Maandnieuws brede school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandnieuws brede school"

Transcriptie

1 Maandnieuws brede school Vensterschool, De Meulewiek, bibliotheek, timpaan april 2015 Data 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 19 mei Oud papier ophalen 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei Verkeersexamen groep 8 26 t/m 29 mei Avondvierdaagse De data van dit schooljaar staan ook op button AGENDA WELKOM In groep 1C mogen we welkom heten, Rachel Kuik. Rachel veel plezier op de Vensterschool. NIEUWS VAN DE MR Zoals bekend zal Wim Lem aan het einde van dit schooljaar de Vensterschool gaan verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan als directeur aan o.b.s. t Startblok in Donkerbroek. Inmiddels heeft Comperio samen met de MR de sollicitatieprocedure in gang gezet voor een nieuwe directeur voor de Vensterschool. De eerste stap was het opstellen van de profielschets voor de nieuwe directeur. Conform de notitie Werving en Selectie van Comperio staat deze vacature open voor directeuren en voor leerkrachten die de opleiding voor schoolleider hebben gevolgd of die deze opleiding nu volgen. De kandidaten kunnen zich tot 14 mei aanmelden. Een benoemingsadviescommissie, waarin o.a. de i.b. er en twee ouders en twee teamleden uit onze MR zitting hebben, zal de gesprekken gaan voeren met de kandidaten. Als dit alles voorspoedig verloopt, is het de verwachting, dat er eind mei / begin juni meer bekend zal zijn over de nieuwe directeur van de Vensterschool. Dit zal dan ook via het Weeknieuws bekend worden gemaakt.

2 KUIKENTJE PIEP IN GROEP 1/ 2 a Na 21 dagen geduldig te hebben gewacht is in groep 1/2A een kuiken geboren. Het heeft de naam 'kuikentje Piep' gekregen. We hebben dit gevierd met beschuit met muisjes voor de hele school. Op onze website vindt u een foto impressie GROEP 3 Om het lezen goed te onderhouden hebben de kinderen van groep 3 vandaag een boekje mee gekregen. Het zou fijn als de kinderen in de vakantie daaruit gaan oefenen. Ouders van groep 3 vraagt u de kinderen maar eens naar "Jantje snoep"! JUF HIELKJE Donderdag 30 april heeft juf Hielkje een tweede staaroperatie ondergaan. Het is de bedoeling dat zij na de meivakantie haar werkzaamheden in de klas weer oppakt. SPELLING GROEPEN 4 Voor na de meivakantie: Toren: 14 Lange klank aan het eind van een klankgroep. Hoor je aan het eind van een klankgroep een lange klank (aa,ee,oo,uu), dan schrijf je maar een a,e,o,u. Succes met leren van de woordjes. Denken jullie aan bloon? OUD PAPIER OPHALEN 19 MEI Dinsdagavond 19 mei is er weer oud papier ophalen. Wilt u het papier weer vanaf uur aan de weg zetten! Ouders van de volgende leerlingen zijn ingedeeld: Sannah Houtsma, gr.4b, Daan Westra gr.7, Kirsten van Huizen gr.7/8, Brian v.d.veen gr.7, Devin v.d.wal gr.1/2b, Sanne Kersten gr.5a, Givano Martha gr.6, Kyan Dekker gr,1/2a, Jordy Slot gr.1/2a, Jeldau Procee gr. 7/8 We verwachten u om uur bij school. Wij rekenen op uw komst. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, de oudervereniging. KLEDINGACTIE Van 18 t/m 25 mei houden wij een kledinginzameling van schone kleding, schoenen, geschikt voor hergebruik ten behoeve van het Lilianefonds. Het Lilianefonds ondersteunt kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden. Een deel van de opbrengst is ook voor onze school. Er staat in deze periode een kledingcontainer voor school. De kinderen krijgen met deze weeknieuws een kledingzak mee naar huis. Mocht u meer zakken nodig zijn, dan zijn deze af te halen bij de balie. Eventueel kunt u ook een vuilniszak gebruiken. SCHOOLKORFBALTOERNOOI A.s. woensdag 20 mei is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Dit vindt plaats op het terrein van K.V. Leonidas. Er zijn van de Vensterschool 17 teams opgegeven. De groepen 7/8 spelen in twee vakken met een 8-tal. De groep 5/6 en 3/4 spelen in één vak met een 4-tal. Iedere poule heeft een kampioensteam. Op vrijdag 1 en 8 mei (laatste is in de meivakantie!) kan er op het Leonidas veld worden geoefend. De kinderen die mee doen aan schoolkorfbal uit groep 3/4 kunnen daar van uur terecht. De kinderen uit groep 5/6 van uur. En 7/8 wordt verwacht om uur. We danken hierbij alvast de ouders die zich aan hebben gemeld als begeleider. We wensen jullie allemaal veel succes!! Supporters zijn natuurlijk welkom! NOG RESTERENDE VAKANTIEDAGEN Mei vakantie t/m en Hemelvaart Pinksteren t/m Zomervakantie t/m

3 Afgelopen dinsdag is er een druk bezochte bijeenkomst geweest met ouders over het mogelijk invoeren van een continurooster op de Vensterschool. Mevr. Annigje van den Berg, directeur obs. Tuindorp in Wolvega en Brede Schoolcoördinator van Comperio, gaf informatie over de verschillende invullingen van een continurooster. Daarna was er de mogelijkheid voor ouders om in tafelgroepjes de voor- en nadelen op een rij te zetten. Wij willen rond de herfstvakantie met een concreet voorstel komen over een mogelijke roosterwijziging. Alle gezinnen kunnen dan een stem uitbrengen. Van te voren hoort u hoeveel % voorstanders van een wijziging er nodig zijn om dit eventueel door te laten gaan. De reacties van de verschillende tafelgroepjes staan hieronder. Voordelen : * Flexibelere opvang, mogelijk school eerder starten * Meer tijd om te spelen en sporten, s middags eerder vrij. * Meer tijd kind te zijn. * Meer rust, groepen starten beter op, meer Quality time voor de kinderen. * Zicht op eten en drinken. * Geen sport onder etenstijd * Ritme niet naar huis, geen tussen schoolse opvang. * Minder gereis tussen de middag! * Geen wisseling school ;thuis; opvang etc. * Meteen naar de pauze verder met de les * Werktijden over 5 dagen verdelen. * Voor leerkrachten meer structuur/ beter tijd indelen/ eerder starten overleggen Oudergesprekken etc. * Kans op baan vergroot omdat je aaneengesloten kan werken. * Sociale vlak samen met elkaar eten. * Voor alle kinderen is het gelijk. * Beter zicht op pesterijen, minder kinderen op het plein. * Voorbereiding/overgang middelbare school. Nadelen : * Spanningsboog kinderen? * hoe het kind in de groep staat (pesten). * Het ouder/kind moment tussen de middag. * te weinig tijd voor moeilijke eters. * Vrije woensdagmiddag vervalt. * Tijdloop met sport, muziek etc. in combinatie met wo. mi. * Kinderen zwerven s middags langer op straat! * Nu genieten kinderen ervan tussen de middag thuis te zijn. * Niet kunnen ventileren tussendoor. Klimaatbeheersing. * Extra kosten. * Geen warm eten tussen de middag. * Veel gesmeer van brood s morgens vroeg. * Alles moet mee naar school.

4 * Werktijden over meer dagen verdelen. * Wat na school? geen oppas/opvang thuis bij ouders. * Regelen goede opvang. Meer oppas? * Tijdelijk werk, B.S.O. moet flexibel zijn. * Gaat ten koste van de uren vanaf groep 3 qua ontwikkeling. * Groep 2 mist zelfstandige middag. Geen groep 1 erin. * Onvoldoende rust groep 1 en 2. Vragen/opmerkingen : * Vraag aan de kinderen wat ze er van vinden en of ze het willen * Ervaringen van kinderen van scholen die continurooster al doen * Voorkeurtijden 8.30 uur 14.15/14.30 * Heeft het ook invloed op de onderwijsresultaten? * Voorkeur gaat uit naar 4 gelijke dagen en de woensdagmiddag vrij * Samenwerking met en/of overleg met sportverenigingen en kinderdagverblijf! (trainingen en zwemlessen eerder) * Hoe de opvang regelen? Kinderen nog langer achter de TV? * Hoe kinderopvang/begeleiding m.n. de jongste kinderen op school of in de buurt? * 5 gelijke dagen en/of de woensdagmiddag wel behouden? * 5 gelijke dagen model * Proefperiode van twee of drie weken, om iedereen het te laten ervaren ook voor iedereen die er niet geweest zijn! * De mogelijke invoering continurooster duurt te lang * Hoe komt het met de vakanties? * Hoe komt je met de leerstof uit bij de bovenbouw? * Opvang dorp BSO goed aansluiten met Doomijn * Huiswerk opvang aanbieden * Pauzes leerkrachten moeten goed georganiseerd zijn (Kwaliteit en continuïteit) *Geen continurooster! Is het ook mogelijk de grote pauze in te korten met een half uur s middags vrij om uur? * Koelkasten regelen voor lunchboxjes. * Ouders geven aan te willen helpen met eten en/of groepen 7 / 8 helpen met eten * 1 speciale dag in de week,(b.v. Tostidag)! * Gaat O.B.S. De Velden Noordwolde Zuid dit ook doen?

5 Nieuws vanuit de Meulewiek Vrijdag 17 april was de feestelijke opening ter ere van het samenwonen met de peuterspeelzaal. Alle voor- en naschoolse voorzieningen onder 1 dak. We kijken terug op een geslaagde feestelijke dag met veel bezoekers. Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten te doen. Uit handen van de wethouder Frans Kloosterman heeft de locatie een geldbedrag gekregen om er iets moois mee te doen. Vanuit de peuterspeelzaal De afgelopen maand zijn de peuters druk bezig geweest met het thema kleding. Het thema wordt op 30 april en 1 mei feestelijk afgesloten met een voorstelling door Niesje Rozema. Peuters mogen bij deze voorstelling verkleed naar de peuterspeelzaal komen. Op dit moment zijn de peuters druk aan het knutselen voor moederdag. Vanuit de kinderopvang De afgelopen periode stond in het teken van het thema lente. De kinderen hebben allerlei knutselwerkjes gemaakt als een schaapje, een hyacint beplakt met propjes papier en hebben we gekeken hoe een kuiken uit een ei komt. Natuurlijk hebben we buiten eens goed om ons heen gekeken, wat zien we allemaal veranderen? De afgelopen periode hebben we de groepsruimte veranderd, dit om meer rust te creëren. We wilden meer hoeken in de groep zodat kinderen meer uitdaging krijgen om dingen te ontdekken Buitenschoolse opvang in de afgelopen weken heeft de BSO mooie kunstglazen en mokken gemaakt en #D-schilderijen met schelpen er op. Ons moestuintje begint al aardig te groeien. Nu komt de tijd om de stekjes te verpotten naar buiten en hopen we dat het lekkere groentes en kruiden gaan worden. Activiteiten in de meivakantie: workshop verhalenmachine! De kinderen gaan met elkaar op een speelse wijze een verhaal verzinnen. Deze workshop wordt begeleid door Anita Drost van Schrijfbende. Op 21 mei de workshop wat doet een fotograaf. We gaan we zelf een filmpje maken en een stripverhaal maken door middel van foto s. Nieuws van de bibliotheek. GROEPSBEZOEK: Op 31 maart is groep 4 op bezoek geweest voor het programma Speurneuzen! De leerlingen hebben kennis gemaakt met het verschil tussen leesboeken en weetboeken. Als echte speurders gingen ze met loep en potlood en papier op zoek naar de oplossing van de Speurneuspuzzel. Er werd hard gewerkt en het resultaat was goed! De oplossing Wat lees jij? Werd door de meesten gevonden. Op 17 april heeft groep 5 een bezoek aan de bieb gebracht voor het programma Bibliotheekmedewerker gezocht. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten maakten de leerlingen kennis met het werk van een bibliotheekmedewerker. Ook nu werd er enthousiast aan de opdrachten gewerkt en waren er leerlingen teleurgesteld dat ze niet alle opdrachten hebben kunnen uitvoeren.

6 WEET U DAT: - kinderen tot 18 jaar nog steeds GRATIS lid zijn? - ook baby s al een lidmaatschap van de bibliotheek kunnen krijgen? - U in de bibliotheek gebruik kunt maken van internet door GRATIS WIFI? - er heel veel leuke prentenboeken en voorleesboeken zijn? - U ook DVD s kunt lenen? - tijdschriften en kranten kunt lezen zonder dat u lid bent? - U met uw lidmaatschapspas in alle bibliotheken in Friesland kunt lenen? - U met uw bibliotheekpas vaak korting kunt krijgen? Geld ook voor kinderen die een pas hebben! - U met uw bibliotheekpas nu ook E-books kunt lenen? Kijk op de website van de bibliotheek! Ook voor de juiste openingstijden kunt u terecht op NIEUWE BOEKEN Wekelijks ontvangt de bibliotheek nieuwe boeken. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwe boeken, abonneer u dan gratis op de online aanwinstenlijsten naar keuze. Kijk op Ga naar Mijn menu, meld u aan en ga naar Aanwinstenmail. Daar kunt u zich aanmelden voor de verschillende beschikbare abonnementen.

7

8

Weeknieuws nr.32 24 april 2015

Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Weeknieuws nr.32 24 april 2015 Data 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 18 mei Bankbattle groep 8 20 mei Schoolkorfbaltoernooi 21 mei

Nadere informatie

Weeknieuws nr.29 2 april 2015

Weeknieuws nr.29 2 april 2015 Weeknieuws nr.29 2 april 2015 Data 3 t/m 6 april Goede vrijdag en Pasen 27 april Koningsdag vrij 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Weeknieuws nr.31 17 april 2015

Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Data 17 april Opening voetbalkooi 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 26 t/m 29 mei Avondvierdaagse De

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school.

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school. AGENDA Datum Activiteit 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse Weeknieuws nr.31 10 mei 2019 Welkom In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom

Nadere informatie

Weeknieuws nr.19 1 februari 2019

Weeknieuws nr.19 1 februari 2019 Weeknieuws nr.19 1 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 5 februari BLP-scholing; leerlingen vrij 5 februari Oud papier ophalen 6 februari MR vergadering 12 februari Oudergesprekken 1 maart Afscheid juf

Nadere informatie

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.1 2 september 2016 8 sept Informatieavond alle groepen aanvang:19.30 uur Week van 19 Oudergesprekken groep 7 en sept. 8 21 sept Alle kinderen vrij 30 sept Fancy

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Weeknieuws nr februari 2019

Weeknieuws nr februari 2019 Weeknieuws nr.21 15 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn

Nadere informatie

Maandnieuws brede school

Maandnieuws brede school Maandnieuws brede school Vensterschool, De Mandehof, De Meulewiek, bibliotheek, timpaan November 2014 Data 4 december Sint en Piet op school. s Middags alle kinderen vrij!!!! 18 december Kerstviering op

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.13 8 december 2017 12 december Oud papier ophalen 21 december Kerstviering 22 december Start kerstvakantie om 11:45 uur 10 januari Luizencontrole 11 januari Luizencontrole

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Weeknieuws nr april 2019

Weeknieuws nr april 2019 AGENDA Datum Activiteit 19 t/m 22 april Pasen 27 april t/m 5 mei Meivakantie Weeknieuws nr.29 18 april 2019 Voorstelling groepen 5 en 6 Vrijdag 26 april verzorgt groep 5 en groep 6 in het Buurthuus een

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster Weeknieuws nr.22 5 februari 2016 Data 9 februari Oud papier ophalen 11 februari Cursus personeel. Alle leerlingen s middags vrij 15 febr Voorstelling Uurcultuur groepen 1 en 2 22 t/m26 Contactavonden februari

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

Weeknieuws nr mei mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten)

Weeknieuws nr mei mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten) Weeknieuws nr.32 17 mei 2019 AGENDA Datum Activiteit 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse 28 juni Alle kinderen vrij i.v.m. BLP (cursus van de leerkrachten) Welkom In groep 1 mogen we Aylin

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.5 6 oktober 2017 10 oktober Oud papier ophalen 11 oktober Leerlingen vrij 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 12 oktober OV vergadering 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 Weeknieuws nr.25 22 maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 25 maart MR vergadering 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn vrij 29 maart Voorstelling groepen 2 en 4 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.11 23 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 28 november Kinderen vrij 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Leandro.

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Aanleiding voor deze avond Signalen van team en ouders (tevredenheidsonderzoek) Tendens binnen de Groeiling Veranderingen in de maatschappij Doel van deze avond Informatie

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Bladzijde [1] INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Februari 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u ten behoeve van de ouderraadpleging over het voorstel Naar andere schooltijden?

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.28 7 april 2017 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen 22 t/m 30 april Meivakantie 2 mei Schoolfotograaf 5 mei Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen maart 29 maart Afscheidsfoto groep 8 1 april Schoonmaakdag 6 april Voorstelling Uurcultuur groepen 6, 7 en 8 7 april Theoretisch verkeersexamen groep

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Vragen van de MR aan CSV nav voorstel Continurooster

Vragen van de MR aan CSV nav voorstel Continurooster 1. (Snelheid van) het proces: Wat is de aanleiding om het continurooster ineens op de agenda te zetten? Hoeveel scholen van Kalisto hebben een vorm van continurooster en hoeveel hebben variant A en hoeveel

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Muizenkrabbel oktober 2015 nummer 4. OBS De Hazelmuis

Muizenkrabbel oktober 2015 nummer 4. OBS De Hazelmuis Beste ouders, Deze weken staan in het teken van het thema: Raar maar waar op school, deze sluit aan bij de kinderboeken week. En over de kinderboeken week gesproken, we krijgen een heuse kinderboekenschrijfster

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 Weeknieuws nr.24 15 maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 20 maart Open dag 20 maart Groep 1 naar school 22 maart Groep 1 vrij 25 maart MR vergadering 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn vrij 29 maart

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden Inleiding Onlangs in het journaal en prominent in het Algemeen Dagblad: Het basisonderwijs gaat geleidelijk aan over op andere schooltijden. Bijna 20% van de basisscholen werkt al met andere schooltijden

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven.

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven. Extra Nieuwbrief over Andere schooltijden. In een eerdere nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we willen gaan verkennen of andere schooltijden een optie zijn voor onze school. We vinden de mening van de

Nadere informatie

Het worden andere tijden!

Het worden andere tijden! Het worden andere tijden! 1.0 Redenen voor andere schooltijden (bron: verschillende onderzoeken door scholen) Waarom zou een school willen overstappen op andere tijden? Kort gezegd gaat het erom meer rust

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Belangrijke data 5 december Sinterklaas 13 december (Onder voorbehoud) Optreden

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Presentatie Andere Tijden

Presentatie Andere Tijden Presentatie Andere Tijden Medezeggenschapsraad van tijdschema 20.00 uur achtergrondinformatie in de hal 20.20 uur opdracht: in gesprek in lokalen 20.50 uur vervolg in de hal 21.00 uur afsluiting 1 geschiedenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Waarom een continurooster 3. Uitwerking continurooster 3.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 3.2. De lunch 3.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster

Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster Frequently Asked Questions (FAQ) vragen en antwoorden over het continuerooster Via de ouderavond, mail of in de gang zijn er diverse vragen gesteld over het continurooster. Graag geven we hier antwoord

Nadere informatie

Er zijn rond de 110 mensen aanwezig, waaronder ook een aantal raadsleden.

Er zijn rond de 110 mensen aanwezig, waaronder ook een aantal raadsleden. Aanleiding De projectgroep MFA Vries is, na een aantal gesprekken hierover, tot de conclusie gekomen dat zij unaniem positief staat ten opzichte van het invoeren van een continurooster op de basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie