persbericht brussel, 24 juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "persbericht brussel, 24 juni 2013"

Transcriptie

1 persbericht brussel, 24 juni 2013 scabal lente-zomer 2014 trends Voor lente/zomer 2014 pakt Scabal uit met een brede selectie stoffen van hoogstaande kwaliteit, waarvan er heel wat in het eigen productieatelier in het Engelse Huddersfield in West Yorkshire zijn ontwikkeld. Naast de vaste en beproefde favorieten actualiseerde Scabal een aantal patronen of kleurde ze fris in, passend bij de smaak van klanten van nu van over de hele wereld. Zoals steeds zitten er technische vernieuwingen in de nieuwe lading. pakken Aansluitend bij de populaire en succesvolle trends van het voorbije seizoen vertonen de nieuwe pakken een discreter, eleganter ontwerp. Zelfstrepende effecten, schaduwstrepen en halfeffen stoffen blijven erg belangrijk. Voor een klassiek zakelijk pak is de LONDONER-collectie geknipt - een Super 140 s geweven uit Australische extrafijne merinoswol. Met een gewicht van 250 g zullen de 50 patronen in deze belangrijke lijn heel wat maanden meegaan in een gematigd klimaat. Deze uitstekende kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van kleuren, gaande van zilvergrijs over donkerblauw tot helderblauw.

2 Ogenschijnlijk effen stoffen, haarfijne strepen, pinpoints, pick-and-pick en mooie visgraten zijn slechts enkele van de weefeffecten die opvallen in de HEROIC-collectie. Met 71 patronen is dit alweer een knap aanbod van veelzijdige Super 100 s wollen stoffen van 280 g. Helderblauw en koningsblauw zorgen voor een pittige noot tussen de overwegend klassieke tinten grijs en marineblauw. De moderne zakenman die veel reist zal in zijn nopjes zijn met de eigentijdse uitstraling van de SHUTTLE-lijn. Met slechts 12 motieven is dit een nieuw aanbod, gebaseerd op prunelle- en keperachtige weefsels. Met een Super 120 s kwaliteit en een gewicht van 250 g omvat de selectie vooral schaduwstrepen, schaduwruiten en valse effen patronen. Indigoblauw eist een plaats op naast donkergrijs en middelblauw uitstekend voor een elegant pak met een frisse look. De COSMOPOLITAN-lijn, een combinatie van wol, zijde en mohair in een 52/36/12 mix op maat van de zomer, spreidt Scabals technisch vernuft en talent voor motieven tentoon. De negen Super 150 s kwaliteiten zien eruit als sterk glanzende mohair stoffen, maar zij voelen verrassend zacht en fijn aan. Reken maar dat er uiterst verfijnde zakelijke pakken van zullen worden gemaakt in kleuren variërend van beige over zilvergrijs tot zwart en lichtblauw. Vooral het middelblauw oogt erg modieus. jasjes Lichte jasjes zijn belangrijker dan ooit in het nieuwe lente/zomerseizoen. Koele merinoswol, 100% of in een vernuftige innovatieve mix, levert in combinatie met linnen, zijde en katoen modieuze vrijetijdsstoffen op die o zo heerlijk zitten. ST TROPEZ was altijd al een populaire vrijetijdslijn van Scabal, en de nieuwste collectie brengt ons jasjes in 25 verschillende patronen in uiteenlopende kwaliteiten en mengsels. Meer dan de helft is gemaakt van 100% linnen, en er zijn ook enkele gestreepte regimentsblazers in 100% katoen. De zomermengsels bevatten 45/30/25 wol/zijde/linnen; daarnaast zijn er ook mengsels van 60% linnen en 40% wol. De brede waaier van effen kleuren zal er ongetwijfeld goed uitzien onder een zonnige hemel lichtblauw, muntgroen of indigo bijvoorbeeld. Verder zijn er opvallende maar elegante ruitjes, zoals een grijze windowpane tegen een oranje ondergrond of een oranje overcheck tegen een grijze ondergrond.

3 Ook de 20 patronen van de YOUNG GENERATION-lijn vertonen een fris kleurenpalet. Zuiver linnen, 280 g, in sterke tinten zoals wit, oranje, roestrood en marineblauw, schaart zich naast 75/25 katoen/linnen mengsels met een identiek gewicht. 50/30/20 mengsels van wol/zijden/linnen wegen opvallend lichter met hun 250 g, terwijl het zuivere katoen begint vanaf 300 g. Zoals het hoort in dit seizoen, zien we veel weefeffecten hopsack, thick-andthin weefsels en diagonale constructies hebben allemaal hun plaats in deze frisse, stijlvolle selectie. NOBILITY, een mix van 55% zijde met 45% fijne wol, goed voor 240 g, benadert de zomer vanuit een beduidend luxueuzere invalshoek. De zijde verleent een uitgesproken glans aan het oppervlak, terwijl de weefmotieven variëren van speelse ruitjes over windowpanes tot pick-and-picks en effen uitvoeringen. Naast het traditionele lichtgrijs worden we getrakteerd op een regenboog van seizoenskleuren met lichtblauw, groen, roze en koningsblauw. De FRESH-lijn, gemaakt in Engeland, heeft zijn naam niet gestolen. Dankzij het geavanceerde afwerkingsproces voelt de 100% wollen stof immers veel koeler aan tijdens het dragen. De 22 patronen van deze kwaliteit van 230 g, waaronder veel traditionele ruiten met een flitsende inkleuring zoals turquoise en rood, zullen ongetwijfeld schitteren onder een warme zomerzon. De vrijgevochten jaren 70 stonden model voor COLIBRI, Scabals meest extravagante jasjescollectie voor de lente/zomer 14. De lijn van 100% wol/frescostoffen met een gewicht van 250 g telt 12 motieven. In deze fantasierijke collectie zijn garens met bouclé-effect verwerkt. Net als het gelijknamige vogeltje pakt ze uit met een gewaagd kleurenpalet dat lila, limoengroen, paars en turquoise omvat, maar ook lichtgrijs, middelblauw en marineblauw.

4 boeken Bij een knap jasje hoort een knappe broek.... De CAPRI-collectie telt maar liefst 41 kleuren. De effen geweven 100% wollen stoffen wegen 260 g en zijn ideaal voor een zomerblazer of broek. De kleurenselectie is heel breed: ze begint met neutrale tinten zoals beige, maar zelfverzekerde mannen zullen zich beslist aangesproken voelen door een fluorescerend maar stijlvol limoengroen, oranje, lichtblauw of lila. Nieuwe accessories voor 2014 Zoals steeds werden voor de collectie WEEKEND de beste garens en weefsels aangewend, in elegante kleuren. Het resultaat is een volledig gecoördineerde collectie met gedistingeerde jasjes, chino s, jeansbroeken, katoenen hemden, fijn breigoed en een trenchcoat. Heel wat kledingstukken zijn speciaal gewassen of gekleurd zo onderscheidt de look zich duidelijk van Scabals hoofdcollectie. De chino s sluiten met knopen in contrasterende kleuren. De kleuren van de broeken variëren van bleekroze over warm bordeaux tot pittig oranje. Ook een witte broek hoort er bij (een must in zwoele klimaten), net als een mooi gewassen denim jeans. De broeken zijn smal maar comfortabel. De katoenen broeken bevatten vaak een beetje elastaan voor wat meer stretch. Er gaat een eenvoudige kracht uit van Scabals poloshirt, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is gemaakt van piquékatoen, met een V-hals of met knopen. Op de mouw is de Union Jack met Scabal-leeuw geborduurd. De klassieke katoenen hemden zijn aansluitend met een zachte kraag. Scabals accessoirecollectie omvat verder ook dassen, overwegend in tricot, pochetjes, riemen, sokken en sjaals. Tijdens zomerse buien kan de korte, vederlichte trenchcoat in katoen/nylon van pas komen.

5 lederen accessoires Scabals leren accessoirelijn is terug in de lente/zomer 14. De leren accessoires, ontworpen met het internationale cliënteel voor ogen, combineren praktische betrouwbaarheid met verfijnde elegantie. Het uitgebreide aanbod, in-house ontworpen bij Scabal en vervaardigd in de beste Italiaanse ateliers, omvat onmisbare extra s als aanvulling bij een zakelijke en vrijetijdsgarderobe. Deze luxueuze collectie bestaat uit schoenen, koffers, tassen en riemen. De klassieke schoeiselstijlen zijn Brits geïnspireerd en made in Italy. Als constructie wordt vaak voor Goodyear-welted geopteerd. Verder hebben we de keuze uit populaire zakelijke schoenen zoals full-brogue oxfords (gaatjesschoenen) en derby s (veterschoenen) in geborsteld kalfsleer tot full-brogue oxfords in nubuck en enkellaarsjes met een rubberen vibramzool. Ook seizoensgebonden stijlen zoals mocassins in geiten/schapenleer of kalfsleer horen er volgende zomer bij. De zomerse derby s en oxfords zijn uitgevoerd in nubuck met een roomkleurige rubberen zool, wat ze bijzonder licht maakt. Het assortiment koffers en tassen omvat een aktetas en schoudertas, naast reistassen in verschillende afmetingen, een cabin trolley op wieltjes (goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen) en een middelgrote trolley voor in het ruim. Alle items zijn gemaakt door Italiaanse ambachtslui, en het lederaanbod omvat soepel kalfsleer, kalfsleer met hertenprint of in sommige gevallen saffiano een bedrukt volnerf leder in zomerse kleuren. De lente/zomercollectie 2014 zal verkrijgbaar zijn in de eigen winkels van Scabal in Brussel, Londen, Parijs, Berlijn, Frankfürt en Beijing en via het wereldwijde netwerk van verkooppunten.

6 OVER SCABAL Het bedrijf Scabal werd in 1938 opgericht in Brussel. Wereldwijd stelt het 600 personen te werk en verdeelt het zijn producten op meer dan 65 internationale markten. De activiteiten van het bedrijf kunnen opgedeeld worden in twee grote categorieën: de verkoop van uitzonderlijke stoffen en het maken van maatpakken. De 100% Europese geïntegreerde productie, de 5000 stoffen die altijd beschikbaar zijn en de 200 personaliseringsopties van de maatpakken maken van Scabal een unieke speler in de luxekleding voor mannen. SCABAL IN CIJFERS 600 werknemers 60 internationale markten 12 kantoren 8 showrooms 15 nieuwe stoffencollecties per seizoen meter geproduceerde stof per jaar geproduceerde pakken per jaar Gemiddeld 800 versneden stoffen per dag 2 geïntegreerde productie-eenheden 5000 stoffen die altijd beschikbaar zijn Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Scabal, Kristel Geets Tel: Fax: Om deze foto in hoge resolutie en het persbericht te downloaden, logt u in op en klikt u op het camera-icoontje in de menubalk. kristel.geets@scabal.com Neem ook eens een kijkje op: Ziet u het camera-icoontje niet, gelieve dit dan te melden aan onze webmaster wilfried.redant@scabal.com Hebt u nog geen persoonlijke toegang, vraag er dan één op

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester SCHORTEN Leder Unisex 850026 One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester Een lederen schort met een stoere, ambachtelijke en tijdloze uitstraling. Gemaakt van lichtgewicht kwaliteit

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016

LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016 LOOKBOOK VOORJAAR /ZOMER 2016 VOORJAAR/ZOMER 2016 De voorjaars-/zomercollectie 2016 van Hackett biedt de moderne man in de stad de essentiële garderobe met alle zijn kledingbehoeften. Hackett Mayfair,

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event! Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!! 2 BC Hospitality Services Voorwoord! Style my event BC Hospitality Services is een belangrijke speler in de dienstverlenende sector.

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION M D N WELCOME shirts hotel MENU BC DNM COLLECTION 274 HEMN 278 POLOSHIRTS 280 SWEATSHIRTS 282 T-SHIRTS 283 Denim is niet weg te denken uit het modebeeld. Maak uw bar of restaurant onderscheidend met deze

Nadere informatie

50 jaar verfijnde elegantie

50 jaar verfijnde elegantie PERSBERICHT 50 jaar verfijnde elegantie Parmentier zet de toon met de nieuwe Herfst-Winter collectie 2012-2013 Brussel, 22 mei 2012 Het Huis Parmentier, specialist in prêt-à-porter pelscollecties, viert

Nadere informatie

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE LEZEN Eigen B & S collectie Kant en klare leesbrillen met etuis Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN 14139 QUALITY MADE B & S Leesbrillencollectie Van het idee tot de kant-en-klare leesbril Van jaar tot

Nadere informatie

Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol

Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol TRENDY De comeback van behang Voor wie er nog zou aan twijfelen: behangpapier is helemaal terug en krijgt meer dan ooit een hoofdrol in de interieurinrichting: gewaagde motieven moeten niet onderdoen voor

Nadere informatie

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE CASUAL COLLECTION SPRING/SUMMER 2019 SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE SUMMER IN THE CITY STYLES FOR EVERY DAY STOERE TASSEN. NIETS VERGETEN? THE POWER OF NEON. DE NIEUWE TRENDKLEUREN 02 LAAT DE ZON

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau*

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau* Jeroen van den Akker Veghel Molenstraat 26 5461 JR Veghel 0413-36 65 22 Openingstijden Maandag 13.00-18.00 uur Dinsdag 9.30-18.00 uur Woensdag 9.30-18.00 uur Donderdag 9.30-18.00 uur Vrijdag 9.30-21.00

Nadere informatie

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid De mens wordt altijd geboren in een sociale groep of samenleving. Zo n samenleving wordt gekarakteriseerd door een sociale structuur en cultuur en heeft na eeuwen experimenteren

Nadere informatie

HERFST/WINTER COLLECTIE PERSBERICHT JULI Voor onmiddellijke publicatie THE TACK WAY

HERFST/WINTER COLLECTIE PERSBERICHT JULI Voor onmiddellijke publicatie THE TACK WAY HERFST/WINTER COLLECTIE 2018 PERSBERICHT JULI 2018 - Voor onmiddellijke publicatie THE TACK WAY Deze nieuwe wintercollectie viert de eenvoud met pure materialen, een industriële stijl en een ingetogen

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT LENTE/ZOMER COLLECTIE 2018 PERSBERICHT JANUARI 2018 - Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT is het meest zuidelijke stuk van de Noordzee, gelegen voor de kust van België, Nederland, Groot-Brittannië

Nadere informatie

BESTELBON TEXTIEL Oktober 2018

BESTELBON TEXTIEL Oktober 2018 BESTELBON TEXTIEL Oktober 2018 Naam: Datum: www.mannavita.be fax: 056 42 62 51 info@mannavita.be ANGOFORM WARMTEONDERGOED 40%angora,20%wol,30%polyamide 27A Schouderwarmer wit S 38,95 27B Schouderwarmer

Nadere informatie

THE chino COLLECTION

THE chino COLLECTION THE chino COLLECTION Navy Huntingview Jacket Camel Officer Chino THE chino COLLECTION Een goed passende en comfortabele broek hoort thuis in elke garderobe. Onze Officer chino is op talloze manieren te

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

boutique co llect i o n

boutique co llect i o n boutique collection boutique Meesterstukken gecreëerd met passie voor textiel en interieur. In Januari introduceert Kobe de BOUTIQUE collectie. Door het Kobe design team worden vernieuwde innovaties toegepast

Nadere informatie

beige korte broek grijze korte broek zwarte korte broek zwarte korte broek met koord zwarte korte stretchbroek

beige korte broek grijze korte broek zwarte korte broek zwarte korte broek met koord zwarte korte stretchbroek beige broek beige spijkerbroek beige stretchbroek blauwe joggingbroek bruin verwassen spijkerbroek bruine broek met bloemen bruine broek met zak bruine rib broek fel groene broek grijze sportbroek groene

Nadere informatie

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING INTRODUCTIE Deze voorbeeld kleurenkaart laat u het gehele kleurenpalet van TRACHEOTEX zien. De kleur-/ designcodes staan in de linkerbovenhoek

Nadere informatie

zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding.

zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding. zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding. Onze kinderkleding maken we... voor kinderen. Kinderen vinden het heerlijk als ze de ruimte krijgen. Om bij elkaar te zijn,

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

SPRING/SUMMER SELECTION

SPRING/SUMMER SELECTION SPRING/SUMMER SELECTION SABRO JAS 0301 0356 winterjas, modern design 2 zijzakken, 1 binnenzak voor mobiele telefoon elastisch manchet met duimopening elastische tailleband met aantrekkoord Maat: XS Kleur:

Nadere informatie

PLACE SOFA JASPER MORRISON

PLACE SOFA JASPER MORRISON NL 091 342 06 Vitra 2011 PLACE SOFA JASPER MORRISON www.vitra.com PLACE SOFA INLEIDING Wanneer ik een object zie dat alles heeft wat het nodig heeft, lijkt me dat object méér dan de som van de afzonderlijke

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen 2008-2009 GENERATION Y - werkkleding van nu Voor vakmensen die werkkleding in het gewoonlijke design nu wel hebben gezien. Voor mensen die een

Nadere informatie

ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016

ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016 ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016 Zonnebrillencollectie 2016 2 De ELLE-vrouw combineert haar passie voor mode met haar passie voor Parijs. Parijs is voor haar een urban jungle waar ze elke dag modieuze

Nadere informatie

PERSBERICHT JANUARI 2014

PERSBERICHT JANUARI 2014 PERSBERICHT JANUARI 2014 Voor onmiddellijke publicatie We zijn blij u de Libeco Home zomercollectie 2014 te mogen voorstellen. Een terugkeer naar de basis, waar natuurlijke tinten centraal staan en eenvoud

Nadere informatie

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING KLEURKRAGEN De V.I.P kragen zijn onmisbaar om een correcte kleurenanalyse uit te voeren. Onze 4 seizoenkragen en subseizoenenkragen worden

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE Mode van nu voor de man van nu mix & match Bij het mix & match kostuum van Roy Robson kunt u een colbert en

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

corporate textiel Specials Dassen en sjaals Truien en cardigans Poloshirts en shirts Leren tassen en accessoire 6 Shirts en blouses

corporate textiel Specials Dassen en sjaals Truien en cardigans Poloshirts en shirts Leren tassen en accessoire 6 Shirts en blouses corporate textiel 4 Specials 6 Shirts en blouses 34 assen en sjaals 38 Truien en cardigans 40 Poloshirts en shirts 44 Leren tassen en accessoire 3 specials Naast ons standaardprogramma zijn principieel

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Uw kamer 'Klassiek' stijlen

Uw kamer 'Klassiek' stijlen Uw kamer 'Klassiek' stijlen Het kleurenpalet van Klassiek bestaat uit donker vergrijsd groen en bruin, wit- en crèmekleuren met accenten in aubergine. Natuurlijk kunt u uw kleuraccent ook afleiden van

Nadere informatie

PLACE SOFA JASPER MORRISON

PLACE SOFA JASPER MORRISON PLACE SOFA JASPER MORRISON PLACE SOFA INLEIDING Wanneer ik een object zie dat alles heeft wat het nodig heeft, lijkt me dat object méér dan de som van de afzonderlijke delen het is zo volledig dat het

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE 31 EDGE De nieuwe collectie Edge is geïnspireerd op spijkerbroeken en de jaren 50. De collectie is ontworpen voor harde werkers in ieder beroep die de beste kwaliteit, functionaliteit en pasvorm willen

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Colours and Fabrics. Home Collection

Colours and Fabrics. Home Collection Colours and Fabrics Home Collection Colour options Triennial Chair Kwaliteit meubelstoffen Gispen Gispen staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom worden voor de meubels van de Home Collectie de beste

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

een zachte uitvaart Productcatalogus

een zachte uitvaart Productcatalogus een zachte uitvaart Productcatalogus Inhoudsopgave Meer keus dan u denkt 3 Waden Zachte wade 4 Dunne wade 5 Gekleurde wade - blauw 6 Gekleurde wade - paars 7 Gekleurde wade - rood 8 Gekleurde wade - overige

Nadere informatie

personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd :01

personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd :01 personalized shoes by Greve OpmaakBaroloOkt2017-NL.indd 1 02-11-17 17:01 Het beste van Greve maatschoenen verenigd in uw Barolo De geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld

Nadere informatie

PERSBERICHT JANUARI 2013

PERSBERICHT JANUARI 2013 PERSBERICHT JANUARI 2013 Voor onmiddelijke publicatie De nieuwe Libeco Home zomercollectie spreekt tot de verbeelding en doet wegdromen naar zomerse taferelen en prachtige vakantiebestemmingen. De inspiratie

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

Zebra Organic Bags - winter 2010/11

Zebra Organic Bags - winter 2010/11 Zebra Organic Bags - winter 2010/11 aantal leverbaar per 849336 portemonnee bambi 21,95 =x2 stuks 849272 kids rugzak bambi 39,95 849273 kids rugzak boy - ster oranje 39,95 849274 kids rugzak boy - ster

Nadere informatie

Uni s en Basics 201 7

Uni s en Basics 201 7 Uni s en Basics 2017 Uni s en Basics Een zoektocht naar kamer-hoge stoffen in 2017 met de signatuur van Kobe In januari 2017 vult Kobe zijn bibliotheek met kamerhoge stoffen aan met een verscheidenheid

Nadere informatie

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA Voor de derde keer op rij brengt JBC een collectie uit in samenwerking met Designers Against Aids. Ook dit jaar wordt het een feestcollectie,

Nadere informatie

een zachte uitvaart Productcatalogus

een zachte uitvaart Productcatalogus een zachte uitvaart Productcatalogus Inhoudsopgave Meer keus dan u denkt 3 Waden Zachte wade 4 Dunne wade 5 Gekleurde wade - blauw 6 Gekleurde wade - paars 7 Gekleurde wade - rood 8 Gekleurde wade - overige

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding. Over deze collectie THE GUEST HOUSE

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding. Over deze collectie THE GUEST HOUSE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2019 PERSBERICHT JANUARI 2019 Voor onmiddellijke verspreiding Over deze collectie THE GUEST HOUSE Voor deze collectie haalde ik mijn inspiratie uit interieurs van Spaanse strandhuizen.

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art NL WORKWEAR 1 L I J N GEAVANCEERD BLAUW/LICHT BLAUW GRIJS/ROOD GROEN/LIMOEN NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC Art. 1040003 Stof: 100% Nylon Ripstop 20D. Vulling: 100% Polyester Ecodown. Buitenlaag: 100% Nylon.

Nadere informatie

O N T D E K O N T D E K

O N T D E K O N T D E K ONTDEK ONTDEK HET VERHAAL BEGINT... Bij Farrow & Ball houden we de traditie van onze oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste

Nadere informatie

IN PERFECTE HARMONIE.

IN PERFECTE HARMONIE. HÅG FUTU IN PERFECTE HARMONIE. HÅG Futu Communication is een strak vormgegeven en elegante bezoekersstoel - ontwikkeld als aanvulling op de HÅG Futu bureaustoel. De stoel is ontworpen voor kortere zitperiodes

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

Dylon Manueel in Zakje

Dylon Manueel in Zakje Multi-purpose/Warmwaterverf Deze textielverf is niet alleen geschikt voor alle natuurlijke weefsels maar ook voor het met de hand verven van de meeste synthetische (kunst)vezels. Bijvoorbeeld: polyamide

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

WAAROM ZIJN DEZE SNEAKERS ZO FANTASTISCH?

WAAROM ZIJN DEZE SNEAKERS ZO FANTASTISCH? WAAROM ZIJN DEZE SNEAKERS ZO FANTASTISCH? fsporty lace up ANTI-SLIP rubberen pads voor- en achteraan De ANATOMICUSH middenzolen zijn superflexibel, ultralicht en ontwikkeld om de omtrekken van uw voeten

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

NEW COLLECTION FALL WINTER RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN.

NEW COLLECTION FALL WINTER RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN. NEW COLLECTION FALL WINTER 2017 RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN. enkellaarsje multi color flower velvet leren inlegzool dempend 59 95 dutch new awesome DNA Modische sneaker

Nadere informatie

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES 04 04 TRICORP Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

Kleding Stichting Zeekadetkorps Rotterdam

Kleding Stichting Zeekadetkorps Rotterdam Wanneer je lid bent van het Zeekadetkorps Rotterdam zijn er bepaalde kledingkosten. Uniform: De eenmalige bijdrage voor het uniform is 45,00. Het uniform wordt verstrekt na inschrijving en de betaling

Nadere informatie

een zachte uitvaart Productcatalogus

een zachte uitvaart Productcatalogus een zachte uitvaart Productcatalogus Inhoudsopgave Meer keus dan u denkt! 2 Zachte wade 3 Dunne wade 4 Bamboe wade 5 Gekleurde wade - blauw 6 Gekleurde wade - paars 7 Gekleurde wade - rood 8 Gekleurde

Nadere informatie

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE EEN SCHOEN IS EEN TOTAALCONCEPT. HET ULTIEME COMFORT IS VOOR MIJ VANZELFSPREKEND. DE UITDAGING IS JUIST HET OPZOEKEN VAN DE GRENS TUSSEN ORTHOPEDIE EN CONFECTIE.

Nadere informatie

Decoratief bedlinnen met actuele motieven en kleuren voor de zoetste dromen.

Decoratief bedlinnen met actuele motieven en kleuren voor de zoetste dromen. 72_77 Bedlinnen_nl corr 4/01/11 19:31 Page 72 COMFORT Een vleugje poëzie Decoratief bedlinnen met actuele motieven en kleuren voor de zoetste dromen. 72 72_77 Bedlinnen_nl corr 4/01/11 19:31 Page 73 1

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

spring 2015 opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op.

spring 2015 opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op. spring 2015 the new collection opening-up Zie er piekfijn uit wanneer de eerste zonnestralen doorbreken. skinny jeans Lichtblauw of koningsblauw, fleur je lente op. party dresses Speciale jurken voor speciale

Nadere informatie

polyester/katoenen halterschorten.

polyester/katoenen halterschorten. Polyester/katoenen halterschorten 3 Duurzame en slijtvaste onderhoudsvriendelijke polyester/katoenen halterschorten. Afmeting: (l) x 0(b)cm 4 A Zwart, A40 Groen, A3 Rood gesteept, 3 A Bordeaux, A Zwart

Nadere informatie

New England Structure 3 kleur series

New England Structure 3 kleur series New England Structure 3 kleur series We hebben drie verschillende kleurpaletten ontwikkeld; Harmony, Nature en Urban Life. Om het kiezen gemakkelijker voor u te maken hebben we de kleuren ingedeeld in

Nadere informatie