Schoolinfo. We hopen u van harte te mogen begroeten in de MR.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolinfo. We hopen u van harte te mogen begroeten in de MR."

Transcriptie

1 Schoolinfo 5 maart , nr 13 Hierbij ontvangt u de dertiende reguliere schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Nieuw MR lid De MR bestaat uit 2 oudergeledingen en 2 teamleden. Dit jaar bestaat de MR uit Aukje Boonstra, Aeltsje vd Hoek, Johannes Benedictus en Franciska Woudstra. Zowel Johannes als Franciska zitten beide al bijna 3 jaar in de MR en volgens het reglement zouden ze alle twee nog 1 jaar in de MR mogen zitten. Om de afvloeiing geleidelijk te laten verlopen en daarmee in het belang van de school, heeft Franciska aangegeven haar taken een jaar eerder te willen overdragen aan een Beste andere Ouders ouder. / verzorgers, Lijkt het u als ouder leuk om mee te denken over het schoolplan, arbozaken, het vakantierooster, klassenindelingen en andere schoolzaken. Geef u dan op voor de functie van MR lid via mail@meesterswijbrandischool of meld u aan bij een van de huidige MR leden of Freerk. Heeft u nog enige twijfel? Schroom dan niet om meer informatie op te vragen. Tevens staan er op de website de notulen van de vergaderingen van afgelopen jaar. Ook deze zullen u wellicht een beter beeld geven van hetgeen er wordt besproken tijdens de vergaderingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een keer een vergadering bij te wonen. De eerst volgende vergadering is maandag 13 april. We streven ernaar om tijdens de actualiteiten avond het nieuwe MR lid te kunnen voorstellen, zodat tijdens de laatste vergadering van dit jaar het nieuwe lid kan wennen en Franciska haar taken kan overdragen. We hopen u van harte te mogen begroeten in de MR. Ps. De MR stelt het altijd zeer op prijs als ouders aanschuiven tijdens een vergadering. Dus ook als u geen MR lid wilt zijn, bent u altijd welkom. Wel graag van te voren even melden bij één van de MR leden dat u komt. Datum Rommelmarkt: Op zaterdag 20 juni staat de Rommelmarkt op de agenda. Wilt u deze datum alvast noteren en wellicht kunt u alvast spullen voor de markt bewaren?

2 K.S.G. dienst 8 maart Zondag 8 maart a.s. is er weer de jaarlijkse KSG-dienst. Het thema is: Samen delen Voorganger is pastor K. Dijkshoorn. De kinderen van de Meester S. Wijbrandischool en gospelgroep Arauna zullen meewerken aan deze dienst. We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding en het belooft weer een mooie dienst te worden. De opbrengst van de collecte is bestemd voor Fam2Fam. Voor kinderen tot 4 jaar is er oppas in de Vallei (gebouw achter de kerk). Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondag 8 maart a.s. om uur ook naar de kerk in Oudehorne! Tot ziens! Famtofam helpt kinderen in Armenië. Je zou het bijna niet geloven maar toch: weten jullie dat er in Europa kinderen zijn die niet in huizen wonen maar in (goederen)containers? En weten jullie dat er in Europa nog kinderen zijn die niet geholpen worden in een ziekenhuis wanneer dat nodig is omdat daar eenvoudig geen geld voor is? En wat dacht je van kinderen die met hun ouders in de kou moeten zitten in de winter omdat er geen geld is om hout te kopen? En dan praten we niet over winter zoals wij die hier in Nederland kennen. Nee, we hebben het dan over winters waar het soms meer dan 30 graden kan vriezen. Je vraagt je misschien af: waar is dat dan? Dan hebben we het over een land ver van Nederland: Armenië. Armenië ligt ongeveer km van hier verwijderd, aan de andere kant van Turkije. De ellende daar begon toen het land in 1988 werd getroffen door een zware aardbeving waarbij mensen om het leven kwamen. Vervolgens kwam het land in bittere armoede terecht en is er nauwelijks werk en inkomen voor de mensen daar. Daarom kunnen ze ook geen nieuwe huizen bouwen en zijn ze maar gaan wonen in containers waarin hulpgoederen na de aardbeving naar Armenië zijn gebracht. Toen hebben een aantal mensen hier in Fryslân gezegd: wij moeten iets doen voor die arme mensen daar. En toen hebben ze hier een club opgericht onder de naam Famtofam, wat in feite betekent Families hier helpen families daar. En hoe werkt dat dan, die hulp? Famtofam zoekt hier families die daar een kind willen helpen door elke maand een klein geldbedrag over te maken naar een gezin in Armenië. Daarnaast stuurt Famtofam extra hulp wanneer er sprake is van hoge nood, bv wanneer zo n container door brand wordt verwoest. Zo probeert Famtofam hier de allerarmste kinderen daar te helpen. En zo helpt Famtofam nu al 230 kinderen daar. Mede door die hulp kunnen kinderen in ieder geval naar school. Wil je meer weten? Kijk dan op

3 Tennis tijdens de gymles: Op dinsdag 17 maart staat de gymles van de groepen 3 tot en met 8 in het teken van Tennis. Wilt u de kind(eren) deze dag buitenkleding en buitenschoenen meegeven? Als ouders het leuk vinden mogen ze uiteraard ook een kijkje komen nemen als hun kind aan het tennissen is uur groep 3/ uur groep 7/ uur groep 5/6 De kleuters krijgen gewoon in de gymzaal les van mij op hun gewone gymtijd. Juf Dorien Wij trekken aan de bel Op 12 maart 2015 trekken wij met honderden scholen in Nederland en het Liliane Fonds aan de bel. Zo laten we horen dat alle kinderen in de wereld naar school moeten kunnen. Nu gaat slechts één op de tien kinderen met een handicap naar school. Omdat ze slecht kunnen lopen, blind of doof zijn. Waarom mag ik niet naar school? In Nederland is het normaal om naar school te gaan. Iedere schooldag als de les begint, gaat de bel. In de pauzes speel je met klasgenootjes. Als je ziek bent, laten je ouders de school weten dat je niet komt. En als je heel lang ziek bent, kun je zelfs via internet contact houden met je klas. Ook kunnen klasgenootjes bij je langskomen, om te je helpen met je huiswerk. Kinderen die niet zelf naar school kunnen, omdat ze bijvoorbeeld blind zijn of niet kunnen lopen of fietsen, worden met busjes naar school gebracht. In Nederland is dat allemaal goed geregeld. Waarom is dit dan niet zo voor kinderen met een handicap in arme landen? Zij kunnen met hun rolstoel vaak de school niet in. Of de school is te ver weg. Ze wonen meestal in afgelegen dorpjes, de wegen naar school zijn slecht en vervoer is er vaak niet. Ook zijn hun ouders vaak te arm om de school te betalen. Soms wil de juf of meester hun zelfs geen les geven, of weet niet hoe dat moet. En dat terwijl naar school gaan belangrijk is. Het is handig om te leren lezen en rekenen. Zo word je zelfstandig en kun je later voor jezelf zorgen. Centre Béthanie in Congo Het Liliane Fonds zet zich in om kinderen met een handicap naar school te laten gaan. Een van de projecten is bijvoorbeeld het Centre Béthanie in Congo. Het is een school voor dove en slechthorende kinderen in de plaats Uvira. Ruim 40 leerlingen krijgen er les. Ze leren onder andere gebarentaal. De school zal nog worden uitgebreid. In de toekomst kunnen kinderen er ook terecht voor beroepsonderwijs. Veel lawaai! Op donderdag 12 maart 2015 maken wij met z n allen kabaal. Met toeters, pannendeksels, bellen en andere instrumenten. Na de ochtendpauze gaan we met elkaar zoveel mogelijk lawaai maken op het schoolplein. De kinderen mogen allemaal een toeter, pannedeksel of iets anders wat lawaai maakt menemen. Wij laten ons horen voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden! (P.S. In mei komt er ook weer een Kledingbox bij school te staan. De opbrengst ook voor het Liliane Fonds)

4 Opendag: Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede school, met aandacht voor talent en met een veilige, gestructureerde en uitdagende leeromgeving, is tijdens de open dag op 18 maart welkom om bij ons op school te komen kijken. Van 8.30 uur tot uur kunnen ouders, zonder afspraak, binnen lopen bij ons in school. World Servants kalender actie Hallo ik zal me even voorstellen, ik ben Evelien Schimmel en oud-leerling van de Meester S. Wijbrandi School. Ik zet me nu al een paar jaar in voor de organisatie World Servants. Afgelopen zomer ben ik samen met 3 andere oud-leerlingen naar Bolivia geweest om daar een school te bouwen, dit was een ongelofelijk succes. Daarom ga ik dit jaar weer met een groep op project. Dit keer zijn we geld aan het inzamelen om een school te bouwen in Afrika, en daar gaan jullie toppers ons mee helpen. De komende weken wordt er druk gewerkt aan een eigengemaakte verjaardagskalender. Woensdag 4 maart zijn we al gestart met het maken van foto's door "Lysanne fotografie", de kalender wordt verder naast deze foto's ingevuld door de leerlingen zelf. Tekeningen, foto's, gedichten, verhaaltjes, raadsels enz. U kunt het zo gek niet bedenken. Daarna krijgen de leerlingen een aantal kalenders mee naar huis om te verkopen. Heiten, memmen, pakes, beppes en buren, iedereen wil toch zo'n prachtige kalender in huis hebben hangen? Zo hopen we met zijn allen een prachtig bedrag op te halen voor World Servants en we hopen natuurlijk heel veel plezier te hebben met het maken en verkopen. Vriendelijke groeten, Evelien Schimmel Mocht u nog vragen hebben over deze actie of over onze organisatie dan kunt u gerust bellen naar: Ook kunt u een kijkje nemen op de website:

5 Nieuws uit de groepen: Groep 1 en 2 Woensdag 18 februari vierden we het pannenkoekenfeest. Ouders hadden pannenkoeken gebakken en die werden bij ons in de klas gebracht door twee clowns. Ze kwamen voor eten ook al even langs. De ene clown deed de andere op het fornuis van de huishoek voor hoe je pannenkoeken moest bakken. Natuurlijk ging dat niet van een leien dakje. De kinderen vonden dat natuurlijk prachtig. Voor elk kind was er ook nog een echte clownsneus. Een dag later sloten we het thema Circus af. De circushoek was erg in trek. De tribune zat steeds vol! Soms moest je naar de tweede voorstelling omdat de kaartjes op waren. Enkele moeilijke woorden die geleerd zijn bij dit thema zijn: jongleren, acrobaat, trapeze, applaus, voorstelling. Enkele leerlingen hadden zelfs het woord spreekstalmeester onthouden! Zondagmiddag 8 maart hebben we weer een Kerk-School- Gezinsdienst. Daarom hebben we aan het begin van de week werkjes gemaakt om de kerk mee te versieren. We hebben vissen gemaakt, vissen gekleurd, vissen versierd. En op de lettertafel liggen allemaal spullen die beginnen met de letter v van vis: een vork, twee varkens, een pak vla, een vlag, een vliegtuig, etc. Hierna gaan we verder met het thema Pluk van de Petteflat. Dit naar de boeken van Annie M.G. Schmidt. Groep 3 en 4 Inmiddels is de voorjaarsvakantie weer voorbij en gaan we al weer 4 dagen naar school. Maandagmiddag stond er voor een aantal leerlingen al een leuk uitje gepland; op kraamvisite bij juf Aukje. Een zeer geslaagd uitje, waarvan de foto s ook op facebook staan. Lezen/taal Woensdagochtend is groep 3 gestart met het lezen van woordrijen met ouders. Een aantal ochtenden in de week komen een aantal ouders lezen met individuele leerlingen. Fijn dat er weer zoveel ouders zijn die ons daarbij willen helpen. Groep 3 is al anderhalve week bezig met kern 8. In deze kern leren ze woorden met nk, met ch en cht, woorden die eindigen op een open lettergreep (pa, zo, nu enz.), mmkmm-woorden (start, plakt enz.) en verkleinwoorden (huisje, doosje enz.) Groep 4 is deze week met taal gestart met het thema een beestenboel. In dit thema gaan we verder met het schrijven van vertelzinnen en vraagzinnen, werken we met dierengeluiden, gaan we dieren in categorieën indelen en leren we een dag chronologisch in te delen. Rekenen Groep 3 oefent veel met het maken van sommen tot de 20. Hierbij proberen we steeds minder het rekenrek, of onze vingers, te gebruiken. We proberen alleen naar het rekenrek te kijken of een rekenrek in ons hoofd te gebruiken. Dit is soms nog best lastig! Daarnaast zijn we ook bezig met het rekenen met geld; Hoeveel geld krijg je terug? Ook het meten komt aan de orde; Hoeveel tegels zie je of heb je nodig? Groep 4 is nog volop bezig met de sommen tot de 100. We merken dat dit steeds beter gaat. Een aantal leerlingen gebruikt blokjes om de sommen uit te rekenen, een aantal gebruiken getallenlijnen en een aantal leerlingen kunnen deze sommen al in hun hooft uitrekenen. Knap hoor! Daarnaast oefenen we met de verhaalsommen; wat voor som past er bij dit verhaal? Naast het harde werken zijn we ook bezig met de voorbereidingen voor de KSG dienst van aankomende zondag en de maandviering die groep 3 en 4 woensdag 10 maart mogen verzorgen.

6 Groep 5 en 6 De cadeautjemand is weer gevuld. Als er iemand in groep 5/6 jarig is mogen ze het mooiste cadeautje uit de mand pakken. Een groot succes. Deze week gaan we bezig met lessen over de supermarkt. Vandaag gaan we de rekenles besteden aan wegen. Wat is moeilijker te wegen; een kilo sinaasappels of een kilo macaroni? Zo zijn er nog veel meer weeg opdrachten. Donderdag 5 maart gaan we naar de Coöp en gaan we alle afdelingen van de Coöp bekijken. Vrijdag pluizen we verschillende folders van verschillende supermarkten uit en bundelen we de resultaten en hebben een mooi werkstuk. In de volgende nieuwsbrief hoort u de resultaten. Groep 7 en 8 Schoolband: Wij gaan stoppen met de schoolband. omdat we bijna geen optredens hebben en een paar vonden het niet meer leuk. We hebben nog 2 optredens gehad 1 met de 6 gouden weken het liedje was pak maar mijn hand. en 2 de maand opening van groep 7/8 het liedje was try. Ondanks willen wij nog wel het openpodium organiseren. hiermee mag iedereen zijn talent laten zien. We vinden het erg jammer dat dit moet stoppen, we hebben het toch nog een leuke herindering aan groetjes de oude schoolband De Himmelwike Ook dit jaar nemen we weer deel aan het goede project de Himmelwike. Dit project zal op 18 maart a.s. tussen 12:30 uur en 13:45 uur op onze school in gang worden gezet De Himmelwike staat bekend als de grote voorjaarsschoonmaak. De week is opgezet door Omrin en de Friese Milieufederatie. De bedoeling is om zwerfafval tegen te gaan. Gitaristen in de bovenbouw We mochten deze week ook genieten van een schitterende muziekles. De leerlingen kregen les van juf Froukje. Zij komt één keer in de twee week lesgeven in de midden- en bovenbouw. Deze keer stond de gitaar op het programma. De leerlingen konden zelf ervaren hoe het is om dit instrument te bespelen. Het voordeel is dat juf Froukje een vrij grote auto heeft. Zo kon ze twintig gitaren meenemen! Bijna voor alle leerlingen één! De leerlingen hebben genoten en veel geleerd!

7 Belangrijke data 5 maart Schoolinfo 8 maart Kerk school gezin dienst Aanvang uur 12 maart Lawaaidag Lilianefonds Wij trekken aan de bel 17 maart Tennisles 18 maart Open Dag 18 maart Himmelwike groep 7 & 8 19 maart Schoolinfo 2 april Schoolfotograaf 3 t/m 6 april Paasvakantie 13 t/m 17 april Mexicaanse stagiaires 15 april Schoolvoetbaltoernooi

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Schoolinfo. Vakantierooster en vrije dagen

Schoolinfo. Vakantierooster en vrije dagen Schoolinfo 16 februari 2017 2016-2017, nr 14 Hierbij ontvangt u de veertiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Schoolfotograaf:

Nadere informatie

Datum: Afwezig: Vervanger: Vr. 27 febr. juf Rea juf Francien Ma. 2 maart meneer Toine meneer Jos. Wo.4 maart. meneer Johan juf Renee

Datum: Afwezig: Vervanger: Vr. 27 febr. juf Rea juf Francien Ma. 2 maart meneer Toine meneer Jos. Wo.4 maart. meneer Johan juf Renee Wie werkt waar? 26 februari 2015 Datum: Afwezig: Vervanger: Vr. 27 febr. juf Rea juf Francien Ma. 2 maart meneer Toine meneer Jos meneer Johan juf Renee Wo.4 maart. meneer Johan juf Renee juf Angelique

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Schoolinfo. Juffendag en verjaardagscadeau:

Schoolinfo. Juffendag en verjaardagscadeau: Schoolinfo 13 februari 2015 2014-2015, nr 12 Hierbij ontvangt u de twaalfde reguliere schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 2 maart 2017 2016-2017, nr 15 Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flessenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Schoolinfo. Groet Freerk Elzinga. Datum Rommelmarkt:

Schoolinfo. Groet Freerk Elzinga. Datum Rommelmarkt: Schoolinfo 19 maart 2015 2014-2015, nr 14 Hierbij ontvangt u de veertiende reguliere schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Schoolweek 25 Nieuwsbrief 13 9 maart 2015

Schoolweek 25 Nieuwsbrief 13 9 maart 2015 Schoolweek 25 Nieuwsbrief 13 9 maart 2015 De directeur is aanwezig op maandag en donderdag. Op donderdag inloop spreekhalfuur van 8.30 uur - 9.00 uur en op afspraak. We hebben afgelopen weken met groot

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leestip van de maand: Lees samen! Of jullie nu samen onder een dekentje op de bank liggen of een luisterboek afspelen in de auto, samen lezen is belangrijk om uw kind te motiveren om te lezen. Ouders mr

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie In de onderbouw wordt het thema "Waar ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie