaar voor de achterste zijruiten en achterruit. Ze zijn zo ontworpen dat de ramen steeds geopend kunnen worden. Bovendien geven ze je Agila het effect van getinte ruiten.

23 Kinderzitjes. Opel biedt diverse kinderzitjes voor alle leeftijden aan. Eenvoudig en veilig te installeren met de ISOFIX-bevestiging (ook voor Top TETHER) en/of standaard 3-puntsveiligheidsgordel. Alle zitjes voldoen aan de laatste EU-veiligheids normen (ook wat betreft bescherming bij een aanrijding van opzij). Park Pilot. Om veilig en comfortabel te parkeren. 16-duims lichtmetalen velgen. Sportief en dynamisch, om je Agila nog meer je eigen stijl te geven. Schitterend design met 9 spaken. 23 Accessoires EU-BANDENLABEL Bandenmaat 165/70 R14 185/60 R15 Brandstof-efficiëntieklasse E E Klasse grip op nat wegdek B C Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse Middenarmsteun. Voor extra comfort en gemak. De armsteun tussen de voorzetels past precies over de midden console. Hij is voorzien van een opbergvak en kan gemakkelijk worden weg geklapt wanneer hij niet nodig is.

24 Geavanceerde ondersteltechnologie. Door toepassing van geavanceerde ondersteltechnologie slaagt Opel erin om in een compacte auto rijcomfort van grote klasse te realiseren. De combinatie van een geïntegreerd subframe met McPherson-veerpoten op de vooras en torsiestangen op de achteras zorgt ervoor dat de Agila bijzonder goed voor de dag komt, zowel qua comfort als qua wegligging. Om deze voordelen maximaal tot hun recht te laten komen, zijn snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en ABS met remassistentie standaard. De ABS met remassistentie zorgt voor uiterst veilige noodstops. ESP is als optie beschikbaar. Dat alles zorgt ervoor dat het zowel in het hectische stadsverkeer als op de snelweg altijd een waar genoegen is om in de Agila te rijden. 24 Onderstel Traction Control. Onder normale omstandigheden helpt het Traction Control-systeem om ook op glad wegdek veilig te accelereren en op koers te blijven. Maar soms, bijvoorbeeld bij het starten op een gladde of ijzige ondergrond, is het juist handiger om het systeem even uit te schakelen. Traction Control maakt deel uit van het ESP Plus -systeem. ESP. De Agila kan worden uit gerust met de nieuwste generatie Elektronische Stabiliteitscontrole (ESP ). In kritieke situaties wordt de stabiliteit hersteld door middel van remingreep op één tot vier wielen. Dit systeem is niet alleen gevoeliger, maar biedt ook effectievere bescherming tegen doorslippende wielen.

25 Motoren. Twee benzinemotoren geven de Agila de nodige pit. Alle twee zijn ze perfect afgestemd op het geavanceerde onderstel. Beide benzinemotoren zijn ontworpen volgens hetzelfde concept, met gebruik van geavanceerde elementen, zoals een aluminium cilinderblok, cilinder koppen en nokkenas en 4-kleppentechnologie. De energieke driecilinderbasismotor levert met een cilinderinhoud van 1 liter een vermogen van 50 kw (68 pk). De iets grotere 1.2-litermotor met 69 kw (94 pk) staat zowel wat acceleratie als wat snelheid betreft op een hoger plan, terwijl zijn brandstofverbruik nog steeds bescheiden is. Beide motoren beantwoorden aan de Euro 5- regelgeving én zijn verkrijgbaar met het Start/Stop-systeem. Deze motoren worden standaard gecombineerd met een hoog geplaatste, licht schakelende 5-versnellingsbak. Op de 1.2-motor is op de Enjoy als optie ook een 4-trapsautomaat beschikbaar, die vooral in de stad nog meer gemak oplevert. Opel Agila ecoflex. Met een CO 2 -uitstoot van slechts 106 g/km is de Agila ecoflex met 1.0 motor de meest zuinige en meest milieubewuste manier om met de Agila te rijden. Je kan ook kiezen voor de 1.2 ecoflex met Start/Stop-systeem die een CO 2 -uitstoot heeft van 115 g/km. Verbruik en uitstoot Motoren 1.0 ecoflex met Start/Stop-systeem (50 kw/68 pk) 1.0 (50 kw/68 pk) 1.2 ecoflex met Start/Stop-systeem (69 kw/94 pk) 1.2 (69 kw/94 pk) Emissienorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Transmissie MT-5 MT-5 MT-5 MT-5/AT-4 Brandstofverbruik in l/100 km 1 Stad 5,3 5,6 5,9 6,1/6,9 Buiten de stad 4,2 4,2 4,5 4,5/5,0 Gemiddeld 4,6 4,7 5,0 5,1/5,7 Gemiddelde CO 2-uitstoot in g/km /131 1 Volgens R (EU) Nr. 715/2007 (in de versies zoals die respectievelijk toepasbaar zijn). MT-5 = 5-versnellingsbak, handgeschakeld AT-4 = 4-trapsautomaat ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Je Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie. Alle cijfers verwijzen naar het EU-basismodel met standaarduitrusting. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot werden opgemeten volgens regelgeving R (EU) Nr. 715/2007 (in de versies zoals die respectievelijk toepasbaar zijn) en gaan uit van het voertuiggewicht tijdens bedrijf, conform deze richtlijn. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot tussen diverse voertuigmodellen te illustreren. Extra uitrusting kan ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2 -uitstoot iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. Als gevolg kunnen ook het leeggewicht, de toelaatbare asbelasting en het toelaatbaar totaalgewicht toenemen en kan de toelaatbare aanhangerlast afnemen. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De opgegeven prestaties veronderstellen een bestuurdergewicht van 75 kg en een belading van 125 kg. Van binnenuit ontgrendelbare tankdop. Gemakkelijk te bedienen met een knop aan de bestuurderskant, zodat je niet meer hoeft uit te stappen om de tankdop te ontgrendelen. Start/Stop-systeem. Als dit systeem actief is, zorgt het voor aanzienlijke besparingen en een verminderde CO 2 - emissie, in het bijzonder in stadsverkeer. Als optie leverbaar bij de 1.0- en de 1.2-liter benzine motor met manuele versnellingsbak. 4-trapsautomaat. Zowel in het hectische stadsverkeer als op de snelweg biedt de nieuwe 4-trapsautomaat extra gemak, in combinatie met de 1.2-litermotor op Enjoy. 25 Motoren en transmissies

26 Veiligheidsconstructie. De basis voor de passieve veiligheid van de Agila wordt gevormd door een stijve passagierskooi. Die is op de computer ontworpen en vervolgens uitvoerig getest, om te garanderen dat het koetswerk bij een eventuele aanrijding, van welke kant dan ook, zo weinig mogelijk vervormt, zodat voor de inzittenden een maximale overlevingsruimte overblijft. Om de veiligheid nog te vergroten, wordt deze veiligheidskooi omringd door kreukelzones die in fasen vervormen. Uitschakeling passagiersairbag. Wanneer op de passagierszetel een kinderzitje geplaatst is, of wanneer de zetel niet bezet is, kan de airbag uitgeschakeld worden door met een sleutel de knop aan de passagierskant van het dashboard om te zetten. Standaard op alle uitvoeringen. 26 Veiligheid Waarschuwing veiligheidsgordel bestuurder. Het waarschuwingslampje in het midden van het instrumentenpaneel gaat automatisch branden om de bestuurder eraan te herinneren de veiligheids gordel vast te maken. Airbags. Iedere Agila is standaard voorzien van frontale en zijdelingse airbags voor bestuurder en passagier vooraan. Gordijnairbags zijn als optie beschikbaar op de Enjoy.

27

28 Opel Service. Bij Opel betekent kwaliteit veel meer dan technisch geperfectioneerde auto s. Ons uitgebreid serviceprogramma staat borg voor topklasse, ook jaren na uw aankoop. Europese klantenservice. In heel Europa staan meer dan Opel Servicepunten klaar om uw Opel in topconditie te houden. U kunt er terecht voor een vriendelijke, snelle en betrouwbare service binnen de afge sproken termijn. Onderhoud en alle nodige reparaties worden met u besproken, uitvoerig toegelicht en gedetailleerd op de factuur weergegeven. Opel Assistance Premium. Opel Assistance Premium is een mobiliteitsgarantie voor nieuwe Opels gedurende het 1ste jaar na aankoop. Waar u met uw Opel ook heen rijdt, Opel Assis tance Premium is er om u te helpen, 24 uur/24 en in meer dan 30 landen. Opel zorgt voor pechverhelping, slepen, bijstand bij ongeval, huurauto, hotel verblijf of het regelen van verder vervoer met trein of vliegtuig. 2 jaar garantie op nieuwe wagens en alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop. Alle nieuwe wagens worden geleverd met 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Daarnaast voorziet Opel eveneens 2 jaar garantie op alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop, op voorwaarde dat de inbouw en reparatie worden uitgevoerd door een Opel Erkend Hersteller. Opel Verlengde Garantie. 1 Gedurende de eerste 2 jaar na uw aankoop geniet u van een volledige fabrieksgaran tie. Met Opel Verlengde Garantie kunt u ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder u zorgen te maken over onvoorziene herstellings kosten. Tot 12 jaar anticorrosiegarantie. Opel biedt u een betrouwbare garantie tegen doorroesten. Conform de voorwaarden vermeld in het onderhoudsboekje bent u steeds verzekerd van 12 jaar garantie tegen doorroesten op alle huidige Opel modellen en 6 jaar op de Movano. Opel All Care. Met Opel All Care weet u perfect hoeveel uw onderhoud en eventuele herstellingen in de volgende jaren zullen kosten. U betaalt immers een vast bedrag dat al deze uitgaven dekt. Met andere woorden: u hoeft niets meer te betalen als u bij uw Opel Erkend Hersteller komt, want alle kosten zijn inbegrepen. Geen onverwachte verrassingen meer! Met een Opel All Care contract, dat kan afgesloten worden voor een looptijd van 1 tot 7 jaar, rijdt u steeds zorgeloos door het leven. Voor meer info, zie Opel Verzekering en Financiering. Ook voor alle mogelijke autoverzekeringen of op maat gesneden oplossingen voor de financiering van onze producten, kunt u bij uw Opel Verdeler terecht. Wij garanderen u een snelle en vlotte afhandeling, zodat u steeds met een veilig gevoel in uw wagen stapt. Opel Lease. Opel biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe wagen te huren op lange termijn via Opel Lease. U geniet bij Opel Lease van de meest flexibele leasingformule, afgestemd op uw zakelijke behoeften. U bepaalt zelf de looptijd en/of kilometerlimiet van uw leasingcontract. Als specialist in operationele leasing van personenen lichte bestelwagens biedt Opel Lease u een complete mobiliteitsservice op maat van uw wagen(park). Recyclage. Op vindt u alle informa tie betreffende het ontwerp van de voertuigen in functie van hun latere recy c lage, over de overname van voertuigen aan het einde van hun levenscyclus, en over de recyclage zelf. Opel op het Internet. Wilt u meer informatie? Surf naar voor de laatste nieuwigheden van Opel. 1 Dit programma is alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Stel de wagen van uw dromen samen en bewonder hem op uw pc dankzij de Opel Car Configurator: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van General Motors Belgium nv. In deze Europese catalogus kunnen illustraties voorkomen met kleuren of details die in België en/of het Groothertogdom Luxemburg niet verkrijgbaar zijn. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande verwittiging te wijzigen. De onderdelen, waarmee Opel voertuigen zijn uitgerust, werden volgens de kwaliteitsnormen van Opel door diverse productievestigingen van Opel of buitenshuis vervaardigd. Uw Opel Verdeler kan u alle specifieke technische gegevens bezorgen. Bij hem kunt u ook terecht voor een vlotte financiering via GMAC Financial Services en voor verhuring op lange termijn via Opel Lease. General Motors Belgium NV RPR September 2012 PEFC/ PEFC gecertificeerd Deze brochure is gedrukt op papier afkomstig van duurzaam bosbeheer en gecontroleerde bronnen. BENL/MY13.5

Geniet van het leven.

Geniet van het leven. Opel Agila Ontdek de Agila. Ontmoet je partner in stijl. De Opel Agila is de knapste en meest betrouwbare partner die je je kan voorstellen in de stad. Wat je ook doen wilt, de Opel Agila past zich probleemloos

Nadere informatie

Geniet van het leven.

Geniet van het leven. Opel Agila Ontdek de Agila. Ontmoet je partner in stijl. De Opel Agila is de knapste en meest betrouwbare partner die je je kan voorstellen in de stad. Wat je ook doen wilt, de Opel Agila past zich probleemloos

Nadere informatie

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN.

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. OPEL ASTRA OPC PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. De nieuwe Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0 turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System OPEL Corsavan Opel Corsavan Z n sportieve look met duidelijk afgetekende stijl is op maat gemaakt van elke handelszaak die geeft om haar imago. De Opel Corsavan is met z n kleine afmetingen zeer geschikt

Nadere informatie

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT.

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. OPEL Combo ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN DE NIEUWE OPEL CORSAVAN COMFORT EN KRACHT PERFECT VERENIGD. BOORDEVOL PRAKTISCHE VOORDELEN De nieuwe Opel Corsavan combineert het comfort en de rijeigenschappen van een personenwagen met de kracht en

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U.

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. OPEL COMBO TOUR DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT.

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. OPEL VIVARO BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. INHOUD We blijven de Opel Vivaro jaar na jaar verbeteren en verfijnen. De aankoop van een bedrijfs wagen is een belangrijke investering. Daarom doen

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.6 VVT Benzine 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass.

Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass. Opel Vivaro Tour Opel Service 4 Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass. Design en comfort Motoren en veiligheid 6 8 Of u nu uw gezin, dan wel gasten, collega s of klanten vervoert, de extra

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM 1. Elektrische ruiten vooraan (standaard op de EX-versie) 2. Manuele airco (optie op LX-versie) 3. In de hoogte verstelbare stuurkolom (standaard op de EX-versie) 4. Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL COMBO CARGO AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Hij is voorzien van een hele reeks unieke eigenschappen en toonaangevende

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION PRIJSLIJST 14 MAART 2018 - MODELJAAR 2018 LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION Motorisatie: 2.0 SD4 240PK 3.0 TDV6 211 & 258PK Aanbevolen cat.

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

De auto die even actief is als jij.

De auto die even actief is als jij. OPEL Combo TOUR De auto die even actief is als jij. INHOUD Welke plannen je ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om helemaal aan de eisen van jouw dagelijks

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie