The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay."

Transcriptie

1

2 The best way to predict the future is to invent it Alan Kay.

3

4 Machine condition Wij houden uw machines 24/7 beschikbaar. Get an instant field diagnosis, analyse when required.

5 monitoring voor winstgevend onderhoud Voor elke productieomgeving Denk in onderhoudswinst. Meer dan 40 jaar ervaring en nauwe samenwerking met onze gebruikers overal ter wereld, maken het mogelijk om een spraakmakende innovatie op het gebied van proactief onderhoud te kunnen presenteren. Leonova Infinity biedt een aantal grote voordelen in machine conditie bewaking ö unieke machine diagnostische functies ö precisie laser uitlijnen en balanceren ö een 'kies wat u nodig heeft' benadering ö optimaal ergonomisch ontwerp ö revolutionair betalingsconcept SPM heeft de organisatie en de kennis om de beschikbaarheid en winstgevendheid van uw productie installaties te verhogen. Wetende dat uw situatie uniek is, hebben we de Leonova Infinity voorzien van een breed scala aan functies en hebben we voor U een nieuw betalingsconcept ontwikkeld om conditiebewaking te financieren. Aan u de keuze om van Leonova Infinity uw ideale instrument te maken.

6 Technical Groen voor goed, rood voor slecht, geel voor vroegtijdige waarschuwing. Hoogwaardige technieken maken het leven gemakkelijk. Het fundament onder proactief onderhoud is actuele informatie over de machine status, verkregen door twee bewezen frontline technieken. Vibratieniveau meting volgens ISO standaarden evalueert de algehele machineconditie. Schokpuls meting met de True SPM methode geeft een vroegtijdige waarschuwing van aankomende lagerschades en smeerfilm problemen, de meest voorkomende oorzaak van machine uitval. Vibratieniveau met FFT Spectrum Leonova meet vibratie in snelheid, versnelling en verplaatsing volgens de laatste ISO normen. Via het interactieve menu kunnen de specifieke machineklassen met hun alarmgrenswaarden worden geselecteerd. Als aanvulling op de RMS vibratie metingen, toont Leonova het FFT spectrum, waarin op eenvoudige wijze symptomen zoals onbalans, uitlijnfouten, tandwielschades etc. kunnen worden geïdentificeerd. De True SPM methode SPM's Schokpuls methode is de enige succesvolle meettechniek die specifiek voor wentellagers wordt toegepast. Het geeft nauwkeurige informatie over de mechanische conditie van het lager en de smeerfilm conditie, gedurende de gehele lagerlevensduur. Installatiefouten en slechte smering, de belangrijkste oorzaak van veel lagerschades, zijn eenvoudig te detecteren.

7 solutions voor elke situatie Contactloze meetpunt identificatie met SPM's gepatenteerde CondID geheugenlabels. Gebruik de meest geschikte meettechniek Leonova Infinity biedt alles wat u nodig heeft. Vibratie analyse EVAM levert voorgeprogrammeerde evaluatiemodellen en negen vibratie parameters inclusief Crest factor, Kurtosis en Skewness. De Leonova toont een FFT spectrum met maximaal lijnen in een frequentiebereik tot 40 KHz; eventueel met true zoom en envelope filtering. De via het menu geselecteerde foutsymptomen markeren de relevante frequentielijnen in het FFT spectrum en leveren trendbare foutsymptoomwaarden. SPM Spectrum Dit is een unieke aanvulling en efficiënt hulpmiddel voor gedetailleerde analyse van de lager conditie. Het tijdsignaal van de SPM schokpuls opnemer wordt aangeboden aan de FFT analyser. Het SPM spectrum wordt vervolgens vergeleken met de relevante lagerschade frequenties. Tevens kan de oorzaak van andere periodieke schoksignalen, zoals bij tandwielschade, worden vastgesteld. Orbit analyse Voor alle machines met glijlagers kunnen, door het simultaan meten met twee trillingsopnemers, de aspositie bewegingen in een orbit diagram weergegeven worden. Resonanties Run up/coast down metingen en Bump test zijn een hulpmiddel voor root cause analyse. Zij tonen de machine(frame) vibratie karakteristieken, resonantie frequenties en de respons op kritische toerentallen. CondID De CondID geheugenlabels zijn geladen met de meetpunt instellingen en de laatste meetresultaten. Leonova wordt automatisch geprogrammeerd via het RF signaal. CondID heeft een driedubbele beveiliging door unieke koppeling en wachtwoorden.

8 Your Kies uw eigen air-brushed kleuren ontwerp. moon grey jupiter blue Probeer nieuwe werkomstandigheden. Leonova is licht Automatische achtergrond verlichting Interactief TFT kleurenscherm RS232 en USB communicatie RF transponder voor contactloze meetpunt identificatie, lees- en schrijf functies met de CondID geheugen labels Gewicht 580 g Snap-action functietoetsen en touchscreen één-hand bediening, rechts- of linkshandig Intelligent batterij laadcircuit met laadindicatie Li-ion batterij voor minimaal 8 uur normaal gebruik Download duizenden meetpunten Historie van 100 meetresultaten en opmerkingen per punt Grafieken met tijd en schaalinstelling Windows CE platform 400 MHz Intel XScale processor 64 MB RAM, 32 MB Flash, uitbreidbaar tot 4 GB in gewicht, ergonomisch en eenvoudig te bedienen. Via menu instructies selecteert u de Leonova functies met behulp van het toetsenbord of het touchscreen. De snelle processor en het zeer grote geheugen maken dataloggen efficiënt als nooit tevoren. Laad Leonova vanuit de PC en voer de metingen uit. Alle meetpunt instellingen zijn al voorgeprogrammeerd. U krijgt direct na de meting een conditie evaluatie op een groen - geel - rood schaal.

9 requirements Bepalen de grenzen Vibratie tijdsignaal tot 40 KHz Tot lijnen FFT spectrum Enveloping, true zoom, tijdsynchrone meting Foutsymptoom herkenning voor spectrum analyse Waterval, fase en real time spectrum Bode en Nyquist diagrammen Piekwaarde detectie, hoofdtelefoon Taalkeuze Automatische opnemerlijntest Conditie evaluatie met groen geel rood LED indicatie Simultane opname van drie parameters tot 50 uur Twee kanalen simultaan vibratie metingen Overlapping Vibratiespectrum in Hz, CPM en orders Accepteert IEPE standaard trillingsopnemers

10 Sophisticated Horizontale lijnlaser met grote verticale detector precisie as uitlijnen met LineLazer. Root cause eliminatie is een echte preventieve onderhoudstrategie. Een slecht uitgelijnde en slecht gebalanceerde machine verspilt veel energie en verslechtert snel. Tolereer geen overmatige machinegeluiden, trillingen en schades. Leonova is een 'state of the art' onderhoudsinstrument voor snel en eenvoudig uitlijnen en balanceren. As uitlijnen met precisie Leonova past een speciale lijnlaser techniek toe voor het uitlijnen van horizontaal en verticaal opgestelde machines. De LineLazer set bestaat uit detector units en bevestigingsbeugels. Voor een eenvoudige en nauwkeurige afstelling zenden de detector units een horizontaal gespreide laserstraal uit naar de grote verticale ontvangers. Er is slechts één aansluitkabel naar de Leonova nodig. De laserstraal werkt pulserend om interferentie van andere lichtbronnen te voorkomen. Ingebouwde precisie inclinometers meten constant de hoekstand van de aspositie. Een 3-tal metingen op willekeurige asposities bepalen de actuele uitlijning. De grafische interface begeleidt de gebruiker door de uitlijnprocedure naar een perfect resultaat. Gebruik roestvrijstalen SPM Shims voor de verticale afstelling van uw machines.

11 tools voor correctief onderhoud Dynamisch balanceren bespaar op energiekosten en verleng de machine levensduur D y n a m i s c h b a l a n c e re n Met Leonova kunnen op eenvoudige wijze één en twee vlaks rotor balanceringen worden uitgevoerd. Zoals bij machine uitlijnen is deze functie beschikbaar voor ongelimiteerd gebruik of op basis van "Function & Use". Er kan een traditionele vier run techniek of de twee run methode met tijdsynchrone metingen worden uitgevoerd. Hierbij wordt de tachometer als trigger gebruikt. E e n v o u d i g e b e d i e n i n g Met de beschikbare functies in de Leonova kunnen balanceringen in het veld snel en betrouwbaar worden uitgevoerd. De beïnvloedingsmatrix van de balancering wordt opgeslagen en is bij volgende balanceringen te gebruiken zonder dat de machine gestopt dient te worden voor het aanbrengen van een testgewicht. Een nul-meting laat duidelijk de aanwezigheid en de hoeveelheid aan onbalans zien om zo de noodzaak en haalbaarheid van een balancering te bepalen. Mogelijkheden en Voordelen Leonova berekent een geschikt testgewicht en geeft een aantal alternatieven om de onbalans op te heffen. Correctie gewicht, met of zonder behoud van het testgewicht, kan radiaal worden verplaatst en uitgesplitst tussen twee rotor segmenten. Als er gewicht verwijderd dient te worden kan de boordiameter en diepte voor diverse materialen berekend worden. De positie van het balanceergewicht wordt getoond als graadhoek of afstand over de rotoromtrek. Alle aangebrachte balanceergewichten kunnen worden herberekend naar één gewicht. Na het uitvoeren van een trim meting kan het eindresultaat gecontroleerd worden en indien nodig worden opgeslagen.

12 Pay for performance optimale investering Werk met een meet-tegoed bestel credits wanneer dit nodig is. Met conditiebewaking investeert u in apparatuur, opleiding en arbeid. Met de Leonova heeft u de vrije keuze om de meest geschikte functies te kiezen en hoe U deze wenst te betalen. Function Het platform is een datalogger die snelheid, temperatuur en vibratieniveau volgens ISO 2372 meet. Het platform communiceert met Condmaster Nova en accepteert handmatig ingevoerde gegevens. Door toevoeging van extra meetfuncties, stelt U uw Leonova zodanig samen waardoor het exact aansluit aan uw technische wensen. U kunt extra functies in pakketten of één voor één bijkopen in de vorm van een update bestand. Breidt geleidelijk aan uit en verdeel de tijd en investering voor opleiding van uw personeel. Use Buig een groot deel van uw investering om in operationele kosten door "credits" te kopen in plaats van ongelimiteerd gebruik. Platform functies zijn gratis, terwijl elke conditiemeting één of meer credits kost, afhankelijk van de methode. Leonova houdt voor u het tegoed bij.

13 in de juiste technieken Koop meer functies wanneer dit nodig is - eerst terugverdienen en in een later stadium uitbreiden. Compatibel met Condmaster Nova Meetpunt identificatie met CondID Snelheid en temperatuur meting Analoge signalen, stroom en spanning Recording, Controlepunten RMS vibratie, ISO 2372 Schokpuls methode RMS vibratie met spectrum, ISO FFT met symptomen SPM Spectrum Smeerfilm analyse EVAM geëvalueerde vibratie analyse Duurmetingen Balanceren, één en twee vlaks RMS vibratie met spectrum, ISO As uitlijnen met LineLazer Orbit analyse Twee kanalen simultane vibratie metingen Run up/coast Down, Bump test Verhoogd frequentiebereik en resolutie Uitbreidbaar geheugen Platform Frontliner Analyser Balancer Aligner Options

14 Powerful software voor een perfect overzicht en controle Expert kennis aanwezig onder uw vingertoppen on-site en overal ter wereld Condmaster Nova is een veelzijdig software platform waarmee SPM u voorziet van praktische oplossingen voor conditie diagnose die aansluiten op uw toepassingen en omgeving. Condmaster Nova De software accepteert data van alle SPM conditie bewakingssystemen, zowel draagbaar als online. Door de modulaire opbouw kan een optimale prijs-prestatie bereikt worden met de door u gekozen hardware. De software ondersteunt elke preventieve onderhoudsactie zoals tijdsplanning, trendgrafieken, statistieken en rapportages. Interactie met andere onderhoudspakketten, toegang via internet en alarm via en SMS zijn optioneel. Condmaster Nova bevat een uitgebreide lagercatalogus en evaluatie modellen voor schokpuls, vibratie en smeerfilm analyse. Voorgeprogrammeerde symptomen zorgen er voor dat op eenvoudige wijze machinefouten kunnen worden opgespoord aan de hand van de frequentiespectra. Groen geel rood codering op elk bewakingsniveau, van fabriek tot een individueel meetpunt, zorgt voor een snel overzicht van alle bewaakte machines G SPM Instrument AB ISO 9001:2000 certified. Technical data are subject to change without notice.

15 Knowledge is power.

16 SPM Instrument AB

INHOUD. SPM Instrument. Waarom CBM. Diverse technieken & methodes. Oplossingen in de praktijk. Presentatie van de meetresultaten

INHOUD. SPM Instrument. Waarom CBM. Diverse technieken & methodes. Oplossingen in de praktijk. Presentatie van de meetresultaten Copyright SPM Instrument 2007 1 SPM Instrument - Wereldwijd Hoofdkantoor in Zweden. Opgericht in 1970. Eigen dochtermaatschappijen in 20 landen. Met agenten in ruim 50 landen. Copyright SPM Instrument

Nadere informatie

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com P O R TA B L E E F F I C I E N C Y condition monitoring in a league of its own em er ald \ em(ə)rəld\ Member of the beryll family of minerals

Nadere informatie

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910 It is wiser to find out than to suppose Mark Twain, 1835-1910 Online Intelligence Condition Monitoring the Intelligent Way Intellinova is een online conditie bewakingssysteem waarin bewezen methodieken

Nadere informatie

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32.

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32. Handheld Multimeter PCE-DM 22 Handmatige TRUE RMS data logger multimeter met meerdere meetfuncties, geheugen / data logger, RS-232 interface en software standaarden: IEC 1010 1000 V CAT III Deze handmatige

Nadere informatie

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com PORTABLE INTELLIGENCE condition monitoring in a league of its own di a mond \ dī-(ə-)mənd\ The hardest naturally occurring substance known;

Nadere informatie

PCE-VT 2800 / / RS-232

PCE-VT 2800 / / RS-232 Trillingsmeter PCE-VT 2800 Vibrometer om de versnelling, de trillingssnelheid en verplaatsing te meten / ingebouwde datalogger / RS-232 interface en USB poort / RMS, Max-, piekwaarde / groene achtergrondverlichting

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Techno Fysica b.v. Platform tandwielen 1 oktober Welkom -

Techno Fysica b.v. Platform tandwielen 1 oktober Welkom - Techno Fysica b.v. Platform tandwielen 1 oktober 2009 - Welkom - Introductie Techno Fysica b.v. Monitoring Lastmetingen Meetsystemen Diagnose Meten Schadeanalyse Rekenen Condition monitoring - Introductie

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Meetapparaat voor druk- en trekkracht van de serie PCE-FB Krachtmeter voor het meten van trek- en drukkracht / intern geheugen / mini SD kaart / grafisch display / grenswaarde meting / piekwaarde functie

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

www.kno-tech.com AlarmLocator

www.kno-tech.com AlarmLocator KnoTech biedt innovatieve oplossingen in productbeveiliging en RFID technologie voor: Detailhandel Industrie Bibliotheken/Mediatheken Periferie Logistiek AlarmLocator RFID antidiefstal systeem voor materialen,

Nadere informatie

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes

SiteLocator. RFID tag FLA. Kno-Tech R F I D t e c h n o l o g i e s. Bereik van verschillende typen antennes RFID anti-diefstal systeem voor materialen, auto's, machines, enzovoort(s). RFID monitoring, het monitoren van patrouilles en looproutes van bewakers/beveiligingsmedewerkers. Eenvoudige bediening van het

Nadere informatie

VIBXPERT II FFT Datacollector & trillingsanalysator

VIBXPERT II FFT Datacollector & trillingsanalysator VIBXPERT II FFT Datacollector & trillingsanalysator Snelle data opname Krachtige diagnosetools Makkelijk in gebruik Zes internationale onderscheidingen Wend u tot PRÜFTECHNIK Voor innovatieve, bewezen

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Rapportage Trillingsmeetrapport <klant> <installatie> <datum>

Rapportage Trillingsmeetrapport <klant> <installatie> <datum> Dit document is een geanonimiseerd trillingsmeetrapport uit de praktijk. Rapportage Trillingsmeetrapport Istec referentie Opdrachtgever ref Aanvang

Nadere informatie

OPLEIDINGSKALENDER 2014. Conditiebewaking Trillingsmetingen Laseruitlijning

OPLEIDINGSKALENDER 2014. Conditiebewaking Trillingsmetingen Laseruitlijning OPLEIDINGSKALENDER 2014 Conditiebewaking Trillingsmetingen Laseruitlijning Overzicht opleidingen Conditiebewaking 10 14 maart en 22 26 september Trillingsanalyse CAT.II volgens ISO richtlijn 18436-2 26

Nadere informatie

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MET MINIMAAL ONDERHOUD De Oxix transmitter is een nieuw en uniek MJK instrument voor het meten van opgeloste zuurstof.

Nadere informatie

Detectie en. analysetechnieken. m.b.t. lagerschade. Alain Naets Directeur PRUFTECHNIK NV Mechatronica 2007 Kortrijk Xpo, 6 maart 2007

Detectie en. analysetechnieken. m.b.t. lagerschade. Alain Naets Directeur PRUFTECHNIK NV Mechatronica 2007 Kortrijk Xpo, 6 maart 2007 Detectie en analysetechnieken m.b.t. lagerschade Alain Naets Directeur PRUFTECHNIK NV Mechatronica 2007 Kortrijk Xpo, 6 maart 2007 Onderhoudsstrategieën Curatief na machinebreuk Preventief tijdsgebonden

Nadere informatie

811.1. Gebruiksaanwijzing WTW PC-software

811.1. Gebruiksaanwijzing WTW PC-software 811.1 Gebruiksaanwijzing WTW PC-software Inhoudsopgave 1 FUNCTIONELE SPECIFICATIES........................................................................... 1 2 INSTALLATIE.............................................................................................

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Precisie krachtmeter PCE-FB serie Precisie krachtmeter voor kracht en drukkracht / interne Mini SD kaart geheugen / grafische display / alarm meting / PEAK functie / USB-interface / software meegeleverd

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Colorimeter PCE-CSM 2 & PCE-CSM 4 Colorimeter voor kwaliteitscontrole / pc software meegeleverd / Li-ion batterij / zwarte-en-wittekalibratie mogelijk / meetmodus voor verschillende parameters / kleuremeting

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER

DATALOGGERS. Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER TECHNOLOG - CELLO 8-KANAALS Technolog - Cello 8-kanaals CELLO 8 KANAALS SMS/GPRS DATALOGGER Volledig geïntegreerde SMS/GPRS datalogger Elk kanaal kan onafhankelijk geselecteerd worden voor digitale of

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Manometer serie PCE-P15 / 30 / 50 hogedruk manometer met RS-232-interface en software, voor positieve, negatieve en differentiële druk, geschikt voor lucht en gassen, 4 modellen Wij bieden u een hoogwaardige

Nadere informatie

Specificatielijst CT06

Specificatielijst CT06 Specificatielijst Test specificaties: TIA TSB standaard Certificatiestandaarden: TIA/EIA 568 Cat 3 TIA/EIA 568 Cat 5 TIA/EIA 568 Cat 5E TIA/EIA 568 Cat 5E+ TIA/EIA 568 Cat 5N TIA/EIA 568 Cat 6 TIA/EIA

Nadere informatie

bearing monitoring as you have never seen it

bearing monitoring as you have never seen it bearing monitoring as you have never seen it Een nieuwe generatie in lager bewaking technologie 40 jaar geleden was SPM Instrument pionier in schokpuls metingen. Sinds die tijd heeft de True SPM methode

Nadere informatie

Draadloos vibratie monitoring systeem PCE-VMS 504

Draadloos vibratie monitoring systeem PCE-VMS 504 Draadloos vibratie monitoring systeem PCE-VMS 504 Draadloos vibratie monitoring systeem met externe trillingssensoren / voor het meten van versnelling, snelheid, verplaatsing en temperatuur / mogelijke

Nadere informatie

ORION Smart Vibration Monitoring Terminal. Always keep an eye on vibrations. 01dB.com

ORION Smart Vibration Monitoring Terminal. Always keep an eye on vibrations. 01dB.com ORION Smart Vibration Monitoring Terminal Always keep an eye on vibrations 01dB.com ORION Smart Vibration Monitoring Terminal Door de steeds sneller toenemende stedelijke ontwikkeling, komen er elke dag

Nadere informatie

NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR!

NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! NIEUWE LM 14 18 23 SERIES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! DE NIEUWE LM 14-18 - 23 SERIES INNOVATIEF DESIGN NIEUW DEUR SLOT MAKKELIJK ONDERHOUD PBS PERFECT IN BALANS GSM MODEM ENERGIE ZUINIG SNEL PROG EXPERT PROG

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM Arex Test Systems bv, Vennestraat 4b, 2161 LE Lisse, Holland Product van: Arex Test Systems bv Vennestraat 4b 2161 LE Lisse Holland Tel: +31 (0)252 419151 Fax: +31 (0)252

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter PCE-VT2700

GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter PCE-VT2700 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA

Nadere informatie

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties De zonnestralingsmeter Mac-Solar is een ideaal, handmatig apparaat voor zonneingenieurs, architecten

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Stroommeter PCE fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software

Stroommeter PCE fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software Stroommeter PCE-830 3-fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software De stroommeter PCE-830 (Power and Harmonics Analyzer) wordt gebruikt voor de één- tot

Nadere informatie

N1121 MARKEERTOESTEL MULTI 4 TSC.M3 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES

N1121 MARKEERTOESTEL MULTI 4 TSC.M3 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES 1 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES De firma TECHNOMARK is sinds het jaar 2000 op de markt gekomen van markeertoestellen met een revolutionaire oplossing : de MULTI 4 : 1 enkel product voor 4

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

PT Medical ECG Holter ECG - Holter analyse software NEMS ECG Management Software Holter ECG - NH-301 NEMS ECG Management Software DL800 DL1200

PT Medical ECG Holter ECG - Holter analyse software NEMS ECG Management Software Holter ECG - NH-301 NEMS ECG Management Software DL800 DL1200 PT Medical ECG Green ECG LAN Systeem Norav 1200 Green Wireless ECG LAN Systeem Het Norav Green ECG systeem kenmerkt zich door het ultieme gebruiksgemak zoals het gemakkelijk bedienbare touch screen en

Nadere informatie

3-Axis G-Force Datalogger

3-Axis G-Force Datalogger Gebruikershandleiding 3-Axis G-Force Datalogger Model VB300 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de VB300 G-Force Datalogger. Het VB300 model kan schokken en trillingen (versnellingen) meten en vastleggen

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Batterij Data Logger (BDL)

Batterij Data Logger (BDL) BATTERY DATA LOGGER Batterij Data Logger (BDL) Model Nr. BDL 24(01) BDL 48 BDL 96 Gebruiksaanwijzing Lees deze gebruiksaanwijzing grondig door voordat u uw BDL gaat gebruiken EIGENSCHAPPEN Geschikt voor

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig Bump-kalibratie automaat Snel Eenvoudig Veilig MSA Galaxy GX2 Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik met touchfree testen. Kleurenscherm vereenvoudigt het gebruik bij de testbank. Kan met pc of

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Temperatuur - luchtvochtigheid PCE-1 WMS Uitbreidbaar temperatuur en vochtigheid - Meetsysteem bijvoorbeeld Magazijn of Productie hal (maximaal 100 meetpunten worden bewaakt) Het meetsysteem voor magazijn

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Driefasige harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De driefasige harmonische analyser

Nadere informatie

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen

Bruker. RAPIDplus. RAPIDplus. Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen Bruker Infrarood detectie voor het waarnemen van toxische industriële gassen De RAPID, Infrarood Detector voor het waarnemen van toxische industriële gassen De is een revolutionair detectiesysteem dat

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Draadloze sensoren in machines en productielijnen

Draadloze sensoren in machines en productielijnen Draadloze sensoren in machines en productielijnen Presentatie High Tech Equipment Engineering Februari 2011 Presentatie inhoud Wireless Value Ontwerp aspecten bij draadloze systemen Waar en waarom een

Nadere informatie

Handleiding Teknatool houtdraaibank Nova DVRxp Nederlands bij gebruik van de originele Engelse handleiding

Handleiding Teknatool houtdraaibank Nova DVRxp Nederlands bij gebruik van de originele Engelse handleiding Teknatool houtdraaibank Nova DVRxp Artikelnummer: 24207 Besturingssysteem software versie: 4.54x Interface software versie: s03 Teknatool International, 13 juli 2006 1.0 Introductie 1.1 Algemeen Deze handleiding

Nadere informatie

VB300 3-Axis G-Force Datalogger Versie 1.0 November 2010

VB300 3-Axis G-Force Datalogger Versie 1.0 November 2010 Software Help Utility VB300 3-Axis G-Force Datalogger Versie 1.0 November 2010 Inleiding Software De software van de Datalogger is een programma dat gegevens verzamelt afkomstig uit de VB300 Datalogger

Nadere informatie

De intelligente zagen

De intelligente zagen De intelligente zagen De compacte TigerStop B.V. Postbus 11 NL-7640 AA Wierden Nederland Tel: +31 (0) 546 575 171 Fax: +31 (0) 546 577 722 TS 350 de compacte Verbeter uw productie en precisie Tigerstop

Nadere informatie

VIBROPORT 80. Trillingsanalyse Rotoren balanceren Machine conditiebewaking

VIBROPORT 80. Trillingsanalyse Rotoren balanceren Machine conditiebewaking Trillingsanalyse Rotoren balanceren Machine conditiebewaking Trillingsbewaking en analyse eenvoudig gemaakt De nieuwe Vibroport 80 maakt het makkelijk voor u om snel en accuraat beeld van de conditie van

Nadere informatie

Conditiebewaking en trillingsanalyse Maximaliseer de beschikbaarheid van industriële machineparken

Conditiebewaking en trillingsanalyse Maximaliseer de beschikbaarheid van industriële machineparken Conditiebewaking en trillingsanalyse Maximaliseer de beschikbaarheid van industriële machineparken Producten & dienstverlening Professionele oplossing Ongeplande stilstand van kritische installaties hebben

Nadere informatie

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie.

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie. Fluke Specials Visuele IR Thermometer Fluke VT04 Elektrische testers Fluke T100-serie Promotie Multifunctionele Installatie Testers Fluke 1650-serie www.fluke.be/acties Herfst/winter 2013 Fluke. The Most

Nadere informatie

Gebruikershandleiding UNIT4 DataCollector

Gebruikershandleiding UNIT4 DataCollector Gebruikershandleiding UNIT4 DataCollector 2.7.0.0 Inhoudsopgave 1 Inleiding Unit4 DataCollector... 2 2 Systeemeisen... 3 3 Installatie DataCollector... 4 3.1 Downloaden DataCollector... 4 3.2 Uitpakken

Nadere informatie

Profiteer maximaal van uw solarsysteem

Profiteer maximaal van uw solarsysteem Monitoring Profiteer maximaal van uw solarsysteem Historie en ontwikkeling van opbrengsten Bewaking & alarmering Voor PC, laptop of iphone Oplossingen voor 500 W tot 200 kwatt installaties Monitoring:

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

Laser. afstandsmeters

Laser. afstandsmeters Laser afstandsmeters Elke professionele klus begint MET STANLEY Het assortiment Stanley laserafstandsmeters werden ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker. Het aanbod varieert van een eenvoudig

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Temperatuur datalogger

Temperatuur datalogger Gebruikershandleiding Temperatuur datalogger Model TH10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de temperatuur datalogger. Deze datalogger meet en slaat tot 32000 temperatuurmetingen op. De gebruiker

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Mini-datalogger PCE-MSR 145 Mini-datalogger voor langetermijnmeting / Slechts 18 g / Over 2.000.000 meetwaarden zoals vochtigheid, druk,, versnelling, Lichte duurzame Li-ion accu De gunstig geprijsde PCE-MSR145

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Mini klimaatlogger PCE-HT71 Mini klimaatlogger voor langdurige metingen van temperatuur en relatieve vochtigheid / 32 k geheugen / USB-poort / software voor het berekenen van het dauwpunt / miniformaat

Nadere informatie

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Jouke Miedema Wireless Value November 2011 Presentatie inhoud Wireless Value Belang van monitor en control in Food & Laboratoria Waar en

Nadere informatie

Beknopte handleiding SQ Vieuw software

Beknopte handleiding SQ Vieuw software Beknopte handleiding SQ Vieuw software Het startscherm met de verschillende opties: - Logger Set-up : het programmeren van de datalogger naar een gewenste configuratie - Download Data: het halen van data

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Multichannel-Datalogger PCE-KD5 Tot 48 analoge of binaire ingangen / 16 Schakel- of 8 analoge uitgangen / Grafische TFT-weergave met touchscreen / RS485-interface / ca. 30 mathematische functies 8 geintegreerde

Nadere informatie

3-Axis G-Force Datalogger

3-Axis G-Force Datalogger Gebruikershandleiding 3-Axis G-Force Datalogger Model VB300 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de VB300 G-Force Datalogger. Het VB300 model kan schokken en trillingen (versnellingen) meten en vastleggen

Nadere informatie

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik met meegeleverde type-2 thermistor probe ºC. Kabellengte meegeleverde thermistor probe 100 cm

Parameter Min. Typisch Max. Eenheid. Meetbereik met meegeleverde type-2 thermistor probe ºC. Kabellengte meegeleverde thermistor probe 100 cm EL-USB-TP-LCD: thermistor logger met display, -40 ºC tot +125 ºC Bestel on-line bij Vego VOF, levering naar Nederland en Vlaanderen Slechts 82,88 (prijs exclusief 21 % BTW en verzending) EL-USB-TP-LCD:

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

Copyright 2011 - Xsarius. Handleiding

Copyright 2011 - Xsarius. Handleiding Handleiding Op onze website kunt u uw product registreren. Door uw product te registreren kunnen wij u direct de best mogelijke ondersteuning bieden. Verleng hiermee tevens de fabrieksgarantie van 1 naar

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

De Weg naar. smerings optimalisatie

De Weg naar. smerings optimalisatie De Weg naar smerings optimalisatie HOOFDSTUK 3 HOOFDSTUK 5 HOOFDSTUK 7 HOOFDSTUK 9 HOOFDSTUK 1 HOOFDSTUK 2 HOOFDSTUK 4 HOOFDSTUK 6 HOOFDSTUK 8 HOOFDSTUK 10 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wanneer lagers falen

Nadere informatie

PT Medical ECG. NEMS ECG Management Software. Telemetrie ECG. Holter ECG - Holter Analyse Software

PT Medical ECG. NEMS ECG Management Software. Telemetrie ECG. Holter ECG - Holter Analyse Software PT Medical ECG Telemetrie ECG NM700 Telemetrie ECG 6 kanaals weergave Ideaal voor hart-en longrevalidatie Zeer gebruiksvriendelijk Holter ECG - Holter Analyse Software Het ideale pakket om uw onderzoeks

Nadere informatie

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer Infrarood thermometer testo 835 snelle, nauwkeurige infrarood meetinstrumenten voor HVAC en industrie Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien,

Nadere informatie

PROBA 4. Bananenrijping onder controle. World leaders in process control.

PROBA 4. Bananenrijping onder controle. World leaders in process control. PROBA 4. Bananenrijping onder controle World leaders in process control. Uitgebreide controle met de PROBA 4 Bananenrijperijen eisen bananen met exact de juiste rijpheid op exact het juiste moment. Aan

Nadere informatie

Handleiding voor snelle installatie

Handleiding voor snelle installatie Handleiding voor snelle installatie ESET NOD32 Antivirus v3.0 ESET NOD32 Antivirus biedt de beste beveiliging voor uw computer tegen kwaadaardige code. Gebouwd met de ThreatSense scanmachine, die geïntroduceerd

Nadere informatie

EYEBALL Camera EC2323

EYEBALL Camera EC2323 EYEBALL Camera EC2323 HD 1080P Varifocale Lens H.265 EaZy DWDR PoE Mobile Networking Surveillance 2MP H.265 IR Varifocale IR EYEBALL IP Camera Functies Uitgerust met een vari-focale lens van f2.8 ~ 12

Nadere informatie

PCE Benelux Capitool 26 7521 PL Enschede The Netherlands Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl Gebruiksaanwijzingen Temperatuur- en Vochtmeter PCE-HT71 Autonome mini datalogger

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op.

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op. Toerenteller PCE-T236 / PCE-T237 Hand toerenteller voor contactloze snelheidsmetingen /automatische uitschakeling / geheugenfunctie / LCD-beeldscherm / compact ontwerp De toerentellers PCE-T236 en PCE-T237

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

Het ExTERM openingsscherm zal verschijnen en het programma opent. ExTERM Version 2.0 7/11/05

Het ExTERM openingsscherm zal verschijnen en het programma opent. ExTERM Version 2.0 7/11/05 Gebruikershandleiding ExTERM software voor Model RH520 vochtigheid/ temperatuur Chart recorder Introductie Gefeliciteerd met de aankoop van de ExTERM Model RH520 vochtigheid/ temperatuur Chart recorder

Nadere informatie

SLR200 Hand Smart Label Reader

SLR200 Hand Smart Label Reader SLR200 Hand Smart Label Reader SLR200 De SLR200 is een handheld RFID scanner voor licht industrieel en kantoor gebruik. De RFID scanner leest en schrijft ISO15693 smart labels en ondersteund USB seriële-,

Nadere informatie

VI-D4 Beton Vochtmeter

VI-D4 Beton Vochtmeter VI-D4 Beton Vochtmeter PRODUCTBESCHRIJVING De Caisson VI-D4 vochtmeter is een niet-destructieve vochtmeter voor het meten van diverse ondergronden zoals beton, dekvloeren, gips etc. Door middel van het

Nadere informatie

30.01.2012 Pagina 1 van 9

30.01.2012 Pagina 1 van 9 specificatie SCHRÖDER zwenkbuigmachine type Multi Power Bend MPB Inleiding De Multi Power Bend is een servo aangedreven zwenkbuigmachine met een draaibare bovenbalk, te gebruiken als automatische gereedschapwisselaar.

Nadere informatie

BULLET Camera - EC5547

BULLET Camera - EC5547 BULLET Camera - EC5547 5MP H.265 WDR PoE Lijn in/uit Ext. I/O Mobile Surveillance Push Video EaZy Networking MicroSD kaart Gemotoriseerde Lens 5MP H.265 IR Bullet IP Camera Functies Uitgerust met een gemotoriseerde

Nadere informatie

Meetrapport. Adres : Postcode/Plaats : : Contact persoon : Locatie van meting ( adres ) : Postcode/Plaats : : Datum Meting : Meting uitgevoerd door :

Meetrapport. Adres : Postcode/Plaats : : Contact persoon : Locatie van meting ( adres ) : Postcode/Plaats : : Datum Meting : Meting uitgevoerd door : Meetrapport Meetrapport Opdrachtgever : Voorbeeld BV Adres : Postcode/Plaats : : Contact persoon : Locatie van meting ( adres ) : Postcode/Plaats : : Datum Meting : Meting uitgevoerd door : Rapportage

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter PCE-VT 1100

GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter PCE-VT 1100 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Trillingsmeter

Nadere informatie

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding De Hanwell temperatuur / vochtigheid datalogger Hanwell Hanlog32USB software (W200) USB set up communicatie kabel Y055 Verschillende mogelijkheden: -starten

Nadere informatie