Verf Accenten. Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verf Accenten. Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten"

Transcriptie

1 Verf Accenten Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten Pablo Digitaal: Perfect zoeken naar kleur Voor duurzaam gezond en mooi hout: De nieuwe Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Biedt glanzende perspectieven: De Impredur Hoogglanslak 840 Sport en spel voor de hele familie: het Brillux soccertoernooi in Apeldoorn

2 Brillux op de Verf Uitbouw & Gevel 2010 : Vier dynamische dagen met levendig contact met klanten Ook voor professionals blijft het tot de laatste beursdag steeds opnieuw spannend: Zal het standconcept aanslaan? Zullen de bezoekers zich aangesproken voelen? Zullen de gesprekken met belangstellenden zowel in kwaliteit als kwantiteit overtuigen? En tenslotte zal de heel speciale sfeer tot stand komen die voor alle deelnemers werkelijk een highlight maakt van de slechts om de drie jaar plaatshebbende topbeurs in de branche? Onze balans voor 2010 is een viervoudig ja. Beide stands werden tijdens de gehele beurstijd regelrecht bestormd: op de drukste dag, de vrijdag, was er bijna geen doorkomen meer aan bij de Brillux beursvlakken.

3 In 2010 vonden bezoekers de weg naar de belangrijkste beurs van de branche in München. En zo goed als geen bezoeker heeft zich het Brillux beursaanbod laten ontgaan. Onze hoofdstand was tenslotte niet te missen: Hij ging als eerste stand in hal A6 richting hoofdingang open en bood op een oppervlak van meer dan 800 vierkante meter een zowel sympathieke als spannende marktplaats voor het vakpubliek.

4 Net zoals bij een goede receptuur lag het wellicht aan de keuze en kwaliteit van de ingrediënten: het emotionele, informatieve en avontuurlijke pad door de stands, dat onze bezoekers op een reis door vijf productwerelden voerde waarbij het accent op de inhoud lag, ontmoette evenveel interesse als de voor uit geschoven, uitnodigende advieseilanden. Hier benutten zowel de vakmensen uit het ambacht als de planners en architecten de gelegenheid om een gesprek aan te gaan met onze adviseurs en druk te discussiëren over vakkwesties van techniek tot en met marketing.

5 Ook het podium waarop het prestatievermogen van Hydro-PU-lakken live werd gedemonstreerd, trok bij elke presentatie grote groepen mensen aan. Als kenmerkend voor de gehele levendige, barrièrevrije uitwisseling op de stand mag gelden dat de toeschouwers na elke demonstratie het podium enterden en zichzelf van de oppervlakteresultaten overtuigden. Ook de overige adviesgedeelten, de goed gefrequenteerde gastronomiezone en natuurlijk het Brillux Soccer Fun Park het highlight voor voetbalfans en bezoekers met kinderen op het tweede standvlak verrijkten onze bezoekers met nadrukkelijke beursbelevenissen. Onze bedrijfsmissie is gefocust op juist deze gelegenheden om een directe, op de klant gerichte dialoog op dezelfde ooghoogte aan te gaan en dat vinden wij bijzonder belangrijk bij ons dagelijks werk met u! Wij zouden het fijn vinden als wij veel van de innovaties persoonlijk nader tot u kunnen brengen. Breng ons eens een bezoek in één van onze vier vestigingen.

6 Het oog dat precies toekijkt Met Pablo Digitaal kunnen door diafragma's van 2, 4 en 8 mm zelfs zeer kleine kleurmonsters gericht worden gemeten. Het in te meten vlak is daartoe net zoals bij een digitale camera zichtbaar op een kleurendisplay dat maakt de exacte positionering van het apparaat gemakkelijker. De meettoets aan de zijkant start de preview van het meetvlak en activeert in de tweede fase de meting. lichtreflectiewaarde, prijsgroepen, paginavermelding of als er een Basecode wordt aanbevolen voor kritische kleuren. Nieuw is de mogelijkheid tot archivering. Aan de gevonden kleur kan een dicteer- en via een tipfunctie direct een benaming worden toegevoegd. Zo kunnen maximaal 100 kleuren eenduidig worden aangegeven bijvoorbeeld met informatie over het gemeten object. Brillux Scala, RAL, NCS Pablo Digitaal: Perfect zoeken naar kleur Pablo Digitaal, de kleurscanner van Brillux, is de verdere ontwikkeling van de beproefde Pablo kleurvinder Hij beschikt over een nieuw ontwikkelde LED-techniek en een indrukwekkende variatie in functies. Alle functies kunnen via een menu door middel van menutoetsen gemakkelijk worden geselecteerd en op het kleurendisplay worden bekeken. Hier hebt u directe toegang tot alle gegevens en extra informatie. Pablo is net zo eenvoudig te bedienen als een mobiele telefoon en net zo onontbeerlijk in veel situaties. De nieuwste LED-techniek en een speciaal rekenalgoritme zorgen voor een hoog zoekresultaat. Zelfs schaduweffecten van gestructureerde oppervlakken worden door de driedimensionale meetmethode maximaal gecompenseerd. Pablo Digitaal meet zelfs gestructureerde oppervlakken, zoals tapijtvloeren, gordijnen of pleisterondergronden, efficiënt en verbazingwekkend nauwkeurig*. De bepaalde kleur wordt op het display aangegeven met de wezenlijke kleurdetails, zoals Het apparaat vergelijkt de gemeten waarden met de kleuren van het Brillux Scala kleurplanningssysteem en de 200 gradaties van de Brillux basis- en mengkleuren. Nog eens circa kleuren, bv. uit de kleurenkaarten RAL Classic, RAL-design-systeem en NCS Index, ronden het kleurenspectrum af. Bovendien kunt u exclusief beschikken over de Brillux Spectrocodes, die de tussenkleuren van de kleurenruimte afdekken voor een bijzonder hoog zoekresultaat. De Brillux Spectrocodes zijn op alle menginstallaties voor de kleuring in het gewenste product opgeslagen. *Er bestaan beperkingen bij gekromde objecten en bij changerende oppervlakken (bv. metallic kleuren).

7 Voor duurzaam gezond en mooi hout: De nieuwe Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Vochtigheid, temperatuurschommelingen, UV-straling: houten onderdelen buitenshuis hebben heel wat te verduren. Een duidelijk geval voor de nieuwe Duurzaam Beschermende Beits 580 van Brillux. Want onze nieuwe high-solidbeits voor maatvaste en beperkt maatvaste houten delen biedt drievoudige UV-bescherming, maximale weerbestendigheid en zodoende de effectieve langdurige bescherming die hout buitenshuis gewoon nodig heeft. Door het hoge aandeel vaste stoffen bereikt u bovendien op beperkt maatvaste houten delen reeds met twee tot drie afwerkingen een perfect oppervlak. Zodoende is deze beits de eerste keus voor het hout en voor uw calculatie. Overzicht van de eigenschappen en voordelen: alkydharslak op basis van hypermoderne high-solidbindmiddeltechnologie voor beperkt maatvaste en maatvaste houten delen buitenshuis toepasbaar uitstekende UV- en weerbestendigheid door extra UVabsorber goed penetratievermogen, diep doordringend aromaatvrij, geringe geurvorming rationele beits hoog aantal vaste stoffen druppelgeremd ingesteld om ook boven het hoofd veilig te werken op aanvraag ook met beschermende film tegen schimmelaangroei (Brillux Protect) grote kleurkeuze via het Brillux kleurmengsysteem Verpakkingsgrootten: 375 ml, 750 ml, 3 l, 5 l Biedt glanzende perspectieven: De Impredur Hoogglanslak 840 Op de praktijk afgestemde topkwaliteit voor een glanzend oppervlaktebeeld: De hoogwaardige Impredur Hoogglanslak 840 biedt niet alleen uitstekende producteigenschappen, maar is ook zeer verwerkingsvriendelijk, vooral bij hoogwaardige lakkeringen. Daar kan hij zijn veelzijdigheid op voorgestreken hout/ en metaalvlakken net zo goed uitspelen als bij de renovatie van intacte laklagen. Naast de reeds genoemde voordelen overtuigt Impredur Hoogglanslak 840 door andere voordelen: aromaatvrij, geringe geurvorming op basis van alkydhars voor buiten hoogglanzend goede dekking uiterst weer-, kleur- en glansbestendig gemakkelijk verwerkbaar grote kleurkeuze via het Brillux kleurmengsysteem Verpakkingsgrootten: 125 ml, 375 ml, 750 ml, 3 l

8 Sport en spel voor de hele familie: het Brillux soccertoernooi in Apeldoorn In het jaar van het wereldkampioenschap voetballen staat alle voetbalfans nog een highlight te wachten: een goede balbeheersing is ook bij het aanstaande Brillux soccertoernooi 2010 voor schildersbedrijven een belangrijke voorwaarde om een goed resultaat te behalen. Een soccerwedstrijd duurt maar tien minuten, maar deze tien minuten, waarin gespeeld wordt met drie tegen drie op een kunstgrasveld van 10 x 15 m, moeten niet onderschat worden, omdat soccer veel sneller verloopt dan voetbal. Na het officiële startschot op 17 april in Herford worden er tot aan de grote finale op 6 november in Münster 23 toernooien in 23 steden gehouden. Op 18 september 2010 is Apeldoorn de wedstrijdplaats. Na 2008 is het Brillux soccertoernooi nu voor de tweede keer te gast in Nederland. Op het terrein van de Brillux vestiging worden net zoals twee jaar geleden talrijke ploegen en toeschouwers verwacht. Ronald Arends, hoofd verkoop Nederland, verheugt zich op een spannend toernooi en adviseert de bedrijven om zich op tijd aan te melden. Zijn ervaring is dat een bezoek aan het Brillux soccertoernooi niet alleen voor dribbelkoningen en dieptepasskunstenaren, die hun handigheid in Apeldoorn kunnen bewijzen, lonend is het evenement belooft spel, plezier, spanning en fair play voor de hele familie. Voor de kleintjes staan attracties zoals een springkasteel, tafelvoetbalspel, een doelwand om op de goal te schieten en een Wii gereed. Een grill- en een bierwagen zorgen bovendien voor de hapjes en drankjes van de deelnemers, hun families en de bezoekers. Geïnteresseerde bedrijven kunnen maximaal acht spelers melden per wedstrijd staan drie van hen op het soccer-court. Elk team speelt aan het begin van het toernooi eerst minimaal drie voorrondewedstrijden. De groepswinnaar en de tweede gaan naar de tussenronden en spelen om de twee finaleplaatsen van het toernooi. In deze aansluitende finale wordt de toernooiwinnaar bepaald die zich tegelijkertijd kwalificeert voor de finale in Münster. De wedstrijd wordt ge observeerd en gemodereerd door Trendsport-Agentur Rummenigge. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich op of per bij soccer@brillux.nl aanmelden AL Apeldoorn Vissenstraat 24 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) XT Barendrecht Pesetastraat 74 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) JA Enschede Slijpsteen 12 Tel. +31 (0) Fax +31 (0) AV Schiedam Strickledeweg 101a Tel. +31 (0) Fax +31 (0) /226/0,8/ info@brillux.nl

Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580

Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Mooi en duurzaam: Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Hoger aandeel aan vaste deeltjes, goede indringing op deze wijze functioneert hypermoderne high-solidtechnologie Een krachtige beits moet meer

Nadere informatie

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven

Kwaliteit telt altijd. Brillux lakken en grondverven Kwaliteit telt altijd Brillux lakken en grondverven Brillux lakken en grondverven Zonder compromissen Wat u als professionele verwerker wenst, is ons duidelij k. U wilt producten die altij d een optimale

Nadere informatie

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux

Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Zonnige vooruitzichten met Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect en de gevelsystemen van Brillux Acryl Fassadenfarbe 100 Solartect voor duurzaam schone gevels Al na één ar is de geringe neiging tot vervuilen

Nadere informatie

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf

Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Geen enkele smet op het blazoen: Aqualoma ELF 202 de onvergelijkbare isoleerverf Aqualoma ELF 202 Onvergelijkbaar door de combinatie van eigenschappen Onontbeerlijk bij gevoelige toepassingen Brillux heeft

Nadere informatie

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon

Siliconen-Gevelverf 918. Droog en schoon Siliconen-Gevelverf 918 Droog en schoon Van licht tot donker, van ingetogen tot krachtig De Scala kleurwaaier Kleurtinten voor muurverf buiten biedt 384 geselecteerde Scala kleuren kleurbestendigheidsklasse

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 291 Niederlän.

Praktijkmerkblad 291 Niederlän. Niederlän. Kunstharslak 291 Kunstharzlack 291 aromaatvrij, reukmild, snel drogend, hoogglanzend, voor binnen en buiten Eigenschappen Aromaatvrije, reukmilde, snel drogende alkydharslak. Hoogglanzend, geeft

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

Materiaalomschrijving. Standaarkleuren:

Materiaalomschrijving. Standaarkleuren: Dauerschutzlasur 580 aromaatvrije high-solid-beits, thixotroop, zijdeglanzend, voor binnen en buiten Eigenschappen Aromaatvrije, reukmilde, highsolid-beits op basis van alkydhars zonder biocide werkzame

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Verf Accenten. Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland. Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78

Verf Accenten. Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland. Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78 04 2010 Verf Accenten Brillux Soccertoernooi te gast in Nederland Nieuwe telg onder de Brillux Creativ producten: Creativ Sentimento 78 Binnenafwerking: voor iedere toepassing het juiste product Kleurdesigner.nl

Nadere informatie

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens

Residur 891. Materiaalomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens Niederlän. Residur 891 Kunstharslak, aromaatvrij, hoogglanzend, voor buiten Eigenschappen - aromaatvrij, geurarm - op basis van alkydhars - voor buiten en binnen - hoogglanzend - uitstekend dekvermogen

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

expona De binnenvensterbank met het heldere design

expona De binnenvensterbank met het heldere design expona De binnenvensterbank met het heldere design 2 Titelpagina: expona binnenvensterbank, oppervlak: 001 wit, voorkant: 021 metallic; deze pagina: expona binnenvensterbank, oppervlak: 001 wit; voorkant:

Nadere informatie

Compromisloze Premium Producten: Brillux Solidur HS en Hydro-PU-Tec

Compromisloze Premium Producten: Brillux Solidur HS en Hydro-PU-Tec Compromisloze Premium Producten: Brillux Solidur HS en Hydro-PU-Tec Typisch Brillux: de hoogste eis optimaal afgedekt Vergeet het compromis van gisteren: met Solidur HS en Hydro-PU- Tec heeft Brillux twee

Nadere informatie

SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES

SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES Voetbalfans verschillen van elkaar in hun beleving, drijfveren, wensen en gedrag. Dat vraagt om een gedifferentieerde

Nadere informatie

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec Het kwaliteitsoffensief Brillux Hydro-PU-Tec 2 Gebundelde know-how Brillux Hydro-PU-Tec Natuurlijk zijn er meerdere lakken op waterbasis. Maar veel van de traditionele afwerkingen op waterbasis hebben

Nadere informatie

Verf Accenten. Woonwinkel t Klooster verbouwd voormalige Zweedse ambassade in Edam. Kerk in Kilder krijgt in vier weken nieuwe glans

Verf Accenten. Woonwinkel t Klooster verbouwd voormalige Zweedse ambassade in Edam. Kerk in Kilder krijgt in vier weken nieuwe glans 01 2010 Verf Accenten Woonwinkel t Klooster verbouwd voormalige Zweedse ambassade in Edam Kerk in Kilder krijgt in vier weken nieuwe glans Een premium product waaraan niet valt af te dingen: Brillux Hydro-Pu-Tec

Nadere informatie

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD MONTAGE & ONDERHOUD Eén aanspreekpunt voor alles! Het juiste montage- en onderhoudsproduct voor elke eerste industriële laklaag. Passion for wood MONTAGE- EN

Nadere informatie

Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186

Verf Accenten. Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment. Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186 01 2013 Verf Accenten Als alles altijd glad moet verlopen: het nieuwe Brillux pleisterassortiment Voor een glanzend optreden: Hydro-PU- Spray Glanslak 2186 Scala stalenservice kleurenstalen op groot formaat,

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 580 Niederlän.

Praktijkmerkblad 580 Niederlän. Niederlän. Dauerschutzlasur 580 aromaatvrije high-solid-beits, thixotroop, zijdeglanzend, voor buiten Eigenschappen Aromaatvrije, reukmilde, highsolid-beits op basis van alkydhars zonder biocide werkzame

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd

Nadere informatie

PLEXIGLAS RESIST massieve platen

PLEXIGLAS RESIST massieve platen PLEXIGLAS RESIST massieve platen PLEXIGLAS RESIST Een gelukte synthese PLEXIGLAS RESIST platen zijn hoogwaardige, geëxtrudeerde massieve kunststofplaten van slagvast gemodificeerd acrylglas (PMMA). Zij

Nadere informatie

PLEXIGLAS RESIST massieve platen. robuust transparant glanzend weerbestendig

PLEXIGLAS RESIST massieve platen. robuust transparant glanzend weerbestendig RESIST massieve platen robuust transparant glanzend weerbestendig Kencijfer 432-6 Oktober 2004 RESIST Een gelukte synthese RESIST platen zijn hoogwaardige, geëxtrudeerde massieve kunststofplaten van slagvast

Nadere informatie

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Voorwoord... 2 RKSV NEO-gedragscode en Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet en regelement... 5 Toernooi opzet... 5 Reglement... 5 Algemeen... 5 Spelregels... 6 Puntentelling...

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 840 Niederlän.

Praktijkmerkblad 840 Niederlän. Praktijkmerkblad Niederlän. Impredur Hochglanzlack aromaatvrij, reukmild, topkwaliteit, voor buiten Eigenschappen Hoogwaardige, aromaatvrije, reukmilde alkydharslak in topkwaliteit. Weersbestendig, hoogglanzend,

Nadere informatie

Produktomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens

Produktomschrijving. Standaardkleuren: alle gegevens Impredur Hochglanzlack aromaatvrij, reukmild, topkwaliteit, voor binnen en buiten Eigenschappen Hoogwaardige, aromaatvrije, reukmilde alkydharslak in topkwaliteit. Weersbestendig, hoogglanzend, onverslijtbaar,

Nadere informatie

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft De krrrracht van Sigma introduceert Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken Sigma Tigron Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De

Nadere informatie

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel

Nieuw: Evocryl 200. De bodyguard voor de gevel Nieuw: Evocryl 200 De bodyguard voor de gevel 2 Optimale bescherming met de (r)evolutionaire Evoflex-technologie De nieuwe gevelverf Evocryl 200 3 Weer en wind, schimmels, algen, milieuvervuiling, ouderdom

Nadere informatie

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U 2^1 kapwoning / BLOK S - T - U Voortman Keukens, dé keukenleverancier van Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp. - Woningtype: 2^1 kapwoning - www.voortmankeukens.nl Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp In deze

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t

Het Nespri-TEC-Systeem f o c u s o p k w a l i t e i t Nespri-Technologie DE UNIEKE NESPRI-TEC TECHNOLOGIE BREIDT ZICH VERDER UIT Het in 2004 ontwikkelde Nespri-TEC systeem heeft zich in al die jaren bewezen en een belangrijke plaats verworven in de Nederlandse

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 6 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 CUE2016 - HÉT STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 18 t/m 20 januari 2016 vond in Rotterdam Ahoy de 15 e editie plaats van CUE, de tweejaarlijkse

Nadere informatie

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 Sponsorplan EZC '84 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsor binnen de vereniging beter zichtbaar te maken voor potentiële sponsoren

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

Persinformatie. Sterk optreden: meer dan zestig nieuwe fronten live On Stage bij Häcker Keukens

Persinformatie. Sterk optreden: meer dan zestig nieuwe fronten live On Stage bij Häcker Keukens 19 tot en met 25 september 2015: Hausmesse tijdens de Küchenmeile A30 Sterk optreden: meer dan zestig nieuwe fronten live On Stage bij Häcker Keukens September 2015. Häcker viert z n Hausmesse 2015 met

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten

Natuurlijk, functioneel en gezond. Brillux silicaatproducten Natuurlijk, functioneel en gezond Brillux silicaatproducten Een ecologische grondslag Silicaat in de 21e eeuw In tijden waarin het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbewustzijn steeds groter wordt,

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

PRECISIE VOOR PROFESSIONALS. Wöhler HF 550 houtvochtmeter. Vochtmeting van stukhout en houtsnippers. Techniek op maat.

PRECISIE VOOR PROFESSIONALS. Wöhler HF 550 houtvochtmeter. Vochtmeting van stukhout en houtsnippers. Techniek op maat. PRECISIE VOOR PROFESSIONALS. Vochtmeting van stukhout en houtsnippers Techniek op maat Made in Germany TÜV GEKEURD VDI 4206-4 HOUT VOCHT ROBUUST Vochtmeting van stukhout en houtsnippers Nauwkeurig, betrouwbaar

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste bezoekers aan je horecabedrijf hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er

Nadere informatie

Gel-beits 510. Praktijkmerkblad. aromaatvrij, druppelvrij, snel drogend, zijdeglanzend. Toepassing

Gel-beits 510. Praktijkmerkblad. aromaatvrij, druppelvrij, snel drogend, zijdeglanzend. Toepassing Praktijkmerkblad Gel-beits 510 aromaatvrij, druppelvrij, snel drogend, zijdeglanzend Toepassing Eigenschappen Productomschrijving Voor weerbestendige, beits afwerklaag op alle loof- en naaldhout, voornamelijk

Nadere informatie

SVK vezelcement dak- en gevelleien Decoratieve leien voor unieke gebouwen

SVK vezelcement dak- en gevelleien Decoratieve leien voor unieke gebouwen SVK vezelcement dak- en gevelleien Decoratieve leien voor unieke gebouwen INHOUD 04 08 10 12 14 Kiezen voor leien? Logisch! Ardonit Montana Fasonit Interesse? 2 Vlaardingen (NL): Ardonit 336, 353, 340,

Nadere informatie

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic aan de Ringveste

Nadere informatie

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS

UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS Zakelijk De Meerpaal: UW EVENT IN DE SPOTLIGHTS WELKOM IN DE MEERPAAL Ideeën bij elkaar brengen; dat is het aandeel in elkaar. Al een aantal jaren organiseren wij samen met de medewerkers van De Meerpaal

Nadere informatie

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Auto en Design - een wereld van effecten Auto s en design zijn begrippen die door vorm, oppervlak en kleur niet meer van elkaar los

Nadere informatie

LANGDURIG. MOOI. BESCHERMD.

LANGDURIG. MOOI. BESCHERMD. LANGDURIG. MOOI. BESCHERMD. RELIUS VOORSPRONG DOOR INNOVATIES Waterverdunbare RELIUS olassy transparante beitsen Externe invloeden zoals zonlicht, regen of wind verkorten de levensduur van houten gevels

Nadere informatie

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Magnovit 2000 designfloors designvloeren voor ieder interieur... Magnovit 2000 designfloors is gespecialiseerd in kunststof designvloeren.

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer 800 per maand

Huur kantoorpand op Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer 800 per maand Huur kantoorpand op Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer 800 per maand Aanbiedende partij: Van der Kooij Bedrijfsmakelaars & Vastgoedadviseur Email: ron@vanderkooijmakelaars.nl Telefoon: 071-7600050

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Brink aan de Weide - fase III Arnhem

Brink aan de Weide - fase III Arnhem Brink aan de Weide - fase III Arnhem In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik

Nadere informatie

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent!

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! CUE2014 - HET STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 13 t/m 15 januari 2014 vond in Ahoy Rotterdam de 14 e editie plaats van de tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

FAQ. Veelgestelde Vragen

FAQ. Veelgestelde Vragen FAQ Veelgestelde Vragen Main FAQ Werkt Point met huisdieren in de buurt? Point kan geen onderscheid maken tussen een groot huisdier en een persoon, maar er is een oplossing om het in een huis met dieren

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015

DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015 DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015 DÉ DAG OVER ZAKENDOEN IN DUITSLAND DÉ DAG OVER ZAKENDOEN IN DUITSLAND Export NL>D 2014 88,1 MRD. 80,5 MILJOEN INWONERS De Duitslanddag is dé dag voor Nederlandse ondernemers

Nadere informatie

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth Berker TS Sensor berker TS Sensor FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth EENVOUDIG BEDIENEN Met Berker TS Sensor beleeft u het schakelen opnieuw. Een lichte vingerdruk op het glasoppervlak, volstaat

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 822 Niederlän.

Praktijkmerkblad 822 Niederlän. Niederlän. Impredur Impredur Ventilack 822 Aromaatvrij, reukmild, zijdeglanzend, vochtregulerend, voor buiten Eigenschappen Speciale hoogwaardige, aromaatvrije en reukmilde alkydharslak. Zijdeglanzend,

Nadere informatie

Productbeschrijving verbeterde houtolie

Productbeschrijving verbeterde houtolie Productbeschrijving verbeterde houtolie Verbeterde houtolie is volledig natuurlijk en bestaat uit een mix van speciaal gekookte ungolie met een blend van verschillende hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit

Nadere informatie

DE PERFECTE LUCHTBALANS.

DE PERFECTE LUCHTBALANS. DE PERFECTE LUCHTBALANS. Wöhler CFM 600 nuldrukcompensatiemeter Nauwkeurige nuldrukcompensatie meetmethode Techniek op maat Made in Germany LUCHTBALANS Wöhler CFM 600 nuldrukcompensatiemeter Nauwkeurige

Nadere informatie

Radiatorbekleding. Een uniek design in één klik. oude situatie...

Radiatorbekleding. Een uniek design in één klik.  oude situatie... Radiatorbekleding Een uniek design in één klik oude situatie... klikken... en klaar... u itgave van Formido Bouwmarkten b.v. Watergoorweg 65, 3861 MA Nijkerk. prijs-, modelwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

Nadere informatie

HOUTBEHANDELING

HOUTBEHANDELING www.caparol.be HOUTBEHANDELING Voor onze klanten. Mét onze klanten. INNOVATIEVE PRODUCTEN, BETROUWBARE ONDERSTEUNING Duurzaamheid Passie Ons vak is onze passie. Het zit in onze genen. Met onze jarenlange

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

Onbezorgd de deur uit

Onbezorgd de deur uit Buitenshuisdekking Onbezorgd de deur uit Als u van huis gaat - naar uw werk, om te winkelen, te sporten of gewoon om er een dagje tussenuit te gaan - dan wilt u zich niet bekommeren om de spullen die u

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Richard Bertelink. Memorial. Sportpark t Wooldrik. 5de editie. Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter

Richard Bertelink. Memorial. Sportpark t Wooldrik. 5de editie. Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter Richard Bertelink Memorial 5de editie Sportpark t Wooldrik Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus 2017 Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter Poule 2 Borne BWO Juventa 12 HSC 21 2 hoofdsponsor Opgericht

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014.

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. Voorwoord Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. De Lansingerland Cup is een jaarlijks terugkerend evenement. De derde editie vindt plaats op zaterdag 14 juni op het mooie

Nadere informatie

Het product voorstel Wat is het is? Een mobiele applicatie die meer informatie over pubs in Rotterdam geeft waar er sport gekeken kan worden.

Het product voorstel Wat is het is? Een mobiele applicatie die meer informatie over pubs in Rotterdam geeft waar er sport gekeken kan worden. Titel van het concept Sportfans United applicatie Beschrijving doelgroep - Sportvolgers - 20 tot 49 jaar - Wonen/verblijven in Rotterdam - Volgen sport wekelijks en kijken /luisteren er wekelijks na -

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Specialty / Industrial Sign & Display Direct Textile Indoor & Digital Transfer Sign & Display Indoor & Digital Transfer Onze grootformaat-printers

Nadere informatie

MBX. De nieuwe profielgeneratie van Menden. PROFIEL. www.menden-buchstaben.de

MBX. De nieuwe profielgeneratie van Menden. PROFIEL. www.menden-buchstaben.de MBX PROFIEL De nieuwe profielgeneratie van Menden. www.menden-buchstaben.de MBX DOOSLETTERS IN EEN NIEUW JASJE. MBX INNOVATIE OP MAAT. DOOR MBX WORDT NIET ALLES ANDERS, MAAR WEL VEEL BETER. TOT 3 000 cd

Nadere informatie

Praktijkmerkblad 275

Praktijkmerkblad 275 Lacryl-PU Glanslak 275 Lacryl-PU Glanzlack 275 op waterbasis, reukarm, PU-versterkt, voor binnen en buiten Eigenschappen Reukarme, goed dekkende acryllak op waterbasis. Glanzend, snel drogend, PU-versterkt,

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING BITUMINEUZE WATERDICHTING GARANTGUM INTRODUCTIE GARANTGUM is een begrip in de Nederlandse markt. Elke vakman kent deze extreem sterke en duurzame APP dakbaan. Oerhollands, al sinds jaar en dag geproduceerd

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

enlighten Ben je graag creatief en wil je ideeën simpel verwerkelijken?

enlighten Ben je graag creatief en wil je ideeën simpel verwerkelijken? enlighten enlighten Ben je graag creatief en wil je ideeën simpel verwerkelijken? De overlockmachine enlighten heeft talrijke functies, waarmee je allerlei werkzaamheden kunt vereenvoudigen. Je hebt geen

Nadere informatie

ACRYLAC DE CHAMPIONS LEAGUE VAN WATERGEBASEERDE LAKKEN. More than just ink

ACRYLAC DE CHAMPIONS LEAGUE VAN WATERGEBASEERDE LAKKEN. More than just ink DE CHAMPIONS LEAGUE VAN WATERGEBASEERDE LAKKEN More than just ink ACRYLAC GLOSS Onze ACRYLAC GLOSS range is een team dat zowel bij het produceren van éénzijdig- als tweezijdig drukwerk briljant is. Van

Nadere informatie

Gel-beits 510 Gel-Lasur 510

Gel-beits 510 Gel-Lasur 510 Gel-beits 510 Gel-Lasur 510 aromaatvrij, druppelvrij, snel drogend, zijdeglanzend, voor buiten en binnen Eigenschappen Aromatenvrije en reukmilde gelbeits op alkydhars-basis zonder biocide stoffen. Zijdeglanzend,

Nadere informatie

Cembrit Facade System

Cembrit Facade System Cembrit Facade System 1 Gekleurd door uw denkwijze 2 Breidt uw ontwerppalet uit Kleur, schaduwwerking en textuur zijn drie krachtige visuele hulpmiddelen in het palet van elke architect en ontwerper. De

Nadere informatie

Impredur Zijdematlak 880

Impredur Zijdematlak 880 Praktijkmerkblad Impredur Zijdematlak aromaatvrij, goed dekkend, topkwaliteit, voor buiten Toepassingsgebied Eigenschappen Productomschrijving Standaardkleuren Glanzgraad Materiaalbasis VOC Voor hoogwaardige

Nadere informatie