TE HUUR BUSPLEIN 36, 1315 KV ALMERE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE HUUR BUSPLEIN 36, 1315 KV ALMERE"

Transcriptie

1 TE HUUR BUSPLEIN 36, 1315 KV ALMERE

2 Huurprijs 120,- per jaar Aanvaarding in overleg

3 Op zoek naar een centraal liggende kantoorruimte in Almere naast Centraal Station? Algemeen Dit gebouw ligt is voorzien van een compleet inbouwpakket en is de voormalige vestiging van Regus geweest. De kantoorruimte is gelegen op de zesde verdieping van het Top Towergebouw en bedraagt circa 375 m². Het Top Tower-gebouw is in het centrum van Almere-Stad gelegen, en bevindt zich pal naast het NS Station Almere Centraal. Naast het kantoor bevindt zich de bekendste winkelstraat van Almere, en in de directe omgeving van het kantoorgebouw treft u tevens diverse horecagelegenheden. De bereikbaarheid per auto (parkeergarage naast de deur) en per openbaar vervoer (o.a. directe treinverbinding met Amsterdam en A dam Schiphol Airport) is optimaal en in de directe omgeving bevinden zich tal van faciliteiten (winkels, broodjeszaken, restaurants, hotels e.d.). Almere is ontwikkeld als toonaangevend voorbeeld van revolutionaire, moderne stedenplanning en architectonische innovatie. De stad en de omgeving zijn een magneet voor nationale in internationale bedrijven. Faciliteiten: Representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes. 24/7 toegankelijk Voorzien van topkoeling en enkele airco unit Pantry met inbouwapparatuur Toiletgroep 2 liften Videofooninstallatie Kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling (cat 5) Vloerbedekking Verplaatsbare luxe scheidingswanden Receptiebalie Meubilair ter overname Huurprijs 120,- per m² per jaar, excl. BTW. Servicekosten: De servicekosten worden in overleg vastgesteld, en bedragen ca. 32,50 per m² per jaar excl. BTW en omvat o.a.: - Voorschot energiekosten; - Schoonmaak algemene ruimtes; - Glasbewassing; - Bijdrage onderhoud installaties; - 5% administratiekosten.

4 Indexering: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurbetaling Per maand vooruit. Huurtermijn 5 jaar. Opzegtermijn 12 maanden. Zekerheidstelling Een bankgarantie ter grootte van tenminste 3 maanden huur inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW. Huurovereenkomst De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het standaard ROZ-model 2015 zoals is vastgesteld door de NVM. Aanvaarding In overleg. Voorbehoud Onder voorbehoud gunning verhuurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot: Arcuris Bedrijfshuisvesting Schoutstraat EZ Almere Telefoonnummer: bedrijfshuisvesting@arcuris.eu Arcuris, de makelaar die voor ú werkt

5 Stadsplattegrond

6 Foto s

7

8

9

10 Tekeningen

11 Over Arcuris Arcuris Bedrijfshuisvesting bestrijkt het gehele traject tussen huurder en verhuurder, koper en verkoper met name in de noordvleugel van de Randstad, maar ook door geheel Nederland. De ervaren makelaars en adviseurs hebben goede kennis van de markt en adviseren opdrachtgever(s) integraal op het gebied van huisvesting. U zoekt een nieuwe kantoor-/bedrijfsruimte, of winkel? Taxatie of belegging? Bij Arcuris kunt u terecht voor deskundig advies. Arcuris is lid van NVM Business en Vastgoedcert en TMI. Arcuris Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de grootste bedrijfsmakelaar van Flevoland, uitgeroepen door PropertyNL. Voor de regio Midden Nederland nemen wij een toonaangevende positie in. Arcuris heeft ook veel ervaring in het adviseren van grote bedrijven voor hun huisvestingsvraagstukken. Ook wordt Arcuris veel gevraagd voor advies en aankoop van beleggingsobjecten door heel Nederland.